Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nagyon jól megfogalmaztad. 3 rész maradt még, de 2 naponta nézek 1 részt, ami nem vall rám. Az első 2 évadot 4 nap alatt ledaráltam. Egyelőre nálam Sheridan felemás. Majdhogynem az jut eszembe róla, hogy túlhájpolt. Pedig a Major of Kingstownt is szeretem tőle, de közel sem hibátlan az se. Úgy mondanám, hogy nem azt a szintet kapom tőle, amit elvárok azok alapján, amiket neten olvasni róla, hogy mekkora istencsászár.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Első évadot néztem meg, de akkor ebben valszín ennyi volt és nem több. Inkább akkor nekikezdek a Mayor of Kingstown aktuális évadának..
-
nagyatt
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem is az első volt a legjobb, én már a másodiknál is szenvedtem olykor olykor. Ezek alapán az S03-nak neki se fogok.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
gondolom lesz második évad
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Godfather of Harlem (2025)
season 4 finaleForest Whitaker még mindig kiváló színész, remekül hozza a gengszter főnököt. Jó volt látni azt is, hogy az évadban ismertetett új arcok is próbálnak felnőni a feladathoz, és Lucy Fry is sokat javult de a legnagyobb pozitív csalódás Michael Raymond-James által formált karakter volt, szép ívet írt le az évad során. Azt sajnáltam, hogy
hamar kikerült a képből az évad során, mert remek színész és érezhető a hiánya.Vincent D'Onofrio
Az évad amúgy nem olyan erős, mint az előzők, érezhetően több töltelék epizód is volt, ez a 10 rész lehetett volna 7 max de még mindig van a sorozatnak egy egyedi lassú de maffiózós stílusa amit más sorozat nem tud másolni és ezért jó nézni ezt... de kétségtelen, ebben ennyi volt. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
De... A remake ...
-
Frod
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Válasszuk szét a minőséget meg a tetszik/nemtetszik dolgot a Netflix számára jelentősebb mutatóktól pl megtekintett percek száma stb.
Jelenleg az all time listán a 4. hely a s2, szóval szerintem ezt túl is tárgyaltuk. -
freeland0806
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ebben lehet valami, mert Jackie Chant pl ezer közül is felismerném, hiszen rajta nőttem fel és rengeteg filmjét láttam. Igaz, ő kínai.
Egyébként én főleg olyankor szoktam nézni koreai, vagy úgy en bloc ázsiai sorozatokat, amikor már nagyon megfekszi a gyomrom Hollywood meg a futószalagon gyártott tartalmak. Kifejezetten üdítő olyankor bekapcsolni egyet , hogy valami "mást" kapjak, mint a megszokott.
-
freeland0806
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Látod a Warnert is felakarják vásárolni.. van ott pénz
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Star Wars: Látomások
Star Wars: Visions
season 3 finaleEz még talán a 2. évadnál is gyengébb volt. Szinte nem is tudok olyan epizódot mondani belőle ami bejött volna. Talán 1-2 és volt mennyi is...? Kilenc rész?!
-
envagyok
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mobland
Köszönöm
-
freeland0806
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sajnos egyetértek... Többet vártam volna. Vagy kezd kifulladni ez az egész, vagy már alacsony az ingerküszöb passz. De ez tényleg harmatgyenge volt nálam is. Elején tetszett
-
Lajmund
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én abba is hagytam 2 rész után. Unalmas hulladék borzalom. Ez a szék alatt is hasonlóan szemét egy valami. Ezért büntetést érdemelnének hogy ilyet kiadnak. Mintha azt akarná a hbo az ilyen sorozatokkal hogy az emberek eret vágjanak. Nagyon nyomorult élete lehet aki ezekkel a retkekkel tud rezonálni.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi az írást! Eddig se bántam egy pillanatra, hogy elengedtem ezt a nyomozós-thrillesresnek álcázott gagyi, szuper modern és safe amcsi nyálat, ezek után végképp nem bánom

Ha kell valami értelmesre sikerült, nézd meg az Untamed-et, kicsit lassú és az a pár akció jelenet gagyika lett, de minden más nagyon rendbe volt.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi, hogy jelezted. Elkerülte a figyelmem, hogy kint van a harmadik évad. Az első kettőt nagyon bírtam.

-
freeland0806
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Na.. pedig pont ezt terveztem elkezdeni a sok sorozatgyilkosos gyilkolászós komolykodós cuccot kompenzálván, amiket az utóbbi időkben láttam. Habár az S1-re már elég halványan emlékszem csak, de az tetszett, a zenék is nagyon jók voltak, a poénok javarészt ültek. Kár, hogy akkor nem hozza azt a színvonalat és nem csak tőled olvastam ezt. Lehet elrakom inkább későbbre.
Az 1670-et amúgyis folytatni kellene Netflixen, elég pihent sorozat, az első évad humora nekem bejött. Ajánlom mindenkinek aki valami könnyed vígjátékot/szatírát keresne. Habár a második szezonról nem tudok nyilatkozni még
-
Ragnar_
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ha a TB szál a Ted Bundy leleplezésében gondolt szerepe, az lehetett simán skizofrén hallucináció, sőt az is gyanús, hogy mikor a végén a barátnője meglátogatta, a barátnője nem öregedett semmit, míg Gein igen, lehet hogy az sem volt valós, hogy meglágtogatta, sőt a 'jófej' ápolónő sem aki a rádiókat szerezte neki. A film sokszor Ed Gein szemszögéből mutatta az eseményeket, ami nem feltétlenül volt a valóság. -
freeland0806
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sok sebből vérzik sajnos. A legtöbben azt mondják, hogy ez nem egy dokumentumfilm és ezért nem is kell benne keresni túlzottan a valóságot.
Ez így oké is lenne, de akkor az előző két évad miért volt sokkal földhözragadtabb, miért állt sokkal közelebb a valósághoz?Nem akarok úgy tenni mintha azokban nem lettek volna túlzások és hozzáadott dolgok, de közel sem ennyire. A legtöbb csak a drámai hatás növelése miatt volt szükséges. Az Ed Gein sztori meg kb olyan szinten ferdíti el a valóságot, mintha a S2-ben a Menendez fiúk
nemcsak megölték volna a szüleiket, hanem minimum ettek is volna belőlük aztán megölték volna a nagyszülőket is. De valamiért csak ebben az Ed Gein sztoriban mentek el ilyen messzire a valóságtól. Amit mondasz a TB sztori a végén az teljes mértékben kamu. Soha nem történt ilyen. Ed Gein nem is volt tulajdonképpen sorozatgyilkos, hiszen 2 gyilkosságot bizonyítottak rá. A sorozatban ha jól számolom legalább 5 embert megölt. A vadászokat ráadásul láncfűrésszel, hogy bele lehessen tenni a Texasi láncfűrészes mészárlást 
Skyshowtime-ra elvileg a hónapban jön a Devil in Disguise: John Wayne Gacy, ami egy Peacock original produkció [link]
Kíváncsi leszek felülmúlja e ezt az Ed Gein sztorit -
Sonja
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Angolul nézted? Mert magyarul még csak 8 rész ment le a 12-ből. Szerintem viszont jóval rosszabb ez az évad (leglábbis a 8. részig), mint az első.
-
Đusty
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem tudtam mihez kezdjek, scifi kizárva, krimi uncsi, akció sok túlgondolt kamu, fogalmam nem volt mit keresek, csak egy jó sorozatot szerettem volna.
Erre ezt az egy mondatot láttam meg az írásodból:
"egyszerűen nincs mit nem szeretni benne."Ez annyira betalált, hogy gondolom ezt írták az óriásplakátjára is

Köszi szépen, tényleg üdítő színfolt a mostaniak között, az első évadot le is daráltam ami tökéletesen megfelelt a leírásnak.
Remélem jó lesz a folytatás is.
ezer hála -
bagyulajuve
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
én is imádtam a sorozatot, nagyon jó befejezést is kapott szerencsére az Acapulco, ami ritka
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezt a mondatot a cég oda rakhatná a NetFlix logó alá.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Acapulco (2025)
season 4 finaleegyszerűen nincs mit nem szeretni benne.
..és ez még mindig megállja a helyét. Ez az évad is remek volt. Továbbra is ügyesek a színészek, a poénok jók, rengeteg visszautalás van és mind működik is és persze a hangulat, a nyaralós luxus de mégis kedves, családias hangulat most is megvan.
Imádom ezt a sorozatot, egyszerűen bugyuta de mégis szerethető, szép színekkel, jópofa karakterekkel, szellemes párbeszédekkel és persze a nyaralás érzésével.Na és persze most is kénytelen vagyok kiemelni a fő karaktert, Eugenio Derbez remek választás narrátornak, Camila Perez pedig még mindig egy álomnő, annyira aranyos és naívan szép, hogy azt leírni is nehéz, illetve ha még valakiket ki kéne emelni, az egyértelműen Jessica Collins és Rafael Cebrián lenne, na meg Chord Overstreet azaz a "Diane-Hector-Chad" trió, ugyanazt a poén nyomják 4 évadon keresztül, de megunhatatlan.

Ha nagyon bele akarnék kötni, akkor 3 dologba tudnék: az egyik a főszereplő haverjának a mellékszála ami csak időhúzás, illetve a főszereplő családi drámája a szülőkkel a mini-nyomozás során és a harmadik pedig a húgával az egyetemi jelentkezéssel kapcsolatban szintén felesleges időhúzásra van...
...de mégis mindhárom esetben szerethetően van megcsinálva, a szülők nyugger stílusú nyomozása aranyos, a húgának az egyetemi drámája átérezhető, a haver mellékszála pedig kedvelhetően van bemutatva az apává válása, mégha nem is tartozik annyira a "hotel" történetéhezMivel nem lesz több évad, ezért itt a búcsú ideje.
Remek volt mind a 4 évad, tényleg szívből ajánlom mindenkinek, színes, hangulatos, könnyed, vicces, tele szerethető karakterekkel.
-
dellfanboy
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
én is végigszenvedtem. igazság szerint jól összevágták a trailert- meg J&J jó volt húzónévnek, de nem egy nagy wasistdas..
-
Narxis
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az Echo 5 részes aztán 1 rész per 2 hét tempóban ha tudtam nézni, még így is lehet hosszabb szünet volt egyik vagy másik rész között. Ahhoz képest ez ég és föld nekem. Az ilyenfajta befejezéseket meg imádom bár szerintem a többség nem szereti.
-
Narxis
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem rohadt jó volt, tegnap néztem meg és egyből ledaráltam mind a 4 részt. Az első rész feléig kicsit furcsa volt az animáció stílusa de utána megszoktam és úgy éreztem illik ehhez a világhoz. Remélem jön a 2. évad.
#84041Bad Pritt még mindig nem néztem meg az utolsó 4 vagy 5 részt... már az utolsó előtti 1-2 évad is erőltetettnek tűnt. Nem igazán látom mit lehet ebből még kihozni ami jó.
-
Tasunkó
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez a Timothy Oliphant
mekkora egy örök B kategóriás név, mint a Lorenzo Lamas, vagy a Don the Dragon Wilson. Ezek visszatérők lehetnek a Mátrixba, de azzal a kikötéssel hogy nem léphetnek feljebb a B kategóriás filmgyártásnál. Mondjuk az Oliphanttal már le sem kellett volna földelni a prodzsektet, mert a Timothyval már bebiztosította korlátait. -
Pro Koryak
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ez jónak tűnik.
#84012 Major Lion
Unbelievable, Rillington Place (brutális minden tekintetben, zseniális alakítással), Griselda, Quicksand ... -
Janaboy
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Felmerült bennem amúgy hogy a mai fiatalokat vajon mennyire vonzza a Star Trek..
Ha viszont nem annyira, akkor nem értem miért az ő formátumukban csinálják az új részeket...
-
paatrick
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Gondoltam, mert magyarban nem emelted volna ki Evie Templetont
nagyon nem találta el a szinkronszínészünk.
Azon mondjuk meglepődtem hogy csak 17 éves, a többiek már mind 24+ játszanak "tiniket". -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én már az évad első részét nem bírtam végig nézni.
-
paatrick
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Eredeti nyelven nézted?
-
Tasunkó
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Elkövették azt a hibát, hogy túlságosan támaszkodtak Tom Hardy-ra. Adja magát a dolog, mert nagyon jól hozza, és az arca, a hangja is nagyon hihető keménycsávó, és elkényelmesedett körülötte a stáb.
Nameg a legvége az felért egy sóhajjal hogy jöjjenek már kérem a feliratok, hogy ne rontsa el az emlékeket. Az első részt Guy Ritchie rendezte, és az lökte be a hangulatot néhány részig abból táplálkoztak.A végére már kicsit sok volt belőle, nem beszélve arról hogy godmode-ba került az utolsó részekben, amivel összességében minden újabb résszel kevésbé komolyanvehetővé vált a film, jó hogy épp vége lett. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egyszer meg lehetett nézni, aránylag izgi csak sajnos néha hatásvadász volt. Amúgy ha már színészeket nevezünk meg belőle, nálam ezt a "kört" is Paddy Considine nyerte.
Nagyon jó színész, a tüzesz szákány első évad is nálam miatta működött. -
pècsimunkás
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
👍
-
vond
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi az ajánlást.
Tegnapelőtt én is elkezdtem a Your Friends & Neighbors-t. Le is ment már négy rész. Eddig nagyon jó.
A leírtakat kiegészíteném még annyival, hogy különösen jók a karakterek és szépen is építik őket, nem csak úgy lógnak a levegőben. Ez kifejezetten tetszik.A második rész elején vettem észre, hogy Craig Gillespie az executive producer és az első két epizódot ő is rendezte. Most már értem is, miért jön be ennyire a cucc.
Az I, Tonya-val annak idején nagyon meggyőzőtt.
-
Tasunkó
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Bepróbálom, úgyis geci-gazdagok hiányban vagyok, most hogy lement a 4 évad Succession, ami fenomenális volt, a 4. évad meg különösen karcolt.
-
Major Lion
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Remek evad volt valoban.
Az intro kicsit The Good Fight opening-re hajazott, de tenyleg jo volt

-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
de vót, én írtam. Úgy néz ki elveszett ez is a nagy leálláskor.
-
Redneck
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én várom, de már rég nem tetszik annyira mint az elején. Nagyon ütősen indult. Jó casting, fasza retro hangulattal, aztán nagyon elvitték magukat, és láthatóan a bevétel maximalizálás lett a cél. Volt egy pont ahol lehetett volna zárni, de nem tették.
A Kiút is hasonló. Tök faszául kezdődött, aztán ámentek értelmetlen időhúzó baromságba, és a tutiból gagyi lett.
-
paatrick
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
"Tipikus példája annak amikor túl greedy-k lettek. Volt varázsa. Eltűnt."
Előző évadból csak annyi rémlik hogy vagy 1 óra 1-20 perces részek voltak és kb 6 részben alig történt valami
biztos nem fogom újranézni a záróévad előtt. 
De úgy látom akkor majd óvatosan kell olvasnom decemberben a topikot ha ennyien nézitek sorban.
-
shotika
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mondjuk a spoileres hsz-ek a 83672-es hsz-ből indulnak, ott ki van írva

-
KISDUCK
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egy időbe voltak akik kiirták hogy melyik sorozat spoilere, de kihalt mára, hasznos lenne ha mindenki ma is ezt megtenné.
-
Ryder62
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Bethesda meg elő durranthatna egy Fallout New Vegas remaket vagy remastert, ha már konkrétan a játék helyszíne és karakterei benne lesznek a soriban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem nézném újra én sem, de tetszett amit összehoztak.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mert egyedi.
-
Narxis
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Elmondom én neked, mert jó.
-
OgreImre
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem Skarsgard karakterének humora elvitte a hátán az évadot. Meg a morális dilemmák aka Star Trek-ben.
-
Tasunkó
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Csak Allah kaphat 10 pontot, mert állítólag tökéletes, meg a Breaking Bad. Egyébként mindenre elégnek kell lenni a kilencnek, de a 8-at is kevesen érik el, és nem szégyen bevallani hogy a 7-en is elszórakozok. Az a baj 6-nál kevesebbet képtelenség adni, mert nem nézem meg, így lehetetlen eldönteni hogy valami 2 vagy 3 mondjuk hiszen eleve nem tudom miről van szó.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem a 10 nem jelenti azt hogy nem kell fejlődni, változni, igazodni.
Na de ez nagyon off
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az!
Kérdés ugyanitt: jön most Eric Bana-val ebben a hónapban egy nyomozós krimi-thriller (?) Nyetflix-re, nem tudjátok az felkerül egybe, vagy marad a limp dick heti egy rész?
Előre is köszi! -
KISDUCK
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Most fejeztem, be rettenet gagyi az egész. Ha nem lenne benne Mr. Szalonna, akkor még ennyit se érne, bár nem mintha hozzá tudott volna tenni bármit is. Arra jó volt, hogy tevékenység közben futott a monitor bal oldalán és úgy néztem. Meglepődnék ha ezt ezek után folytatnák.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
WondLa (2025)
season 2Lenyomtam ezt is, itt most komolyabb témák voltak és talán több agresszió is. Gyorsan elrepült ez a pár rész, az animáció továbbra is aranyos, a történet viszont kicsit sablonos lett így második évadra.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
"Legjobb Foggy volt..."
POKOLRA JUTSZ! POKOLRA JUTSZ MEGDÖGLESZ
"volt köztük egész jó is (pl. Danielt alakító színész)"
Ezzel nagyon egyetértek, kis Gandolfini bizonyítja hogy nem csak az apja hagyatéka miatt lehet képernyőn, remélem szélesebb skálában és jó szerepeket fog kapni. (Amúgy a sorozattal kapcsolatban meg annyit, hogy ha kiszáll D'Onofrio nem nehéz kitalálni, ki fog a helyére lépni.)"Legjobban a bankos epizód tetszett, az vérbeli Daredevil rész volt szerintem, "
?? Öööö...ööö...izé..ööö, kérlek kattints rá erre az IMDB linkre: [link] utána nézd meg ha gondolod és emlékezz arra, hogy ez egy 2006-os film, pont a hétvégén sipákoltam róla a topikban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem ez volt a kedvencem:
- Miért mentetted meg Fisket? - Nem tudom. -
gPéter
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A sorozat teljesen rendben van, nem kell “megmenteni”. Vannak kisebb hibák/hülyeségek, mint minden sorozatnál, de nem vészesek. Tudatosítani kell hogy ez nem a játék, ez egy másik műfaj.
-
Ryder62
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A legnagyobb hiba:
Ellie-t és Dinát (játékban Tommyt) életben hagyni. Hisz ez lesz a vesztük, hogy látták, hogy kik ők. Itt ugye többször elhangzott, hogy mást nem akarnak megölni. Ez kicsit érthetetlen egy ilyen poszt-apok világban. Illetve a játékban Ellie-t jó párszor megrugdossák, még arcon is amire elájul, mondhatni épphogy túléli. De itt, fél percre rá, hogy elmennek Abby-ék, már kúszni van ereje. Azt nem tudjuk, hogy Dina a játékban mikor talál rá, de itt már láttuk hogy jön a backup. Szóval akár simán utol is érhették volna őket. -
Janaboy
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Gondolom Pedro
marad azért a visszaemlékezésekben, de az mondjuk lehet már nem lesz elég. -
S e t h
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi, de ez csak a kedvet veszi el a fórumozástól. Nem tudom van-e másik kevésbé kontraproduktív hatású topik.
-
thomeef
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az HBO-nál teljesen elgurult a gyógyszer úgy nézki. Nem a közönsgének gyártják a tartalmat, hanem maguknak...
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Amúgy a Hotel Reverieben ez a férfi szerep helyére beugorva nekem is fura volt, mármint nem lett volna gond ha valahogy változtatják a castingot, de valahogy nem volt kerek.
Meg mondjuk voltak lyukak a sztoriban is.Összességében nem tudom, hogy ez a rész miért vagy mitől volt 'Black mirror' attól függetlenül, hogy megvoltak a maga hibái.
Mondjuk ilyen szempontból az Eulogy sem tudom mitől lenne Black mirroros rész. -
Juhaszatti
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
"aztán ott a férfi szerepére nőt castingolunk téma ami nálam kiveri a biztosítékot"
Meg is lepett amúgy, hogy pont ezt a jelenséget pécézte ki ez a rész, és ennek állított görbe tükröt. Mint ahogy az első rész a szolgáltatások egyre pofátlanabbá váló díjcsomagjainak. Bevállalós, főleg a Netflixen.
Látszik hogy ugyanaz írja a részeket az első évadtól kezdve, elég szabad kezet kapott. -
Janaboy
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mi volt a baj a Hotel Reverievel és a Playthingel?
-
markknight
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A Secret Level lepkefing ebben a kategóriában, az LDR még jó is lehet, ők varázslatokkal meg egyéb misztikumokkal is szeretnek játszani, bár a mostani második részében is volt egy teljesen elrugaszkodott koncepció, szóval már a BM is erre kacsintgat.
-
Tasunkó
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Már a közepe táján látszott, hogy ez is olyan sorozat, ahol a végére tartogatnak mindent. Ezt a megoldást akkor sem szeretem, ha igazán ütősre sikerül a befejezés, de itt meg kevés levegő volt a lufiban amit a végén túl nagy lyukon engedtek ki. Bár nem ismerem a buddhizmust, az előző szicíliai helyszínnél is nagyon ráérzett a hely szellemiségére, így itt is jól foghatta meg a témát, valami olyat próbált szerintem, mint a buddhista vallásban a három méregre visszavezetni az alap mozgatórugókat, vagy valami hasonlót tárgyalt a szereplők történetszálain. Már ha lehet hinni a wikipédiának hogy a három méreg a nyugati pszihológiában a nárcizmus, vágy és a harag, vagy valami hasonló síkon elmélkedett.
Ami miatt ez lett eddig a leggyengébb White Lotus sorozat, hogy közben, a szituációkat, párbeszédeket elbliccelte, amivel a végéig el kellett volna szórakoztatni, az alig működött. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jurassic World: Káoszelmélet
Jurassic World: Chaos Theory (2024)
season 3 finaleLenyomtam a friss harmadik évadot is. Dínók vannak megint, nincs sok meglepetés, megint van jó sok dínó.
sírás, dráma megint van, de talán ez kicsit darkosabb évad lett, mint az előző -
bobalazs
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Oké akkor ezt hanyagolom.
Black Doves ajánlást köszi mindenkinek -
Hangfalképű
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az első évad tetszett, a másodikból nem sok mindenre emlékszem, de most, hogy írtál a harmadikról, gondoltam tolok egy recap videót az első két évadról, hogy tudjam honnan folytatódik. Nézem a recapet, az első feléből beugrik minden, aztán a második elég halovány. De annyira, hogy a vidó végén rájöttem, hogy nem is láttam a második évadot.
Na mindegy, jöhet a harmadik. 
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Magyar felirat waitingroom.
---
Resident Alien S03Mit bontanak ki itt ebben az évadban, te jó ég.
Ez már nem az a sorozat, ami az első másfél évadban láthattunk.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Kösz az infót, nézni fogjuk. Nem is tudtam az új évadról.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jah, igen:
[link]
-
Tasunkó
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
El nem tudom képzelni mit fog csinálni
A story csattanója nagyon meglepett, hogyAmerikában. Amolyan eredetregének gondoltam, és hogy azért nem folytatták, mert hogy az elképzelésük jól indult, csak mostanra már tudjuk, hogy bármilyen tervvel isők a Mayflower. , így elég különös hogy mégis belevágnak, leforgatni a veszett fejsze nyelét.vitorláztak azok a hajón, az csúful megbukott -
NeoPampalini
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hardy szerintem az összes filmjében és sorozatában nem beszélt annyit összesen, mint a Peaky Blinders-ben.

-
bobalazs
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jó az, jól áll neki

-
Janaboy
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Amúgy
kicsit unalmas a filmekben, hogy a hatóságok mindig besétálnak a csapdába és meghalnak.. Amúgy összeségében, szerintem gyengébb volt ez az évad, mint a többi.
-
attiati
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A 3. részt nem hiszem, hogy a
kölyök egyben letolta. Amikor forgott körbe a kamera, ott azért lehetett vágni a csaj háta mögötti kamera jelenetekben. Ha mégse vágtak, akkor mazochisták

-
bobalazs
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Meg amit emlegetnek a redditen hogy oneshot készült az egész, nincs megvágva. Amit nehezen bírtak felfogni hogy a második rész iskola udvar drón felvételt hogy csinálták meg.
Azt is írják hogy 4 hétig tartott - 3 hét technikai gyakorlat és próba a szereplőkkel és a 320 statisztával, majd egy hét forgatás. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tetszett. 10/8 nálam az Adolescence
Abszolút felsőpolc, de hiába szeretem a lassabb sorozatokat, ez a Night sky-hoz hasonlóan engem is próbára tett (a 2 sorozatnak semmi köze egymáshoz, csak a tempó miatt hoztam fel példának). A másik ok amiért mégis csak 8-at adok rá, az nem a sorozat hibája hanem az enyém

Az első rész után a kis consumer/néző/fogyasztó fejemben, teljesen más jellegű folytatást vártam, és pláne határozottabb befejezést. Ettől függetlenül megkerülhetetlen sorozatnak tartom ebben az új érában, pláne hogy NetFlix-es, ami szerencsére nem érezhető rajta. A kedvenc részem a pszichiáter nőcis beszélgetős rész volt Erin Doherty-vel. Abban ott van minden azoknak, akik választ akarnak.
Bárcsak erről szólna a NetFlix minőségben és stílusban is.
Stephen Graham, Erin Doherty, Owen Cooper 
-
Tasunkó
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Csak azokat írtam le, amit nyilvánvalóan tartalmaz. További Bibliai és darwini szelekciós vonal kevésbé befejezett benne.
A neten van olyan elmélet is, hogy Seth , Ádám és Éva harmadik gyerekének neve, illetve másodszülöttet is jelent, utalva arra hogyAz áldozati bárányból a legfortélyosabbat akarták kiiktatni, ami megbontaná a rendet, ahogy Neo a Mátrixban, illetve az alap szocializációs társadalmi programunknak megfelelő. Kb. egyeszség van abban hogy mindenki dolgozott már együtt Milchick hétköznapi alteregójával. Ha valaki csak a thriller vonalat figyeli, úgy lehet kissé unalmas.Cobel után jött a képbe. A Milchick név pedig hogy tejet is tartalmaz, tehát lehetnek ők már kitenyésztettek , és génmanipuláltak a vállalat igényeire. Ezeket kevésbé osztom, mert egy játék is lehet az író részéről, és nem befejezett utalások, vagy csak véletlen is lehet. A pokoli vonatkozás mindenképp benne van, tehát a felsővezetés egy mélyebb bugyor, amiből Milchik egy felszínhez közelibb gyűrűben van, ahogy például egy csoportvezető egy cégnél.
totron A Homecoming nem éppen lassú, az elég pörgős. -
totron
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A Homecomingot is szeretnéd.
-
totron
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mi az a BS? Min kellene dolgozniuk a tehetséges szakembereknek e helyett? Nem megfelelő tempóval állsz hozzá, ez egy lassabb, letisztultságokkal operáló sorozat, nem kell, hogy a csihi-puhi akció legyen a gerinc, mert itt nem az a gerinc. Ezért nyílik az olló és nyíródik ki minden emberi léptékű és kicsit is más sorozat, mert az emberek nem tudják értelmezni a nagy, kötelező rohanás és őrjöngés közepette azokat. Le kell követnie a képernyői cselekményeknek is a mai világ erőltetett menetét? Hagyjuk már. Mit ér, ha nem szakít ki a valóságból? Nem pont azért van? Miközben mégis a valóságról csiripel, de a maga módján, amivel nincs semmi baj. Lassan építkező pihenősziget.
#81333Tasunkó, nagyon jól el lett találva az akciósátán lol szereposztása, úgy áll az ellenkező oldalon, hogy közben nem viszi el a felé érkező utálat karakterének, személyiségének finomságait. Kérlelhetetlen jószolga, aki nem fél kérdéseket sem feltenni, magáért kiállni sem. "Egyen szart!"
Lehetett volna , meglátjuk mennyire kárpótlódunk, fejlődünk a harmadik szízönben.egy saját magához méltóbb kiflihenger is -
Debilon
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
bocs, hogy régebbi, de ez egy az egyben a Legendák Hivatala (The bureau) című francia sorozat alapján van, minden ugyanaz a storyline-ban, csak a helyszínek mások
-
Tasunkó
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A nagyvállalati vibe egyszerű mondanivalónak látszik, de nem becsülném alá, mert azon kívül hogy mockosz olajcégek, meg ki mérgezte meg a szép tollú pelikánmadarakat napelemmel, a filmfelhozatalban egy tabu témának számít, már amennyiszer foglalkoznak vele mint pl. a Mr. Robotban, stb., és emiatt akkora hiánytermék, hogy akár egy döcögős megvalósítása is nagyon jutalmazó.
Munkahelyen, a túlélésért meghozott alávaló döntések, logikusan, de nem beismerve, kihatással kell legyenek az egyén magánéleti létezésére is, vagyis a benti túlélőharc a tudatalattit erősebb élményekkel írhatja át, mint amit saját életének gondol, illetve forszírozza azt a kérdést, hogy melyik az igazi élet(és nem csak workoholisták esetében), mivel időben az alváson kívül kb. egyenértékűek. Nameg ez a Severance csak addig utalás, amíg a pszihózist a hagyományos módokon valósítja meg, törzsi, vezérek által ledominált kollektívákként, és nyereségvágyat kiszolgáló illúziókkal, ahol megmarad a kiszabadulás reménybeli lehetősége, de onnantól hogy valami technológia is rendelkezésre áll, az a sorozatból látszik, hogy egy Mégújabb testamentum, aminek mindenki alá lesz vetve.Mr. Milchick utolsó konferanciéja akár Elon Muské is lehetne, illetve a vezetőség bemutatása utal a céges víziók és vállalati nagy álmok tervek, jövők megvalósulásának sátáni lényegére(Millchick egyébként is egy Lucifer volt, egy táncoló akciósátán). Az is jó volt hogy az utolsó részben az édességautomata nyújtott segítséget, mert az jellemzően egy céges menyországsziget, ahogy ezek a mindenféle jutalomnasik is azt ott bemajszolt uzsikra vonatkoznak, amiért él az egyén a munkahelyi létezésben, miközben elvont és érthetetlen munkakörét teljesíti.
Visszatérve a történetre, tényleg lassan csöpögtette, de még elfért sorozatnak és nem a Silo mélységeit ostromolta, Lényeges volt hogy mi történt egyes részekben, pl. Christopher Walken mellékszála,arról szól hogy a vállalat még ilyen erős hardwerrel támogatott illúziója is kellő bölcsességgel átlátható és kijátszható, de az is lehet hogy csak John Turturro, Hollywoodi gépezetből kimenekítésének állít emléket. A reintegráció kellett, mert azzal emlékezett arra, hogy mit kell tennie, meg tudták előidézni hogy a kinti és benti Mark tudjanak információkat cserélni. de a téma annyira hiánypótló és ritka, és ez a feldolgozása annyira kifinomult, hogy nem volt fölösleges, nameg úgysem fognak más sorozatban a következő évadig hasonló témával, ilyen minőségben foglalkozni, avagy sok Sheridan sorozat lefolyik még a Missisipin.Gondolom Cliffhanger , tehát Mark-nak elméletileg ki kéne majd mennie, ha letelik a munkaideje, illetve sok megjósolt dolog, hogy Mark mindenkit megöl az akcióval, nem mutatták hogy megtörtént, -
Janaboy
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Engem is zavar, hogy
igazán semmi nem derült ki hogy most akkor mi van. A reintegrálás is olyan semminek tűnik, igazából ment vele a szenvedés, de semmi hatása nem volt.. [ Módosította: radi8tor ]
-
attiati
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Telex-re is kikerült a Kamaszokról egy cikk.
Már a címe is mérföldes spoiler

Inkább nem linkelem.Bennem még napokkal később is dolgozik az élmény.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ígéretes

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Na ez is minden előjel nélkül robbant be.
-
attiati
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mondjuk 10 jel mutatott ebbe az irányba és 3 az ellenkezőjébe (szülők reménykedése, iskolatárs, főszereplő srác tagadása). Tényleg ez volt a jó befejezés. Attól még kegyetlen. Persze pont ettől üt. Nem teszed spoilderbe a végére utaló mondatokat?
Köszi az ajánlást még egyszer. Lehet, hogy az idei év legjobb sorozata marad. -
attiati
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem a végkifejletre értem, hogy döbbenet, hanem a 4. rész hatására. Igazából csak lelkileg reménykedtem, de az eszem tudta. Különösen azután, hogy a pszichológus csajra másodszor is rátámadt. Még ott is reménykedtem, de ugye undorral nyúlt a szendvicséhez, szóval a fejében összeállt a szakvélemény, hogy egy gyilkossal van dolga. Aztán a 4. részben újra reménykedtem, hogy jön majd a tárgyalás, hátha bármi váratlan fordulat lesz. De hát nem. Elég lélekfacsaró sorozat. Marha sok kérdést hagy maga után. De valójában meg tiszta minden. Csak kimondatlanul. -
attiati
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Kamaszok E03 nagyon rendben volt.
Tökéletes színészi játék.
-
attiati
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Bocs, most látom, hogy írtál a vágásról is.
A második részben is döbbenet, hogy épületen belülről indulva vágás nélkül egy drónkamerán kötünk ki.
De a párbeszédes jeleneket is hogyan tudták így összeidőzíteni?
Vége az egyik párbeszédnek, kijövünk a helyiségből és pont kezdődik a másik. -
attiati
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi az ajánlást, jónak tűnik.
Könnyedebb témára számítottam.Meglepően kevés a vágás benne. Egyben forgattak egy csomó jelenetet?
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Animal Control (2025)
season 3 finaleVégül megnéztem, de kár volt, nagyon gyenge már, elfáradt a sorozat. Az a pár vicces rész már nem menti meg az epizódokat sajnos.
-
totron
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ún. felnőttekkel is van valami?
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi! Nem egy hú de erős trailer, de egy próbát megér majd.
Április 11. amúgy a dátum akit érdekel.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Wow!
Ez azonnal nézős lesz. 
-
attiati
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
#Beast Games
Nekem pont az eleje volt nézhetetlen a személytelen tömeg miatt.
és egy tipikus szenzációhajhász ismételgetésnek tűnt. A végére már jobb lett, amikor a játékosok emberi arcát is láttuk.Gyakorlatilag rulett alapon este ki a játékosok De azt mondja el valaki, hogy az utolsó részben a
csávó miért vállalja a nyeremény duplázást 10 misire? Ha eltalálja a pénzfeldobást, akkor emelik 10 misire a nyereményt és ő játszhat tovább. De ha elhibázza, akkor kiesik és marad 5 misi a fődíj és a többiek esélye nő, mert eggyel kevesebben maradtak. Gyakorlatilag a többiek helyett bevállalta a kockázatot, de semmit sem nyert vele egyénileg. Itt az a lényeg, hogy valaki más dobja fel helyetted, csak ne te. Racionális játékos nem vállalja a dobást, csak valami teljesen hülye. A szervezők miért írtak ki ilyen logikátlan játékot. Ezen a ponton elgondolkodtam, hogy megrendezett egy egy játék végkimenetele. -
totron
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Till Attila megnyitotta párszor a saját, szívesség alapú iskoláját. Igaz, eddig egy kézen megszámolható alkalommal. Nem az az öntömjénező fajta, de önmagában sikersztori és vászonra kívánkozik az állami pénzektől elszakadni képes szakmai csapat esete. Erről film nem valószínű, hogy készül, de készülhetne is. Kiesett a pixisből, de van neki saját, tényleges, ütőképes eszköztára, elég szuper. Hab a cseresznyén, torta a habon, hogy nem is tehetségtelen rendező ő. Ehhez idomul a csapattagok munkaminősége is.
#81048lezso6, itt azért tegyük hozzá, hogy a szinten alul teljesítő dolgozók megannyi nyilatkozatuk alapján nem is érzik annyira szinten aluli teljesítménynek a feladatukat. Odáig értem, hogy megélhetés és promóció egybe esik, de telipofával harsogva nyilatkozni, hogy na és, meg mindenki azt mond amit akar, meg jó ez... Pénzből élünk, csak ez jön ki.
-
Miklós315
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jóslásba nem bocsátkozok, csodát nem várok, míg élek, remélek.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- foobar2000
- Amazon Prime Video
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lexus, Toyota topik
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mekkora egy örök B kategóriás név, mint a Lorenzo Lamas, vagy a Don the Dragon Wilson. Ezek visszatérők lehetnek a Mátrixba, de azzal a kikötéssel hogy nem léphetnek feljebb a B kategóriás filmgyártásnál. Mondjuk az Oliphanttal már le sem kellett volna földelni a prodzsektet, mert a Timothyval már bebiztosította korlátait.
Na mindegy, jöhet a harmadik.
Janaboy