- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
"Amber update for #Nokia #Lumia #WP8 phones will start rolling out today!"
Uram add ,hogy igaz legyen....
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Elementh
aktív tag
válasz szőröscica #21690 üzenetére
Sztem stabilabb,gyorsabb és jobb az energiafelhasználás is..
-
Raven18
csendes tag
Hali!
A következő lenne a problémám:. olvastam most,hogy valami mizéria van a Youtube-al és a videoletöltésekkel,ez kihatással volt a Youtube HD működésére is?Június 27-én felraktam,tökéletesen működött,egészen tegnapig,amikoris(tól) ha rákattintok egy videóra, fél másodpercre felvillan a "loading video format" jelzö, de se középen play gomb,se felbontásváltoztatás,letöltés nyil meg főleg nincs, csak a video egy képkockája.
Újraindítottam a telefont (lumia820) letöröltem a programot,visszaraktam,újracsatlakoztam wifihez hátha,és még pár beállítást megcsináltam amit egyszerű felhasználó meg tud,de mindig ugyan olyan.Gyári visszaállításon gondolkodtam de most hogy olvastam hogy probléma van a Youtube-al ,lehet értelmetlen lett volna.
Más találkozott ezzel a problémával,vagy nincs ötlete mi miatt lehet ez? Elég fontos számomra a youtube videók hd minőségben való fel és letöltése,ez volt az egyetlen épkézláb program az áruházbanEttől függetlenül az értesítési rendszerrel osztanék meg egy tapasztalatot,bár lehet leírták már.Előfordult ,hogy fél napot késtek az értesítések,vagy még többet, vagy egyáltalán nem is csatlakozott és sokat kellett buherálni,viszont ha a beállításokban a mobil adatátvitelnél kikapcsoljuk az adatkapcsolatot, akkor azonnal indul és mindent kézbesít mindig, legalábbis nálam,egyenlőre,hátha hasznos lesz ez az info kártyásoknak,vagy akik nem annyira használnak mobilnetet.
-
viewdetails
addikt
GDR1-el is. Mondjuk heti 1 alkalommal.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
no1r
őstag
válasz marcusa #21691 üzenetére
csatlakozom, amióta m,egvan egyszer indult újra magától, gyanítom a viber befagyasztotta... most már majd két hete megállás nélkül üzemel, kíváncsi vagyok mennyit hozok ki belőle mielőtt egyszer le nem merül véletlenül teljesen.
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
marcusa
addikt
Ez inkább egyedi hiba, mint sem wp8 sajátosság, az enyém még sosem indult újra magától...
:-)
-
szőröscica
addikt
válasz Mirman #21682 üzenetére
WP7 abszolút felüdülés volt az Android után, viszont ez a 8-as már annyira nem tetszik. Hetente kétszer-háromszor újraindul, főleg mióta volt a gdr2 frissítés rá. Instabilabb rendszer, mint az elődje volt.
Ettől függetlenül muszáj vagyok a rendszernél maradni, mert ameddig az androidon abban sem lehetek biztos, hogy a reggel 6-ra állított ébresztő szólni fog-e, vagy sem, addig számomra az nem alternatíva.
-
Mirman
őstag
válasz Rage47 #21686 üzenetére
Köszönöm Zsolt_72, ezért szeretnék váltani én is valami másra, kicsit meguntam a folytonos fagyást, röccenéseket és megmagyarázhatatlan szoftveres dolgokat néha. Két éve van droidom , ez az első okos teló , ráadásul amiko vettem a kis SII-met elégggé felső kategória volt , tehát még az sem lehet hogy a gyengébb belső miatt van.
Rage47: mik lennének azok a kompromisszumok pl ?
-
Mirman
őstag
Köszi mindenkinek. ICQ mennyire stabilan és jól működik ? Engem konkrétan hidegen hagy ha nem a gyári alkalmazással tudok chatelni, csak működjön. Ezen kívül olyan kérdésem lenne hogy aki droidról váltott WP-re annak milyen tapasztalatai vannak ? Megéri a váltást vagy sem ?
-
Mirman
őstag
Sziasztok , telefon vásárláson gondolkodom és nagyon szimpatikussá kezd válni a WP. Én főként chatre és zenére használom a telefonomat, na meg netezek rajta és telefonálok , de a legfontosabb a chat. Olvastam egy két helyen hogy WP-n a facebook üzenetek lassan jönnek át , illetve nem szól a rendszer új üzenetnél. Ezek a dolgok mennyire valósak ? Mindenképpen a felsőbb kategóriából ( 920, 925, stb...) választanék telefont, ha ez számít telefont.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Rage47 #21671 üzenetére
most akartam újratelepíteni, azt hittem csak nálam
Lehet gugli máris tiltotta, mert jobban sikerült mint a droidos kliens
(mondjuk ez lehet menjen inkább app topikba)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Rage47
veterán
tegnap kijött a youtube app es már nem is megy
-
Gabesz77
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor türelmesen várok.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Gabesz77
senior tag
Outlook-os email cím szinkronizálásnál másnak most nincs problémája? A következő a hibaüzenet: "Probléma történt a dub-m.hotmail.com elérésekor. Kérje az IT-részleg vagy a szolgáltató segítségét. Hibakód: 86000C09."
Tud valaki segíteni a megoldásban? Próbáltam utánanézni az interneten ennek a kódnak, ezt találtam "This error occurs when there are too many mobile devices configured for the user's mailbox." Ez nem igaz, csak egy van.
[ Szerkesztve ]
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
pzstm
titán
válasz mukibuci #21657 üzenetére
WP-nél az a céges O365-re vonatkozik. Mivel a home premium és University ugyanúgy SkyDrive-ot használ cask (nincs SkyDrive Pro, ezért az nem NEked való úgymond)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
MODERÁTOR
office-ban a helyeknél ha rámegyek az office 365-re, akkor felajánlja, hogy beállíthatom a fiókom. beállításra nyomva feljön a fiók hozzáadása rész a beállításokból, azonban nekem ugyanazon a címen van a 365 előfizetésem is, mint minden más. hogy lehet hozzáadni/bejelentkezni
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
laszak
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan appot, ami a front kamerával lefotózza a tettest, és elküldi mailben nekem?
Üdv.
-
Polllen
nagyúr
Köszi urak!
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
savoo
addikt
-
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
NFC tagekkel lehet a beállításokat változtatni? Pl kocsiban egy tag kikapcsolja wifit, gps-t meg be. Stb...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
MODERÁTOR
-
Psychonaut
veterán
válasz Oppenheimer #21644 üzenetére
Amúgy is az lett volna, csak még előtte meg akartam nézni, hogy jó helyre raktam-e a leendő háttérképen a logót, de nem engedte felmásolni ez a barom. A vicces az, hogy most nincs rajta semmi zene, ami a hely 90%-át elfoglalta, de mégsincs rajta, csak kb. feleannyi szabad hely, mint kellene - kb. mint nálad az other mappás bug.
-
CsonkaImo
addikt
válasz szőröscica #21645 üzenetére
Megvan, köszi szépen!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Psychonaut #21643 üzenetére
Y U NO HR?
CsonkaImo: outlookba lehet elmenteni legtrivialisabban es akkor latod neten is őket. Illetve konnyu lesz migralni Telefonok között.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Psychonaut
veterán
Telefon szerint van rajta 200MB szabad hely, Zune szerint 0MB, nem hajlandó képet sem felmásolni a telefonra, merthogy nincs hely. SkyDriveról persze ugyanezt a képet letölti.
Miután töröltem minden tartalmat a telefonról Zune-nal, 3GB-ot szabadított fel a 6,15-ből. Nem, nem vagyok ideges kicsit sem.
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Ma érkezett meg a lumia 820-am. Első windows phone-os telefonom és eddig eléggé otthon éreztem magam benne, de mikor szeretném beírni az ismerőseim telefonszámát csak úgy jön össze, hogy a facebook meg skype kapcsolatok közé menti el. Itt nincs már a klasszikus névjegyzék ahol csak a telefonszámok között tudok böngészni?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
nrbx
tag
válasz Venszan #21633 üzenetére
En a regi Nokia telefonrol a Nokia Suite programmal szedtem le a szamokat. Feltelepitettem PC-re, bluetooth-tal kapcsolatot letesitettem a telefonnal (USB kabellal is mukodik), ezutan a Nokia Suite-tal megnyitottam a telefonkonyvet es kimasoltam a telefonszamokat VCF fajlokba. Ezeket a VCF fajlokat osszefuztem egy VCF fajlba, ami mar importalhato Google fiokba es szinkronizalhato a telefonra. (kesobb aztan a google fiok tartalmat exportaltam CSV fajlba amit importaltam az Outlook fiokba (VCF fajlt az Outlook nem fogad el), majd onnan szinkronizaltam a szamokat a telefonra).
-
-
rgeorge
addikt
válasz Venszan #21633 üzenetére
A régi telefonod mennyire buta? Bluetooth-t tud? Mert a Lumia-kon van adatátvitel nevű program, ami BT-n át tudja hozni a névjegyeket.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
marcusa
addikt
válasz nicu71 #21629 üzenetére
De SIM-re az nem tud menteni, vagy rosszul tudom?
(#21631) Venszan Az új szolgáltatónál kérd az adatmentést. Lehet hogy lesz egy egyszeri költsége, de másképp nem nagyon tudod megoldani, ha mindenképp SIM-re szeretnéd. Miért nem jó egyébként felhőbe?
[ Szerkesztve ]
:-)
-
Venszan
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, ha rossz helyre írok, de hirtelen nem találtam megfelelőbb topikot.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy megoldható valahogy, hogy egy régi "nagy" SIM kártyáról a telefonkönyvet egy az egyben átmásoljam egy új micro SIM-re??? Mindehhez egy Lumia 620-as WP8-as teló fog rendelkezésemre állni.
Köszi szépen!
-
AMD Power
titán
520-re is lesz 8.1?
-
StLui
veterán
válasz Oppenheimer #21615 üzenetére
Csak kérdés ki fut neki a wp9 képes telefonok megvásárlásának. Én pl biztos nem tenném, kísérleti nyúl nem szeretnék lenni, legközelebb majd ha mindenki repdes az örömtől, akkor próbálkozok talán.
Nem tudom Spanyolországban mennyire elterjedt a statisztikák szerint, de most egy hétig naponta többször metróztunk Barcelonában. Utolsó nap sikerült egy wp telefont felfedeznem, pedig nagyon sok ember kezében van telefon metrózás közben. Amivel az az egy probléma, hogy nem látom valamikorra is elterjedt lesz-e eléggé a rendszer, hogy azt gondolják megéri munkát feccölni bele, akár appok, akár os szinten.
Benéztem egy boltba ahol kb 12-15 méter hosszan voltak telefontokok padlótól kb ameddig felértem, nokia nem volt.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Joubert
tag
válasz Rage47 #21602 üzenetére
hát ez nagyon fura... nekem is most már úgy van hogy egyszer jó, egyszer meg csak akkor kapom meg ha belépek! :S tegnap pl ez volt, amíg be nem léptem semmi... de ma d.e. már frankón jöttek az üzenetek. annyira lehangol... régen nem volt ilyen "fejlett" de legalább működött.
Lumia 920 White T-Mobile ; Ipad Air SpaceGray
-
AMD Power
titán
Ezen a héten már én is fogom tudni élvezni a WP8 alkalmazások előnyeit....
Mert ugye sok alkalmazás csak 8-ra jött ki, 7.8-ra nem.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Visszatérve az elveszett 1+ GB tárhelyemre: a beállításokban a kitörlendő videó az other mappába került, a make more Space szerint meg 1,71 GB a pictures mappa, holott alig lehet pár 10 MB-nyi kép és videó a telefonomon. Picturesre a beállításokban 40 MB-ot ír. Szegény WP8 nagyon gyökér még mindig. Tényleg kéne még egy nekifutás az MS-nek és átgondoltabban megírni a WP9-et az alapjaitól kezdve.
Összefoglalva:
Make More Space:
Pictures: 1,71 GB
Settings/Phone Storage:
Pictures 40 MB
other: 3,49 GBNincs két hetes a rendszer.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
klepto
addikt
Már csak 1 kérdésem maradt:
Hogy lehet a telefont gyári állapotba visszaállítani; és mindent törölni róla?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
pzstm
titán
válasz Rage47 #21602 üzenetére
napi szinten 50 zenet jön minimum, legutolsó nagy frissítés óta tökéletes, ma is hibátlan volt.
Skype és whatsapp ami tökéletesen megjön Push-al és Live tile is hibátlaniPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
klepto
addikt
Üdv!
Vettem ma egy SD kártyát, mert a telefonom (Lumia 520) belső memóriája kevés. Letöltöttem pár alkalmazást, pár játékot, és közölte, hogy annyi a 7,45GB-nak
Jól láttam, olvastam, hogy a telepített cuccok közül semmit nem lehet áttenni az SD kártyára; kvázi fölöslegesen dobtam ki a pénzemet az ablakon?
A későbbi, vagyis a hamarosan érkező WP 8 frissítés meg fogja ezt oldani?
Ha nem, akkor mi a teendő; töröljek mindent, ami épp aznap nem kell?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest