Hirdetés
- Star Wars témájú fülhallgatókkal ünnepel az Audio-Technica
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
Megint lenne egy kérdésem... Ki lehet tenni valahogy nem livetile-ként pl a Kapcsolatok csempét? Vagy más olyat ami alapból live ha kitűzöm
rgeorge: ja azt tudom csak közepesre gondoltam pl
-
savoo
addikt
Az örök optimista WP user!
szerk.: btudosnak akart menni.
-
ios-ra elkészült a vlc, kickstarteren a pénzt már begyűjtötték, hamarosan kezdődik a fejlesztés w8/wp8ra is
-
Tomeeka28
aktív tag
Update 8.0.10327.77 or 8.0.10328.78* ez a két verzió, HTC-k az elsőt kapták meg, gondolom a 925 meg a másodikat...
Ahogy a csillag is jelöli: *Your update version number depends on your specific phone model and mobile operator. kicsit volt nálam 925 de a Data Senset nem kerestem benne... Rádió meg lock screen clock igen, -
-
polonic
félisten
Nagyon jó megint az MS-nek a balfaszkodása.
Hollandiában érkezett a HTC 8X-re GDR2 DataSense nélkül, mint az ATIV S-nél Németországban. Viszont itt van FM rádió.
-
savoo
addikt
Szegény Microsoft csődbe fog jutni...
-
adp
őstag
sziasztok van valami olyan navi program amihez nem kell net csak gps kapcsolat és még ingyens is?
-
daniel909
addikt
csináltak valamit a fb csettel? mintha működne..
-
-
NGA
addikt
1 kérdés. Ha 2 telefon 1 live accounton van, akkor hogy tudom külön kezelni a névjegyeket?
A másik, hogy igy mindkét telefonra hozza a fényképeket, amik a skydrive-on vannak. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? Azaz a másik telefonon ne hozza a skydrive képeit? -
hroberto
veterán
A mai Whatsapp frissítés óta ilyen hibaüzenetet küld a program:
https://skydrive.live.com/?lc=1038#cid=AEDCB9DC66EEC230&id=AEDCB9DC66EEC230%21168
Másnak is esetleg? Valami ötlet?
-
Воланд
titán
-
btudos
nagyúr
válasz
gzbotii #20174 üzenetére
Épp most hétvégén néztem rá. Fülessel nagyon rendben van, megvan a mély is, de nincs túlhúzva mint a 8X-en a Beats Audio miatt. Fejhallgatóval a 8X a jobb, de az Ativ S is szépen, tisztán szól. Igazából ha ez alapján kéne választanom, én az Ativ S-t venném mert telefonhoz mérten természetes és életteli hangzása van, főleg fülessel.
Equalizer viszont csak Nokiákban van (és inkább hallgass normális zenét, amihez nem kell
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Politika
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Star Wars témájú fülhallgatókkal ünnepel az Audio-Technica
- Projektor topic
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest