Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Nagy a baj emberek
Elfogyott a kajálós sorozatom, illetve véget ért, a superstoret néztem utóljára, 2 napja fejeztem be azóta bármit eszem, már nem olyan az íze
Muszáj valami újat találnom, van esetleg bármi modern elmúlet 1-3 évben készült sorozat amit mások néznek miközben tömik a fejüket?
kösziA régebbieket szerintem nagyjából láttam. Hálás lenneék bármilyen ajánlatnak. Ami tetszett és eszembe jut az a Scrubs(talán a legfaszább sorozat ami néha tanít máskor nevettet, ehhez hasonlót nem nagyon láttam azóta), HIMYM, Friends, Superstore első 3 évada, Big bang első 4-5 évada, the office nagy klasszikusok közül pl a Fawlty Towers.
Ha valaki nem látott ezek közül valamit, akkor nyugodtan nézzen bele, csalódni biztos nem fog, ha a többit látta és tetszett is. -
válasz
VágniValó
üzenetére
Tegnap elkezdtük, s be is fejeztük. Végig lekötött.
Rám lelkileg nem volt olyan nagy hatással. A történetet jól vezették, jól adagolták az infókat, beugró emlékképeket.
A srác hasonlít egy volt osztálytársamra, ő is ilyen zizi volt néha.....
Maja párszor felhúzott a hülyeségeivel.
Köszönöm az ajánlást. -
S e t h
nagyúr
-
His Dark Materials S03
Szumma, jó sorozat volt, ajánlom megnézésre.

FBI International
3 rész után nem tud felnőni a testvérsorozataihoz FBI, FBI Most Wanted.

Legalább jobb sorozatokkal tudom eltölteni a drága időmet!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nubreed
veterán
Köszi a válaszokat!
-
nubreed
veterán
Aki nézte a His Dark Materialst, ugye ha jól tudom összesen 3 évad... ezzel a 3 évaddal egy kerek lezárt történetet kapunk? Vagy pedig a 3. évad még nem a tervezett vég volt csak idő közben elkapta a kasza gép?
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Dead End: Paranormal Park.
-
Mik76
senior tag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Igy fedezik fel arrafele a dino csontvazakat mert, mert... Mert egy igazi ferfi ilyen kemeny!!

Megneztuk vegul a teljes elso szezont unalombol, meg mert parodiakent tulajdonkeppen egesz jol mukodott. Jokat tudtunk a nejemmel poenkodni ezen a tultolt cowboy romantikan, na meg a viccesen kinos sztorin.
Ennyi lett.
4/10 -
attiati
veterán
Justified szinkron milyen?
Hosszú évadosba nem szívesen kezdek bele feliratosan.
De cserébe úgy jobb lenne a képminőség
Andor tényleg 2 évados lesz?
-
-
junkhead
aktív tag
-
negyven2
nagyúr
Yellowjackets - Season 2 Official Teaser
Március 24 | Showtime
-
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
Arról is csinálhatnának sorit hogy a f.ba lehetett hogy 6 éves gyerek lőtte mellkason a tanárnőjét.
Ja, és a virginiai törvény szerint a szülőnek kiskorú gyerek elől nem elzárni a fegyvert csak szabálysértés.Ezt a The Good Lord Birdöt nem néztem meg, pedig már milyen rég a watchlisten van.
la_cc
Justified az tényleg fasza. Meg a Deadwood is. Meg a Hell on Wheels.
(egyébként tök fura hogy Captain Pikeot játszotta a S T Discoveryben.
> szóval Ő jó színész széles repertoárral) -
Egy sorozat az iskolai erőszakról és a következményeiről.
Az áldozat bosszúja. Mindjárt itt a 2. évad. -
la_cc
addikt
Ez a Justified egész fasza könnyed sori.
Hogy kerülhette ez el ennyi évig a figyelmem? -
negyven2
nagyúr
History of the World: Part 2 - Official Teaser
Március 6 | Hulu
Ez az 1981-es, Mel Brooks által készített film folytatása, aminek a készítője szintén Mel Brooks... vajon ha sikeres lesz, akkor jöhet a Spaceballs 2 is

-
-
woodworm
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
Azért az Aranybulla váltásai kicsit pamkutyásra sikeredtek.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Echo 3 (2023)
season 1 finaleFú, hát ha jót akarsz magadnak akkor ezt el se kezded. Most fejeztem be és egész évad alatt azon gondolkoztam, hogy nem értem mit gondoltak az apple-nal, de ezek szerint bőven van felesleges pénzük égetni, mert ez egy qva nagy 0/10
-
törölt tag
Ez a Velma kriminális.
-
mephi666
nagyúr
válasz
VágniValó
üzenetére
engem nem zavar a spoiler

annyira adja magát amúgy ez, hogy az áruló kb. mindig a legnagyobb haver lesz
Billy Russo-ról mondjuk lehetett érezni, hogy simlis... ott a lezárás tetszett, ahogy ment a nagy lelkizés, csak hát Frank-re ez nem nagyon hatott és agyonlőtte szívbaj nélkül
sok hasonlóság van a 2 sorozat között: megölt asszonyok, gyerekek, flashbackek, PTSD, összeesküvés, stb... jó ez a sorozat, megvan rendesen a tempója -
Aranybulla alternatív verzió (trash videó)
-
mephi666
nagyúr
válasz
VágniValó
üzenetére
e04-nél járok
nem rossz sorozatengem is a Punisher-re emlékeztet: pont ezért már az elejétől ez forog a fejemben, hogy ez a "jófej haver" lesz itt Billy Russo?
... tetszik, hogy sokkal földhözragadtabb és kidolgozottabb, mint a Punisher: a főszereplő szerencsére nincs folyamatosan az elvérzés határán
a belezős résznél kicsit megemelkedett a szemöldököm, mert erre nem számítottam -
mephi666
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
...pedig gondolkoztam rajta, hogy Alexanda Didirió miatt belenézek, de akkor ez kimarad

-
AD4MINATOR
nagyúr
Anne Rice's Mayfair Witches (2023)
Adtam neki 2 epizódnyi próbát, hát ez egy 0
-
törölt tag
Kijött ez a Velma animációs izé és az jutott eszembe, miért nem csináltak egy jó véres horrorszériát inkább Bozonttal, de hogy folyamatosan úgy be lenne tépve, hogy csak beképzeli a kutyát maga mellé.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Major Lion
üzenetére
Nekem nincs bajom vele, de ugye én egy elég kis szeglete vagyok az univerzumnak. Tom Hanks-et pl nagyon kevesen nem szeretik. Csak hogy értsd mire gondolok.
-
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Fiatalon nekem se volt szimpatikus.
-
mephi666
nagyúr
válasz
szekzol
üzenetére
mondjuk elég mondvacsinált kategóriát nyert... habár én megkérdőjelezném azt, hogy mellékszereplő volt-e, mert a fő eseményszál köré volt felépítve
"Legjobb mellékszereplő televíziós mini- vagy antológiai sorozatban, vagy tévéfilmben"
...mert hát Evan Peters húzta be a legjobb alakítást minisorozatban, aki tényleg brutáljót alakított
kérdés nem lehet, hogy megérdemelte-e -
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Mayans M.C. A már berendelt 5. évad lesz az utolsó.
-
szekzol
tag
Ne tudom látta-e valaki:
Golden Globe win: Jennifer Coolidge, The White Lotus (Stifler mami)
Az ész megáll... -
Dottorei
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
önmagában egy közepes valami szvsz
-
válasz
volandy
üzenetére
Nemrég fejeztem be a The Valhalla Murders - t.
Szeretnék kérdezni vele kapcsolatban, nekem valami nem állt össze a végén.
Aki nem látta, ne olvasson bele a spoilerbe!
Az államügyésszel végül mi történt? A híradóban azt mondják, nem került elő a holtteste. Ezek szerint megléphetett. Viszont akkor így nem teljesen lett lezárva az ügy. -
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a The Chair.
-
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
bobalazs
üzenetére
A sárkányost én már csak a heti meme adagért néztem, meg a gyűrűset is, hogy aztán röhöghessek az itteni kommenteken
Az, hogy Wednesday 0 kapott az meglepő. Jenna jelölése után azt hittem simán kapja, de nem. Gondolom úgy vannak vele majd season 2 után, még úgyis fiatalka
-
woodworm
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mondjuk olvasták a regényt.
-
S e t h
nagyúr
Sárkányok háza mint legjobb dráma?
Ennyire xar volt a tavalyi év?
Csóri Saul..... -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
NA igen... azt pl. honnan lehetett volna előre tudni? olvastam volt pár látnok aki már a sorozat elején kitalálta ezt de hogy?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
paatrick
üzenetére
Nem is feltétlen szponzorált tartalom ez sokaknál, csak az a téma pörög és könnyebb kapcsolódni. Ami nekem feltűnt az elmúlt évekből az az Arcane, olyan eszeveszett hype-ot kapott Youtube-on meg Twitchen a lolos content gyárosoktól meg közönségtől amit én még soha nem láttam egy teljesen eltérő médium iránt.
-
paatrick
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nagyon durva látni hogy ezek az online mémek is mennyire szponzorálttá váltak mostanra. Rings of Power alatt orrba szájba jöttek a dicsőítők (vagyis a próbálkozók) aztán attól a naptól ahogy kifutott a sorozat 0 db új jelent meg

Ugyanezt figyeltem meg az Üveghagyma filmmel is most. Gondolom a Netflix, Amazon lefizet pár helyet hogy akkor most fullba kell nyomatni, aztán mikor leáll a szponzoráció akkor kuka egyből.
Míg egy-egy random régi sorozatból meg előkaparnak valamit és akkora mém lesz hogy évekig visszatér és mindenki röhög rajta újra és újra. -
Bad Pritt
félisten
Rég volt Rings of Power szarozós kontent, ez most megtetszett.
-
Maxxy10
addikt
All American 6. évad berendelve.
Abbott Elementary 3. évad berendelve. -
Major Lion
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az utolso csavar mar nem kellett volna, az nagyon olcso huzas volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Pánik a memóriapiacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elfogyott a kajálós sorozatom, illetve véget ért, a superstoret néztem utóljára, 2 napja fejeztem be azóta bármit eszem, már nem olyan az íze
Muszáj valami újat találnom, van esetleg bármi modern elmúlet 1-3 évben készült sorozat amit mások néznek miközben tömik a fejüket?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

> szóval Ő jó színész széles repertoárral)