Hirdetés
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
ERŐSEN SPOILERES Slow horses S06 teaser trailer![ Módosította: radi8tor ]
-
bobalazs
nagyúr
Ti amúgy ezt a Brooklyn 99 beli
Andy Sambergről tudtátok hogy ezer éve még, csinált zenét is? Elég beteg.
Jizzed in my pants -
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
Az igazság megszállottja
Original title: The LowdownAzt az infót kaptam hogy Ethen Hawke féle The Lowdown című sorozatot valós személyre alapozták, aki öngyilkos lett. Neki, illetve kitartó nyomozó munkájának köszönhető a Center for Public Secrets. Kb senki sem tudja hogy valós és létezik.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Na fain, amazonon prime videon fenn van. Thx
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Két hét múlva jön Sheriff Country, Morena főszereplésével, ha érdekel..
-
bobalazs
nagyúr
válasz
paatrick
üzenetére
Ha az előző évad éneklős rész tetszett, akkor a hírnek örülni fogsz hogy lesz bábfilm epizód is a köv. évadban.
Szept 17.én már forgatják az új évadot.
De ha ez nem lenne elég, terveznek egy teljes epizódot ami csak egy fekete képből fog állni. Mert ugye az űr fekete.
Ezek nem tudom mit szívtak. -
bobalazs
nagyúr
Végignéztem ezt az Institute sorozatot. Gyengén indult nem adtam sok esélyt neki, de a vége felé már csak közepes volt.
Amilyen tipikus Stephen King katyvasz, aki szereti az ilyeneket, annak is azért egyszer nézhető. -
bobalazs
nagyúr
Éljen Earth 3. Epizód tréjler. [link]
-
bobalazs
nagyúr
Hehe, anno a Alan Ritchson a Reacher sorozatból, indult az American Idolban, és bejutott. [link]

-
bobalazs
nagyúr
Nézem a Reacher 3.at. Látom vegyes a megitélése. Nekem bejött.
Mondjuk a lelkifurdalás nélküli kicsit túlozva van, illetve a szereplők bamba, kerek szemmel, pislogás mentesen, ledarált szöveg, most sem változott.gyilkosságok -
bobalazs
nagyúr
válasz
fecaga21
üzenetére
Főpap (High Sparrow) szigorúan elítélte a homoszexuális kapcsolatokat. Olyvar, aki korábban Loras apródja volt, vallomást tett a Főpap előtt, hogy szexuális kapcsolata volt Lorasszal majd később Loras elé állították a Hét Hite előtt, ahol bűnösnek vallotta magát a hamis vádakban, hogy elkerülje a további szenvedést és megmentse húgát, Margaeryt, akit szintén letartóztattak, mert hamisan tanúzott a bátyja védelmében. Loras lemondott nemesi címéről és a Tyrell-ház örökségéről, és csatlakozott a Faith Militanthoz.. -
bobalazs
nagyúr
Sweetpea
Most kezdtem el, tetszik.
6 részes, krimi-dráma sorozat, ahol egy teljesen ártatlan nő szerencsétlen események nyomasztó hatására, gyilkosságokba kezd. -
bobalazs
nagyúr
Uncsi már a téma. Nem tetszik ne nézd.
Előző évad meleg jelenete és ilyen volt, napokig az volt itt a fő téma. -
bobalazs
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
6/10
-
bobalazs
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Most néztük a
2. és 9. (9.nek csak az első pár része jó, majd unalmas lesz) évadot, ezek tűrhetőek voltak.
7.-et is meg akartam nézni, de végül nem hangolódtam rá a politikai témára. -
bobalazs
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Nem baj, elvitte egyedül a hátán az egészet.
-
bobalazs
nagyúr
Az egész The Pitt évad cakkumpakk jó volt!
-
bobalazs
nagyúr
Agatha All Along
Nekem bejön a boszis téma, nem hasonlítgatom a többi Marvel vagy akármilyen sorozathoz, így négy rész után is egészen nézhetőnek (egyszer elmegy) tartom. -
bobalazs
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Öléggé. Pedig a főszereplő akin a hangsúly van férfi. MÉgis itten nőuralom van kéremszépen!
-
bobalazs
nagyúr
The Last of Us’ 3. évad berendelve.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Oké akkor ezt hanyagolom.
Black Doves ajánlást köszi mindenkinek -
bobalazs
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Nézhető de attól most tart annyi felé szórták a sztorit hogy nem bírom követni, csak nagyjából.
Az első évad kissé lájtos, a második jó volt, és eddig tetszik a harmadik is.Más
Néztem az agencyt az évad végének járok.
Látok még két sori javaslatot, ismeritek?
Spy among friends, Black Dove -
bobalazs
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Valóban, majd ők megcsinálják valamikor.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Írtam az előző évad fordítójának, várom a válaszát.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Kösz az infót, nézni fogjuk. Nem is tudtam az új évadról.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jó az, jól áll neki

-
bobalazs
nagyúr
Most már hivatalos: Tom Hardy végre megcsinálja a Tabu második évadát
Hardy nem kertelt:
„Jelenleg éppen írjuk. Teljesen biztos, hogy jön a második évad.”
Hardy közben kicsit gengszterkedik is a MobLand című új sorozatban – amelyet Guy Ritchie rendezett – egy Harry Da Souza nevű „kriminális problémamegoldót” alakít. A sorozat március 30-án debütál, és elég komoly a stáblista: Pierce Brosnan, Helen Mirren és Paddy Considine is ott vannak a fedélzeten. -
bobalazs
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Meg amit emlegetnek a redditen hogy oneshot készült az egész, nincs megvágva. Amit nehezen bírtak felfogni hogy a második rész iskola udvar drón felvételt hogy csinálták meg.
Azt is írják hogy 4 hétig tartott - 3 hét technikai gyakorlat és próba a szereplőkkel és a 320 statisztával, majd egy hét forgatás. -
bobalazs
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Visszanéztem az első évadból pár részt, belepörgettem, sokkal egyszerűbb és követhetőbb volt mint a mostani évad. Most az effektekre mentek rá, jobban néz ki, meg sokkal több a hentelés. Mintha teljesen irányt váltottak volna. A második évad nagy csatájával lezárulhatott volna a sztori. Helyette még több gonosz lett, azt sem tudom kik, miért, miért szövetkeznek, mi a céljuk. -
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
Ezt a Hunyadit csak a tv2n lehet megnézni? Ez a két rész van fenn és slussz.
Mindegy beregeltem, ingyenes, prémium nélküli reggel az első rész közben nem nyomott reklámot. -
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
Kicsit megalázó hogy teljesen konzumer idiótának nézik az embert egyre több területen. A plázában nincs egyetlen ülőhely, pad, se semmi mert büdös koszos emberek is ültek rajt.
A Spar önkiszolgálóból nem tudok kijönni ha nem olvasom be a blokkról a vonalkódot. A munkahelyen nem vehetek fel csuklyát a fejemre, (pedig sokszor fűtés sincs) mert nem ismert fel az arcfelismerő rendszer. #régenmindenjobbvolt -
-
bobalazs
nagyúr
A nézők és a kritikusok is gyűlölik Robert de Niro új netflixes sorozatát
Úgy tűnik, alaposan félrenyúlt Robert de Niro a Netflixen debütáló politikai thrillersorozatával, a Zero Day-jelAz IGN pedig azt írta: a minisorozatot végignézni nagyjából annyira élvezetes, mint egy való életbeli kibertámadás áldozatának lenni.
Ettől függően pont ezért lehet érdekes, ezért belenézek.
-
bobalazs
nagyúr
The Last of Us' Season 2 Premieres April 13 on MAX
-
bobalazs
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
Pedig maga a képi világ, fényképezés átlagon felüli
Akkor már eleve nem gagyi.
Egyébként az én IQmnak tetszett.
Ha kiszámítható is volt én nem unatkoztam mellette, egy sorozat ha már megüti ezt a lécet, nálam jó.
Jó, az a nagyseggű mindenlébekanál fekete csaj tényleg kilógott. -
bobalazs
nagyúr
Mimi Rogers és Mary Steenburgen nem ugyanaz a személy?
Megesküdtem volna rá!
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Azt képzelem el hogy ha nem vágnák be a 5 mp-es snitteket Julesról mennyivel jobb lenne. Vagy sokkal unalmasabb.
-
bobalazs
nagyúr
Alfahímek
Teljesen random kezdtem el nézni, nem bántam meg. 4 részt megnéztem sorban,
Ez a négy marha - tiszta hülyék benne, a nőknek meg szintén állandóan ott jár az eszük. -
bobalazs
nagyúr
válasz
Nordic
üzenetére
Most fejeztem be. Írja hogy returning series, megfelelő feltételek mellett lehet szó második évadról.
A valóságtól eléggé elrugaszkodott mindegyik rész, lehetett volna kicsit élethűbb.Pl. nyílt lábszárcsonttörésből pikkpakk felépülés, egyszemélyes vendetta 6 másik ember ellen úgy hogy bevallása szerint soha nem alszik, partner szintén bosszúvágyból 6 embert lelő míg azok ludas matyit olvasnak. stb.
De azért tetszett, bőven volt látvány.Vége jelenetben az indiánra festett lány lelövése, majd öngyilkosság, -
bobalazs
nagyúr
Fallout season 2 filming delayed due to massive LA fires
Késik a Fallout 2. évad forgatás az LA tűzesetek miatt. -
bobalazs
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem volt jó, második résznél dobtam.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A lioness az a csajos erőről (girl power) szól a kezdetektől.
Ebből a szempontból a második évad sem változtatott. -
bobalazs
nagyúr
Aziza Barnes, a Snowfall és a Teenage Bounty Hunter írója 32 éves korában öngyilkos lett
-
bobalazs
nagyúr
The Old Man Canceled By FX After 2 Seasons
Old Man kasza -
bobalazs
nagyúr
Ezen a Yellowstone sztorin meg felnyerítettem, pedig nem volt vicces. Reddit
-
bobalazs
nagyúr
Silo Renewed for 2 More Seasons — Apple TV+ Adaptation to Conclude With Season 4
Még két évadot megrendeltek a Siloból, a 4.el fog véget érni.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- CORSAIR K100 AIR
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő