Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
válasz
KISDUCK
üzenetére
Ja, hát nem egy Boys pl.
Számomra az ilyenek a szánalmasak, ezeknél az a jó, nem is lehet kritizálni mi kellene bele és mi nem, mert felesleges az egész.Amúgy a skizofrénia úgy jelentkezett nála, hogy nem emlékezett dolgokra, mintha nem ő lett volna akkor ott. Mondjuk ez 2 részből nem derül ki.
Én a Dahmer sorit nem tudtam végignézni, pár rész után feladtam. Unalmas rétestésztára volt nyújtva.
My Friend Dahmer után főleg. -
Tasunkó
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Ahhoz még nekem sem volt bátorságom, pedig Lars von Tier nagy kedvencem, általában elég szépen betalál, de túl ütősek a filmjei, a Kingdomhoz is egy évad után, még nem szántam rá magam hogy visszatérjek. A The House That Jack Built-ről meg az hírlik, hogy az kifejezetten kemény és gyomorforgató.
-
Ragnar_
addikt
-
freeland0806
tag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Én tudom ajánlani az S02-t ha egy fasza drámát akarsz látni. Szerintem az Ed Gein sztori volt a leggyengébb a szérián belül és nekem is hasonló a véleményem, a kivitelezés volt az ami nem tetszett. Csapongó volt, sőt volt egy rész, ami végig egy olyan szereplőről szólt, aki nem is létezett (?). Valahogy nekem sem volt annyira egyben, mint az előző 2 szezon. De Hunnam tökéletes volt annyi szent
-
Pro Koryak
addikt
válasz
KISDUCK
üzenetére
"A ház amit Jack épített" egy kitalált, direkt polgárpukkasztásra készített mese!
Ha neked nem felkavaró a
...stb.hullaszex, a női alsóneműkben való enyelgés, kibelezés, feldarabolás, a fertőző mocsok a házban, hullák megnyúzása és a kikészített bőr viselése, kivágott női nemi szervek gyűjtése
Persze tettek hozzá a sorozat készítői, de főként a magánéleti vonalon, a legdurvább dolgok megtörténtek, szóval szánalmas lenne a valóság... úgy tűnik te nézel be valamit.
-
paatrick
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Valakit amúgy lázba hoz még a Stranger Things?
Több ismerősöm már a Wednesday-re is azt mondta hogy simán kivárja míg megvan az egész 2. évad és egyben letudja. Ugyanezt a verdiktet hallom tőlük a ST-re is mikor mondtam nekik hogy 3 részre lesz bontva, majd januárban jó lesz azt kész
-
negyven2
nagyúr
válasz
KISDUCK
üzenetére
Elviekben, egy olyan meghajtással, ami folyamatosan képes pl. 1g-s gyorsulásra, az
Alpha Centauri-hoz való utazás ideje olyan 2.3 év... ha meg is akarsz állni (tehát az odaút felétől 1g-vel "lassítasz"), akkor olyan 3.6 évbe telik... számodra, aki ott vagy az adott űrhajón! Mert ugye az a fránya relativitáselmélet* miatt mindenki másnak 5.2 vagy 6 év telik el.
Amúgy, ha továbbmegyünk ezen meghajtás elvén, akkor az is kiszámítható, hogy az Andromeda galaxis-hoz az út, a te szemszögödből megvan olyan 29 év alatt (ha nem szeretnél ott megállni, akkor 15 év)... igaz ebben az esetben mindenhol másol olyan 2,5 millió év telt el. -
woodworm
veterán
válasz
KISDUCK
üzenetére
Mivel a 6. részben hangzott el egy utalás a hiányára, ezért a spoiler. Eddig az összes filmben elméletileg gyorsabban utaztak a fénynél. Ha nem is kimondottan de a idő/megtett út erre utalt.
#83729paatrick
A legtöbb sorozatban valamilyen szinten utalnak a fénynél gyorsabb utazás módjára (hipertér/féreglyuk/warp stb.). -
AD4MINATOR
nagyúr
-
stoon
addikt
válasz
KISDUCK
üzenetére
Ime egy igazi mazochista
, semmi nem kötelező de ha szemétnek tartod akkor minek nézed , legyen benned annyi, ha nem jön be, szóváteszed és elengeded , de ezt a műsort itt többen csak maguknak csinálják , feleslegesen , nem tetszhet minden mindenkinek és még nem is vagyunk egyformák , és elhisszük hogy szerinted sz@r , de ezt tud le azzal hogy elengeded és minket sem ostoroztok azzal hogy márpedig a ti véleményetek a releváns! peace, mir , béke! -
válasz
KISDUCK
üzenetére
Ez a része szerintem erős fantázia amúgyis... a korábbi filmekben is amivel az ajtókat beheggesztik egy kis bizbasz, relative... simán lehet hogy ebben a korban már van valami jóval nagyobb energiasűrűségű gáz vagy akármi, ami bőven elfér kis helyen... fene tudja ennek a cyborgnak is mekkora része robot már, a testében simán el tudnának rakni egy nagyobb tartályt (relative)... meg aztán a fejére tett tappancsokkal is adatot tudott már tárolni.
Ki tudja mekkora része robot és miket tudtak a testébe rakni/tárolni. -
shotika
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Megértjük, hogy szerinted gagyi, de ettől még faszságokon akadtál fenn, amik mind meg lettek magyarázva. Létezik a fejedben egy Alien koncepció, hogy miszerint kellene működnie ennek a világnak, és nem azt kaptad, amit vártál, ezért mindenbe beleállsz, hogy igazold magad.
-
paatrick
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Cyborghoz még:
A beépített lánghegesztő a leglogikusabb fejlesztés amit mondani lehet az ipari világban. Kolóniák építése, űrutazás, gyakorlatilag az ipar elengedhetetlen kelléke a hegesztés. Ebbe van értelme pénzt rakni. De amint egy szintetikust ugyanannyiba kerül készíteni mint egy embert átalakítani, onnantól nincs értelme a cyborgnak. A szintetikus is tud hegeszteni, végtelen teherbírású, nem lélegzik tehát bárhol használható és parancsokat teljesít. Az hiszem az Alien 2-ben mondják hogy már előírás minden hajóra egy szintetikus.
Amúgy ezért hülyeség Elon Musk táncolgató meg bártender robot demója. Ez lesz kb a legutolsó terület ahol ezeket a robotokat használják. Az ipar a legfontosabb, nem az hogy mari néninek felvágja az uborkát a konyhában. A japán kormány valószínű már most is végtelen pénzt kifizetne ha lenne egy olyan robot ami besétál Fukusimába és felméri a terepet, ne adj isten ki is javítja amit kell. -
paatrick
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
A szuperhős landolás azért kellett
mert jól néz ki és nyilván nem érte volna el ugyanazt a hatást ha Wendy fekve kinyom 500 kilót az edzőteremben, az nem látványos és nem emlékszel ennyire rá. Látod te vagy a legjobb példa, nálad is simán beakadt hogy miért ilyen erősek. De ezzel tudják jól rákötni a 4. részben történteket hogy a vörös hajú csaj ha bedilizik akkor baromi veszélyes lesz pont a "szupererő" miatt. Kellenek az ilyen eltúlzott dolgok hogy az emberek könnyebben visszaidézzék. -
paatrick
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Komolyan azt érzem te csak kötekedni akarsz
leírtam hogy mi van a cyborgokkal meg mi van a szupererős szintetikusokkal de ezt valamiért nem veszed figyelembe.
Akkor még egyszer:
Felhívom a figyelmet az utolsó mondatra. Ott van a megoldás mindenre.A cyborgok már elvesztették a fejlődési lehetőséget ha 65 év alatt nem terjedtek el. A szupererős hibridek meg se fognak jelenni globálisan, erről szól a 4. rész. Tehát maradnak a sima szintetikusok "emberi erővel" akik követik az emberi utasítást és nem jelentenek fenyegetést az emberre. -
paatrick
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
4. részben elmondják hogy a legidősebb gyerek is csak
12 éves volt. A többiek mind fiatalabbak. Én pont egy hónapja találkoztam a 12 éves lány családtagommal és teljesen így viselkedett mint a sorozatban. Simán lehetett vele komolyabban is beszélni utána meg átcsapott gyermeki rajongásba a K-Pop Demon Hunters filmért mert már megnézte 4x és ez most a kedvence és mesélt róla vagy 30 percig.
Szóval lehet a te fejedben van egy kép gyerekekről ami nem valós. -
paatrick
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Ezzel a képpel indul az Alien sorozat ELSŐ RÉSZÉNEK ELSŐ MÁSODPERCE:

Szóval akkor gondolkozok helyettetek is:A cyborg 65 éve indult el a Földről, tehát 65 éve is tudtak már cyborgot csinálni ennek ellenére nem terjedt el, elvesztette a fejlesztési csatát a szintetikusokkal szemben. Nem nehéz levonni a következtetést hogy ezért nincs a további alien univerzumban. Túl erős és kontrollálhatatlan mivel ez csak egy ember feljavítva. Ha megbolondul akkor egy feljavított gyilkológép. Miért nem támadja meg a xeno a cyborgot? Eddigi tudásunk annyi hogy a xeno az élőlényekre megy, nem tudjuk cyborgból mennyit cseréltek ki, lehet neki is már műtüdője van meg ki tudja még mit cseréltek benne, ezért szarja le a xeno. "Miszter szájborg persze hogy a laborban ahol minden mocsok kiszökött, odakötözi a 2 katonát" - Eddigiek alapján a cyborg nem akar embert ölni, de kb leszarja ha más miatt halnak meg, az elején se engedi be a társát az űrhajón. A gyerekek nem gagyik hanem gyerekek. Menj le a játszótérre és hallgasd meg mit csinálnak. Amúgy is teljesen reálisan vannak ábrázolva, ha megfigyeled a lányok komolyabbak mint a fiúk mint ahogy a valóságban is a lányok hamarabb komolyodnak. "Szuperhős landolás" - azt tudjuk hogy ők most a legfejlettebb testet kapták, igen erősebbek és itt a 4. rész a példa hogy miért nem fognak ezek se elterjedni a jövőben. A vörös lányka helyből leszakíthatná a doktornő fejét. Be is szart rendesen. Tehát marad a korlátozott erejű szintetikus mert az biztonságos az emberre nézve. "Azt végképp nem értem, hogy miért pont egy szanitéc leharcolt tüdeje kell xeno inkubátornak." - mert kéznél van?
a bátyót úgyis meg kellett menteni hiszen ő a katalizátor Wendy fejlődésében. Innentől már egyenes az út, ha kivették a tüdőt de még össze lehet fércelni mint ahogy látszik is az üvegbúrában hogy össze van varrogatva akkor már fel is használják. Vagy mit kellett volna? Random bedobni egy embert hagy pusztuljon? Az eddigiekből az látszik hogy a Prodigy egy olyan cég ahol nincsenek ilyen visszaélések meg susmusok mint a többi alien filmben a Weyland-Yutani cégnél. -
arcitec
addikt
válasz
KISDUCK
üzenetére
Úgy van ahogy írod. Szánalmas a mai filmgyártás, semmi újat nem tudnak megszülni, ami leköt, érdekes, tartalommal teli nem egy klisé halmaz mint a 4. rész is. Szóval ezt már többször leírtam, a CGI és az ötlettelenséggel a múlt újraírása modernebb köntösben.
Mondjuk egy újszülöttnek minden vicc új, na de akkor is ezek így nagyon ............... -
shotika
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Univerzum építés zaklik. Nem értem miért kell foggal-körömmel ragaszkodni ahhoz, amit anno bemutattak. Csupa olyan dolgot emelsz ki, amik egy kis fantáziával simán beilleszthetők. Csak párat kiragadva: miért gondolod, hogy csak egy fajta robot létezett? Miért kellene egy idegennek teljesen úgy viselkednie, mint, amiket eddig láttunk?
A történetről pedig pont annyit tudunk, ahogy halad a sorozat és szépen lassan fejtik ki nekünk, és még jó pár érdekes karaktert is kaptunk.
Végre itt egy új Alien cím (ráadásul először sori formájában), amely kiválóan idézi meg az eredeti filmeket, és ahogy írták is előttem, nem fél új elemeket behozni, érdekes karakterekkel, egy nem tipikus főgonosszal, és olyan témákkal, amik szerintem a sorozaton kívül is tök jó kérdéseket vetnek fel.A gyerekek pedig a tudatuk robottestbe átültetése után úgy viselkednek, mint a gyerekek? Ebben most komolyan, mi a meglepetés?
A színészek közül egyértelműen Sydney Chandler viszi a prímet, nagyon karakteres színésznő és nem lennék meglepve, ha a sorozat után hirtelen felfelé ívelne a karrierje, de a többiek is tisztességes játékot hoznak. -
Narxis
nagyúr
válasz
KISDUCK
üzenetére
Írtam, hogy viccet félretéve, ha nagyon ragaszkodnék a pontozáshoz akkor az első 2 rész alapján 6/10. Ugye írtam, hogy középszer de talán egy hangyányit jobb, nekem a főszereplők szimpatikusak, érdekesnek találom mindegyiket. Maga a sztori se rossz szvsz de azért nem ájultam el tőle, voltak félelmetes jelenetek is ami szerintem ennyi Alien film után dicséretes.
#83279 valami rémlik nekem is de akkor
miért nem voltak nekik ezek a fegyvereik? -
Bad Pritt
félisten
válasz
KISDUCK
üzenetére
Biztos vannak nála népszerűbbek a fiatalok körében, de szerintem jelenleg vele lehet a legszélesebb közönséget elérni. Mindenki ismeri, mindenki szereti, ahogy írod jó a vibe körülötte. RDJ volt ilyen 10-15 éve, tiniktől a nagymamákig mindenki odavolt érte és még a férfiakat is megnyerte magának a lazaságával.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
KISDUCK
üzenetére
Nehéz elhinni hogy gyártás közben egy illetekesnek se tűnt fel hogy gáz az egész, gáz a sztori, gyengék a parbeszédek, hihetetlen majdnem minden jelent, nincs minősegbiztosítas. Nincs aki azt mondja hogy ez a sztori egy rakás szar, ez a jelenet szar, ez a szineszi játék szar, ez a rendezes szar.
Ennek szinte 2 oka lehet.
Nem merik megmondani, félelemben élnek, megélheti válságban és inkább ráhagyják. Vagy pedig nem tényleg nem érzékelik, nem tűnik fel nekik (bár ennyi embernek?!?) ami szintén aggasztó. -
válasz
KISDUCK
üzenetére
Sorozatok terén az utolsó ertekelhető hazai produktum az Aranyelet volt, de annak az ötlete nem volt hazai.
Az eredeti finnre azért sokban nem hasonlít, az kb csak egy kiindulási alap, amit adaptáltak magyarra. És az Aranyélet pont ettől nagyon erős, mert soha nem látott realizmussal mutatja meg mindazt, ami minket magyarokká tesz.
Egyébként nemzetközileg a magyar változat sokkal-sokkal sikeresebb lett, lásd IMDB. Az eredeti finn sorozat csak egy meh hozzá képest.
-
HellGreg
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
És te jártál jobban, mert olyan mérhetetlenül rossz a sorozat, hogy minden perce kiábrándító és fájdalmas. A karakterek jelentéktelen nullák, hangulata nincs, dögunalmas, a tündék nem tudom mik de biztosan nem tündék.. Ebből az a tanulság, hogy a pénz önmagában nem elég. Bármiben le merem fogadni, hogy a készítők nem olvasták és nem látták a LoTR-t, semmilyen kötődésük nincs ahhoz a világhoz. A Sárkányok háza legalább egy minimális hangulatot átörökített a Trónok harcából, ez viszont az elődeiből semmit. Csodálkozom hogy egyáltalán 6.9-et kapott az IMDB-n.
-
Janaboy
Topikgazda
-
Grave_444
nagyúr
válasz
KISDUCK
üzenetére
Végére értem.
Összességében nekem nagyon tetszett, az első fele erősebb, a végére már kicsit elveszik a misztikum. Lezárva tényleg nincs, de végül is vehetjük befejezésnek, a nézőre van bízva.Larkin szerintem úgy éli túl, hogy elviszi egy lény és "újjászületik", a többiek csak remélhetik olyan lesz, mint Mariel. -
mephi666
nagyúr
válasz
KISDUCK
üzenetére
nekem már a 3. évadnál hiteltelenné vált és azóta csak az érdekel, hogy "mivel akarják ezt lezárni? mire akarják az egészet kifuttatni?"
...az, hogy bucser elkezdte tolni a cuccot, hogy neki is legyen ereje, minek kellett? az első 2 évadban jól bemutatták a karakterét és azt, hogy mennyire megveti a szuperhősöket és utána önszántából azzá válik, ami ellen évek óta harcolt?
...oké, hogy csak így volt esélye, de első 2 évadban frankón meg tudták oldani, hogy leleménnyel kiiktathassanak közülük... (pl a páncélbőrűnek feldugták a robbanószert és felrobbantották, mert belülről semmi nem védte
) ...egy helyben toporgás és tömény f*ngreszelés az egész már egy ideje -
WayneGace
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Történetben szinte semmi nincs, nem halad és eléggé érdektelenné is vált szerintem.
A karakterek cselekedetei nem feltétlenül vannak összhangban azzal, amit korábban felépítettek. Amúgy is szürkévé váltak, megint csak érdektelen, hogy mi lesz velük. Tök felesleges öncélú gusztutalanságokat túl tolták nagyon. Kevesebb több lenne.
Borzasztó választás előtti propagandával van tele. Ilyen szemszöből érdekes, hogy a bal-liberális média hogyan akarta alakítani a választás témáit. Nagyon nem jött be. A valóság máshogy alakult. Illetve miként próbálja a véleményt formálni, de borzasztó bugyuta módon csinálja. Ezen azért nem nehéz átlátni.
Ezek abszolút nem tesznek jót a sorozatnak. Nem lepődnék meg, ha pont az említett propaganda miatt húzták volna még. Ez az évad kb. erre el is ment.
Egy korrekt 2-3 évados sorozat lehetett volna belőle, helyette lett ami. -
mephi666
nagyúr
válasz
KISDUCK
üzenetére
ja, rémlik ilyen, de már túlzás, ahogy szélsőségesen rámegy 1-1 kedvenc témára a film: mindenféle szexuális aberráció, valamint helyenként indokolatlan gore... nincs bajom a fröcsögéssel, de amikor 10másodpercenként jön egy szétfröccsenő fej, az nem olyan hatásos, mint amikor váratlanul cafatokra kapnak valakit
pl az első rész nyitójelenete még mindig megvan, ahogy train átszalad az egyik főszereplő excsaján
ilyenekre emlékszik az ember meg a "diabolical"-ra, amikor a szuperbabát használva darált húst csináltak 2 másodperc alatt az ellenségből... 
-
Pro Koryak
addikt
válasz
KISDUCK
üzenetére
Ez teljesen más!

Amit itt mutatsz az pl. egy pixar animációs film és egy bogyó és babóca közti dif!
Az SW egyszerűbb épületei is maximálisan ki vannak dolgozva, csak unalmasak egyeseknek.
Igaz számomra az egész SW átment a gagyin gyerekes irányba, szóval elköszöntem a D+ -tól.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
KISDUCK
üzenetére
Hogyne, színészektől kezdve ruhákon és zenéken át a Disney szerint dobókockáig bármi beletartozhat, amivel megpróbálnak hatni a nézők évtizedes rajongói mentalitására anélkül, hogy újat kitalálnának hozzá.
Ékes példája ennek az Ahsoka sorozat .flashback jelenetei
Két rövidke rész után nehéz még belőni, de személy szerint érdekesnek találom az alapvetést, bár tényleg kicsit gagyi a megvalósítás a nagyágyúkhoz képest. -
Bad Pritt
félisten
válasz
KISDUCK
üzenetére
Dehogy értem félre, a SW tipikusan az a franchise, aminél a fanok szerint régen minden jobb volt mindig. Ugyanez zajlott le az eredeti trilógia után, mikor bővítették a világot mindenféle kacattal, majd a prequel trilógiánál, majd a köztes időszakban, majd a Disney időszaknál, most a Filoni-éránál megint. Végtelen elégedetlenkedő ciklus ez, ahol ha egy fénykard nem úgy izzik fel, vagy egy idegennek nem úgy van vágva a cgi szeme, ahogy azt a véres szájú tömeg elvárja, akkor rögtön megy a hápogás.
De a kérdésem továbbra is arra irányult inkább, hogy ha a többi gagyi ott van 6-8 pont között, akkor ez miért 4.4? Gondolom lecsapott a cancel culture valami vihar a biliben méretű baromság miatt, mint ez a fake beardgate.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
KISDUCK
üzenetére
Nem, ezt az IT cég aki üzemeltette a gépeket az csinálta. Volt amikor bugfix miatt, és lehet néha csak kedvtelésből. Királyi Postának az volt a bűne hogy lesöpört minden ilyen feltételezést a kezdetektől fogva. Nem is adta meg a bizonyítás esélyét a gyanúsított postahivatal vezetőknek. Mert természetesen tudtak róla, hogy miért vannak a hiányok. -
válasz
KISDUCK
üzenetére
Hááááát, szerintem ha az első 4-5 rész nem rántotta be annyira, hogy a kérdés fel se merüljön, akkor nem feltétlen érdemes folytatni.
@Tigerclaw, szerintem a Dark brilliáns, de abszolút nem az a mindenkinek tetsző típus. Ha az atmoszféra és a karakterek nem kötnek le, akkor én nem látom, hogy érdemes lenne a több 10 órát beletenni a 3 évadba - vannak benne zseniális fordulatok, de ha csak ez benne az érték, akkor érdemesebb egy két órás krimit nézni. -
Bad Pritt
félisten
válasz
KISDUCK
üzenetére
Wasteland 3.

A Fallout 1-2 fejlesztők közül sokan dolgoztak rajta és épp addig mentek el, hogy a Bethesda ne tudja perelni őket a hasonlóságok miatt. Egyik legjobb modern CRPG - én még a Baldur's Gate 3-nál is jobbnak tartom - és tele van fantasztikus részletekkel.
Ha a 3 nem tetszett szerintem a New Vegas sem fog, a 4-76 páros meg rosszabb náluk. -
KISDUCK
addikt
válasz
KISDUCK
üzenetére
Már az első rész vége felé járok, párszor megszakítottam a megtekintést, de a harmadik harmadban elmagyaráznak mindent, szóval olyan is érteni fogja aki nem látta az animét.
Eddigi negatívum számomra hogy egy karaktert gagyin írtak meg, kb. animésre vették a viselkedését, ami ott működik az élőszereplővel nem mindig. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KISDUCK
üzenetére
Mivel azonos világban játszódik, de független az animétől (a Live action amúgy is Koreában játszódik), szerintem az is nézheti aki azt nem ismeri.(SPOILER: EZT NE OLVASD EL! SZÓLTAM
) Az a baj, hogy a sorozat anno nekem eléggé bejött, ez viszont így live actionben egyelőre nem igazán izgatja a fantáziám. Még akkor sem ha szép kis gore mennyiség van állítólag benne.(vagyis a live action sorozat utolsó jelenetéig ez igaz, ott befut Shinichi, ennyit elspoilereztem magamnak
) -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
KISDUCK
üzenetére
Olyannyira süt róla a nyugati munka, hogy az animációt teljes egészében kiszervezték Dél-Koreába és az inspirációk között első helyen szerepel az anime.
Abszolút látni benne a japán hatást. -
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

vagy valami automatikus #hashtag vagy bármi a komment végére... na mindegy, majd megkérdem chatgpt-t mit javasol

...oké, hogy csak így volt esélye, de első 2 évadban frankón meg tudták oldani, hogy leleménnyel kiiktathassanak közülük... (pl a páncélbőrűnek feldugták a robbanószert és felrobbantották, mert belülről semmi nem védte

Janaboy