Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A 2. évad Monsteren szakadtam, az kurva nagy volt a milliomoscsemeték, azok máig eszembe jutnak, agyeldobás a köbön. És nem volt túltolva hogy humorizálták volna, egyszerűen a történtek, kívülről nézve viccesek.
Ezeket a sorozatgyilkosokat egyébként felmagasztalják a zsenialitásba, a plebejus vérszomjának kielégítésére, de a leggyakrabban az emberi hülyeség gigászi magasságokba katapultálása lehet a háttérben hogy nem kapják el őket, karonfogva a rendőrségek korrupt és gyászos működésével. Néha bizonyára vannak nagyon alaposak közöttük persze, de az előbb felsorolt jokerlapok azért őket is segítik.Mondjuk nem voltak tipikus sorozatgyilkosok. -
Farkassacred
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Köszi, pajti.
-
dellfanboy
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
pajti, vagy jó 10hónapo késébe vagy. használd már a keresőt
-
Farkassacred
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ő akkor tipik netflix sorozat lett.. Alig találni épkézláb sorit manapság..
Az Alice-t kezdtem még el (második évad) és ha marhaság is, legalább a hangulata az epik, ilyet pl. a Nyerd meg az életed folytatások már nem tudtak felmutatni. -
Lajmund
őstag
Szörnyeteg 3. évad végig ilyen csicskagyász (nem szoktam használni ezt a szót de ennél ez volt az első ami eszembe jutott) lesz? 1-2 rész után erősen gondolkodom, hogy abbahagyom. Olyan nyomi az egész, minden szereplő gyenge. 1. évad tetszett, szórakoztató volt és sokszor vicces, igaz, olyan kis Netflixes módon, de elment. De ez nagyon erőlködik, probál nyomasztó lenni, de inkább szánalmas.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Megnéztem 2x is.
2 egymást követő szombaton. -
Farkassacred
őstag
A vadnyugat születése netflixes sorozat valami eszméletlen jóra sikerült szerintem. Látta valaki?
Nálam ebben az évben ő lett a top, meg is lepett ám mert semmi netflixes dolog nincs az egész sorozatban. Csoda, hogy ez így elkészülhetett 2025-ben. Még két északi sorozat is a listámban van, azok is netfixesek. Csak pár percet láttam belőlük, de ők is jónak tűntek. Kíváncsi leszek rájuk, majd jelentek hogy milyenek. -
Đusty
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem tudtam mihez kezdjek, scifi kizárva, krimi uncsi, akció sok túlgondolt kamu, fogalmam nem volt mit keresek, csak egy jó sorozatot szerettem volna.
Erre ezt az egy mondatot láttam meg az írásodból:
"egyszerűen nincs mit nem szeretni benne."Ez annyira betalált, hogy gondolom ezt írták az óriásplakátjára is

Köszi szépen, tényleg üdítő színfolt a mostaniak között, az első évadot le is daráltam ami tökéletesen megfelelt a leírásnak.
Remélem jó lesz a folytatás is.
ezer hála -
itroh
tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nekem is tetszett a vége, ahogy az egész sorozat. Szívem szerint a végén megöleltem volna őket. Jó ilyeneket is nézni a sok terror/horror/dráma sorozatok közt.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
én is imádtam a sorozatot, nagyon jó befejezést is kapott szerencsére az Acapulco, ami ritka
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezt a mondatot a cég oda rakhatná a NetFlix logó alá.
-
gyuromoj
veterán
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Acapulco (2025)
season 4 finaleegyszerűen nincs mit nem szeretni benne.
..és ez még mindig megállja a helyét. Ez az évad is remek volt. Továbbra is ügyesek a színészek, a poénok jók, rengeteg visszautalás van és mind működik is és persze a hangulat, a nyaralós luxus de mégis kedves, családias hangulat most is megvan.
Imádom ezt a sorozatot, egyszerűen bugyuta de mégis szerethető, szép színekkel, jópofa karakterekkel, szellemes párbeszédekkel és persze a nyaralás érzésével.Na és persze most is kénytelen vagyok kiemelni a fő karaktert, Eugenio Derbez remek választás narrátornak, Camila Perez pedig még mindig egy álomnő, annyira aranyos és naívan szép, hogy azt leírni is nehéz, illetve ha még valakiket ki kéne emelni, az egyértelműen Jessica Collins és Rafael Cebrián lenne, na meg Chord Overstreet azaz a "Diane-Hector-Chad" trió, ugyanazt a poén nyomják 4 évadon keresztül, de megunhatatlan.

Ha nagyon bele akarnék kötni, akkor 3 dologba tudnék: az egyik a főszereplő haverjának a mellékszála ami csak időhúzás, illetve a főszereplő családi drámája a szülőkkel a mini-nyomozás során és a harmadik pedig a húgával az egyetemi jelentkezéssel kapcsolatban szintén felesleges időhúzásra van...
...de mégis mindhárom esetben szerethetően van megcsinálva, a szülők nyugger stílusú nyomozása aranyos, a húgának az egyetemi drámája átérezhető, a haver mellékszála pedig kedvelhetően van bemutatva az apává válása, mégha nem is tartozik annyira a "hotel" történetéhezMivel nem lesz több évad, ezért itt a búcsú ideje.
Remek volt mind a 4 évad, tényleg szívből ajánlom mindenkinek, színes, hangulatos, könnyed, vicces, tele szerethető karakterekkel.
-
freeland0806
tag
válasz
VágniValó
üzenetére
Nem túl nagy eresztés szerintem.. eddig 5 részt láttam. Mostmár végignézem, hátha javulni fog az összkép, de nekem a mellékszálak és a valóságtól való túlzott elrugaszkodás
nálam eléggé élvezhetetlenné teszi a sorozatot. Persze tudom, ez nem egy dokumentumfilm, nem kell, hogy 100 %ig megfeleljen a valóságnak, de ezekkel a mellékszálakkal mégiscsak mintha valami horrorfilmes dokunak akarna tűnni.például az hogy volt barátnője Gainnek egyáltalán nem igaz A Norman Batest játszó színészt, hogy meleg volt pl tök értelmetlen volt belerakni. Hosszú perceket áldoztak arra, hogy ő meleg és nem akar az lenni. De a történet szempontjából ennek mi értelme volt? -
stoon
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
[én még ezt szerettem nagyon] haverral náztük mindíg Al Bandi után jött a tv3-on
-
paatrick
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Tudod mi volt a fura? Mikor gyerekként néztem a TV-ben ahogy Carter őrnagy ott lebeg az űrben a giga oráj csillagkapu mellett és jönnek át a hajók. Rész vége. Következő héten a folytatás meg úgy kezdődött hogy Csillagkapu: Atlantisz
Universe-ről lehet találni infókat hogy lett volna a 3. évad. Hát jobb hogy nem lett. Szerintem az egész ott ment félre hogy behozták a "Földre kövezek" hülyeséget. Sima túlélő-felfedező sorozatnak kellett volna lennie
-
bagyulajuve
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
eddig az első részt néztem meg, de nem hidaltam le tőle, hátha jobb lesz - a főbb színészi játék remekek, azt meg kell hagyni, de a történet vezetése kissé fura,
még akkor sem, ha hatással volt Ed-re (bár lehet ez is kitalált)meg ez a náci vonal is eléggé nem odaillő volt, -
NyalokAA
aktív tag
válasz
VágniValó
üzenetére
6 részt megnéztünk a hétvégén . Én azt mondanám , hogy a netflix most szintet lépett. Láttam már pár beteg művész filmet és gyomorforgató horrort , de ez
. Két részenként szünetet tartottam és inkább valami vidámabb dolgot kerestem. Nagyon érdekes , hogy ami 100 éve még pszichés betegséget váltott ki és az emberi elme egyszerűen nem tudta befogadni . Arra ma már gyakorlatilag legyintünk esetleg közömbösen tovább sétálunk. Az emberi közöny mára félelmetes méreteket ölt. Nézem az Imdb 6-7 pontokat ez inkább a gore-nak szólhat. A 2. évad egy unalmas semmi ehhez képest és magasabban áll ?!
Nekem:
The Jeffrey Dahmer Story 8 pont
The Lyle and Erik Menendez Story 6 pont ( és akkor jó szívű voltam )
The Ed Gein Story 8-9 pont között egyensúlyoz és nem hinném , hogy az utolsó 2 részre sokat esne.Charlie Hunnamet a Sons of Anarchy óta csipázom és itt is ott van a szeren.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Hogyne bírnám, sőt igénylem
-
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Két hét múlva jön Sheriff Country, Morena főszereplésével, ha érdekel..
-
válasz
Atomgeszi
üzenetére
a "Monsters" szériában minden évadban más sorozatgyilkost dolgoznak fel, de ennyi. Nyilván külön kezelendőek az évadok.
Pro Koryak: Köszi, lehet átcsúsztatom a Karácsonyi telehas láblógatáshoz, ilyenkor már megkezdődik nálam azaz időszak, amikor bizonyos sorozatokat direkt arra az időszakra hagyok.
-
Tasunkó
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az a Knight Rider-féle stílus, amikor minden rész csak egy poén mélységű. Engem már az is zavar, ha évadonként kicsit elválik a sztorivonal, hogy lezáródik egy szálcsokor és új tankönyvekkel szeptember elsejétől másik iskolatáska, új problémák az új évadban, de azon még túlteszem magam.
Egyébként gyakran beköszön ez a stílus, olyan módon, mint pl. a Last of Us első évada is minden részben eléggé elkülönültek a kalandok és a mellékszerepelők megoldódtak, meghaltak vagy örökre eltűntek, így gyakorlatilag ezt valósították meg. Gyakorlatban lehet rá alapozni hogy a felejthető produkciók márkajelzése ez a minden rész más sztori. A főszereplőnek sem tesz jót, mert lényegében egy konzervnyitóvá válik, aki minden részben ugyanazt csinálja. David Hasselhoff például minden rész végén átdobott valakit a hátán, ezzel ártalmatlanná téve. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Janaboy
üzenetére
Nálam örök kedvenc sz sg1 és az atlantis és noha baromi régen nem néztem újra őket, pl az atlantis lezárása kb belém égett, ahogy az utolsó előtti részben (ó Johnny Cash számok...már akkor is imádtam) szétküldik Atlantisz pozícióját aztán durr. Nem véletlen egyébként, elég hirtelen kapott kaszát a sorozat, gyorsan le akarta zárni a Syfy, sajnos.
Meg az sg1 jó néhányunknak bevésődött szerintem szombat délutánonként a tv2n
De ott is tetszett, ahogy az utolsó évadokban elszakadtak a goauldoktól és jött az ori. És Morena Baccarin ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajnálom, hogy mára kb kiveszett ez a minden részben máshol kalandozunk sorozatfelépítés úgy, hogy közben van egy többnyire halovány, csak ritkán kiélesedő átívelő szál. Azt gondoltam, hogy a strange new worlds ilyen lesz, de nem.
-
Pro Koryak
addikt
-
dellfanboy
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
én is végigszenvedtem. igazság szerint jól összevágták a trailert- meg J&J jó volt húzónévnek, de nem egy nagy wasistdas..
-
Még egy részt se láttam, de...huuhhhh.
-
Janaboy
Topikgazda
Gondoltam megírom ezt a kis posztot.
Nemrég végig néztem a Csillagkapu sorozatot (SG1, Atlantis, Universe).
Még mindig nagyon jó érzés nézni őket, annyival másabb mint a mai sorozatok, mind hangulatban, mind történetben. Persze kidolgozásban (CGI stb) nem olyan szép, de mégis sokkal élvezetesebb volt nézni.Ettől függetlenül azért pár gondolat:
SG1:
Örülök, hogy kapott egy teljes egész lezárását, de azért valljuk be a 8. évad vége elég fura.. valahogy az évad vége lehetett volna jobb is.az az időutazós/alternatív valóságos dolog jól megkavarta az egészet, szerintem ez nagyon rossz húzás volt. Illetve őszintén Jack Oneill eltűnése is olyan váratlan volt, Atlantis:
Szerintem ez is tök jól megállta a helyét, azért valahogy itt az 5. évad végén már az volt az érzésem, hogy gyorsan le akarták zárni. Bár, igazán nem kapott teljes lezárását, azért alapvetően még sincs hiányérzetem.Universe:
Óóóó továbbra is annyira sajnálom, hogy nem folytatták ezt a sorozatot. De attól tartok érthető is. Az első évad főleg az eleje nagyon lassú volt, egyértelműen ez elvett sok nézőt és bár szerinte ma második évad már sokkal jobb lett, sajnos nem tudta megmenteni a sorozatot. Hiányzik, hogy itt nem kapunk lezárást, pedig milyen jó lett volna...Kis bónuszként elkezdtem tegnaptól nézni a Babylon 5-t...te jó ég milyen kis gagyi ez még a Csillagkapuhoz képest is
De jó szeretem ezt is...
-
KROK640
nagyúr
Poker face második évad, 12 rész :
Nagyon erős résszel indul a második évad, csavaros gyilkosság izgalmas pillanatok, majd szépen részről részre megy le a minőség, az iskolai rész már olyan volt, ahol úgy éreztem, hogy sajnos az alkotók nagyon elfáradtak.
Szerencsére utána a hatodik résszel ismét jött egy erős rész, ami már ránkfért, és utána a színvonal relative magasan maradt. A nagy fordulat felfedése előtt picivel rájöttem, hogy mi lehet a szitu. Egy-két fura WTF dolog nem volt megmagyarázva (pl a kamionos pihenőben a bekötött kezű idegen honnan tudta, hogy osztrigás lány?) de alpavetően ült a story, bár a főellenség már-már gag szerűen elvolt túlozva.
Összességében egy remek nyomozós sorozat, amibe az alkotók több-kevesebb sikerrel próbáltak némi humort is vinni.
Egy harmadik évadot is nagyon megnéznék, ami talán lehet is elvégre hagytak rá lehetőséget a készítők. A főhős ikonikus járművét azonban sajnálom. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Fekete nyúl
Black Rabbit (2025)
season 1 finaleSzerintem meg pocsék lett. Hiába jó a 2 lead színész (Jude Law, Jason Bateman), az egész egy erőltetett Ozark másolat (nyilván, hisz ugyanazok a készítők). Az évad igazából rettentően ingadozó minőségben, a vége felé kezd beindulni - de addigra más késő. Az alvilági vonal is lehetett volna mélyebb egy kicsit, és pl. kevesebb a drogos mellékszálas dráma.......
-
Rigormortiis
veterán
Sandman S01
Újranéztem, mielőtt belekezdtem az új évadba. Még mindig tetszik, bár az első fele erősebb, mint a vége, csak hogy a 11. epizód kellemesen összezavarjon, de az is jó volt. Magasan a kedvencem az évad közepén a Halál-os epizód, remekül meg van írva, és baromira megfog úgy hangulatában, mint mondanivalójában.
-
Narxis
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az Echo 5 részes aztán 1 rész per 2 hét tempóban ha tudtam nézni, még így is lehet hosszabb szünet volt egyik vagy másik rész között. Ahhoz képest ez ég és föld nekem. Az ilyenfajta befejezéseket meg imádom bár szerintem a többség nem szereti.
-
Narxis
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem rohadt jó volt, tegnap néztem meg és egyből ledaráltam mind a 4 részt. Az első rész feléig kicsit furcsa volt az animáció stílusa de utána megszoktam és úgy éreztem illik ehhez a világhoz. Remélem jön a 2. évad.
#84041Bad Pritt még mindig nem néztem meg az utolsó 4 vagy 5 részt... már az utolsó előtti 1-2 évad is erőltetettnek tűnt. Nem igazán látom mit lehet ebből még kihozni ami jó.
-
fecaga21
senior tag
Better Call Saulban az egyik számomra megmagyarázhatatlan dolog, hátha nektek leesett:
Amikor elkapják Laloék dílerét, beviszik, és megmondják neki, hogy mit mondjon a rendőröknek. Ugye megbeszélik, hogy hol, és mikor teszik le a pénzt a dílerek.Ez tudtommal Lalóék bulija volt. Ez nem nagyon tiszta, hogy miért Gus Fring szerzi a pénzt hozzá, és veteti fel az ő embere a kamu dílert. -
Lajmund
őstag
-
Pro Koryak
addikt
Na Ed Gein sztori jól kezdődik?
Talán kicsit komolyabb lesz, mint az Alien: Őrs(z) -
Bad Pritt
félisten
‘Peaky Blinders’ Sequel Series Gets Two-Season Order At Netflix & BBC
Once again it will be rooted in Birmingham and will tell the story of a city rising from the ashes of the Birmingham blitz. The new generation of Shelbys have taken the wheel and it will be a hell of a ride.
Az ilyenek mindig jól sülnek el, igaz? Tisztelet a kivételnek, better Call Saul.
-
shotika
őstag
Na, most hogy kezd elülni a hiszti az Alien Earth kapcsán (én mondjuk nagyon várom a kövi évadot), egy pár szót mondanék a szerintem kíváló Gyilkos a házban soriról.
Fogalmam sincs miért kezdtem el anno, mert a sztori alapja egy egyszűrnek tűnő gyilkosság kinyomozása egy hatalmas szállodában, de az első rész kegyetlenül berántott. Martin Short, Selene Gomez és Steve Martin hármasa közt elképesztően jó a dinamika, az epizódok és párbeszédek is jól vannak megírva és az külön tetszik, hogy az aktuális gyilkos felkutatásán minden évadban újítanak valamit, hogy ne fáradjon el a formula. -
Tasunkó
őstag
Az Alien olyan gyorsan el szokott tűnni a szellőzőcsatornában, hogy 2x-es sebességen abból nem látni semmit.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Áh nem... Alien: Earth-t a 2x sebesség se menti meg.

-
totron
addikt
Wayward
No, hát izgalmas és főleg hasznos pszichológiai-önismereti mondanivalót hordoz ez a minisorozat, 5.9-cel is van mélység. Tetszik, hogy nem foglal sarkosan állást, az életszagúság mellett letéve a voksot folyamatosan egyensúlyoz, a szubjektív nézőpontok pepitája lesz egyfajta objektivitássá, mindez több szálat pengetve. Pont jó érzékkel jeleníti meg a mondanivalót a meta és a szájbarágás intézményei között félúton. Élettapasztalattal teljes a hatás. Kevesebb erőszak és nulla becenévvel jobban csúszott volna. A régi slágerek meg a sárga dzsekis trend koppintása, de legyen. Aki szerint a vége hülyeség lett, az miért gondolja úgy? -
Grave_444
nagyúr
Alien: Earth beindul vagy olyan lesz, mint az első rész?
-
dellfanboy
őstag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
fiatal vagy, gondolom nem láttad a go-remekművét hbo-n
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Tasunkó
üzenetére
Mondjuk én a Star Wars sorozatokban bírtam, meg a Justified újrázása sem sikerült rosszul. Na meg ott volt a Söderbergh féle sorozata is, az sem volt vészes.
Viszont tényleg inkább sorozatokban tolja, a Volt egyszer egy Hollywoodon kívül színvonalasabb filmje nem nagyon jut eszembe. -
Tasunkó
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez a Timothy Oliphant
mekkora egy örök B kategóriás név, mint a Lorenzo Lamas, vagy a Don the Dragon Wilson. Ezek visszatérők lehetnek a Mátrixba, de azzal a kikötéssel hogy nem léphetnek feljebb a B kategóriás filmgyártásnál. Mondjuk az Oliphanttal már le sem kellett volna földelni a prodzsektet, mert a Timothyval már bebiztosította korlátait. -
AD4MINATOR
nagyúr
Alien: Föld
Alien: Earth (2025)
season 1 finaleAnnyian írtak már róla ide, hogy csak rászántam magam erre a szánalomra, pedig nem vagyok egy nagy Alien-fan, horror rajongó meg főleg nem, de nem akartam kimaradni a "jóból"...
Mondanom se kell, valóban szégyen lett az évad/sorozat és egész végig abban reménykedtem, hogy itt a nappaliban is jön egy szemgolyós polip-szörny és nem magamnak kell kikaparnom a szemem ennek a gyalázatnak a nézése közben.

Egy alien film mindig ugyanúgy épül fel, nem sok meglepetés volt itt se. Űrhajó, valami okból baleset, kiszabadul, hentelés, győzelem. Itt az
vonallal próbáltak valami csavart adni ennek - több de inkább kevesebb sikerrel. Igazából ha kivesszük azandroid -t, simaalien sorozat is lehetett volna. (a többidroidos )szörny, pl. a szemgolyós polip-szörny sokkal érdekesebb volt, mint maga az alien Nyilván a
és afacehugger , aztojások tényleg jól meg lett csinálva ahogy a többi creepyalienke is azt elismerem, és a fényképezés is egész szép itt-ott... de ezen kívül minden más egy nagy 0. Nulla. Zéró.szörny
Persze aki sok sorozatot néz, mint én is, többször is csalódik általában a nagy merítés miatt, de ez... hát ez annyira rossz, hogy leírni is nehéz. Abban biztos vagyok, hogy idén benne lesz a top 3 legrosszabb sorik közt... pedig látszik rajta, hogy rengeteg pénzt beleraktak és olyan jó lehetett volna de túl sok idióta, logikátlan cselekvés van benne, hogy fáj nézni. Samuel Blenkin még csak-csak hozta a meg-nem-értett prodigy karaktert, de amikor megjelent Timothy Olyphant fehér hajjal, hát kénytelen voltam elnevetni magam. Alex Lawther karakterének a balf-szkodása előre borítékolható volt, Essie Davis karaktere szinte semmit nem tett hozzá, ahogyan Babou Ceesay karaktere is alig - pedig ugye neki elég story-driven karaktere lett volna, a gyerekek, na a gyerekek meg egytől egyig nullák voltak.. de lehet pont ezért voltak jó színészek? hm.. nehéz döntés... de olyan idegesítők voltak, hogy egyiket se sajnáltam.Egy horror esetén ha a néző nem izgul a főhősért (és barátaiért) akkor az sok mindent elárul az adott műről. Nos, itt nemhogy nem izgultam, hanem egyenesen drukkoltam az aliennek... csak nem volt elég gyors, kellett neki 8 epizód.
Az
-ekkel suttogó mellékág meg.. tejóég.alien
aki azt kitalálta egy zseniális troll volt -
paatrick
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
1. évad 10. részében talán áttértünk alternatív valóságra (?) ami nem a TOS-hoz vezet. Rémlik ott valami ilyen kavarás.
Ha viszont nem akkor ennek a sorozatnak így nincs értelme mert sok dologban ellentmond a TOS-nak. Főleg Pike-Spock-Kirk vonalon.A 3 új film viszont logikusan hozta le hogy alakul alternatív valóság abból ami a TOS után történt, és indul újra az egész.
-
paatrick
őstag
Star Trek Strange New Worlds S3E10
Még valamennyire érdekes is lehetett volna ha nem megint össze
lopko...khmösszeinspirálódott ötleteket kéne nézni újra és újra. Mert hogy ez megint erősen hajaz a Csillagkapu befejező részére (S10E20).A szinkronba hozás meg simán Neon Genesis Evangelion utánérzés
tudom-tudom minek van ilyen jó memóriám.---
Star Trek Strange New Worlds S3
Anno azt mondtam a 2. évadra hogy durva lejtmenet, hát ez a 3. a stagnálás jeleit mutatta csak. Persze lehet elértünk az aljára, de mindig lehet még gagyibbat csinálni. Ebből az évadból hiányzott bármiféle ötlet, újdonság, kreatív dolog, szerintem a készítők is úgy voltak vele hogy nesze fanservice azt örüljél.
Az egész sorozatban egy dolgot lehet megdicsérni az pedig a látvány, na nem a CGI mert sokszor már az is okádék volt (9. rész) hanem a belső terek kialakítása, fényelése és a ruhák.Ezennel elengedtem a sorozatot, nem érdekel a további évadok sorsa, ez így nettó időpocsékolás.
-
stoon
addikt
[Star Trek: Különös új világok - 3. évad]
ennek is vége, nem igazán vagyok megelégedve, szerintem elengedhetik , nem igazán hozna lázba egy 4. évad.... -
HUTCHDB
nagyúr
The Americans (1-6 évad)
Ezt a sorozatot most néztem végig harmadjára.
Voltak olyan részek, részletek amelyeket már elfelejtettem, és mivel nincs igazából semmi amit én tudnék nézni az újdonságok közül, gondoltam ismét végigtolom.Most sem csalódtam!
Annyira más volt röpke 10 évvel ezelőtt is egy sorozat kidolgozottsága mondanivalója, mélysége, mint a mostaniak, hogy azt alig lehet leírva szemléltetni.
Nem mondom, hogy nincsenek benne elnagyolt, vagy éppen kicsit néha bugyutának tűnő jelenetek, de ezekkel a hibákkal együtt is pazar!Nekem fétisem a 80-as évek, ami ebben a sorozatban annyira, de annyira ki van dolgozva, hogy eszméletlen.
Minden tetszett a megjelenítésben!
Nagyon klasszul visszaadta azoknak az időknek a hangulatát, és azt, a mai szemmel nehezen érthető normalitást, ami azt a korszakot társadalom-szerkezetileg, családi idil, vagy éppen együttélési íratlan szabályok szempontjából jellemezte.És itt nem a film
részére értem ezt, mert az is más szempontból volt más, mint manapság.kémkedési Szóval, aki nem látta, annak ajánlom.
Ajánlom azoknak, akik családi drámát, vagy light-os thrillert, vagy éppen a 80’-as évek retro érzését keresik.Jön az Izraeli kém és a Homeland is ismét, mert nekem ezek a sorozatok jelentették az etalont.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ez jónak tűnik.
#84012 Major Lion
Unbelievable, Rillington Place (brutális minden tekintetben, zseniális alakítással), Griselda, Quicksand ... -
AD4MINATOR
nagyúr
Hotel Costiera (2025)
Olasz kisváros, nyaralós vibe megvan, minden más nincs. Sablonos történet, gyenge színészek és még gyengébb párbeszédek. Amolyan délutáni TV-be elmenne, amúgy skip
-
dellfanboy
őstag
alice in borderlands s3
amennyire jó volt az s1 annyira gyenge lett ez a s3, ráadásul miért kellett 5évet várni..
a cliffhangeres záró-t meg nem is értem?? hogy gondolták?
vérciki -
attiati
veterán
elmúlt 6 hónapban jött ki jó minisorozat vagy új sori?
talán a Kamaszokat néztem utoljára, azt nehéz lesz felülmúlni

-
A 3., talán záró évad. Kicsit gyengébb, mint az előző 2 évad.
A látványra nem lehet panasz, legalábbis nekem tetszett.
Ami szerintem jó ötlet volt,a végén a régi szereplőkkel való kis beszélgetés.
A fura az idő telése, néha seccpecc eltelik 3 perc, néha meg akármit is csinálhatnak ezen idő alatt.
Összességében jó zárás volt--szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Mercedes topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ezer hála

aki azt kitalálta egy zseniális troll volt
Jó neked, stay happy.