Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ha feltételezzük, hogy mindegyk faj Xenomorf szinten veszélyes akkor a katasztrófa valószínűsége is hatványozódik. Az Alien 4 mutatta meg mi van akkor, ha megpróbálják tanulményozni, szabályozott körülmények között tartani a Xenokat,
Szóval én baromi kíváncsi vagyok mennyire sikerül megoldani azt, hogy Xenok+4 agresszív faj ellenére 2 év múlva az Alien idejére még nem jelentős a Xenomorfok jelentéte a Földön.és ott már volt egy erre a célra kifejlesztett katonai létesítmény, (valószínűleg nem véletlenül) az űrben. [ Módosította: radi8tor ]
-
Ragnar_
addikt
Az Alien Earth-ben ugye 5 veszélyes faj lesz ha jól rémlik. Valőszínűleg Ripley tévedhetett abban,
Mondjuk a showrunner miatt így is lehet egy jó sorozat, de Scott valószínűleg nem látta az Alien2 Alien3-at és 4-et.hogy ha egy darab Xeno is eljut a Földre akkor reszeltek. Ugye mivel előzmény, az emberiség simán tudott kezelni 5 olyan pusztító fajt is a Földön, szóval Ripley fölöslegesen atomozta le Hadleys Hopeot a második részben és nyugodtan engedthette volna kioperálni magából a királynőt a 3. részben. [ Módosította: radi8tor ]
-
Tasunkó
őstag
Nem semmi hogy az Alice in Borderlands-ben, hogy női szereplő játszik transzvesztitát. Ázsiaiak mindent megoldanak. Annyira nő, hogy nemcsak modell volt a színészet előtt, de nőgyógyász aszisztens
. Utánanéztem, nem hagyott nyugodni, hogy a sorozatban tökre nőnek láttam, ádámcsutkája se volt, mondom ez nem igaz hogy ez férfi. -
-
Vasszív (Ironheart)
Gyenge egy valami volt, CGI gagyi, történet sablonos, Marvel felirat nélkül nagyobbat ment volna.
Ügyes csaj a Riri, de Vasemberpáncél üzemeltetésénél az ARC reaktor nélkül sokra nem ment, Obadiah is csak úgy tudta a Stark vállalattal megcsinálni a saját páncélját, miután kiszedte Tony-ból. Erre a kiscsaj megcsinálja szélenergiával meg napelemmel.
AI-t ír az agya szkenneléséből, két érzékelő és egy laptop segítségével.
Alden Ehrenreich játéka nagyon jó volt, a fergetegesSacha Baron Cohen játékáról nem is beszélve!
-
válasz
markknight
üzenetére
+1
Nekem is az volt a kedvenc részem, ráadásul mindenre választ kaptunk. -
markknight
nagyúr
Az Adeloscence harmadik részében őrült nagyot megy Erin Doherty meg Owen Cooper. Várom a lezárást, idő most nincs rá.. meh

-
Londoni bandák (Gangs of London) S03
Annyi minden történt az előző évadokban, hogy nem igazán sikerült felvenni az évadban a fonalat, aki nézte az előző két évadot, ezen évad megtekintése előtt ajánlom neki, hogy rewatch-al kezdje.
Jó évad volt, leszámítva pár dolgot,értem én, hogy Lale kapott mindenféle kiképzést, de szülés után minden féle eszközzel, többek között köldökzsinórral embert ölni eléggé hihetetlen dolog. Eliot értem én, hogy a fő karakter, de ekkora csúcsN még Tarantino Djangója se volt.
-
flash-
veterán
A gengsztervilág sorozat mind a 10 része elerhető valahogy ingyé?
-
Beni2360
félisten
válasz
envagyok
üzenetére
Meg kell nézni , hogy egyezik e a fps a vidróval. Biztos, hogy nem és ezért csúszik. A sorozat lehet,hogy 25 fps,a felirat meg 24-s. Erre van egy kis profi amibe betöltöd az srt és kimenetek meg választod a videó fps-t és mented. Pillanat alatt kész. De már több mint 13 éve nem foglalkoztam vele, így nem tudom a pontos nevét. Valami Subtitles editor.
-
Janaboy
Topikgazda
Elég sok lett már az off, térjünk pls vissza a topikhoz, köszi.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
...ja és az is lehet, hogy a weyland-yutani csak fedőcég, a háttérben pedig lézerjános a felelős az űrközlekedésért... az űrhajó meg késik, lepusztult, +1 ok ami felb*ssza az agyát
-
dellfanboy
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
szerintem az eltévedéssel nincs baj, nincs beépítve gps, meg ugy ez egy tájidegen hely neki. a probléma inkább az, hogy senki sem segít neki...
-
envagyok
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Kodit használok, de nem ez a gáz, mert az is tud eltolni.
Viszont folyamatosan csúszik.
Ismer valaki jó verziót jó felirattal, mert akkor megkeresném. -
-
mephi666
nagyúr
az alien szerintem azért érdekes, mert alapvetően van egy invaziv faj, amiről semmit nem tudni, csak hogy többek közt egy hiperfejlett, idegen hajó legénységét is lazán letakarították
aki összefutott velük, az általában ráfaragott... dizájnjuk is szerintem nagyon eltalált... nálam a varázsából ott tudott sokat veszíteni, ha magyarázatot próbáltak mögéjük köríteni, meg hogy a furulyaművész génsebészkedte össze őket
számomra a misztérium homálya teszi őket különösen érdekessé -
_drk
addikt
válasz
Tasunkó
üzenetére
Én soha nem értettem ezt az Alien lázt. Predatornál legalább van egy idegen civilizáció amiről lehet sztorizgatni.
De az Alien egy egyszerű szörny, amiből egy egyszerű szörny filmet lehet csinálni. Tényleg ezzel scifi vonallal lehet fűszerezni, nekem pl a Romulus azzal lett eladva.
Esetleg egy ilyen talált kamerás Alien isolation cuccot még eltudnék képzelni. -
envagyok
veterán
Sziasztok
A blacklist 4. Évadjához tudtok jó 1080p/720p videó/frlirat kombinációt?
A rovers 1080p van most meg, de csúszik hozzá ami felirat található volt más kiadáshoz. -
paatrick
őstag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Én az Alien vs Predatort bírom
mondjuk vannak benne olyan fárasztó beszélgetések hogy rossz hallgatni, de a menekülés, harc az jó. A 2. rész viszont übergagyi.Ez az Alien sorozat szerintem olyan lesz mint a Prometheus, legalábbis az eddigi trailerek ezt sejtetik. Kevés igazi alien, cserébe minden másféle szörny, biokutatás ilyesmi.
-
Tasunkó
őstag
Az Alienben amikor a Sigourney Weaver igy menekült az egész filmben az űrhajóban az Alien elől, ott előtték az egész tárat és annál jobbat még nem tudtak mutatni, bár a 2-es még jobb volt amikor sok Alien elől sok ember menekült fegyverekkel, de aztán ki is fújt a téma. Ehhez képest még csináltak jónéhány filmet, ami halálra volt ítélve, ilyen hogy Winona Ryder, és ennél reménytelenebb témát, talán a Titanic 2 ami tényleg nagyobb fába vágja fejszéjét, merthogy Alien de már nem lehet őrhajóban menekülni előle Sigourney Weaver , férfi, homokos, szadomazo és afromerikai módokon, az tényleg sakk matt hogy akkor mit kéne csinálni egy Alien filmben.
-
gyuromoj
veterán
-
Karaj!!
Köszi!
Trailer alapján megér egy misét az Untamed, aztán majd 3 rész alapján eldöntöm jó lóra tettem-e. -
cyberkind
félisten
válasz
attiati
üzenetére
A játék az alapokat adja csak.
Joel nem is így hal meg, maga az egész szitu nem így van, a támadás a város ellen nincs is, de rengeteg dolog teljesen máshogy, vagy nem is létezik. Én vártam a 2. évadot, mert toltam a játékot nem is egyszer, de amilyen durva a játék minden téren, a sorozat nagyon gyenge, és ezen a következő évad se fog segíteni. Mondjuk, én már az első évad után se voltam elcsöppenve több ok miatt is.
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Last of us s02
Hogy ez a katyvasz mi volt?
Az elején tök jól indult.A végén a főszereplő csaj random elindul helyekre motorcsónakkal, aztán kiköt mindig ott, amit keresett. Ha bajban van, akkor random előugrik az ázsiai csávó és megmenti.
Nem sokat adtak a történeti hűségre ilyen szempontból.Aztán amikor közli a barátnőjével, hogy immunis, az bemondja, hogy terhes 
Mint valami brazil szappanopera.Mintha az immunitása kb lényegtelen lenne. [ Módosította: radi8tor ]
-
negyven2
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Dehát a 'The Bear' az nem dráma, hanem komédia sorozat... legalábbis, ha díjakra kell jelölni

-
dellfanboy
őstag
bear s4, fine dining, dráma- nekem ez már sok.
ballard s1 így 2 epizód után elmegy, kellemes LA nyomozgatós story, bosch után nekem bejön -
markknight
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Jó lesz ez az 1 évad / könyv, de Pitont egyszerűen nem tudom lenyelni... Titkon reménykedtem, hogy a Warner visszavonulót fúj és nyom egy recastot, de eszükben sincs.. A röhej, hogy úgy csinálnak mintha amúgy megtehetnék így a csőd széléről. Nem baj, majd koppannak még.. (hiába hiszik azt, hogy a Superman miatt most nyeregben vannak)
-
gyuromoj
veterán
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az!
Kérdés ugyanitt: jön most Eric Bana-val ebben a hónapban egy nyomozós krimi-thriller (?) Nyetflix-re, nem tudjátok az felkerül egybe, vagy marad a limp dick heti egy rész?
Előre is köszi! -
oriic
HÁZIGAZDA
-
radi8tor
MODERÁTOR
Countdown
Erről még nem írt senki. Nem rossz de nem is nagy szám. Akció van benne, abból nincs hiány. Kicsit Reacher beütése van.
Pozitívum még, hogy nálunk forgatták.
-
ben11
őstag
Dexter: Feltámadás
2 rész után eddig nekem ez nagyon tetszik. Jó volt újra látni a régi szereplőket is.
-
Csak 6 epizód, de így is hosszú.
Család, gyilok, ármány, perverzitás, kiszámíthatóság. -
Janaboy
Topikgazda
Foundation új évad szerintem is jól kezdett.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Alapozó akarom mondani Alapítvány
3. évada egész jól indult.
Remélem nem sok időhúzás lesz benne, aztán megint az évadzáróban történik valami.
-
bobalazs
nagyúr
Nézem a Reacher 3.at. Látom vegyes a megitélése. Nekem bejött.
Mondjuk a lelkifurdalás nélküli kicsit túlozva van, illetve a szereplők bamba, kerek szemmel, pislogás mentesen, ledarált szöveg, most sem változott.gyilkosságok
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kés topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánik a memóriapiacon
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Utánanéztem, nem hagyott nyugodni, hogy a sorozatban tökre nőnek láttam, ádámcsutkája se volt, mondom ez nem igaz hogy ez férfi.

Köszi!
Dexter, Batista akiknek nagyon ikonikus hangjuk volt. Szerencsére Debra maradt.
Janaboy