- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
szigetelő1 #68291 üzenetére
Nem értem, miről beszélsz, hogy 100k alatt ne vegyen vki komolyabb használatra telót.
A 640/640XL nyugodtan megáll 100k alatt - a 640 még 50k alatt is - és teljesen jól használhatóak.
Ha megfelel 2 év boti gar, akkor a 830 is elérhető 70-80k körül, és az még mindig nem 100.. -
jimmy399
senior tag
válasz
szigetelő1 #68291 üzenetére
Én is morfondírozgattam Lumiákon, egyszer Windows Phone-t veszek majd, az is biztos.
100e alatt. A mostani telómat, egy kb ingyen hozzámvágott bármilyen androidos készülék teljesítményben leveri. (Nokia 5800 XM )
-
törölt tag
válasz
szigetelő1 #68252 üzenetére
Beállításoknál az Értesítésekben tudod állítani az Üzenetek hangjelzését is.
-
dragon1993
őstag
válasz
szigetelő1 #68252 üzenetére
Hello.
Most tervezünk beszerezni egyet, és lenne a telefonnal kapcsolatban egy kérdésem.
Lehetséges azt megcsinálni ,hogy az egyik simet kikapcsolod / repülő módba teszed ?Nyaraláskor ne zaklassanak a cégesed, de azért ha kell könnyen be lehessen kapcsolni erre kellene.
-
Bukk900
őstag
válasz
szigetelő1 #68190 üzenetére
Santiago de Compostela-ba navigáló utikonyv program is van, offline térképpel, szállások, éttermek, boltok pontjaival, ecamino.
(#68208) amuba: telenor, telekom mérő app van
-
INTELligent
senior tag
válasz
szigetelő1 #68206 üzenetére
Ezek szerint összejött?
Most nem azért, de nekem is eltartott egy darabig...
-
INTELligent
senior tag
válasz
szigetelő1 #68193 üzenetére
Ugyanez volt a problémám, nekem hiába jelent meg, valamiért nem volt hang, viszont ha letöltöd ezt a kis ingyenes progit, akkor ennek a segítségével egyszerűen be tudod állítani csengőhangnak, amit szeretnél - ellenőrizve ezelőtt egy másodperccel, ugyanis épp most fedeztem fel én is
-
sapics
csendes tag
válasz
szigetelő1 #68193 üzenetére
Én az mp3-akat átkonvertáltam wma-vá és pc-ről USB-n keresztül bemásoltam a csengőhangok mappába. Így megjelentek az egyéni csengőhangok köztött.
-
cattus
addikt
válasz
szigetelő1 #68190 üzenetére
Szia!
1. A telefon belső memóriájába, a Ringtones mappába kell másolni a csengőhangot. Vagy letöltőd a Ringtone Maker alkalmazást.
2. / 3. HERE Maps / HERE Drive +, gyárilag ha minden igaz rajta van a telefonon. Viszont köztes pontot nem lehet rajta beállítani, ez kb. az egyetlen hiányossága.
4. A "nagy" opera sehogy. IE-t nem lehet törölni, de bármilyen másikat szabadon telepíthetsz az Áruházból, viszont az Operán kívül mindegyik az IE motorját használja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest