Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatararpad
őstag
válasz
#56474624 #68578 üzenetére
Az azért nem ilyen egyszerű. 4 szavatossági igény van, kijavítas csere árleszállítás elállás sorrendben, és ezeken a lépcsőkön végig kell menni valamint nem választhat olyat a fogyasztó ami aránytalan többletköltséget jelent a forgalmazónak. Azoknál a dolgoknál amik a kötelező jótállás alá esnek van 3 munkanapon belüli kötelező csere, ha a hiba akadályozza a rendeltetésszerű használatot, vagyis kb. nem működik. Vagy a szerződéses jótállasban a forgalmazó vállal ilyet, pl. a 3 napos pixelhiba garancia szokott egy ilyen lenni. Amúgy csak akkor tud elállni ha a kijavítá csere árleszállítás nem valósítható meg.
Abban a hszben sajnos kicsit pongyolán fogalmaztam, elnézést érte, mert feltételeztem hogy az akksi a kötelező jótállás aláesik, holott hősüknél nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest