Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nyilván a nyereség reménye miatt. A warnernek nem kevés mellényúlása volt az utóbbi időszakban, kell nekik egy remélhetőleg jól hozó bevételi forrás.
-
KISDUCK
addikt
Ez a kedvencem tőlük, Michael Bolton oda teszi magát!

bobalazs:
Aha és van pár komoly társulásuk pl.: Akonnal meg Justin Timberlake-kel, de voltak sketch-eik is a legjobb talán a "The Shooting AKA Dear Sister" és a Saturday Night Live-ba is feltűntek talán, de utóbbiban nem vagyok biztos. Van filmjük is a Soha ne állj le a soha le nem állással.
szerk.: feltűntek az SNL-be a dear sister is oda készült -
KISDUCK
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
Kb. "barátok közt" sztékkel és lövöldözéssel.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem néztem be semmit, ez nem az én sorozatom.
Ha úgy vesszük ja, szánalmas a valóság,a tesó halálát elkönyvelték fulladásnak, figyelmen kívűl hagyva a fejsérülést. (wikipédia)
A kivitelezése a sorozatnak nem tetszik, elvileg Ed skizofrén volt, nem volt szerencsém ilyen emberekhez tudtommal, csak olvastam esetekről itt-ott, de valahogy jámbor Jack jut eszembe ha nézem a sorozatot. Meg itt-ott nevetséges.
Filmek és sorozatok terén elég magasan van az ingerküszöböm, most amiket leírtál az nem kavar fel esetükben. A ház amit Jack épített egy időrabló szemét volt részemről akár csak "Az idő". -
KISDUCK
addikt
válasz
Ragnar_
üzenetére
Én nem tudom, hogy tudjátok élvezni ezt a Monsters S03-at. Az első részt megnéztem és a 2.-at talán az 1/3-ig, de nekem ez valahogy nem jön át. Úgy érzem magam mint "A ház amit Jack épített" esetében, hogy szenvedés nézni, nem azért mert felkavaró lenne vagy akármi, hanem gyengének és szánalmasnak érzem az egészet.
Az s02-t kihagytam, az S01 az ha jól emlékszem tetszett, az érdekes volt, de az az S03 valahogy hmm... -
KISDUCK
addikt
válasz
WayneGace
üzenetére
alien erath s01e07 és alien covenant spoiler
Már egy ideje ilyen hálivúd. A covenantnál is túra felszerelésben szálltak le egy ismeretlen bolygóra. Meg eddig azért volt egy sejtelmesebb, sötét környezet amiben a lények (xenomorphok) is mozogtak, most az alien earth 7. részében erről is lemondtak. A törődő kis hugica másolatból most csináltak egy beastmaster gyilkológépet. Az egész egy big pile of shit. Tudják hogy a hugicának vannak hacker képességei, de semmi óvintézkedést nem tesznek arra az esetre hogyha ez gondot okozna nekik, a lények csak elektromosan vezérelt zárak mögött vannak. Itt megint olyan mintha fogtak volna 20 írót, írattak velük valamit, majd egy 21. ember összelegózta az oldalakat és rábólintottak a marketingesek hogy hm alien, eladja magát, jó lesz ez, mehet instant streamre. -
KISDUCK
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Várom, már nem is emlékszem hogy melyik évezredben jött ki az előző szezon, nagy kár hogy így elhúzódott a gyártás. Szerintem ahogy kijön majd úgy fogom nézni. A Wednesday 2 szezon valahogy nem csúszik le nekem, belekezdtem, de mondom ehh, ez nem adja. Ideiekből megnéztem a moblandet, Reacher 3-at, meg nem tudom hogy mit, meg közbe visszatértem kicsit animézni.
-
KISDUCK
addikt
válasz
woodworm
üzenetére
Mondjuk ezt a kérdést nem kellett volna spoilerbe tenned szerintem.
Chat gpt szerint hagyományos megoldással a szomszédos naprendszer ami több mint 4 fényévnyi távolságra van tőlünk 70k-80k év alatt elérhető, ez valóban sok. Elméletileg napvitorlával meg egyebekkel ez az út lerövidíthető 20 évre ami már nagyon jó.
-
KISDUCK
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egy időbe voltak akik kiirták hogy melyik sorozat spoilere, de kihalt mára, hasznos lenne ha mindenki ma is ezt megtenné.
-
KISDUCK
addikt
Minek nézem? Asszem leírtam abban a hsz.-ben amire válaszoltál.
Én azt elfogadom, ha valakinek tetszik, mert egy hibákkal teli, gyengébb alkotás is lehet élvezhető. Csak hát úgy néz ki, hogy vagyunk páran akik azt gondolják hogy ez egy méltatlan része lett a frencsájznak a gyenge írással és úgy gondoljuk hogy ez a sorozat nem jó és ki is alakult egy folyamatos beszélgetés azok között akinek tetszik és akiknek nem és ez folytatódni is fog addig amíg le nem megy az évad.
Már várom a 6. részt és a hozzá kapcsolódó hozzászólásokat.
-
KISDUCK
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Az instájáról van mindkét kép, a jobboldali 2022 szept.
-
KISDUCK
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Alacsony tesztoszteron szinttel* kezelték és a top komment arról szólt hogy minden is van Ritchson testében.
Nincs ebben semmi meglepő, de szerintem így a hír a kommenttel együtt vicces.*nem vagyok szakértő a témában, de ha tesztoszteront használnak, akkor a saját tesztoszteron termelésük leáll és nem indul be egyből ha abbahagyják a tesztoszteron szedését és ha jól tudom, ezért nem egyből szokták a kúrát megszakítani, inkább csökkentik fokozatosan a dózist, hogy beinduljon a saját termelés.
-
KISDUCK
addikt
Youtube dobta fel:
Top komment: Anybody who lifts seriously knows this guy is on everything under the sun.
szakadok.
-
KISDUCK
addikt
Alien 5. rész: gagyi.
Az idegen, megint olyan gyorsan fut, hogy egy járókeretes mammert sem érne utol. A kis lények meg a high level csapdakészítő iq-val túl sok. A karakterek meg világi balfa##ok, persze volt honnan meríteni (lásd: prometheus). Az első 5 percben azt hittem hogy ebből a részből még lesz valami, tévedtem, sikerült ezt is elrontani. Az eddigiek alapján, mondjuk azt lett volna a furcsa, ha nem ba###ák el. -
KISDUCK
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Na jó, erre a bait-re még ráharapok.
Nem tudom, hogy mennyire vagy jártas a fémiparban, de a legnagyobb hülyeség volt a műkézbe épített lánghegesztő az írók részéről. Ehhez ugye 2 gáz kell: oxigén és egy éghető gáz pl.: acetilén, mindkét gázt palackban biztosítani kell és az a mennyiség amit egy ilyen svájci bicskába el tudnak dugni az jelentéktelen, mert ott van még a rambó kés és az egyéb hardver hogy a kar betöltse a kar funkciókat. És van egy olyan érzésem, hogy űrhajon nyílt lángot használni biztonságtechnikailag nem fér bele, meg egyéb hasonló zárt têrben sem. Ez nagyobb fantasy mint az 5. elemből a ZF-1-es, de az legalább menő volt. .Ív jegesztésnek nagyobb logikája lenne, ilyen körülménynek között de minek? Ha kell valami visznek egy trafót azt csókolom oszt innentől várjuk meg míg Skeletor visszatér az 5. résszel.
-
KISDUCK
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
és Yodamest:
Valószínűleg minden gondolatomat leírtam az eddigiekről és feleslegesnek tartom ugyanazokat a köröket futni. Aki szerint ez a sorozat jó az az ő véleménye és ez engem nem zavar. Az hogy ez a sorozat gagyi az meg az én véleményem és leírtam hogy miért gondolom így. Én se akarom másra erőltetni a sajátom más erőltesse rám a saját véleményét!
-
KISDUCK
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Nem kötekedni akarok, tegnap feltettél egy teljesen jogos kérdést a #83497-ben, akkor átnéztem a hsz.-eimet az alien sorozattal kapcsolataban és csak legagyiztam, de nem részleteztem, hogy miért. Ezért megírtam a #83499-et, amire jött tőled is válasz és mástól is. Amikre szintén válaszoltam. Amit beszúrtál képet láttam előbb is, ezt értem még akkor is ha nem hiszed el, de attól még szerény véleményem szerint gagyi az eltúlzott svájcibicska kéz és a szuperhős landolás is. Az is gagyi, hogy pár óra alatt egy kikelt alienből kifejlett dög lesz ami tetemes testtömeg gyarapodás, de ezt elfogadom, mert olyan logikai problémákat okoz hogy a kijavítása megváltoztatná a film dinamikáját és egy jóval lassabb cselekményt eredményezne amit egy ~2 órás filmbe sűrítve lehet hogy nem lenne pozitív élmény végignézni. A sorozatnál az említett 2 gagyi dolog semmit nem tesz hozzá szerintem a sorozathoz és félek hogy a szuperhős robotokkal, próbálják elvinni a cselekményt a szuperhős irányba amire megint nincs szüksége szerintem a frencsájznak. A korábbi túlélő horror és akció horror remekül állt az Alien filmeknek, értem én hogy más időket élünk, mások a tartalom fogyasztási szokások és próbálják a nagy tömegek minimális igényszintjéhez igazítani, de így elveszti az egész az esszenciáját. Semmivel nem több így mint egy star wars-os csomagolású kukorica konzerv. A csomagolásra ráírják, hogy alien, de ami benne van az valóban idegen, de nem a filmbeli értelmében hanem a tartalomban.
-
KISDUCK
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Nagyon szépen megköszönöm a magam és a többiek nevében, hogy gondolkozol helyettünk is, de szerintem lehet beszélni, vitázni egy sorozatról burkolt sértegetés nélkül is, nem kell követni más fórumtárs példáját.
Itt most inkább nem másolom/idézem, hogy mire válaszolok csak haladok sorban:
#1 a cyborg léte nem zavar egyáltalán, a svájci bicska keze zavar, mert ilyen megoldást a korábbi filmekben nem használtak és az a beépített lánghegesztő olcsó húzás és értelme se volt. A kés önmagában még elfogadható lenne, de a méretei miatt megint csak gagyi, egy tőrre azt mondanám, hogy oké. #2 a xenok szétkapnak mindent ami problémát jelenthet és sorrendben nem is kell ehhez messzire menni a frencsájzban a film sorrendben, Bishop-ot se azért kapta szét a királynő, mert rossz napja volt. #3 amit miszter szájborg csinált a katonákkal is az szándékos vagy gondatlanságból elkövetett emberölésnek minősül. Az 1. rész első jelenetét még elfogadom, mert az veszélyhelyzet volt ránézve, de az eddig se volt probléma számomra a sorozatban. #4 a gyerekek még mindig gagyik, mert túljátszák a szerepüket: Kirk Lazarust idézve, "soha ne nyomd fullba a krentént, mert nem jön oszkár bácsi". #5 ezt másolom másik hsz.-emből "De van különbség aközött, ha a szintetikus erősebb mint az ember, meg ha a szintetikus csatlakozna a bosszúállókhoz erős." #6 Nem tudom, talán több kecskét is beszerezhetett volna a Prodigy, mivel a xenoknak aztán nagyon mindegy, hogy hány lába vannak amit gazdatestnek használnak pl.: Alien 3 és így még azzal a morális kérdéssel se lett volna probléma, hogy egy lopott emberi tüdőbe tesznek xenomorph parazitát, de ha már az inkubátorban ilyen jól működött az a szétlyuggatott tüdő, akkor vissza is kaphatta volna szanitéc uraság. -
KISDUCK
addikt
válasz
shotika
üzenetére
"miért gondolod, hogy csak egy fajta robot létezett?"
Nem gondolom hogy egyfajta létezett, mert a frencsájzban volt egy evolúciójuk és több típust bemutattak. De van különbség a között, ha a szintetikus erősebb mint az ember, meg ha a szintetikus csatlakozna a bosszúállókhoz erős.
Miért kellene egy idegennek teljesen úgy viselkednie, mint, amiket eddig láttunk?
Mert eddig volt egy logikus séma és most csak belerondítanak, mert képtelenek normálisan megírni.
Végre itt egy új Alien cím (ráadásul először sori formájában), amely kiválóan idézi meg az eredeti filmeket.
Ezzel nem értek egyet. Ott volt a Romulusz, voltak hibái és inkább a régebbi filmekből csipegetett, de az tényleg jól idézte meg a korábbi filmeket. Ez a sorozat inkább alien a wishről.A gyerekek pedig a tudatuk robottestbe átültetése után úgy viselkednek, mint a gyerekek? Ebben most komolyan, mi a meglepetés? Van különbség aközött, ha gyerekes, meg aközött, ha túljátsza és nem ovisokból másolták ki a tudatukat. Erre az esetre jó példa a Shazam! és több helyen megemlítették azt hogy Zachary Levi sSzmként gyerekesebb, komolytalanabb volt mint Asher Angel, akinek az avatarját játszotta. Itt az alien sorozatban is Sydney Chandler (Wendy) váltogat a komoly és a gyerekes játék között. A többi karakternél csak simán túl van játszva, olyan mintha a gyerekek értelmi/érzelmi szintje alacsonyabb lenne robotként mint amilyen korúnak kinéztek a gyerek színészek.
Én sajnos nem látok itt kiemelkedő színészi alakítást. -
KISDUCK
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Élien, a Földön már él ilyen spoiler
Az elején már kiégtem, miszter szájborg keze átváltozott hegesztőre, eddig ilyen fícsőr nem volt a szintetikusoknál sem, majd behegesztette az ajtót, erre az alien megsértődve beverte az ablakot, majd a hegesztésnél szabta fel az ajtót, wtf? Talán még az ujjai se fértek volna oda be a hézagba. Persze a rejtekhely ajtaját már nem tudta ezzel szemben felszabni. Miszter szájborg persze hogy a laborban ahol minden mocsok kiszökött, odakötözi a 2 katonát, és az egyiknek fel se tűnt hogy patkány méretű nyavalya mászik a hátán a mellénye alatt. A robot gyerekek nagyon gagyik, túl játszák a gyerekes részt túlságosan. Korábbi filmekben erősebb volt egy szintetikus mint egy ember, de nem marvel léptékkel, itt meg szuperhős landolás egyből. Az alien meg már lehet öregkori végelgyengülésben szenved, mert egy szanitécet nem tudott utolérni futva. Persze nem ölheti meg a nagy testvért, mert hát akkor összeomlik ez a szalvétára rittyentett sztori. Miszter szájborgot az égadta világon nem hajlandó megölni az alien, mert akkor megint ugyan oda jutunk, hogy összeomlik a sztori. Amikor már a robot cserkészekkel a szanitéc eljut a tojásokhoz, az alien, pont elragadja onnét az egyetlen embert aki jó inkubátor lenne a kis testvéreknek. Korábban pedig az volt a legfőbb céljuk, hogy embert vigyenek a kis űr káposztákhoz. Aztán valami szerencsétlen módon megöli az ovirobi, amit nem is mutatnak ha jól emlékszem, mert képzelőerejük se volt bemutatni egy tisztességes harcot. Persze a szanitéc átszúrt tüdővel nagyon jó állapotban volt, elég vígan a robihugi segítségére sietett. Azt végképp nem értem, hogy miért pont egy szanitéc leharcolt tüdeje kell xeno inkubátornak. A story egy nagy adag bélsár, a színészi játék szintén. A "csoda fiú" karakterét nem értem, ő most a semmiből lett "wayland yutani szintű" bisznisz man fiatalon vagy valamit nem vettem észre? Mert ha igen akkor ez gagyi. A látvány megint szétesik. Egy felől próbálják másolni azt a retró futurisztikus stílust amit a régi filmek, másfelől próbálnak belecsempészni "mai technológiát". Részemről hülyén jön ki, hogy abban a világban Jégkorszakot néznek. A nagy tudatávivő masina, megint fantáziatlan és scifihez méltatlan szerintem. Az hogy egy ágyba húznak led világítást még gagyi lesz. Legalább csináltak volna valami nyavalyát amit a fejükre tesznek az agy scanneléséhez vagy valami spéci ágyat mint amilyen az avatarba volt. tehát:
negatívumok:
-gyenge színészi játék
-gyenge sztori
-látvány felemáspozitívumok:
-még nem tudom, hogy van-e -
KISDUCK
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Nem ment át ez paródiába, mert eleve úgy kezdett. Kíváncsi vagyok meddig tudnak még minőségben lefelé menni.
-
KISDUCK
addikt
válasz
markknight
üzenetére
"de masszívan jó kritikákat kapnak a cuccaik az influenszerektől"
A titkos összetevő a kenőpénz.
-
KISDUCK
addikt
Alien Earth 1. rész
Ez gagyi, nem kicsit... Ez nem azoknak készült akik szeretik az alien frencsájzt.
-
KISDUCK
addikt
Rákerestem a topikban, de furcsa számomra, hogy egy hozzászólást nem találtam róla. Már nem emlékszem, hogy találtam rá, talán 9gag-en láttam róla valami rövid videót vagy nem tudom.
A szumóról szól a sorozat, pontosabban a szumózókról és a mögötte meghúzódó világról. Úgy álltam neki, hogy annyit tudtam az egészről, hogy pufi japánok birkóznak, de ennél kicsit árnyaltabb a dolog. Elkezdtem nézni és megfogott, érdekes az egész világ. A sorozatban szerepel olyan aki szumózott és azt nyilatkozta, hogy leszámítva jól mutatja be a szumózók életét. (forrás: reddit) . Állítólag készül a második évad is, de információt nem találtam róla mikor várható.a popsi törlős részt
Aki nem tudja, hogy mit nézzen az tegyen vele egy próbát! -
KISDUCK
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Most fejeztem, be rettenet gagyi az egész. Ha nem lenne benne Mr. Szalonna, akkor még ennyit se érne, bár nem mintha hozzá tudott volna tenni bármit is. Arra jó volt, hogy tevékenység közben futott a monitor bal oldalán és úgy néztem. Meglepődnék ha ezt ezek után folytatnák.
-
KISDUCK
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
A terrorból szerintem jobb volt a 2. évad mint az első, kár kihagyni.
-
KISDUCK
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mint hozzanemertőnek szerintem mindennel is baj van. Sorozatok terén az utolsó ertekelhető hazai produktum az Aranyelet volt, de annak az ötlete nem volt hazai. Itt volt ez a sereg, én próbáltam egy esélyt adni es megnéztem az utolsó egy-ket perc híján az első részt, de annyire sok sebből vérzett, hogy kínos volt nezni is. Nehéz elhinni hogy gyártás közben egy illetekesnek se tűnt fel hogy gáz az egész, gáz a sztori, gyengék a parbeszédek, hihetetlen majdnem minden jelent, nincs minősegbiztosítas. Nincs aki azt mondja hogy ez a sztori egy rakás szar, ez a jelenet szar, ez a szineszi játék szar, ez a rendezes szar. Ha valami itthon sikerül és élvezhető az már inkább a veletlen műve vagy mert vettek egy liszenszet és azt adaptálják ami bevált.
szerk.: A (nem tudom milyen) rém jó volt, de az csak egy filmből létrehozott mini sorozat volt. -
KISDUCK
addikt
válasz
Narxis
üzenetére
Most rákerestem a babylon 5-re hogy az melyik is volt, és találtam egy retroshock videót, miszerint 93-ban 24db amiga 2000-esen csinálták az animációt, elég vad. Ma meg dollár milliokból nevetséges cgi/vfx-et visznek moziba.
-
KISDUCK
addikt
válasz
lezso6
üzenetére
Azért nem erről szól a Landman, szerintem is egész jó lett. Az említett bikinizés se lett túltolva és itt-ott hozzátartozott a jelenethez akár egy mini konfliktust előidézve. Ez meg a Vérző olaj szerintem eléggé távol állnak egymástól, hiába az olaj és a dráma, nem ugyan azt nyújták. A Landman inkább modernkori dráma, elvétve némi humorral és erőszakkal és a központban hogy milyen nehézségek vannak egy olajmező üzemeltetésénél itt-ott (erős) túlzásokkal, kb. egy Yellowstone átskinelve. Propagandának sem lehet mondani, mert nem magasztalja az olajipart, a főszereplő karaktere is csak annyit mond, hogy szükséges, mert nélküle megáll a világ.
-
KISDUCK
addikt
válasz
volandy
üzenetére
Uncertainty surrounds the possibility of The Glory Season 2 due to allegations against the director.
The potential absence of Lee Do-hyun, who plays a crucial character, due to military service further complicates the chance of a second season.
The finale of Season 1
.sets the stage for a compelling continuation of the story, focusing on Dong-eun and Yeo-jeong's joint pursuit of justice within the prison walls A 2. évad még nincs megerősítve. Ez még tavalyi hír. forrás
-
KISDUCK
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Mi se tartunk sehol, réges régen egy messzi-messzi állam fejlett és hatalmas űrhajókkal felügyelt egy egész galaxist, űrhobók zseblámpákkal tettek rendet a kóklerek között és jampi klón technológiájuk volt, de annyira nem volt fejlett, mert cica lányokat bezzeg nem csináltak.
Az első rész tényleg elég gagyi, de még megnézem a további részeket, hátha jobb lesz egy fokkal. A 2 legutóbbi filmhez képest olyan mint a dune a wishről. Ami tetszett benne az csak a cgi ami kitartott 10-20 másodpercig. Értem én hogy nem lehet lekoppintani a másodikrész spacejunkie jihad hangulatát, de azért ezt jobban is megírhatták volna.
-
KISDUCK
addikt
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Én majd belekukkantok talán, de azért ez nekem sok jót nem jelez:
"A honvédség parancsnoka körlevélben írta elő a katonáknak, ne kritizálják a S.E.R.E.G. című sorozatot" -
KISDUCK
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
Hát trailer alapján nekem se tetszik, hogy őszinte legyek. Majd ha kijön belenézek kíváncsiságból, de sok reményem nincs felé. Ausztrál/új zélandi humorról most csak a What we do in the shadow és a yeahmad ugrik be. Mindkettő más féle humor, de mindegyik élvezhető, ellenben az office aus trailerével szemben, de majd meglátjuk mint tud nyújtani egy egész rész.
-
KISDUCK
addikt
válasz
volandy
üzenetére
Amit írok az spoileres lesz:
Hat ide tartozó személy vagy 3 pár van a sorozatban és mivel nem az lmbtq a fő témája ezért szerintem ez ekkora mértékben nem ide való. Az első a börtön igazgatónő és felesége, majd egy titkos szerető páros egy cellábból és az egyik karakter még árja is míg a másik ázsiai, majd kiderül az egyik nagyon fontos karakterről az évad végén hogy ő is meleg. Ha leszorították volna 1 ilyen kapcsolatra akkor azt mondom hogy oké, 2 már necces és a cellatársas szerintem szarul is volt kivitelezve a 3. meg indokolatlan volt. Szerencsére nem volt lásztofász jellegű nézhetetlen erotika, sem csók emlékeim szerint.
Maga sorozat témája nagyon érdekes. Ha véleményt kell alkotnom az első évadról, akkor azt mondom hogy tetszett. -
KISDUCK
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
A hsz.-ed alapján rákerestem és ledurrantottam az első évadot, mikor befejeztem akkor jöttem rá hogy ez nem 1 szezonos sorozat, pedig lehet jobb lett volna úgy. A 2. évadnak hamar neki szeretnêk állni, hogy befejezhessem, remélem hozza azt amit az első, bár úgy érzem hogy kicsit túl tolták az lmbtq biciklit. Mondjuk volt egy meglepetés szereplő számomra a sorozatban, mert a szereplőket nem néztem meg előtte, bár nem vagyok oda érte de a szerepet jól hozta.
-
KISDUCK
addikt
válasz
WayneGace
üzenetére
És? Nem rémlik hogy benne lenne a topic szabályzatban, hogy adott sorozatról csak az írhat aki megnézte. Nem pontoztam semmilyen oldalon, nem írtam #értékelést hogy 0/10, leírtam hogy nem vagyok hajlandó megnézni, mert amit láttam és olvastam róla az alapján nem tetszik és nem érdekel annyira hogy megnézzem. Azt hiszem hogy ez még egy sorozatos topicban is elfogadható.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
Hát sajnos az a cikk se hiánypotló. Csak megy az elmélet gyártás
. Ahhoz képest hogy mennyi pénzt locsolt az amazon ebbe a sorozatba elég sok mindent rontanak el ahogy olasok a sorozatról.hogy minden lény csinálta vagy csinálhatta fűvel fával meg így lettek az uruk-hai-ok -
KISDUCK
addikt
Most futottam bele ebbe 9gag-en, gondolom a rings of power 2. évadából lehet. Ezek tényleg meglépték hogy
? Arról olvastam már korábban hogy alacsony a színvonal, de az azért ez meglepett.az orcok családos emberek akik nem akarnak háborúba menni 
-
KISDUCK
addikt
Amúgy a US verzió is woke volt, volt benne meleg, latino, feketék, ázsiaiak, indiai és a főnök főnöke nő volt. Emlékszem hogy volt még benne valami kínos férfi férfi csók is. Meg csináltak benne pénisz és kókusz ízű energiaitalt fiatal meleg ázsiakat célozva de nem zavart senkit mert jók voltak a poénok.
A kérdés inkább az hogy hogyan fogják tálalni a dolgokat az ausztrálok, ha úgy ahogy a bréktáncukat akkor kuka lesz. -
KISDUCK
addikt
Héten elkezdtem a Bloodhounds koreai sorozatot 6 részt megnéztem a 8-ból és nagyon jó. Régebben olvastam a leírását és úgy voltam vele hogy elég meh, majd talán egyszer és most nekialltam, kár volt ezt eddig halogatni.
-
KISDUCK
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Frencsi ha jól emlékszem biszex karakter volt már az elején, engem is zavart ami törtent, mert
Kimikoval szépen épitették a kapcsolatát, erre jött a felesleges kolbász party. Rákerestem és 2020ból dobott már ilyen találatot redditre is a google, szóval jól emlékszem erre a részre. -
KISDUCK
addikt
Megnéztem a bojz s04e06-t és ezt nem mondanám durvának az összes részhez mérve. Már az első évadban
.is gránátot dugtak az egyik szupi segglyukába
+ a poénok most jók voltak. Nekem ez a rész tetszett, jót röhögtem. -
KISDUCK
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
Elvileg nem kaszálták, mert 5 évadra tervezték, de ettől függetlenül eddig elég gyenge az évad. Érezni hogy a kreativitás kifújt.
Kukázták Frencsi és Kimiko "kapcsolatát" helyette lett papás-papás, de még azt is elszabták. Kormolták egymást odavissza és nem tűnt fel a gyereknek hogy Frencsinek van a "bérgyilkos hege" a lábán. -
KISDUCK
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
Hú bakker,
Mother Milk/Laz Alonso nagyon lefogyott, rá kellett néznem a kasztban hogy színészcsere történt-e, annyira máshogy néz ki így.
(ezt az S04E01 első 5percben vettem észre csak hogy aki ránézne a spoilerre tudja hova tenni)Laraxior:
Én anno a Dahmer nézése közben is kajáltam.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Miért lenne más? Amit kell azt szemlélteti. Ha normális látványt szeretnél ahhoz több munka kell mint egy moslékhoz. Össze dobhatnak 3 kockából álló hupilila épületet amit bevágnak a jelenet hátterébe vagy sok munkaórával létrehoznak egy digitális hátteret amiben normális épületek vannak a háttérben ami realisztikusnak hat és nem lóg ki a lóláb.
szerk.: látom közben szerkesztetted, A Boba Fettet és 2,5 évad Mandalórit megnéztem és javarészt a háttér/környezet nagyon megúszós volt és spórolós. Hogyha jobban megcsinálták volna visszatérve a korábbi példára, szintén több munkaóra és több pénz lett volna. Azt meg szerintem rá lehet sütni hogy az új SW éra minden csak nem kreatív. Nem a jó ötleteket és megvalósítást hajták, hanem a frencsájzból kisajtólható pénzt akarják maximalizálni ezért is olyan spórolós a látvány is.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Hát a jó munkához idő kell
(a rosszhoz még több)és minél több idő kell hozzá annál többe fog kerülni.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem a fantáziához kell pénz, hanem a megvalósításához.
-
KISDUCK
addikt
Látom egyre népszerűbb ez az új SW sori.
Én nem nézem, de elég jó mémeket csinálnak róla. (nem túl píszí poén)
-
KISDUCK
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Hát lehet hogy akkor valami nagyobb filmes/sorozatos oldalon kéne elolvasnod a véleményeket mert ott van sok :
idézet egy 3/10-es értékelésből:
"I'll set the tone for this review: in the first ten minutes of episode 1, the lead character used an extinguisher to put out a fire... in the vacuum of space."
szerintem ez alapján ki lehet jelenteni hogy a forgatókönyvírás gyenge, lehet itt azért kapott kevesebb pontot a sorozat, mert még kedvenc színész se volt benne. Obi One-ra adtak 7+ pontot, gondolom a visszatérő színészek miatt, mert amúgy nézhetetlen volt, legalábbis számomra. Ez az akolitikus meg a hibák mellett lehet hogy nem tud semmi pozitívumot felmutatni, gondolom én, mert látni nem láttam. -
KISDUCK
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szerintem félre érted hogy mire vágynak a fanok (én nem vagyok sw fan). Múltkor feldobta elém 9gag a Sam Witwer interjú részletet és hát szerintem ennyire kéne komolyan vennie a készítőknek a tartalom gyártását. Ehelyett komolytalanul össze van taknyolva az egész nevetségesnél nevetségesebb karakterekkel és storyval. Az Obi One-t nem tudtam megnézni, egyszerűen már gagyi volt, Mandalóri 3. évadot nem bírtam befelyezni, mert ott is érezhetően zuhant a minőség és több esélyt én már nem adok a dizni féle sw-nek, mert érezhetően esik a színvonal.
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nálam betalált, jókat röhögök rajta. A 2. évad elejen vagyok, de az szerintem még jobb lett
-
KISDUCK
addikt
Az első évadon túl vagyok és azt kell hogy mondjam, hogy ez egy vérbeli vígjáték sorozat. A második szezont elkezdtem, de még mindig tud rátenni egy lapáttal.
-
KISDUCK
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem néztem meg de kérdésem lenne, ezt a hsz.-t egy virágosnál láttam
"Példátlan felháborító bűncselekmény. Az Angol Pósta éveken keresztül belépett a kis falusi posták termináljába és ott hiányt generált, amit be kellett fizetniük a postamestereknek. A befolyt pénz a posta profitját növelte. Többen tönkrementek öngyilkosok lettek. Angliában vannak olyan befektetők akik megfinanszíroznak reménytelen bírósági ügyeket a kártérítési per bizonyos százalékáért. úgyhogy nem sok kártérítést kaptak végül. A végén lemondott a posta vezér-igazgatónője, aki Angelikán pap nő volt és minden vasárnap prédikált a templomba." A kérdésem az lenne hogy,
szándékosan hasznon reményében generált hiányt a posta hogy hogy postások kárára nyerészkedjen? -
KISDUCK
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én a puruttya brutál szekcióját látogattam régen, jobb gyomrom volt mint némelyik osztálytársamnak aki megpillantotta a monitoromat.
-
KISDUCK
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Valahogy érzem hogy megint el lesz p#nciskodva az évad.
Nem mernek kinyírni komolyabb karaktereket így meg csak egy barátok közt szuoererővel.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- LEGO klub
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- WireGuard VPN a mindennapokra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Family Link
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ai szerint 160 nap játékidő a ~10450 rész. Ami azért még viccnek is rossz.