Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
Jó volt az eheti supergirl
kár, hogy nem lesz több ilyen bitchy-supgirl rész, mert így legalább élvezhető is egy kicsit a sorozat
(na meg végre fel tudták öltöztetni normálisan Kiera-t is catco-nál)Amúgy elstartolt az Americans is, de látom itt 0 komment van róla

-
Ragnar95
félisten
Daredevil S02E01-03
Jó lesz ez megint, ez az évad még gyorsabban beindult, mint az első. A verekedős jelenetek még mindig nagyon profik, The Punisher is nagyon jól játssza a szerepét és a hangulat még mindig zseniális.Az se feltétlenül tett rosszat a sorozatnak, hogy Matt kivonta magát az ügyvédi irodából kicsit, érdekes látni, hogy mire jut Foggy és Karen Matt segítsége nélkül.
Arra leszek még kíváncsi, hogy mikor árulja el végre Matt Karennek, hogy ő Daredevil. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
lacy86
addikt
GOTHAM S02 E13-E14
Nagyon jo reszek voltak!
Ez a Hugo orvos egy allat!
Kivancsi vagyok, hogy a tovabbiakban kit fog "atprogramozni" ( Galavan is ott volt a kapszulaba, Barbara is ott fekudt az agyon 
-
gmx9
aktív tag
Pár hete kezdtem el a Rick and Morty című felnőtt animációs sorozatot. Már hallottam róla innen-onnan, és hogy jó, de magasan felülmúlta az elvárásaimat. A zseniális jelzővel még várnék, de közeledik afelé. A nagyon szórakoztató és kreatív felszín alatt nem egy mélyebb gondolat is megjelenik, mindenképp frissességet hozott a maga kategóriájában, amit a kicsit már fáradt "egyeduralkodók" után jó volt látni.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ja igen az lemaradt, hogy amit még sajnálok az
hiányaPetrov
jó lett volna ha többször szerepel, mert anno nagyon jó embert találtak a karakterére 
-
AD4MINATOR
nagyúr
House of Cards Season 4 Finale
Emlékeztek még arra amikor előző (előtti) évadban Frank rákopog a gyűrűjével az elnöki asztalra majd hirtelen elvágják a képet és vége? Nos ugyanilyen hatásvadász az S4 vége, mikor mondják: "We Make the Terror"
Sőt, ráadásként még Claire is belenéz a kamerába, miszerint "az Underwood-ék már egy egység". Tökéletes ábrázolás.
Amúgy hamár Claire-t szóba hoztam, ez az évad ad neki igazán karaktert. Az évad kicsit becsapós, mert a néző azt hinné, hogy Frankről szól, de (titkon?) igazából Claire karakterfejlődése az ami fontos. Persze Frank sem unatkozik, sőt, de a lényeg, most nem rajta van.
Biztosan sokan vannak akik a 3. évadban kicsit csalódtak - köztük én is - bár még így is szuper évad, csak HoC szinten nem "annyira". Viszont ez a 4. évad hoz mindent amit kell: árulás, merénylet, halál, ICO, erős ellenjelölt Conways szerepében, stb....
Claire anyjának szenvedés számomra is idegesítő volt és ahogyan olvasom a neten a kommenteket, ezt kb. mindenki kiemeli, amit meg is értek. Viszont szerencsére inkább csak 2 fontosabb jelenet közé szorították be ezeket a részeket és nem ezek voltak a főjelenetek az epizódokban.
Az ellenjelölt szerepében a Conway család remek alakítást nyújt, jó ellenfelek az Underwoods-éknak. Örültem neki, hogy normális karaktert tudtak írni rájuk, mert H Dunbar minden volt csak nem méltó ellenfél.Amit viszont kiemelnék az a csodás színészi teljesítmény amit a két Underwood által láthatunk. KS és RW továbbra is nagyon jól hozzák a karakterüket. Ami nagyon tetszett még, hogy Claire-t továbbra is egy erős nőnek ábrázolják, sőt az évad végére már-már túlszárnyalja Franket - ami ugye elég nagy teljesítmény

tldr.: az évad szuper, a 3. évadnál sokkal jobb... aki csalódott, érdemes folytatnia a 4. évaddal: sok izgalmas dolog történik és a színészi játék továbbra is remek!

-
brownus
veterán

-
Ragnar95
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nyilván elég nagy rá az esély, hogy Frank volt, de láttunk már elég nagy meglepetéseket ebben a sorozatban... 
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi, a többit oda fogom képzelni.

-
KisTücsök
addikt
Tudtok mondani néhány olyan újoncot, amikre idén érdemes lehet odafigyelni?
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Ragnar95
üzenetére
Frank és
Mahony megölése eléggé összefügg, szerintem az egész castban nincs egyetlen ember rajta kívül aki tudna fegyverrel bánni csak Frank (ugyanis feltételezhetően puska lövés volt, nem pisztoly ezért sokakat ki lehet zárni, mert eltévesztenék a lövést). Talán Laurel a latinmaffia által (ő volt még nagyon oda Wes-ért és annak drámájában) Többiek kizárva (Annalise, Bonnie, a gyakornokok) A szerelmi szálak kavarása mindigis mellékes volt, a fő szál lényegében "vége" ugyanis mindenki tudja mi Sam-Frank kapcsolata, Annalise múltja, Wes múltja..stb.. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
üzenetére
Röviden:
Wes anyját megerőszakolta Mahony (akinek a fia ellen volt a tárgyalás ugye 10 éve ezelőtt)
Annalise erre rájött, "megzsarolta" Mahonyt. Wes anyja félve Mahony haragjától (ő ugye egy bevándorló, míg Mahony egy nagy cég fejese) megöli magát inkább, nehogy a kicsi Wesnek baja legyen (maradhat az USAban végül a gyerek)
Miután ez megtörténik Annalise elhatározza hogy keresztbe tesz Mahonynak, de Mahony egyik embere (egy jó nő
) lefizeti Franket, hogy segítse őket Annalise ellen, így mikor Annalise elindulna a keresztes hadjáratára akkor "a nő" szól Mahonynak hogy gáz van, mire ő kiadja a kill-ordert... aztán végül csak egy kocsibaleset lesz nem gyilkosság, de emiatt Annalise elvetél, brhühühü, dráma stb....többit már odaképzeled. -
Ragnar95
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Annyira engem sem nyűgözött le ez a finálé, valahogy ütősebb befejezést vártam... Megválaszoltak sok kérdést, de még több újat nyitottak, úgyhogy megint cliffhanger a vége...
Van itt még bőven nyitott bonyodalom, szóval szerintem nem feltétlen lesz nehéz dolga az íróknak a folytatással...
Egyedül a Wes szál, illetve a gyilkosság került teljesen megválaszolásra, de cserébe most ott lesz Mahony gyilkosságának a kérdése, illetve hogy mi lesz most Frankkel, a szerelmi szálakat meg ne is említsük... -
Zsoxx
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én kaszáltam a 2. évad elején, túl sok volt már a buzulás...
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi.

Ott maradtam le, hogyAnnalise-nek valami köze volt Wes anyjához. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
üzenetére
how to get away with a murderer season 2
full spoiler + finálé
biztos több is van, de ezek a főbb dolgok amit eszembe jutnak: 1. Caleb a gyilkos (kiderül a fináléban és tesója >> a kínai csaj (kiderül: szerelmes Caleb-be) kijön a börtönből, mert vall) + a menekülőben lévő fehér srácot elkapják, de vall ő is (Caleb ölte meg a szülőket a pénzért) és happy end (ha érdekel akkor annyit kell tudni, hogy Calebet a futó mobil-app buktatja le, így pontosan lehet tudni hol volt azon az estén >> nem ott ahol mondta
)2. Frank eltűnik fináléban (kiderül hogy a múltban miatta történt Annalise a kocsi-balesete) (valószínűleg ő lövi le Mahony-t is a végén) 3. Mahony (kiderül Wes apja) meghal 4. Connor pasija (Oliver) kitörli a Stanfordi sikeres jelentkezéses emailt Connor laptopjáról (ajaj??) 5. Michaela Pratt (Calebbel kavar) és Asher Millstone (Bonnieval kavar) "összejönnek" (2x
)6. Wes és Laurel csókolóznak (Frank féltékeny lesz) Igazából a kérdés az, hogy innen hogyan folytatják, mert most kb. minden fontosabb szálat lezártak..
esetleg valaki ötlet? -
Ragnar95
félisten
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Le vagyok maradva 6 résszel.
Spoiler tag-gel jöhet mi történt benne. -
dokee78
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mindkettőt fogom is nézni,de most jól akarok szórakozni,tehát unalmas részeket most kihagynám.
Melyiknek erősebb ez a 4 része? -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Már egyszer kérdeztél ezekről.. még mindig nem tudsz dönteni??
Mindkettő jó.
ON: how to get away with a murderer finálé..... hát.. khm... most nem volt olyan ütős, mint amit korábban megszokhattunk és maga az évad sem volt a legjobb - bár még mindig sok másik sorozatot ver.
-
dokee78
félisten
Szerintetek melyikbe kezdjek bele?
Melyik a minőségibb?The Night Manager vagy a 11.22.63?
Mindkettő esetén 4 részhez van feliratom. -
spiky03
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jó jó tudom, de azért én elnézném már azért azt a Batman-hez vezető utat.

Vártam ezt a beszólást.
Nah de ha felcserepedik jó bőr lesz belőle az tuti. 
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
spiky03
üzenetére
Ez a sorozat szerintem sosem fog csak Brucieról szólni... neve is Gotham, nem Batman: Origins.... Így legalább több teret kapnak az ellenségei, így érdekesebb... most hogy Alfred miket tanít meg neki az mellékes, úgyis tudjuk hogy Batman lesz a végén belőle aki lekaratéz mindenkit és mindent rejtélyt megold 2 perc alatt...
te kis pedo Selina májusban lesz 17
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spiky03
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Akkor cseréljék le.

Amúgy nem tudom meddig viszik majd a történetet a 3. évadban, mert most ugye megismerjük az ellenségeit. Remélem a 3.évad már inkább majd azért Bruce-ról fog szólni.
Selina már most is jó csaj.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
spiky03
üzenetére
hát ha jól tudom akkor Brucie most kb 16 lehet tehát inkább egy jó 15-20 évet kéne ugorni, mintsem 10-et, úgy pedig már a többi szereplők sem igaziak.... elég csak belegondolni Gordon-ba, ő egy nyugdíj előtt álló vénkopó amikor Bruci igazi Batman-est játszik már, tehát a mostani Gordonnak öregednie kellene bő 30 évet
(Selina is kislány még, neki is kell bő 10év mire bombanő lesz 
tehát kb. az egész stábot le kellene cserélni ahhoz, hogy B.. B lehessen
-
Supergirl 116:
Juj, de nagy dráma. Ezt az egészet már láttam annak idején egy Christopher Reeve-féle Superman filmben. Az azért túlzás, hogy még csak bejelentik a bajt, de már bontanak is minden Supergirl plakátot és miegyebet.
Egy-két kiló smink, másik ruci és máris bombanő a kicsi Melissa.
-
spiky03
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én nem bánnám ha lenne benne kb egy 10 éves időugrás. Mert én már azért nézném, hogy Bruce-ból, hogy lesz Batman. Milyen lesz a kiképzése, hogy fejleszti a készségeit, hogy válik azzá a "nyomozóvá" akivé.
Mert ha időrendben haladnak, akkor valóban kb 10 évad után lesz csak rajta a Batman jelmez, mint anno a Smallville-nél volt. annyi időm meg nincs, hogy azt kivárjam.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
elod22
üzenetére
kétlem hogy odáig eljutna a sorozat, tekintettel arra, hogy a kissrác még tini
ahhoz még jó pár évet ki kellene húznia a sorozatnak
ha meg mást raknak bele az hülyén hatna, egy ilyen "pár év átugrás" szintén... a másik meg az, hogy ez "előzmény", tehát odáig sosem fog eljutni a sorozat ha jól értemAmúgy az eheti rész egész jó volt.
Jó látni ahogy egyre jobban fejlődik Pingvin, Nigma, Hugo, stb. karaktere... Szerintem most Bruce pár epizódig eltűnik Selina-val -
gyuromoj
veterán

-
bobalazs
nagyúr
Úúúú, Marvel's Daredevil péntek/szombaton!

Kiváncsi vagyok a soundtrackre, új lesz vagy a régi? -
lacy86
addikt
LOT S01E08
Ezt most egy nagyon jo resz volt!

Snart-nak nagyon kemeny beszolasai vannak
( Ne folytasd mer konnyes lesz a szemem
)Kronosz honnan tudja mindig merre jarnak az idolovassal?!
Vajon visszamennek a trio-ert?! -
brownus
veterán
a televízió egyik legnagyobb alakja, aki példaképem lassan, Drama

-
mayday00
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Most olvasom, h el is kaszálta egyben a sorozatot

5.évad csupán 13 részes lesz.

-
mayday00
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha jól olvasom heti 2 résszel?
-
FoxiestFox
félisten
Majus harmadikan erkezik a Person of Interest folytatasa.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát ez alap, Bondot csak a kémes témakörre vonatkoztatva írtam.

Jöhetnének még hasonló sorozatok. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
nekem pont az tetszik benne, hogy nem karatézik le mindenkit, hanem manipulálással és zsarolással éri el amit akar
-
FoxiestFox
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igazából szerintem sokkal jobban van megvalósítva, sokkal hangulatosabb, mint pl az utóbbi néhány Bond-film.
Nem világmegváltó ez sem, de egy példás munka, meg kell hagyni. -
gerii
addikt
Nem gondoltam volna hogy a Night Manager ilyen komoly cucc lesz, tényleg valami portás életére számítottam

Most várhatok 2 hetet hogy befejezzék. -
törölt tag
House of Cards s04:
Megszokott színvonal. Pörgős évad volt, eseménydús, szokás szerint minden percét élveztem.
Spoileresen:
Már csak a promókból kiindulva is vártam, hogy eljutunk a szavazásig, de nem. Tetszett, hogy régi karakterek is visszatértek. Claire és Frank kibékültek, a vége durva cliffhanger, így zseniális volt, alig bírom kivárni az 1 évet a következő évadig.
-
dokee78
félisten
Marvel's Daredevil 2. évad - Előzetes #3 magyar felirattal
Marvel Magyarország -
brownus
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A s02e6 is, foleg a vege, hat kesz
imadom -
brownus
veterán
Ma reggel elkeztduk a tortetoket, 2. évad 3 résznél járunk es k.rva jo sorozat :d
ez miert maradt ki eddig?? -
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ez a valami francia sorozat azért simán veri az amcsi sorozatok nagy részét, talán a skandináv sorozatokkal lehetne egy lapon említeni, de azoknál pörgősebb.
Ha elkezded nézni a Braquo-t, hamar megszokod a francia nyelvet, fel sem fog tűnni, annyira leköti az embert. Még a Junkie is keveset ír róla, de mindenki a The Shields-hez hasonlítja!
Az ajánlott Southland meg sem közelíti a két említettet.

-
oriic
HÁZIGAZDA
11.22.63
4. rész.
Halad a történet egyre jobban kíváncsi vagyok a végére.
Ki lehetett a sötét alak a végén? CIA-s? Elmondja vajon a csajnak az igazat? -
Ragnar95
félisten
Most nézem, rosszat linkeltem

SW: Clone Wars - 2003-ban indult CN sorozat, jóval gagyibb a grafika, mint az újabbnak, illetve csak 3 évadot élt meg, a színvonala nem tudom, milyen.
SW: The Clone Wars - 2008-as CN sorozat, amit te is láttál a leírtak alapján.
Illetve van egy film is, amit elsőre linkeltem The Clone Wars címmel véletlenül, ezt nem láttam sajna, de trailer alapján úgy tűnik, hogy ugyanolyan a grafikája, mint az ugyanezzel a címmel készült sorozatnak, illetve időben is nagyjából a sorozat kezdetével egyszerre fut a cselemény. -
kispx
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Nem legosra értettem, hanem csak animációsra. Az sw univerzum érdekelt volna, de pár percet belenéztem és ez is gyerekes volt.
A Star Wars: The Clone Wars nemrégiben fejeztem be és majd a rebels lesz a következő.
Clone wars és a The Clone wars között mi a különbség? Az első a film lenne? -
Ragnar95
félisten
Nem tudom, mit értesz "ilyen" alatt, ha LEGO-t, azt nem tudom, animációsban 3 ismert van, a Clone Wars, The Clone Wars, illetve a Rebels.
Az első 2 a CN-ön ment és a The Clone Wars volt a hosszabb, illetve ez az ajánlott közülük, felnőtt fejjel is tökéletesen élvezhető sorozat. A Rebels sajnos a Disney-n fut, így sokkal inkább gyerekeknek szól, ezt már inkább csak a SW univerzum miatt érdemes nézni, amúgy nem akkora eresztés. -
kispx
addikt
Sziasztok,
erről vélemények? (ha jól látom rohadt jó grafikája van
)Még hány ilyen sorozat van a sw-ról?
-
LoT108: kicsit féltem a résztől, mert a kölcsönzőben eléggé lehúzták. Erre számomra egy igen jó rész lett. Amit ugyan nem értek, hiszen kevés akció, több lámur és dráma, s mégis tetszett.
-
Yayoh
aktív tag
válasz
spammer
üzenetére
Ha már William H. Macy, ez mekkora jelenet volt

-
elod22
senior tag
Outsiders 2. évad berendelve.

Nézi még valaki ezt a sorozatot rajtam kívűl? Szerintem egyik legjobb újonc.
-
Lipton
őstag
válasz
tepenzed
üzenetére
Kíváncsiságból leszedtem a UK-t. Elkezdtem nézni az első részt (UK S01E01). Lehet csak azért mert a US verziót néztem elsőre de ez alapján biztosan nem nézem meg a 6 évadot de még a második részt sem. Sokkal jobbak a karakterek meg az egész a US-ben. A UK kicsit olyan érzés, mint amikor készült hazai Rém rendes család
. -
gerii
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha hűek a könyvhöz a vége úgyis szar lesz, szóval elkezdheted, az első évad frankó nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kár, hogy nem lesz több ilyen bitchy-supgirl rész, mert így legalább élvezhető is egy kicsit a sorozat
(na meg végre fel tudták öltöztetni normálisan Kiera-t is catco-nál)

jó lett volna ha többször szerepel, mert anno nagyon jó embert találtak a karakterére 

)
esetleg valaki ötlet?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Janaboy