Hirdetés
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglepően jó és izgalmas, összeesküvős, robbantós, gyilkolászós, ügynökös haddelhadd.
Szerintem.
Jöhet a 2. évad. -
gyuromoj
veterán
Shadow & Bone S02
Na egy hét alatt csak sikerült a végére érnem.
Eléggé sok unalmas rész volt benne, viszont a vége miatt jöhetne egy lezáró 3. évad.
Illetve a Varjaknak egy spin-off kijárna, szerintem.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nem tudom mik szerepelnek nalad a szappanopera kategoriaban, de nalam a Yellowstone messze van tole

-
F.B.I.
veterán
válasz
attiati
üzenetére
1883-1923-Yellowstone. Lesz majd elméletileg egy 1963 is.
Azért a Yellowstone nem egy szappanopera....abban nem lövik halomra a szereplőket gépkarabéllyal és nem robbantjâk fel őket. Szóval nyugodtan nézd.... akár aszonnyal (feleségemmel néztük, imádja....mondjuk ő a horrorokat is
). -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ófærð S03 / Trapped S03 / Entrapped / Kelepcében (2021)
A zseniális első két évad után a Trapped vett egy jelentős balkanyart a harmadikra. A történet kevésbé komplex, lényegesen rövidebb volt már az eredeti változat is (10 epizód helyett 8, és az epizódok is rövidebbek) - erre még a Netflix ráduplázott azzal, hogy további két epizóddal megrövidítette a szezont, így aztán az egész sztori kb. fele lett az előző kettőnek. Ez túl sok jót nem ígért - mégis, a szezon egészen jól indul. A korábbi mélyben lappangó nagy, komplex titok helyett itt most egy sokkal egyenesebb bűnügyről van szó, ahol a nehézséget nem annyira a szálak kibogozása jelenti, mint egy meglehetősen dörzsölt, angolna sikamlósságú főg***i utolérése. Nekem ez önmagában rendben volt, nem ártott egy kis irányváltás, és az említett ellenség is remekül sikerült - . Egy kicsit gyorsabb volt a tempó, mint korábban, ez annyira nem jött be, viszont a negyedik epizódbanegy igazi gátlástalan, karizmatikus és manipulatív rohadék, aki (majdnem) mindig képes a rendőrség előtt járni egy lépéssel események már-már felértek a korábbi sztorik élvezeti értékéhez.a manipulációkból és a rendőri erők belső konfliktusaiból és bénázásából kieső
Aztán az utolsó két epizód valami rettentően össze lett csapva - olyan mértékben, hogy ezt nem lehet csak a Netflixes editre fogni, ebben biztosan hibásak az írók is. Először , aztán aAndrit zavarják keresztül egy emberi kapcsolati gyorstalpalón pár perc alatt, utána pedigfőgonosz hullik porba . A végén pedig kanyarítanak egy olyan lezárást, ami érdekes, drámaiságában mindenképpen a helyén van, és bár történetileg lezárja a dolgokat, kreál egy elég szokatlan érzelmi cliffhangert (arra gondolok, hogy azt mindenképpen jó lenne látni,előjön egy meglehetősen antiklimatikus megfejtés az aktuális és egy múltbeli gyilkossággal kapcsolatban ).hogy megy tovább Andri élete a "pihenő" után Minden hibája ellenére, ez még mindig egy alapvetően jó szezon volt, de az első kettőtől elég messze van. 7/10.
#értékelés
-
attiati
veterán
Yellowstone előtt vagy után érdemes nézni az 1923-at?
-
ViZo72
tag
Lidia ügyvédnő
IMDB
Valós személy ihlette kitalált történetek az 1890-es évekbeli Olaszországból.
Lidia Poët volt Olaszország első női ügyvédje, ennek állít emléket ez a sorozat.
Nem is a bűnügyi eseteken van a hangsúly, hanem azon, hogyan próbál boldogulni abban a világban egy fiatal, jogot végzett nő, ahol minden fontosabb munkát csak férfiak végezhetnek. Akkori nézet szerint a nők egyszerűen alkalmatlanok erre.
Ő persze szembe megy mindenkivel, hogy bizonyítson, gyakorlatilag egy lázadó személyiség (ki is lóg abból a korból kicsit), akit még a családja sem támogat ebben a harcban .legalábbis kezdetben
Bár a téma komoly, maga a történet nem annyira komor, néha még viccesnek is mondanám. Szerintem pont jó...Ami nem tetszik a történetekben, legalábbis én nem értem miért van így, hogy nem is ügyvédi munkát látunk, hanem gyakorlatilag a rendőrség helyett végzi el a nyomozói munkát és így menti meg az ügyfeleit. Tárgyalótermi szócsatákra tehát nem kell számítani, odáig nem jutnak el az ügyek, legalábbis, az első évadban, de ennek is megvan az oka. (Kis történelmi érdekességek: a holttesteket a tetthelyen akkor még nem fényképezik, hanem lefestik, ujjlenyomatvételről csak főhősünk hallott (mint új technológia), hazugságvizsgáló kezdemény már megjelenik de persze nem hisznek benne...) A színésző -Matilda De Angelis- simán elviszi a hátán az egészet, miatta érdemes nézni.
A technikai megvalósítás szerintem szintén rendben van.
6 rész az első évad, annyit megér, remélem lesz folytatás és ha lesz, remélem nem a nyomozós irányt viszik tovább, hanem tárgyalásokon, szemtől szemben nyomja le a kételkedő, lenéző férfi ellenfeleket. Ez lenne még érdekes és szórakoztató folytatás, a nyomozást hagyjuk meg Columbo-nak... -
törölt tag
Rabbit Hole-t elkezdte valaki? Jó?
Mayor of Kingstown ugye jobb lesz mint az első rész?
-
janos666
nagyúr
Foundation S01 (Alapítvány?)
Vannak benne hülyeségek, de mivel nem olvastam a regényeket, így fogalmam sincs, hogy mennyire hű azokhoz (beleértve a "fura" dolgokat is, mert hát mégis csak az 1940-es években kezdte írni ezeket a sztorikat Asimov, szóval az akkori "énjének" már a mi 2022-nk is futurisztikus lenne). Kicsit lassú és eseménytelen is sokszor, de azért lekötött, és jól elérte, hogy egy-egy rész végén kíváncsi legyek a következőre (kivéve a legutolsó részt, ahol szerintem valami nagy marhaság történik). A nem teljesen kiszámítható dolgokat is tovább húzza, mint kéne (addig bontja ki finoman, míg már rég kezd rájönni az ember, hogy nem az történik, amit elsőre gondolt, vagy nem úgy [akkor is, ha kezdettől valamilyen "átverést/fordulatot" várt az ember valamiből]...).
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Ryder62
üzenetére
A Bad Batch erősebb?
Ilyen bugyuta, agyatlan fordulatokat ritkán látni sorozatban. Előre fogtam a fejem az akciójelenetek közben, hogy ugyan nem lesznek olyan hülyék, hogy .... de igen, pontosan azt tették, sorozatosan.
Értem én, hogy ők harcosok, nem a Halálcsillag tervezésében jeleskednek de ekkora kreténeknek azért nem kellene ábrázolni őket.
Omega fiatal oké de azért egy gyerek még nem hülye. -
HUTCHDB
nagyúr
Nem lett rossz a Mellékhatás 2. évad nyitánya!
kifejezetten változatos, izgalmasan humoros, ugyanakkor kor, -és társadalomhű.
”Endrebá” itt is jól nyomja…
-
Ryder62
őstag
Bad Batch S02 E16 évadzáró rész
Eddig is kezdtem erősebbnek érezni a Bad Batchet a Mandaloriannál, de ez az utolsó rész ütött. Kezd komolyodni a sorozat, már most várom a harmadik évadot.Az egész második évadban volt pár olyan rész ami valóban átlag alatti, tipikus filler rész, de összességében jól bemutatja a Birodalom felemelkedését, a Klón katonák kivonásának menetét és Crosshair
pártfordulását is, mikor rájön hogy a Birodalom kezében mennyire feláldozható. "Good soldiers follow orders..."
-
S e t h
nagyúr
A The mandalorian olyan, mint a Szomszédok, csak Taki bácsi fején sisak van.
-
attiati
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Nem is tudom mikor volt olyan, hogy elfelejtettem továbbnézni egy sorozatot, annyira nem érdekel.
s03e01-nél ez történt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Trek Picard
3x07
Megint remek rész volt úgy összességében.
Tuvok miatt jár a pacsi, a befejezésért meg külön pont. Úgy tűnik, hogy Jack jóval több mint amit hittünk róla. Ez a gondolatolvasás, test irányítás masszív WTF, szóval nem valószínű, hogy ő egy egyszerű alakváltó lenne, mint amire múltkor gondoltam. Plusz ott a tag akivel Vladic pofázik, konkrétan az ürge a fajtáját fenyegette, szóval nem alakváltó lesz ő sem...Na de akkor mi? -
radi8tor
MODERÁTOR
Picard
Hát ez most olyan tölteléknek tűnik, az izgi rész a legvégén volt az utolsó 5 percben...
-
negyven2
nagyúr
-
Frod
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Kicsit régi a reddit-es kép, mert ezek közül már lelőtték:
- Rangers of the NR
- Feige-féle film
- Rogue Squadron
Továbbá elég nagy balhék vannak a KotoR és az Eclipse kapcsán, úgyhogy azokra meg jó sokat kell várni. -
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Curb Your Enthusiasm. A már berendelt 12. évad lesz az utolsó.
Kaszát kapott a Billions. A már berendelt 7. évad lesz az utolsó.
Kaszát kapott a Grown-ish. A már berendelt 6. évad lesz az utolsó.
Kaszát kapott a Good Morning, Veronica. A már berendelt 3. évad lesz az utolsó.
Kaszát kapott a Maternal.
Blue Bloods 14. évad berendelve.
Transplant 4. évad berendelve.
Star Trek: Lower Decks 5. évad berendelve.
The Night Agent 2. évad berendelve.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Sajnos. Utálom az ilyen félbehagyott sorozatokat.
Se a Westworld, se a Revolution, se a Watchmen nem kapott rendes befejezést(és még sorolhatnám).. Ezek nekem ilyen kidobott órák, hogy minek néztem, ha nincs vége? Vagyis van vége, ott vergődik a levágott fej az árokban. -
Maxxy10
addikt
For All Mankind 5. évad berendelve.
-
Ryder62
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Season 2 Ep. 2 talán. De nálam az igazán mélypont az a mostani 2. rész volt.
Amit össze-vissza bénázik Mando ebben a sorozatban az is ciki, de amit a második részben leművelt az már egyenesen kabaré volt. -
markknight
nagyúr
-
Ryder62
őstag
válasz
WayneGace
üzenetére
Mandalorian
Ez a rész felüdülés volt az előzőhöz képest. De az a vicc, hogy ez a klissés epizód már jónak mondható.Tényleg nem értem mért nem lehet esemény dúsabbra készíteni ezt a sorozatot. Tényleg csak ennyi van egy Star Warsban, hogy filler epizódot, filler epizód követ?
Az utolsó pár perces jelenet egész jó volt, kicsit feszült is volt,hogy mit fog találni azon a hajón. Az meg, hogy Mandalórianok szöktették meg Gidiont érdekes lesz. Néhányan már Sabin Wren felbukkanását várják. -
Ellia
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Eléggé bejött a népnek a Visions, így rendeltek belőle egy második évadot - a koncepció maradt, különféle meghívott stúdiók a saját szájízük szerint alkothatnak.
-
janos666
nagyúr
A Westwold S04-ben mi a fene az a függőleges nyílás?

Soha nem volt szó semmi olyanról, hogy egy totál hagyományos vízerőművön és bár futurisztikus design-os, de abszolút halandó ember építette számítógép szerverfarmon kívül bármi más lett volna ott, végképp nem valamiféle "csillagkapu". Egy szó nem esett arról, hogy miért nyílt ki a titkosító kulcs használatakor, és miért záródott be a gömb feltöltése után. Ez így kb. csak egy olcsó tartalék írói kiskapunak tűnik, amire később azt mondhatták volna a nem létező 5. évadban, hogy "bizonyíték, hogy ez is csak egy szimuláció volt", amit a 4. évadban valóságként tálaltak... Bár én már azzal is le voltam most maradva, hogy a gyorsfagyasztott húsvér William honnan került a konzervdobozba. Úgy rémlik, hogy már a 3. évadban is csak a gépi másolata bolyongott körbe (talán már az 1. évad végén, vagy valamikor a 2.-ban kinyiffant az eredeti, de a 3. évad végére tuti, még az első generációs gépi másolata is). -
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Visszavonom, a Rocketeer-ben sokkal vagányabb a repülés mint emlékeztem rá.
-
markknight
nagyúr
Nem igazán szeretnék háborogni, de muszáj vagyok. Ez a Mandalóri egyre rosszabb! Ennek az évadnak a 70%-a kb filler. SEMMIT nem mozdul előre a sztori már ki tudja mióta. Ebből a mostani részből is az utolsó 5 percnek volt értelme, még az utolsó jelenet is ilyen meh kategória. Most nem tudom eldönteni, hogy ennyire ötlettelenek vagy valóban így tervezték el és akkor ebből a sorozatból lesz majd 30 évad mire
visszafoglalják Mandaloret és Din Djarin lesz a vezető? WayneGace: Fogtam a fejem az előző héten látott mentőakciót követően. Konkrétan úgy repkedtek a jetpackkel mint akik beszartak
A kamera össze-vissza rángatott közbe, semmit nem is láttál, csak lassítva kivehető, hogy miként szerencsétlenkedtek drótokkal. Volt egy 1991-es film a Rocketeer. Na ott volt hasonló repülés, szóval meg is értem, Birodalom szétbombázta őket, ilyen harctudással nem is csodálkozom
-
la_cc
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mi ez a KOTOR remake? Ja, game, sorry, törölhető a hsz.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Nem úgy volt, hogy kaszatibi lett a Visions? Most akkor az SW Visionsból lesz season 2? Reddites kép szerint igen, ráadásul SW napon (may 4)
Amúgy itt egész jól össze vannak szedve, belinkelem:

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Star Wars: Rossz Osztag
Star Wars: The Bad Batch (2023)
SEASON 2Rossz Osztag... komolyan ez a magyar neve? lehetne egy kicsit frappánsabb...
Az első évadhoz képest itt próbáltak több család centrikusságot belevinni, ami néha nem igazán úgy sült el ahogy tervezték szerintem, ugyanis némely jelenet emiatt eléggé kilógott... viszont a különálló epizódok, amik meg tényleg kilógnak, egész jól passzoltak az évadhoz és már-már mondhatni azok a legjobb részek az évad során.
Ja és Omega továbbra is idegesítő. -
WayneGace
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Úgy érzem, hogy nem csak ennek a sorozatnak, de úgy kb. az egész SW-nek a harcok az egyik gyengepontja. Valamint az zavar, ha már költenek CGI-ra, akkor miért nem
csinálnak több embert, hogy legyen már egy kis tömeg. Egy bolygó ne 30-40 emberből álljon. Meg 25 kalóz ne tudjon már elfoglalni egy bolygót. Ha ezt leszámítom, meg a gagyi lövöldözést, akkor a jobb részek közé sorolom.
A SW bürokrácia megejelenítése kifejzetten tetszik. A "felszabadított" nő érdekes karakter, remélem még látjuk központibb szerepben. -
radi8tor
MODERÁTOR
Mandalóri
jó rész volt, lesz itt még pár izgalmas pillanat
-
AD4MINATOR
nagyúr
The Watchful Eye (2023)
season 1 finaleEz a tipikusan, egyértelműen kerülendő sorozat. Egyedül Mariel Molino aki miatt maradtam, de kár volt. Gyenge történet, gyenge színészijáték. Elég akadozva halad sokszor a történet, néha csak úgy a semmiből történik valami, hogy haladjon előre a story, és persze az évadzáró epizódban hirtelen minden begyorsul de még úgy se oldódik meg semmi, sőt... hogy legyen anyag a 2. évadra...
-
jonnyjoker01
veterán
Én nem tudom hogy maradt ki nekem a Boardwalk Empire, pár részt toltam le csak belőle eddig, de nagyon megtetszett. Hangulat, színészi játék 10/10. Egyenlőre lehet jobban tetszik, mint a Peaky Blinders, pedig a kedvenceim között van az is, de nem formálok még meg rendes véleményt amíg egy pár évadot minimum meg nem néztem belőle.
-
Frod
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
És ki lesz a cigiző ember?
Vagyis hát mit fog csinálni? Iqos? Elf-bár (vagy annak amcsi megfelelője a Juul)?
Esetleg matcha teázik? -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Lesz egy ázsiai spirituális tanácsadójuk, akinek a szavai segítenek 10-ből 8 ügyet megoldani. Az irodában a jófej kollégák kizárólag rommá gyúrt fekete csávók lesznek akiknek a fele meleg.
Lesznek benne fehér heteró nyomozók, akik folyton keresztbe akarnak tenni nekik és a nyomozást hátráltatják, ők kopaszok vagy kopaszodóak lesznek, olyan csüngő hassal, hogy a térdükig ér.
Disclamer: A Starsky és Hutch-ban is ilyesmire számítok.
😘 -
Bad Pritt
félisten
Amúgy viccen kívül kíváncsi leszek, hogy oldják meg a mai trendeket, el tudnám képzelni, hogy Mulder lesz a fekete nő, aki hinni akar, érzékeny, Scully pedig a fehér férfi, aki szkeptikus és folyton becsicskítja szegény Muldert. Ez a dinamika szerintem sokak számára ismerős a modern sorozatokból.

-
Bad Pritt
félisten
Ryan Coogler az X-akták új változatán dolgozik, méghozzá diverz szereplőgárdával*
*Mulder és Scully is szőrös férfi lesz és nem lesz kérdéses a kapcsolatuk évadokon át, rögtön az első részben simogatni fogják egymás gyapjas mellkasát ágyban, párnák közt.
-
paatrick
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Valahol olvasható a 3. évadról kiszivárgott forgatókönyv, hát nem lett volna jobb, ugyanaz a vekengés a hadsereg és tudósok között.
De szerintem is ezt lenne a legegyszerűbb folytatni, ha mást nem ugye ott vannak a tök ismeretlen leszármazottaik akik fény alatti sebességen mennek a saját építésű űrhajójukon. Velük simán lehetne menni egy új szereplőgárdával.
A Universe eredeti stábját úgyse tudnák összefogdosni így 12 év után.De legszívesebben egy hasonló játékot bírnék a legjobban, pedig 5 évente ha kijátszok valamit
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
paatrick
üzenetére
"Szóval maradt ez, kb fresh start, gondoltam, aztán mint korábban írtam csak néztem ki a fejemből az első rész után hogy mi a franc van, ennek kéne valami előzményt tudni ami a sírdogálósban van.

Hát ez a szál nem igazán lett megmagyarázva később se a sorozatban, szóval még mindig homály hogy Pike miért volt a kőnél, meg mi a kő stb. stb. Innen is küldök egy pofont a készítőknek a keresztbeszervezésért."A Strange New World a Discovery spin-off sorozata, szóval a szereplők már ott feltűntek, így ha érteni akarsz mindent, akkor bizony azokat a részeket meg kell nézned

-
Janaboy
Topikgazda
-
F34R
nagyúr
A Doom Patrollal mi a fene lett? ugy lett vege hogy be sem fejeztek.
-
paatrick
őstag
Kis előszó: én gyerekként a Csillagkapun nőttem fel, így kicsit szomorú látni hogy évről-évre jönnek az új Star Trek sorozatok, Csillagkapu meg meghalt. Pedig abban a sztoriban is lenne ugyanennyi potenciál, bárhonnan indítva egy új szálat jó írókkal. Csakhát meglátásom szerint Robert C Cooper, Brad Wright páros az istennek se engedné ki a kezük közül az egészet, pedig nagyon a sima Csillagkapuval se tudtak mit kezdeni a goauld szál után, az Atlantisz az copy-paste ugyanaz csak nem goauld a főgonosz hanem lidérc, majd a Universe-zel próbáltak valamicskét újítani, de az a sorozat meg jó 10 évvel megelőzte a korát. Ha ma adnák mindenki kajálná mert manapság a szétdrámázott szappanopera az nagyon menő. Na nem mintha mellette jó története lett volna.
De gondoltátok volna hogy már több mint 10 éve nincs semmi új Csillagkapu? Még csak hír se?Star Trek: Különös új világok S1 / Star Trek: Strange New Worlds (2022)
Szóval át kellett nyergelni valahova hogy az Orville után kapjak újra egy normálisabb űr sci-fit. Azt a sírdogálós Star Treket már akkor eltemettem mikor írtatok róla, van még a Picardos de ahhoz semmit se konyítok, lévén Star Trekből csak a régi filmeket láttam vagy 15 éve, meg az azóta rebootolt hármat.
Szóval maradt ez, kb fresh start, gondoltam, aztán mint korábban írtam csak néztem ki a fejemből az első rész után hogy mi a franc van, ennek kéne valami előzményt tudni ami a sírdogálósban van.
Hát ez a szál nem igazán lett megmagyarázva később se a sorozatban, szóval még mindig homály hogy Pike miért volt a kőnél, meg mi a kő stb. stb. Innen is küldök egy pofont a készítőknek a keresztbeszervezésért.
Ezen túllépve amúgy jó volt, és várom a folytatást, bár a 10 részből 2 gagyi filler részt kicsit soknak érzem. Főleg a színészkedős volt kellemetlen.
A szereplők jók voltak, talán Uhura aki kicsit kérdőjeles. Külön kiemelném a biztonsági tiszt Kahn ivadék La'an Noonien-Singh (meg kellett nézni hogy írják) hadnagyot, aki kinézetre és modorra is az Orvilleből Alara és Talla szerelemgyereke
, biztos hogy ez valami geg az Orville stábnak lévén ott is biztonsági tiszt a 2 nevezett szereplő.
Ja igen eszméletlen szép az egész sorozat. Kb a legszebb amit láttam mióta oled tv-m van.Star Trek 1966 pilot
Gondoltam akkor folytatom is a Star Trek pályafutást
, mivel ebből készült a fenti sorozat.
Ahhoz képest hogy 1966-os annyira nem is vészes a dolog, nyilván az akkori technika trükkjei kimerültek abban hogy kimerevített képkockákra rajzoltak lézernyalábokat, meg egyik snittről a másikra áttűnéssel eltűntek az emberek, vagy átalakultak.
Manapság már nem igen merné leadni egy adó se mert Pike-nak vannak elég szexista beszólásai pl.: "még mindig nehéz elfogadnom hogy nők is bejöhetnek a hídra"
, valamint a nemek aránya se igazán hasonlatos a 2022-es feldolgozáshoz. Itt csak az elsőtiszt a nő, rakta kívül mindenki férfi, Uhura sehol, kormányos csajok sehol. Bár van még egy nő aki bejár, de inkább olyan lenézett biodíszlet a szerepe.
Másik változtatás a hajóorvos, itt szinte apa-fia, vagy idősebb mester-fiatal tanuló viszony van, sokkal közvetlenebb mint a 2022-esben, ott szinte alig találkoznak Pike-kal.
Amúgy ha már fentebb szóba hoztam az Orville-t ezt a részt is feldolgozták abban, lehet sokan nem is tudják
A 2022-es sorozat amúgy nagyon hű maradt Pike személyéhez gyakorlatilag ami ebben az 1 órás részben elhangzik azt látjuk is az új sorozatban, a lovaktól, a pihenni vágyásig stb.Star Trek 1966 S1E1-E3
És akkor már miért ne kezdhetném az elejéről az egészet. Na hát megint WTF érzés, Spockon kívül mindenkit kukáztak aki a pilotban volt, semmi átvezetés, semmi magyarázat.
Nekem alapból bejönnek a retro sci-fik, a béna épített környezetükkel ami idegen bolygó akar lenni, vagy űrhajó. Szóval ezzel nincs gond és az űrjeleneteknél még abban se vagyok biztos hogy nem valami utómunkált felturbózott kópiát nézek (á la Star Wars), mert nagyon jól néz ki ahogy megy a hajó a csillagok között vagy a bolygó mellett.
Szegény Spocknak még nem találják 4 rész óta hogy milyen is legyen a feje, szinte 4 féle volt eddig, a legutóbbiban citromsárgára sminkkelt fejjel
A többieknél kontans megjelenés, Kirk azért biztos odaültette az anyukákat is a TV elé
Mivelhogy 80 részes az egész ez szerintem idénre betart, majd az évadok végén írok róla pár szót.
-
bobalazs
nagyúr
Ezt a Shadow and Bonet olyan régen láttam már hogy kajak elfelejtettem az egész sztorit csak pislogok ki kicsoda micsoda meg ki kivel van.
-
dellfanboy
őstag
lepörgettem a consultant. háát én a a don cheadle féle vígjáték/drámá-ra számítottam volna cím alapján mert nem néztem meg 1 előzetest se... erre kaptam egy nem is tudom mit, ráadásul így évad végén is maradt egy csomó kérdőjellel
5/10 nekem... -
-
V.Stryker
nagyúr
1923 - Taylor Sheridan, te állat...
10/10
-
la_cc
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ehhez sem készül magyar felirat, mi?
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Godfather of Harlem (2023)
season 3 finaleVisszanézve mit írtam a 2. évadról, megállja a helyét itt is. Még mindig jó a cast, a story még mindig ütős, és Stella mellékszála továbbra is csak töltelék.
A Malcom X szálat egész jól ábrázolták, a vége felé már kicsit túlnyújtották talán, de megvolt a kellő tisztelgés és a finálé azért még így is megrendítőre sikerült... és aki utána olvas mi is történt valójában meg utána, sok "érdekes" dologra bukkanhat ráMég 1 évadnyi erő van ebben, kíváncsi vagyok lesz-e új évad és ha igen, az lesz-e az utolsó?
-
modflow
veterán
Servant-ot nézte valaki?
Ez a vége ez meg mi ez volt???? -
Lauchhammer - Tod in der Lausitz
Erősen közepes krimi, rétestészta effektussal.
Ezt le lehetett volna zárni, egy max 2 órás filmben.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az emberek mások, velük az ízlésük is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)