Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Lusta vagyok keresgélni A T55A teljes értékű prémium járgány ?
-
rlazol
veterán
számomra nagyon fura, h egy mednél ennyire hanyagolja mindenki a javítást. Átgondolom, köszönöm.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Warton
őstag
válasz rlazol #127771 üzenetére
A legtutibb elosztás a leoőardokon szerintem az alábbi, de ehhez mindent át kellene variálnod:
1 skill lámpa/toronyforgatás/sima utazás/safe stoage
2 skill: BIA
3 skill: álca
Esetleg a parinál álca helyett rakhatod a situt a lövésznél pedig a modulsebzős perket
4 skill vegyesfelvágott
5 skill javításKompromisszummentes linux gaming.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
-
válasz balintka #127788 üzenetére
Ezek közül a KV-5-nek van a legjobb DPM-je, de nem sokkal rosszabb a Patrioté, ráadásul 6mp-ként lehet vele lőni BIA + töltésgyorsítóval (gyorsabban, mint a legtöbb mediummal). És persze nincsenek pen problémái, mint a KV5-nek, még tier 10 ellen sem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jr1994
addikt
válasz popey37 #127780 üzenetére
A periszkóp meglepő dolgokra képes. Nehéz tankon mondjuk alapvetően nem sok értelme van, de lehet hogy amiatt tudott észrevenni.
Tarill: próbáld ki velük, de ha megtartod, érdemes a kv2-be is saját legénységet rakni.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Tarill
őstag
Kv-2re megéri saját legénységet húzni? vagy van egy 4/5 skilles is-7 női legénységem+egy szűz rádiós(mert mért is lenne valami jó valamihez) és használjam azokal 83%-on?
-
kchryss
veterán
válasz wwenigma #127772 üzenetére
Rakjál fel replay-t akkor talán utána lehetne járni.
(#127769) @rlazol:
Azok az angol legények valóban létező világháborús hősökről lettek mintázva. Én már csak ezért is megtartottam őket.
Megérzés perket csak akkor szoktam felrakni ha már nagyon nincs más amit rakhatnék.(#127776) @popey37:
Az m6 az egész játék egyik legvaksibb tankja. Kizárt dolog, hogy ő spotolt. Valaki más spotolt neki és úgy lőtt.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz popey37 #127776 üzenetére
vsz nem is fogsz. Inkább ide tett fel a replayt, hátha tud valaki valami okosat mondani.
Nyilván tudod, lövés erősen leveszi az álcaértéked. Látatlanba arra gondolnék, hogy nem az M6 spotolt, hanem vki más.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
popey37
addikt
nem tudom ti hogy vagytok ezzel az újnak mondott spottrendszerrel, de nekem a hátamon feláll a szőr .
a történet a következő:
a 47% álcaértékű RHM-ben csücsülök, 5 skilles legénység, full álcaképesség + festés meg minden ami kell.
jön az M6 500 méterről és simán lát, spottol lő és talál is, én a 3 lövése után látom csak, kkor kb 300 méterre van.visszanéztem a replayt, nem tudom mit használ milyen modot de ez már felháborító egy szaros M6 tier 6-os tank a wot majdnem a legjobb álcájával rendelkező tankját 500 méterről észrevegye.
nem ez az első eset, az rhm-et rendszeresen felspottolják 300 méteren kivülről elküldtem pár replayt, de semmi sem történt, még válazst sem kaptam.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz wwenigma #127765 üzenetére
Valaki erre valami okosságot?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
rlazol
veterán
válasz Warton #127770 üzenetére
LeoPTA
parancsnok: a helyzetfelismerés nagy ötlet, köszönöm. inkább álca legyen előrébb vagy ez?
lövésznél gondolom a fegyverkovács helyett az álca?
vezető? ott is dobjam le a javítást?
töltőnél meg cseréljem a megérzést bizt. elhelyezésre?vezetőnél töltőnél inkább az álca vagy a javítás legyen 100as?
-
rlazol
veterán
válasz kchryss #127758 üzenetére
kchryss: köszönöm szépen! AMX en javítottam. IS3-ra két csaj töltőm van, az egyiknek a bizt. elhelyezés a 2. skill és 96%on a javítás, a másiknak igen, az intuition és a javítás 97%-on. Arra gondoltam, amikor eléri a 100-at, folytatom az álcával mindkettőn, így nem kell skill reset, ill. nem kell a 100 elérése alatt néma skillnek lennie. Hogy érted, hogy felesleges az Intuition? IS7nek elég az alaplőszere? LeoPTAn mi helyett tegyem az álcát? Negyediknek gondoltam...
Fel: köszi neked is! ezt észre se vettem, tényleg. ezzel együtt vsz kuka lesz
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
Kifinomult, nagyon elegáns megoldásokra készüljetek...
ReplayNagyon bolondbiztos ez a tank.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
wwenigma
Jómunkásember
Tiger II -nek hogy a francba lövik be a szoknyáját oldalt szembol ha kitolom, amikor tanks.gg szerint 300+ eff pancelt kellene adnia?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jr1994
addikt
válasz kokuszdio01 #127759 üzenetére
Tényleg jók a francia heavyk. Én a 120-at is szerettem, az 50B-vel még gyakorolnom kell mert azzal bot vagyok.
-
kchryss
veterán
Mostani patch-csel kapott egy szép nagy gundep buffot.
AMX 50 120: Increased depression/elevation angles for all guns from -6..+6 to -9..+11 -
emre
veterán
Az 50-120-nak még rosszabb gundepje lesz (gyakorlatilag nulla), de a frontja valamivel erősebb. Sokan megszokásból azt lövik, és csodálkoznak ha pattan. Ja, meg az 50-120-nál a nagy lövegnél 4-es a tár. Nem a legjobb 9-es heavy, de lehet vele boldogulni.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Rick3D
senior tag
50 120 nem egy nagy durranás én utáltam de az 50b kárpótol majd mindenért Első tier 10-es tankom volt , nagyon OP
-
kokuszdio01
csendes tag
Egy kis AMX 50-100
Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól el lehet lenni a francia heavykel, mert elsőként az orosz nehéz ágat csináltam végig, és féltem a páncél hiányától és a táras ágyútól.
Továbbiakban is ilyen lesz a Tier 9-10 ? Kezdem megkedvelni.(egyébként régóta játszok már a WOTtal , volt egy kis kihagyásom is, aztán ismét elővettem, majd rátaláltam és elkezdtem olvasni a topicot, ill. az off topicot és sok segítségre leltem már.)
-
kchryss
veterán
válasz rlazol #127736 üzenetére
Csak gyorsan átfutottam. Ami szúrja a szemem az álcha hiánya a 12t-n. Hogy gondoltad álca nélkül tolni a francia könnyű ágat?
Javítást cserélném álcára, ha trackelnek és nincs már javítód általában a javítás skill sem ment meg, mert 1-2 lövéstől halott vagy. BC a cél az is egy ninja tank, arra is kötelező a full álca.Leo pta-ról is hiányolom az álcát mivel azzal távolról kell szedni az ellenfeleket.
IS-3-on jól látom, hogy Intuition perk van a töltőn? Az tök felesleges rá. Arra is álcát raknék 4. sornak és csak az 5. sorban raknám fel ezeket a vegyes skilleket (fegyverkovács, ezermester, stb).
-
válasz balintka #127730 üzenetére
Az E5 Patriot egy mobilisebb T32, kicsivel jobb löveggel (és jóval jobb pennel), némileg gyengébb páncélzattal. Ha szereted a T32-t, akkor ezt is fogod, igazából nagyon jó tank.
-
galervin93
addikt
válasz jr1994 #127755 üzenetére
Nekem 6.-ra sikerült szorzóznom a frissen vásárolt T32-t, aminek az ágyúja mindenfelé visz, csak az ellenfelet nem akarja eltalálni. Elképesztő. Pedig jó kis gép, de egyszerűen nem tudtam vele nyerni (a győzelem egy 1000 alatti kör lett persze, előtte meg 2-3000, ahogy az lenni szokott).
A T57-tel viszont úgy érzem barátok leszünk, igaz még csak két meccset futottam vele, de a 22 sec körüli töltés nagyon baráti, és az 1600 sebzésért nem nagyon lelkendeznek az ellenfelek. :-)Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jr1994
addikt
Akartok látni elcseszett mm-et?
Nesze
Végül is én is megtehetem hogy ilyenről rakok fel képet, ez legalább tényleg drasztikus. Eredmény. De igazából csak azért csesz fel, mert szeretném 3 csillagozni a T20-at, de most nagyon nem adja. Tegnap az utolsó csepp a pohárban az volt, mikor egymás után pattant ("we didnt even scratch them") sturer emilről, meg hellcatről, aztán az arty 800-ról kivágott, kíváncsi leszek ma meddig bírom vele.[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
Várható mostanában jóárasítás VI-VII tier körül, & tőttésgyorsító/légkondi/stb fronton?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Papooo
senior tag
válasz h1mpi #127749 üzenetére
Csak addig tűnk annak, míg meg nem kapod a hetes Leo-t.
Stock állapotába, ha csal elmegy a közeledben egy skúló, a mobilitása egyből olyan lesz mint a T95-é, ha véletlenül el is találnak, (az tuti hogy át fog ütni), akkor még a T95- is körbe fog táncolni.
A hatalmas átütésű top ágyúról nem is beszélve.
Természetesen ha medes stílusban akarsz nyomulni, akkor ki kell fejleszteni a két motort, ami semmi más tipushoz nem jó.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Tarill #127746 üzenetére
invitelj, regelj masikat, de add meg a WOTREDDIT kodot is ( 7 days of premium time, 500 gold ). Meg WoW-ot rakd fel, abbol is jon gyakorlo kuldikbol.
Illetve a jelszocseréért meg kell legyen a 300 arany, osszesen 960 körül lehet indulni minden okossággal. A gyakorlo kuldeteseken a WOT-ban sem szabad vegigrohanni, abbol a meghivott osszesen 10 nap premiumot es ujabb aranyat kaphat.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Hű ez az 5-ös svéd med, hát nem mondok véleményt ,de elég "erős"-re sikerült...
Végre meglett az ász, azt kijelenthetjük, hogy ennél többet nem tudtam segíteni a tomato teamnek
Blindshot volt a Scorpion G és a T32 is, amelyik elvitte a hp-ja 90%-át Tudom noob artys lettem[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Tarill
őstag
friss accra ami nem invite kóddal lett regelve(hanem én meghívásomra) hogy tudnék rá némi goldot szerezni? régen 300-at adtak jelszóváltoztatásért de most már az sincs :/
-
Rick3D
senior tag
-
rlazol
veterán
-
jozefgucci1
addikt
válasz mcwolf79 #127738 üzenetére
Most az ötös küldinél tartok ,de én a kövit is az M44-el próbálnám meg. Igaz nekem nincsincs is más .Az M44 jó ágyúkitéríthetőség és gyorsan is tölt. Természetesen goldal +cola.Gold lőszerrel 600+ sebzéseket ad nagyobb vasakba is , szóval így könnyű kivégezni őket.Egy hátránya van csak , mégpedig az arany lőszert a lánctalp hajlamos megenni és nem olcsó
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Remus389
veterán
Jé, amikor már azt hittem ez egy über-giga mega sz*r, Sav M/43, az egyébként, de most jóvátette részben
-
mcwolf79
veterán
BUÉK mindenkinek!
Gondolkozok rajta, hogy az obj. 260 SPG-6 küldiját valami alacsonyabb tier-ű arty-val próbálom meg.
Tier 6 -ban melyik arty lenne rá a legalkalmasabb? M44, Hummel ki van fejlesztve, FV304-et free XP-ből tudnám kifejleszteni. Melyik lenne rá a legalkalmasabb?
ThxIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
-
rlazol
veterán
válasz szbalogh #127734 üzenetére
én kitakarítottam akkor mindenkit, úgy emlékszem, ráadásul van is brit med legénységem, miért nem ezeket húztam akkor tovább? Szerintem nekem pár hónapja még nem voltak itt.
más
akcióban szeretném átképezni kicsit a legényeimet, ha valahol szükséges. Alant vannak a jelenlegi leosztások, javasoltok valami változtatást? (a tank mellé odaírtam, h merre akarok továbbmenni vagy maradnak a legények az adott járműben)AMX 12t - cél a BatChat
Centurion AX - maradnak itt
Béla - maradnak itt
Bulldog - maradnak itt
E50 - maradnak itt
E100 - maradnak itt
Grille 15 - maradnak itt
GW Tiger - maradnak itt
IS3 - cél az IS7
JpzE100 - maradnak itt
Leopard - maradnak itt
Leo PTA - Leo I vagy maradnak
Ru251 - maradnak itt
T28HTC - egyelőre maradnak
T43 - cél a T54[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
találtam a barakkban 4 fő brit legényt 100%os alapkézettséggel "Medium I közepes tank"-ra. Rádiós hiányzik a teljes körből. Honnan kerültek oda? Csaták száma:0.
Rickboy: Milyen felszereléssel és lőszerkiosztással használod a Grile-t?
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
Hogy én
emreerre nem gondoltam!?! Ez nagyon jó ötlet! Mindjárt küldöm is, csak előtte beszlopálok vagy három üveg pezsgőt, hogy oldjam a gátlásaimat.(#127723) zodo: ... meg az elmúlt héten... (tegnapig)
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
balintka
addikt
AMX M4 49 Liberté nem vehető meg a Premium Shop-ban?
-
KisApám
addikt
Tényleg, új év, új "jó üzlet"
WINTER SUPPLY -
PZ.KPFW. IV HYDROSTAT - 31 000 Ft. Tank + 30 500 GOLD.Imádom az ilyen árukapcsolásokat.
De majd a gyűjtőknek jó lesz, ha van rá ennyi pénzük...
ha már el nem költötték az E25-re.A testvére megvan (Pz.Kpfw. IV Ausf. H).
Az kicsivel jobba nála, de nem nagy eresztés az sem.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
zodo
nagyúr
Új évet sem kezdik kicsiben azaz első napi prém shop akció: Panzer IV Hydro
-
emre
veterán
-
lacibacsi
addikt
Állítólag 2017. van! Ha ez tényleg igaz, akkor killekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!
Egy gyors kérdésem is lenne így korán hajnalra:
Ha valaki nem veszi át a neki küldött ajándékot 30 napon belül, akkor mi történik vele? Visszakapja a küldő az árát, vagy ő kapja meg ha akarja ha nem? Esetleg a WG benyeli oszt jónapot... :?
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
h1mpi
félisten
válasz szbalogh #127711 üzenetére
Nekem 5 db Svéd csaj volt, amiből csak 4db ment a td ágra (persze 500 goldért át kellett képezni köszi kampós WG). Sajnos az 5.-el nem tudok mit kezdeni mert acélnővéres és ha berakom a prém svéd med legénysége mellé akkor nem aktiválódik a BIA. Szval nem értem minek adták azt pluszba
Persze azt éreztem, hogy nem lesz ingyen aktív 6th sense kezdésnek a td ágra, na de akkor is...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
szbalogh
addikt
BÚÉK!
Jól indul az év. T28 HTC a garázsba így hajnalok hajnalán, svéd lövész csajszi meg a hármas light-ba
Nick: HE_Storm
-
emre
veterán
válasz BÁ Nutrition #127703 üzenetére
A replay-nek megfelelő verziójú kliens kell hozzá, másképp nem megy.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Rick3D
senior tag
Kérem szépen új év alkalmából ennyit a grilléről !
Szerintem a kép magáért beszél annak ellenére hogy ebben 3 yolo köröm is volt 4k alatti sebzéssel a többi 3db 5800körüli Majd a plecsnit később most pedig IDE AZT A PRÉMIUM JÁRGÁNY NomnomnomnomVoltak páran akik érdeklődtek felőle nos azt kell hogy mondjam OP ! Tű éles pontossággal lövöldözök mindenfelé , 450méterről egy hulldown t30nak aki majdnem kihasználta a max gundepjét el lőttem a kupolája / torony felső lemezét kb 3 - 4 pixel volt ahova céloztam, lehet mondani hogy rng meg mákom ami 50%ban igaz is viszont itt van pár nyers adat összehasonlítás képen :
Elit alakulat+csoki , felszerelés : Camo,Töltésgyorsító,Coated Optics.
Én végignéztem és csak is kizárólag az új svéd TD ág közelíti meg ezt a szórási pontosságot ami 0,29 bár lehet siege módban még lejön belőle pár érték annak nem tudtam jobban utánajárni. A lényeg amíg Tier9 ben a WTF sz*rdarab 4-el 0,33 pontossággal lődőzted az 560as alfát vagy 0,38al a 750 et ezt grillével 0.24 el teszed , egyéb kérdés ? Nem bántam meg hogy rááldoztam 260k free expt egyszerűen . . . imádni való
Pár tapasztalat / észrevétel : 50 km/h sebességgel szépen tartja 60ig sima talajon azért kell egy kis idő míg felgyorsul de kérem , ez a mobilitás több mint elég. Hátrafelé 20km/h val megyek ami nem mondanám hogy rossz de annyira jó sem. Trükk : a sok suta enemy sokszor arra számított hogy a böszméje (én) majd tolatok elindultam előre és miss 5lövés , még számolni is volt időm röhögés közbe
Camo : FULL camo skill + álcaháló + festés olyan bitang camót ad hogy a pofám leszakadt , pontos méter értékeket nem jegyeztem fel de eddig csak közvetlen közelről kaptam spotot ami 100 méter alatt vagy körül van.
Célzási sebessége eszméletlen az agyam megállt tőle de ! 0.26/0.30.40 a szórása mozgás és torony fordítás közben szóval megéri alapjáraton a jó irányba nézni nem túl előnyös neki sőt én még fordulással is rá szoktam segíteni hogy ha pl : jobbról balra van a célpont igaz 0.40 es lesz de még mindig jobban jövök ki mint ha megvárnám míg maga a tornyom arra fordul.
3. - 4. skillnek fegyverkovács kötelező ! A gunomat képesek voltak 3x is ellőni egy meccs alatt bár nem nagyon osztott szorzott neki
Miért hypolom ennyire ezt a TD-t ? Mert pontosan az van meg benne ami egy sniper tankot über sniperré tesz. A szórása , az összes eddigi papír td-t longrange snipingban a szórás ami hazavágta. A szórás az ami szerintem az egyik legfontosabb sniperkedésnél. Ebbe a tankba minden megvan amit vártam tőle amit olvastam / láttam , abszolút kedvenc.
Remélem más is hasonlóképpen szereti mint én[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
hali, vissza akartam nezni egy regebbi verzióról elmentett replayt, de nem tudtam(tisztaban voltam vele h nem biztos h lejatsza)
van valami konverter amivel lejatszhatova tudom tenni a jelenlegi verzióhoz?youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
rlazol
veterán
válasz Djuree #127700 üzenetére
itt BUY PRESENT gomb után van lehetőséget vagy egy random 5-ös díszt venni (310-), vagy a teljes szettet (15500-). A kis doboz mellé 250 gold ranatált ajándék jár, de ez felmehet 500-ra, 1 hét prémre vagy ez Patton KR prém tankra is - random, szerencse függő. A nagy csomag mellé biztosan kapsz valamit az alábbiak közül: 1hónap prém/2500 g/M46/Rhm skorpion/Mutz/AMX M4
szerk.: nemigaz, h még hajnali kettőkor is megelőznek
[ Szerkesztve ]
-
válasz Djuree #127700 üzenetére
Itt vehetsz ládát. Sőt, most már célzottan is lehet díszeket venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Ubuntu Linux
- iPhone topik