Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dokee78
üzenetére
Öröm ezt olvasni, én majd csak késő estére tudom benyomni az első 2 részt..esetleg a harmadikat, de annak holnap böjtje lesz akkor.
Ahogy gbors is írta a könyv sorozat legjobbjai pont a Boszorkányszöggel kezdődnek, szóval ha a kicsit laposabb előzményeket kiakarod hagyni és a sorozat tartalmát nem akarod könyvben újraolvasni, akkor a Megváltót vedd meg. Amúgy itt ha letekersz láthatod a sorrendet: [link]
Szerk.: Ja és laza 2 éves kommentemre reagáltál. Nice.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
dokee78
üzenetére
+1 Sanyi
5 évados (53 részes) sorozat a közvetlen előzménye. Szerintem mindenképpen érdekes azzal kezdeni.
HA beszippant (én most tartok a 3. évad felénél) akkor érdemes a többi jóval korábban játszódó előzménysorozatot megnézni:
"1883" és az "1923" c.
Ha tetszik (Taylor Sheridan kreálmányai) akkor érdemes a többi sorozatát is megnézni:
- Olajügynök
- Tulsa királya
- Lioness -
-
Tasunkó
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
A Dark. Még nem fejeztem be az első sorozatot, és nem biztos hogy értem, de akkor meg figyelmetlen voltam és megnézem mégegyszer, mert érthetően mesél. De lényegét tekintve ez az ötlet szenzációs, ott van a világ legjobbjai között. Társul ehhez a minőségi kivitelezés, képi világ,a színészek, minden részlet kiváló. A zenéket el sem tudom képzelni honnan szedi aki készítette, de rohadt jó érzéke van hozzá, pont telibetalálja mi kell a képekhez vagy a jelentekhez. A legjobb értelemben vett misztikus stílusa van, hogy kellően hétköznapi, nem hatásvadász, mégis van hangulata , és nem kell hozzá misztikus thriller rajongónak lenni, bár lehethogy később meredekebb lesz, de asszem addigra már megvesz kilóra.
-
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Én kb egy éve ugrottam ismét neki a Pitt-en felbuzdulva és bevallom még mindig ugyanannyira tetszett, mint régen a tv-ben
Kb a 8-ik évadig jutottam, aztán leszedte a hbo
Millió részlet belém égett, és amikor Carter és Lucy...még most is libabőrös lesz a hátam ha eszembe jut az a rész. A maga nemében mestermű.
A Pitt-et pedig kb mindenki imádja, akivel beszéltem, nagyon betaláltak vele.
-
-
paatrick
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
László Zsolt sokaknak a szinkronmunkái miatt lesz ismerős a hangja.
Háttérben megy most épp odakapcsoltam, szerintem elég nagy hiba hogy jelenleg 4 nyelven fut a cucc, magyar+török+német+olasz és feliratozva van.
-
-
paatrick
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Talán az első az volt mikor a kopasz csávó ás az erdőben és
megtalálja a föld alatti bázist. Néz befele. Végefőcím köszönjük majd X hónap múlva lesz folytatás. Utána a 2. évadban beköltözik oda és valami gombot kell nyomogatni(?) vagy nem megnyomni? Az is az utolsó részre derül ki. Végefőcím. Várjad az X hónapot megint. Kb akkor láttam amikor a TV adta elsőnek, szóval nem sokra emlékszem már.
-
válasz
dokee78
üzenetére
Ezeknél egy (esetleg két) rész egy ügy. Viszont a Life-ban van egy háttér nyomozós szál is, ami végignyúlik az egész sorozaton (az első évadban eljut valahová, és a másodikban is.) Plusz van valamennyi szappanoperás jelleg mindkettőben, azaz ajánlatos sorrendben nézni (nem egy C.S.I.).
-
paatrick
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Igazából a Reacher 1. évada is nyomozós. Szinkron is van. Önállóan is értelmezhető, 2. évad már inkább akció.
-
-
-
-
válasz
dokee78
üzenetére
A True Detective a Fauda sorozattól? Mindenben?

Én előbbinek csak az első évadát láttam anno, amit agyonajnározott mindenki, de amúgy semmi extra nem volt Mettyú Mekköhögés monológjain kívül. A Fauda meg egy elég erős izraeli sorozat, héber nyelven, a palesztin-izraeli konfliktusról.
-
-
-
wolf88
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Ha akció dús westernt keresel, akkor az 1883 nem a te asztalod. Ellenben,ha olyan keresel,amibe te is bele tudod élni magad, átérzed egy kicsit is, hogy milyen lehetett akkoriban,akkor nagyon is ajánlom. Fantasztikus képi világa van.Amúgy egy próbát mindenképp megér szerintem.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
nem tudom ismered-e, de én nekem ez a csúcs western sorozatok közül, igaz csak mini sorozat: Hatfield-McCoy viszály
-
-
negyven2
nagyúr
-
bagyulajuve
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
a korszak jó
Bravestarr -
Enton
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Esetleg?
- sweet home
- #alive
- extracurricular
ez mondjuk japán de szintén jóféle:
- Alice in BorderlandNálam eddig ezek futottak le még.
-
Farkassacred
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Az ízlés számít ez így van.

Jómagam amit tényként kiemelnék a wandával kapcsolatban, azok csapnivaló színészek. Egyszerűen egy se alkotott olyat, amire visszaemlékezhetnék. Megint előjöttek számomra a tök zavaró mellékszereplők, akiket nyílván nem a tehetségükért vettek be..
Ellenben a lokiban tényleg vérbeli profik voltak, ámulatba tudtak ejteni többszőr is a párbeszédeikkel. Totál más hangulatúak voltak énnekem ott a jelenetek. Bár egyébként imdb-n is sokkal jobban áll a loki, a profibb kidolgozottság miatt gondolom.
Az az 50-60-as évekbeli vígjáték" világ már már kitekerte a nyakamat..
Más. Este végignéztem az Hbo-s Easttowni rejtélyeket is végre és hát totál más szint ezektől a marvelektől.
elbújhat szépen a disney..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kb a 8-ik évadig jutottam, aztán leszedte a hbo
elbújhat szépen a disney..
Janaboy