Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
paatrick
őstag
válasz
gyuromoj
üzenetére
"Ritchson ígérete szerint ez tele lesz akciójelenettel, nagyjából harminc ilyen szerepel az évadban, ami rekordot jelent a sorozat pályafutása során."
Amerikákok mindig azt hiszik hogy valami attól lesz az eddigi legjobb hogy televerik idióta verekedéssel amiből többségében semmi se látszik mert úgy rángatják a kamerát.Ehelyett a valóságban meg az látszik hogy az első évad értékelése a legjobb, amiben a legkevesebb verekedés és hihetetlen akció volt
-
mephi666
nagyúr
válasz
gyuromoj
üzenetére
pár napja néztem meg az eddigi 4 évadot... érdekesen indult, majd egyre jobban úgy éreztem, hogy az ötletek kimerültek évadonként 1-2 jobb részben, az összes többi pedig drámázós filler... közben mintha azt is elfelejtették volna a készítők, hogy hová akarják az egész sztorit elvinni
-
ripla
addikt
válasz
gyuromoj
üzenetére
A Sikoly filmek kb. a középszerűség és a gyenge között mozognak minőségileg, úgyhogy túl sokat nem várok ettől sem.
Pedig lehetne ez jó, ha tényleg igazán koszos, mocskos, brutális és erőszakos lenne a végeredmény, de úgysem merik bevállalni, úgyhogy kapunk majd egy középszerű Twilight szintű hulladékot.
Persze ne legyen igazam, láttunk már csodát, lásd az évadról évadra egyre rosszabb Westworld, aztán mégis ugyanazok a showrunnerek a Falloutnál, ami meg zseniális, de azért ez elég ritka sajnos. -
-
pekoka
tag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Elkezdtem en is nezni, mert nagyon raerek.
Az elso par resz nagyon megfogott. Aztan kezdett laposodni, de vegul 3-5 nap alatt ledaraltam a 3 evadot.
Viszont, az azert kicsit zavar, hogy par kerdesre 3 evad alatt sem kaptam/kaptunk valaszt.
De az nagyon tetszik, ahogy mosolyognak. 
-
-
Miklós315
senior tag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Ez szépen hangzik, de ócska parasztvakítás.
Ezek is nyomnak egy "Weiss-Benioff"-ot...Nincs semmi varázslatos egy részletesen végigvezetett sci-fi "lénytől" induló és emberkísérletig tartó produktumban (Tizi + többi szám), és Hopperék felnőttként kötődtek Tizihez (a "gyerekkor varázsa" duma is bukik). -
ripla
addikt
válasz
gyuromoj
üzenetére
Számomra az első évad az utóbbi évek egyik legjobban várt, és végül legnagyobb csalódása lett. A történet nem haladt sehová, a karakterek olyan ostobák voltak, hogy a fal adta a másikat, a forgatókönyv végig olyannak hatott mintha AI-val iratták volna meg, az alient meg sikerült egy kispincsivé degradálni.
Részemről nem ejtenék könnycseppet, ha nem lenne 2. évad, mert ezt tovább gyalázni már kimeríti a nekrofília fogalmát... -
Miklós315
senior tag
-
j0k3r!
őstag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Unalmas már ez a sok spin-off. Miért nem lehet elengedni egy témát?
Elb*szták a régi Dexter végét? Jött abból is két spin-off. Elb*szták a Trónok harca végét? Jött abból is egy, illetve most már készülőben van valami második is, ha jól láttam. De nézhetjük ezt úgy is, hogy amiből spin-off készül, az gyakorlatilag annak a beismerése, hogy gyatra lett az eredeti sorozat vége (elenyésző kivétel persze van: Breaking Bad). Baromi nagy az ötlettelenség mostanában.. ezért is felüdítő például egy Pluribus - amit persze szintén el lehet rontani majd. -
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
gyuromoj
üzenetére
Én láttam a posztodat, de miután olvastam a könyvet anno, + volt a két részes film 2017-2019-ben, már nem látom értelmét egy sorozatnak is.
Stephen Kingnek van egy rakat másik könyve, amit nem filmesítettek meg.
Minek kell ebből is egy újabb reboot, nem értem. Ennyire nincs ötlet, hogy ezt a könyvet már nyócadjára fel kell dolgozni? Meh. -
-
negyven2
nagyúr
válasz
gyuromoj
üzenetére
Ő most is ember, csak "fel van turbózva" különféle gépi eszközökkel (lényegében ez értjük cyborg alatt). Ezért is volt neki problémás a tojások közelében lenni.
Kirsh az egy ugyanolyan szintetikus, mint amilyen Ash vagy bishop. Teljesen mesterséges test és tudat.
A gyerekek pedig bár szintetikus testel rendelkeznek, de a tudatok az nem egy AI, hanem egy emberi tudat másolata. Kirsh ezért is tekint rájuk kicsit furcsán, mert például ők rendelkeznek kvázi érzelmekkel, míg ő nem képes erre. Bár ugye itt már láttuk azt, hogy bár okkal ültették át jelenleg csak gyerekek tudatát, de Nibs-nél láthatóan valami gond van azzal, hogy egy lényegében halhatatlan" felnőt testbe zártak egy 11-12 éves gyerek tudatát.A hold pedig nagy valószínűséggel az, és bár nem tudni, hogy hova fut ki a sorozat, de ez egy válasz lehet arra, hogy miért pont oda küldték aztán a Nostromo-t. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Janaboy