Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
-
ViZo72
tag
válasz
Pitterix
üzenetére
Azt hiszem a "Squid game"-et láttam először (mert megjelenéskor nem lehetett nem olvasni/hallani róla). Akkor "bátor" voltam, bepróbáltam és tetszett.
(Nyilván nem hibátlan, de Nekem első koreai sorozatos élménynek érdekes volt.)Aztán a Glory volt a következő, ami persze teljesen más téma. Kissé talán elhúzták de tetszett ahogy összerakták, a főszereplőt is szerettem (nem csak mert csinos :-) ).
És akkor jöttem rá, hogy ezekre érdemes odafigyelnem, mert SZÁMOMRA tudnak érdekeset és/vagy szórakoztatót és/vagy szerethetőt alkotni. A nagyon más kultúra, szokások, a más észjárás ellenére vagy éppen ezért.Ahogy #84510freeland0806 is írta:
Kifejezetten üdítő olyankor bekapcsolni egyet , hogy valami "mást" kapjak, mint a megszokott.
-
arcitec
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
Nero the Assassins
Sokkal jobb mint a Tulsa ( Főleg ez a 4.ik - úgy Han Solosan - humbuk az egész időhúzás a
nagy semi kitöltésére.) Szóval jómagam inkább ilyen és hasonlókat néznék ...
Ami nem kiszámítható ....
Amúgy érdemes lenne statisztikát elkövetni a nagy regények és filmek (amik igazán jók lettek izlésektől függetlenül) darabszámaira és időbeni elkészültükre.
Mert bizony ekkora dömpinget kiszolgálni nincs annyi írói tehetség. Szerintem .... -
paatrick
őstag
válasz
Pitterix
üzenetére
Le van zárva, de ha nagyon akarják lehet folytatni, annyit minden zombis izében nyitva szoktak hagyni. Szerintem felesleges. Már a film is olyan felemás élmény volt utána. A film is 4 éve jött ki, ennyi évvel később ázsiai sorozatok már nem szoktak folytatódni.
Aminek jön folytatás az a Mindannyian halottak vagyunk / All of us are dead. De ez inkább a modern kori koreai zombisfilmekre hasonlít. Csak túl kell élni, futni, menekülni.
-
markknight
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
Nekem ami nem tetszett, az a színészi játék. De ez inkább a magyar oktatást minősíti, nem a színészeket. A párbeszédek sokszor bugyuták. Ott viszont felröhögtem mikor Ulászló behívatja Hunyadit, hogy miként kell nővel bánni az ágyban. Értem én, hogy minden nőt elkap, meg nagy csajozónak mutatják az öreget, de ez már azért túlzás.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
"Ez azt jelenti, hogy az állam kedvenc sorozatába jelen állás szerint több mint 15,2 milliárd forint állami pénz folyt közvetlen támogatás formájában, a produkció teljes költségvetése pedig már bőven 20 milliárd forint felett."
Meg ugye az sem mindegy mennyi és milyen pénzeket lapátolnak bele.
Szóval ezen összeg miatt is megy a fikázás, amúgy teljes joggal! -
-
OgreImre
senior tag
-
mephi666
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
...a könyv nekem már régóta megvolt, de a JFK alaptéma miatt nem akart megjönni hozzá a kedvem... ahogy viszont elkezdtem, nagyon megfogott
ha Kingek közt rangsorolnom kellene, akkor a jobbak közt van, de messze a legjobbaktól... a sorozat viszont abszolút nem tetszett, annyira eltértek a könyvtől (romantikus szál irányába, ami miatt nőknek jobban tetszhet
) -
Narxis
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
omg, nemár, hogy A búra alatt tetszett...fényévekkel jobb a 11.22.63 már csak azért is mert azt nem nyújtották mint a rétestésztát.
#81104 a netflix-en debütált anno a Daredevil és annak volt 3 évadja + egyéb sorik amikben feltünt, egy univerzumban játszódott pl. Jessica Johns, Defenders, Iron Fist, Luke Cage
Annak a Daredevil sorozatnak a folytatása ez, sajnos zavaró de lehet nem akartak annyi év után 4. évaddal indítani.
-
-
válasz
Pitterix
üzenetére
No, a végére értem.
Mit is írhatnék, érdekes jelenetekkel volt tarkítva az egész. Elég sok a melegnek bélyegezhető jelenetsor, nem magával ezzel a dologgal van bajom, inkább, ahogy kivitelezték.
A táj szép, a verekedések jók.
Úgy összességében az utolsó rész, ami igazán értékelhető számomra. -
válasz
Pitterix
üzenetére
No, a második évad valamivel gyengébb és valamivel gagyibb, de összességében nézve egész jó sorozat.
Vannak új képességek, erősebb gonosz szellemek, rengeteg férfi sírás, több jól kivitelezett harc és egy olyan új karakter, aki biztos sok embernél kihúzta a gyufát.
Ahogy ezt megcsinálták, simán mehetett volna egy élőszereplős DBZ sorozat.
Azért várnék egy 3. évadot...... -
Bad Pritt
félisten
válasz
Pitterix
üzenetére
Squid Game 2: hát voltak érdekességek az biztos,
toborzó csávó teljesen felesleges elborulása és öngyilkossága, az az egész nyomozás olyan kurtán-furcsán zajlott, a Front Man beépülése is vicces lett, de a kedvencem, hogy Gi-hun nem is gyanakodott rá, pedig ott van a nevében a red flag: az első évadban Oh Il-nam volt a beépült ember 001-ként és ezt pontosan tudta, most meg Oh Young-il a 001-es. Még arra se vette a fáradságot, hogy normális nevet válasszon, de Gi-hun úgy fest nem a legélesebb kés a fiókban. 
Következő évadra én is kíváncsi leszek azért, van sok plotline, amit nem tudom, hogy fognak folytatni ( ), illetve azt a plothole-t vajon betömik-e,pl. a beteg kislányé, akire szintén elszórtunk 20 percet legalább hogy a kamu tengerészgyalogos gyerek meg a transzi ott voltak a lázadók közt, egyértelműen be is tudják őket azonosítani és ki kéne végezzék mindkettőt most a teremben. -
volandy
senior tag
válasz
Pitterix
üzenetére
Köszi!
Nekem tetszett!1992.(spanyol thriller sorozat,2024).
a gyilkosságok mindig ugyanazt a sémát követik.”„Miután férje egy furcsa robbanásban meghalt a feleség válaszokat kezd keresni, és ebben csak egy biztonsági őr, volt zsaru és alkoholista segít neki. Miközben
Hatszor 45 rejtélyes és brutális perc az új spanyol sorozatgyilkolós thrillerben. A titokzatos sorozatgyilkos története az 1992-es sevillai Expo eseményen kezdődik, és Curro, egy tarkacsőrű madár – az Expo kabalája A főszereplő privát nyomozópáros jól követi az eseményeket, mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járnak. Az 1992 több mint egy thriller. A bűnügyi része talán nem olyan feszes, de az akciórészek izgalmasan vannak előkészítve,– kíséri áldozatait a túlvilágra. Motivációja a világkiállítással kapcsolatos fontos vezetők lángszóró általi könyörtelen likvidálása és szörnyű haláltusájuk. Legalább négy epizód szükséges, hogy értelmet kapjon a kegyetlen mészárlás, és ha már kellően beleéltük magunkat a pörgő eseményekbe, bizonyos értelemben szimpátiát is érezhetünk a kíméletlen tettessel, akiről annyit tudni, hogy titokzatos, sebhelyes és latexben fürdik. Nem horror sorozat, dea tempó felgyorsul, a lángszóró remek tűzeffektjei igen látványosak. azért brutális látvány, a vérengzésre érzékenyek kerüljék. Műfajkedvelőknek a sorozat nem rossz választás. Egész jó thriller, néhány kifejezetten kemény és kreatív gyilkolós jelenettel.a többszörös tűzgyilkosság -
válasz
Pitterix
üzenetére
Azokat néha eltalálják, pl a Coen filmek meglepően jók. Vagy pl a Rick & Morty se olyan rossz magyarul. De általában szerintem pojácáskodás a vége.

Ennek több oka van, egyrészt ott vannak nagyon rosszak fordítók, pl Pataricza Eszter, aki még büszkén nyilatkozta is valahol, hogy beleírja a saját stílusát. Aztán csodálkozunk, hogy olyan nem létező szlengek hangzanak el, hogy Lassíts, Főcsődör! Az ilyen tuti bukszák nem flangálnak pasi nélkül!.
Másrészt ugye ott a költségkeret, minden elsőre "tökéletes" lesz. Ez főleg sorozatokra igaz sajnos, hisz ott rengeteg hanganyagot kell előállítani. Innen az Ed Wood-i "minőség", de említhetjük a szappanoperákat, teleregényeket is.

Mindenestre már létezik széles körben elérhető, olcsó szinkron-készítő AI. Még viszonylag kezdetleges, de tud már szájmozgást is korrekciózni, ami nálam nagy extra pont. Lehet így eljön az az idő, hogy hajlandó legyek szinkronnal nézni filmeket, sorozatokat.

-
Komplikato
veterán
válasz
Pitterix
üzenetére
Hááát, ez nem mai darab, mer' 2015-ös, de itt van ez BBC mini:
Jonathan Strange & Mr Norrell
Ez ilyen alternatív idősíkos sorozat, ahol létezett mágia, de vagy 300 éve senki sem használja. Aztán valaki előjön a farbával, hogy de ő igen és persze hirtelen támad konkurenciája. És az egész a Napoeloni háború idején.
Kissé érdekes lezárással, mivel a könyvnek azóta sem jött ki folytatása. Ó és van benne egy színész, aki tök jó halál lenne egy Terry Pratchet filmben, mert tud csupa nagybetűvel beszélni.
Ez még az előtt készült, hogy az HBO pénzt tolt volna a jó sorozataikba, de cserébe belepofázott volna, így a VFX az ... hát olcsó. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
Cross (2024)
season 1 finaleÉn azért nem helyezném az átlagnál feljebb, vannak benne jópofa megoldások (pl. visszaemlékezések ahogy írtad is
) de sok felesleges dramaturg szenvedés is. Az évad első fele egész jónak mondható egészen a születésnapi vacsoráig, onnan lejtmenet teljesen, mert egymás után jönnek a bénábbnál bénább megoldások (nem elég 1 hagyjuk márfőgonosz, hullaházban feléled úgy hogy ott volt mellett az injekció, stb. mindent tudtak mit adott be magának és még így is benyalták..
), a lezárás sem kielégítő, gyengén megoldott.
Most gondolkozom rajta, hogy mi az ami kiemelné a többi sorozatgyilkosos, nyomozós sorozat közül - de semmi. Az akció közepes, a párbeszédek közepesek bár azért van 1-2 poén, jól elejtett odaszólás de ennyi.
A rasszista dolgot én is másként látom itt, egyáltalán nem éreztem erősnek ahogy írtad is -
volandy
senior tag
válasz
Pitterix
üzenetére
Hááát! Kb ott, hogy alig van benne fehér ember. Aki fehér az rossz vagy negatív szereplő. Zárójelben teszem hozzá, hogy az utóbbi időben nagyítóval sem találok olyan filmet, sorozatot ahol nem ez lenne. Amerikai filmre gondolok. És akkor már a melegeket nem is említettem.
Egyébként igazad van, nem rossz, sőt jó a sorozat. -
válasz
Pitterix
üzenetére
Én is pont mostanában néztem, ígéretesen indult, meg ugye eleve kevés a könnyed whodunit, aztán nem lett belőle nagy durranás. Pedig volt benne egy rakás (na jó, nem túl nagy rakás) jó ötlet, talán 3 40-45 perces epizódra be lehetett volna osztani őket, de persze szét kellett teríteni 6-ra.
Voltak benne jól elkapott képek is, viszont az avantgard szögeket használó szuperközelik engem irritáltak. A színészek többnyire jó munkát végeztek, mondjuk Nicole Kidman kissé ijesztő volt a hamvas 30-asnak kinéző, erősen statikus arcával. Hiába, a modern orvostudomány
Ami meglepett:a sok nyüglődés és felesleges csavargatás után a megoldás meglepően kompetens és krimi-konform lett. Érdekelni addigra már nem nagyon érdekelt, de legalább nem hagyott rossz szájízt maga után.
Verdikt: 5.5/10.The perfect couple, #értékelés
-
-
Tasunkó
őstag
válasz
Pitterix
üzenetére
Arra kíváncsi lennék. Nem jártam ott, csak dolgoztam koreaiakkal. Akik az alsóbb szinteken vannak, ott kell lihegniük a nagyok előtt és nyalni előttük a talajt, képességeiktől függetlenül, ez természetes lehet Ázsiában egyébként is. Annyiban viszont egyedi, hogy ők szó szerint vették a kapitalizmust, az meg logikus hogy ide vezet, olyan nagyon nem meglepő, csak filmeken kicsit szélsőségesebb meg fantasztikusabb a cselekmény, de a lényeg az benne van. Azért szokott lenni egy egy nagypályás karakter, aki egész normális, de őt azért nem érdekli a vegzálás, mert rengeteget dolgozik és zseni, így rettenetesen elfoglalt hogy olyan dolgokon gondolkodik, ami túlmutat a életen, mondjuk egy hatalmas korporációt visz sikerre, amihez aztán a parasztnak végképp nincs elérése. Talán azért engedik filmeken így túltolva bemutatni, mert az elit ezt menőnek érzi, vagy biztos van valami magyarázat, hogy miért adnak a filmre pénzt.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
Júj, az ilyen amcsi sorozatok már a borítóképpel elveszik az életkedvem, ezt a színészt sem bírom...brrr.
Az FBI tetszett mint amcsi sorozat, tudom minden megy benne flottul, de klafadara sorozat, pörgős, szimpik a szereplők, jó a főszál, ami végigmegy az 1. évadon, kár, hogy a többi évad nincs fent sehol streamen.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
Jó új sorit mostanában nem is láttam...
Dexter-t nyomtam le pár nap alatt, ez jó volt nagyon. Azt hittem én balga, mivel a tévében is ment, amolyan gagyi tévés sorozat(nácis, dr csont, mentalista, csi és a többiek), de kellemesen csalódtam. Jennifer Carpenter amit összehoz benne, háááát le a kalappal, zseniális! Egyszerűen beleszerettem a játékába...
A "Ritás rész" meg az utolsó rész nem tetszett, ez Debra Morgan miatt...
-
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
Lázadó Nell
Renegade Nell (2024)
season 1 finaleÉn lepörgettem ma, röviden úgy lehetne összefoglalni, hogy egy közepes disney-s k@ki.
A cast gyenge, a poén még elmegy, a történet meg sablonos. Nem mutat semmi újat, az akció jelenetek tipikus disneysek, vér nincs. Egy mesedélutánra elegendő max., bár kicsiknek azért nem, mert van benne agresszió meg 1-2 dark fantasy elem -
Đusty
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
Akkor valaki aki tudja miről beszélek?

A függetlenség napja (film, 1996) – Wikipédia (wikipedia.org)
előzetes alapján nekem teljesen ez jön le majdnem 1 az 1 ben.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Pitterix
üzenetére
Ez volt nekem is az első gondolatom, hogy vajon meddig tudnám nézni ezt a Gentlemen sorit. Jó sokáig, az biztos.

Kicseszettül szórakoztató, talán még jobb is, mint a film. Még sok ilyet kérünk tisztelettel.
Kösz, hogy írtad a zenét is. Kifejezetten jó lett ez az eleme is a sorozatnak. De ide írhatnék szinte mindent. Nem sok hiba van benne. Nagyon élveztem az egészet.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
Párizsi alvilág
Furies (2024)Ledaráltam én is gyorsan, valóban van pár marhaság benne, de pörögnek az események és ha a néző el tud vonatkoztatni a fiatal vékony rambó csajszitől (aki ugye a főszereplő... Lina El Arabi) akkor kibírható.
Az akciójelenetek megvannak, brutalitás is épp elegendő ami kell a történethez. Persze most is sokszor kifogyhatatlan fegyverek vannak - ezt a jelenséget nem tudom mikor fogják leküzdeni a filmiparban, ha egyáltalán valaha (majd a távoli jövőben amikor lézer/energia fegyverek lesznek a mindennaposak)
Mivel olyan sokat nem tudok, akarok írni róla, ezért kárpótlásul itt egy menő kép évad közepéről:

-
Pro Koryak
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
"és egy 40kilós kiscsaj legyak mindenkit"
Hát pont nem, igaz csak a 4. résznél vagyok.
Nem mintha pl. a jonwikk jobb lenne a maga nevetséges akcióival...
Gondolom NF-en nézted, esetleg a Sky High a témánál maradva, alvilág, vérengzés, 40 kilós kiscsaj, de baromi jól áll neki a szerep. Jóval komolyabbra van véve.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
A Sun fivérek
The Brothers Sun (2024)
season 1 finaleEgyetértek veled, totál jó sorozat ez!

Kellő harc, kellő humor, kellő lazaság, kellő színészkedés. Szinte minden passzol, ritka az ilyen. Igen, van benne pár hülyeség/bénázás ami kicsit karakter-idegen bizonyos jelenetekben, de azokat leszámítva ez egy teljesen korrekt sorozat.Ugyan 8 részes az első évad, de még néztem volna, ugyanis nemcsak a Bruce karaktere által keltett humorforrás hanem a többiek poénkodása, egymondatos oltásaik is a helyükön vannak, a közelharcos verekedős-akciós jelenetek meg majdnem tökéletesen vannak megkomponálva, remek kameramozgással és brutalitással vegyítve. Végre egy olyan sorozat, ahol tényleg látványosak a verekedések és a kamera nem rángatózik, több látványos drónfelvétel is van (pl. a golf klub epizód).
Arról nem is beszélve, hogy ugyan ilyen "maffiózós" sorozat sok van, de valahogy mindig érdekesebb a keleti alvilági a különféle szabályokkal, stb., mint a szokásos olaszos Don alapú - bár nap végén technikailag mindig van egy főfejes és utána az altisztek és a hozzájuk rendelt különféle területek, emberek, bevételi források de még van valamilyen egzotikusság, ami a nyugati gengszterek esetén nincs meg.
-
dokee78
félisten
válasz
Pitterix
üzenetére
Azoktól kérdezem akik feliratosan nézik a Tokyo Vice-t.
Ott is váltogatják a nyelvet?Mert például a szinkronosban egyszer magyar egyszer japán.
Nagyon zavaró,hogy például magyar nyelven kérdeznek és japánul válaszol.
Nagyon sűrűn válogatnak,kíváncsi vagyok az idegen nyelvű verzió is ilyen? -
Komplikato
veterán
válasz
Pitterix
üzenetére
A sorozatban van az a három arc, akiket úgy vezetnek fel, hogy:
"Ők a Wang tesók, akik valójában nem testvérek".
Az a három manus régen YouTube csatornát üzemeltetett, nyilván harcművészet témában és tényleg ez a nevük és tényleg nem rokonok.
Két évig próbáltak bejutni valamelyik harcművész stunt csapatba, de mindig lepattintották őket. Közben próbáltak fejlődni a csatornán népszerű filmek és animék harci jeleneteit csináltak meg újra, ritkán saját koreográfiát hoztak be.
Aztán egyszer próbálkoztak Jackie Chen-ék csapatába jelentkezni és utána eltűntek, mint aranyóra. Erre fel itt jöttek szembe és így. Fene se gondolta, hogy még igazi szerepet is kapnak majd. -
negyven2
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
Van amikor nem beszélni magyar mert nehéz néha telefon autocorrect és ekkor úgy tűnik mintha öszvér Google translate az egész közölni való...

Amúgy igen, megint gyorsabban gondolkodtam, írtam és olvastam vissza mint azt kéne.
Mindezt úgy, hogy közben sorozatot néztem (Based On A True Story) ... -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
One Piece (2023)
season 1 finaleUgyanígy vagyok vele én is. Semmit nem tudtam róla, így nem voltak elvárások és nem tudom milyen az eredeti de van egy olyan sejtésem, hogy ez egy remek manga/anime (mindig keverem a kettőt??) adaptáció lett.
A - szerintem - legfontosabb: a humor a helyén van, mindenki röhejesen öltözködik (és mellé sokszor kellően idiótán is viselkedik) de ez így poén. Az aláfestő zene mellett a cast is meglepően jó (nemcsak a lead, hanem mindenki!), a karakterek egyéniségek, vicces oltogatások mennek egymás közt. Nem kell komolyan venni és akkor jól lehet rajta szórakozni. Ez egy laza, kicsit (nagyon?) bugyuta, gyermeteg sorozat a sokféle Gum Gum finisherrel meg Devil's Fruit-al ("ördöggyümölcs" vagy hogy fordítják ezt magyarra?), de pont így jó.Meglepő, hogy tetszett, mert biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok a célközönsége ennek, sőt. Ennek ellenére, még simán néztem volna még ennyi részt, kár hogy ilyen hamar vége az évadnak de felvezetőnek passzolt.
Illetve megjegyezném azt is, hogy ritka az olyan sorozat ahol ennyire jó a cast, ugyanis alig tudok olyan karakterre gondolni az évad aki kilógott volna a sorból, legyen az főhőst segítő mellékhős, ellenség vagy csak sima mellékkarakter. Szóval emiatt duplán jár a dicséret.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
Ki az az Erin Carter?
Who Is Erin Carter? (2023)
season 1 finaleAz egészben az a bosszantó, hogy tényleg lehetett volna jó is. Ugyanis megvolt benne a potenciál, az évad első pár epizódja még egész korrekt volt. Aztán sajnos elkövették az egyik legnagyobb hibát, amit egy ilyen típusú sorozatnál lehet: túl hamar felfedték a rejtélyt. Így évad közepétől már elillan az izgalom és csak egy szánalmas rambózássá válik az egész. Kár érte, mert a spanyol mediterrán táj, a kicsit sárgás filterrel ráerősítve mindig irigylésre méltó nekünk, de sajnos nehéz élvezni a gyönyörű hátteret miközben egymás után történnek a nagyobbnál nagyobb marhaságok a történet / szereplők oldaláról egyaránt. Arról nem is beszélve, hogy van jó pár röhejes párbeszéd is benne, főleg a kislány szövegein lehet jót kacagni - pár epizód után, már kínunkban.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Gran Turismo
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Építő/felújító topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Az ajánlást.

.
ha Kingek közt rangsorolnom kellene, akkor a jobbak közt van, de messze a legjobbaktól... a sorozat viszont abszolút nem tetszett, annyira eltértek a könyvtől (romantikus szál irányába, ami miatt nőknek jobban tetszhet

), a lezárás sem kielégítő, gyengén megoldott.

Janaboy