Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
De mindegyik mégis más.
Ilyenek a krimiírók könyvei is, egyformák, de mégis különbözőek.
Van, amelyik irtó gyenge, s a másik meg szinte abbahagyhatatlan. -
freeland0806
aktív tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Én sem tudtam előtte, hogy az volt, de nem is érdekelt egyébként. De külön hangsúlyoztam, hogy nem ez az egyetlen problémám a sorozattal. Akinek tetszik annak egészségére, engem nem zavar kinek mi tetszik. Ráerőltetni ne akarja másra a szemléletét igazából ennyi az egész.
-
attiati
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Simán lehet

Profi munka. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem mondták,hogy milyen király az olajipar. Sőt, amit mondtak benne róla, hogy kb nagyapáink erre építették fel a civilizációnkat, hogy kb. a fél világ megtérdelne nélküle...a végén fele meg már elejtették ,hogy igazából már látszik a vége az olajiparnak. Sztem tök reális dolgok voltak benne.
A bikinis csaj anyucival meg külön jó volt.
Bár én a mexikói csajba tudnék beleszeretni. -
stoon
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
De legalább olvasgatja a
Bibliát
és anyuci IS! de nem mond ,hogy nem alakítottak jót a nyugger klubban

engen a fia jobban idegesített....
összeségében szerintem jó volt! -
válasz
Major Lion
üzenetére
Ha tényleg erről szól, akkor elég gyomorforgatóan hangzik, ez ugyanaz mint a woke, csak fordított előjellel...

Olaj témában a There Will be Blood (2007) (Vérző olaj) filmnél jobbat sosem láttam.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Annyi kritika jött már a Silo-ra, kezdtem azt érezni olyan sorozat mint a CW-s szánalmak, hogy gagyi de mindenki nézi
supergirl és társai
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Köszi a választ.
Meglátom majd...
Ha nem tetszik, elengedem.
Úgyis van annyi sorozat, hogy nem lehet lassan lekövetni.Ha meg perpill nem találok, akkor majd olvasom, vagy nemsokára előkerül a bicikli is.
5-6 ève tervben volt már egy e- book, aztán most karácsonyra megleptem magam vele.
Időtöltèsnek jó lesz majd.
Persze, ha lesz időm
-
arcitec
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Jaja ,......
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Tényleg, fel is tűnt, hogy a Yellowstone végére kipattintotta magát, de akkor ez a Lioness miatt volt...
-
Soulfly842
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
A második évad olyan volt mintha elvágták volna nekem...
Néztem volna még pár részig. Furcsák ezek a rövid évadok. -
Tasunkó
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Anno a 7 Mesterlövészét, meg a 100 legjobb filmet is végighallgattam a melóban Puzsértól. Bírom a műsorait. Most nézem, összekevertem akkor, mert a 29. helyen van, bár az sem indokolt, a 4.-en azért jól emlékeztem hogy a Profi
van. A 2. legjobb kosztümös film lett a Jean D'Arc, akkor az zavart meg, meg az hogy rendre felhozta, méltatta az adásokban, mindig a fejem fogtam amikor beszélt róla, hogy lehetett azt az ötlettelen, fantáziátlan, rosszul leforgatott, összelopkodott szart ennyire benézni. Ahogy azt is benézte, hogy A Gyűrűk Ura szerinte Sam és Frodo párbeszédeiről szólt, mert arról is csinált műsort, amiben főleg a hobbitokat fikázta, meg olyan aspektusait a filmnek, hogy szépek az elfek, de az egészről lényegében nem tudott egy használható gondolatot felmutatni. Biztos jobb lett volna ha Luc Besson rendezi, aki jegyez 3-4 jó filmet, már akire azok hatást gyakoroltak, meg töménytelen gagyinak az írója, producere, rendezője, amiket legjobb elkerülni. -
NeoPampalini
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Még lehet, hogy úgy jobb is lett volna, tekintve, hogy akkoriban a francia volt az angol az arisztokrácia körében.

-
Janaboy
Topikgazda
válasz
Major Lion
üzenetére
Attól függ hanyadik részt láttad eddig
-
BitRider
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Mégis szórakoztató tudott lenni sok-sok más faramuci szarsággal szemben, hogy példaként mást ne említsek: Lioness.
-
basaharc502
aktív tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Mindez kifejezetten a 2. évadra igaz. Az első még szódával elmegy kategória volt, a végére jobban felpörögött, bár ott sem válaszoltak meg semmit, csak bedobtak még több megválaszolandó kérdést. Ezzel nincs is gond, ha a következő évadban azért a történet szempontjából fontos kérdésekben kapunk valamit....de itt a nagy büdös semmit kapja a néző az arcába, unalmas párbeszédek tömkelegével. Ha történik is valami "fontos" az is olyan, hogy fogom a fejem közben, hogy ilyen bénán ezt mégis hogy sikerült megírni....
Kíváncsi volnék azért arra, hogy ennél a sorozatnál konkrétan hogy zajlott a forgatókönyv írás, a "sztori" kiagyalása, mert tényleg olyan, mintha a készítők sem tudnák, hogy mit is kezdjenek a karaktereikkel, a várost övező miszitkummal. Volt egy jó - 100x alkalommal látott - alapötletük de, hogy ezzel mit kellene majd kezdeni, hogy húzunk fel rá 10 részt és egyáltalán mi lesz menet közben behajigált, látványosan időnyerés céljából megírt újabb és újabb kérdések megválaszolásával arra már láthatóan semmilyen ötletük nem volt. Gyanítom ma sincs...
-
S e t h
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Szerk: jut eszembe a Kemény zsaruk is.......

-
mephi666
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
én azt nem értettem soha ebben az univerzumban, hogy lehet fizetőeszköz a kupak
semmit nem csinálnak vele, csak gyűjti mindenki... ennyi erővel hasznosabb fizetőeszköz lenne a gomb: azt legalább fel lehet varrni a gúnyára 
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Mondjuk nem 1szisztémára épül 3 évad, kicsit agyalni kellett volna a készítőknek, mert így k. unalmas volt a ~600-adik éppenpontvéletlen után.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Fring-nél nekem abból volt elegem, hogy az első 3. évad arra épült éppenpontakkor történt valami váratlan vagy éppenpontakkor jött valaki, és így éppenpontakkor sikerült valami vagy éppenpontakkor nem.
-
Tasunkó
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
A filmek/sorozatok, lehet már a játékok is, olyan kiváló ideológiahordozók, hogy önmájonlövés lenne csak azokat részesíteni benne akik fizetnek érte. Az agymosás emberi alapjog.
-
pkaresz
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Hmm...
S valóban!
Bocsi!
-
pkaresz
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Forced felirat bekapcsolva?
-
válasz
Major Lion
üzenetére
Még ha szerinted a legszarabb évad volt is, nem az számít. Hanem az, hogy még az első évad nézettségét is überelte. Szóval erre fel.
-
wolf88
aktív tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Ugyanezt mondtam én is, de el voltam a 3. évaddal. Nem lesz több,maximum spinoff formájában, Michael Pena karakterére építve, többiekkel együtt, csak Jack nélkül.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Szerintem semmi gond sincs Maya Erskine által alakított karakterrel. Amúgy eredetileg a sorozat társkészítője és női főszereplője Phoebe Waller-Bridge lett volna, de ő kreatív nézeteltérések miatt kiszállt belőle (állítólag nem volt hozzászokva a writer room-hoz, vagyis, hogy egy sorozatott többen írnak).
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
én is elkezdtem és pár epizód után még mindig olyan semmilyen mindkettő... nem tudom hova fog ez kifutni, eddig csalódás
-
Pitterix
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Szerintem egy jóféle adaptáció. Volt már rosszabb is.
Az utolsó rész szerintem gyenge a többihez képest. -
mephi666
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
nem olyan rossz ez... kicsit tényleg döcögve indul meg helyenként gagyinak tűnt, de felfejlődött utána... egy unalmas hétfői napra, háttérzajnak munka mellé teljesen jó volt
pakolgatják egymás mellé a kirakós darabjait, majd a végére összeáll az egész... ha valaki egy kerek minisorozatot akar, annak bőven tudom ajánlani 
ui: vagyis van még vissza 20 perc a végéből, de nem hinném, hogy el tudnák már nagyon rontani

-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Nyílván nem akarom ráderőltetni, hogy mi az ami tetsszen neked, nem ez lenne a mondanivalóm, de arra akartam rávilágaítani egyebek mellett, hogy megnézés nélkül minősítetted és fogalmad sincs, hogy néhány perces belenézés után mi történt a sorozatben.
Ettől függetlenül természetesen elfogadom, hogy neked nem tetszik, és ebből adódóan nem is nézted meg, de igazából így, ilyen lehúzó értékelést adni magáról a sorozatról szerintem nem korrekt.
Én sem nézek meg mindent, ami nem jön be már az első percek után, de azokat nem is minősítem.
Természetesen láttam Harlan Coben sorozatokat, azok közül Az ártatlan és az Örökre eltűnt szintén tetszett. A lengyel megvalósítások kevésbé.
A Better Call Saul pedig nekem nem jött be, a Totál szívás után konvergál a közepes sorozatokhoz.
Nem, hogy 16-ot, de alig ér számomra 6-os értékelést...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Azért kiváncsi lennék a véleményedre, ha végignézted volna az egészet.
Nekem sok szereplő, karakter egyénisége tetszett, a két rendőr nagyon bejött és szerintem a történet semmilyen szinten nem volt sablonos, sőt igen összetettnek, több szálon futónak mondanám, mely folyamatos kételkedést, esetenként túlgondolást vagy éppen gyanakvás-mentességet váltott ki belőlem.
Ráadasul a vége meglepő fordulatot hozott. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Furcsa, nekem homlokegyenest más volt a véleményem… [link]
Mondjuk én végignéztem az egész sorozatot, nem néhány perc vagy tíz perc után vontam le a következtetésemet.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Az még ennél is érdekesebb, hogy bár egyből megtalálják őket Tokióban, de arról már fogalmuk sincsen, hogy ki az apjuk. Ennyire nem nézték után annak a nem éppen elhanyagolható apróságnak, hogy mindkettőnek ugyan az az nem éppen tradicionális Japán vezetékneve van (ami ráadásul egyezik azon személyhez akit egyből felismernek a fényképről)? Pluszban ott van az is, hogy ugye a Kurt Russell karaktere 2015-ben már minimum 80+ éves (de elvileg látszik az, hogy 24-ben született így igazából 91 éves a karaktere). És akkor még ott van a John Goodman is, aki 59 és 73 között öregedett vagy 40-50 évet (ugye ő a valóságba egy évvel fiatalabb mint Kurt Russell). -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
ja, az klasszikus
érdekesnek indult a sorozat, de hamar komolytalanná vált sajnos... persze nézni fogom a szörnyek/titánok miatt de már most látni, hogy itt is sok fillér jelenet lesz -
válasz
Major Lion
üzenetére
Ezt simán láthatom a Blaha aluljáróban is
-
Komplikato
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Internetten kering is egy paródia videó, ahol a CEO-t a saját sofőrje kiviszi a sivatagba a semmi közepére és jól beolvasnak neki Mikiegérrel, hogy hogyan sikerült a jól menő céget pár év alatt így szétcsesznie.

-
válasz
Major Lion
üzenetére
De bizony nem
Mondjuk szinkronosan nem tudom milyen lehet, és nem is akarom tudni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Major Lion
üzenetére
Azon húzza meg.
-
Frod
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
-
Ribi
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Őőő én sem, csak a trélert néztem, meg hát a pósztert.
És hát már a trélerben is elhangzik az a mondat, mert lehet nem eléggé egyértelmű.
Bár elvileg ugyan az csinálja mint a dö bojzt, szóval nem kellene aggódni, csak mijezatréler. -
Ribi
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Nem Hómlender ellen főleg hogy benne sincs. Lehet csak belelátom, de a világítós szemű tűnt nekem a gonosznak. Lehet nem így lesz.
-
Yodamest
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Ez a nagy baj az ilyen mystery sorozatokkal: az első évad még érdekes, mert nyilván nincsenek kötelezve rá, hogy bármit is megválaszoljanak. Onnantól, hogy ki kellene bontani a háttérben meghúzódó misztikumot, már elhasal mindegyik. Bőven elég lenne az összes ilyen sorozatot minisorozatként 1 évadban kiadni. Emiatt már nem is nézem ezeket, úgyis mindig ugyanaz van és nincs befejezés, vagy ha van abban nincs köszönet. Utolsó amit láttam mystery sorozat a Wayward Pines volt, de ott is full ugyanez: iszonyat jó 1. évad, majd egy jóval gyengébb 2., mindig ez a recept.
-
válasz
Major Lion
üzenetére
A 3 oktánt nem a kisujjából szívta ki.
Ok, befejeztem, esküszöm.
-
válasz
Major Lion
üzenetére
Még nem láttam, de a közeljövőben nem hinném hogy belenézek.
-
madgie
titán
válasz
Major Lion
üzenetére
Mindenkinek mást jelent az aranykor, nekem pl egyértelműen a Deep Space 9, ami kicsit szakított az addigi bárgyúnak ható ST sorozatokkal. Az ilyen 24, Prison Break, Lost vonal egyáltalán nem fogott meg, de pl a Breaking Bad egy csoda a mai napig.
Mondom, kinek mi
-
Pitterix
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Jó az.
Teljesen nézhető kategória.---mondom ezt az első epizód után.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Major Lion
üzenetére
Nálam már a trailer alatt is nyilvánvaló volt, hogy zs kategóriás lesz. Stallone sorozata se volt erős darab, de ott legalább felkeltette a trailer az érdeklődésem, nem úgy mint itt
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
Major Lion
üzenetére
Ha nem megy bele az ember nagy elvárásokkal, akkor egynek nézhető.
-
Tasunkó
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
jah. csak az óta jobban elterjedt, mint a spanyol nátha. -
mephi666
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
kicsit még bízok azért benne: a Dexter nagy kedvencem volt... narrált ott ő is, de nem vitte túlzásba és a karaktere már az elejétől kezdve rendes ütemben épült... szimpatikus volt az egész alapkoncepció: a motivációja, hidegvérű profizmusa, a színész, minden...
itt meg van ez a könyvboltos gyerek, aki kinézte magának a csajt, elmebeteg módon követi minden lépését, meggyilkolja a fickóját, akinek a legnagyobb bűne csak az volt, hogy egy világi f*szkalap
egyszer úgy akar tűnni, hogy nem most kezdte a szakmát, utána meg csomó amatőr hibát elkövet... gondolom a főnökét is már hidegre tette (de ez csak később fog kiderülni) ...a hulla eltüntetésével is csak szerencsétlenkedett: felgyújtotta az erdő közepén a turisták előtt? ne már... annak lett volna olyan szaga, hogy sorban körberókázzák a környéket... na mindegy: első évad végét még kivárom... (gondolom a csajt elteszi végül láb alól és happy end) -
válasz
Major Lion
üzenetére
5. évad 3. része rajt a legfrissebb, magyar felirat van hozzá.
-
Komplikato
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
"Sot azt is kihagytak ahogy gugolasban lootolja a fiokokat, ..."
De hiszen Joel ...
Lootolt két "hiding stasht", meg egy komplett garázst. Ellie meg egy bizonyos fiókot, egy hátizsák budipapírt, meg a beomlott pincéből valamit.
Az már smafu? Most képzeld ezt el 50 percen keresztül.
-
paatrick
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Nem tudom mit akartál ezzel a kommenttel, a játék arról szól hogy közösen egymást segítve haladnak az úton, bárhol lehet veszély.
Ha te ugyanezt tapasztalod 3 rész alapján akkor emelem kalapom.
Mert jelenleg 3 rész alatt az jött le hogy akzben is tök normális élet van, a fedra sehol nincs, tűzbogár sehol nincs, városon kívül is mindenhol lehet sétálgatni, sehol semmi, városban is csak akkor szívod meg ha direkt bemész a 100 zombi közé. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Major Lion
üzenetére
Meg eddig kb. fél tucat bakot tartós létrás részt is.

