Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Dexter
Ha valaki először nézi, és elkerülte a spoilereket, akkor én az Original Sin-t minimum az eredeti sori 1. szezonja után ajánlanám.Azért az Original Sin egy pár dolgot el tud spoilerezni a fő sorozatból. Pl Dexter anyja halálának körülményeit, hogy volt egy tesója, aki diló, stb. -
dokee78
félisten
Dextert néznénk a feleségemmel.
Az eredetivel kell kezdeni vagy a Feltámadással? -
Tasunkó
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Bepróbálom, úgyis geci-gazdagok hiányban vagyok, most hogy lement a 4 évad Succession, ami fenomenális volt, a 4. évad meg különösen karcolt.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
bobalazs
üzenetére
Én is furcsállottam. Az egész évad egy durva alapozásnak tűnt az utolsó részhez. Történtek dolgok, de annyira lassú volt, hogy az első két évadhoz képest azt vettem magamon észre, hogy sokszor unatkoztam. Az utolsó részt meg tátott szájjal néztem, mert egyrészt mindent ott lőttek el, másrészt meg annyi mindent belesűrítettek, hogy csak kapkodtam a fejem.
Nagyon nem volt ez az évad jó élmény. Nem olvastam a könyveket, így a változtatások nem érdekelnek, de az első két évaddal nem voltak problémáim, kifejezetten tetszett mindkettő. -
Major Lion
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Remek evad volt valoban.
Az intro kicsit The Good Fight opening-re hajazott, de tenyleg jo volt

-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
de vót, én írtam. Úgy néz ki elveszett ez is a nagy leálláskor.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Your Friends & Neighbors (2025)
season 1 finaleKomolyan nincs még komment erről itt? Wow guys..
Na akkor csak röviden: jó volt az első évad, Jon Hamm remek cast a lead szerepre. A történet érdekes, de igazán a narráció teszi teljessé és végig tart az izgalom. JM karaktere olyan, akivel együtt lehet érezni, mégha azért sokszor morálisan kérdéses cselekvéseket is tesz. A sidechick karakter Olivia Munn még 45 évesen is igazi nő, és jól hozza a karakterét de kicsit fiatalabban, ugyanígy Aimee Carrero is, sőt.
Az intro nagyon vagány, a különböző értéktárgyak bemutatása szintén vizuális orgia, és a kertvárosi luxus atmoszférát is jól megteremtették mind helyszínileg, mind márkás ruhákkal, luxus kocsikkal stb.
Tetszett a "You can't keep up with the Joneses" szimbolizmus is, az évad végére csak megkapja a néző a nagy bölcsességet.Annak meg kifejezetten örülök, hogy lesz 2. évad, sőt egy igazi nagyarc jön új karakterként

-
Redneck
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én várom, de már rég nem tetszik annyira mint az elején. Nagyon ütősen indult. Jó casting, fasza retro hangulattal, aztán nagyon elvitték magukat, és láthatóan a bevétel maximalizálás lett a cél. Volt egy pont ahol lehetett volna zárni, de nem tették.
A Kiút is hasonló. Tök faszául kezdődött, aztán ámentek értelmetlen időhúzó baromságba, és a tutiból gagyi lett.
-
paatrick
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
"Tipikus példája annak amikor túl greedy-k lettek. Volt varázsa. Eltűnt."
Előző évadból csak annyi rémlik hogy vagy 1 óra 1-20 perces részek voltak és kb 6 részben alig történt valami
biztos nem fogom újranézni a záróévad előtt. 
De úgy látom akkor majd óvatosan kell olvasnom decemberben a topikot ha ennyien nézitek sorban.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
paatrick
üzenetére
Több ismerősöm már a Wednesday-re is azt mondta hogy simán kivárja míg megvan az egész 2. évad és egyben letudja
Dehát már kijött szeptember elején a part2 nem?
Amúgy én is így vagyok vele, megvártam, és még mindig van más előtte a listán amit nézek
Valakit amúgy lázba hoz még a Stranger Things?
Tipikus példája annak amikor túl greedy-k lettek. Volt varázsa. Eltűnt.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Akkor mi értelme, hogy nem nézted? Semmi.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Úgy biztos lehet véleményt alkotni.

-
KISDUCK
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Várom, már nem is emlékszem hogy melyik évezredben jött ki az előző szezon, nagy kár hogy így elhúzódott a gyártás. Szerintem ahogy kijön majd úgy fogom nézni. A Wednesday 2 szezon valahogy nem csúszik le nekem, belekezdtem, de mondom ehh, ez nem adja. Ideiekből megnéztem a moblandet, Reacher 3-at, meg nem tudom hogy mit, meg közbe visszatértem kicsit animézni.
-
paatrick
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Valakit amúgy lázba hoz még a Stranger Things?
Több ismerősöm már a Wednesday-re is azt mondta hogy simán kivárja míg megvan az egész 2. évad és egyben letudja. Ugyanezt a verdiktet hallom tőlük a ST-re is mikor mondtam nekik hogy 3 részre lesz bontva, majd januárban jó lesz azt kész
-
gyuromoj
veterán
-
totron
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Tényszerűen igaza van, viszont nekem is hiányként maradt meg, meg nem történtként. Oka: minimális képi jelzés mellett csak elmondták, azt is csak pár mondatban. Nem fordítottak rá hangsúlyt, percet, karaktert a szövegkönyvben. Tehát ott vagyunk ahonnan indultunk, idétlenre jött ki. Nem is volt más cél.
-
Janaboy
Topikgazda
Úgy látszik nem tudjátok ebben a témában meggyőzni egymást, szóval szerintem engedjük el.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Nem cáfoltál semmit!
"Egy ilyen hatalmas város közepén 10-20 perc alatt ott lenne több száz mentő, orvosi sátor, önkéntes...stb. itt meg kb lézengenek."
Neked ez bejön, nálam itt vesztette el a sorozat a komolyságát, lehet innentől kezdve bármilyen véres, kaszabolós.
Igen, van benne még sok ostobaság, irreális emberi reakció, döntés, cselekedet => röhej.
Nem kerül semmibe, szóval ha nagyon ráérek nézem, csak nehogy valami hasonló legyen a későbbiekben, amit már linkeltem videót.
-
paatrick
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Szóval megcáfoltam a hülyeséget amit írtál erre kitalálsz egy másikat. Nem sok értelmét látom innentől a "vitának".
Amúgy nem 6 embert küldtekaz első és második részben is látszik több olyan osztag mint a bátyusé. A mentők meg nyilván folyamatosan szállítják a sérülteket a kórházba és nem az orvosi sátorba rakják a 80 emeletnyi sérültet. A sorozat leglogikusabb részébe próbálsz belekötni, miközben annyi más hülyeség volt már benne.
Egyébként nézz meg egy pár aktuális kijevi videót. Ott minden nap rakétázzák a várost a kedves oroszok még sincs káosz.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
#alien
és ahhoz mit szóltok, hogy mikor boy meg a yutani csaj tárgyal, boy mondja, hogy ő nem tehet róla hogy hozzá zuhant le az űrhajó, de Morrow meg ott áll Yutani mögött, aki meg látta az űrhajón, hogy boy intézte úgy hogy lezuhanjon az űrhajó, de mégsem szólt közbe. -
Pro Koryak
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Ezek is azt bizonyítják, irreális, meggondolatlan emberi reakciók, döntések sorozatai egymás után.
Bátyus csapata:
6 embert küldenek felderíteni a hozzáértő vezetők, ekkora hajót 1 hét alatt nem járnak be ennyien, de itt szinte seperc alatt végeznek.
A gond ugye az, nem csak a hajó sérült meg, hanem egy 80 emeletes épületet lebontott. Na erre ott van 3 orvosi sátor.
de később sem látni a katasztrófa komolyságához és méretéhez megfelelő mennyiségű ellátó egységet.Egy ilyen hatalmas város közepén 10-20 perc alatt ott lenne több száz mentő, orvosi sátor, önkéntes...stb. itt meg kb lézengenek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Az a híres zürichi lakossági parkolási engedély.

-
paatrick
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Mondom ti nézitek a sorozatot de egyszerűen nem értitek mi van. Hol írtam hogy megtiltotta bárki hogy kimenjenek?
Hozzáköltitek a saját hülyeségeteket. Kedvetekért leszedtem újra az első két részt:
1. rész:35:18 - "Ismeritek a dörgést, megkeressük a túlélőket, kimentjük a sérülteket, lezárjuk a helyet! Igenis!"
Én ezen a képen 2 speciális alakulatos járművet, 5 tűzoltót és 2 mentőt látok percekkel a becsapódás után. Megérkezik bátyus csapata: 36:41 - "Orvosi sátor jobb oldalt, ha megsérültek menjenek oda, több felcser is érkezik" Ezután az első részben már csak bátyus csapatát látjuk akinek a feladata mint írtam bejelölni a kimentendő embereket és haladni tovább. 2. rész:
Megérkezik a gyerek különítmény
Háttérben orvosi sátor, mentők, tűzoltók, sehol egy ember tehát a helyszín biztosítva, sérültek, nézelődők elterelve.
Parancsnoki sátor felállítva, fegyveres biztosítás, háttérben tűzoltók mentők dolgoznak. 17:50 - "Száz emeletes a torony, ebből 80 a föld felett van 20 alatta. Nincs rádiókapcsolat, kárfelmérés folyamatban. Aggódom a gázvezetékek és a tűz miatt. A hajó üzemanyagforrása is aggaszt, instabil lehet. Plusz ott vannak a lőszerek. A sugárzásról meg inkább ne is beszéljünk. Erősítést ígértek nekünk a városból 3 órával ezelőtt, de csak maguk heten jöttek. Kirsh: Ez egy különleges egység, maga az alapító küldött. Parancsnok: Mi a parancsuk? Kirsh: Az nem a maga dolga."
Visszaemlékezhetnétek mi történt Csernobilban vagy Fukusimában. Mi van ha tartják a protokollt és mi van ha nem. -
Ragnar_
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
"Egyébként remélem berendelnek egy Alien: Maginot sorozatot, mert megnézném hogy szedték össze ezeket a lényeket és akkor a horroros alien fanok is kapnának valamit, bár alien pont nem lenne benne"
Ez egy nagy + 1 Az Alien Earth legnagyobb erőssége szerintem egy előzménysorozat lehetősége. És ugye valószínűleg az sem véletlen, hogy az EP5-nek vannak a legmagasabb értékelései Imdb-n.
-
totron
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
+1
De legalábbis katasztrófaturistáskodni. A vázolt életszerűtlenség/logikai baki is mutatja, hogy nincs túl magasan a léc. Sokkal inkább a fiatalokat célozza mintsem a nosztalgiázókat, ők is beeshetnek páran, de károgásuk hiábavaló. Meg sem próbáltak sztorit köríteni e szembeneálláshoz, határozott fekete pont. -
Pro Koryak
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
" 1. rész hajó lezuhan csodagyerek városára - mivel illegális a Földre hozni idegeneket ezért csak minimális ember tudhat róla akik nem mondhatják el mit láttak" Hátpersze. Ekkora baromságot honnan veszel?Az űrjármű lebont egy vagy kettő 30-50 emeletes épületet, a kis nyomigyerek(Cukkerberg és muszk keveréke) pedig megtiltja a mentőknek, katonaságnak, rendőrségnek, hogy kimenjenek egy több 100, de lehet több 1000 civil áldozattal járó katasztrófához. Csak azért, hogy kevesen tudhassanak róla.
Ekkora katasztrófánál pár perc és ott van a fél város segíteni! -
válasz
Janaboy
üzenetére
Na, sikerült befejeznem. Azt kell mondjam, remek kis sorozat. Azt a bizonyos egy darab epizódot leszámítva végig élvezhető volt.
S, szerintem teljesen jó, hogy Morpheus halálával fejezték be.
Az utolsó epizód, olyan aranyos volt, kedves, szerethető.Megismerni a Halál másik arcát.
Szerettem, na.
-
HUTCHDB
nagyúr
Nem tudtok valami sorozatot ajánlani...?

Jó, kicsit konkrétabban:
Thriller, klasszikus krimi jellegű sorozat, ami új?
Netflix, Prime, Sky, Disney, Apple kínálatát ismerem, ott semmi érdemi nincs.
Ui.: Koreai alkotásokat nem szeretem.
-
Apollyon
Korrektor
Foundation S03 - Alapítvány sorozat és könyv spoiler
Amilyen jól indult ez az évad, a befejezés annyira összecsapott, inkonzisztens lett. Azt én is sejtettem, hogy nem a Mule-t játszó gyerek a valódi Mule, inkább Magnificora tippeltem, aki a könyvekben is van, mint Mule. Dehogy a Baytára ráhúzni ezt, totál nem illik bele a sztoriba az egész. Azért remélem Demerzelt / Daneelt nem nyírták ki, de az is hülyeség volt, miért nem adta inkább Day kezébe gyorsan a gyereket, és/vagy futottak el vele? De ha már úgyis elporladt a csecsemő, kiugorhatott volna a robot a halálsugárból hogy legalább valamennyire megmaradjon. Benne van a robotika 3 törvényében, ezáltal a lételemi programjában, hogy magát is mentenie kell. Az életre kelt koponya robot meg szerintem a Giskard, legalábbis nagyon remélem hogy ő az, mert Asimov könyveiből abszolút ő volt a kedvenc karakterem. Direkt összekuszálták a végét, hogy maradjon muníció a 4. évadra, egy várhatóan totál demens és őrült Cleon klónnal. Ez is badarság, azért küldték őket halálsorra, mert a klónbuli mellékhatása hogy viszonylag korán eljön a mentális hanyatlás nála. Már így is megzakkant, és akkor most ő lesz a galaxis legveszedelmesebb ellensége? Eh.
Hát kár ezért az egészért. Azért be fogok még rá ülni, mert benne van a potenciál, a CGI-n látszik, hogy van pénz lóvéra, és ebből naivan azt gondolnám, hogy akkor egy jó forgatókönyvíróra is.
-
paatrick
őstag
válasz
woodworm
üzenetére
Persze minden sorozatnak megvan a hangzatos csodatalálmánya, csak ezeket vagy fejlettebb fajok építették és az ember szereplők csak használják, vagy kitalált periódusos rendszeren kívüli anyag hajtja, vagy inkább el se mondják "csak megy".
Ez a mi valóságunkban nem nagy segítség
Ahhoz képest mennyit fejlődött a földi technológia azóta hogy elmentünk a Holdra, az űrtechnológia szinte ugyanott tart. Rakéta fel, parittya manőver és ennyi. -
negyven2
nagyúr
válasz
KISDUCK
üzenetére
Elviekben, egy olyan meghajtással, ami folyamatosan képes pl. 1g-s gyorsulásra, az
Alpha Centauri-hoz való utazás ideje olyan 2.3 év... ha meg is akarsz állni (tehát az odaút felétől 1g-vel "lassítasz"), akkor olyan 3.6 évbe telik... számodra, aki ott vagy az adott űrhajón! Mert ugye az a fránya relativitáselmélet* miatt mindenki másnak 5.2 vagy 6 év telik el.
Amúgy, ha továbbmegyünk ezen meghajtás elvén, akkor az is kiszámítható, hogy az Andromeda galaxis-hoz az út, a te szemszögödből megvan olyan 29 év alatt (ha nem szeretnél ott megállni, akkor 15 év)... igaz ebben az esetben mindenhol másol olyan 2,5 millió év telt el. -
AD4MINATOR
nagyúr
Duster (2025)
season 1 finaleKellemes csalódás volt, Josh Holloway és Rachel Hilson remek páros volt a lead szerepre. Nagyon tetszett az évad során felépített atmoszféra is, ízlésesek voltak a ruhák a karaktereken és a párbeszédek is jók voltak. Bár azért nem volt egy top A kategóriás sorozat, itt-ott botladozott néha, főleg a mellékkaraktereknél de a mostani átlaghoz képest kellemes meglepetés és az évadzáró is olyan, hogy elégedetten távozik a néző
-
negyven2
nagyúr
válasz
woodworm
üzenetére
A kvázi hivatalos Alien lore szerint olyan 2034 óta van már FTL (faster than light) meghajtás. Úgyhogy ez a dolog nekem is furcsa volt ott... de!
Elvileg, ha jól emlékszem, akkor a hivatalos podcast-ben is megemlítette Noah Hawley, hogy a sorozat világában csak az Aliee és az Aliens az, ami létezik (létezni fog). És ott nem igazán beszéltek erről. Viszont ott is az Aliens-ben, elég gyorsan eljutottak az LV-426-ra. Vagyis simán lehet, hogy csak egy elírás, ami bent maradt a forgatókönyvben... vagy lehet olyan FTL drive-ra gondol, ami folyamatosan tud menni, és ami alatt nem kell hibernálva leni.
Viszont ott van az is, hogy a kvázi hivatalos kánon szerint Peter Weyland egyik első nagy alkotása az volt, hogy 2014 körül visszafordította a globális felmelegedést... ezzel szemben viszont a podcast-ban arról beszéltek, hogy a világ (2120-as Föld) megalkotásakor nagyon sokat építettek arra, hogy itt nagyon beütött a klímaváltozás.
Vagyis simán lehet, hogy direkt készítői szándék az, hogy a sorozat megalkotásakor fő szempont volt, hogy sok korábbi "megkötés" ne legyen jelen, és emiatt a sorozat egy kvázi párhuzamos Alien univerzumban játszódik, ahogy így sokkal nagyobb mozgásteret biztosítanak maguknak... -
woodworm
veterán
válasz
KISDUCK
üzenetére
Mivel a 6. részben hangzott el egy utalás a hiányára, ezért a spoiler. Eddig az összes filmben elméletileg gyorsabban utaztak a fénynél. Ha nem is kimondottan de a idő/megtett út erre utalt.
#83729paatrick
A legtöbb sorozatban valamilyen szinten utalnak a fénynél gyorsabb utazás módjára (hipertér/féreglyuk/warp stb.). -
paatrick
őstag
válasz
woodworm
üzenetére
Ebből a szempontból az összes űrös sorozat hibás, ha a ma ismert fizikai szabályokat vesszük. A valóságban túl nagy távolságok vannak ahhoz hogy időben is ugyanazon a síkon maradjunk.
Egyébként remélem berendelnek egy Alien: Maginot sorozatot, mert megnézném hogy szedték össze ezeket a lényeket és akkor a horroros alien fanok is kapnának valamit, bár alien pont nem lenne benne
. Nyilván hülyék voltak a szereplők a hajón, de voltak annyira egyediek hogy egy sorozatot ráhúzzanak. -
KISDUCK
addikt
válasz
woodworm
üzenetére
Mondjuk ezt a kérdést nem kellett volna spoilerbe tenned szerintem.
Chat gpt szerint hagyományos megoldással a szomszédos naprendszer ami több mint 4 fényévnyi távolságra van tőlünk 70k-80k év alatt elérhető, ez valóban sok. Elméletileg napvitorlával meg egyebekkel ez az út lerövidíthető 20 évre ami már nagyon jó.
-
paatrick
őstag
válasz
arcitec
üzenetére
#alienspoiler 6. részig:
- a 6. részben megtudjuk hogy keményen bünteti az ötök tanácsa a szabályszegést, és illegális a Földre hozni bármilyen idegen cuccot
- az 5. részben megtudjuk hogy csodagyerek már tud az idegen életformákról a hajón, ha nem is miatta zuhan le, de benne van a szabotázsban
- 1. rész hajó lezuhan csodagyerek városára
- mivel illegális a Földre hozni idegeneket ezért csak minimális ember tudhat róla akik nem mondhatják el mit láttak
- bátyó csapata mint megtudjuk előretolt felderítő aki csak megy, bejelöli e mentési helyeket, és ha jól emlékszem azt a parancsot kapják hogy az épületet kutassák át. Tehát a hajóba ne menjenek. Bátyó csapata a lépcsőn így is belefut az alienbe ami kiszabadult.
- a hajóba a gyerekeket küldik Kirshsel, ők kontroll alatt vannak nem fognak beszélni mit láttak
- bátyó megsérül, látta az alient, így nem kerülhet közkórházba
- 3-4. részben megtudjuk hogy bátyó csapatát azonnal áthelyezték a szigetre "őrködni", na vajon miért? mert látták az alient és ne beszéljenek rólaEz nem logikus?
-
Janaboy
Topikgazda
Kicsit túl offoljuk már szerintem ezt a szeret nem szeret témát.
Lépjünk túl rajta pls. -
Enton
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Szerintem ahogy a botos darab koponya is "ép" volt még kommunikálni úgy a Demrezel is megmaradthatott részben(nem olvadt el az egész koponya). Plusz kb nehéz azt is elhinni, hogy ennyi idő alatt senki nem clónozta, ha nem saját magát(említi is az egyik részben ha szabad lenne menne robotokat csinálni). -
arcitec
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Amúgy még is, hol is ott a logika?
Az egész filmben nem sok a logika, hiszen fikció
mese kitalált ......semmi ... Mindig várják a nézők na most majd a következőben csak történik valami, osztán a nagy ló....t. Semmi olyan nem fog történni, ami oly nagyon meglepő lenne a gagyin kívül...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
stoon
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
Foundantion
és ha legyőzték az öszvért , mégis eljön a "sötétség"? mit fognak tenni a robotok ? az öreg cleon kicsumázza valaki? van kérdés bőven! Demezelt sajnáltam..... még a csóri nap cleont is..., de még él az ifjabb cleon akiről azt hitték hogy halott... #83716grizlisandor: nekem igazából csak a csapat bugyutaságával van bajom , maga a robot tök érdekes , bár az a sorozat amit néz.....pff
-
paatrick
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Komolyan olvasva ezt a topikot egyre inkább az igazolódik be bennem hogy ti nézitek ezt az Alien sorozatot de mintha nem értenétek vagy direkt nem akarjátok érteni amit láttok

"Az is k. vicces már az 1. részben,
Wattafakkk?lezuhan egy lakótelep méretű "űrjármű", és 6 embert küldenek ki felderíteni. Körülötte is csak pár ember lézeng tök közömbösen, mintha a piacra mennének.
"Ez konkrétan a sorozat leglogikusabban levezetett része és ebbe kötsz bele?

-
-
Janaboy
Topikgazda
Fúú tényleg elég kemény fordulatok voltak
De van egy csomó dolog, amit nem értek:
Bayte mint igazi öszvér, nem mindig volt ott, amikor a férfi öszvér, a férfi öszvér hogy tudta átragasztani a szeretetét? Most mi lett akkor a vége? Legyőzte Baytat? Amúgy Gaalnak az a kiugrása elég érdekes volt, űrállomásból kiugorva nem halt meg a vákumtól? Dusk elég kemény volt..de most akkor Demerzel meghalt? Felmerül bennem a kérdés, hogy vajon a koponya ki lesz... De azért elég durva, hogy mennyi robot él még és ahogy látom a Földön
Pfuu mi vár ránk még itt a következő évadban...
-
Ragnar_
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
"Mi 13 évesen osztálykiránduláson kimásztunk a 2 emeletes ház tetejére, majd át a tetőn a másik oldalra mert úgy lehetett belesni a lányok szobáiba.
Szerintetek az osztályfőnök tudta hogy éjjel 6 méter magasan a 45 fokos palatetőn mászkálunk?""Ezek az Alienes gyerekek láthatóan ki vannak éhezve a "szülői" dicséretre ezért próbálnak menőzni és maguktól cselekedni."
De nektek valószínűleg nem adták volna oda egy szigorúan 10/10 szinten veszélyes mondjuk ebola labor kulcsát, hogy felügyelet nélkül tevékenykedjetek, Kirsh megtette. Mondjuk az előfordult általánosban, hogy nem volt ugyan számtech szakkör, de a technika tanár odaadta a számtech terem kulcsát egy órára, azt túlélte az iskola.
-
stoon
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
azon már túl vagyok , nem mondanám kiemelkedőnek de tetszett, azért remélem lessz folytatása!
-
-
stoon
addikt
Foundantion!
Hát egy igazán izgalmas fordulatokkal teli részben lehet részünk!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Srácok, próbáljatok meg nem ilyen indulatosan fogalmazni! A személyekedést pedig kerüljétek!
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Még jó, hogy nem dokumentum film, mit nehezményznétek akkor, ha már a kitalációt is....
-
Pro Koryak
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Nagyon valószínű anno nem mentél volna be az éhes,
ketrecébe a kajával...savat köpő "óriásrovarok" 
Kicsit más, mit haverokkal menőzni a tetőn.
#83700 shotika
mert te ezt pontosan tudod...
Mint eddig látható volt a sorozatban, az adott személynek semmilyen mentális problémája nincs, sőt!Bármennyire is véditek a sorozatot, rengeteg meggondolatlanság, nem ritkán baromság/butaság van benne.
Az is k. vicces már az 1. részben, Wattafakkk?lezuhan egy lakótelep méretű "űrjármű", és 6 embert küldenek ki felderíteni. Körülötte is csak pár ember lézeng tök közömbösen, mintha a piacra mennének. 
-
törölt tag
Limonádé doksi, Charlie visszatekint az életére. Hatalmas katarzist senki se várjon, de érintenek jó pár kényes témát. Viszont jó volt látni, hogy Charlie józan.
Jon Cryer és Charlie szinkronhangjai megegyezik a Two and Half Men-ével. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
dellfanboy
üzenetére
Tuti cliffhanger lesz az évadzáró, aztán majd a nézettség eldönti lesz-e folytatás.
-
dellfanboy
őstag
ez az alien earth sori, nemrossz, de azért pöröghetne gyorsabban... és már csak 2 epizód van, a cím alapján a 7es megint lassú lesz, de remélem a 8as kárpótol...(bár ha cliffhanger záró lesz akkor meg várhatunk kitudja meddig s2-re

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
paatrick
üzenetére
Én amúgy nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez valójában
.egy emberkísérlet ami ott zajlik. Nem örökéletű embereket akarnak, hanem csak megnézik mit alakítanak ebben a felállásban
Persze ez csak az én agymenésem, így tudom túlélni a sok blődséget amivel a sorozat jár.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Mercedes topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen. // Bp.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

meg a cool rocker arc... vagy az előző évadban volt? Na hát, ennyit erről.
biztos nem fogom újranézni a záróévad előtt. 
a vége felé nagyon laza csávó lett
de később sem látni a katasztrófa komolyságához és méretéhez megfelelő mennyiségű ellátó egységet.

Ez az Alien sorozat meg sok minden, csak épp igénytelen nem.
"