Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
mit értesz szint lépés alatt? mert nekem kezd kicsit sci-fi lenni,
hogy a 170 cm-es kisember helyrerak mindenkit a rendőrségtől, kezdve a helyi nigro bandán át az orosz, szélsőjobbos emberekig mindenkit 
-
dellfanboy
őstag
Paradise S02 évad: jó volt
várom a harmadikata vonatos (ep 7-8)résznél-földalatti- csak nekem ugrott be a HL? meg Alex-et meglátva tökre elfogott a HalfLife feeling -
dellfanboy
őstag
one piece s2- szeretem a kalózos témákat, végigpörgettem, és bár a látvány gyerekes elment egynek. a végén meg megjött a cuki karakter lsd grogu sw-ből
marshalls s1- hát ez rém gyenge, vergődik ez a kayce gyerek...
paradise- idáig frankó, bár nem tetszett, hogy supergirlt csináltak -ből nah meg kiv vagyok ki/mi lesz ez az alexjane -
dellfanboy
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
több idő jutna például a sárkányokra..? pl.
ki a rákot érdekel egy ilyen mamlasz? 1 epizód volt számomra élvezetes , többi az leves. nettó időpocsékolás. bár jobban belegondolva, ott is nyomott egy olyan(-harc) , hogy csak nah.supermanes harcot a mamlasz -
dellfanboy
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
ááá nick pulosz -
, con bordino-görög család hatalmas formák voltak.olasz család,
általános iskolásként láttam, és kva nagy sokk volt amikor én középsuliba mentem, suli után mi nem szörfözni ugortunk le a partra a v8cabrioval...
jah pont a bolton miatt akartam volna egysoros görkorit kapni. volt egy tök frankó görkoris ep -
dellfanboy
őstag
nézem a the pitt nevű csodát, és csak nekem van az a feelingem, hogyha ezt én is letudnám darálni 1nap alatt, akkor nagyobbat ütne? mármint így hetente adagolva a részeket nem azigazi..
-
dellfanboy
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Egy középiskolai iskolaizgató egy amerikai kisvárosban egy ázsiai nő .
mondjuk erről pont láttam egy doksi filmet, hogy közép USA-ban annyira kevés a tanár/nagy az elvándorlás, hogy konkrétan ázsiából importáltak tanárt...(nekem is meglepő volt..) ha megtalálom belinkelem de jó 1éve láttam sőt inkább 2
ill. most hirtelen gemini ezt mondja.. szóval ez inkább realisztikus ábrázolás.

szóval ahogy nézem egész iparág épül ázsiából való tanár importra..
[link] -
dellfanboy
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
ez a his &hers?
miért nem szimpi a netflix vonal? -
dellfanboy
őstag
arra esetleg mit tippeltek, hogy az impractical jokers "most futott be"? vagyis én jó ha 1 éve láttam az első részletet belőle, azóta megnéztem sok részt, de ahogy láttam 2011-ben volt az első évad.
sztem baró
mármint más vicces "sorit" most hirtelen nem tudok amit még nem láttam... -
dellfanboy
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
itt az idő a kulcs.
15-20éve ez azért elég feelinges volt.. . -
dellfanboy
őstag
nekem bejött a trónok harca, de idáig ez a mamlasz gyerek elég gyenge... 1 szálon fut itt a cselekmény végig? inkább tűnik ez nekem egy rege a csodaszarvasról mendemondának mint egy GoT-os top sorinak... 2 epizód alatt még 1 eyecandy se volt...
lepörgött all her fault. jó volt, végére maradt egy kis csavar is. utólag belegondolva sok volt ez a8 epizód, elfért volna a felébe is a story vagy egy 2+órás film...
blood coast. bár a francia nyelvért nem vagyok oda, de mayor of kingstown potléknak nemrossz. és végre 2 kerekű motorok hangját se bszták el...
the night manager S2 - nagyon james bond-os a story, limonádéval elmegy..
-
dellfanboy
őstag
lepörgött nálam 1-2 sori
Hijack 2x01- az istenit de kiba unalmas volt ez az első rész
Landman- így 9 ep után semmi extra. hozza a szokásos feelinget, bár kivi vagyok mit alkotnak szezonzáróra
Fallout s2 hát ez idáig gyengébb mint az s1, bár nem vagyok fallout expert...
Pitt s2- rájöttem én nem akarok HD-ben ilyen dolgokat nézni, konkrétan néhány beteg probléma hányósabb mint 1-2 horror..r
-
dellfanboy
őstag
mármint, hogyha menekül tovább és nyomják a macska egér táncot? hát végülis, ha jól megírták volna lehetett volna ez az ötödik évedban, de váltottak a latino irányra.. mármint a sicario megszökött gondolom ő lesz a next target, bár így is volt 1-2 scince fiction rész.. meg a torres halálát se mutatták, lehet visszatér ötödik évadra ő is és lesz nagy meglepi -
-
dellfanboy
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
s2 trailert láttad? az mi hogy bukó nélkül motorozgat carter doki, ráadásul egy mentőt kerülget? wtf? jah és a motorhang se stimmel.. ettől függetlenül, remélem mást nem bsznak el benne...
-
dellfanboy
őstag
lepörgött nálam a dept q -nyomozós- sorozat
semmi xtra, nekem bejött [link] -
dellfanboy
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
thx, akkor csak jól döntöttem, hogy ep2 után kaszáltam -
dellfanboy
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
gyerekek? 2 bites idióták voltak inkább...
-
dellfanboy
őstag
all her fault-ot nézi vki?[link]
elkezdeném
De ha a S1 8 epizódjában nem oldódik meg a trailerben felvetett probléma akkor neki se állok... -
dellfanboy
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
ez kuka 2 epizód után...
fölösleges rá a szávszél... -
dellfanboy
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
bosch folytatása
-
dellfanboy
őstag
Presumed Innocent s1
jogi/tárgyalós sori, 8 ep, semmi extra, suits LA után felüdülés, bár semmi csavar nincs a story-ban de ez a jake gyerek jó színész..a suits la nálam meg kasza lett...
-
dellfanboy
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
A legvége még talán nyújt valami reményt a második évadra
hát a kva anyjukat, hogy végigszenvedtünk 1 évadot hogy majd/ talán/ ha a második évad jobb lesz...
egyedüli + számomra az új lények, azok begyűjtéséről megnéznék 1 4-5 epizódos spin-off ot
-
dellfanboy
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
pajti, vagy jó 10hónapo késébe vagy. használd már a keresőt
-
dellfanboy
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
én is végigszenvedtem. igazság szerint jól összevágták a trailert- meg J&J jó volt húzónévnek, de nem egy nagy wasistdas..
-
dellfanboy
őstag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
fiatal vagy, gondolom nem láttad a go-remekművét hbo-n
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dellfanboy
őstag
alice in borderlands s3
amennyire jó volt az s1 annyira gyenge lett ez a s3, ráadásul miért kellett 5évet várni..
a cliffhangeres záró-t meg nem is értem?? hogy gondolták?
vérciki -
dellfanboy
őstag
alien earth záró 8as epizód ami egy igazi fostenger lett. nonszensz hogy ilyen le mertek adni. wtf. nálam megjött a kaszás...erre nekem már tényleg nincs időm
-
dellfanboy
őstag
válasz
freeland0806
üzenetére
asszem átvette a mociját és kb 2 héten belül meghalt... aszem instán még lőtt is képet róla vmi hondat vett...
ám a genz-nél a boys jobb
nemtom avval hogy állsz... -
dellfanboy
őstag
ez az alien earth sori, nemrossz, de azért pöröghetne gyorsabban... és már csak 2 epizód van, a cím alapján a 7es megint lassú lesz, de remélem a 8as kárpótol...(bár ha cliffhanger záró lesz akkor meg várhatunk kitudja meddig s2-re

-
dellfanboy
őstag
nézegetem én is ezt az új alien sorit, nemrossz, de azé lehetne jobb, viszont nem értem ez az új
polipos cucc az most mi? szintén xeno lesz a birkából, vagy ez csak átveszi az irányítást a test felett és kész? nem lesz belőle gyilkológép? hiányolom, hogy nem akart még kiszökne a szép kis üvegketrecből -
dellfanboy
őstag
suits la-t nézi vki? mennyire hozza a régi szinvonalát?
-
dellfanboy
őstag
smoke [link] 7epizód után. ez a Taron srác a viszi a show-t bár néha úgy érzem túljátsza a szerepét, kiváncsi vagyok mire fut ki a story... Leguizamo viszont alkothatna, idáig csak átlagos, mármint ha xy lenne a neve fel se tünne ez a karakter...
-
dellfanboy
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
szerintem az eltévedéssel nincs baj, nincs beépítve gps, meg ugy ez egy tájidegen hely neki. a probléma inkább az, hogy senki sem segít neki...
-
dellfanboy
őstag
bear s4, fine dining, dráma- nekem ez már sok.
ballard s1 így 2 epizód után elmegy, kellemes LA nyomozgatós story, bosch után nekem bejön -
dellfanboy
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
jótól azért messze van, talán két epizódot szenvedtem végig
más
nézem a silo s2-t nemrossz így féltávnál., kiv vagyok mire fut ki. ilyen posztapokaliptikus sori létezik még?
esetleg bioshock féle sorozat létezik?nem úgy volt h csinálnak? v az film? -
dellfanboy
őstag
kicsi rá az esély, hogy a Hunyadiról ne az eszetlen pazarlás és nepotizmus, hanem az őrült szemekkel törököket aprító Kádár L. Gellért vezette látványos csatajelenetek jussanak a magyar nézők eszébe.
vélemény telex-től [link] -
dellfanboy
őstag
daredevil-t nézi vki? [link] tényleg ennyire jó hogy megéri a 9.6 pontot? vagy még csak a hardcore fan-ok látták akik felpontozták?
-
dellfanboy
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
szvsz szarul öregszik ez a sori, 2009-ben nagyot ütött
bár mondjuk az összesre igaz. sopranos nekem kimaradt pár éve nekifutottam de talán ha 2 ep-t szenvedtem végig...
lost dettó -
dellfanboy
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
kijött új évad?vagy esetleg a2év lemaradást hozol be?
-
dellfanboy
őstag
válasz
Ryder62
üzenetére
avval amúgy mi van? mikor jön a folytatása?
más megnéztem 1-2 sorit
yellowstone utolsó 13.epizód. naaaaaaaaaaaaaaaaagyon lassú volt. ráadásul a cowboy-ok/ cowboy-élet megjelenítése kezd átesni a tehén túloldalára. nemhinném, hogy ennyi jó csaj bukik a tehenészetre...jackal 1-3. hát semmi extra idáig, nyomozgatós sniper sori, angol úriemberrel...
star
disneywars 1-3. hát értem én felvásárolta a disney őket és akkor "gyerek"baráttá kell tenni a sorit, de azé ez elég langyi. szerencsére locsoltak rá lóvét bőven, szóval a vizuál 5*the rookie 1.évad. sztem los angeles-ben játszó sorikat, meg a rendőrösdit is, de ez az epizódonként van 1 story annyira nem köt le. a legutolsó nyomozós sori bosch-harry jobban adta.
chicago fire milyen az is ilyen minden epizódba megoldunk 1 problémát? bár az tűzoltós. vmi jó rendőrös sorit tudtok? vagy ne adj isten olyat mint a harmadik muszak ahol egyutt vannak a mentok,rendorok, tuzoltok?egyáltalán létezik?
-
dellfanboy
őstag
en sokat jatszottam a dune2000-el de ez a sorozat idáig elég legymatag számomra.. befog gyorsulni vagy marad ez?
[link] ez a sori nálam idáig kimaradt. de ahogy nézem a feliratok.eu-n is mert nincs hozzá semmilyen felirat? hogyhogy? nem tudjátok ? pedig imdb szerint 8...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Gumi és felni topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Napelem
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

thx, akkor csak jól döntöttem, hogy ep2 után kaszáltam