Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Íme az új Android Auto!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Tasker
- Ismert fotós trükkel érkezik az X200 Ultra
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
Megint lenne egy kérdésem... Ki lehet tenni valahogy nem livetile-ként pl a Kapcsolatok csempét? Vagy más olyat ami alapból live ha kitűzöm
rgeorge: ja azt tudom csak közepesre gondoltam pl
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
Az örök optimista WP user!
szerk.: btudosnak akart menni.
[ Szerkesztve ]
-
ios-ra elkészült a vlc, kickstarteren a pénzt már begyűjtötték, hamarosan kezdődik a fejlesztés w8/wp8ra is
-
Tomeeka28
aktív tag
Update 8.0.10327.77 or 8.0.10328.78* ez a két verzió, HTC-k az elsőt kapták meg, gondolom a 925 meg a másodikat...
Ahogy a csillag is jelöli: *Your update version number depends on your specific phone model and mobile operator. kicsit volt nálam 925 de a Data Senset nem kerestem benne... Rádió meg lock screen clock igen, -
Tomeeka28
aktív tag
-
polonic
félisten
Nagyon jó megint az MS-nek a balfaszkodása.
Hollandiában érkezett a HTC 8X-re GDR2 DataSense nélkül, mint az ATIV S-nél Németországban. Viszont itt van FM rádió.
-
savoo
addikt
Szegény Microsoft csődbe fog jutni...
-
adp
őstag
sziasztok van valami olyan navi program amihez nem kell net csak gps kapcsolat és még ingyens is?
-
daniel909
addikt
csináltak valamit a fb csettel? mintha működne..
-
mondtam már valamelyik másik topikban is, hogy csak úgy érdemes ezt csinálni, ha azt az ID-t semmi másra nem használod
nekem nem az lenne a fő e-mail címem, akkor simán barátnőm telóján is azt használnánk és nem kéne megvenni minden app-ot kétszer, de így...
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
1 kérdés. Ha 2 telefon 1 live accounton van, akkor hogy tudom külön kezelni a névjegyeket?
A másik, hogy igy mindkét telefonra hozza a fényképeket, amik a skydrive-on vannak. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? Azaz a másik telefonon ne hozza a skydrive képeit? -
hroberto
veterán
A mai Whatsapp frissítés óta ilyen hibaüzenetet küld a program:
https://skydrive.live.com/?lc=1038#cid=AEDCB9DC66EEC230&id=AEDCB9DC66EEC230%21168
Másnak is esetleg? Valami ötlet?
-
Воланд
titán
-
btudos
nagyúr
válasz
gzbotii #20174 üzenetére
Épp most hétvégén néztem rá. Fülessel nagyon rendben van, megvan a mély is, de nincs túlhúzva mint a 8X-en a Beats Audio miatt. Fejhallgatóval a 8X a jobb, de az Ativ S is szépen, tisztán szól. Igazából ha ez alapján kéne választanom, én az Ativ S-t venném mert telefonhoz mérten természetes és életteli hangzása van, főleg fülessel.
Equalizer viszont csak Nokiákban van (és inkább hallgass normális zenét, amihez nem kell
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Milyen monitort vegyek?
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...