-
válasz
Major Lion
üzenetére
Pont ezt gondoltam én is, ott bénázik egy
valöngyujtó -
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Attól hogy nem vagyok homofób még nem feltétlen kellemes látvány számomra
. Nekem 90 éves ráncos párok se smároljanak, most akkor heterofób is vagyok?szőrös férfiak egymáshoz bújása 
Miért kell hogy az elfogadás együtt járjon az állva tapsolással?
Engem amúgy nem botránkoztatott meg, és ahogy freeknight írja, nem volt finomkodás hanem keményen beleálltak és nem két dögös csaj csókja volt a reprezentáció. Ami igzán zavart, hogy a játék egy remek részét kidobták az ablakon.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Major Lion
üzenetére
Az az egész egy szükségtelenül obszcén, buta jelenetsor volt. Ahelyett, hogy kibiztosítana egy gránátot és azt robbantaná fel, szerencsétlenkedik a hollywoodi öngyújtóval... már a 90-es években is vércikik voltak az ilyen last second jelenetek. -
Frod
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Igen, ez mondjuk jogos, hogy elölről többnyire csak pillanatokat kaptunk, pl a pilotban van, hogy sorban állnak már nyitás előtt pár tucatnyian, és néha pár snitt, amikor elől vagy hátul épp vannak vendégek. Engem ez nem zavart annyira, mert alapvetően a konyháról szólt a sorozat. (Azért amikor - 7.rész spoiler -
)nyitás előtt bejön a párszáz rendelés úgy, hogy egész nap készültél 50re, ott én se tudom mit csináltam volna egy összeomláson kívül 
-
Frod
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
A kisegítő személyzettel (mosogatók, handyman) voltak tízen, amúgy heten.
A hely pedig nagyobb volt, bár nem mutatták sokszor: elől a pultnál volt egy talponálló rész, hátul pedig több asztal, mint három.
A többi szubjektív. -
válasz
Major Lion
üzenetére
Ez melyik sorozatból spoiler?
-
válasz
Major Lion
üzenetére
Na, akkor mégiscsak volt baj valamivel. De a spoilert azt biztosan helytelenül használod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Major Lion
üzenetére
A szemforgatós szmájli általában a szarkazmus jele szokott lenni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Major Lion
üzenetére
Mi ezzel a baj? Minden normális sorozat heti lebontásban jön ki.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Echo 3 (2023)
season 1 finaleFú, hát ha jót akarsz magadnak akkor ezt el se kezded. Most fejeztem be és egész évad alatt azon gondolkoztam, hogy nem értem mit gondoltak az apple-nal, de ezek szerint bőven van felesleges pénzük égetni, mert ez egy qva nagy 0/10
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Major Lion
üzenetére
Nekem nincs bajom vele, de ugye én egy elég kis szeglete vagyok az univerzumnak. Tom Hanks-et pl nagyon kevesen nem szeretik. Csak hogy értsd mire gondolok.
-
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Fiatalon nekem se volt szimpatikus.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
NA igen... azt pl. honnan lehetett volna előre tudni? olvastam volt pár látnok aki már a sorozat elején kitalálta ezt de hogy?
-
Golyo69
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Eleg szomorú
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Major Lion
üzenetére
Jack Ryan S3:
Szerintem az nem spórolás volt, szimplán egy bazi nagy plothole a sztoriban. Mert közben meg volt látványos autós üldözés, tengeren forgatott mexican standoff két hadihajóval, rengeteg helikopterezés, tele volt a sorozat látványos jelenetekkel. Meg amúgy maga a robbanás is jól nézett ki. Amúgy egy tök egyszerű magyarázat van az üres autópályára, kiürítették a NATO konvoj miatt (létező dolog), de erről egy szót sem szólt a sorozat. -
Frod
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Mi most épp mást nézünk - és mivel már csak egy hónapig van ingyen Apple+, így onnan fogunk pótolni - szóval majd januárban odaérek én is, de alapvetően nem is vártam mást.
Mármint látatlanban sem gondoltam többet bele egy családi cuccnál, ahol bizarr a kiscsaj + van valamennyi 'fantasy' benne. -
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Lehet akkor szinkronnal elnézegetem majd. Vagy nem tudom. Pedig nagy hype volt annak idején, csak inkább kábeles sorozatokat néztem már akkor is

-
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Southland már be van tervezve. De nem feltétlen zsarus sorozatra gondoltam csak ami minőségében Shild közeli vagy akár jobb.
-
Mik76
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Jo hat innen meg lehet barmi, de a jo ertelemben is.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Major Lion
üzenetére
Minimális figyelemmel követhető, ki kicsoda, főleg mert segítenek is a készítők.
Ha pl. Aemond nem lenne félszemű és az ő jelenetével kezdjük a hétfői részt, akkor azt mondom ez gáz, mert honnan kéne tudni, hogy ez épp melyik a szőke hercegek közül. De nem vele kezdtünk, hanem Aegonnal, akiről a korábbiak alapján lehet tudni, hogy kanos kis görcs, ez a rész meg pont azzal kezdődik, hogy megerőszakolt egy szolgálólányt, szóval össze tudod kapcsolni a fiatalkori énjét a mostanival egyből. Aemond meg már félszemű, szóval talán nem nehéz beazonosítani a gyakorlótéren. Rhaenyra gyerekeinél viszont totálisan más a helyzet, mert nem kifejezetten fontos (még), melyik-melyik, épp ezért ha visszanézed bármelyik részt, mindig egy kupacban mutatják őket és így annyit látsz, hogy van az idősebb meg a fiatalabb, mert jelenleg a plot szempontjából annyi a szerepük, hogy ők a fattyak, akiket mindenki bántani akar. A Daemonnal közös gyerekeiket meg jó szájbarágósan bemutatták a nézőknekkirálynak a biztonság kedvéért. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Major Lion
üzenetére
De akkor nem tudtad, hogy nyolc évadon keresztül fogod nézni.

-
S e t h
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Eléggé megnehezíti az unszimpátia, vagy szimpátia kialakulását, számomra közömbös az összes szereplő. Nincs egy olyan badass utálható, vagy éppen szerethető karakter aki miatt lehetne tapsikolni, vagy meglepődni ha lenyomják.
Elég messze vagyunk Eddard Starktól.
Ha a sári tolna egy dracarysos mutatványt befelé az ablakon a trónterembe, akkor mindenféle sokk nélkül nézném a következő epizód elején, hogy "20 év múlva". -
Bad Pritt
félisten
válasz
Major Lion
üzenetére
Hát pedig nem kéne nehézséget okozzon. Egyértelműen kommunikálják az időbeli ugrásokat, ez alapján rögtön be tudod lőni, mennyit nőhettek a gyerekek, az újakat mindig bemutatják, rengetegszer állnak egy kupacban családostul, ráadásul egyik sem egy túl komplex, nehezen felismerhető srác, van a kanos, van a félszemű, van az udvarias, meg a kis pufók, stb.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Azért ez túlzás.
Nincs minden részben időbeli ugrás/színészcsere. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Major Lion
üzenetére
-
válasz
Major Lion
üzenetére
Nyugi, ez csak meme!
Valaki írta itt a topikban, hogy áttekeri azokat a részeket, amik nem érdeklik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Becsszó, hogy néztem végig, de nem ragadt meg mennyi idő telt el.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Major Lion
üzenetére
Nem mellesleg a dokukban is ferdítik a valóságot.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
én nem is várok sokkal több szálat, a címből is úgy értelmeztem, hogy ez a sorozat 1 házra pontosít főleg, míg a GoT ugye mindenkit összehozott... gondolom később majd itt is becsatlakozik 1-1 nagyobb ház, hogy legyen bonyodalom, de elsősorban a kishercegnő a fókusz
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Elvileg nagyokat fogunk ugrálni az időben a részekkel, biztos úgy jön majd a többi bonyodalom.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Major Lion
üzenetére
Hát ennek főleg az az oka szerintem,
hogy akik alakítani fogják az eseményeket majd, azok nagyrésze még meg sem született. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Tomato firmware
- Fotók, videók mobillal
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Konteó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár én a mexikói csajba tudnék beleszeretni.

pakolgatják egymás mellé a kirakós darabjait, majd a végére összeáll az egész... ha valaki egy kerek minisorozatot akar, annak bőven tudom ajánlani

Janaboy