Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
Narxis
üzenetére
Hát részemről inkább egy gyenge közepes. Leginkább totális középszer időnként értékelhető pillanatokkal. Metacriticen már 5.9/10 ami sajnos szerintem nagyságrendileg reális. Hawleyval volt egy kis racionális optimizmus, de sajna alaptalan volt az első 3 rész alapján, mert az AE elég messze van a Fargótól minőségben.
-
Narxis
nagyúr
Alien Earth S01E03
Nem volt rossz rész, most visszább vettek a tempóbólde akkor most a tesó fél tüdejét kivették kísérletezni? Megannyi kérdés, egy erős közepes sorozat ez.
-
Tasunkó
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére
Akkor az a pók akit néha mutogattak, az a 3. sorozatra előkészítés volt? Én meg arra gondoltam, nem tudtak már kitalálni folytatást. Akkor nagy dinkák hogy ezt kaszálták, mert a sorozat az hosszútávon is tudja hozni a bevételt, én is csak most találtam meg, és ezt könnyű volt lecsekkolni hogy kiemelkedő minőség, még csak nem is vitatható.
-
Laraxior
titán
A Taron Egertonos Smoke sorozat, miért csak 6,x-en áll? Szerintem bőven megérne több pontot is.
-
negyven2
nagyúr
válasz
gyuromoj
üzenetére
Ő most is ember, csak "fel van turbózva" különféle gépi eszközökkel (lényegében ez értjük cyborg alatt). Ezért is volt neki problémás a tojások közelében lenni.
Kirsh az egy ugyanolyan szintetikus, mint amilyen Ash vagy bishop. Teljesen mesterséges test és tudat.
A gyerekek pedig bár szintetikus testel rendelkeznek, de a tudatok az nem egy AI, hanem egy emberi tudat másolata. Kirsh ezért is tekint rájuk kicsit furcsán, mert például ők rendelkeznek kvázi érzelmekkel, míg ő nem képes erre. Bár ugye itt már láttuk azt, hogy bár okkal ültették át jelenleg csak gyerekek tudatát, de Nibs-nél láthatóan valami gond van azzal, hogy egy lényegében halhatatlan" felnőt testbe zártak egy 11-12 éves gyerek tudatát.A hold pedig nagy valószínűséggel az, és bár nem tudni, hogy hova fut ki a sorozat, de ez egy válasz lehet arra, hogy miért pont oda küldték aztán a Nostromo-t. -
gyuromoj
veterán
Alien Earth S01E03
Mr. Morrow a kiborg, ember volt?
Illetveő mondta hogy egy holdról vannak a tojások, az a LV-426? -
KISDUCK
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Nem ment át ez paródiába, mert eleve úgy kezdett. Kíváncsi vagyok meddig tudnak még minőségben lefelé menni.
-
markknight
nagyúr
Ez az Alien kezd átmenni valami paródiába. Ilyen régi Resident Evil, Penge filmeket idéz valamièrt. Ez a masszív 2002-2005 közötti trash
-
Rigormortiis
veterán
A lesújtó kezdeti véleményem ellenére az új Alien Earth rész kezd tetszeni. De legkevésbé sem az Alien-vonal miatt (ellenben a corporate kavarás bejön).
Plusz a csaj nagyon ügyesen
becsicskította a dögöt a kampóval 
[ Módosította: radi8tor ]
-
gyuromoj
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Weasley népek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem nézném újra én sem, de tetszett amit összehoztak.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mert egyedi.
-
Narxis
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Elmondom én neked, mert jó.
-
markknight
nagyúr
Négy rész után nálam kaszát kapott a Virsliparti utápia második évada, nem is tudom milyen idegállapot kell, hogy valaki ezt végig tudja nézni. Poént nem is igazán találtam benne, egyszerűen csak ciki már az egész.
-
OgreImre
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem Skarsgard karakterének humora elvitte a hátán az évadot. Meg a morális dilemmák aka Star Trek-ben.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Öldöklő
Murderbot (2025)
season 1 finaleHm.. valaki megmondaná, hogy ez miért 7,4 pontos imdb-n? Alexander Skarsgård jó volt benne, hozta a kötelezőt, de ennyi. A humor se az igazi, a látvány se egy nagy durranás és a többi, mellékkarakterek is nullák.
-
válasz
markknight
üzenetére
A többi szezonban is változott a sorrend, nem tudom, ez mire jó, de igazából nekem nem számít.
-
Love Death + Robots S04 (2025)
Ahogy eddig, továbbra is örülök, hogy van ez a sorozat, és ahogy eddig, továbbra sem igazán értem az alapanyag-választást, sőt, egyre kevésbé. A 4. szezonban a korábbiaknál is nagyobb arányban vannak olyan epizódok, ahol a novella egyetlen poénra / csavarra épít, ami ráadásul bár helyenként ütős (pl. Golgotha), helyenként viszont igencsak vitatható (pl. The other large thing) - ezekre ráépíteni a vizuális erődemonstrációkat valahogy furcsának hatott. Volt ismerős stílusú darab is (a korábbi Ice-hoz hasonlóan a 400 boys is tetszett), ill. a Spider Rose hangulatában és stílusában is az Aquila riftre hajazott, ami amúgy érdekes, mert direkt összefüggés sem az írás, sem a vizualitás terén nincs. Végül a RHCP videoklip a végén rendben volt, ugyan teljesen nem passzol a sorozat témájához, de gondolom why not.
Verdikt: 6.5/10. -
Pro Koryak
addikt
-
Tasunkó
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Karakterdrámára nagyobb fókusz van a TD-ben, és a rendszert jobban vizsgálja, vagy a társadalomkritika erősebben jelen van. De a Mindhunter is azért jó, mert tárgyalja a rendszert is, karakterdráma is van benne, de máshogy vannak a csúszkák mint a TD-ben, és nyomozósabb sorozat. De egyébként mindkettő hangsúlyt fektet hogy megalapozza a hátterük a rendszer szintjén, és egyénileg is, és magyarázattal szolgál arra, hogy mégis miért működhetnek ilyen jól, együtt, egyénileg, és hogy kerülhettek aktív szerepbe a rendszerben. Sőt a háttérben felbukkanó arcok is hitelesek, meg a mellékszereplők is persze.
-
Dottorei
tag
Happy Face (A mosolygós gyilkos). Sorozatgyilkos/true crime kombó, jóféle ha túléled az első két részt. 10/7. [link]
-
Janaboy
Topikgazda
Hát vitathatatlan, hogy brutál látványos az Alapítvány.
-
válasz
Visormail
üzenetére
Nem tudom segí-e, chatgpt válasza:
TIPP A KONKRÉT EPIZÓDRA
Valószínű: Kisváros – 44. rész, „A mérkőzés” (1995). Indokok: sport-szál + kábítószer-nyomozás, és a stáblistán Növényi Norbert (Lukács Péter) szerepel. (A Port.hu epizódoldalán látni Növényit, a focicsapatos–drogos szál pedig az évad leírásaiban is megjelenik.) PORT.huWikipedia
Megjegyzés: Szilágyi Istvánt ezen az epizódoldalon nem látom külön feltüntetve (lehetett kameó/uncredited). -
Visormail
addikt
Üdv! Emlékszik még valaki erre a régi tv műsorra (talán sorozat)? Növényi Norbert játszotta az edzőteremnek a tulaját, vagy csak ott volt mint edző. Mintha illegális dopping ügyben nyomoztak volna. Szilágyi István (Lópici Gáspár) elmegy az edzőterembe (mint beépülő, hogy megfigyeljen a nyomozás miatt?), belehúz kb kettőt a kondigépbe és azt mondja: Elnézést, meddig kell ezt csinálni? Nem szeretnék ám olyan lenni mint maga.
Növényi válasza: nyugodjon meg, ez a veszély nem fenyeget.Ki akartam deríteni a címét, de a chatgpt sem találta meg.
-
OgreImre
senior tag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Én úgy olvastam, hogy lesz következő évad '26-ban, de nem találom a linket
Lehet csak haluztam.
Nagyon bejött a sorozat, a főszereplők közötti kémia - főleg a két férfi között - nagyon jó volt, tényleg mint a True Detective első évada.Az a kézfogás mozdulat ahogy special agent Bill Tench csinálta az verhetetlen.
A kor hangulatát is kiválóan átadták, mondjuk az feltűnt, hogy minden autó csillogott, egyik sem volt koszos
-
Tasunkó
őstag
Az első sorozatcsalódásom élem meg azzal, hogy lehetett a Mindhunter-ből csak 2 évadot legyártani. Ebből 9-et is megnéznék. Aki a True Detective első sorozatára keres, némiképp különböző, de mégis kiváló reagálást, annak ez kötelező. Nagyon jó volt, tényleg 9/10. Most megint keresgélhetek ilyen színvonalat. Mindeközben sem a sorozatgyilkosos, sem a nyomozós filmeket különösebben nem szeretem, de ez nagyon tudja hogy kell ilyen témához nyúlni.
-
Narxis
nagyúr
The Foundation S03E05-06
wow, na ez durva volt. Nem tudom, hogy lesz-e 4. évad de félő, hogy innen már csak lefele lehet menni minőségben.ST Strange New Worlds S03E05-06
Az évad első jó részei. Miért nem lehet ebből több? Lehet jó sztorikat írni CGI orgia nélkül is, nem az akcióra gondolok hanem, hogy érdekes, meglepő, megdöbbentő sztorik legyenek. -
itroh
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Amúgy a hogy mondjam társadalmi sokszínűség és a "
" szereplők alapján félre lehet menni, nyilván volt is beleszólásuk. A második résznél én is felhúztam néha a szemöldököm, de bízok a készítőben, és hogy hiába Alien alapok mer kicsit más lenni. Nekem nagyon bejöngyerek [ Módosította: radi8tor ]
-
Tasunkó
őstag
válasz
envagyok
üzenetére
Ahogy kezdődik az egy az egyben az E.T.-ből van átemelve. Aztán leginkább Stephen King, Állj ki mellettem, Az, Tűzgyújtó, Kukorica Gyermekei bár ezek Stephen Kingnél is összefolynak. A Super 8 is játékban van, de leginkább az Az dominál szerintem, persze Rémálom az Elm utcában, össze van ollózva rendesen.
-
itroh
tag
Gyerekek, az Alien Earth készítője az FX Channel, nem a Disney. A forgalmazó a Disney
-
.LnB
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ma lesz a negyedik napja, hogy szenvedek ezzel a két résszel.
Ma már talán befejezem a másodikat. Írjak többet? Jó, nagyon nem is akarok, amíg nem láttam legalább ezt a két részt.
Az elvárásaim nagyok voltak, ezt közel sem hozza a sorozat. Olcsónak tűnik, minden értelemben. A díszletek, az operatőr munka, a színészek... És mik ezek a bevillanások, meg jumpscare jelenetek néha? Ez mikor volt az Alien filmek eszköze?! Utóbbi még csak-csak néha.Vannak érdekes aspektusai az tény. De például a föld megvalósítása is olcsó, ötlettelen.
-
envagyok
veterán
Most kezdtem el nézni a Stranger Things első évadát.
Iszonyat deja vu érzésem van, pedig biztos nem láttam.
Melyik filmre hasonlíthat? -
S e t h
nagyúr
Az Alien első része nagyon adta, mert Blade runner atmoszféra, Raylan Givens aka Rutger Hauer és Nostromo retro feeling.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Juhaszatti
üzenetére
A Gyűrűk ura sorozatból szerintem is jobb lett a második évad. Voltak kifejezetten jól sikerült részek.
-
Ragnar_
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Az Andor 2. évadban is baromira nem illett az a rock valami a Williams dallamok helyett a filmhez és el is felejtettem megemlíteni negatívumként az Alien Earth-ben a zenéket. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy hogy lesz ebből Fargo minőség. Valószínűleg sehogy.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Érdekes amúgy mert a Gyűrűk Ura sorozatból nekem pont a 2. évad tetszett jobban, és a nézői értékelése is annak a magasabb Rottenen vagy pl Serializden.
De az tény hogy az elég megosztó -
-
gyuromoj
veterán
-
markknight
nagyúr
Nálam is lecsöppent az Alien második része és hát a kezdeti lelkesedésem elég szépen elillant. A végére az a rock vagy én nem is tudom milyen punk zene nagyon nem hiányzott, talán az volt az az egy rész ami nekem kimondottan nem tetszett és ki is zökkentett. Mondjuk pont vége volt, szóval kit érdekel (lehet ők is így voltak vele)
Maga a cselekmény meg lassú, uncsi volt számomra. Egyébként nem vagyok egy nagy Alien fan, soha nem voltam, de nekem úgy tűnik, hogy szerencsétlen lényt elég durván nerfelték és nem csak a plot armorra gondolok, hanem úgy nem is tudom.. marhára nem félelmetes, pár borsodi fiatal simán szétkapná mint foxi a lábtörlőt.
-
gyuromoj
veterán
Alien Earth 2. rész vége
A tojások vajon az lv-426rol származnak? -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
paatrick
üzenetére
Mert ez nem átköltözés, nem fogja a tudatod - vagy a lelked - a kis motyóját összeszedni, és átballagni egy másik "házba". Pont a Hatodik napon mutatta be ezt jól, amikor a főgonosz félkész, torz klónja elkezdte a még haldokló elődről levenni a ruháit. Még ha működne is a másolás, az nem az egyén halhatatlansága, csak valami förtelmes szimuláció.
Az űrbe meg ettől még nyugodtan mehetnek gépi automaták, de ennek semmi köze ehhez a beteges halhatatlansághajhászáshoz.
#83329 : nekem csak a "rendes" alienek viselkedésével van bajom, mert azokról már tudjuk hogy ennél sokkal intelligensebbek, a többi nem is érdekel.
-
bobalazs
nagyúr
Éljen Earth 3. Epizód tréjler. [link]
-
paatrick
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
"de így az első két részben máris hatalmas baromság, hogy a
. "lények a roncsban és a környékén maradnak és ott kergetőznek a katonákkal, amikor azonnal szét kéne széledniük és rejtett zugokban elkezdeni a szaporodást
Miért lenne baromság? A lakásodban a pók a sarokban akkor is ott marad ha kinyitod neki a bejárati ajtót
amíg van táplálék addig a ragadozók se szoktak továbbállni csak úgy. Az első 2 részben 3 új idegen lény volt csak. A pióca - ez mégis hova menne?, a szem - ennek préda kell hogy továbbmenjen, meg a plafonról csüngő izé ami megint nem tűnik olyan szaladgálósnak
szóval ezek el se tudják hagyni a hajót maguktól. A xeno az elindult vadászni mert van lába. -
Janaboy
Topikgazda
Alien Earth
Az elejét csak én éreztem fölöslegesnek?
Úgy érzem fölösnek mutatták a legénységet, aztán hirtelen már hallottak..?
Persze lehet később fogják..Amúgy van egy kis Shazam áthallás

-
Janaboy
Topikgazda
ST Strange New Worlds 3x03
Ööö
zombik? Most tényleg? -
gyuromoj
veterán
-
Tasunkó
őstag
-
negyven2
nagyúr
válasz
paatrick
üzenetére
Mert az nem te leszel, csak birtokolja az összes elmékédet, tudásod és tapasztalatod. Máskép szóval, ő nem érz majd különbséget, de te igen, mert megszűnsz létezni!
