Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Star Trek: Strange New Worlds 4. évad trailer
-
Daredevil mostani epizódjában feltűnik
Jessica Jones, és elmegy az ereje? WTF? Kriptonitot raktak a bugyijába? -
Father Ted
Hát ez egy világbajnok ír-angol humor.
Régen röhögtem ennyit. -
Szuper volt ez a Pitt évad.
-
-
‘Rooster’ Season 2 HBOnál megrendelve.
-
Apple’s acclaimed sci-fi hit “Dark Matter” returns for season two on August 28
Dark Matter visszatér Aug. 28.án a 2. évaddal. -
Boys Season 5 tartalom spoiler
1.The anthology episode is one of the series' finest hours, changing up the structure but still telling a vital story. 2.Frenchie and Kimiko's romance is the beating heart of the final season. 3.Soldier Boy and Homelander have a compelling dynamic. 4.Season 5 never plays things too safe, but never becomes overconfident in its storytelling either. Az antológia-epizód a sorozat egyik legjobb órája, amely megváltoztatja a szerkezetet, de mégis egy létfontosságú történetet mesél el. Frenchie és Kimiko románca az utolsó évad lüktető szíve. Soldier Boy és Homelander dinamikája magával ragadó. Az 5. évad sosem játszik túlságosan biztonságra, de a történetmesélésben sem válik soha elbízottá. -
Paradise
Az egész egy nonszensz. De mindegy egyszer meg lehet nézni.
-
-
Steve Carell féle Rooster egész jó, tudom ajánlani.
-
-
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az öreg "Frasier" játszik benn?! Letöltöm. Kösz a tippet.
-
-
-
Megnéztem A Wladimirt. Kiváló színészi munka, erotikával túlfűtött az egész és Rachel Weisz viszi a prímet. Tetszett.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mi
az a befejezés 11. Rész végén? Kijött az ügynök a hártyából és nem mutatták? Hol van, mi lett a korábbi szabaduljunk meg Byrontól tervből? Semmi! Majd később rá fogják a felesége beadagolását, megint meg akarnak szabadulni tőle. Már megint? Kapnak végül vissza változtató injekciót, mint a tervben van?
Ez nem finálé. Cliffhangerrel fejezik be. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
The Beauty És akkor hol a többi rész? Ez nincs befejezve!
Különben meg nagyon gagyi a történet tele történetszál beli lukakkal. Nagyon gyenge képességekkel írta valaki a forgatókönyvet. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Már az első résznél megakadok, annyira nem szokványos. Mi az istent láttam, ez fogalmazódik meg bennem.
A Rooster nevű komédia viszont jól kezdett nálam.
-
-
-
-

Oh wow, epic fail. -
válasz
Tasunkó
üzenetére
Erről pont ez jut eszembe: A Breaking Bad Ozymandias nevü epizódot is most direkt egy pontozzák, mert más is úgy gondolja hogy csakis az érdekel 10 pontot, és semmi más. És ezt hangoztatta is, egy 10 pontra értékelt Knight Of The Seven Kingdoms IMDBjén.
Cserébe lepontozták a BBt, már nem tíz pontos. [link]
Egyébként most fejeztem be a Breaking Badet, másfél hét alatt kipörgettem. Olyan régen láttam, hogy nagy részére már nem is emlékeztem. -
-
-
Tehran' producere Dana Eden, filmkészítés közben, 52 évesen elhunyt Görögországban.
-
-
-
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nagyon hülyén fejezik be mindegyik részt. Na meg olyan hosszú az a műszak hogy kb soha nem ér véget. 3 nap alatt kiégnél ha így kellene dolgozni.
-
-
-
válasz
Ryder62
üzenetére
Meg nem vault techet akartam mondani, hanem enklávés a tag (Hank). Ami érdekes megint mert játékokban az enklávét elpusztítottuk. De ezek tovább léptek egy szintet, és mindenhol ott vannak. Gondolom az lesz Coloradoban is, egy enklávés bázis, oda tart a Gúl. Na de ugye mindig csak egy várost látunk a nagy Usánkából úgyhogy szerintem a sztori bármi lehet. FOV vírus, Brotherhood, sőt még Intézet, lehet a Légióra is rááldoznak egy csomó időt, aztán a szoki, a sztori csak olyan semmilyen lesz. Sőt akkor már legyenek benne földönkívüliek is, hamár a FO76ban azt is kell ölni. Az egész célja végülis a War never changes, a háború. -
Fallout
Hank aktivalta magát és másokat egy 200 éve írt programmal. Mi van? Mi ennek a következménye? Még több ExVaultTekes ébred fel? -
-
Shrinking
Előző évad jobban tetszett. Ez nyálas és műanyag lett. Lehet hogy nem nézem többé. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Új Shrinking milyen?
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nem is akármekkorát

-
-
Line of Duty 6. évad.
Újabb fejlemények, meglett a 4. H - de a korrupció szinte minden szinten kimutatható.
Várom a 7. évadot. -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Szerinted. Ahogy elnézem az IMDb 8.5ös átlagát, nem vagyok egyedül a véleménnyel hogy ez egy szerethető sorozat. Annyi köze van a Gothoz hogy felcsendült a got zenéje téma, hivatkozott párszor kings landingre, flea bottomra, Baratheonre, a kosztüm öltözék is stimmel. Meg ez egy spinoff, nem a got folytatása, ne ahhoz hasonlítsd. Sárkányos sorinál sokkal jobban bejön nekem.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Knight.of.the.Seven.Kingdoms
Hogy mennyire gyász? Nagyon fasza, tudom ajánlani! Az első rész nálam betalált!
A jelenetet pedig nem undorral néztem, szerintem vicces volt.kulázós -
-
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hát de az lehúzza amikor sziklán kell mászni.
Ha jól látom kellett a hölgynek fogyózni mert amúgy emlékeim szerint nagyobb termetű. -
Netflixnél Black Mirror 8. évad berendelve.
-
Fauda -Káosz, nagyon jó, tudom ajánlani.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én is így voltam, a második évadtól kuka. Azt már meg se néztem.
-
Ahhoz képest hogy mekkora ... jól pörög miatta a topik

-
-
-
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ennek a lassú folyamatnak az lehet a célja, hogy Fejős tehenet lehet tartani pl. öt évadon keresztül.
3 résszel le lehetett volna zárni az egészet, ahogy ezt mondod hogy semmi sem történt, kiábrándító. -
Dokik / Scrubs Revival Trailer
-
Ez az It Welcome to Derry is a negyedik rész felé már nagyon tetszik. Jól tartja a feszültséget, adagolja a parát.
-
A Wire Chester 'Ziggy' Sobotka-ja, James Ransone elhunyt 46 évesen.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
Fallout 2. évad elindult. Elég izgalmasan kezdődik

-
A Paramount/Skydance egyesülés óta a Star Trek licencdíjak 2000%-kal emelkedtek, ami több művészt és kisvállalkozást kényszerít arra, hogy megszüntesse kapcsolatát a franchise-zal.
-
-
[link]
Harmadik típusú emberrablások
Steven Spielberg féle Emmy díjas Taken, amit valahogy sehol sem sugároznak. Itt meg a teljes évad 4Kra felskálázva. -
-
-
[link] Van már új Sandokan sorozat, most megy az első évadja.
-
'The Pitt' Season 2 Január 8án HBO Maxon.
-
-
Macaulay Culkin lesz a Fallout Season 2be? Nahiszen!
-
-
Norman Reedus 15 év után búcsúzik Daryl Dixontól és a The Walking Deadtől
Ezt ugyan én nem néztem, és csodálkozok hogy megért négy évadot. -
válasz
nightwolf37
üzenetére
Magyar felirat van az 5. évadhoz, ha úgy döntesz hogy letöltöd.
-
-
Hmmmmmm. Új Mayor Of Kingstown évad megy, és nem szóltatok róla? Miért hittem amúgy azt hogy ennek már vége?
-
-
válasz
VágniValó
üzenetére
A Deadwood sorozatot mindenki látta már, gondolom ezerszer.
Nekem szerencsére annyira rossz memóriám van hogy úgy tudom újra nézni most, úgy mintha nem is láttam volna. Eszembe jutnak emlékek,foszlányok róla, beugranak jelenetek miközben nézem, de nem úgy mint másnak hogy na jön ez a jelenet és tudom hogy követi ezt az, azt amaz stb.
Szóval tök jó dolog a rosszban, hogy újra tudom most nézni és élvezni a Deadwoodot.
Elképesztően jó. Minőségi soroztat, a sztori fenomenális. Minden fontosabb szereplő nézete, szempontja kap jelenetet.
A kultúra belesűrítve, a káromló ékes szavak csak megszépítik az egyébként prózai, shakespeari stílusban előadott nyelvezetet, amit, gondolom a szinkron, ha van, sose hallottam,
vagy a feliratok leegyszerűsítik, a lényegét eltakarják.
Úgy tudom, hogy azért nem lett folytatva mert sokba került. -
-
-
ERŐSEN SPOILERES Slow horses S06 teaser trailer![ Módosította: radi8tor ]
-
-
-
-
Ti amúgy ezt a Brooklyn 99 beli
Andy Sambergről tudtátok hogy ezer éve még, csinált zenét is? Elég beteg.
Jizzed in my pants -
-
-
-
-
Az igazság megszállottja
Original title: The LowdownAzt az infót kaptam hogy Ethen Hawke féle The Lowdown című sorozatot valós személyre alapozták, aki öngyilkos lett. Neki, illetve kitartó nyomozó munkájának köszönhető a Center for Public Secrets. Kb senki sem tudja hogy valós és létezik.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Na fain, amazonon prime videon fenn van. Thx
-
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Két hét múlva jön Sheriff Country, Morena főszereplésével, ha érdekel..
-
-
-
-
-
válasz
paatrick
üzenetére
Ha az előző évad éneklős rész tetszett, akkor a hírnek örülni fogsz hogy lesz bábfilm epizód is a köv. évadban.
Szept 17.én már forgatják az új évadot.
De ha ez nem lenne elég, terveznek egy teljes epizódot ami csak egy fekete képből fog állni. Mert ugye az űr fekete.
Ezek nem tudom mit szívtak. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hardverfogócska a kertben
- World of Warships
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

komoly.