Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Magisk
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobil flották
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Pont ilyet vetettem fel itt és írtam össze párat. Igaz csak azokat írtam le, aminek van vége és szerintem még nézhető is.
-
KISDUCK
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Élien, a Földön már él ilyen spoiler
Az elején már kiégtem, miszter szájborg keze átváltozott hegesztőre, eddig ilyen fícsőr nem volt a szintetikusoknál sem, majd behegesztette az ajtót, erre az alien megsértődve beverte az ablakot, majd a hegesztésnél szabta fel az ajtót, wtf? Talán még az ujjai se fértek volna oda be a hézagba. Persze a rejtekhely ajtaját már nem tudta ezzel szemben felszabni. Miszter szájborg persze hogy a laborban ahol minden mocsok kiszökött, odakötözi a 2 katonát, és az egyiknek fel se tűnt hogy patkány méretű nyavalya mászik a hátán a mellénye alatt. A robot gyerekek nagyon gagyik, túl játszák a gyerekes részt túlságosan. Korábbi filmekben erősebb volt egy szintetikus mint egy ember, de nem marvel léptékkel, itt meg szuperhős landolás egyből. Az alien meg már lehet öregkori végelgyengülésben szenved, mert egy szanitécet nem tudott utolérni futva. Persze nem ölheti meg a nagy testvért, mert hát akkor összeomlik ez a szalvétára rittyentett sztori. Miszter szájborgot az égadta világon nem hajlandó megölni az alien, mert akkor megint ugyan oda jutunk, hogy összeomlik a sztori. Amikor már a robot cserkészekkel a szanitéc eljut a tojásokhoz, az alien, pont elragadja onnét az egyetlen embert aki jó inkubátor lenne a kis testvéreknek. Korábban pedig az volt a legfőbb céljuk, hogy embert vigyenek a kis űr káposztákhoz. Aztán valami szerencsétlen módon megöli az ovirobi, amit nem is mutatnak ha jól emlékszem, mert képzelőerejük se volt bemutatni egy tisztességes harcot. Persze a szanitéc átszúrt tüdővel nagyon jó állapotban volt, elég vígan a robihugi segítségére sietett. Azt végképp nem értem, hogy miért pont egy szanitéc leharcolt tüdeje kell xeno inkubátornak. A story egy nagy adag bélsár, a színészi játék szintén. A "csoda fiú" karakterét nem értem, ő most a semmiből lett "wayland yutani szintű" bisznisz man fiatalon vagy valamit nem vettem észre? Mert ha igen akkor ez gagyi. A látvány megint szétesik. Egy felől próbálják másolni azt a retró futurisztikus stílust amit a régi filmek, másfelől próbálnak belecsempészni "mai technológiát". Részemről hülyén jön ki, hogy abban a világban Jégkorszakot néznek. A nagy tudatávivő masina, megint fantáziatlan és scifihez méltatlan szerintem. Az hogy egy ágyba húznak led világítást még gagyi lesz. Legalább csináltak volna valami nyavalyát amit a fejükre tesznek az agy scanneléséhez vagy valami spéci ágyat mint amilyen az avatarba volt. tehát:
negatívumok:
-gyenge színészi játék
-gyenge sztori
-látvány felemáspozitívumok:
-még nem tudom, hogy van-e -
AD4MINATOR
nagyúr
Cápák árnyékában
Swimming with Sharks (2022)
season 1 finaleMeglepően jó volt. Nagy erőssége, hogy csak 20 perces részekből áll és van összesen 6 epizód. Nincs sok időhúzás, hamar elindul a történet és pörögnek az események. Nem kiemelkedő, de jó volt. Diane Kruger félig, Kiernan Shipka viszont totál jó volt... érdekes ez a "showbiz drama subgenre"
-
Ragnar_
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Nem magyar módi az Alien Earth kritizálása. Ugyanúgy vannak külföldi csatornák is ahol kapja az ívet. Én meg annó azt nem értettem, hogy a Predator 2 vagy az Alien 3 miért 6/10 pontos film. Van ez így. Mondjuk én is nézem, mert Alienből nincs akkora felhozatal, hogy bármit ki lehessen hagyni, de na. Nem tökéletes.
-
Yodamest
veterán
válasz
paatrick
üzenetére
Na látom megy itt a diskurzus az alien soriról, pár gondolat:
Szerintem zseniális a cucc, telitalálat a színész választás, jó a hangulat, mer új tényezőket, fajokat behozni, új kérdéseket feltenni, tágítani ezt az egész - egyébként már begyöpösödött - alien univerzumot. Számomra üdítő színfolt, pláne, hogy annyira kevés a minőségi sci-fi sorozat. Én nem vagyok egy dán krimis, a Q ügyosztály most a közelmúltból jó volt, de herótom van már a krimikből, gyilkosos/ármánykodós emberek vs emberek sorozatokból.
Végre itt van valami, ami mer más lenni, újítani, üdítő és friss az egész. Persze a magyar közönség ezt is jól lehúzta, érződik az 1 perces híradó és szerencsekerék hatása, már nem tudják meglátni azt, amihez a fantáziájukra és a gyermeki kíváncsiságukra lenne szükség. Mafab/port vélemények lesújtóak, látszik a magyar virtus!
Én egy ültő helyemben meg tudnék ebből nézni vagy 6 évadra valót, mostanság ritkán volt velem ilyen, mint itt a 4. rész végén is, hogy csalódottan néztem a stáblistát legördülni és nyugtáztam, hogy megint egy hetet kell várnom. Ez végre egy olyan sori amit darálni is tudnék, pedig legtöbb esetben nekem 1-2 rész elég tud lenni bármiből ami közel 1 órás részekből áll.
Nagyon érdekes, hogy meddig tudják bővíteni a loret, illetve hány évadig látnak ebben az egészben kakaót. Én csak remélni tudom, hogy ez most egy hosszútávú univerzum építés lesz és tartani tudják ezt a színvonalat.
-
Atomgeszi
nagyúr
Van valami oldal, ahol leírják azt, hogy egy sorozat kaszát kapott vagy van normális befejezés? Imdb-n tok jó lenne, ha ezt írnák... Nem kezdenék bele egy csomóba feleslegesen.
-
Ragnar_
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Mégis mi kellett volna ebben a sorozatban legyen hogy minőségi és jó legyen?
Ha tudnám eladnám a Disneynek és milliárdos lennék.
Az Alien 1 után azt mondam volna hogy az Alien 2 legyen olyan, mint az Alien 1. (Freddy Krűgeres rémálom sorozat, Friday 13, Helloween stb.) Nem olyan lett, de baromi jó lett. Ugyan ez az Alien 3. Eltérő volt az előzőeknél, de valahol mégis ugyanaz, és működött. Az Alien4 már behozta a hibridizációs izét, ami nekem annyira nem hiányzott. Az Alien 5-öt megnéztem volna, de akkor jött Ridley Scott a Prometheussal, ami esetleg spinoffnak elment volna, de előzménynek inkább hagyjuk. Mert amúgy az LV 426 volt de mégse, Ugyanaz a hajó volt, de mégse, hasonlított is a space jockey meg nem is... Szóval attól, hogy nem tudom mi kellene egy új Alien filmbe még nem jeleneti azt, hogy más ne tudná megcsinálni. Ezért is bíztam Hawleyban, mert a Fargo sorozat egy baromi jó sorozat volt, úgy gondoltam, ha valaki össze tud rakni egy jó Alien sorozatot az lehet pont Hawley. Mondjuk Az új Predator filmet se tudtam volna kitalálni, sőt soha nem tettem volna a 18. század környékére, de az valahogy mégis működött a Disney, a woke és a young adult vonal ellenére is. -
Tasunkó
őstag
Earth Abides jó kis világvége mese volt. A merengős képsorozatok ellenére sem fordul vontatottba. Ami viszont egy hatalmas ökörség, és nem is tudom hogy ezt valami boomer írta, vagy időutazó irodisták, hogy van ilyen alapgondolata, hogy könyvekből meg lehet tanulni azt a sok gyakorlati dolgot. Ezt utoljára a youtube előtti időkben volt képes elhinni valaki, szóval ha így tanulnak akkor végük. Előbb utóbb kinyírják magukat, mert a könyvek 90 százaléka használhatatlan, a többi meg olyan 20%-ban érthető és értelmes. Értettem mit akartak vele, de ez ma már meghaladott. Az ilyen elméleti gyakorlatszerzés olyan hosszadalmas, hogy mire elkészül, meghalnak a hiányától, és olyan flusztráló hogy abba korrekt módon beleőrülnek. Benne kellett volna hagyni a youtube-t, hogy valami szerverek még 1-2 évig működnek, de gyakorlati kérdésekben dilettáns volt a csapat, mert a klasszikus amcsi barkácsolás mélységéig mentek bele a dolgokba, hogy kézi fűrésszel egy hasábot vágnak félbe, szóval nem is nagy csoda hogy ezt találták ki.
Egyébként hozta az egyvelegét annak, ahová eljutottak az ilyen túlélőfilmek, az érdekes részletek kérdéseiben sem mutatott újat, viszont jól sikerült az annak is köszönhető hogy 6 résznél nem hagyták tovább beszélni, mert ha több teret kap ott már a paródia is befigyel , az olyan volt mint a Kék Lagúnában amikor a csávó megépítette a Kókuszcicinek a pálmafákból kötözött emletes haciendát.. Amikor a kissrác megépítette a napelemes repülőt, amit hegeszteni is kellett, továbbá olyan formált szárnymerevítés elemekkel -
dellfanboy
őstag
suits la-t nézi vki? mennyire hozza a régi szinvonalát?
-
paatrick
őstag
válasz
Ragnar_
üzenetére
"Számomra egy valmi lett még biztosabb, hogy az Alien3 óta nem készült igazán minőségi Alien produktum"
Megkérdezném hogy amúgy mit várnátok?

Van 7 db ugyanolyan alienes film, ebből már világos hogy az embereknek semmi esélye a xeno ellen. Ott a prometheus ahol meg mindenki azon sírt hogy "nincs is benne élien brühühü"Mégis mi kellett volna ebben a sorozatban legyen hogy minőségi és jó legyen?
-
-
negyven2
nagyúr
Amúgy akik hiányolták a sorozat nem a klasszikus, küzdjünk meg az xenomorph(-ok) ellen, hogy aztán szinte egyedüli túlélőként elhajózunk
a naplementébeaz űr sötétjébe, illetve kíváncsiak, hogy mi történ valójában a pilot epizód első pár percében, azoknak talán érdekelhet majd az 5. rész:
-
Major Lion
senior tag
Ne mondjuk mar hogy gyerekes felnotteknek keszult csak mert gyerekekrol is szol. Megertem hogy valakit zavar, bar gyanitom ha felnottek lennenek akkor is menne a szajhuzas mert azokkal is ugyanolyan blodsegeket meg tudnak tenni az irok, tudjuk hiszen minden heten itt panaszkodunk minden sorozatra ahol felnottek szerepelnek

Gondolom az irok ugy ereztek hogy igy tobb lehetoseguk lesz bizonyos kerdeseket feszegetni, hogy bevalt e vagy sem, meg nem tudom, csak azt hogy aki azokat a szar rock zeneket gondolta hogy marha jo lesz a credits ala az megerdemelne egy alient
-
Janaboy
Topikgazda
Twisted metal s02-ből tudjuk mikor lesz szinkronos verzió?
-
Ragnar_
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
'Alien Föld E4
Ez a legérdekesebb sorozat a Westworld 1. évadja óta, kár hogy Alien köntösbe kellett csomagolni hogy megjelenhessen.'
Számomra egy valmi lett még biztosabb, hogy az Alien3 óta nem készült igazán minőségi Alien produktum. Sem sorozat, sem mozifilm. Nyilván fanként megnézem az összes Alien mozgóképes felhozatalt, ahogy ugye akik olvasnak elolvassák az összes könyvet, de az AE után felértékelődött a Romulus is. Úgy tűnik egyelőre a Predator franchise jobb kezekben, mint az Alien, szerintem legalább is. Bár nyilván ez is üzlet, és valószínűleg annyi történt, hogy nem a hozzám hasonlók a célközönség.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ryder62
üzenetére
Nem gyerekeknek való ez egyértelmű. De elég csak megnézni a milliárdos cégvezetőt. Na pont ilyen gyerekes felnőtteknek való ez, ebből nagyon sok van Amerikában.
Engem ebben a részben kb. ő jobban ingerelt mint a többi szereplő.Azt meg asszem' az első részben elmondták miért gyerekek
vannak a gép testben: mert a gyerek agy tud csak alkalmazkodni ehhez a változáshoz. -
paatrick
őstag
Alien Föld E4
Ez a legérdekesebb sorozat a Westworld 1. évadja óta, kár hogy Alien köntösbe kellett csomagolni hogy megjelenhessen. -
Rigormortiis
veterán
Végére értem a Discovery 5. évadának. Hát na. Nem váltja meg a világot, de legalább szépen befejezték. A 4. évadra nagyon elgyengült, de aztán összekapta magát.
Viszont a SNW harmadik etapja nagyon nem tetszik eddig.
-
makoss
veterán
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Oké, köszi!
-
makoss
veterán
Üdv!
Azt lehet tudni, hogy a Alien: Föld 1 évad 4 részes max?
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
The Terminal List: Dark Wolf
Ezt nem láttam jönni, meg is nézem

-
totron
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
paatrick
üzenetére
Akkor is! Ami spoiler az spoiler marad akkor is ha már régi.

Tartsuk tiszteletbe a szabályokat. Ami a film/sorozat megnézése után derül ki azt tedd spoilerbe.Azt meg már elmondtuk sokszor, hogy vannak akik nem néznek trailert mert nem akarnak semmi infót idő előtt megtudni.
-
paatrick
őstag
válasz
Ryder62
üzenetére
Eddig imdb alapján a 6. rész a legjobb az évadban most előtte adjam fel?
Meg a mindenki félig vulkán részre (8. rész) is kíváncsi vagyok még. Viszont a 9. rész címe "Terrarium" remélem nem megint egy újraforgatása lesz a TOS emberi állatkertes részének... [ Módosította: radi8tor ]
-
Ryder62
őstag
Strange New Worlds S03E04
Ennyire nincs semmi ötletük az alkotóknak? Még hányszor megyünk vissza a 20. századba? Filler filler hátán...egyáltalán akar ez szólni valamiről?
Mondjuk a retrós Star Trek bakijai a végén jó volt. Elnézegettem volna még. paatrick: miért vársz vele? Jobb nem lesz.
-
paatrick
őstag
Star Trek Strange New Worlds S3E3
Rendkívül eredeti... ja nem. Legalább próbálnának valamit kitalálni, de ehelyett itt vicceskednek hogyzombi vagy nem zombi hahaha. Star Trek Strange New Worlds S3E4
Felét át kellett pörgetnem annyira alja volt.Star Trek Strange New Worlds S3E5
És megjöttünk, eltelt az évad fele, itt az első értékelhető rész. Ez se nagy szám de legalább már Strange New Worlds és nem Barátok közt.---
Azért mostanra így is megérett a gondolat bennem hogy az évad végén kukázom a sorozatot. Nem hiszem hogy bármit tudnak villantani ami miatt maradnék látva a 2. évadot meg ezt az 5 részt. Egyedül a látvány kifogástalan minden más futottak még kategória.
Igazából sokszor eszembe jut közben az Orville, hogy egy paródia sorozatnak indult izé mennyivel jobb részekkel operált mint egy ilyen nagy költségvetésű nagy múltú licencelt star trek.
[ Módosította: Dr Bubo ]
-
Tasunkó
őstag
Ezt a Raised by Wolves-t annyira lehúzták itt a topikban, pedig hatalmas. Ridley Scott nyugodtan rendezhette volna, nem csak producerkedni, mert ilyen sztorilehetőséget az utóbbi 20 évben biztos nem kapott. Nekem mindigis egy szigorúan technikás rendezőnek tűnt, silány művészi érzékkel, de így már egyértelmű hogy nincs szeme a jó lehetőségre. És a Gladiátor 2 miatt, ezt otthagyta, hát Tony Scott hülyére röhögi magát a másvilágon. Teljesen más mint az Alien, ebben van potenciál egy emberi eredettörténetre, nem egy nagyra nőtt hangya kalandos életét próbálja magyarázgatni.
-
totron
addikt
Castle Rock
Minden benne van, közhelymentesen.
-
-
Lajmund
őstag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Jó hogy feljött témába. Pont kerestem valami állandót a hetente érkezök mellé. Rég láttam akkor is össze vissza felirattal stb. Most látom hogy fent van 4k hdr-be az összes évad szinkronosan. Ezzel elleszek egy darabig.

-
radi8tor
MODERÁTOR
Peacemaker
Egész jó lett ez az első rész. Van benne némi 18-as tartalom, de nem vitték egyelőre túlzásba.
Ami nem baj, mert nem horrort akarok nézni. -
McAdam6
aktív tag
Stephen King's "The Institute"-t nézi valaki ?
-
Louro
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
Hmm, Lost in space-ből nekem a film is tetszett. Igaz még gyerek voltam és nemrég újranéztem és elfogadom, hogy túl gyerekes és gagyi, de azért scifi
A sorozat 3. évada emléke már megkopott. De rémlett valami villámos útvonal, amiben voltak titkok. Ha rendes vége lett, na hamarosan újranézem. Köszi!
Alice in borderland-et imádom. De folytatják. Sajnos a 2. évadot felütéssel zárták le, amiért haragudtam rájuk nagyon. (Joker kártya utalás.) -
paatrick
őstag
Lost in Space (2018-2021) - 3 évad, van lezárás. Az első évad még kicsit gyerekes de folyamatosan javul, végig megmarad az ifjúsági-családi vonal. Én élveztem

Alice in Borderland - 2 évadban kapott lezárást, de most folytatják. Mivel én animéken nőttem fel nekem nagyon klisés volt, de úgy általában szerették a "sima" emberek.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
aujjobba
üzenetére
6 évados a sorozat, Cas Anvar karakterét már az 5. végén kiírták. Lefutott egy teljes évad nélküle, így a lezáráshoz neki már nem sok köze volt sajnos.
Viszont legyőzték Inarost, véget ért a háború, megalakult a Transport Union, lezárult a konfliktus, és megszületett a politikai alku a 3 nagy frakció között. -
aujjobba
addikt
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Az Expanse szerinted rendes lezarast kapott?
Az egyik fohost egy allokeppel kiiktattak (amikor kiderultek a problemas nougyei a valosagban es elindult a cancel-culture), es az osszes elkezdett tortenet szalat ugy hagytak lezaratlanul hirtelen.Katasztrofa, valahol a hatodik konyv kornyeken ert veget, azon tul van még harom kotet.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Ja, látom ott van a felsorolásban, elsiklottam felette
-
Louro
őstag
Érdekes gondolatom támadt, hogy láttam, jön az Invázió 3. évada. Igazából nem emlékeztem erre a sorozatra. Megnéztem az 1. és 2. évad előzeteseit és nehezen ,de beugrott, hogy nem rossz sorozat volt. Csak már akkora szünetek vannak és már megcsömörlünk a sok sorozat nézése közben. Néha egy recap sem elég, hogy felvegyük újra a fonalat.
Szóval a lényeg:
Ki milyen sorozatról tud (esetleg stílus megjelölésével), ami kapott rendes lezárást és még esetleg ajánlaná is? Amik nekem beugrottak:
scifi
Battlestar Galactica
Falling skies
El barco
The expanse
Mr Robot
Fringe
Utopia
Eureka
Dark
The 100 (nagyon rezgett a léc)akció
The last ship
Into the badlands
Breaking badanime
Hunter X Hunter
Attack on titan -
aujjobba
addikt
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Persze nyilvan egyeni izles/felfogas kerdese, szamomra a Prometheus es a Covenant tette kerek egessze az Alien tortenetet, azokkal nyert ertelmet.
Az en szememben a tobbi Alien film sem illik tulzottan bele a keretbe.Az uj sorozat tortenesei nagyon furcsak, kezdve azzal, hogy
az egyik pillanatban egy fel masodperc alatt szetszaggat a szorny egy tucat embert, a masikban artalmatlanitja a droid egy sokkoloval kvazi, vagy a szuperkiscsaj egy drottal. Eleve az, hogy gyakorlatilag fiatal felnott robottestbe betoltott gyerekeket mindenfele felkeszites nelkul bekuldenek egy osszeomlas szelen levo toronyhazba kutakodni.
wtfKezd olyan lenni, mint egy szuperhosos tinifilm, csak kicsit tobb verrel.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Persze, ezt mind adom. De itt most valahogy nem sikerült elérni azt hogy valós fenyegetésnek és igazinak láttassák. Amikor belassul akkor egy béna kesztyűbábnak tűnik, még Yoda mesterben is több élet volt a Birodalom visszavágban. És ezen baromira nem segítenek azok az esetek, amikor meg
, WTF??!?! Ezeket nem lehet átlagolni, hogy kijöjjön a helyes eredmény.fénysebességre kapcsolják, hogy 1 másodperc alatt intézzen el 12 embert egy szobában #83434 aujjobba : bár ezt itt értelmetlen megnyitni, de arról finoman szólva megoszlanak a vélemények hogy a Prométeusz és a Covenant mit művelt a történettel... Szerintem azok FULL ostobaságok, megalomán mindent az emberre visszavezető önimádó baromság. Ebben a sorozatban legalább - egyelőre - megvan az a lehetőség, hogy az idegeneket csak random kifejlődve egy másik bolygón szedjék össze ott őshonos mintaként ahogy annak lennie kell (vagy egy áldozatul esett idegen űrhajóban, bánom is én), mindenféle őrült androidok kísérletei meg minket is megteremtő ősi szuperhumán faj genetikailag előállított biofegyvere - ááÁÁÁHHHH, AGYMENÉS.
-
-
Tasunkó
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Érdekes, hogy mennyire sunyisan van a Moblandban feltüntetve Guy Ritchie. Az 1.részt ő is rendezte, az alapján teljesen az ő sorozatának mondtam volna, és az összesnél creatorként működött. Talán annyiban más, hogy a humora kevésbé van jelen, legalábbis az első részben amit láttam.
-
Harley Quinn S05
Számomra elfáradt a sorozat, de az imdb értékelések alapján, nem csak én érzem ezt.
---
Belekezdtem a Mobland sorozatba, te jó ég!
Most nézem, hogy a The Day of the Jackal és a Top Boy rendezőjének új sorozata, nem is várnék mást ezen sorozatok után.
-
Janaboy
Topikgazda
Star Trek SNWben már nem tudnak semmi újat kitalálni?
-
Janaboy
Topikgazda
Invasion 3x01
Nem ott folytatták, ahol reméltem, hogy fogják de lehet ez így még érdekesebb lesz.
Legalább 2 rész jó lett volna egyben, de várom a folytatást.. Persze az egész évadnak jobban őrültem volna
-
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Jah, de nem feltétlen ölnek azért még, alapvetően begyűjtik az áldozatokat, hogy a tojásoknak legyen gazdatest... minden részben van ilyen... csak akkor ölnek azonnal, ha "fenyegetve van az életük/céljuk".

Itt is a srácot szerintem azért vitte el, hogy majd később gazdatest lehessen, (vagy csapda).

Az androidokkal meg nemfoglalkoznak egyáltalán, amíg nem tekintik ellenségnek, ezt is tudjuk régebbi filmekből meg lore-ból.
Nincs itt gond nagyon ezzel a résszével szerintem... sok más hülyeség inkább zavaró, mint az hogy az alien mit csinál.
Szerintem az emberek sokkal inkább "életidegenül" viselkednek, meg szokásos módon nyilván ratyihülyék (mondjuk kivetítve +100 évre a mostani szellemi állapotokat/hanyatlást, még akár ezis valós lehet
). 
-
Bad Pritt
félisten
Gunn lecserélte a Peacemaker első évad végi
cameo jelenetet az új időszámítás szerinti hősökre. -
Rigormortiis
veterán
Jobb belátásom ellenére folytattam a Discoveryt. A negyedik évad utolsó pár része elérte, hogy nézzem tovább és az ötödik évad is látványosan-érdekesen indul. Kíváncsi vagyok, hogyan zárják le.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Pillangó
Butterfly (2025)
season 1 finaleAmilyen jól indult, olyan bénán zárult le. A végére elfogyott az erő belőle, pedig csak 6 részes... érthetetlen, mert a story jó, a cast jó és az akciók is jók benne mégis kifullad pár epizód alatt.
Butterfly.. more like Butterflop.
-
sgx
tag
Nem tudom sorozat fronton ért-e már ekkora csalódás, de amennyire vártam az Alien sorozatot akkora hulladékba ment át így a 3. rész után 😔
-
gyuromoj
veterán
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Így már világos.
-
gyuromoj
veterán
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Ez azért nem feltétlen igaz. Anno az első filmben, inkább elszaladt a frissen kibújt xeno.
Ha jól emlékszem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Igaz, de az a generáció nem nézi a sorozatot aki az eredeti Alient nézte, mert hülyét kap tőle.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Rá lehet fogni hogy az is gyerek még.

-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
-
Ryder62
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Bethesda meg elő durranthatna egy Fallout New Vegas remaket vagy remastert, ha már konkrétan a játék helyszíne és karakterei benne lesznek a soriban.
-
Ryder62
őstag
Alien Earth 3. rész
Mégis melyik korosztálynak készült ez a sorozat? Vagy ez most milyen kategória? Vígjáték némi horror elemekkel?
A két szintetikus karakter jelenete fájdalmas volt.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Igaz, metacriticien kevesebben értékelik, mint Rottenen, vagy imdb-n, de megy szépen lefelé minden platformon, sajnos jogosan.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Logitech G51 5.1 hangrendszer / megkimélt állapot / tökéletesen működik / szép hangzás
- Dell Latitude 5570- 15,6" - I7 6820HQ 16Gb - Radeon 8670
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Gamer PC komplett konfiguráció eladó
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest