Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz Rick3D #126498 üzenetére
Mi az hogy eladni pénzbe kerül?
Úgy tudtam, hogy eladásnál kreditet kapsz és nem kreditet adsz.szerk.: Ja hogy nem lehet megvenni másodszor is ingyen. Hát még jó, különben mindenki adná venné amíg meg nem telik a fiók kredittel.
(#126495) @KisApám
Én ki is számoltam mennyit lehet velük keresni.[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Azt mindenki megkapta, hogy a svéd TD-k TIER II-től V-ig ingyen vannak, csak XP-t kell rááldozni?
Ha kiszámolom, hogy TIER II-tól el kellene jutni TIER V-ös tankig, az legalább 1 milla kredit.
Maguk a tankok TIER II+III+IV+V, plusz a modulok, plusz a lőszer és plusz a fogyóeszközök ára.
És ami "priceless", az az idegbaj hiánya, hogy eljussunk TIER V-ig̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Rick3D
senior tag
válasz Antonius1978 #126491 üzenetére
Nah felkeltetted az érdeklődésemet kifejtenéd hogyan jutottál erre a következtetésre ?
-
kchryss
veterán
válasz Poultier #126488 üzenetére
SP kezdőbarátabb tank, mint a CDC. A kezdőknek jellemzően nagyobb a sebzés átlaguk a lassú páncélozott tankokkal, mint a fürge puhákkal. Ennek oka az, hogy a lassú páncélozott jobban tolerálja a hibákat, egy bizonyos átlagot könyebb vele elérni, míg a fürge puhával sokszor túl hamar meghalnak és nulláznak. Aztán ahogy fejlődik a játékos fordulni szokott a kocka. Egy bizonyos szint felett már megnő a sebesség szerepe és ott az SP-vel lemaradnak a sebzésről, míg a CDC-vel odaérnek.
Félek is az fv4202p sebesség buffjától. eddig nagyon jól ment vele, mert nem tudtam a csata elején halálba yolozni. Remélem sokkal nem lett gyorsabb. -
jr1994
addikt
válasz Poultier #126488 üzenetére
Azért mert noob vagy persze a játékosok nagy részénél így is sokkal jobban tolod.
SP-vel nekem is csak 1300 az átlagsebzésem mert nem túl rugalmas tank azzal a csodás sebességével, CDC-vel viszont azért 1600 megvan, és még lehetne belőle többet is kihozni.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Poultier
tag
Egy kis kedvcsináló a Super Pershinghez, CDC-hez képest 100x hatékonyabban tudok ezzel játszani noob létemre: [link]
-
válasz Antonius1978 #126462 üzenetére
Patton Kr? Kb ugyanaz, mint a Pershing.
Vagy ha az Indien Panzer jobban tetszik, akkor tudom ajánlani a Mutz-t.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Looserke
őstag
Mi a baj az FCM 50t-vel? Most szeretnék venni a következő leárazáson. Egyébként a Liberté mikor várható újra a shopban esetleg a bohóc álca nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
szorzózgatom a tankjaimat és éppen a mausnál tartok, a csapatban van két nagyon kék nagyon okos player, az első másodperctől cikiztek, hogy a maus semmit se ér és én bot vagyok, töröljem a játékot meg hasonlók
hát mit ad isten nagyon csúnyán beégtek
természetesen az egyik a VK voltWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
galervin93
addikt
válasz adamgreen #126471 üzenetére
Banyek. Durva. Ezekkel az átütésekkel a sebzés-osztó szerepkör megmaradhat, bár a hosszú reload azért valamelyest visszafogja a dolgokat. De nem tetszik az irány... Elég lenne max 180-200-as átütés, 400-420m+ látótáv, aztán uccu. Medeknek meg 350-380-ban maximalizálni, esetleg a jelenleg is messzire látók legyenek max 390.
Amúgy érdekes a koncepció, bár nem tudom ez már a rebalance égisze alatt született, vagy még a jelenlegi metára.
szerk.: mondjuk a szórás alapján (0.4+ általában, egyedül a német jobb ebben) talán már az "új világ" szüleményei ezek a statok. Akkor viszont felmerül, ha jó átütés mellé jön egy hosszú töltés és gyenge pontosság, milyen irányba mehetnek el a medek, illetve a többi tank?[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Rick3D
senior tag
válasz Antonius1978 #126476 üzenetére
Pár napja mikor valaki írásából megláttam hogy jönnek T9-10 könnyű tankok majdnem elsírtam magam örömömbe
-
rlazol
veterán
válasz adamgreen #126471 üzenetére
adamgreen és hol vannak a kilencesek?
galervin93: azért lássuk be, ritka a 3-nál több arty/oldal. És szvsz már a 2x3 is játszhatatlan, úgy az artynak (a lőhető célpontok mindegyikét több arty lövi) és a nem artynak is. Én2x2ben maximalizálnám, de inkám 2x1. Illetve nem: 2x0. Vesszen az összes! A spot részében egyetértek. Kőkemény látótáv nerf kéne a heavy/med vonalnak, hogy a spotter valóban spotter legyen. Ugyanakkor amíg a fő e-pénisz mérőszám nem számol a spot sebzéssel, addig a statpaddereknek a LT egy mini-med lesz. Egyetértek, hogy emiatt pen-nerf lesz szükséges. Képeld el a mostani Bulldogot BT7-ben! Egymaga lemészárol mindenkit.
emu: az lenne a logikus megoldás. de a jelek szerint ne arra megyünk...
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Rick3D
senior tag
válasz DaveHutt #126435 üzenetére
Ez azért nem igazán állja meg a helyét Egy jó játékos kezében továbbra is bitang jószág például az enyémben 80-100k köröket megyek átlagba.Konkrétan folyik be a credit mire kettőt gondolok már meg is van amire gyűjtök Vannak ótvar rossz szériák és vannak jók továbbra is egy ultimate tank. Viszont amiben igazat kell adjak neked hogy időről időre nehezebb ellenben csak 2,5k + 3k + dmgt kell összeszedni és már rendben is vagy. Arról nem is beszélve hogy az MM limit csak hab a tortán.Ugyan ez igaz az IS-6ra is , imádom a pontatlan ágyúja ellenére , neki már megvan a 3rd mark már csak az fcm várja hogy kapjak egy jobb szériát Úgy hogy bátran merem ajánlani mindenkinek mindkettőt !
(Ma vettem meg a Cromwell B-t és valami fantasztikus. Újra kaptam egy kis kihívást hogy neki is megszerezzem a 3rd markot Az elődjeinek már megvan Átlag 50k körök , már nem is tudom hogy melyikhez nyúljak.)
(#126471) adamgreen : Azt hiszem elolvadok
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
TIER V-VI-ban kinek melyik tankkal élvezetes a játék? (Már ha játszik közepes TIERben.)
Prémben Type 64 és Cromwell B nálam OK.
Type 3 Chi-Nu Kai ha nem vesznek észre.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Antonius1978
addikt
válasz Jadro #126469 üzenetére
Nalam is epp ez a helyzet, szerencsere en is epp ezeket a skilleket adtam elsonek nekik mint te.Amikor meglesz mindkettonknek, akkor gurulunk parat.
Ballington : akkor nem erdemes alcat tenni a tankra, a BIA hasznosabb ? Altalaban en is mindig ezekre gyurok...
[ Szerkesztve ]
-
adamgreen
senior tag
Hölgyeim és uraim a tier X -es light tankok
-
ballington
addikt
válasz Antonius1978 #126468 üzenetére
Nem jegyzem, hogy hányszor kapok modul sérülést, de az tuti, hogy a cdc-hez képest megbízhatóbb. Bár lehet, hogy azért van, mert első körben van rajta biztonságos elhelyezés, de előtte se nagyon vettem észre.
Én egyébként első skilleknek 6. érzéket, biztonságos elhelyezést, mozgást és látótávot segítő skilleket fejlesztettem. 2. tuti bia lesz újraképzéssel.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Jadro
veterán
válasz Antonius1978 #126468 üzenetére
Még nem tudom, mert egyelőre csak az első skilljüket tapossák a Chi-toban lévő legények STA majd csak leárazáskor gurul be. Olvasgatok, nézegetem a videókat, de majrélámpa, sima utazás, pillanatkép stb lesznek az első sor és álca a második.
Az STA biztos befutó és még gondolkodom a CDC-n is az SP helyett. Valamelyik jöhet, de kettő sajna nem. (Aztán majd kiderül mit dobnak még be a kérdőjeles napokon és lehet borul minden. ) Az SP lassúsága miatt vannak kétségeim. Na mindegy, van még időm.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
-
ballington
addikt
válasz Antonius1978 #126455 üzenetére
Nekem megvan a proto, cdc, panther 8.8, sta-2.
Proto-nak van páncélja, viszont lassú és pontatlan. A végjátékokban nem érsz oda a sebzésekre. Alacsony a penje, tehát több apcr-t igényelm, ezáltal kicsi lesz a hozam.
sta-2 és 8.8 a buff után határozottan jobb lett. Mindegyik alap penje egész jó, használható, Én kevés prém lőszert viszek, alig nyúlok hozzá. Mind2 elég pontos. Talán a sta-2 jobb választás, mert gyorsabb. A 8.8 bia-val nálam 5.7s a töltési idő, így elég jó a ROF is.
CDC gyors, jó pen, viszont nagyon ammo rack érzékeny. Újabban mntha pontatlanabb is lett volna, viszont a felsoroltak közül szvsz ez hozza a legtöbb kreditet.
Neked kell eldönteni, melyik stílus fekszik neked. Ha engem kérdezel, 8.8 vagy sta-2. CDC újabban nagyon pontatlan lett, bár leht, hogy csak RNG.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Jadro
veterán
válasz Antonius1978 #126465 üzenetére
Meg a talajellenállásán, forgásán is javítottak valamelyest ha jól tudom. Az összkép lett sokkal jobb. ( Az átütés buffot meg már múltkor megkapta.) Én mondjuk már csak az újat próbáltam a tesztszerveren, de egyáltalán nem volt rossz. Bújkálós tank, leárazáskor veszem is majd megfele. + az SP-t is, mert az meg az ellentetje és így mikor mihez van kedvem
-
Antonius1978
addikt
válasz Dr.Én #126463 üzenetére
Meg a jo multkor volt egy nagyon jopofa korom a T-54-el, tomegnyomor egy rakason, joparan engem lottek, de pattintottam es tul is eltem, asszem
Valaki itt a 6os TD-t dicserte a svedek kozul, csak meg kell 1 csajszi bele, addig nem jatszom vele.jano_77 : ugy lattam tegnap a Tech Tree-ben, hogy a sebessege 55km/ora, nem tudom 10-et emeltek a vegsebessegen ?
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
STA-2-el sem fogsz száguldozni!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Dr.Én
veterán
Jó a IX-es T54.. fürge tud pattintani..ls hát sajnos kell bele a gold... kicsi az átütés...
De ellenben nagyon fürge és pontos az ágyúja...
Hát igen..nekem is megy Free XP az új svéd vonalra..[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Antonius1978
addikt
Felveszlek
Dr.Én : akkor hanyagolom a T54protot, ha kissebb az atutes, es lassabb, szeretek szaguldozni, es amugy is van mar 9-et T-54-em, habar azzal meg sokaig fogok szivni, mert alap tank csak, es a szabad TP-met elkoltottem a sved TD-kre 6 szintig, es kozepes tankra 4-es szintig.
-
Antonius1978
addikt
válasz jr1994 #126457 üzenetére
Akkor +1 a japcsi jarganyra toled, es -1 az SP-re.
Wz111 - nem volt lelkierom, hogy annyi nemzettel letoljak annyi csatat,foleg mert kellett mar csehszlovak ag is, amibol nem volt csak a Koloushenka vagy mi, es csak agybajt kaptam volna (penzem meg nem lett volna a szukseges tokenre), de most utolag banom. mert lehet jobban esne vele a jatek mint az IS-6-al.Habar kerdeses, mivel most az IS-6 is erosodott picit, es neha elusztattam 1-1 meccset azzal, hogy nem hasznaltam bunyozas kozben aranyat, de en ezzel a tankkal farmoltam leginkabb, az aranyloszerrel csak csokkentettem volna a bevetelt.Elkepzelheto, hogy a 7-es Tigris III lesz a fo farmolo gepem, majd osszehasonlitom az IS-6-al.
Habar nagyjabol akkora volt a hozam, az egyikkel 102 ezer, masikkal 108 ezret sikerult osszehoznom, kerdes hogy ezert az osszegert melyikkel mennyit kellett sebezzek... -
Ispy
veterán
válasz Antonius1978 #126458 üzenetére
Ok
PitbullTerrier_hu
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Dr.Én
veterán
válasz Antonius1978 #126455 üzenetére
STA-2 nem rossz tank.. jó átütés..jót tett neki a.motor buff.. viszont nincs páncélja..
T54proto, remek páncél.. ágyúban gyengébb átütés.. kicsit lassú...Skoda T40.. kíváló cseh prém tank..fürgeségének köszönhetően jól helyt áll Tier 8-ban is akár.. jó persze okosan csak.. és kis golddal..
WOT: kissio
-
jr1994
addikt
válasz galervin93 #126453 üzenetére
Holnap lesz 1v1 verseny tier4-ben, megvettem rá a Pz.38 Na-t, és kicsit gyakorolgattam vele. Nagyon szépen lehet vele spottolni. Nem szoktam kis szinten játszani, el is szoktam a stílustól, hogy mindenki megy amerre lát, viszont újra megtapasztaltam, hogy milyen ha nem a 445m-es kör határáig lát el a csapatok fele. Érdekes lenne ez a nagyobb szinteken is.
Most elképzeltem egy T54 lightot tier 10-esként, 1600 hp-val, brutál látótávval, ugyanolyan ágyúval mint most, csak kicsit gyorsabb újratöltéssel. Tetszett
Antonius1978: igen, az a WZ. Eddig sem volt játszhatatlan, de most kimondottan jó lett. Már kétszer volt rá maraton amivel ki lehetett húzni ingyen, valószínűleg többször nem lesz. Nem fogom végig elemezni a felsorolt tankokat, általánosságban: kredit farmra csak 8-as prém, kisebb felesleges (Type 64 sh-ban a 2 perces csatákkal hoz hasonlóan jól). A két tank amit kiemeltél,valószínűleg mind2 jó, bár nekem nincsenek meg, csak teszten mentem velük. Jó lett volna ha teszten kipróbálod őket, de videókat is nézhetsz róluk. Én valószínűleg az STA-t venném közülük. Az SP-t én nem ajánlom, mednek lassú, heavynek kicsi az alfája, és a páncélját is sokan ismerik.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Ispy
veterán
válasz DaveHutt #126452 üzenetére
Liberté nem kapható, szóval mindegy is milyen lenne.
IS6-om van, kell ugyan egy 200 csata, mire a tankot használni lehet, de mostanában teljesen meg vagyok vele elégedve, 2000 xp simán megy, jobb napokon 4000 felett is. Tier limit miatt sokszor vagyok top 3-ba sorolva, rosszabb esetekben sem vagyok a lista végén (mint pl. T34-el). Persze nem visz át mindent szemből, de nem is muszáj mindenkit szemből lőni, plusz ismerni kell hozzá a vaskosabb heavy-k weak spotjat.
A liberty is csak addig jó, amíg szembe van az ellennel, de még én is elég sokszor belövöm a pupját IS6-al.
Ezzel a ilyenszarolyanszartank dologgal úgy vagyok, hogy minden tanknak ismerni kell az erősségét és a gyengeségeit és aszerint játszani vele, magyarul gondolkodni kell előre. Milyen pálya, milyen ellenfél, milyen csapatársak és abból kihozni a legtöbbet. Szerintem pont ettől élvezetes a játék és nem fullad unalomba.
(#126455) Antonius1978
Sp-ről tudok nyilatkozni, top gun nem leszel kb. soha (nekem legalább is nem sikerült, 500 csata alatt vagy talán 1 alkalommal talán, nem emlékszem pontosan), lassú. Nagyon lassú. Viszont egész jó a torony páncélja, sokat lehet pattintani vele 2-3-4k simán megy, igaz jó játékosok belövik azért, de melyik tankot nem? Átlag szerintem 20-25k hoz átlagba. Tier limit kellemes. Sokan utálják, én szeretem, igaz én sokszor heavyként használom inkább, főleg, ha előre sorol az MM.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Antonius1978
addikt
válasz jr1994 #126442 üzenetére
WZ111 - ez az a tank amit 1 eve lehetett kuldetesekkel elnyerni, es amit Diegho dicsert ?
Hogyan lehetne megszerezni, es tobb penzt hoz a konyhara mint az IS-6 vajon ?Vettem a faradtsagot, es leirnam, hogy engem mi erdekelne, es majd szoljatok hozza a tapasztalataitok alapjan.
Nos, engem egy olyan tank erdekelne, ami jo sok penzt hoz, de TD nem lehet (azaz inkabb a kozepes es heavy tankokat kedvelem), ezert inkabb ne legyen.Felsorolnek par tankot, ami engem erdekelne, es megkerlek mondjatok roluk velemenyt.
1.Lowe - most ubereltek, vajon milyen lehet premmel jatszodva, a jo loveg miatt, egy atlag jatekos mennyi sebzest tud vele csinalni, es arra mennyi ezustot kap? Az uj 7-es nemet nehez premtankkal a VK503-al kb 3000 sebzeses tank asz csatara premmel kb 102 ezret kaptam, vagy 108-at, mert az egyik egy IS-6-os kor volt.Borsos az ara.
2.Skorpion - ahogy vazoltatok, marha jo a kredithozam, viszont ele papir a test, meg modulerzekeny, es inkabb kozelharcos tipus vagyok, nem szeretek a bokorba kempuni a la Hopka mester.
3.IS2-B - az IS-el egesz jol tudok jatszani, ugyhogy az IS2-B-vel is elveznem a jatekot, kerdes mennyi a kredithozama.
4.SP – buffoltak rajta dolgokat, kerdes hogy en mennyire kedvelnem, a regen betett kepek alapjan jo/nagyon jo a kredithozam,habar te valamiert nem kedveled.
5.Francia tankok, az osszes – ez a Liberte egesz popec tank, de tuti majd nerfet is fog kapni, a kredithozam jo, de viszont draga is, az FCM-rol epp most volt szo hogy nem ajanlatos, a tobbi francia meg nem nagyon izgat a modulserulesek miatt.
6.Cromwell B – van sima Cromwellem, modulerzekeny, nem nagyon kedvelem, epp ezert nem tudom mennyire lenne jo kreditfarmolasra, foleg hogy van meg par 5-6os prem tankom, nem tudom ez mennyivel tud tobbet naluk, kredithozam szempontjabol.
7.T54 first proto – a lairasokbol latom, hogy jo a tank, es a kredithozama is jo.
8.T34 amcsi – lassu, a torony az jo, de itt sem dicsertek tul sokan, ha mar lassu tank, arra ott van az IS-6, vagy TOG
9.T-34-3 – kinai csoda, 175-os loveggel (mar megszoktam), viszont nincs csolehajlas, igy hogy lehet hatekonyan alkalmazni, vajon ? Kihasznalni a jo tornyot ? Annyira nem hat meg, felejtos.
10.Panther 8,8 – a lakotarsamnak megvan ez a tank, eleg lomha volt, most buff utan nem tudom mennyire tudnam hasznalni, mennyi lenne a kredithozam.
11.STA-2 – tudom hogy papir, de jo a loveg, es most gyorsabba is tettek, jol jonne a ChiNuKai, es a Chi-To melle, legenyseg szempontjabol, es a kredithozama is jo, nemde ?Most mas nem jut az eszembe, viszont lathato, hogy leginkabb az SP (a pancel miatt), a T54proto, de foleg az STA-2 erdekelne.Meg az Wz111, de ahhoz nem lehet hozzajutni hacsak nem teszik be a speci esemenyekhez.
Szoval Wz111-hez nem jutok hozza (helyette ott az IS-6), SP talan nem tetszene (helyette ott a nemet 7-es, talan hasonlo eredmenyt tudok/tudnek vele elerni mint az SP-vel), T54proto lehet hogy jo cucc, de van mar eleg orosz medem, ugyhogy asszem leginkabb az STA-2 lenne szamomra a legjobb, hogy kihuzzak egy fasza japcsi legenyseget 3 tankba atmozgatva a legenyseget.
Szoval akkor leginkabb a T54proto es STA-2 kozul kellene valasszak, learazasig osszegyujtenek annyi aranyat, hogy az egyiket megvegyem.Tudom hogy valoszinuleg a T54Proto jobb, mint az STA-2, de inkabb az STA-2 fele huz a szivem, ki mit ajanl ?Mas – olcson megvettem a Type 64 es Skoda T-40 tankokat. A T64 jo alcazassal bir, es a kredithozama sem rossz, na meg majd jo hasznat vesszuk SH-n, ha raerzek vele a jatekra, nem vagyok egy nagy konnyu tank jatekos, habar az IS-6-hoz mind a 12t-vel kellett jatszodjak,mert nem volt mas francia tankom.
A Skoda az vajon milyen, 240-es atlagsebzes egy T6-os tanktol az marha jo, foleg ha a sajat tieredbe kerulsz,ugyanannyit sebez mint a 8as Panther 8,8, vajon a kredithozam turheto, es kb hogyan kellene vele jatszani ? -
DaveHutt
őstag
válasz galervin93 #126453 üzenetére
Remélhetőleg nerfelik a medek és heaviek látótávját, hogy legyen értelme a nagyobb lightoknak.
-
galervin93
addikt
válasz galervin93 #126451 üzenetére
Lejárt a szerkesztés...
A lényeg, hogy így szerintem elveszik a lightok igazi, felderítő szerepköre... Miben fog különbözni egy T10 light egy medtől? Ágyú? Látótáv? Mozgékonyság? Nem jó ez így... A light szpottoljon. Ehhez adjanak neki látótávot. Lőni meg csak akkor tudjon, ha nagyon f*szagyerek. Magyarul legyen low pen. (Ne a saját szpotját lője.) Viszont a szpot-sebzés jutalmazás nőjön meg, hogy legyen értelme csinálni.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
DaveHutt
őstag
Nagy, lassú, semmi páncélja, 0 camo, a legrosszabb az ágyúja a négy premium francia tier 8-as közül.
Noobfarmra tökéletes, de egyáltalán nem kompetitív manapság. Hasonlítsd össze a Libertével, stb.És mondom ezt úgy, hogy második legénységet húzom benne.
IS-6 detto ugyanez: fos az átütése, kevés a páncélja. Med, light szivatásra jó, különben goldot kell spammelni benne. Inkább mennék IS-3a-val.
Az a baj ezekkel a régi tierlimites tankokkal, hogy mindegyiknél van már jobb ugyanolyan áron normál MM-mel, amit lehet a szerepének megfelelően használni.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
Oké, de elveszik az érzés, amikor ELC-vel már negyedjére lövöm az IS-3-at, és azt se tudja merre van előre.
Max 3 arty is nagy ötlet... Akkor kapják ők meg a mostani lght mm-et, plusz egy sebzés-nerf.. [bilibőlkezetkivevőszmájli]Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Jacktor
tag
válasz galervin93 #126444 üzenetére
Ez gondolom egy időben érkezik majd a t9-10-es lightokkal és a meglévők balanszával az új felálláshoz.
[ Szerkesztve ]
www.wotinfo.hu
-
rlazol
veterán
Ispy: zavart érzek az erőben. tisztázzuk: a csata után minden legény külön-külön megkapja az aktuális legénységi xp-t, ami alapesetben egyezik a tankra jutó xp-vel. A táblázatokban, calculatorokban azt írják, egy legénynek mennyi kell, de mivel egyszerre kapja meg az összes az egészet a csata után, ezért tankszinten alapesetben mindegy. Szóval igen, a 260 sokkal reálisabb.
Akkor miért van eltérés az egyes legények között? Mert ha vki sérülten fejezi be a csatát (nem gyógyítottad meg vagy a kilövéskor veszett oda) kevesebb xp-t kap.
-
Emu
őstag
válasz galervin93 #126444 üzenetére
Azért várjuk meg még bevezetésre kerül ez a +-2 tier. Biztos nem csak simán módosítják az mm-t, hanem kapnak valamilyen nerfet. Remélem a T49 jelenlegi játékmenete megmarad, nagy fun az a tank.
-
jr1994
addikt
válasz DaveHutt #126435 üzenetére
Ezzel vitatkoznék, az IS6 mindig jó volt, most is az. Haverom a WZ111-gyel farmol, a buff óta nagyon tetszik neki. Nekem megvan az SP is, azt nem szeretem és a pen buff sem változtatott ezen, bár azóta csak 3-4 csatát mentem vele. A JT88-cal is lehet farmolgatni ha az ember tűri a lassúságát, meg hogy ugye TD. És ugye a 4-ből 3 tankot ingyen meg lehetett szerezni anno, a JT-t meg kóddal nagyon olcsón.
Janó, a Mutz meg ezek biztos nem lesznek bent a tech tree-ben aranyért, max ha a Type 59-et is újra árulni fogják, tehát kb
sohanapján kiskedden1,5-2 év múlvaStanislav84: a mindenit, tudom hogy semmi garancia a Pattonra de még elcsábulok és veszek még pár dobozt én is eddig 2-ből a fix 500 gold jött.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Stanislav84
tag
Úgy tűnik nekem is szerencsém volt. 6. dobozra lett meg. Többi az a 250 gold/doboz. Úgy voltam vele, amúgy is kell egy kevés.
-
lacibacsi
addikt
válasz rlazol #126411 üzenetére
Nem akarok én már semmit... Csak híre ment a szerencsés kezemnek és megkért egy ismerősöm, hogy gifteljek már neki egy kis csomagot, hátha bejön. Cserébe ő is vett nekem egyet. Sajnos mindketten csak az alap 250 goldot kaptuk mellé. Nem is tudom mi lesz így velem? Már egy napja semmi nyeremény...
A lényeg, hogy a kapott ajándékot a prém shopba belépve kell elfogadnod, addig nem látni semmit a játékban, csak az üzenetet, hogy kaptál valamit...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
KisApám
addikt
válasz adrian360 #126432 üzenetére
Elvileg:
Panther mit 8.8 L/71
-Traverse Speed buffed from 38° sec. to 40° sec. - kicsit gyorsabban forog, kanyarodik (5%-al)
-Engine Power of Maybach HL 230 P30 changed from 600 to 700hp - jobban gyorsul, de azt nem tudom, hogy a végsebessége nőtt-e.Én még nem vettem meg, nem is fogom valszeg. Nekem túl nagy.
A Panzer 58 Mutz lett meg helyette.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
-
rlazol
veterán
ööö... remélem nem!
2. skillen 156k xp kell 90%=>100% viszonylatban. Ha ez 750 csata, akkor alig 200 xp jön be per csata, ami nagyon kevés, egy prem tankkal. Arról nem is beszélve, h mit hoz a napi első győztes csata szorzója, legénységi extra xp, boosterek...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
adrian360
őstag
prémium panther 8,8 mennyivel lett jobb a buffal ? megéri most arra költeni az esetleges leárazásnál?
-
jano_77
nagyúr
válasz Jadro #126428 üzenetére
Köszönöm......Type64 a garázsban van már. :-)
Elgondolkodtam, hogy az egyszer már eladott SP-t vegyem vissza, ha tényleg jó lett az átütés buff-tól vagy esetleg a Karácsony utáni akcióban a T-54 mod 1, amibe rögtön bele is tudnám helyezni az Obj.416 legényeit, akik nem foglalnák tovább a barakkban a helyet. Illetve mire lesz erőm és vissza veszem az Obj.416, hogy folytassam azt az ágat is, legalább a legénység fejlődne tovább.
Milyen tank ez a T-54 mod 1 egyébként, megéri az árát?
Vagy esetleg még a Patrioton gondolkodom, de hát ki tudja bekerül-e bármikor játékon belülre goldért!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Ugye lacibácsi megkapta a Scorpio G-t ajcsiba, de mivel meg volt már gold-ot kapott helyette!
Cromwell B esetleg tudja vki, hogy mennyi gold!? Nem olyan vészes ez a csomag, alapból van benne 3K gold és ezért vagyok kíváncsi, hogy mennyi jönne még pluszban?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Ispy
veterán
válasz jano_77 #126420 üzenetére
Akkor most már nem lesz olyan, hogy az ellennél 8 heavy nálunk meg 2+ 8 kemper tank?
Ja, akkor lehet azért nem látom, modmentes vagyok. Mondjuk nem tudom ez miért olyan nagy titok, a % pont nem érdekel
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Karácsonyon túl egy kis érdekesség - ami lehet, hogy volt már - a jövőt illető változtatásokról. Csak azt tudom írni, hogy épp itt az ideje.
Különösen ez tetszik:
"Átfogó változtatások az MM rendszerben, úgymint:
Maximum 3 SPG/csapat limit bevezetése
A könnyű tankok MM-je ±2-re változik
Tank osztályok szerint kiegyensúlyozottabb csapatok"Szerintetek a videóban látott fejlesztéshez milyen erőművekre lesz majd szükség?!?
(#126419) Ispy: Gyuri27 kollégának valszeg fent van az XVM mod és az mutatja Neki!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Sixkiller6
őstag
válasz Sixkiller6 #126413 üzenetére
ja nem, most dobott nekem 4 gömbből és egy toboz-díszből
(már csak az 5ös csúcsdíszre hajtok... tankkal)[ Szerkesztve ]
- no es importante -
-
Jolet
őstag
hol lehet venni ilyen dobozokat?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Ispy
veterán
Azt lehet tudni valahonnan, hogy a legények skilleijez mennyi xp hiányzik még? Próbáltam ráguglizni, de vagy én vagyok béna, vagy nem tudom
-
Emu
őstag
válasz nightmare13 #126410 üzenetére
Nem tévedsz, én így raktam össze az V. szintű csúcsdíszemet.
-
rlazol
veterán
válasz jano_77 #126395 üzenetére
jano_77: ott nem adott díszeket, hanem típusokat látsz, szerintem. Vagyis a hasonló típusú, de magasabb szintű díszek keverése szvsz ugyanolyan eredményt hoz. Ja, és nem teljes sajnos a lista, pl a tankdíszek hiányoznak róla. Nyithatnánk egy gdocs-ot, amibe mindenki beírja, neki mire mit adott ki, hm?
lacibacsi: a történtek után még ajándékot is akarsz??? amúgy nem tudom, mit kaptál? ha csomagot és automata kibontáson vagy, lehet, h már csak az díszeket kéne keresned, ha tankot, a garázsban nézz körül, stb....
-
lacibacsi
addikt
válasz Jadro #126405 üzenetére
Azt nem tudom, hogy az idén mettől-meddig lesznek a leárazások, de ha mondjuk jövőre, akkor érdemes megfontolnod, hogy a december 30-tól szóló Holiday Ops ajándékok közül vegyél valamit. Ott már meghatározott díszeket kapsz és ha jól gondolom, akkor kisebb ugyan az esélyed a Pattonra, de több goldot kapsz garantáltan.
(#126406) Ispy : Eddig mindig volt leárazás. T8-ra 15% várható ingame és online is. (ahogy azt ollie is mondá vala )
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Karácsonyi akcióban várható szerintetek az FCM 50t akciózása? Ha igen, mennyire szokták leakciózni?
-
Jadro
veterán
Még kellene 5500 gold a majd leárazandó SP-hez. Számolgattam kicsit. Vagy veszek 22 ládát ami cirka 7ezer jó magyar forint (és vagy lesz benne még valami extra vagy nem) vagy 9400-ért megveszem csomagban a 7000 aranyat és a 30 nap prémet. Így aranyam is marad, a prémmel meg tudok jól legénységet húzni és még ezüstöm is lesz jócskán. Persze ha az első változatba beugrana egy Patton az más lenne, de így egyelőre nem vágok bele a ládázásba. Egyet vettem mondjuk de nem tudom mi volt benne. Majd este megnézem. Így a profilomba belépve az tuti, hogy a 250 gold megvan, több nincs sajna. Nade a Patton lehet, hogy már a garázsban áll. Fő az optimizmus.
Ispy: 15% és igen, 24-től várható. Minden tier 8-9-10-es sima és prémium tankra vonatkozóan.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz jano_77 #126402 üzenetére
Nem szeretnék még após lenni!!!
De rájöttem a dolog nyitjára. A shop-ba kell bemenni és elfogadni az ajándékot.
Kaptam egy dobozt (ami már nem kellene) és 250 goldot. Másoknak nem megy úgy ez a vásárlás, mint nekem...
szerk: azt már tudtam, hogy ki küldte, mert azt kiírta üzenetben a játékba lépéskor. De e-mailt is küldött a rendszer, csak azt nem néztem... Egy kedves ismerősöm küldte ezt a nagyszabású, egy eurós ajándékot. (Remélem, hogy nem olvassa a fórumot, mert akkor most kapok majd a fejemre.)
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
-
L4mie
veterán
köszi srácok
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)