- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
Megint lenne egy kérdésem... Ki lehet tenni valahogy nem livetile-ként pl a Kapcsolatok csempét? Vagy más olyat ami alapból live ha kitűzöm
rgeorge: ja azt tudom csak közepesre gondoltam pl
[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
-
savoo
addikt
Az örök optimista WP user!
szerk.: btudosnak akart menni.
[ Szerkesztve ]
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz btudos #20275 üzenetére
Sajnos kb egy hónapja néztem a 925-öt és akkor a verziót nem lestem meg... meglátjuk melyik frissítés érkezik majd a 720-ra... Elég nagy répa lenne ha külön lenne Nokia (Amber) meg nem nokia update.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
MODERÁTOR
ios-ra elkészült a vlc, kickstarteren a pénzt már begyűjtötték, hamarosan kezdődik a fejlesztés w8/wp8ra is
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Tomeeka28
aktív tag
Update 8.0.10327.77 or 8.0.10328.78* ez a két verzió, HTC-k az elsőt kapták meg, gondolom a 925 meg a másodikat...
Ahogy a csillag is jelöli: *Your update version number depends on your specific phone model and mobile operator. kicsit volt nálam 925 de a Data Senset nem kerestem benne... Rádió meg lock screen clock igen,HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz mukibuci #20270 üzenetére
Nekem nincs netinfóm... (de mivel a netem korlátlan nincs is rá szükség )
Hasonlóan mint BlackBerry...[ Szerkesztve ]
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
-
Воланд
titán
válasz Tomeeka28 #20266 üzenetére
elmeletileg, hangsulyozom hogy elmeletileg - mivel white paper nincs - ket reszbol all a data sense. van a tomorites, operatori tamogatassal es van az adatszamlalas, amihez nem kell az operator.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz Воланд #20261 üzenetére
Kicsit egyedi a helyetem én Vodásként független telót kaptam... megesik ez néha, azt nem tudom hogy Voda 8X-en ez általános jelenség, az enyém az ilyen...
Szerk.: Kell hozzá operátori támogatás én úgy tudom és az Vodánál jelenleg nincs...[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz mukibuci #20263 üzenetére
ugy ertem, hogy unbranded eseten meg ertheto, hogy miert nincs data sense, de szolgaltatotol vasarolt keszulek eseten mar ott van az, hogy a szolgaltato nem engedelyezte.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
negyedes
addikt
válasz Воланд #20251 üzenetére
en is ios-re valtanek, sot meg annyira perverz vagyok hogy az uj kinezet is tetszik. de valahogy nem tudom meg most sem megbaratkozni a rendszerrel. pedig ipad-et es mbp hasznalok napi szinten.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Воланд
titán
válasz Alexios #20260 üzenetére
de, ez az elmelet. a gyakorlat viszont mast mutat...
szerk.: [link] es vodas, nem fuggetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz mukibuci #20253 üzenetére
aaa, a tuzvillam maradna, ha valtanek. hosszutavon ugysem birnam az almaval, foleg azert nem, mert a 920 mellett jatektelefonnak tunik.
-
Воланд
titán
válasz polonic #20249 üzenetére
en legszivesebben ios-re valtanek (miutan valahogy megszabadultam az ms okoszisztematol), de ez az uj kinezet hanyinger lett. szoval marad az, hogy meg egy parszor elkuldom az ms support-ot a picsaba.
-
-
polonic
félisten
Nagyon jó megint az MS-nek a balfaszkodása.
Hollandiában érkezett a HTC 8X-re GDR2 DataSense nélkül, mint az ATIV S-nél Németországban. Viszont itt van FM rádió.
-
savoo
addikt
Szegény Microsoft csődbe fog jutni...
-
Воланд
titán
válasz daniel909 #20236 üzenetére
mondjuk tok felesleges volt ujrainditani, mert ahigy olvasom masnal sem oldotta meg a problemat. hr meg tuti nem lesz.
-
adp
őstag
sziasztok van valami olyan navi program amihez nem kell net csak gps kapcsolat és még ingyens is?
-
Воланд
titán
-
daniel909
addikt
csináltak valamit a fb csettel? mintha működne..
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
MODERÁTOR
mondtam már valamelyik másik topikban is, hogy csak úgy érdemes ezt csinálni, ha azt az ID-t semmi másra nem használod
nekem nem az lenne a fő e-mail címem, akkor simán barátnőm telóján is azt használnánk és nem kéne megvenni minden app-ot kétszer, de így...
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
-
NGA
addikt
1 kérdés. Ha 2 telefon 1 live accounton van, akkor hogy tudom külön kezelni a névjegyeket?
A másik, hogy igy mindkét telefonra hozza a fényképeket, amik a skydrive-on vannak. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? Azaz a másik telefonon ne hozza a skydrive képeit? -
pzstm
titán
válasz Воланд #20220 üzenetére
Reggel ota most eloszor jott elo ugyanaz, legfrissebb cerzioval, egesz nap direkt minden chat utan visszanyillal leptem ki...azt hittem pedig megjavult...;(
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hroberto
veterán
A mai Whatsapp frissítés óta ilyen hibaüzenetet küld a program:
https://skydrive.live.com/?lc=1038#cid=AEDCB9DC66EEC230&id=AEDCB9DC66EEC230%21168
Másnak is esetleg? Valami ötlet?
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
btudos
nagyúr
válasz gzbotii #20174 üzenetére
Épp most hétvégén néztem rá. Fülessel nagyon rendben van, megvan a mély is, de nincs túlhúzva mint a 8X-en a Beats Audio miatt. Fejhallgatóval a 8X a jobb, de az Ativ S is szépen, tisztán szól. Igazából ha ez alapján kéne választanom, én az Ativ S-t venném mert telefonhoz mérten természetes és életteli hangzása van, főleg fülessel.
Equalizer viszont csak Nokiákban van (és inkább hallgass normális zenét, amihez nem kell )
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Tomeeka28
aktív tag
Sokat ne remélj... beszéltem egy HTC-s képviselővel + írtam is nekik (amit soha többé nem fogok mert felesleges)... mindkét esetben ez a "hmmmm nem tudunk semmit" válasz...
-
pzstm
titán
válasz Воланд #20201 üzenetére
jóvanna...kell a klikkelés, adnak jutalékot azt mondták
amúgy szerintem már csak hetek kérdése lehet a független unbrandedre (remélhetőleg)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest