Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
Welcome to Wrexham - Season 2 Official Trailer
Szeptember 12 | FX/Hulu (nálunk meg majd idén valamikor a Disney+)
-
negyven2
nagyúr
2022. decemberében volt az előző áremelés, és a mostani közleményből látszik, hogy jelenleg, nem terveznek árat emelni itthon csak pár országban (USA, Kanada Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Svájc, Olaszország, Spanyolország, Norvégia, Svédország, Dánia). Illetve e az USA-n kívül ezekbe az országokba jön az olcsóbb, reklámos csomag is.
Az olyan árérzékeny piacokat, amilyen a miénk is, eddig vagy elkerültek ezek az áremelések, vagy minimális volt. Mondjuk ez érdekes, mert vannak olyan piacok amik bár gazdaságilag rosszabbul állnak mint mi (pl. havi keresettben is), de ettől függetlenül ott drágább a szolgáltatás mint nálunk.
Frod: Akkor csak jól emlékeztem, hogy olcsóbb volt az Apple TV+. Kaptam múltkor egy 6 hónapos Apple TV+-os kódot, és kicsit furcsálltam, hogy kevesebbre emlékeztem havidíjba mint 2790 Ft.
-
Frod
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
Világos.
Akkor lehet nekem jött le máshogy, csak kicsit volt egy olyan olvasata a kommentednek, hogy "mivel még mindig nem vagyunk az amcsi ár közelében, így teljesen jogosan emeljenek csak", de akkor én értettem félre.
A többivel egyetértek, mármint nyilván mindenhol clickbait címmel fog futni ennek a hírezése, de mi itt képben vagyunk.Az Apple-nél volt egy combos áremelés (1890->2790), bár oda évi egy hónap untig elég részemről.
-
negyven2
nagyúr
Nem tudom, hogy hol írtam bármi ilyesmit, hogy hol mennyi a minimum órabér meg a keresett. Csak annyit jegyeztem meg, hogy minden ilyen streaming áremeléskor előkerülnek (még itt a ph!-n is) az olyan kommentek és cikkek, akik egy ilyen hírt úgy értelmeznek, hogy Magyarországon is $13.99 lesz majd a Disney+ havidíja! Ezzel már futottunk egy kört a tavalyi áremeléskor is, ahol szintén nem lett a hazai $7 körüli árból hírtelen $11 körüli Ft. Sőt semmilyen áremelést nem kaptunk még.
Csak egyrészt alapvetően sok a clickbait alapú cím és lead: "júj-jújtöbb mint 30%-al drágul a Disney+ ami $14 dollár lesz majd", ami igaz és jobb esetben a cikkből kiderül, hogy az USA-ban.
Amúgy eddig USA, külföldi alapú áremelést kaptunk meg itt streaming szolgáltatok setében? Ha jól emlékszem talán a Netflix-nél volt, hogy 3990 Ft-ról ment 4490 Ft-ra fel. De többi maradt ugyan annyi, pedig mind a Prime Video, HBO Max (még a Max elött) és a Disney+ is emelet már árat.
Vagyis igen, mi kicsit speciálisabb helyezettben vagyunk ezeknél a szolgáltatóknál, hiszen pl. tartalomból is kevesebbet kapunk.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
basaharc502
üzenetére
Jahhh
Èn is előfizetek kettőt. A Direct One - t, ès az Amazon Prime -ot. Elèg is egyelőre, ès nincs 20 euró a kettő.
Nincs is tervben egyelőre semmilyen torrent, mert van egy rakat sorozat, film, ami leköti a szabad filmnézési időmet.
Ennyit ki is bírok, de, 30-40 eurót (természetesen kibírnám azt is), már nem fizetnèk havonta, hanem akkor inkább vennèk egy újabb 2 terrás vinyót
. -
negyven2
nagyúr
válasz
gyuromoj
üzenetére
Én már várom azokat a hozzászólásokat (rosszabb esetben cikkeket), akik telesírják majd a netet, hogy ők nem fognak majd havi 2490 Ft helyett ~4900 Ft-ot ($13.99-et) fizetni (és ugye ez csak az alap D+)!
Nálunk a havidíj, még az USA alap reklámos csomagjánál is kevesebbe kerül.
Vagyis ami itthon maximum várható majd valamikor (jövőre leghamarabb), az a profilmegosztás korlátozása. -
basaharc502
aktív tag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Pontosan az ilyen húzások miatt lesz ez a mém egyre aktuálisabb.
A streaming hozott egy olyat, hogy az emberek hajlandóak voltak tömegesen áttérni torrentről és fizetin x havidíjat a tartalomért. Arra is hajlandóak voltak, hogy egyszerre több streaming szolgáltatónak fizessenek a felaprózódott, felhígult és egyre silányabb tartalomért.
Persze mindenki próbálta okosba megoldani én fizetek 2-őt te pedig másik kettőt és megosztjuk a hozzáférést...elhiszem, hogy ez nem tetszik, de így sokkal többet kaszálnak, mintha letorrenteznék az emberek, vagy mindenféle online videómegoszó felületen megnéznék ugyan azt a tartalmat.
-
itroh
tag
válasz
janos666
üzenetére
Személy szerint én élveztem mind a 4 részt, de én is látom a hibáit, ezért is írtam pozitívumként, hogy jól áll neki a lazább hangnem. Sőt, ahogy ki lehet venni az előzetesből, kicsit átvették a Raid és társai dinamikus kamera kezelését is. Nekem a Wick filmekkel pont ezek voltak a fő problémáim.
-
-
volandy
senior tag
Class of 09 mini sorozat. Szerintem egész hihetően mutatja be a jövő bűnüldözését!
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Kis korrekció: 30 évesnek akar látszani, de smink és retusálás nélkül inkább 40, ezzel együtt öregebb is, mint az áhított nője.
Egy másik: Hol "érzékenység" az, hogy minden WW2-es német katona automatikusan a pokolra jut? Szerintem egy "érzékeny és befogadó" világban mindenki csak a kötelező szolgálatát teljesítette a háborúkban, nem a Sátán ügyéért harcolt, hanem vagy kötelezően besorozták, vagy elhitették vele propaganda agymosással, hogy "a házát szolgálni szent dolog" (de ezt mindkét oldal egyformán csinálja, vagy legalább is próbálja, legfeljebb az effektivitása változó). Ez kicsit mélyebbre nyúlva totálisan keresztbe megy azzal, hogy próáljuk megérteni az embertársainkat, hogy miért tették azt, amit, teszik azt, amit, próbálják tenni, amit. Ez -111% megértés az ellen, aki a tükör túloldaláról néz vissza mindenkire, aki tükörbe mer nézni (p.s.: én mindig utáltam a tükröket).
-
janos666
nagyúr
Good Omens S02 E01-E03
Hát nem tudom. Nevetni nem tudok rajta, letgfeljebb is csak "érdekes", még a "szórakoztat" is erősnek tűnik az eddig látottakból. De nézhető, ha képes annyira kitekerni magát az ember, hogy a 111% agyament gender/race kavarást ilyen szinten már viccnek tudja felfogni.Most értem én, lecseréltek egy totál nem sötétbőrű történelmi karaktert sötét bőrűáre. Viszont ez egy 100%-ig keresztény család, mégis a 3 házosságon belüli gyerekük közül 1 hófehér, 1 sötét, 1 félvér féle. Aha... Őőő... YAP!!! Az anygalok ~50%-a testi és/vagy lelki nyomorék. OK. De nem tudom mikorra hal majd ki az emberiség, ha majdnem mindenki homoszekszuális. <- Ez a sor tényleg spoiler, a többi fentebb csak "érzékeny téma").Bár jó, igaz, 6000 évre van tervezve az univerzum... Aztán a CGI... Mikor az a kis terepbicikli vékonyságú kerekekkel szerelt veterán (vagy ez inkább már antik?) autót úgy vezetik, mint egy modern luxus sportkocsit kaszkadőrök filmhez... Jó, persze, itt aktív a varázslat, de nagyon nem támogatja meg a dolgot a CGI minősége, hogy picit is hihető legyen. Főleg, mikor totálban rázoom-olnak a vékony abroncsokra olyan CGI-örvény manőverezesek közben, ami egy Fast&Furious filmbe sem mernének betenni az ottani autókkal.
Apróság: Én se vagyok szép, mégis szívesen lennék jól fizetett színész, de ha filmet/sorozatot nézek, azért nem akarok kimondottan csúnya embereket bámulni, miközben a saját ligájukon felülre udvarolnak úgy, mint a hét ország legszebbjei, mert még csak nem is tapasztaltak az intellektuális csábításban (sőt, akiről beszélek, talán konkrétan 30 éves szűz). Na mindegy, ezt már nem folytatom...
Miért kell az ilyesmikből ilyen sok? Ma már tényleg csak abból álhat a szórakoztatás, hogy az ember kondícionálja magát arra, hogy az ilyeneken nevetni tudjon?
Bár azért vannak benne felüdítő részek (általában olyan jelenetek, ahogy csak 2-3 szereplő beszélget üldögélve/álldogállva), amik véletlenül sem túl magasztosak, de effektíve tényleg folizófiaiak (és ezt szerintem nagyon jól elkapják, mert ez alapvetően egy szórakoztató sorozat, tehát nem kell túl mélyre menni a filozofálással, de pont jól eltalálják azt a szintet, amit a buta ember is megért a példákon át, de a kicsit inteligensebb is tud bólogatni, hogy "ja ja").
-
Köszi mindenkinek a válaszokat, beleugrok

-
Kérdés: miközben a Fall című filmet kerestem, a Netflix feldobott egy hasonnevű sorozatot, ami szintén érdekesnek néz ki
Mivel 3 szezon, mielőtt belekezdenék - meg tudja valaki mondani, hogy a 3. szezon végén le van-e zárva a cucc, vagy jó streaming szokás szerint ottmaradunk egy félbehagyott valamivel? Thx! -
Tasunkó
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Ez nem az amerikai producerekről szól, ez a világ összes gyenge minőségéről. Amerikai volt a GoThrones is, ahol tömegtermékben először jelent meg hogy nincs jó oldal, legalábbis ilyen mértékben, az első néhány sorozat mennyiségében, és amerikában zabálták, nálunk pl. alig ismerik. Mátyás király nálunk is jó.
Kidumálás marketing, egyszerűen nem tudták színvonalasan feldolgozni, mert híjján vannak a tehetségnek. A Witchert másfél sorozat után elengedtem, látszik hogy gyönge produkció. De ha fantasyt akarnék nézni, lehet hogy megnézném, mert van rosszabb is. -
.LnB
titán
The Bear S02 (teaser)
Az első évad után visszavettek a tempóból, hogy a káoszon túl, a karaktereket is megismerjük. És ez jó ötlet volt. Így igazán tudunk majd szorítani mindenkiért. Már nem csak Carmy-n van a fókusz. Gondolhattuk.. aztán mégis. De ez az évad végére kerekedik csak ki.

Nem tudom megfejteni, hogy mitől ilyen jó ez a sorozat. Persze a rendezés, színészek, forgatókönyv, zene mind mind nagyon rendben van. Még is valamitől kiemelkedő ez. Talán attól, hogy egy pillanatra sem mű. Olyan valódinak hat az egész.
Számomra óriási meglepetés, de egyértelműen nem szól ez mindenkinek, nem fog tetszeni mindenkinek.
-
válasz
janos666
üzenetére
Ez a videó egész jól megmagyarázza miért van ez:
How Americans Got So Stupid (youtube, 14 perc)
-
janos666
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem olvastam végig, csak belegörgettem, de találtam benne egy gyöngyszemet.
"For Americans, it was completely incomprehensible, too complicated, because they grew up in a different historical context, where everything was arranged: America is always good, the rest are the bad guys. And there are no complications."
https://redanianintelligence.com/2023/08/02/the-witcher-producers-talk-plot-simplification-for-western-audiences-and-writers/
Durván összefoglalva: Egy USA beli néző képtelen lenne felfogni, ha több szemszögből látnak egy háborút, amiben nincs tisztán jó és rossz oldal, mert az USA történelemkönyveiben mindig a jók háborúznak és nyernek a rosszak ellen.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én amúgy bírom az arcot. Nagy szerepjátékos és jó nagy kocka is. Valamelyik D&D évkönyvben is van írása, meg láttam vele pár interjút a Wowwal kapcsolatban, keni-vágja
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Galaxis őrzőinél ha igaz amit írtak akkor 13M$ filmenként.
-
gyuromoj
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ragnarok: Season 3 | Official Trailer | Netflix
Utolsó szezon ugye, mert kaszálták tudtommal. Kíváncsi vagyok kapunk-e rendes lezárást.
-
Ellia
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha nekiugrotok a könyveknek akkor arra figyeljetek, hogy az első kettő az novellás kötet és maga Ciri és Gerált története utána kezd kibontakozni 5 köteten át. Természetesen elég sok novella visszaköszön így vagy úgy a későbbiekben is.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Jók a könyvek, de azért korszakalkotó csodákat ne várjon senki szvsz.
A W3 játékot és kiegészítőit viszont ajánlom mindenkinek, akit egy picit is érdekelnek a kardozós b*xós jellegű játékok.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Kimaradt, hogy feelinges volt a
.Red-ben a többi DC idővonalra való kitekintés 
(#72044) jonnyjoker01:
A könyveken én is filózok, meg a Witcher III játékon is.
-
attiati
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
S3E07-t nézem
Ez a
rész mi a ló****?sivatagos 
Talán hafelülne az unikornisra? A párbeszédeket ismét valami közhelyszótárból szedték.Leteríti egy "zsebkendővel" a haldokló unikornist és felkel
Honnan van az a tapasz? Talán ha elsuttogna közben egy varázsigét, akkor még hiteles is lenne.A káromkodás is minek egy hercegnőhöz? Jó lenne már valami "kibaszott"
kaja. Erre ott terem 5 gyíktojás
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Witcher S03
Volt egy szabad estém ezért letoltam így egyben, hát nem voltam elragadtatva tőle. Szerintem gyengébb lett mint az S1, de még az S2-nél is. CGI minősége nagyon ingadozó, első pár részben nagyon gagyi, érződik hogy
. Szövegkönyv nagyon bénán van megírva, sokszor használtak a karakterek "modern" szavakat. En bloc olyan érzésem volt a nézése közben sokszor, hogy ez valami indie sorozat, amit friss egyetemisták csináltak, a látványvilágot leszámítva.az utolsó részekre tartogatták a büdzsét Harcjelenetek rendben voltak, kifejezetten tetszett a kevés vágás a legtöbbjüknél, de voltak olyan jelenetek is ahol túlzottan sok volt. Meg a zene is jó volt. Ennyiben kimerülnek nálam a pozitívumok.
Összességében eléggé semmilyen lett ez az évad, semmilyen érzést nem váltott ki belőlem, úgyhogy kap egy 5/10-et tőlem. Nem nézhetetlen, de nincs benne semmi kiemelkedő sem. Akik olvasták a könyveket szívesen olvasom a véleményüket mennyiben tér vagy nem tér el a sorozat tőlük. Én szerintem ezzel kaszáltam a sorozatot, a maradék minimális érdeklődést is elveszítettem. Google trends-et elnézve látom mások is így vannak ezzel. Elolvasom inkább a könyveket.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Igazad van, az a szál valahogy el lett felejtve.

Más:
Titans S04
Végre működött ez
a sorozatban, nem mintha eddig nem ez lett volna a fő szál!darkos, okkultistás dolog ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Történetvezetés
, meg a látványon is gyúrhattak volna, meg a kötelező Neflixsok logikátlanságot tartalmaz se tesz hozzá semmit.propaganda 
Raven!
-
-
karlkani
aktív tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Szívesen!
Hamar meglett (~1 perc), rákerestem a military tv shows after 2015-re, 3. találat Military TV Series. Dátum szerinti rendezést kiválasztottam, majd elkezdtem görgetni az egeret. Amint megláttam a borítón a csajt, sejtettem, hogy ez lehet.
Magyar címet direkt nem írtam. Belenéztem az első részbe, mielőtt válaszoltam, nehogy "hülyeséget" linkeljek...
-
KISDUCK
addikt
Ez tetszett. A dráma rész ellenére jó poénokat is sikerült elsütni benne. Nem hosszú, kb. 10x30 perc, ha még nem látta valaki és nem tudja mit nézzen akkor legyen ez az.
A végét sajnálom, kíváncsi lettem volna a hogyan továbbra.
-
karlkani
aktív tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
American Odyssey
Egy gyors keresés eredménye, hátha erre gondoltál. -
Köszi, hogy időt szántál rá, nincs benne sajnos. A our girl-t épp most kezdtem el unalomból, meg ennek várom a folytatását épp (meg még 5 másiknak. )
Csak eszembe jut egyszer a címe a sorozatnak, tök izgi volt.
-
Frod
addikt
válasz
Meggyi001
üzenetére
Próbáltam egy az egyben a te általad leírt plot alapján keresni, de nem mondanám, hogy egyértelmű találat lett a vége.
Hátha ezen a listán rajta van: The 27 Best Military TV Shows -
-
S e t h
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én eskü nem vágom, hogy a híg fosh tengeréből mivel emelkedik ki a Loki sorozat, vagy csak azért, mert az még félkeményen úszkál a felszínen?
Nálam a marvel sorozat szekció tragédia a filmekkel összevetésben. Nem tudom megerőszakolni magam, hogy nem is olyan rosszak, mikor de. A sorozatok világában lévő megannyi gyöngyszemmel összehasonlítva - élményben -, még ha annyira szubjektív is, kínosan gyenge az összes és csak attól nem lesz frankó, mert de hát marvel.
-
Szevasztok. Egy kis segítséget kérnék egy sorozat beazonosításához....
A story valami ilyesmi: közel kelet, egy kisebb csoport amerikai katonán vagy felderítőn rajta ütnek iszlám katonák, és csak egy női katona marad életben, az ő haza jutását és kalandjait viszi végig a sorozat....5 éven belüli úgy emlékszem. Csak a címe nem jut eszembe, és szeretném újra nézni.
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ugye, hogy milyen mocskosul eltért a netflix az alaptörténettől...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Warriorra gondolt, írta utána.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Testvére? Gyár? Melyik witcher ez?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
A 3. èvadot megnézem szabadság után.
Nálam az első 2, az 10/10! -
Dendytv
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
hülye vagyok. Reggel volt még.
Warrior - ra gondoltam nem a Witcher - re.
Az is a 3. évadnál jár éppen.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Főhősünknek van
, lemaradtam valamiről?testvére
Milyen ?nő és milyen gyárat -
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
The Witcher ,
szerintem izgalmas volt kifejezetten. Kíváncsi vagyok hogy alakul főhősünk és testvérének a sorsa.
Mondjuk azt a nőt aki a gyárat vezette őt hiányoltam, szimpi volt. -
radi8tor
MODERÁTOR
Foundation S02E04
Szerintem egy jó rész volt a mostani. Alig tekertem bele.

-
janos666
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor a Picard 2. évadában
Discovery sorozataz emberi nő az abból a "náciuniverzumból" átszökött borg királynőt váltja, ahonnan a . Utána nem tudom, hogy mi lesz vele1. évada is kapta a kapitányát (és már a ToS-ban, ToF-okban is felbukkant) , de a Pickard 3. évadában(visszatér-e a másik univezumba, vagy ebben marad, mert utóbbi esetén nem értem, hogy miért nem bukkan fel a 3. évadban!?!) az eredeti univerzum elveszettnek hitt királynője kerül elő.
Ebbe én is elkezdtem belezavarodtam, mikor próbáltam valakinek röviden összefoglalni az új generációs borg eseményeket (a legutóbbi USA UFO hiszti kapcsán hozta szóba a borgot, de nem igazán nézi az ST-ket). -
Mayans MC S05
Na ez egy méltó befejezés, lassan építkezett a sorozat, de az utolsó évad kemény.
The Witcher S03
Hát ezért kár volt, harcjelenetek meg a látvány jó volt, más pozitívumot nem tudok felsorolni.

Jack Ryan S04
Ez jó volt, felüdülés volt az előző évadhoz képest.
Székletinvázió (Secret.Invasion S01)
Össze kell szednie magát a Marvelnek, mert ez kezd egyre kevesebb lenni, de majd a Loki S2 megmenti a renomét. Visszatérve ezt a sületlenséget,
. Következőleg Marvel ne csak a trailert csinálja az AI, hanem a forgatókönyvet is.NF tata kevés, Skrullok eddig voltak érdekesek, supersrkull agymenés, dnskoktél KEK, gárfiled vs gina superfight is vicc volt 
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SoulReaver
üzenetére
Persze szerkesztjük, de ez nem segít azon a 20 emberen aki mondjuk olvasta a hozzászólásodat addigra.
Egyetlen szabály van amit kérünk betartani a filmes/sorozatos topikokban, ez pedig a spoiler tag használata spoileres tartalomnál.Részünkről nincs harag, reméljük nem szándékosan csináltad (nem csináltad).
-
KISDUCK
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Mint külső szemlélő én is azt mondom hogy illő lett volna használnod a spoiler gombot, ami azért van hogy ne rontsd el más szórakozását aki még az adott sorozatot vagy részt nem látta. Lehet hogy téged ez nem zavar, de egy spoilerrel el is lehet venni egy ember kedvét attól hogy megnézzen vagy folytasson egy sorozatot.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én nem szerkesztek semmit, mivel nem is tudok.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
SoulReaver
üzenetére
Legyen 5 év az utolsó résztől, azzal nem lőhetünk mellé

De ha így állsz hozzá és mások szórakozásat el akarod rontani akkor tényleg nem kell ide írni.
Nem tudom miért nehéz spoiler alá tenni.De kérhetünk hivatalos állásfoglalást az illetékesektől.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Janaboy
üzenetére
Én a sorozataimmal általában tájékozódok.
A Picardot majd akkor egy év múlva szabad véleményezni nyiltan?A mozikban ha lemegy egy film, pár nappal vagy héttel már lehet találni spoileres kritikákat.. Itt meg 3-4 hónappal utána nem írhatok, mert szerinted sokan nem látták?
Bocsi, Április 20.-án volt az utolsó rész. Februárban kezdték....
Ez kicsit túlzás, de mind1. Ide sem kell írni úgy látom.
Köszi...

-
Janaboy
Topikgazda
válasz
SoulReaver
üzenetére
De spoiler az is, függetlenül attól hogy Imdbn mi van.
Én pl nem tudtam hogy ilyen rész lesz és meglepetés volt.Picardot meg biztos sokan nem látták még.
-
flash-
veterán
mi a legviccesebb sorozat az elmúlt évekből amit ajánlanátok?
vamami könnyedebb (nem feltétlenül sitcom) igazi vígjáték sorozatot kérlek ajánljatok ! 🙂 köszönöm szépen előre is 😊 -
Janaboy
Topikgazda
válasz
SoulReaver
üzenetére
Használd legyszi a spoilert, az egész hszed az.
Köszönöm. -
SoulReaver
veterán
válasz
paatrick
üzenetére
Én nem szeretem a
muzikelt, de ezen jót szórakoztam és volt egy két kínos pillanat, amin nagyot nevettem... 
Vajon mindenkinek a saját hangja volt, amin énekelt? Csak mert elég jók voltak 
Nincsenek elvárásaim a sorozattal.
A Picard 3. évadát is megnéztem. Full
. Izgalom is volt...nosztalgia és botox Viszont nem értettem a Borgos részt... A második évadban az egyik tagba költözött a királynő. Vagy az ilyen idő kavarás volt? [ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Robotporszívók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Parfüm topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Acer Aspire A315-59 15.6" FHD i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Silvercrest Rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.