Hirdetés
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
-
Ellia
addikt
Végre vége a ST-nek. Ez az utolsó rész első fele olyan volt, mint egy rossz videójáték utolsó boss harca, a második fele már inkább tetszett. Bár lehet csak azért mert a szereplőink rendes lezárást kaptak.
A legnagyobb baj ezzel az évaddal nem is a logikátlanság volt, vagy
, hanem, hogy maguk a karakterek durván papírmasék lettek. Érezhetően nem tudtak velük értelmesen kezdeni valamit.ennek a másik interdimezionális világnak a farzsebből történő kirántása -
Ellia
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Rakat pénzt igen, de, ha tartják magukat az ígérthez, hogy ténylegesen a könyveket követik akkor lesz benne rengeteg eltérés is. Meglátjuk.
-
Ellia
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Pedig sokkal erősebb volt, mint a második. Utolsó két rész meg, hú banyek... és még hol a vége a történetnek

-
Ellia
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Galavant
-
Ellia
addikt
válasz
MrHurricane9
üzenetére
Szerintem igen, érdemes végig nézni, de maradnak benne ilyen poénok. Én nem éreztem ezt zavarónak, maguk a karakterek elviszik a hátukon a sorozatot.
-
Ellia
addikt
Dragon Prince-nek lehet tudni, hogy lesz kovetkezo evada? Az biztos, hogy a keszitok most csibaljak az uj Avatar sorozatot, de rengeteg szalat nyitva hagytak egy folytatasnak idougrassal.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Retesteszta, de itt legalabb van eleje es vege az alapjaul szolgalo konyvnek.
-
Ellia
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Annak a resznek egy igazan ertekelheto pillanata volt, az pedig Rhaenyra egyetlen mondata. Az a jelenet nagyon erosre sikerult.
-
Ellia
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Már az se, led fallal dolgoznak, ritka az igazi kinti jelenet már sajnos.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Volt már korábban is
aki erohasznalo volt, nem ő lesz az első.wookie Amúgy engem a legjobban az zavart, hogy helyből ellottek az ikertesos megoldást, ennek függvényében remélem lesz még csavar a történetben - mert ez a jedik bűne dolog annyira nem mozgat meg. Eddig is lehetet tudni, hogy maguk a jedik se csak szépek és jók... [ Módosította: radi8tor ]
-
Ellia
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Miért ne férne el a kettő egymás mellett?

-
Ellia
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ezzel a tempóval kb. meg 10 évadna tartalom lesz.
-
Ellia
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Elvileg a Netflixnél van, de majd az algoritmus megmondja nekik, hogy mennyire lesz kellendő...
-
Ellia
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mindenképpen érdemes.
Adrian Tchaikovsky - Idő gyermekei sorozatot ajánlom, meg a Végső architektúrát (ez inkább űropera). Esetleg ott van Kim Stanley Robinson - Aurora regénye is. Ha szereted a háborúsdit akkor John Scalzi - Vének háborúja sorozatát. Kezdésnek
.Szerintem ezek pont olyan történetek amikből remek sorozatokat lehetne csinálni.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
válasz
totron
üzenetére
Biztos sok mindent. Egyszerűen ez egy olyan sci-fi sorozat amit nagyon nehéz TV-re adaptálni értelmesen, sok az olyan rész benne ami a könyvben érdekes, de sorozatban rettentő unalmas lesz/lenne szerintem.
Vagy lehet azt csinálni, mint a kínaiak, szóról szóra 30 vagy mennyi hosszú részen keresztül, ami megint csak nem a legjobb megoldás.
-
Ellia
addikt
Srácok, a Last Airbender és a Legend of Kora hol érhető el 4k-ban (ha egyáltalán létezik belőle ilyen minőség)?
-
Ellia
addikt
Tegnap végére értem a Blue Eye Samurainak és szeretném, ha ilyen minőségi alkotásokból többet hozna a Netflix. Animáció nagyon rendben van és a történet se csöpög és csapong fölöslegesen.
Kiss történet spoiler amit annyira nem értek:
Ha emlékem nem csalnak a japánok a mongolok ellen már a 12. században használtak lőfegyvereket, így fura volt, hogy az Edo korszakban a Sógunátus palotájában senkinél se volt lőfegyver az 1600-as években. Ajánlom mindenkinek.
-
Ellia
addikt
A Look Into The Future | Marvel Studios’ What If… ? | Disney+
Úgy látszik nem fogják nagyon elhúzni az s03-at.
-
Ellia
addikt
Örülnék, ha annyi fantázia lenne az MCU filmekben legalább, mint a What If-ben. Vagy inkább mondhatnám, hogy Captain Carter (szigorúan brit akcentussal) sorozatban
-
Ellia
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
White Wall?
-
Ellia
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Bennem a vége felemás érzéseket hagyott, valahogy úgy érzem, hogy az az utolsó jelenet nem igazán kellett volna. Kerek egész, nagyjából egységes minőségű (de talán fölöslegesen túlnyújtott) részekkel. Bár a lezárás szerintem nagyon egyszerű lett.
Aminek mondjuk örülök,
nem lett fölöslegesen túlmagyarázva.hogy ez az időutazás Örülnék, ha több hasonló sorozat lenne.
-
Ellia
addikt
Lement végre a Silo is - nem rossz, Rebecca Fergusont csípem, viszont nagyon rétestészta volt az egész, papírmasé karakterekkel. Vagy 2 résszel kevesebb kellett volna, vagy tovább kellett volna vinni a történetet.
Illetve az elején megmutatták, hogy mi is van azon a lemezen, így lényegében, mint nézők már tudtuk, hogy miért futkosnak a szereplők ezzel sokat elvéve a "misztikumból". Idő kereke S02 - Érezhetően jót tett neki, hogy valószínűleg jóval nagyobb büdzséből dolgozhattak, bár sajnos a karakterek érdektelenségét ez se menti meg (Rand, mint egy whisről rendelt Anakin Skywalker...), plusz a harcok gyorsítása is olyan érzetet ad, mintha a vhs-en képpel együtt tekerném a sorozatot. Kíváncsi vagyok a folytatásra, na meg arra is, hogy terveznek a 16 könyvvel.
-
Ellia
addikt
Pontosan,
igazából ez egy prológ kb., bemutatta az új csapatot aminek a dinamikája docogot egy kicsit de nagyjából okes volt - viszont az eroviszonyokat nagyon eltoltak a vámpírok irányába - hogy a végén zarjanak egy cliffhangerrel (a visszahozott karakternek viszont örülök). -
Ellia
addikt
Catlevania: Nocturne. A főgenya, mint az igazgató asszonyom a munkában...
Amúgy nézzétek, kicsit gyengébb, mint az alap sorozat, de még így is bőven átlagon felüli, mint a többi hasonszőrű játékadaptáció.
-
Ellia
addikt
Az eheti Asoka rész az utóbbi idők legjobb Star Wars része lett. Szerintem.
-
Ellia
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Felében, másik felében még a clone wars keményebb részeit simán hozza.
-
Ellia
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Szigorúan nézve semmi köze nem volt godzillahoz a néven kívül.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ellia
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha nekiugrotok a könyveknek akkor arra figyeljetek, hogy az első kettő az novellás kötet és maga Ciri és Gerált története utána kezd kibontakozni 5 köteten át. Természetesen elég sok novella visszaköszön így vagy úgy a későbbiekben is.
-
Ellia
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Ugyanabban a világban van, mint ahol a fősodor játszódik. Ugye amikor a torony felrobban Ciri elteleportálja magát "valahova", mert nem tudja még használni az erejét kiforrottan, így kerül a Korath sivatagban (meg is jegyzi, hogy Vezemir ezt a hőség miatt csak szimplám serpenyőnek hívta). Itt egy térkép amivel nagyjából be lehet lőni a witcher világát (meg, hogy mennyire nem jönnek át a távolság/eltelt idő a jelenetek között). -
Ellia
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Meg egy rész hátra van nekem, az 5. És a 6. rendben volt, de a hetedik
borzalmasan unalmas volt (mondjuk ezt a részt a könyvekben se szerettem).Cirivel és a sivataggal -
Ellia
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
2 részt láttam, de még nem bírtam rávenni magam, hogy folytassam... Pedig még szabadságon is vagyok.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Ha szeretitek a "kretén" humort, a musicalt és a kiforgatott tündérmeséket akkor a Galavantot mindenképpen ajánlanám.
-
Ellia
addikt
Miután jó ideje félbehagytam a Star Trek Discoveryt, rászántam magam a Strange New World-re.
STD-hez képes fényévekre van, nem tökéletes de abszolút szerethető sorozat. Karakterek is elég jók és a humora is rendben van. Második évadott már nem lemaradva nézem

-
Ellia
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
És kaszát is kapott.
-
Ellia
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Lesz több is és valszeg és nem biztos, hogy Grogu és Mando lesz a középpontban már. Állítólag.
-
-
Ellia
addikt
Tegnap végre befejeztem a shadow and bones masodik évadát és minden hulyeseget és olcsó megoldása ellenére nem tudom utalni.
A könyveket nem ismerem, de tippre max az alapot adhatjak az egészhez. Viszont történetben szerintem eljutottunk oda, hogy még egy évad elég neki, mert utána már fölösleges onismetlesbe futna a sorozat.
-
Ellia
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Matiné cucc, a lecedet meg tartsd alacsonyan mert az is nehezen fogja megugrani.
-
Ellia
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Eléggé bejött a népnek a Visions, így rendeltek belőle egy második évadot - a koncepció maradt, különféle meghívott stúdiók a saját szájízük szerint alkothatnak.
-
Ellia
addikt
Kaszát kapott a Willow. Csodálkozunk? Nem...
Rengeteg bugyutasága ellenére egynek elment, de tudjuk, hogy a streamingen a nézőszám dönt ugye. Azért a végefőcím zenéi jók voltak. -
Ellia
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
Szerintem azért csinálták, mert Boba egy közönség kedvenc karakter volt a Star Wars-ban mindig is, viszont "önálló" sorozatként nem tudott volna labdába rúgni. Szerintem inkább úgy kell értelmezni, hogy Mandalorian: The Book of Boba Fett.
De mindegy is, a szükségességét (és a tatuini vespákat) meg lehet kérdőjelezni. -
Ellia
addikt
Amit még senki nem írt a LOU s03 csúcspontja,
Bill levele Joelnek. Szerintem ez volt az a pont ahol elkezdte atertelmezni a kapcsolatát Ellievel. Aztán akik ismerik az alp storyt kijavitanak, de nekem ez volt a rész legerosebb része
(meg Ellie is a helyén maradt miután Joel kimenet a levéllel a házból). -
Ellia
addikt
Végig néztem a Vikingek: Valhalla 2. évadát, szerintem jobb volt, mint az első de a háromból kb. másfél szál teljesen feleslegesnek érződött.
-
Ellia
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szerintem egyetlen igazán értékelhető része a vége főcímnél a zeneválasztás

Ez valami high scool musical volt fantasyba öntve leszórva csillámporral és porcukorral (igen abszolút túlzásokat halmoztam most). Nem emlékszem, hogy ennyire bárgyú lett volna az alapmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung kuponkunyeráló
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)