- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz ZavaBalazs #73011 üzenetére
Az avatar-ja sok mindent elárul
-
tomboy0013
veterán
válasz ZavaBalazs #73006 üzenetére
Szerintem hagyjad, mert sosem lesz vége az off hullámnak, ő biztos nem ismeri be a hibáját úgyhogy tök felesleges az értetlenkedés vele.
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #72907 üzenetére
Az még akkor volt aktuális, amikor reménykedtem/bíztam a W10-ben. Azért vártam abba a kategóriába telefont, mert szeretnék egy olyan készüléket, ami jól bírja akksival, van benne USB OTG és SD kártya foglalat.
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #72904 üzenetére
Jónak jó, csak errefelé kényelmetlen vele élni, mert a helyi app kínálat sivár, és funkciókban szegény nagyon. Eddig a W10-et vártam nagyon, hogy majd az talán, de sajnos nem jön be. Lassan úgyis újítanék valamit, akkor meg már inkább valami olyan irányba, ami kényelmesebb.
Igen, tudom, hogy nem logikus a 1030 megnevezés, csak a gsmarena még mindig úgy emlegeti.
-
MODERÁTOR
válasz ZavaBalazs #72853 üzenetére
Tehát akkor jól értem-e, hogy ez egy ismeretlen forrásból származó kép, ami egy lengyel szolgáltatóra vonatkozik talán? Tehát a mi szempontunkból semmi támpontot vagy infót nem jelent?
-
donmackó
addikt
válasz ZavaBalazs #72857 üzenetére
Ismerve a Telenyomor-t, az 535-re majd 2016 augusztusban lesz W10m.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
busman
veterán
válasz ZavaBalazs #72855 üzenetére
Akkor minek linkelgetsz ilyen faszságokat...itt nincs semmi szó legyel verzióról....
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
válasz ZavaBalazs #72853 üzenetére
A 930-at februárra mondták...én örülnék neki,ha neked lenne igazad.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz ZavaBalazs #72849 üzenetére
Bár igazad lenne!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
spider80
őstag
válasz ZavaBalazs #72699 üzenetére
Expansyson mindig olcsóbbak a mobilok mint a hivatalos magyarországi független árak.
például egy S6 hivatalosan 199.990 ft itthon, expansyson 172 ezer.
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
tomboy0013
veterán
válasz ZavaBalazs #72615 üzenetére
Köszönöm.
#72616) csizi90: Mesélek: Eddig egyik mostani build-del sem működött se 920-on se 930-on (166-tól felfelé), HR-rel vagy anélkül az tökmindegy. Ma próbáltam alkalmazáson belülről is, az sem megy. Mutatja, hogy tölti fel aztán eltűnik hirtelen és semmi nem jelenik meg a felhőbe. Ha a Fényképekből indítom a feltöltést akkor meg azonnal hibád dob, csak az elsőt tölti fel. Az, hogy neked működik nagyon jó, de nekem akkor is működésképtelen az egész úgy ahogy van ezért muszáj vagyok valami alternatívát keresni ha ez a szerencsétlen MS a saját platformján a saját felhőszolgáltatást nem tudja hiba nélkül működtetni. 8.1-en működött szépen 10-en viszont nem, de ne gyertek nekem a béta dologgal mert 166-os build előtt volt igazán béta a rendszer (vagy inkább alfa) és addig képes volt működni. Meg amúgy is, saját felhőszolgáltatás! Legyen már az elsők között, hogy a saját szolgáltatását integrálja normálisan a rendszerbe...
Feedback-et is hiába dobom már hónapok óta, tojnak rá egy nagyot.Dropbox-os 2GB-ot lehet növelni valahogy egyszerűen fizetés nélkül ? Mert azzal szimpatizálok, úgy látom univerzális app is van hozzá, telóra meg tabletre is. Kérdés, hogy a háttérben való feltöltés működik-e?
[ Szerkesztve ]
-
foxymaci
senior tag
válasz ZavaBalazs #72478 üzenetére
Hát akkor marad a passz, mert kap netet.
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #72240 üzenetére
Igen, ebből jöhetne egy 2GB-ramos Lumia 850 is
-
zsoltzsolt
addikt
válasz ZavaBalazs #72237 üzenetére
Hátha valaki tervez is az Ms-nak
AZ általad linkelt meg az újfent ez az almás kerekített nemszeretem randa forma[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz ZavaBalazs #72240 üzenetére
Ez lehet a 750, ha nem kamu.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
confuser
senior tag
válasz ZavaBalazs #72224 üzenetére
Nekem legalábbis így volt, még az első néhány build idején. Azóta változhatott, vagy csak engem szivatott, ki tudja De amúgy emlékezz rá, pont veled beszéltem, talán még privátban is, hogy emiatt vagy ötször raktam fel a 10-et meg vissza
A 10 akku ideje miatt panaszkodóknak: gyakorlatilag most kezdték el optimalizálni, mit vártok tőle? Egy preview build akku ideje miatt dobjátok el az egészet? Mond nektek valamit az a szó, hogy preview? Ha nem, akkor az Insider se mondjon, és ne telepítgessétek.
-
busman
veterán
válasz ZavaBalazs #72216 üzenetére
8.1 re hogyan állítod vissza a flow-t? Mert nem találtam sehol.
-
oszi666
őstag
válasz ZavaBalazs #72178 üzenetére
oké köszi a válaszokat
akkor lehet 735 lesz belőleIt is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
SOAD19
addikt
válasz ZavaBalazs #72168 üzenetére
Hmm... Köszi! Lehet zargatnálak ez ügyben kicsit privátban. Vagy van valahol pontos leírás, ezen művelet végrehajtásáról?
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz ZavaBalazs #72152 üzenetére
Ez mitől ilyen olcsó?
-
maroskah
aktív tag
válasz ZavaBalazs #72029 üzenetére
Vagy úgy. Értem köszönöm.
És azokkal a készülékekkel mi van, aminek a középső számjegye 4?
[ Szerkesztve ]
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
tpeter77
addikt
válasz ZavaBalazs #72021 üzenetére
én meg személyügyi vonalra gondoltam, nem is értettem, mi köze hozzá a telefonnak
-
MODERÁTOR
válasz ZavaBalazs #71827 üzenetére
Értem, köszi. %-osan mennyire vehetem biztosra, hogy ki fog rá jönni?
-
jim bcs
nagyúr
válasz ZavaBalazs #71818 üzenetére
vagy megkeresi a telefonon, vagy ha nem akar kínlódni akkor felteszi az Aida64-et, abban benne lesz minden info.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
no1r
őstag
válasz ZavaBalazs #71723 üzenetére
szerintem 8gb rammal és minimum egy 16magos cpu-val kellene...
szerk: ja, és minimum 4Kban[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
tomboy0013
veterán
válasz ZavaBalazs #71723 üzenetére
Lehet csak én nem látom, de sehol sincs hivatalos álláspont a specifikációkról. Akkor min is megy a fennakadás már megint? Emberek, nyugi van, várjuk meg a hivatalost, ha az is ez lesz akkor jogosan mehet a szokásos sírás-rívás. De addig mi a fenének megy az értelmetlen mérgelődés? Egy kis pozitivitást is lehetne a topikba csempészni néha napján.
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #71663 üzenetére
Persze majd. Tudom csak várni kell. És ha így is lenne miért nem akkor törlik a Storytellert, ha már kész a sajátjuk?
És ha elolvasod a Microsoft közleményét, konkrétan leírják nem ígérik a most kukázott Lumia appok minden funkcióját beleteszik a sajátjukba. "Many of the Lumia features are already included in the Windows 10 Photos and Camera apps. While we can't promise that any particular feature is coming back," -
no1r
őstag
válasz ZavaBalazs #71405 üzenetére
hja, én is meglepődtem...
(#71406) MKLS és Plazmacucci (#71404): enyém sem némult még így koppkoppkopp. bár az IE kilépegetés is csak cirka egy év használat után jelentkezett először, szal simán lehet rendszerbug.
-
no1r
őstag
válasz ZavaBalazs #71398 üzenetére
735 dobozában is sima töltő volt, nem USB-s átalakítós
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #71357 üzenetére
Nem ismerem ennyire a Lumiákat, a 930-at messziről felismerem, a többi 520-as.
-
csabi94
őstag
válasz ZavaBalazs #71350 üzenetére
Itthon a WP megelőzi az iOS-t...???
-
csabi94
őstag
válasz ZavaBalazs #71205 üzenetére
Egy 850-950 jó lenne, nagyon nézegetem őket így a 820 után, kéne a glance és a qi, és az iPhoneban egyik sincs ugye. Sajnos hiába állítom be, utána nem úgy szól, és nem hinném, hogy ez a 10-el változna, de meglátjuk, karácsonyig nem cserélek le semmit.
-
csabi94
őstag
válasz ZavaBalazs #71203 üzenetére
Kivéve, ha bluetooth sztereó fülessel használod. Mert úgy sehol nem tudod állítani, ezért gondolkozok most épp a platformváltáson. Meg amúgy is jó lenne egy iPhone a Mac mellé.
-
confuser
senior tag
válasz ZavaBalazs #71154 üzenetére
Ahogy észrevettem beágyazástól függ, hogy lehet-e vagy nem. Pl. 3-mal feletted cigam képére hosszan nyomva előjön a share link és az open in new tab is, de pl. az avataroknál csak lementhetem a képet, vagy magát a fájlt oszthatom meg.
-
drfedayn
tag
válasz ZavaBalazs #71000 üzenetére
Igy van officelenst en is hasznalom. Remek az is
Nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
félisten
válasz ZavaBalazs #71000 üzenetére
Vírusirtó minek, de komolyan. Írt már valaki WP-re vírust?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
csabi94
őstag
válasz ZavaBalazs #70913 üzenetére
Király. Mondjuk nem a gyárit használom, de majd valahogy összeszoknak. Remélem a Core Playerben is tud számot váltani, az nekem már elég lesz. Mennyire vízálló egyébként a kütyü? Valószínűleg saját fülessel fogom használni, viszont sport közben izzadok.
-
csabi94
őstag
válasz ZavaBalazs #70911 üzenetére
De a gombok is, meg minden?
-
SOAD19
addikt
válasz ZavaBalazs #70809 üzenetére
Ok-s, tiszta.
-
SOAD19
addikt
válasz ZavaBalazs #70800 üzenetére
Inkább 2, az a 3 év, legalábbis a ph! cikk alapján. Én nem érzem, hogy annyira gyenge lenne a hardver, inkább magával a rendszerrel szemben van hiányérzetem. Nem rég a 1020-as topikba beírt egy fórumtag, aki 1020-ról váltott 930-ra, és elmondása szerint, nem túlzottan érzékelt nagy előrelépést sebesség, felhasználói élmény tekintetében, és szerinte nem biztos, hogy érdemes rá váltani.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #70791 üzenetére
Igen, ez így teljesen logikusan hangzik. Túlságosan logikusan... Bár én szívesen látnék egy olyan telefont, amilyenek például a Thinkpadek (voltak) a laptopok közt. Ronda, de finom
Ctrl+F5, amíg nem ürül a cache-ből, addig a régit látod.
-
Morris
veterán
válasz ZavaBalazs #70769 üzenetére
640XL? Vagy várok a 950XL-re (mondjuk ez meg megint amoled)
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz ZavaBalazs #70692 üzenetére
a meglevo keszulekekre azt mondtak, hogy nem eleg a soc, ami bennuk van.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz ZavaBalazs #70687 üzenetére
nem, a csatlakozonak nincs koze hozza. menni fog vezetek nelkul is. a jelenlegi keszulekekbol a 930, 1520, m8 tudna ezt a funkciot, de hat akkor ki venne meg az uj csucsmodelleket?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz ZavaBalazs #70685 üzenetére
mit nem kapnak meg?
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #70680 üzenetére
PC telefon, szuper elnevezés. Ebből lesz a sok csalódás mikor kiderül, hogy Windows 10 Mobile van rajta, csak asztali nézetre vált ha monitorra dugod.
Én még mindig azt mondom, hogy egy teljes Windows-t futtató telefonnal lehetne iPhone méretűt robbantani.
-
Воланд
titán
válasz ZavaBalazs #70680 üzenetére
az acer is el fogja jatszani ugyan azt, mint a huawei, hogy kiadja a keszulekeket, nulla reklamot tesz mogejuk, telesirjak a sajtot, hogy wp-vel nem lehet penzt keresni. jah es persze suppport sem lesz a keszulekekhez, igy frissites sem.
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #70612 üzenetére
Nekem van, hogy alacsonyabb számot ír a takarékos üzemmód csempéje, mint az értesítési sáv... Most is, 4 napja töltöttem utoljára, 23%-ot ír a csempe, 26%-ot az értesítési sáv.
-
ZavaBalazs
őstag
na, itt egy (szutyok minőségű, bocsi, 610 vette ) videó a takarékos üzemmód csempe csodáiról.
(kicsiben 48%, az nem látszik rendesen)[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
őstag
Jogos... értő olvasás(hiánya)... no meg az a sok betű....
Meliora sunt bono inimica
-
őstag
válasz ZavaBalazs #70610 üzenetére
"wp-n ki lehet jeleztetni az akku %-t is a csík mellé, mint iOS-en?"
Valóban nem... DE:
A Takarékos üzemmód-ot a listáról kitűzöd csempére. Nagysága állítható.... Az a csempe (talán Denim óta) pontosan mutatja az értéket és frissül mindig (még takarékos üzemmód alatt is ). Ez a legtöbb külsős appról nagyon nem mondható el. Tehát már nem kell ehhez külsős app, mint korábban.
Tehát emiatt felesleges a fenti értesítő központot nézegetni.Meliora sunt bono inimica
-
Gery1987
őstag
válasz ZavaBalazs #70606 üzenetére
elvileg igen bár én csak Wifi-n szoktam tolni de le tudja szedni.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Воланд
titán
válasz ZavaBalazs #70483 üzenetére
tovabbra sem ertem, hogy miert kell a ket hangero gomb koze betenni az on/off gombot. lathatolag semmi funkcioja nem lesz, ugyanis a kistestveren mar a normalis helyen van.
-
D4ni
őstag
válasz ZavaBalazs #70472 üzenetére
Köszönöm
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #70057 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
Zsoleszhun
addikt
-
Unlimited
aktív tag
válasz ZavaBalazs #70030 üzenetére
Szerintem mókólnak vele a tnél.Szóvá is tettem az ügyfélszolgálaton, persze a hírközléi hatóság álltal hitelesített gép méri. Fel nem tudom fogni, mi történhet.
-
MODERÁTOR
válasz ZavaBalazs #69892 üzenetére
Ezeknek a weblapoknak a hivatkozása ugye poén / irónia?
-
no1r
őstag
válasz ZavaBalazs #69705 üzenetére
pont most olvastam, nagy esélyt látok rá, hogy halva született elképzelés lesz az egész (bár sokat tényleg nem tudni róla még)
-
Bukk900
őstag
válasz ZavaBalazs #69532 üzenetére
Ezekért nem kár, mind 5"-os tepsi, hátha valami jól felszerelt, kisebb telefonnal rukkolnak elő.
-
pprod94
aktív tag
válasz ZavaBalazs #69006 üzenetére
Hol állítsak? Nekem 30/30-ig megy, ha egyre gondolunk.
-
Kbali
nagyúr
válasz ZavaBalazs #68856 üzenetére
Az inkább zavart, hogy a drive simán úgy akart Sopronba vinni, hogy kivisz Aisztriába. Bármelyik tervezési opciót is adtam meg, csináltatni akart egy kiflit a sógorokon keresztül.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #68862 üzenetére
Csak most veszem észre, a végén a semmit igazából amit akart lenni.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Partyface007
őstag
válasz ZavaBalazs #68856 üzenetére
kapcsold ki hogy ne nézzen forgalmi adatokat vagy vedd nagyobbra az idő intervallumot...
-
tomboy0013
veterán
válasz ZavaBalazs #68512 üzenetére
Ez csak egy meglepődött kövér Ninja fej.
-
SOAD19
addikt
válasz ZavaBalazs #68512 üzenetére
Szerintem nem 1040, mivel csak nem fejlődnének vissza. A képen, ha jól látom nem xenon vaku van, hanem 3 led villanó.
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #68420 üzenetére
Nincs iránytű benne, akkor ez az ok.
-
Sungoo
addikt
válasz ZavaBalazs #68420 üzenetére
Amint nekem sosem sikerül bekalibrálni.
-
aktív tag
válasz ZavaBalazs #68373 üzenetére
Ok, azt megteszem akkor de ez marha nagy szívás.. Képzeld el, azzal hívott fel unokanővérem a napokban, hogy SEMMIT nem lehet csinálni a telóval mert minden alkalmazásból kidobja. Megnéztem, való igaz még a tárhely menedzser is visszadobott mindig az előző menübe. Gépre dugtam akkor làttam hogy egy C-64 ben több szabad memória van..
Képeket sem hagyta leszedni róla, ami azért csíra dolog nem? Mindegy most beállítottam hogy sd-re fotózzon. Azt amit írtàl meg tudom csinàlni laikusként? Valami varázsló felületű az a progi?Üdv
2024-ben 8c 16t proci 300 ezerért?? AMD: Fogd meg a söröm!!
-
drfedayn
tag
válasz ZavaBalazs #68223 üzenetére
Probalgatok par dolgot eddig egy pozitiv es egy negativ tapasztalat wp 8.1el
Nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
br.rak
őstag
válasz ZavaBalazs #68223 üzenetére
A windowscentralos cikk alatt kommentekben is többen ugyanerre a következtetésre jutottak, de jó volna valami hivatalos megerősítés e téren, hogy a wp 8.1-et nem érinti .
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz ZavaBalazs #68220 üzenetére
Igen ott volt köszönöm, hát ez kimenőt bejövőt egyben mutatja gondolom... régi nokiákon is volt ilyen anno "full time" asszem
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz ZavaBalazs #68039 üzenetére
Végeredményben igen. a 2. képen lévő megjelenés viszont egy az egyben a Fájlok nevő alkalmazás, így annyir anincs szükségem rá. Nekem egy 720-am van ami 6.7 mp, de nem tudom holkell állítani a felbontást, így azt se tudom, hogy miben fotóz...
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #68039 üzenetére
Ez nekem is megvan, csak most nem jutott eszembe. Kár, hogy nem tudja ezt alapból a fényképnézegető alkalmazás... Nekem is csak az 5 MP-es képeket mutatja a Zoom is, de tényleg sokkal jobban használható bizonyos esetekben.
-
SOAD19
addikt
válasz ZavaBalazs #68004 üzenetére
Az easy transfer-rel én is zenei albumokat, azaz több mappát akartam volna felmásolni a telefonra sikertelenül. Akkor, úgy látom marad a kábeles megoldás erre.
Közben olvasom, hogy tömörítve megoldható, de azért illene, hogy meg lehessen ezt oldani enélkül is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #68006 üzenetére
Sajnos a következő tippemnél sem tudom, a gyakorlatban mennyire megvalósítható: az egészet egy rarba be, aztán telefonon unrar.
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #68004 üzenetére
CloudMesh
-
confuser
senior tag
válasz ZavaBalazs #67964 üzenetére
Hát tényleg tudnék mesélni... viszont nálunk is van itthon 640, és nincs rajta WordFlow (persze nem is látott W10-et még).
-
ricsip
addikt
válasz ZavaBalazs #67939 üzenetére
A data sense dettó ugyanez volt. Benne volt 2012 szeptember óta minden telefonban a fícsör, de csak USA régiós beállítással jelent meg. Várni kellett rá ha jól rémlik 2013 augusztusig, amikor a GDR1 egyszercsak megjelenítette a többi régióban levőknek is. De amint megjelent a GUI, a gyűjtött adat viszont ott volt visszamenőlegesen...
-
-
ricsip
addikt
válasz ZavaBalazs #67922 üzenetére
"a word flow a win10 previewről való biztonsági mentés visszaállításával jár, nem az update 2-vel."
Ez komoly?
-
-
BiP
nagyúr
válasz ZavaBalazs #67922 üzenetére
Az update2-vel jár.
-
zojjektum
senior tag
válasz ZavaBalazs #67767 üzenetére
Nincs.
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #67767 üzenetére
Bocs, lehet, hogy már nincs. Én telenoros vagyok, telenoros app van és működik, a vodásra csak rákerestem most a google-lel és kiadott egyet, de most látom, hogy már nem elérhető. Sorry.
-
félisten
válasz ZavaBalazs #67449 üzenetére
Meg darabos is. Mikor indítod a felvételt mindig akad egyet, utána meg nem tartja a frameratet.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
oszi666
őstag
válasz ZavaBalazs #67438 üzenetére
Oké köszi a válaszokat
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
cattus
addikt
válasz ZavaBalazs #67438 üzenetére
A Storeban lévő böngészők közül egyedül az Opera nem használ IE motort, az összes többi igen.
Do the thing!
-
chipesz
őstag
válasz ZavaBalazs #67389 üzenetére
Tényleg, azt tudja valaki, hogy a Live lockscreen projekttel mi lett?
Nem jött frissítés, nincsenek alkalmazások. Pedig XDA-n voltak kezdeti stádiumban lévő programok.
Elkaszálták volna?Samsung Galaxy S24
-
Integrale
veterán
válasz ZavaBalazs #67336 üzenetére
Bovebben: live naptar, jobb felul fogaskerek-> beallitasok
aztan valaszd ki a naptarat, pl a szuletesnapit, gorgess lejjebb es frissites."Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
Lepj be a live naptarba es szinkronizald manualisan.
"Bad reklám is reklám too"
-
viewdetails
addikt
Lépj be FB app-ba és kapcsold össze a telefonnal?
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
MrCsiT
addikt
válasz ZavaBalazs #67268 üzenetére
Nekem azt írta MS, hogy JÚN végéig marad Family room, és amúgy ezt az appot javasolja helyette az MS levele.
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
pzstm
titán
válasz ZavaBalazs #67263 üzenetére
Ez nem remlik pontosan. Mögöttes servicerol volt suo de lehet elfelejtették akkor 😃
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Williams
aktív tag
válasz ZavaBalazs #66973 üzenetére
woland_y2k, ZavaBalazs: Köszönöm mindkettőtöknek, holnap délelőtt ki fogom próbálni az említett progival. Én még sosem hallotam róla, a teló ismerősömé, csak megkért hogy szívjak én vele... Asszem valóban valamilyen 7.x -es izé van rajt.
Nincs valami gyors link a letöltéshez, hogy ne kelljen fél órát keresnem esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #66925 üzenetére
Remélem nem cityman lesz a neve, de szerintem jó lenne valami más név a felső kategóriának.
-
BobTail
őstag
válasz ZavaBalazs #66925 üzenetére
"A Mobira Talkman, melyet a 1984-ben dobott piacra a világ első hordozható telefonjai közé tartozott. 1987-ben mutatta be a Nokia a világ egyik első maroktelefonját, a Mobira Cityman 900 típust az NMT-900-as hálózatra."
Kétlem, hogy véletlen lenne az elnevezés... egy új kezdet?
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #66872 üzenetére
Azért remélem jobban fog hasonlítani a 930-hoz, ezek a formák az alsóbb kategóriás lumiákhoz hasonlít, amik messze nem ilyen szépek szvsz...
-
Vodar
senior tag
válasz ZavaBalazs #66764 üzenetére
Itt Pécsett átlag 350-400 Ft egy korsó
-
válasz ZavaBalazs #66515 üzenetére
shame on me a idegennyelv dolgon átsiklottam rendesen , ezért elnézést is kérek gyurkikrisz kollégától. A Qwerty/z-s dolgot viszont csak így lehet megcsinálni ahogy leírtad. Ez számomra félmegoldás.
Az utolsó ahogy írtam meg tényleg szubjektív.Nekem spec a droidon való írás kézenfekvőbb. Mondom ezt úgy, hogy gépelni Blackberryn is szeretek (tanítás-OS 10).#66516
igen,ezt elég rendesen benéztem.
Amúgy gratulálok a 640-hez[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
Pano
addikt
válasz ZavaBalazs #66494 üzenetére
Oltári nagy baromságokat fogok írni, aminek kb semmi köze az egészhez, de rájöttem, hogy Microsoft esetében az ilyenek még működhetnek is.
Próbáltad azt, hogy az IE beállításaiba törlöd az előzményeket?Körülbelül 36-ot?!
-
kutga
nagyúr
válasz ZavaBalazs #66488 üzenetére
Nincs valami használható wifi a közelben?
Én elég szerencsés helyzetben vagyok, irodában, otthon wifin megy a telefon, visszakapcsoltam 2G-re, mobilnettel tényleg csak a legalapabb oldalakat nézem. Nekem 500 gigás a csomagom, nagyjából kijövök, de én inkább telefonálásra használom, minden más csak alkalmanként.
Illetve a beállítások között kapcsolj ki minden automatikus folyamatot ami adatforgalmat generál (fényképek automatikus feltöltése, alkalmazások automatikus frissítése, a szinkronizálási időkkel is lehet játszani), hátha.
MOD
Die HaPpY
Szvsz csak a legutolsót. Csinálj tiszta telepítést.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szólánc.
- Autós topik
- Formula-1
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Hogwarts Legacy teszt