Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz
j0k3r!
üzenetére
Legújabb felvetés amit olvastam, hogy Hale-ben a "fiatal" Dolores van. Azért is mondja, hogy senki sem ismeri jobban, meg fekete és fehér szerkót viselnek a hotel szobában. Illetve én nem szúrtam ki, de Ikrek formájú lámpát is látni. Amúgy nekem teljesen Teddy adná magát, de majd kiderül. -
vond
MODERÁTOR
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nem tart sokáig, ne félj. Úgy emlékszem, hogy a második évadban már csak utalnak rá párszor. Az elsőben azt a pár naturálisabb jelenetet én sem értettem. Át is pörgettem őket. De ahogy írtam is, itt legalább volt értelme a meleg szálnak, és nem csak céltalanul, muszájból tették bele.
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Mondjuk ezért kár lenne abbahagyni.
Már tök alap egy filmben, hogy van ilyen,. hol kevesebb, hol több.
Ha leszbikus jelenet lenne, bezzeg az nem zavarna, mi?!
-
bagyulajuve
addikt
Ez viszont marha jó sorozat eddig: On my block - gettó sorozat, fasza kis zenével, könnyed, sokszor vicces, de azért lehet érezni a gebaszt abban a világban
(#50093) Mik76 - ezt én értem, és nyilván tudok emberekről, akik saját nemükhöz vonzódnak, csak ne mutassák ennyire nyíltan, nem állok még rá készen
- elég csak ha emlegetik(#50095) Pitterix - attól függ ki venne részt benne
- bár szerintem annak sincs helye a filmben, pl a Mindhunter-ben is feleslegesnek éreztem -
Mik76
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Hat ha csak a harmadik resznel tartassz akkor meg kosd fel a gatyadat.

Amugy ez a sorozat nem errol szol, de ez is van benne. Kb mint a valo elet. Az se errol szol, de megis vannak benne. Ha az ismeroseid kozott korul nezel, valoszinuleg ott is talalsz parat. -
bagyulajuve
addikt
értem, hát ez van...felőlem lehet meleg vonal (bár fura, hogy mindenben van), mert pl a Modern családban nem is zavar, de ne mutassák fizikai megvalósulásban
-
Miklós315
aktív tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nem vészes, de előfordul. Mondjuk úgy (első évadról van szó), van is helye, meg felesleges is volt így csavarni a forgatókönyvet. (A többi évadot nem tudom, engem elveszített az évad végére, nem folytattam.)
-
lemmy9
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Akkor manapság nem nagyon tudsz mit nézni. A csapból is a bu..k folynak. Kezdem kirekesztve érezni magam, mert hetero vagyok.
-
bagyulajuve
addikt
Mivel volt itt pár pozitív megnyilvánulás az Ozark sorozatról, így belekezdtem és a 3. résznek a végére értem. Kérdésem, hogy sok nyílt bu
s lesz a továbbiakban? Mert ha minden vagy a legtöbb részben van, akkor inkább nem nézem tovább...zulá -
Miklós315
aktív tag
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Az első évad valami zseniálisan elkapott tömör-gyönyör, amit szerintem (de tévedhetek) csak azért folytattak, mert nagyon bejött a népeknek. Azért gondolom ezt, mert tartalom szintjén semmi újat nem tudott villantani a folytatás, még el is sütik poénként, hogy
. Ed Harris sztoriszála nem igazán tett hozzá újat az eddigiekhez, és azbeszólnak a történetírónak, hogy copy paste az egész japán világ meg elnyújtott... Szóval a 2. évad nekem sem jött be. Most majd a harmadikat mégis megnézem, mert nagyon dicsérik, hogy erős. Hátha... De majd csak egyben (nem tudok már a heti várakozásra visszaállniexodus
). -
Mik76
senior tag
válasz
Pitterix
üzenetére
Ha valami nagyon jo, abbol az ember mindig tobbet szeretne. Okulva az elmult par evtized folytatasaibol, en mar egyaltalan nem banom ha valami szuper, de rovid es jol le van zarva.
Inkabb ez mint az ocska folytatasok, vagy az erdektelenseg miatt elkaszalt sorozatok, ahol sose lett vege a tortenetnek.
-
-
BurgBurg
tag
Luther
Mindhunter
The Jinx -
ROBREGGAE
tag
Nekem nem tetszett a Westworld második évada, s a számokat látva, az első évad után szép visszaesés következett be... Szerintem nem véletlen, hozzám hasonlóan volt még aki nem volt oda érte.
Ellenben most idáig 3 rész alapján teljesen jó útra terelik a sztorit úgy vélem. Annyira van csak bonyolítva, hogy ne legyen idegesítő. Eddig teljesen követhető, meg a mondanivalója is eléggé idevág.
Egyébként én abban sem vagyok biztos, hogy Caleb ember teljesen, szerintem meghalt katonaként. Az anyja nem ismeri fel, első részben az ébredése full Dolores-es. Öngyilkossága is lehet azért történhetne meg, mert összeférhetetlenségbe kerül magával, ahogy Hale-t is látjuk. Bár ez csak egy tipp, de gyanús, hogy androidszerű.. -
xy.zsolt
őstag
Egyszerűen kizártnak tartom, hogy ne folytassák az Ozarkot.....ha erre nincs nézettség akkor mire?! Annyi szart el tudtak húzni 7-8 évadig....remélem netflix nem lesz sík hülye
-
j0k3r!
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Westworld
Szerintem sem ember Engerraund Serac, hanem ő Rehoboam (a nagy gép) emberszerű megtestesülése. Ezért mondta csaj Hale-nek, hogy kvázi 'invisble', nem létezik, illetve a 2. rész végén, amikor azt mondja Maeve-nek, hogy a még el sem kezdődött háborút már el is vesztették - szerintem az ilyen prediction (bocs, de a jóslás szó nagyon fura ebben a kontextusban
) is inkább valami gépre utal, hasonlóan ahhoz, mint amikor Dolores megjósolja, hogy Caleb majd öngyilkos lesz 10 év múlva.Szerintem az Rehoboam baja, hogy Dolores számára egy potenciális ellenfél, de legalábbis egy kiszámíthatatlan változó (hasonlóan, mint Neo a Matrixban
), ami megnehezíti a jóslását.Ja és Hale szerintem a még ártatlan, első évados Teddy "agyát" kapta Egyébként nagyon hasonlít az egész story arra, mint ami a Person of Interest-ben volt (szintén Jonathan Nolan), főleg az a karika szerű dolog az elején... Egyébként jó kis sorozat, ajánlom annak, aki még nem látta
-
S e t h
nagyúr
válasz
alex devil
üzenetére
Bekötötték a netet?
-
vond
MODERÁTOR
A Netflix spoilerekkel tartaná otthon az embereket: [link]
-
vond
MODERÁTOR
Bár én is még csak ott tartanék.
Gondolom, a világjárvány miatt minden nehezebben megy majd. De remélem, nem kell éveket várni a folytatásra.Azóta már megnéztem vagy tízszer az utolsó jelenetet. Nem tudom megunni.
És az is mekkora ötlet, hogy "egyszerre" jött ki a harmadik évad, és a végén hallható jó kis rap szám. Totál azt hittem, hogy ez valami elfeledett 90s gyöngyszem, mert kajakra olyan húzása van. De nem, baszki, ez új. 
Nem vagyok egy nagy rap fogyasztó, de ezeket a 90s, kora 00s nótákat nagyon komálom. És tök jó, hogy a sorozatban szereplő Ruth is ilyeneket hallgat, mint a Full Clip, és nem ezeket az új fosokat.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott az October Faction.
Kaszát kapott a V Wars.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Egyetértek, sok mindenre kaptunk választ, többek között arra is, h Dolores a
jo fiú, legalábbis most úgy tűnik 
-
vond
MODERÁTOR
Kivégeztem a harmadik évadot is. De kivégeztek itt másokat is rendesen.

Nem gondoltam volna, de baszki, tudtak még egy szintet lépni felfelé.
Holy fuckin' shit!
Mi volt itt, meg még mi lesz a folytatásban...Ozark, gyerekek, Ozark! Nézzétek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
volandy: Én úgy tudom, lesz negyedik (és ötödik) évad is. Meg hát ahogy abbahagyták a harmadikat, szerintem meglincselnék az egész stábot, ha ezt nem folytatnák.
De amiatt ne aggódj, hogy nem folynak az események.
Az az utolsó jelenet is mi volt már. Áhhh...
-
-
DS39
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jó gondolat, mert nem jut eszembe, hogy bárkivel ilyen bensőséges viszonyba lett volna, aki női karakter. Egyébként szerintem Serac ember, nekem ez a tippem. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
alex devil
üzenetére
Nem tudjuk biztosan, tulajdonképpen azt sem tudjuk, melyik host agyakat tette el. Szerintem fiatal Dolores a szülő-gyerek párhuzamok miatt, "Charlotte" és fia ágybabújós jelenet vs. Dolores Charlotte ágybabújós jelenet nagyon hasonlított, emellett a szinészi játék is az anya-lánya szerepet sugallja szerintem és az egyedüli dolog ami az anyaszerepet hozhatja ki Doloresből az a fiatalabbik önmaga, ha tippelnem kéne. -
gyuromoj
veterán
Locke & Key S02 berendelve.
-
alex devil
senior tag
Westworld 0303
Ki van Charlotte testében? -
jonnyjoker01
veterán
Westworld S03E03
Na ez az amire vártam
Amellett, hogy haladt a cselekmény rendesen, elgondolkodtató volt a mai adatfelhalmozó gigacégek tekintetében.A "misztikumot" illetve:
én szinte biztos vagyok benne, hogy az a nagy AI gömb a beépített "ember". A francia csávó se tűnik igazi embernek, olyan érzésem van tőle, mint az öntudatra nem ébredt hostok. Egyedül akkor láttuk "hús-vér" emberként amikor Maeve-el beszélgetett, de szerintem az egy szimuláció, mivel Maeve-nek nincs jelenleg igazi teste. Az én teóriám, hogy az AI akar teljes uralmat szerezni a cég (és az emberiség) felett, és azért akarja eltakarítani Dolorest, mert egy kiszámíthatatlan tényező, ami keresztbe vághat a terveinek. A park tömérdek mennyiségű adatát legbefolyásosabb (és kiszámíthatatlanabb) emberekről pedig azért akarja megszerezni, hogy fejlessze önmagát és minél kevesebb legyen a kiszámíthatatlan tényező. -
Amur
addikt
+1 Dráma sorozat kategóriában nálam is top. Az első évadot akkor néztem meg amikor kijött, frissen, ropogósan, alig vártam a folytatást, és végre van harmadik évad is.
Tim Roth Tin Star sorijának első évada volt nekem hasonló hangulatú, de ott sok komolytalan színész is bekerült. Nem is értettem hogy briliáns színészi játékok mellett (tim roth feleségét játszó G. O'Reilly pl.) a "rossz" oldal színészei inkább voltak vígjátékba valók.
Lehet szándékos volt ez a kontraszt, de nekem nagyon nem jött át, a második évadot csak félig néztem meg, pedig az első szinte a zseniálist súrolta nálam. -
vond
MODERÁTOR
Ezt az Ozark-ot egyszerűen nem lehet abbahagyni.
Két nap alatt két évad, és egyszer sem jutott eszembe, hogy valami másnak álljak neki. Szinte félre se néztem. A seggem kicsit kockásodik, de még bírom. 
Nagyon jól, érdekesen is indul, de egyre csak jobb, izgalmasabb és sötétebb lesz. Hihetetlen, hogy hova kifut a sztori már a második évad végére is, holott nagyjából "egy helyszínen" játszódik.
Eszement jók a karakterek, és a fejlődésük is, meg persze a színészek is, akik megformálják őket. A kedvencem Julia Garner Ruth Langmore szerepében. Meg is kapta az Emmy-t, abszolút megérdemelten. Zseniális a csaj, szép jövőt jósolok neki.
Laura Linney is mélyet karcol (az a karakterfejlődés, húúú), Jason Bateman is szuper (ráadásul egy csomó részt ő is rendezett), de úgy nagyjából mindenki. Az ízes Missouri akcentus meg még erre is rátesz egy lapáttal.A helyszínek és a fényképezés pazar. Különösen jó az ellentét, hogy egyszerre van jelen a lepukkant, vidéki USA, meg a drog és egyéb üzletekből származó jólét, és a - szó szerint - súlyos dollármilliók. A zenék is frankók, bár hozzáadott dalokból azért el tudnék viselni egy kicsit többet is. A meleg szálnak végre volt értelme is, és nem csak muszájból tették bele. Én meglettem volna nélküle is (pár jelenetet át is pörgettem), de itt legalább elmondhatjuk, hogy nem volt teljesen indokolatlan. Az epizódok elején felbukkanó négy piktogram meg egy tök jó kis érdekesség.

A harmadik évad elején járok, de már most félek, hogy hamar vége lesz.
Olyan érzésem van, mintha én is családtaggá váltam volna. A kevés hibától eltekintve szinte tökéletes dráma, és számomra soha nem vált unalmassá. Filler epizódból is talán csak egyre emlékszem, de annak is volt értelme.Aki még nem állt neki, szerintem ne sokáig halogassa. Részemről abszolút ajánlott.
Két teljes évad és négy rész után nálam 9/10. -
LaciNem
újonc
könnyű kalandok sorozata locke&key
-
Amur
addikt
válasz
tibbike01
üzenetére
Könnyed kis kalandfilm:
Levél a királynak
Sokat ne várj tőle, de szerethető karakterekkel egy csippetnyi fantasyval kellemes családi sorozat.
Kedvenc karakterem benne a fekete lovag lova! (komolyan! Aki látta, tudja miért!) -
tibbike01
addikt
Tudnátok ajánlani olyan sorozatot, amelyik könnyed, kalandos és érdekes. Mint pl a Lost vagy a Skins. Ne legyen schifi, thiller...stb.
-
brownus
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
ránézek, ez is scifi?
ami nekem nagyon bejött tegnap iccaka az a westworld s03.e01-02. a valós halál után ez kellett, mert az csalódást okozott.
a kinti világ ütős (az a tekergőzős, sok lépcsős épület vajon létező?), tetszik a cyberpunk és a jelenkori (2020) eszközök mixelése. dolores ruhái szuperek, főleg amelyik egy nyákra emlékeztetett. a sztori is érdekes.a világ, az egésznek a hangulata és a zenei aláfestés is a BR2049 filemt jutatta eszembe
-
Maxxy10
addikt
Az FBI és a The Resident korai fináléja után bejelentették, hogy az országos sorozatok közül a Grey's Anatomy is csonka évaddal ér véget: 04.09-én a 16x21-gyel.
(A Legacies és a Supernatural esetében a 2x16 és a 15x13 egyelőre tavaszi fináléként van emlegetve, nem szezonzáróként.) -
törölt tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Ha ilyeneket gyárt a Syfy, kérem a listát a címekkel, mert akkor telitalálat.

-
Komplikato
veterán
válasz
üzenetére
"Olyan, mintha összegyúrták volna a Killjoys + Dark Matter + Orville hármast, ..."
Pont egy órája leltem rá és néztem, hogy "úr isten mi ez?!", de amit írtál az a trailerből is átjön. Nekem az a bánatom, hogy csóri syfy csatorna mostanában csak ilyeneket képes kitermelni. Ha nagyon nem lesz más, lehet belenézek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Jesszum gyerekek, ez egy zseniális paródia.
Olyan, mintha összegyúrták volna a Killjoys + Dark Matter + Orville hármast, majd a készítők legyintettek volna, hogy áááh, ne vegyük ezt komolyan, legyen olyan rossz, hogy az már jó.
Rengeteg utalás van scifi filmekre, sorozatokra, sztem fel sem fogtam felét hirtelen, de ez a zenében is hallatszik (pl. ).Szárnyas Fejvadász szinti hangok
Az látszik, hogy foglalkoztak vele a készítők, voltak nagyon jó jelenetek, a másik percben meg az arcodba tolnak egy ordenáré rossz CGI jelenetet neon betűkkel.
Az űr sosem volt még ennyire színes és szagos, sosem volt még ennyi maszk és protézis, sosem volt még ennyi töketlen és oda nem illő szereplő egy sorozatban.
Mindenképpen ajánlott agyatlan szórakozás. Bármennyire is rossz, néhány részt még tuti megér.
-
törölt tag
Woah, Indiana Jones visszatért. Vagy vmi olyasmi.

A dupla pilot jó volt, sablonos ( ), de szórakoztató.egyiptom, nácik, dupla-tripla átverés - árulás
Összeszedték az ismertebb mellékszereplőket és rittyentettek belőle egy kellemesen pörgős műkincsvadászós sorit. Semmi extra, nem kell nagyon gondolkozni, könnyed.
Szerintem folytatom, pár részt még megér, az is lehet a végén még egész jó kis sztori kerekedik belőle. -
törölt tag
válasz
Janaboy
üzenetére
Devs
Fogalmam sincs, de ez baromi jó.
Szeretem az ilyen sorikat, ahol nem tudod mit várhatsz és valójában az a pár rész egy nagyon hosszú film.
Viszont ez egyben darálós lesz majd egy szép napsütéses napon.
Egy zavaró dolog volt benne, az a fúvós hangszer, ahol kicsit túltolták a hangerőt, legalábbis nálam túl hangos és bántó volt. -
törölt tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Nem baj, így legalább betettem a Devs-t a sorilistámba.

-
törölt tag
válasz
Komplikato
üzenetére
? Hmm ? Ezt tuti nekem?

-
Komplikato
veterán
-
törölt tag
Végre egy rendes sorozat a témában, erre elkaszálják.
A már sokszor látott felébredünk és nem tudjuk mi történt sztori egy kis memóriatörléssel, természetfelettivel és titkosügynökösködéssel körítve, viszont végre nem egy kliséhalmazt kaptunk, még akkor sem, ha nagyrészt kiszámítható a sztori.
Nem mondom, hogy annyira kiemelkedő sorozat, de kategóriájában az egyik legjobb, minden rész hozza az előző színvonalát, nincsenek töltelékrészek, nem gyors de nem is lassú, pont kellemes tempójú volt nekem így 2-3 estére.
8 rész összesen = bő 7,5 óra, aki kellemes szórakozást akar nézzen bele.
Voltak benne nagyon szép megoldások, jól komponált jelenetek, főleg a 7. részben, ott még a stáblistát is végigültem.
Az utolsó részben felvezetett sztori is jó lett volna következő évadban, sajnálom, hogy vége lett, nagyon változatos volt.
-
Maxxy10
addikt
Castlevania 4. évad berendelve.
-
negyven2
nagyúr
-
törölt tag
Szerintem most olyasmire lehet készülni, mint anno az írósztrájk idején, rövidebb esetleg nem teljesen kész évadok.
Kivéve Netflix, nekik van vagy 100 film meg 200 sorozat már leforgatva. Szóval nem lesz hiány.
-
Sprq
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
a koronavirus miatt lőtték le, a szkriptek elkészültek, de a sok nemzetközi szereplő és helyszín miatt nem vállalták be a forgatást
Messiah, which features a large international cast and is filmed in multiple locations around the world, is the type of production that would be extremely difficult to pull off any time soon as most of the world continues to be gripped by the global coronavirus pandemic. [link]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Maxxy10
üzenetére
Egy évadot bírt!? Elég gáz. Pedig nekem lenne benne potenciál, de értem, hogy ha érdekesek szeretnének lenni, akkor durván rálépnek az összes egyistenhívő egyház tyúkszemére és vannak köztük, akik kicsit keményebben szoktak hangot adni nemtetszésüknek...
Szerintem kár érte. Shame on Netflix. Gyáva szardarabok. -
bagyulajuve
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
én sem, kb a felénél abba hagytam, mert valahogy ráuntam
-
Maxxy10
addikt
Nagy valószínűséggel kaszát kapott a MESSIAH.
-
BITBOYS
addikt
Ozark
Elég kellemesen indult, főleg mikor kiderülmit néz folyamatosan a notiján a srác
Eléggé összeszedett forma, és hidegvérű Is
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
-
törölt tag
Nekem kicsit csalódás volt a biztonsági játék. A portálból előjövő kígyós lényeket sem értettem igazán, a szintetikus evolúció csúcsa nem hiszem, hogy így nézne ki. Szerintem nem is volt tervben ez, hogy jobban kifejtsék ezt a részt és a köv évadban sem fogják nagyon. De a többivel egyetértek, voltak jó jelenetek. (#50023) bobalazs
Nem, lesz második évad, hogy mikor az kérdés, de tervben van. -
bobalazs
nagyúr
Holnap Ozark új évad. Várós.
Star Trek Picsard:
Ezzel remélem vége, mert korrekt lezárást kapott.
Másrészt meg én úgy láttam nem jól láttam?hogy az az izé, az keresztül tudott jönni a portálon, -
oriic
HÁZIGAZDA
Star Trek Picard
1x10
Végül
biztonsági játékot játszottak, de talán ez így is volt jó. Az a minimális harc látványos volt, de ami a részben legjobban tetszett (Mármint azon túl, hogy Hetes kinyírta azt a ribancot), az a végén a beszélgetés DATA-val és az ő halála. Remek jelenet volt mindegyik. Kár hogy a nagy idegenekből sokat nem láttunk, talán a második évadban (ami ugye már be van rendelve) többet megtudunk róluk. Bár talán addigra kitalálnak valami másik sztorit helyette a készítők. (Én a BORG-ot viszont továbbra is szívesen látom) -
HUTCHDB
nagyúr
Volt már?
Most Dangerous Game -
vittgen
senior tag
Szerintem nagyon király sorozat!
-
No csak végére értünk az első évadnak. Az utolsó epizód volt talán a legjobb.
Volt egy olyan hihetetlen hangulata, plusz a zene a végén nagyon ott volt. Igaz voltak kiszámítható jelenetek, de a párbeszédek, jelenetsorok, az egész nagyon egyben van.
Számomra jobb, mint a Breaking Bad.
Szerintem holnap nekiállunk a 2. évadnak. -
Miklós315
aktív tag
válasz
üzenetére
Akkor a Drót! Persze, ha még nem láttad. Sokan szidják, mert nem pörgős akciósori, hanem a lassú, reálisabb, összefüggésekre és apró részletekre alapozó cucc... Ha a csi-okat csíped, akkor ez nem lesz feltétlenül jó Neked, de, ha az agyalósabb, kibontakozósabb cuccokat, akkor ennél jobb nem igazán van máig.
+- ízlések és pofonok
-
vittgen
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Az első évad után a szálkás szőrű tacsimat szkófild-nak neveztem el!
Mindig megszökött!
-
.LnB
titán
Az igazi ok, amiért Steve Carell kilépett a The Office-ból.
Érdekes. És szomorú.
Azóta se láttam olyan sorozatot amit ennyire megszerettem volna. Persze vannak jó sorozatok, de a The Office szerintem nagyon különleges volt.
És az a búcsú.. : [link] -
Miklós315
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem lett volna rossz szűkíteni az eredeti kérésedet: milyen műfajra/tematikára/hangulatra vagy vevő, esetleg mit láttál eddig a fenti "tematikákból"?
Így, hogy semmi konkrétum nincs:Huff
egész rövid, kiválóan megírt családi dráma nagyszerű karakterekkel, és színészekkel.The Good Wife (A férjem védelmében)
ez hosszabb, de szintén ragyogóan megírt karakterekkel van tele, nagyon jó a politikai szál, és mind az átkötő szál (az ügyvédi iroda), mind az aktuális jogi esetek igényesek és sok témát boncolgatnak.The Leftovers (A hátrahagyottak)
közepesen hosszú, de nagyon lassú, mesélő történet, szintén erősen megírt, összetett karakterek erősítik az alapsztorit, ami nagyon jól járja körül az emberi pszichét/érzéseket/vágyakat/kitartást/eltökéltséget/gyengeséget, stb. A látvány és a zene is roppant igényes.The New Pope (Az ifjú pápa) és The Young Pope (Az új pápa)
két évad (egész rövid), de minőségi sorozat. Bizonyos témákat jár körül (a nyugati világ - elsősorban európa - identitásvesztése főként a Vatikánból nézve), szokásos: jó karakterek/színészek/látvány/zene.The Wire (Drót)
5 előre elgondolt évad, tehát kerek egész a története. Bűnözők és bűnüldözők, civilek és politikusok, tanárok és melósok, no meg a média is terítékre kerülnek egy helyi érdekeltségű nyomozásból globális szálakkal átszőtt világábrázolásig jutva, generációváltásokkal. Lassú, de odafigyeléssel készített, intelligens sorozat. -
törölt tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Megjátszod, vagy így születtél?

BITBOYS
Ne erőltesd már előtted ellőtték. Nem vagy ezzel népszerűbb.fant0mi
Akkor nézd végig minden héten 10x poéngyáros arc
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem de, hanem tehát.
-
Az egész család valahogy nagyon ott van. Még a kiskölök sem beszari.
Ezt csak akkor olvasd, ha láttad a 9. részt! Néha nagyon eltalálják a szöveget. Wendy is amilyen spontán tud előrukkolni valami jó ötlettel, máskor meg mintha tök depi lenne.Ahogy Charlotte mondja pénzpakolás közben, hogy legalább 10 gyerekmunkatörvényt szegtek meg, az nekem valami eszméletlen volt.
Amint végeztünk az első évaddal, rögtön neki kell ugranunk a 2.-nak. Úgyis maradjotthon van.
-
junkhead
aktív tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Minden idők egyik legszerencsétlenebb/bénább/kiszámíthatóbb sorozata a Zero, sztori nélkül, gyenge színészekkel.
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az első részben a világ bemutatása nagyon beszippantott, remélem több "való világ" jelenet lesz mostantól.
-
S e t h
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nálam eddig az év meglepetése.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- elég csak ha emlegetik

).
Gondolom, a világjárvány miatt minden nehezebben megy majd. De remélem, nem kell éveket várni a folytatásra.
Végre.