Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Általános konszenzus. Egy értelmes ember nem azért kiált ki valamit legjobbnak, mert ő maga annak tartja, hanem mert megnézi a világ embereinek véleményét az erre való oldalakon és azt látja, hogy bizony, ez szinte mindenki szerint a világ legjobbja.
Fun fact: nemrég emeltek (vagy emelnek) szobrot Walternak meg Jesse-nek Albuquerque-ben a sok turista miatt.

-
-
-
Mik76
senior tag
Most fejeztem be a Mr Robot elso epizodot.
Ez kurva jol indul.
-
The Terminal List
Nagyon jó sorozat, ajánlom megnézésre, aki szereti a katonai témát.
Talán egy kicsit mozgalmasabbra vágtam volna.Listán szereplő emberekkel, amik történtek!
Nagyon tetszett, hogy Jai Courtney, adja a kemény katonát, erre az első akció esetén gatyarotty. 
Kár, hogy ez a story tipikus 1 évados, folytatást vagy előzményt megnéznék belőle. -
válasz
radi8tor
üzenetére
Izé, most elkezdted a Better Call Saul 6. évadát úgy natúrban, hogy nem hogy a Breaking Badet nem láttad, de az előző 5 évadot sem?
Sürgősen pótold mindet. A Breaking Bad a világ legjobb sorozata. Najó, talán még a Wire.Visszatérve a BCS-ra: a most kijött S06E09 gyakorlatilag akár befejező rész is lehetne. De szerencsére nem az.

-
S e t h
nagyúr
Ismerősnek ajánlottam azzal, hogy ez a sorozat kitép egy darabot az ember lelkéből. Ha családos, akkor nagyobb darabot, de ha lánya is van, akkor össze is töri. Új értelmet nyert a dráma fogalma,, nálam is 10 pont, színészi játék, a karakterek eltaláltsága, a történet, a zene meg, nos, ez velem marad örökre. Igen, kislányom van. -
KISDUCK
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Nem csak a "mech" a közös nevező, tényleg sokat merített az evangelionból, régebben még néztem összehasonlító videót róla youtubeon.
Terraformars live action nem túl jó? Meg se lepődök, de egy új filmet relatíve kis büdzséből ki lehetne hozni, elég lenne hozzá egy csapat kaszkadőr akik tudnak színészkedni, az A listás színészek durván túl vannak fizetve és sokan nem is rugalmasak. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ja hogy ez annak (Breaking Bad) az előzménysorozata?

Köszi a felvilágosítást (azt a sorit se néztem meg) -
radi8tor
MODERÁTOR
Én ugye nem láttam Better call Saul első 5 évadát. Nem világos nekem 1 dolog:
mit építenek/ásnak Gustavoék az alagsorban? -
KISDUCK
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Hát live actionból nekem a Ruróni Kensin filmek tetszettek, bár 3. rész már kissé elfáradt, de tudtam élvezni azokat a filmeket. A díszlet és a jelmezek szépek voltak, a színészek hozták amit kellett, persze volt benne bőven varázs pálca méregetés itt-ott, de teljesen passzolt a környezetbe. Ilyet hogy Attack on titan live action-t meg kitörölnék az emlékezetemből ha lenne ilyen szolgáltatás a való életben.
paatrick:
Nem azzal van a baj hogy rossz címekhez nyúlnak hozzá, hanem hogy a forgatókönyv egy rakás bélsár, a színészek egy része meg idol szindrómában szenved és nem foglalkoznak semmivel, mert moziba küldik és a rajongótábor úgyis el fog menni megvenni a jegyet és beülni rá. Neon Genesis Evangelion adaptáció már van, Guillermo del Toro csinálta.

Én nem is tudom hogy mit vinnék vászonra anime/mangából ha választhatnék, van jó pár ami megérne egy misét. A zombie/vámpír téma mindig sláger, szerintem egy Hellsing ultimate feldolgozással kezdenék. A baj az hogy nehéz ugye ezekből filmet csinálni mert egy-egy mű nagyon terjedelmes és az átlagnézőre kéne szabni mert másképp nem lenne siker és nem térülne meg, szóval a Hellsing Ultimate jó választás lenne részemről, de egy Terrafomers is könnyen megoldható lenne, 2 órában simán ki lehetne belőle hozni egy fogyasztható akció scifi horrort, és ezt is meg a Hellsinget is 18-as karikával, online streamingen is nagyon menne, ha mozikba nem lenne nyereséges. -
paatrick
őstag
válasz
Komplikato
üzenetére
Talán a legjobb most létező élőszereplős adaptáció a Rurouni Kenshin - 5 film.
Nekem még bejött a
Parasyte - 2 film (2014-15),
Honey and Clover - 11 rész (2008),
Nodame Cantabile - 11 rész (2006) + 2 film (2009-10). -
paatrick
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Egyszerűen nem jó címekhez nyúlnak hozzá. A japán manga/anime sokkal elrugaszkodottabb mint a Marvel vagy DC. Alapból más kultúra is, európai, amerikai nézőnek ha nincs előzetes tudása akkor csak néz hogy mi van. Teljesen mást jelent a szuperhős.
Pedig amúgy simán lennének olyan címek ott is amik tök jól adaptálhatók. Pl Btooom, Highschool of the dead.Bár megmondom őszintén ha én rendezőnek mentem volna és enyém lenne a világ pénze olyan Neon Genesis Evangelion adaptációt csapnék ki hogy mindenki bepisilne a gyönyörtől
-
paatrick
őstag
Újabb animét adaptál a Netflix
Na ebben se lesz sok köszönet
-
itroh
tag
válasz
S e t h
üzenetére
Nem tudom van e gyereked, nekem van egy 2 éves kislányom. Miközben néztük feleségemmel, hogy milyen élettel teli, vagány lány a főszereplő, végig az volt a fejemben, mintha az én kislányom elképzelt 16 éves mását nézném... ugyan ezt írtam, kitépett a szívemből egy darabot. Zseniális, bevállalós, kőkemény, a színészek, a képek, a zene. Hibátlan 10/10 -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Komplikato
veterán
Nézem friss hírként, hogy az AMC berendelte a Dark Winds S2-t. Rákeresve viszont már két hetes az S2 Promo videója. Eddig mitől nem volt egyértelmű, hogy lesz?
-
S e t h
nagyúr
1883
A végére értünk és kitépett egy darabot a lelkünkből. -
Janaboy
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mást nem tudok mondani, csak hogy hu baszki

-
DS39
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Engem meg is lepett, meg nem is, ami ebben a részben kiderült.
-
jonnyjoker01
veterán
Westworld S04E04
Részről részre csak egyre jobb ez az évad. Második és harmadik évadnál együtt már csak ez az első 4 rész jobb önmagában, nagyon összekapták magukat. Remélem marad ez a trend a végéig, még 4 rész van hátra

Kezdem úgy érezni hogy érdemes lesz a negyedik évadot annak is megnézni aki kaszálta a sorozatot a második vagy harmadik évad közben. Ha lement végig az évad + tényleg jó lesz a maradék 4 rész és van rá igény, szívesen írok egy spoileres gyorstalpalót a negyedik évadhoz, mert tényleg nem kell sokat tudni ahhoz hogy jó élmény legyen, csak a karakterek helyzetét kell igazán frissíteni, hogy éppen ki kicsoda
Reboot feelingem van tőle. -
nepszter1
addikt
Sziasztok keresnék vmi magyar szinkronos sorozat aminek rövid részei vannak max 30 perc.
Netflix,HBo, Amazon vannak -
Mik76
senior tag
Ballers
Vegigdaraltam az egeszet.
Nagyon szorakoztato volt, meg vicces is. Kivancsi lennek ebbol a valo eletben mi realis?
Remek zeneket valasztottak sokszor. Asszem az elkovetkezo napok sountrack hallgatassal fognak zajlani.
Ajanlott.
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
Laraxior
titán
Nézzetek rá a Netflixen a D.B.Cooper sztorira. Dokumentum-film, de erdekes a sztorija. Par resz csak.
-
Ez a Black Bird(Fekete madár) nagyon jó sorozat, Taron Egerton(Töki a Kingsmanből) és Paul Walter Hauser(Raymond[Rája] Cobra Kaiból). Utóbbi félelmetesen jól tolja a sorozatban, nem a Cobra Kaiban
.megszokott hülyegyerek 
-
S e t h
nagyúr
Ennyi Stranger Thingset és The boysot kísérő polémia után a Better Call Saul jött és páros lábbal berúgta az ajtót.
-
Janaboy
Topikgazda
Én a Resident Evilben csak azt nem vagom, hogy a filmhez hogy viszonyul és mikor játszódik ahhoz képest.
-
spiky03
veterán
Még nem néztem meg a Resident evil sorozatot, de itt van hozzá egy ötletes kis plakát? reklám?
link -
Rigormortiis
veterán
Elkezdtem nézni a Végtelen Vonatot Kennytheone ajánlója után, és tényleg egy különleges rajzfilm. Komoly témákat érintenek az epizódok, nem is értem, mit akart ezzel a cartoon network.
Azt mondjuk furcsállom, hogy hbo-n csak az első két évad van fent, amik még a cartoon networkon mentek.
-
Di Natale
senior tag
Megnéztem a Mandalorian két évadát. Ha már ennyire a baby Yoda köré van építve a sorozat, így már nem is vagyok kíváncsi a 3. évadra ha esetleg lesz. Gondolom Mando kapja a következő megbízásokat és kész. -
Mik76
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Ebben a szezonban tenyleg nagyon parkolo palyan volt, de az utolsoban szerintem nem ez lesz.
Azert azt ne feledjuk hogy .mindenki kozul a leginkabb testkozeli kapcsolata neki volt a tuloldallal Apropo...
Most ket hete az evadzaro utan a spoilerekben futottam bele hogy Eleven-t a magyar verzioban Tizinek forditottak. Azota ezen rohogok ha eszembe jut.
-
-
bobalazs
nagyúr
Noah Schnapp elmondta, hogy a Stranger Things-es karaktere meleg
Akkor nem az 11be volt szerelmes... -
Ragnar_
addikt
Három rész alapján, én simán végignézem a RE sorozatot, de én az 5.4/10 pontos The Mistet is végignéztem, szóval a hiba valószínűleg az én készülékemben van.

-
Rigormortiis
veterán
Ez a DMZ elég gyenge. Pedig csípem Rosario Dawsont és az alapötlet is tetszett, de egyszerűen rém unalmas és semmitmondó az egész, érdekes karakterek és történet nélkül.
-
-
F34R
nagyúr
Igen megneztem... de nekem nagyon gagyi, es erdektelen.... Az utolso reszekben pedig az Aligator olyan mintha egy Asylum moviet latnek. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nah majd egy ujabb probalkozassal. -
sugarforce
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pont ezt akartam en is irni, nagyon tetszett, varom a folytatast.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pánik a memóriapiacon
- Kés topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED TV 55CS6LA
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon tetszett, hogy Jai Courtney, adja a kemény katonát, erre az első akció esetén gatyarotty.

Kíváncsi leszek az első értékelésekre a rajongóktól.