Amúgy meg bár, 2120-ban játszódik, de ez olyan jövő, amit 1979-ben képzeltek el és nem 2025-ben (elvileg ez hivatalos háttér lore, nincs benne a sorozatban de ebben a világban 2032-ben feltalálták azt a technologiát amivel gyorsabban lehet utazni a fénynél! -
paatrick
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Miért ne lehetne átköltözni? A másolat ugyanúgy azt fogja gondolni hogy ő az igazi, azon kár rugózni hogy a testhez kötöd a tudatot és az az "igazi". Ha le lehet másolni akkor a tudat tovább él akár örökké. Sci-fi vonalon is már elég sokszor lefutották ezeket a köröket: Hatodik napon, Transzcendens, Altered Carbon stb.
Az Alien Földje 2120-ban játszódik. Nézd meg hol jártunk mi mondjuk 2000-ben, és azóta mekkora fejlődésen ment keresztül a technológia. Simán elérünk mi is ide 100 év múlva, ennek csak az etika és a jog szabhat akadályt, mint ahogy szab is, mert jelenleg nem lehet embert klónozni.
De ha hosszú távon fenn akar maradni az emberiség vagy kimenni az űrbe akkor úgyse lesz más választás mint valamilyen robotosodási folyamat, mert a mi testünk nem alkalmas űrutazásra.
-
Lajmund
őstag
Alien első rész nekem bejött nincs ezzel semmi baj. Rosszabbra számítottam az itt elhangzottak miatt szóval pozitív csalodás. A hangulat a képi világ és a sztori szerintem jól eltalàlt. Az én laikus fejemnek simán 10/8 eddig.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Alien Earth: ez a világ üti a Disney legmagasabb lapját is, mert ugyan megpróbáltak volna most is mint mindig gyerekmatinét csinálni, de a kötelező horrorkörnyezet ezt kizárja. Ügyes próbálkozás a
, de ez csak a kötelező műember-érzékenyítés. Soha nem értettem, miért gondolja bárki komolyan, hogy ezzelhalálos beteg gyerekek "elméjének robottestbe átültetése" .halhatatlanná válik, hiszen se robotba, se klónba se számítógépbe nem lehetséges "átköltözni", mert legfeljebb egy sosem tökéletes másolat készülhet, és az eredeti pedig mindenképpen elpusztul, AZ volt ő
Nem tudjuk, később hova fog eszkalálódni az idegen-fertőzés, de így az első két részben máris hatalmas baromság, hogy a .lények a roncsban és a környékén maradnak és ott kergetőznek a katonákkal, amikor azonnal szét kéne széledniük és rejtett zugokban elkezdeni a szaporodást -
Ragnar_
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
"Azt pedig pláne nem értem, miért a youbg adult vonalat kellett itt (is) erőltetni. Nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy az Alien frencsájz rajongóinak többsége ne a 30-40 pluszos populációból kerülnének ki. Ez mondjuk a Romulusban sem tetszett."
Ahogy a sokszínűségnek is jó hatása van a bevételekre, valószínűleg felmérések alapján a young adult vonal is egy ilyen.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Most esett le miért idegesítőek a színészek benne. Mert Disney saját gyártású sorozata ez. Legutóbb ilyet Star Wars Skeleton Crew-nél éreztem.

-
Ragnar_
addikt
Én is úgy vélem, hogy az Alien Earth az első két rész alapján nézhető, de egyelőre messze van a klasszikustól. Az mondjuk pozitív, hogy vannak benne a Xenomorfokon kívül is idegen lények például. Vannak jó pillanatai, és valószínűleg végignézem, de nekem ez egy jóindulattal 7/10, mert fan vagyok, és a semminél jobb.
Szóval röviden simán nézhető, de egyelőre nekem nem kiemelkedő az első két rész alapján.Nekem például a látvány design egyes elemei ittott b-nek tűnnek. A Romulusban valahogy jobban sikerült megoldani a minőségi retroscifit. A másik, hogy az Alienben azért nézett ki mindenki úgy, mint a Dallasban, mert a 80-as években készült.
SW Első trilógia szintrén. De tény, hogy a Alien Earth első rész eleje totál visszaadta az Alien hangulatát. Ami nem nagyon tetszetett még, hogy a kifejlett Xenomorph olyan, mint egy ragadozó "medve" ami szétkap mindent ami az útjába kerül. Elvitték kicsit a dolgot slasher irányba ami szintén szoszo, de ez egyben az egyik erőssége is a sorozatnak jelenleg. Az Alienben és a Romulusban is valahogy több volt a Xenomorph mint sima ragadozó. A gyerek elméjű androidok. Kétségtelenül lehet benne potenciál, ha az emberfeletti fizikális képességek gyermeki elmével párosulnak, már ami a problémák lehetséges számát jelenti. -
woodworm
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A kritika, amit én olvastam nem az elsőre írta a homázs részt, hanem az
.ötödikre -
Janaboy
Topikgazda
Jó ez a poszter:

-
Rigormortiis
veterán
Alien Earth első két rész:
A kritika valóban felsz.pta a Disney-t, messze van ez attól, amit jónak hívunk. Nézhető. Egynek elmegy. A filmek után baromira zavarnak a gagyi sorozatos megoldások. Az alien inkább röhejes itt, mint rettegni való annyira átjön, hogy egy ember rohangászik maszkban.
Az egyik magyar "szaksajtó" is azzal éltette, hogy az első részben újraforgatták a nyolcadik utast. Igen, az epizód első öt percében. Az mondjuk tetszett is.
Én abban bíztam, hogy jobb betekintést kapunk a cégek uralta világba, mint a Romulus első húsz percében. De nem, itt ez nem jön át, plusz a történések nagy része egy romos épületben játszódik, ahol kergetőznek a gagyi harisnyás idegenekkel.
Azt pedig pláne nem értem, miért a youbg adult vonalat kellett itt (is) erőltetni. Nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy az Alien frencsájz rajongóinak többsége ne a 30-40 pluszos populációból kerülnének ki. Ez mondjuk a Romulusban sem tetszett.
Szóval nézhető a dolog, de egyáltalán nem nagy eresztés.
-
paatrick
őstag
válasz
VágniValó
üzenetére
Az Alien 1-ben a kapitány a múltban a Tyrell Co.-nak dolgozott ami a Szárnyas Fejvadászban a replikánsokat gyártja
ez csak pár másodperce villan fel, de amúgy a technológia amit használnak is közös. Akkoriban lehet hogy költségcsökkentésként indult újrahasznosítani a díszletet:
De később Ridley Scott nyilatkozott olyat hogy: "az alien 1 legénysége végül is hazafele tart és lehet pont oda ülnének be egy étterembe ahol Deckard is evett"Prometheus extrákban van utalás arra hogy az ökörlétet kereső Weyland mentora Tyrell lehetett.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Én ezt értem, és én is tudok nem egy olyan személyről akik így gondolkodnak... de szerintem ez nem egy normális dolog. Mármint nem az, hogy minimális promóciósanyagot nézel az adott alkotásból hanem, hogy konkrétan 0-át (pl. csak annyit tud, hogy lesz egy Alien-es sorozat, és kész).
De ott van az is ha annyira kerülöd ezeket a dolgokat (előzetes, fényképek, promo anyagok), és az adott alkotásban lévő minden dolog spoiler neki, akkor lehet nem a legjobb dolog az internet, és egy sorozatos fórum. Pl. egy példa... valaki olvassa itt, hogy xyz sorozatból jön a második évad, akkor az egy spoiler lehet neki, mert pl. a főhős nem fog meghalni az első végén (vagyis valaki ezzel elrontotta neki azt, hogy izguljon a főhösért).
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- alza vélemények - tapasztalatok
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Elektromos cigaretta 🔞
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPad 11 A16 128GB Wifi Újszerű/2026.07.23.Apple gar./Akku 100%/p4636
- Garanciális (22hó) - PlayStation 5 (Slim) Digital Edition 825Gb
- iPad 11 A16 128GB Wifi Hibátlan 2027.09.25.Gar./Akku 100%/p4635
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- JBL STAGE 2 9634
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fallout 76
Lehet csak haluztam.

)