- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
gyuromoj #81226 üzenetére
Fekete tükör
Black Mirror (2025)
season 7 finaleHát, hát, hát. Lehetett volna ez sokkal jobb is. Olyan ez, mint a híres népmese: sokat akart a szarka, nem bírta a .... az első 2 epizód (Common People, Bête Noire) még egész korrekt, utána lemegy nullára a következő kettő (Hotel Reverie, Plaything), majd jön egy egész érdekes (Eulogy) és egy egész érdekes záró (USS Callister: Into Infinity) epizód. Így összességében véve eléggé hullámzó, vegyesek az érzések az évaddal kapcsolatban. Régóta Black Mirror nézőként, többet vártam. Na sebaj, majd talán a LDR, vagy a Secret Level újabb évadja megment..?
-
Tasunkó
őstag
válasz
gyuromoj #80432 üzenetére
Úgy tudom elképzelni hogy átmegy valami hasonló jellegű áthallásos polkorrekciós fesztiválba, mint a Legolasszal a főszerepben láttam múltkor a Carnival Row címmel, tehát egy nagyszabású ordenáréságra számítok. Nagyon stabil sínpárt sikerült az első sorozatban lefektetni, ez fizika mai ismeretében képtelenség lesz úgy görbíteni az íven, hogy visszataláljon valami használható tartományba.
-
woodworm
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz
gyuromoj #79791 üzenetére
én inkább normális lezárást kérnék a new blood-ot folytatva
(oké: klisé... Dexter nem hal bele a lövésbe, vagyis az indokolatlan gyiloktól kezdve sztornózni kellene és újragondolni a sztorit pl hogy azt a részt a cellától kezdve csak flashelte odáig, hogy agyonlövi a fia... aztán megoldja a szituációt gyilkosság nélkül)
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
gyuromoj #79745 üzenetére
Hmm végre azért kiderültek dolgok.
Julie tuti vmi utazó módban volt a végén.
Bár nem tudom honnan, mert ha a jövőből jött volna akkor tudta volna hogy Jim kasza.
De ami kiderült a lényekről kemény.
Gondolom a lakosság a kaja + a visszatérők.Azt mondjuk nem értem Randallel mi történik. -
basaharc502
aktív tag
válasz
gyuromoj #79145 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy ez a sorozat bármire is választ tud/fog adni. Az elmúlt 2 évadban hány kérdés, szituáció merült fel, amire már azért illett volna adniuk valami magyarázatot? Megszámlálhatatlanul sok... De egyik feldobott szál sem lett kifejtve, megmagyarázva, ne adj isten elvarva. Ezért szálltam ki s03e01nél.
-
Narxis
nagyúr
válasz
gyuromoj #78142 üzenetére
Na nemár. Azért nem kis felháborodás van a
Lila-Five románc és az egész sorozatot nullázó lezárás miatt. Nekem más problémám is volt és szerintem nem ez lehetett az eredeti lezárás bár tényleg érdekelne az író vagy írók magyarázata mert nem lennék meglepve ha eredetileg 8-10 rész volt betervezve csak a Netflix arra nem adott pénzt. Maradt a 6 rész és gyorsan le kellett zárni az egészet csak kicsit
szvsz.Dallas-osra sikerült -
-
shotika
őstag
válasz
gyuromoj #77022 üzenetére
Én 1-2 hete kezdtem bele az alapsorozatba, és most tartok kb a 8. évad közepénél. Bár ennyi év után jó pár megoldása már kissé megkopott, de az látszik rajta, hogy nem véletlenül voltak anno annyira oda érte. Ez nem kis mértékben köszönhető Michael C Hallnak, illetve jó párszor meg tudtak lepni az írók.
Meglátjuk mit hoznak ki az előzmény soriból - bár szerintem kissé felesleges. -
S e t h
nagyúr
válasz
gyuromoj #76868 üzenetére
Miután a marvel sorozatok silánysága még a szomszédos galaxisból is látszik, így kíváncsi vagyok mi lehetett az elképzelés, hogy egy statisztának is gyenge karakterből, akinek képregényes alapjai sincsenek, majd sikeres, közérdeklődésre számot adó sorozatot készítenek.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
gyuromoj #73868 üzenetére
Hát ez hidegzuhany.
Szerény véleményem szerint a modern vígjátékok egyik legfontosabb és legjobb karakterét hozta le túlzás nélkül tökéletesen Raymond Holt személyében a többi szereplővel, rendezőkkel és operatőrökkel teljes szinergiában.
Hatalmas karakter, fantasztikus színész volt, nyugodjon békében! -
vond
MODERÁTOR
válasz
gyuromoj #72792 üzenetére
Felvéstem pár érdekeset, amire majd ránézek (ahogy áll mostanában a szabadidőm, kb. a túlvilágon), de hogy olyanok nem fértek be a 100-ba, mint Mr. Robot, Peaky Blinders, The Newsroom, House of Cards, Utopia, The Great, az azért érdekes (szinte mind adott valami pluszt az átlaghoz képest). Limonádéból is bőven befért volna nálam például egy Gilmore Girls, Scrubs, The Nanny. De hát ez a szubjektív listázgatás már csak ilyen.
-
paatrick
őstag
válasz
gyuromoj #72792 üzenetére
Sosem fogom megérteni ezeket a listákat. A top10-ben szinte sosincs feelgood sorozat (élőszereplős), hanem mindig tele van önnyomorító drámával vagy misztikus drámával.
Meg úgy általában az új sorozatok nagy része is valami dráma, xy meghalt, megölte, meg fogja ölni, kikészíti idegileg stb. Miért van erre ekkora igény? -
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
válasz
gyuromoj #72088 üzenetére
Én már várom azokat a hozzászólásokat (rosszabb esetben cikkeket), akik telesírják majd a netet, hogy ők nem fognak majd havi 2490 Ft helyett ~4900 Ft-ot ($13.99-et) fizetni (és ugye ez csak az alap D+)!
Nálunk a havidíj, még az USA alap reklámos csomagjánál is kevesebbe kerül.
Vagyis ami itthon maximum várható majd valamikor (jövőre leghamarabb), az a profilmegosztás korlátozása.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest