Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Yettel topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Szerintem ahogy a botos darab koponya is "ép" volt még kommunikálni úgy a Demrezel is megmaradthatott részben(nem olvadt el az egész koponya). Plusz kb nehéz azt is elhinni, hogy ennyi idő alatt senki nem clónozta, ha nem saját magát(említi is az egyik részben ha szabad lenne menne robotokat csinálni). -
-
KISDUCK
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Alacsony tesztoszteron szinttel* kezelték és a top komment arról szólt hogy minden is van Ritchson testében.
Nincs ebben semmi meglepő, de szerintem így a hír a kommenttel együtt vicces.*nem vagyok szakértő a témában, de ha tesztoszteront használnak, akkor a saját tesztoszteron termelésük leáll és nem indul be egyből ha abbahagyják a tesztoszteron szedését és ha jól tudom, ezért nem egyből szokták a kúrát megszakítani, inkább csökkentik fokozatosan a dózist, hogy beinduljon a saját termelés.
-
Lajmund
őstag
-
-
-
itroh
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Amúgy a hogy mondjam társadalmi sokszínűség és a "
" szereplők alapján félre lehet menni, nyilván volt is beleszólásuk. A második résznél én is felhúztam néha a szemöldököm, de bízok a készítőben, és hogy hiába Alien alapok mer kicsit más lenni. Nekem nagyon bejöngyerek [ Módosította: radi8tor ]
-
-
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Pont ezt akartam írni, hogy ennyi volt a lényeg a sok
. Persze megértem, hogy ez is kellett. Egy fillernek bőven elment. Csak azért fura a lassabb tempó ebben, mert hetente nézünk egy rész. Egyben darálva csak egy kisebb átvezető lassulásnak tűnne szerintem.érzelmesség mellett -
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
radi8tor
üzenetére
Igen, de közben meg arra gondolok, hogy akkor láttam a játékot, ugyan minek nézzem meg a filmet, ha egy az egyben ugyanaz!?
Mondjuk a Last of usban pont az a nehéz, hogy ott tényleg a történt az szinte másolat, de a szereplőket már nem hozták vele.
Kíváncsi leszek ezek után hogy a többi játék adaptáció hogy lesz. Pl Horizon vagy God of war -
válasz
radi8tor
üzenetére
Igen, a Vészhelyzetben jól elválasztották a 2 műszakot nappalosok és éjszakások. Illetve, hogy ki az aki túlórázik majd elköszön, mert megy haza. Nem csak a dokik között hanem pl a recepción Jerry és Randi ahogy váltják egymást.
markknight: Lehet még nem ült le minden karakter, mert 15 rész volt és még csak az első évad...ER ezzel ellentétben 20-25 részes évadokkal operált (érted..operált.höhö.höhöhöh).
-
Tasunkó
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Szerintem túl elítélőek ezek az értékelések, jól elrötyögtem az egész első sorozaton, a 8. részben csak a thriller fázis kapta meg a táplálást. A 2. sorozatnak is csak az első részei közt voltak vontatottak,
de később már egész rendben volt. Probléma hogy az utalások, amikor a különböző részlegeken kódorognak, nem érthető hogy mire vonatkoznak, vagy a megfejtéseik újra eltolódnak a 3. sorozatra.ott Turturroval akartak valamit elmagyarázni, aminél elvesztettem a fonalat, emiatt süketelés lett, -
válasz
radi8tor
üzenetére
Sanszos a Severance kapcsán, hogy megvárom, amíg teljesen vége lesz, aztán majd ha nem lett nagyon gatya, akkor folytatom a kettes szezonnal. Szurkolok nekik, jó dolog, hogy ilyen sorozatot csinálnak, de ahogy az elsőt befejezték, és amit a másodikról eddig olvastam, az alapján 8-10 órát biztosan nem fogok rááldozni.
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Én is megnéztem tegnap, hát durva volt, hogy miként jutottak ide a
barlangba. Az is durva, hogy vannak a kiválasztottak a többieknek meg sok sikert! Hja és nekem a best jelenet az volt mikor a csaj mondja, hogy nem para a hullám, mert egy toronyház tetején van, aztán jön a cunami és viszlát.. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Engedetlen hősök
SAS Rogue Heroes (2025)
season 2 finaleAz első évad mintha jobb lett volna, vagy lehet már kevésbé hat újdonságnak az őrültség magas foka, de egy picivel többet vártam ebben az évadban. Ennek ellenére Jack O'Connell még mindig remek cast, nagyjából az egész évadot elviszi a hátán, igazi madman. Connor Swindells által alakított Stirling szál rettentő unalmas volt, nyilván kötöttek voltak a lehetőségek nála - ha így nézem még így is a maximumot hozták ki belőle. Sofia Boutella általi francia kém szál továbbra is nonszensz, feltételezhetően a történet által a harmadik évadban több értelmet nyer.
Ez az évad is 6 részes, nem sok, de talán sokkal több nem is kellett volna, még 1-2 részt azért elnéztem volna, de ha ez az ára, inkább ne legyen rétestészta. Nekem még mindig tetszik a sorozat, megvan a sajátos stílusa, a háború által megőrült katonák közti nonszensz párbeszédek és egymás oltogatása még mindig a helyén van. Ameddig nem tolják túl, jó lesz ez. Jöjjön a harmadik évad... remélem leszAmúgy az első évad végén Paddy Major lesz, de a második évadban
lieutenant
ként hivatkoznak rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hardcore café
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A Welcome to Derry-ről. Lemaradt. Andrisnak szerettem volna válaszolni eredetileg

Janaboy