- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz jr1994 #126442 üzenetére
WZ111 - ez az a tank amit 1 eve lehetett kuldetesekkel elnyerni, es amit Diegho dicsert ?
Hogyan lehetne megszerezni, es tobb penzt hoz a konyhara mint az IS-6 vajon ?Vettem a faradtsagot, es leirnam, hogy engem mi erdekelne, es majd szoljatok hozza a tapasztalataitok alapjan.
Nos, engem egy olyan tank erdekelne, ami jo sok penzt hoz, de TD nem lehet (azaz inkabb a kozepes es heavy tankokat kedvelem), ezert inkabb ne legyen.Felsorolnek par tankot, ami engem erdekelne, es megkerlek mondjatok roluk velemenyt.
1.Lowe - most ubereltek, vajon milyen lehet premmel jatszodva, a jo loveg miatt, egy atlag jatekos mennyi sebzest tud vele csinalni, es arra mennyi ezustot kap? Az uj 7-es nemet nehez premtankkal a VK503-al kb 3000 sebzeses tank asz csatara premmel kb 102 ezret kaptam, vagy 108-at, mert az egyik egy IS-6-os kor volt.Borsos az ara.
2.Skorpion - ahogy vazoltatok, marha jo a kredithozam, viszont ele papir a test, meg modulerzekeny, es inkabb kozelharcos tipus vagyok, nem szeretek a bokorba kempuni a la Hopka mester.
3.IS2-B - az IS-el egesz jol tudok jatszani, ugyhogy az IS2-B-vel is elveznem a jatekot, kerdes mennyi a kredithozama.
4.SP – buffoltak rajta dolgokat, kerdes hogy en mennyire kedvelnem, a regen betett kepek alapjan jo/nagyon jo a kredithozam,habar te valamiert nem kedveled.
5.Francia tankok, az osszes – ez a Liberte egesz popec tank, de tuti majd nerfet is fog kapni, a kredithozam jo, de viszont draga is, az FCM-rol epp most volt szo hogy nem ajanlatos, a tobbi francia meg nem nagyon izgat a modulserulesek miatt.
6.Cromwell B – van sima Cromwellem, modulerzekeny, nem nagyon kedvelem, epp ezert nem tudom mennyire lenne jo kreditfarmolasra, foleg hogy van meg par 5-6os prem tankom, nem tudom ez mennyivel tud tobbet naluk, kredithozam szempontjabol.
7.T54 first proto – a lairasokbol latom, hogy jo a tank, es a kredithozama is jo.
8.T34 amcsi – lassu, a torony az jo, de itt sem dicsertek tul sokan, ha mar lassu tank, arra ott van az IS-6, vagy TOG
9.T-34-3 – kinai csoda, 175-os loveggel (mar megszoktam), viszont nincs csolehajlas, igy hogy lehet hatekonyan alkalmazni, vajon ? Kihasznalni a jo tornyot ? Annyira nem hat meg, felejtos.
10.Panther 8,8 – a lakotarsamnak megvan ez a tank, eleg lomha volt, most buff utan nem tudom mennyire tudnam hasznalni, mennyi lenne a kredithozam.
11.STA-2 – tudom hogy papir, de jo a loveg, es most gyorsabba is tettek, jol jonne a ChiNuKai, es a Chi-To melle, legenyseg szempontjabol, es a kredithozama is jo, nemde ?Most mas nem jut az eszembe, viszont lathato, hogy leginkabb az SP (a pancel miatt), a T54proto, de foleg az STA-2 erdekelne.Meg az Wz111, de ahhoz nem lehet hozzajutni hacsak nem teszik be a speci esemenyekhez.
Szoval Wz111-hez nem jutok hozza (helyette ott az IS-6), SP talan nem tetszene (helyette ott a nemet 7-es, talan hasonlo eredmenyt tudok/tudnek vele elerni mint az SP-vel), T54proto lehet hogy jo cucc, de van mar eleg orosz medem, ugyhogy asszem leginkabb az STA-2 lenne szamomra a legjobb, hogy kihuzzak egy fasza japcsi legenyseget 3 tankba atmozgatva a legenyseget.
Szoval akkor leginkabb a T54proto es STA-2 kozul kellene valasszak, learazasig osszegyujtenek annyi aranyat, hogy az egyiket megvegyem.Tudom hogy valoszinuleg a T54Proto jobb, mint az STA-2, de inkabb az STA-2 fele huz a szivem, ki mit ajanl ?Mas – olcson megvettem a Type 64 es Skoda T-40 tankokat. A T64 jo alcazassal bir, es a kredithozama sem rossz, na meg majd jo hasznat vesszuk SH-n, ha raerzek vele a jatekra, nem vagyok egy nagy konnyu tank jatekos, habar az IS-6-hoz mind a 12t-vel kellett jatszodjak,mert nem volt mas francia tankom.
A Skoda az vajon milyen, 240-es atlagsebzes egy T6-os tanktol az marha jo, foleg ha a sajat tieredbe kerulsz,ugyanannyit sebez mint a 8as Panther 8,8, vajon a kredithozam turheto, es kb hogyan kellene vele jatszani ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest