Hirdetés
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
Topikgazda
Ez a Twisted metal mekkora egy bolond sorozat még mindig

-
Narxis
nagyúr
Jöhetne már az It: Welcome to Derry. Még 2 nap...
-
freeland0806
aktív tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Egyszer elmegy, ha nincsenek túl nagy elvárásaid. Nem nézhetetlen azért, egyszerűen csak túlzottan kiszámítható volt nekem. Meg összecsapottnak tűnt a vége.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
Pont neki akartam állni.
Az elejètől.
Akkor most mit csináljak
?Amúgy a Poker facet nèzem, azal hamarosan vègzek. Az tetszik nekem.
-
freeland0806
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sajnos egyetértek... Többet vártam volna. Vagy kezd kifulladni ez az egész, vagy már alacsony az ingerküszöb passz. De ez tényleg harmatgyenge volt nálam is. Elején tetszett
-
Na még ez is:
Death by Lightning | Official Trailer | Netflix
Michael Shannon, Matthew Macfadyen, Nick Offerman és hát ugye.. Betty Gilpin
-
-
Janaboy
Topikgazda
Ha már lemaradás.. Vége a GenV második évadának.. Nem volt rossz, de igazán kiemelkedő sem.. Végét gyorsan lezárták..
-
S e t h
nagyúr
Annyira közkedvelt sorozat lehet itt a Slow Horses, hogy kb. egy hónappal le is maradtam a következő évad indulásáról.(itt szoktam tájékozódni mikor mi indul éppen)
-
paatrick
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Sose voltál még kutyacsibészelésen ugye... az alien egy kutya szintjén van. Nem a kvantumfizika alapjait füttyögték el neki, csak annyit hogy marad/támad/gyere. Szóval még mindig ott tartunk hogy túl sokat próbálsz belelátni.
A lóról meg ha járnál faluhelyen akkor tudnád hogy a saturészeg embereket a kocsmából arra a vezényszóra hogy "öeájó mennnyük hazzza" simán egyedül hazanavigálja amíg emberünk alszik a lovaskocsi platóján.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A legtöbb "beszélő" állat kommunikációján meg alapból nincs mit megfejteni. Alacsonyabb agyi szinten vannak megragadva, szóval annyi a beszédük hogy "veszély/kaja/szex".
Az ennél is butábbak mint a rovarok, hangyák meg feromonokkal kommunikálnak. Ez már rég meg van fejtve, lásd feromoncsapda.Az alien univerzumban eddig csak 2 értelmes lény létezett. Mi meg a predatorok. Ezzel a sorozattal csatlakozott a "szem" harmadiknak. Az alien sosem volt egy szinten még az emberrel se.
-
paatrick
őstag
Na ha már ennyire benne vagyunk a Barátok köztben meg sorozat topik, én biztos néztem vagy 10 évig (tini évektől kezdve, nem is volt más választásom mert 1 db TV-nk volt, anyám meg ezt nézte
), de az utolsó pár év már nem volt meg. Mikor bejelentették hogy az utolsó rész jön akkor viszont odaültem hogy megnézzem. Ésss máig emlékszem a csalódottságomra, én vártam volna a végén valami 5+ perces "tiszteletadást" ahol minden régi szereplőről az első évektől kezdve bevágnak 5 másodpercet mosolyogva közben valami szívhez szóló monológ a háttérben. Ehelyett volt kb 1 perc összevágás az utolsó 3 (? felét nem is ismertem) év szereplőiről felváltva azzal hogy Zsolt menekül meg mondja a monológját. Szerintem méltatlan lezárása lett. 
-
HUTCHDB
nagyúr
Murdaugh halál a családban
A Disney+ kínálatában elérhető dráma sorozat.
2 részt néztem meg eddig.
Pazar!
Aki szereti az amerikai kisvárosi történeteket, a hús-vér, emberi kapcsolatok, átélhető érzéseit feldolgozó sorozatokat, annak ajánlom. -
paatrick
őstag
bobalazsnak annyira elvette az eszét Tilda hogy 4 posztot se volt hajlandó visszapörgetni.
Ezt meg a Mikulás hozta: Tilda szexi csábítására mindig emlékezni fogunk!
-
bobalazs
nagyúr
-
paatrick
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Kutyát láttál-e már életedben?
Lovat? Még csak közös nyelvet se kell beszéljünk vele hogy irányítsuk... -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
paatrick
üzenetére
Nem az alien fajba "látunk bele sokat", hanem elég csak abból kiindulni, hogy itt a valóságban SEM tudjuk SEMMILYEN állat kommunikációját olyan szinten megfejteni, bálnák, hangyák stb hogy azokat úgy csicskítsuk mint ez a bádogember ezt a példányt. Nem érdekel hogy "biztos a robotagya által megteheti", ez is csak egy szokásos Mary Sue, ez a baj.
-
negyven2
nagyúr
Vince Gilligan (Breaking Bad, Better Call Saul) új (Sci-Fi?) sorozata:
-
itroh
tag
Azért a Yellowstone-t le barátokköztözni elég komoly, bár lehet én vagyok fordítva bekötve de én odavagyok a Task sorozatért is.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
freeland0806
üzenetére
Ahogy már írták többen is, eléggé megosztóak az egyes sorozatok.
Nekem teljesen bejött mind. Én elsőként a Yellowstone-t néztem meg (azt jelent meg legelsőként), de azt ajánlom nézd időrendben.
1883 -> 1923 -> Yellowstone
Aztán majd kiderül, neked melyik hogyan jön be... kitartás!
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Én meg mindháromra azt mondom, hogy bántam volna ha kihagyom. Bár az 1923 volt szerintem a leggyengébb.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
1883 zsír, és kb azokkal a hibákkal amiket írtál
1923-at én feladtam, nekem nagyon unalmas volt és széteső
Yellowstone - nekem pont fordítva, mint általában másoknál, az első két évad nem jött be, túl sok volt az "irreális" akció (aggresszió) és inkább 3 évadtól lett komolyan vehető -
válasz
freeland0806
üzenetére
Első 2 évad Yellowstone-t nyugodtan nézd meg, jó lesz. Utána saját felelősségre.
Szerk.: és ezt úgy mondom mint Deadwood + 1883 fan.
-
válasz
freeland0806
üzenetére
Szerintem az első három évad rendben volt, utána kicsit elment... modernbe.
-
KISDUCK
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
Kb. "barátok közt" sztékkel és lövöldözéssel.
-
Đusty
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
1923 teljesen jó, csak anyázós, a yellowstone nekem nem jött be egy részt sem tudtam végig nézni, felejtős vacak,
-
válasz
freeland0806
üzenetére
"Nekem a Deadwood lett a nagy betűs WESTERN"
-
freeland0806
aktív tag
1883
Végre sikerült rávennem magamat, hogy megnézzem. Sok időmbe tellett míg végre eljutottam idáig. Mindig volt valami fontosabb, amit megnéztem helyette, ez meg tolódott.
A Yellowstone univerzumot nem ismerem, egyetlen részt sem láttam a fő sorozatból (jól írom? fő sorozat?), de gondoltam belevágok úgy, hogy először a spin offokat megnézem, aztán a Yellowstone-t is. Ezt egyébként többen ajánlották is, hogy jobb mint a megjelenési sorrend.Igazából pont előtte láttam a Deadwoodot életemben először, szóval magas volt a léc, amit megkellett ugrania az 1883-nak. Nekem a Deadwood lett a nagy betűs WESTERN. Abszolút felső polcos, pedig nem mai darab. A film is tetszett ami lezárta.
De vissza az 1883-ra!
Kezdem a negatívumokkal: A romantikus szál(ak) az én gyomromat néha megfeküdték. Az is furcsa volt, mintha a rosszfiúk nem tudnának célozni (viszonylag közelről sem), míg Duttonék általában tűpontosak voltak.Az kicsit furcsa volt , hogy a kiscsaj milyen hamar túllépett a halott barátján az indián sráccal. Viszont a dialógusok, bár nem Deadwood szintűek azért nagyon jól megvannak írva. A táj brutál jól néz ki mindig, a fényképezés profi meló. Hangulatát nézve tud izgalmas is lenni és nyers is egyaránt. A színészeket is csak dicsérni lehet. Baromi jó kis western minisorozat. Egy szép izgalmas kerek sztorit sikerült lerakni az asztalra
Nem tudom mi várható az 1923tól, nem tudom, hogy a Yellowstonetól mi várható, de az 1883 nálam a hibái ellenére is magas minőséget képvisel. Bejött
-
Rigormortiis
veterán
Az Usher-ház bukása:
Pont semmit nem vártam tőle, de baromi jó volt. Már az első részeknél feltűnt, hogy az epizódok címe egy-egy Poe novella vagy történet címe is és még tematikájában is van hozzájuk köze. Komolyan, baromira betalált az egész, pedig sem a Hill, sem a Bly udvarházért nem voltam oda.
-
freeland0806
aktív tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Én sem tudtam előtte, hogy az volt, de nem is érdekelt egyébként. De külön hangsúlyoztam, hogy nem ez az egyetlen problémám a sorozattal. Akinek tetszik annak egészségére, engem nem zavar kinek mi tetszik. Ráerőltetni ne akarja másra a szemléletét igazából ennyi az egész.
-
Major Lion
senior tag
válasz
freeland0806
üzenetére
Teged nem erdekel, mast meg lehet igen, mint ahogy irta valaki hogy o pl nem tudta hogy meleg votl a szinesz, mintahogy azt sem hogy min kellett keresztul mennie emiatt. Talan a keszitok ugy ereztek hogy ha mar amugy is sok film/sorozat elott tisztelegnek akkor ennyit megerdemel az a szinesz is akinek az egyik legjobb horrort koszonhetjuk.
A sorozat vegen meg elhangzik, hogy mindenki megcsinalta mar a maga Ed Gain verizojat, hat most a keszitok is, es ez most ilyen lett.
-
Lajmund
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én abba is hagytam 2 rész után. Unalmas hulladék borzalom. Ez a szék alatt is hasonlóan szemét egy valami. Ezért büntetést érdemelnének hogy ilyet kiadnak. Mintha azt akarná a hbo az ilyen sorozatokkal hogy az emberek eret vágjanak. Nagyon nyomorult élete lehet aki ezekkel a retkekkel tud rezonálni.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi az írást! Eddig se bántam egy pillanatra, hogy elengedtem ezt a nyomozós-thrillesresnek álcázott gagyi, szuper modern és safe amcsi nyálat, ezek után végképp nem bánom

Ha kell valami értelmesre sikerült, nézd meg az Untamed-et, kicsit lassú és az a pár akció jelenet gagyika lett, de minden más nagyon rendbe volt.
-
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
VágniValó
üzenetére
The Task (2025)
Sose írtam róla, de ott az HBO-n a The Task...szeretni akartam de teljesen felb@szott.
Na hát ugyanezen a véleményen vagyok én is. Végigszenvedtem bár nem tudom minek. Még tekeréssel is egy nagy 0 ez. Egyszerűen nincs mit benne szeretni, pozitívként kiemelni. Kiszámítható, gagyi, lassú... rengeteg időhúzó párbeszéd és jelenet van benne, a fél évad simán kivágható lehetne és még úgy se maradna ki semmi fontos történés... utálom az ilyet. Szerencsére csak 8 részes, de akkoris, undorító az ilyen időt lopó semmimondó sorozat, mondtam már? Legalább lett volna izgalmas, vagy egy jó karakter benne, esetleg 1-2 sötéthumor vagy valami.. de semmi.
-
freeland0806
aktív tag
Na látom akkor vannak még rajtam kívül, akikkel ugyanaz a véleményünk
Sajnos ez van. Bízom benne, hogy lecseng majd ez is már lassan. -
arcitec
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
Nero the Assassins
Sokkal jobb mint a Tulsa ( Főleg ez a 4.ik - úgy Han Solosan - humbuk az egész időhúzás a
nagy semi kitöltésére.) Szóval jómagam inkább ilyen és hasonlókat néznék ...
Ami nem kiszámítható ....
Amúgy érdemes lenne statisztikát elkövetni a nagy regények és filmek (amik igazán jók lettek izlésektől függetlenül) darabszámaira és időbeni elkészültükre.
Mert bizony ekkora dömpinget kiszolgálni nincs annyi írói tehetség. Szerintem .... -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem tudom... annyira talán nem lett túltolva, láttam már túltoltabb filmet és sorozatot is.
Viszont rohadt sokat káromkodik benne a csaj és abszolút jól eltalálták a szinkront is meg úgy ámblokk volt egy vicces hangulata az egésznek. Kár érte.Amúgy 2020-ban gyártották, nem tudom,hogy az akkori kornak mennyire felel meg a wokeság.
Nekem a Szexoktatás már túltolta nagyon. Ki lett kapcsolva, egyszerűen nem ment le...De az indokolatlan minden filmbe sorozatba tegyünk egy leszbikus/bzi párt is, még akkor is, ha nem ad hozzá a történethez egyszerűen nem értem...
-
Tasunkó
őstag
válasz
freeland0806
üzenetére
És akkor még nem láttál lehet igazi B kategóriát. Most nézek egy olyat hogy Wayward, magam sem tudom miért. Azt hittem ez egy 30 éves legalább, mert úgy néz ki mintha az AI rakta volna össze 80-as évekbeli B kategóriás thrillerekből. Annyira ágyúval lövik a verebet, hogy itt a biztonság kedvéért mindenki leszbikus. Az egyik jelenetben a bolti eladó mondja a szereplőnek hogy a városukban nagyon jól fogja érezni magát, és a jelenet célja olyan volt hogy így a szereplő is, és a néző is találgathatott hogy mire gondol, és nekem rögtön az ugrott be hogy itt lehethogy minden lakó meleg. Meleg Megye
És amilyen ügyetlen csak a B kategória tud lenni, annyira együgyűn szervírozzák bele a leszbikusokat, hogy már kíváncsi vagyok mi lesz ebből, de tán a Power Of The Ring volt utoljára ennyire fura valami. Vannak benne jó nők, de a főszereplő az nőből operált férfi, általában minél melegebb, annál okosabb valaki a sorozatban, ami spoiler lehet, bár még nem fejeztem be. -
freeland0806
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ja ha így értetted akkor nem, nem furcsa. Mivel az utóbbi években egyre több ilyen produkció született. Ezért is írtam fentebb, hogy annyi mindenben benne volt az utóbbi években, hogy akkor tényleg nem néznénk semmit ha ezzel lennénk elfoglalva állandóan. Valamennyire le kell ezt nyelni. Ugyanakkor a véleményem az az, hogy nekem nem tetszik, hogy ennyire rá van erőltetve az emberre. Például engem nem érdekel, hogy Józsi meg a Psycho csávó mit csinálnak egymással. Engem az érdekel, hogy Ed Gein mit csinál és miért lett olyan amilyen. Engem nem kell érzékenyíteni. Nálam már rég az ellenkezőjét érték el ezzel és szerintem sokan vagyunk így ezzel. De ez már más téma nem akarom túlságosan szétoffolni a topicot.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
Értsd: az "elembeteke" érában
-
freeland0806
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ez egy 5 éves sorozat
-
Pro Koryak
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
... és ezt a sorit - I am not okay... - miért most készítették el, nem furcsa?
-
Farkassacred
őstag
Én dobtam ezt a sorozatot, pedig az animét imádtam. Az 5-6. résztől agysorvasztó marhaságokat kezdtek el belerakni a sorozatba, nézhetetlenné tette számomra az egészet így. Sajnáltam, mert a színészek jók voltak. De hogy az animét egyáltalán nem láttam bele az hótziher.. Köze sem volt kb az eredetihez.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Splinter Cell: A halál árnyai
Splinter Cell: Deathwatch (2025)
season 1 finaleNem volt rossz, de a jó se ilyen
egy lopakodós játékból elég nehéz akciófilmet csinálni, mégis megpróbálták, ugyanaz a szituáció, mint amikor CT/DA után a Conviction-al akartak soft-rebootot nyomni a videójáték sorozatban... Sam nem rambó, mégis azt faragtak belőle a játékban és most a sorozatban is. Alapvetően a story egész jó lenne, még talán érdekes is és az animáció, rajzolás is egész tűrhető de az ikonikus rádió-berregésen és a 3 optikás zöld éjjellátó szemüvegen kívül ez lehetett volna egy Bourne ultimátum is akár.. vagy bármi más. Az meg kifejezetten dühítő, hogy a sok éve bejelentett SC1 reboot már évek óta nem jön, semmi hír róla, de netflixes sorozatkészítésre van idő, meg pénz...? Mégha jönne is valamikor új rész, akkor megérteném, hogy marketing fogásként a sorozat hype-nak jó lehet.. de így?
-
freeland0806
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ne túlozz már légyszives. Arról írtam, hogy indokolatlanul belerakták. Ez a véleményem. Hogy az "Ez így nem oké"-ban mennyire adott hozzá a történethez arról nem tudok nyilatkozni, nem emlékszem arra a sorozatra. Ami neked fanyalgás volt, azt a valóságban úgy hívják, hogy vélemény.
-
Golden Kamuy 2 (2024)
A frenetikusan agyhalott film után nagyon vártam a beígért sorozatot, ami meg is érkezett, el is kezdtem nézni... aztán 2-3 epizód után ment többhónapos pihenőre. Fura az ügy, mert egyrészt megvannak a sorozatban is azok az értékek, mint a filmben: nagyon komolytalan, nagyon lelkes, a közelik Asirpa íjazásáról még mindig nagyon menők, és persze továbbra is megunhatatlan, ahogy főhősünk a távol-keleties, gutaütés-közeli stílusában beleüvölti az arcunkba, hogy "Én vagyok a halhatatlan Sugimotoooaoaoooaaaarrghh!!!!". Csak sajnos amíg ezekre felépítve a kétórás film lepörgött, és észre sem vette a néző, hogy érdemi cselekvény nemigen van, az 50-55 perces sorozatepizódok hajlamosak nagyon leülni. A 4. epizód kicsit belendült, ahogy bejött 1-2 természetfeletti faktor, és az íról elkezdték ismét fullba nyomni - úgy tűnik, a Golden Kamuy kreténség nélkül nem az igazi. A maradék négy epizód elég hullámzó minőséget mutat, a 9. közepén volt egy epic facepalm akciójelenet, azt szerettem, és már vége is a... na nem a sorozatnak, hanem az "első résznek". És ezek után úgy tűnik, hogy nem egy következő sorozatszezon következik, hanem egy újabb film. Konzekvens, mert így az írókon és a szereplőkön kívül a producer is fullba nyomhatja...
Nehéz jó szívvel ajánlani a sorozatot - nem ajánlani meg még nehezebb. Kicsit szenvedős volt végignézni, de ha nem teszem, hiányozna. Kap egy 6/10-et.#értékelés
-
Pro Koryak
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
Az előző oldalakon éppen te fanyalogtál miatta!

3.é.1.r.
annyi név és annyi értelmetlen, nevetséges kavarás + szinte másodpercenként váltott a kamera az első 10 percben, hogy elment tőle a kedvem.
Az 1.+2. évad valóban pörgött, jól össze volt rakva, de ez...pfff
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi, hogy jelezted. Elkerülte a figyelmem, hogy kint van a harmadik évad. Az első kettőt nagyon bírtam.

-
Vallási fanatizmus boszorkánysággal és szárazsággal keverve.
Egész nézhető. -
AD4MINATOR
nagyúr
A diplomata
The Diplomat (2023)
season 3 finaleAmennyire jó volt az első 2 évad, túl magasra tette a mércét, most azt nem sikerült megugorni már, sajnos. Még mindig minőségi tartalom ettől függetlenül, de érezhetően már erőt veszett. A lead színészek továbbra is jók és ügyesek, de a story most nem volt annyira izgalmas. Viszont azt most is kiemelném, hogy megint nem vagy nagyon kevés fillér időkitöltő párbeszéd volt, végre ez is olyan sorozat, ahol értelme van minden beszélgetésnek a karakterek között.
-
freeland0806
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Annyi mindenben benne volt az utóbbi években, hogy akkor nem néznénk szinte semmit ha mindig ezzel lennénk elfoglalva
-
Sonja
nagyúr
Nézi valaki az Apple TV-s The Last Frontier sorozatot?
Eddig 3 rész ment le, de nekem ez nagyon tetszik!
Jason Clarke szerintem nagyon jó benne. Egyelőre Haley Bennett viszont olyan semmilyen.
Nagyon várom már a következő epizódot. 
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ebben is ott a woke, ez most nem zavart senkit? Milyen érdekes!!!Erősen hajaz a Thelma (2017) norvég filmre. Nem tudom ezt is a képregényből gondolták-e tovább vagy a képregény született a norvég filmből

Igaz, a film jóval komolyabb. -
bobalazs
nagyúr
Az igazság megszállottja
Original title: The LowdownAzt az infót kaptam hogy Ethen Hawke féle The Lowdown című sorozatot valós személyre alapozták, aki öngyilkos lett. Neki, illetve kitartó nyomozó munkájának köszönhető a Center for Public Secrets. Kb senki sem tudja hogy valós és létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

azért én bizakodó vagyok

?
Dehát ilyen az amikor azt hiszik a több, jobb?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)