- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
-
válasz
WayneGace #80148 üzenetére
Persze nekem is tetszett, ezért (is) keveslem azt a nettó 16 percet, ilyen stílusban szívesen néznék 40-60 perces részeket.
Ami még pluszban masszívan sorozatot érdemelne az a Keanu Reeve-es Titanfall, mármint Armorod Core elnézést. Az a rész volt nálam az egyik favorit.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
WayneGace #78925 üzenetére
Ízléses tisztelgés és kínos koppintás között vékony a határvonal valóban, az utolsó részekben mindkettő volt példa számomra.
Előbbihez sorolnám az Elendil kézbe veszi Narsil jelenetet: a filmtrilógia egyik kevésbé szénné elemzett részletét gondolták újra megfelelő karakterrel és fegyverrel, nem éreztem szájbarágósnak, túl soknak, passzolt a helyzethez. Utóbbira az ázsiai tünde halálát tudnám felhozni. Egyrészt egy no name katona olyan véget kapott, mint az első film egyik meghatározó karaktere, másrészt nem csak megidézték, de megpróbáltak rá is kontrázni Boromir halálára: míg ő a harmadik nyílvessző után erőtlenül összecsuklik, addig a tünde hölgy öt darab nyílvesszővel a testében, kvázi sündisznó módban túlvilági akaratról tanúbizonyságot téve még megeresztett egy olimpiai éremesélyes nyílvesszőt. Bónusz kérdés mindenkihez:
tulajdonképp mit talált el az ostromgépen, amitől az felrobbant? Az orkok az ostrom során egyszer sem használtak robbantást, ha jól rémlik, a gép sem így működött, szóval minek volt ott egy puskaporral teli vödör? -
Tasunkó
őstag
válasz
WayneGace #78465 üzenetére
Jobbára szőkékre emlékeztem, de ez a kép amúgysem éri, Liv Tyler a valóságban is elf. Jó, ne legyenek szőkék, de valamit tudjanak már akkor, mint Jacksonnál. Így másfél rész után az orkok lettek az elfek, több lépést előrekalkulának, a főnökeik pengén néznek ki, vannak képességeik, az elfek meg ez a jajjmár parlament, állandóan megvonják egymástól a szót, kizárják egymást, és nagyon valami new yorki ügyvédes sorozat mellékszereplőinek néznek ki.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
WayneGace #78441 üzenetére
Szóval mostantól minden, nagyobb tömegeket bemutató filmnek és sorozatnak időt kell majd szentelnie arra, hogy a tömeg ruházkodását, élelmezését, felszerelését bemutassa, mert enélkül hiteltelen az, hogy ők nagyobb tömegben léteznek? Csak mert ez nem csak a Gyűrűk urában, de úgy nagyjából semmiben nincs meg.
-
KISDUCK
addikt
válasz
WayneGace #78432 üzenetére
És? Nem rémlik hogy benne lenne a topic szabályzatban, hogy adott sorozatról csak az írhat aki megnézte. Nem pontoztam semmilyen oldalon, nem írtam #értékelést hogy 0/10, leírtam hogy nem vagyok hajlandó megnézni, mert amit láttam és olvastam róla az alapján nem tetszik és nem érdekel annyira hogy megnézzem. Azt hiszem hogy ez még egy sorozatos topicban is elfogadható.
-
stoon
addikt
válasz
WayneGace #78313 üzenetére
miért könnyebb???? elhivatottság ,kreativitás kell , a sorozat maximunm tovább kell készíteni arányosan több pénzből, az sw sorozatok nagy többségéből hiányzik ,pedig lé és idő volna ....a másik kettővel kellene foglalkozni nem ilyen jötmenteknek adni lehetőséget ,a mi kárunkra....
-
Ijk
nagyúr
válasz
WayneGace #78295 üzenetére
Nekem eleve nem jön be ez a sorozatba ültetés. Számomra elinflálódik vele a SW, azon túl hogy szimpla kontent az egész ha sikerülne értelmesen megírni akkor is. Nagyvászon, ahol érzem a gépek dübörgését a gyomromban, ahol nem rángatózik a kamera, amikor nem 10 perc alatt felkent maszkokban próbálkoznak motiválatlan vagy kvótaszínészek, és a grandiózus filmzene szintúgy fontos összetevője. Reálisabb fénykard párbajok, nem rajzfilmszerű fénykard hanem a régi SW féle amikor még ténylegesen egy rendkívül veszélyes fegyvernek érezted. És persze az erő használata sem túltolva, nem szuperképesség hanem csak képesség, szűkös határokkal, használatának nehéz és hosszú tanulásával.
-
Ijk
nagyúr
válasz
WayneGace #78244 üzenetére
Szerintem pont ezek azok a dolgok amelyek mutatják hogy kifújt a sorozat, nincs már benne töltet. Én meg is lepődtem hogy van 3. évad, azt gondoltam 2-vel lezárták.
Iris-al kapcsolatban ha realitásokat nézzük neki nincs happy-end, egy elhasznált lány, nem volt jövője.
Nekem előző két évaddal szemben már csak ilyen esti időtöltés volt a sorozat, leginkább a hangulata miatt néztem, de egyáltalán nem volt már az hogy várom a következő részt. -
Ragnar_
addikt
válasz
WayneGace #78095 üzenetére
"Szerintem nem volt gond az utolsó résszel. Jó felvezetést kapott a következő évad, minden mozgásba lendült. Ehhez nem volt rossz egy ilyen rész. Lényegében az egész évad erről szólt és most az utolsó részben meg oda is értek, hogy tényleg elkezdődött."
Pontosan. Teátrálisan úgy is mondhatnák, hogy a bábuk ismét elfoglalták helyeiket a sakktáblán egy újabb etaphoz az előzőekhez képest megváltozott erőviszonyokkal.
Nekem tetszett Daemon jövőbelátása a holtak seregével. Az egész GoT egy nagyon erős háttérszála egy folyamatos fenyegetés volt végig a holtak serege és a NK ami aztán vitán felül elég méltatlanul lett lezárva. -
Ijk
nagyúr
válasz
WayneGace #78095 üzenetére
Szerintem így próbálták Daemon karaktergyilkolását menteni karakterfejlődésbe (fejet hajt a királynőnek a nagyobb ügy érdekében), bár Daenerys még így is olcsó fanservice szerintem.
Nem tudom, nekem 1. évad után lejtmenet, mint a GOT. Nincs egy beszámítható karakter, összes vezető szociopata, . A végén be kellett természetesenezzel a sárkányszerző játékkal még azok szerepe is inflálódott tolni a csajszi kapitányt, ami teljesen életszerűtlen, meg majd ő eldönti hogy beszáll-e a flottával, nyilván nem a vezetők mondják meg, LoL.
Az a bajom hogy nem látom Westerost egy élhető birodalomnak, kicsit is reálisnak, őrült urak, vezetők soha ki nem merülő humán erőforrásai élnek itt, azt nem tudom egyáltalán hogy, de így le is szarom, felőlem felégethetik az egészet, nincs kiért aggódnom, drukkolnom. -
válasz
WayneGace #77908 üzenetére
Ahogy a többiek is elmondták, elsősorban attól tartok, hogy ez csak annyiban lesz Dune, hogy minden részébe be lehet dobni majd a neveket, hogy Harkonnen meg Arrakis.
Nekem a Foundation, elvonatkoztatva az eredeti történettől (bár igen, bevallom, hogy nehezen tudok elvonatkoztatni) sem tetszik, van egy messziről látványos de közelről fájdalmas, script generátorral összerakott forgatókönyv hangulata. Így az a pár jó ötlet ami benne van, szerintem nem bír a saját lábán megállni. - Vagy legalábbis nálam nem talál be. -
törölt tag
válasz
WayneGace #77782 üzenetére
"cselekedni kell, mert ott van két gyerek" Nem. Azt látta, hogy ez egy boszorkányszekta, amiket eddig nem úgy ismertek, hogy gyerekeket nevelnének. Itt meg van mindössze kettő, akikkel az ő szemszögéből úgy tűnt, hogy nem bánnak túl jól, plusz egy bazi nagy lyuk felett készülnek valami szertartásra. És elsőre nem "cselekedni" kellett szerinte, hanem csak utánajárni, hogy mi folyik ott pontosan. (#77783) Bad Pritt:
Hát meg a Baljós árnyakban sem volt nagyon másként.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
WayneGace #77616 üzenetére
Végül is igazad van. Lehetne új cselekményt is kitalálni.
Csak arra céloztam a jelenlegi felhozatalból sem láttunk mindent.
Animációt nem bírok évadokon át nézni, élőszereplősben érdekelne.Bad Pritt
Magamból kiindulva szerintem rengetegen nem néznek animációs SW sorozatot.
Ezért tartom jó ötletnek.TomDeNemm
És? Ha a filmben nem bontják ki a karaktert, akkor már nem is létezik?
Megnézted a linkelt videót? Akkor értenéd. Vagyis nem teljesen, mert a filmek csak a jéghegy csúcsa. Hozzáteszem a Mando, Ahsoka, Obi-Wan sorozatokhoz sem árt háttértudás, hogy értse a néző.Rigormortiis
Így van, játékokban is van bőven tartalom.
Darth Nihilus, Darth Revan, Darth Bane... Vader és Palpatine csak egy a sok közül.Egyébként Mault csak példának hoztam fel, nem azt írtam, hogy mostantól rá kell építeni mindent.
-
törölt tag
válasz
WayneGace #77478 üzenetére
"De egy helyiségben a földön fekvő "boszorkányok" miben haltak meg?" Nem akarom elhinni, hogy ennyien nem veszik észre még mindig.
Annyiszor utaltak már rá pedig (a mai részben is), hogy más nézőpontból is fogjuk még azt látni. Kapunk mi még arra magyarázatot és lesznek árnyalva dolgok, nyugi...Meg most ilyeneken fennakadni,
. Minthahogy egy vélhetően nem gyenge Sith hátralökte őket és ez lerombolja a Jedik nimbuszát. két filmben is.Dooku nem dobálta volna Anakint meg Obi-Want (!) játszi könnyedséggel Ebben a részben abba lehet szerintem belekötni, hogy ez eddig ismert kánon szerint
ekkor még nem élt. De ha vele akarnak majd valahogy magyarázatot adni arra, hogy miért hitték(?)Ki-Adi-Mundi , akkor nem feltétlenül bánom ezt a módosítást.a Sith-eket 1000 éve kihaltnak a Baljós árnyakban -
KISDUCK
addikt
válasz
WayneGace #76317 üzenetére
Ennél szerintem simán belefér hogy pár dolog elrugaszkodik a valóságtól. A sugárfertőzés se úgy működik ahogy a sorozatban ábrázolva volt. Ez egy kitalált világ, kitalált jövője némileg más szabályokkal és még igazítani kellett egy játék szériához is. A ghoul témát mondjuk részletezhették volna, mert egy gamestar-os videóból kellett megtudnom hogy mik is igazából. Meg ami nem reális az nem annyira agyf@52 irreális mint egy "moonfall". Zárásnak meg egy kis mém:
-
válasz
WayneGace #75398 üzenetére
A szolgáltatás minőségéről beszélek, az orvos-beteg viszony odakint sokkal-sokkal jobb. Csak hát kurva sokba kerül.
A House-ban egy oktató / gyakorló kórház van, ott mások lehetnek a szabályok, mert kezelnek olyanokat is, akiknek jól láthatóan nincs pénze, tehát bizonyos esetben ingyen van. Máshol persze nem, USA-ban sajnos tényleg katasztrófa az egészségügyi rendszer, mindegyik elnök gyakorlatilag csak kirakat-intézkedéseket tett érte oldaltól függetlenül. A realitás meg az, hogy ha valamiért sürgősségi ellátásban kell részesülnöd, akkor jópár évre eladósodsz. Már ha ellátnak.
-
-
Pro Koryak
addikt
válasz
WayneGace #75027 üzenetére
Így jön le, csak azt nem veszed észre, hogy előtte már az irodában többször is több szálon ment a keresés...csak ezt nem igazán mutatják, nem ezen van a hangsúly. Persze nem egy Mindhunter, de darálni bőven jó, pörgős, nem alszol el, mint a 4. évad trú detektív közben, ami nemes egyszerűséggel ordenáré lett, a ripacs, kivénhedt rendőrt játszó csuti foszterrel. Szégyen ez az évad!
-
mephi666
nagyúr
válasz
WayneGace #72717 üzenetére
mehettek volna inkább a Thrawn-trilógia irányába 7-8-9. részre: abból az 1. kötetet olvastam és jó volt... legalább tudnánk valamit a karakterről, ehelyett most itt-ott csak említik meg ijesztegetnek vele, erre azt se tudjuk, hogy ki fia-borja és mégis miért kéne tőle rettegni
Palpatine visszahozása meg kb az az olcsó szint, mint a hazai kormánypropaganda: ha nincs jobb ötlet, akkor 15 év után is elég Gyurcsányt előhúzni a kalapból -
Janaboy
Topikgazda
válasz
WayneGace #72710 üzenetére
De nem csak az..
Elmennek egy bolygóra ahova egy titkos eszköz vezetett, amiről kiderült hogy valami ős bolygó, amire a jelek szerint a jelenlegi birodalom nem tudna elmenni mert nincs eszköze.. És lásd csodát, van élet, gonoszt támogató lények, Thrawn is beugurl a hajóval...aki amúgy úgy néz ki mint egy kékre festett Elon Musk..
Aztán nyilván azon a bolygón van egyéb élet is.. Hisz ez alap..Nyilván Ezra velük él mint hal a szatyorban..
Jah és persze Thrawnek X évig nem tudták megtalálni..Olyan unalmas volt ezt most nézni.. -
markknight
veterán
válasz
WayneGace #72642 üzenetére
Nem tolom túl ez a Disney SW-je. Nyomi Kylo Ren (nem vicc egy 12 éves szintjén áll a karakter), kiherélt vinnyogó Luke, tehetetlen Finn aki mindig Reyért kiabál stb.
Ahsokára visszatérve: Az a tanácstag aki Herának beszólt, az a pilóta akit úgy rángatnak ahogy akarnak, de mondhatnám a Marokk nevű placeholder inkvizítort aki egy csapás volt Ahsokának, vagy a csicskuló Baylant aki szintén egy női karakter akaratát követi.De a mostani részben is
benne volt Anakin lefegyverzése, meg a hajó aki el akarta cibálni Ahsokát annak a pilótája is nő volt nyilván. -
volandy
senior tag
válasz
WayneGace #72608 üzenetére
Igazad van!!!!!
Talán!Nekem elég egy film-sorozatcím! Megkeresem, megnézem a bemutatót, kik játszanak benne. Ott már látom, hogy érdekel vagy nem! Írhatja bárki, hogy ilyen meg olyan jó, attól még nem biztos, hogy másnak bejön!
"Az Ápolónő(The Nurse) az azonos című könyv alapján készült, ami Dánia legszenzációsabb büntetőperét dolgozza fel, a rendezője pedig megegyezik a sokak által nagy kedvenc „Gesztenyeember” című dán krimi rendezőjével (Kasper Barfoed). Az új minisorozat a Nykøbing Falster kórházban történt halálesetek igaz történetén alapul. Más szóval, ez egy igazi dán bűncselekmény, és nem tévesztendő össze a "The Good Nurse" című korábbi alkotással, ami amerikai sorozatgyilkos "nővérről" szólt. A dánok ismét remekül megtalálták a legjobb szereposztást, remek alakításokat találunk minden figurában, de ebből is kiemelkedik a két központi szereplő: Pernille, aki új diplomás nővérként indul a pályán, új munkahelyén, a dániai Nykøbing Falster Kórházban találkozik Christinával, a sürgősségi osztály ápolónőinek állandó szupersztárjával. Josephine Park tökéletesen hozza Christina figuráját.
Fanny Louise Bernth élesen és árnyaltan játssza Pernille-t, aki kezdőként küzd a körülményekkel, majd lépéseket is tesz a rejtélyek felderítésére. A sorozat hatalmas előnye a sallangoktól mentes négy epizód, a gyártási módszere pedig valóban elragadóan dán, abban az értelemben, hogy nincs benne felesleges dráma. A valós eseményeken van a hangsúly, és ez rendkívül illik a történetmeséléshez, ami semmit nem von le a történet feszültségéből, sokkoló erőszakosságából."Energikus és miközben elhiteti velünk népszerűségét, mégis sejteti, hogy valami rejtőzik a felszín alatt. -
markknight
veterán
válasz
WayneGace #72589 üzenetére
Neked a legjobb
Egy unalmas film, amire azért emlékszünk jóízűen mert Vadert bedobták az utolsó 5 percben írtani. Még a karakterek nevére sem emlékszem, pedig azért elég nagy SW rajongónak tartom magam. Persze, mindenkinek az tetszik ami, de azért az ilyen kiforgatások szerintem nem tesznek jót. A Gears of Warból is csináltak stratégiai játékot, nem jött össze
Am nem tartom Star Wars filmnek, a Rogue One inkább egy újabb JJ Abrames Star Trek.
-
minek?:S
őstag
válasz
WayneGace #72585 üzenetére
A sterilségre az Andor és a RO a válasz. Mindkettő Star Wars, de más szemszögből mutatja be az eseményeket, más léptékkel. SW könyvekben is rengetegféle közül tudsz válogatni: háborús, romantikus etcetc. Lesz ami tetszik, lesz, ami nem, de attól nem lesz magától értetődően rossz az egyik vagy a másik.
A mostani felhozatal sorozat fronton elég jó. Ahsoka-Mando-Andor. Ha valakinek a humbuggal van baja, akkor az utóbbi kettő attól még tetszhet, ha valaki a rizsára nem kíváncsi, akkor ott az Ahsoka, ha valaki egy fejvadász side quest-jeire kíváncsi, akkor ott a Mando. Mindegyik más, de mindegyik -másképp- Star Wars. Persze bele lehet kötni sokmindenbe.
+ előbb utóbb jönnek a High Republic tartalmak is(mondjuk egyelőre csak a The Acolyte-ról tudok), azt sem lehet egy az egyben ráhúzni az eddig létező SW-ra, mégis izgalmasan hangzik.
Nem kell egymást meggyőznünk, másképp látjuk. Én szeretem mindegyiket.. bár még én is irigylem azokat, akik szeretik a sequelt és akik szerint az a jó irány. -
minek?:S
őstag
válasz
WayneGace #72579 üzenetére
Szerintem tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Nem lehet összehasonlítani egy Andort egy Ahsokával és nem azért, mert egyik jobb lenne, mint a másik, hanem mert teljesen más műfaj a kettő. Egyelőre ez a két sorozat nagyon magasra teszi a lécet, annyira, hogy már most szomorú belegondolni, hogy a 7, 8, 9-be fognak belefutni a szálak.
Az meg, hogy arc nélküliek az emberek, köd van mellettük, az meg méginkább azt sugallja, hogy nem visszaemlékezés volt, hanem egy látomás vagy a kettő keveredése. Ahsoka lelkivilágának a tükröződése. Ezért volt az első képen a Rylothi csata, az utolsón pedig Mandalore ostroma, amit Anakin nélkül nyert meg. Vágyott az elsimerésére, nem a visszaigazolásra, valamint itt nem maga a "klóni háborúk" bemutatása volt a lényeg, hanem a tanulás, hogy a döntéseinkkel együtt kell élnünk. Meg persze a fan service. -
markknight
veterán
válasz
WayneGace #72579 üzenetére
Az Andor? Na ne viccelj Az azoknak való akik szeretnék ha a Star Wars azzá válna ami amúgy nem. Egy végtelenül unalmas, fantáziátlan, Cyberpunk-Szárnyas fejvadász hibrid.
Én is azt gondolom, hogy élőszereplősbe ilyet még nem kaptunk, magasan ver mindent amit eddig hoztak. Luke meg Ahsoka a mandalória? Ugyan kérlek. Sehol nem volt egyik korábbi tetőpont sem ehhez.
-
Ryder62
őstag
válasz
WayneGace #70043 üzenetére
Mandalorian
Ez a rész felüdülés volt az előzőhöz képest. De az a vicc, hogy ez a klissés epizód már jónak mondható.Tényleg nem értem mért nem lehet esemény dúsabbra készíteni ezt a sorozatot. Tényleg csak ennyi van egy Star Warsban, hogy filler epizódot, filler epizód követ?
Az utolsó pár perces jelenet egész jó volt, kicsit feszült is volt,hogy mit fog találni azon a hajón. Az meg, hogy Mandalórianok szöktették meg Gidiont érdekes lesz. Néhányan már Sabin Wren felbukkanását várják. -
markknight
veterán
válasz
WayneGace #69972 üzenetére
Igaz, nem csak ennyi. Hanem van ilyen is:
Most pl egy ilyen képkockára mit mondjon az ember 2023-ban?
Jönnek a gonosz, fekete ruhás németek, hogy a hülye is megértse ki a rossz ebben a sorozatban Régen játszottam már Halo-t, de nekem speciel nincs emlékem ilyen karakterekről.
-
Tasunkó
őstag
válasz
WayneGace #68186 üzenetére
Nameg amikor próbálják kitalálni mivel nyalhatnak be a feljebb állóknak, mivel a tehetségtelen embereknek az az egyetlen reményük hogy a megélhetésüknél maradjanak. Amikor az irányzat szembeötlően komikus fordulatot vesz, annak a jele hogy a kávéfőzőemberkék önálló ötleteket valósítanak meg.
-
paatrick
őstag
válasz
WayneGace #68186 üzenetére
Még ha ez is történik akkor is jó szarul csinálják mert az emberek 99%-a mindig a nyertes félhez akar tartozni.
Politikában erre jó kutatások vannak exit poll vs 1 héttel későbbi megkérdezés, hirtelen már nem vallják be az emberek hogy a vesztesre szavaztak miután kiderült hogy vesztett.
Itt is, szerintem nagyon sokáig kéne keresgélni aki azt mondja hogy de jó sorozat volt és 10 pontot adott rá. Egyszerűen azért mert látja hogy szar, látja hogy mindenki szarnak látja, tehát nem akar oda tartozni.
Ez az egész újhullám meg napjaink emo-ja, legalábbis mikor én voltam tizenéves akkor az folyt mindenhonnan hogy minden tini emo, Tokio Hotel a világ legjobb zenekara stb, azt a felnőttek akkor is tojtak az egészre
Manapság már nem is látsz emo-t, úgy eltűnt ahogy jött. Ez a mostani trend is lecseng majd és jön újabb. -
Bad Pritt
félisten
-
dobolan
senior tag
válasz
WayneGace #66479 üzenetére
Ezzel teljesen egyet tudok érteni.
Daemon felszeli Királyvár tróntermében -utódlási kérdések megvitatása közben- a második legerősebb ház urának a testvérét -oké sértegetés volt, de hátulról tarkón nyisszantani nem túl lovagias dolog-, aminek se ott se később nincs semmi következménye, amikor meg a rasztás tengeri medve felépül, és megtudja, kis túlzással egy vállrendítéssel fel is dolgozza a történteket. Azért ilyen következmények nélküli cselekmény a GoT-ban messze nem volt szerintem. -
Tasunkó
őstag
válasz
WayneGace #66050 üzenetére
Ebben a részben emlékezetes mennyiségben és hosszúságban történtek az utalások, vetélkedtek a sorozat egyéb történetmennyiségével. A 7. részre már nyilvánvaló hogy bekebelezi az eredeti Gyűrűk Ura 3x kb.3 óráját utalások formájában. Most nem akarnám tovább lehúzni hogy ez mennyire áll meg a Tarantinoval összevetve, mert amúgy szerintem ez a sorozat a jobbak közül való, mint kalandfilmsorozat, szóval ennek ellenére egész jó, és az eredeti Gyűrűk Ura egyszer el fog fogyni, onnantól problem solved, kivéve ha belekezdenek a kétszeres utalás műfajába.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
WayneGace #66011 üzenetére
Épp csak ez úgy néz ki a sorozatban,
hogy hordaszám irtja az orkokat, majd rávesz mindenki mást is, hogy hordaszám irtsák az orkokat, majd a gonosz vezérnek kijelenti, hogy továbbra is hordaszám irtani fogja az orkokat, majd másnap a semmiből azt mondja az orkok miatt hajléktalan, anyátlan, lelkifurdalás által gyötört gyereknek, hogy áh, ne gyűlöld őket annyira, nem éri meg. Lenne helye mindkettőnek, csak nem így egymás hegyén-hátán. Vannak elejtett félmondatai, amik alapján érezni, hogy próbálkoztak az írók a belső konfliktus ábrázolásával, de azért a 7 rész alapján inkább egy obszesszív, vérszomjas pszichopata képe alakult ki az emberek fejében, aki mindent és mindenkit felhasznál maga körül, hogy elérje a célját, aki nagyon messze van egy Boromir mélységű őrlődéstől.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Hyundai, Kia topik
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Escape from Tarkov
- Béta iOS-t használók topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest