- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bertiee #91725 üzenetére
8.1-re 640-nél, illetve w10 készülékeknél egy régi treshold2 build-ra, 107-re, ha nem 950 (xl). Azokra, ha jól emlékszem, akkor a 156 megy vissza, vagy valami hasonló, mindegy egykutya, így is úgyis frissül az aktuálisra. Ellene semmit nem tudsz tenni, kivéve, ha lelövöd a netről.
-
válasz
Bertiee #91723 üzenetére
Ha nem jonnek elo bugok akkor maradhat ,illetve ha megjavul a merules gondod is , ellenkezo esetben a wdrt-vel inditott w10m frissites az erosen ajanlott procedura , az edge-ben nincs adatforgalom csokkentes mint anni az explorerben volt ... koszonjuk meg ezt is az ms-nek ...
Ahogy nezem ma frissitettel, adj meg idot neki hogy minden bealljon a helyere ... -
válasz
Bertiee #91721 üzenetére
Ha frissen telepitett a w10m akkor par nap alatt beall a rendszer es a fohyasztas is , nalam l735 es nincs kulonbseg a wp8.1 vs w10m kozt.
Eagle
A th2 164 mikent mokolhato fel ,van tipped hozza ?
Az rs3 kijovetele masik (uj) keszulekre azert elegge kerdeses vsz, még ceges kornyezetben se biztos hogy jo otlet ,dontes a win 10 on arm , legfokepp hogy még nem is elerheto , na meg a nagy kerdes az os es egyebek tamogatasa lesz... -
válasz
Bertiee #88027 üzenetére
Bar en 735-ot nyuzok , szamomra a w10 mar boven tobbet nyujt , kulso,szolgaltatasok ,kezelhetoseg,appok teren mint a wp8.1 update2-vel, enyhen lassabb csak a rendszer mint a wp8, frissiteni csak a fentebb emlitett 640 forum leirasa alapjan ami mflex keze munkajat dicseri ...parom 640-et hasznal , s nem panaszkodik ( igaz nem power user de hasznalja a telefont , mnden app automatikusan frissul neki , igy allitottam be ).. kisse elfogult vagyok a w10m-el , de inkabb az mint a wp8.1. Az Os stabil...
Svejk
Nalad mi nyug van a rendszerrel, ami feszitgeti neha a hurt ? Mert nalam stabil minden , egyedul a kamera hulyul meg , de ezt be tudom az RP agnak ... -
Burt1793
veterán
válasz
Bertiee #67413 üzenetére
Helló!
Nem nagyon van ilyen alkalmazás, de persze itt is meg tud telítődni a szabad tárhely letöltött hülyeségekkel, csatolmányokkal, mint androidon. Ráadásul nincs alap fájlkezelő, én többet is használtam, mert mindegyik mást tudott jól és az volt a durva, hogy amit az egyikkel letöltöttem azt nem látta a másik (metro file browser vs fájlok app például), tehát lehet, hogy jelenleg is van szemét az én Lumiámon is, de már nem látom, mert már csak a fájlok app van fent .
Azt nem tudom, hogy a letörölt alkalmazások minden bitjét törli-e a wp, a droidon az a gond, hogy néha nem, ott ezért jön jól néha egy clean-elés (persze ramot törölni nincs értelme).A beállításokban wp-n van egy tárhely ellenőrző rész, azzal is tudod törölni a fölös dolgokat.
-
gabo89
senior tag
válasz
Bertiee #67316 üzenetére
FTP server + Total Commander
-
no1r
őstag
válasz
Bertiee #67316 üzenetére
Wifi File Sharer
nekem bevált
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest