Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy szarkazmus vagy komoly, de ez nagyon nem így van, virágkorukat élik a különböző breakdown videók.
Az igazi szánalom az, hogy még a legutóbbi Predator trailer is érdekesebb volt az Alien fanok számára, mint ezek a nesze semmi, fogd meg jól villogások ehhez a sorozathoz.

-
Louro
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Szerintem a hoteles lett a leggyengébb. Az Eulogy erőssége szerintem abban rejlik, hogy egy kis oda nem figyelés, hirtelen harag mennyire rossz irányba tudja vinni az emberi életeket
. A Callister-es epizód pedig inkább a nosztalgiára épített. Bár egész jól folytatták az ott megkezdett sztorit.(a levél a földön) Többi minimálisan, de hozta, amit én várok a sorozattól. Persze nem annyira sokkolóan, mint az első 2-3 évad. De a 6. évadot messze felülmúlta.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Nincs ilyen, hogy normális, teljesen különböző emberek különböző munkamódszerrel állnak hozzá a saját feladatukhoz. Néha az a jó, ha a színész saját kezébe veszi a karakterét, máskor a rendezőnek, showrunnernek, vagy akár az írónak kell több instrukciót adni, hogy jobban átérezze a szerepét. Ha lenne egyértelmű aranyszabály mindenki úgy dolgozna, de nincs.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Ezt sokadjára írod le, de nincs így. Temérdek példa van a filmtörténelem során, aminél a rendező és színész közt konfliktusok alakultak ki, mert nem értenek egyet bizonyos kérdésekben, végül a színész akarata tud jobban érvényesülni és így tud kiváló alakítást nyújtani. Más esetekben a rendező mikromenedzseli a színészeit teljesen feleslegesen, amiből aztán katasztrofális alakítások lesznek még a legjobbak esetében is és akkor vannak az olyan hírhedt együttállások, amiből még dokumentumfilmet is készített az egyik fél. Az egyéb, külső tényezőkről ne is beszéljünk a sminkestől kezdve látványtervezőn és operatőrön át a producerig, akik mind befolyásolhatják a színész munkáját a rendezőtől teljesen függetlenül is. A rendező instrukciót és támpontot ad, de a színész dönti el, miként valósítja meg vagy tér el tőle.
-
Tasunkó
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Jó műsorra sehol nincs igény, mégis megcsinálják. Ez nem nemzeti sajátosság. De a társadalmi berendezkedésre szükség volna, mert egy tehetséges embert kitermelni, ahhoz sok szélhámos kóklernek hátrább kéne lépni, mert arra várni hogy a tehetség utat tör magának az esélytelen. Talán egyetlen út mégis van, hogy a filmszakma azon ágai amelyek nem annyira vonzóak, mondhatni utolsó befutói a szakmának, így nem tolódik tele barmokkal, azok kikristályosodnak egy magas nívóra, és a hozzáállás és kultúra, magához húzza az élvonalat. A felvilágosító aszisztensek, kábelblankolók, kameralencsetörlők profizmusa megszégyeníti, és igyekezni fognak rendezők és színészek is felzárkózni. Mondjuk azt nem értem, ha valaki rendezni kezd, miért nem néz meg előtte egy random magyar filmet az utolsó 50 évből, hogy legalább a hibák egy részét kiszűrje, de ezt is tanítani kellene hogy ezek az emberek nézzenek filmeket, sok dolog van még hátra amit meg kell lépni. Ez az Aranyélet jelenet tényleg jó volt, el nem tudom képzelni hogy sikerülhetett, lehet megnézem a sorozatot. Talán a producer, rendező, a politikai tiszt és mindenki aki számít elment ebédelni, és csak forgatáspróbák voltak, amit a takarítónő a portás levezényelt, aztán lusták voltak a mesterek rendesen leforgatni és így sikerült.
-
totron
addikt
válasz
lezso6
üzenetére
színészkedés folyik
Ripacskodásra gondolsz? Előállhat érdekes benyomás színházba nem járás okán, de a tehetségtelenség pont ugyanúgy alappillére a történetnek. A takarózni sem lehet, ha nincs mivel.
A Aranyéleten nagyon meglepődtem. Azóta sem kínoz dilemma mérlegelés terén. A Futkosni mentem első másfél perce is már tömény kegyetlenség volt, ezek meg zabálják. Felesleges boncolgatni a szakma előfordulási módozatait, azok különbségeit, igény az, ami nincs. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy kiválóan egymásba konvergált teljesítmény hiánya és igény hiánya. -
Miklós315
senior tag
válasz
lezso6
üzenetére
Nem. A főszereplő srác vagy a tanár, de a mellékszereplő lány is anti-színész (néz, sétál, semmi élet, semmi jelenlét, semmi karakter-hitelesség). Rilke párducát akarom látni, ha dúl-fúl, belül zilált a karakter, nem egy fapofa halottat, aki sétafikál, míg a kurvaművészi (operatőr-)rendezés a fülébe tolja a profil-kamerát, hogy "lásd a lelki vívódás...hiányát"...
A tartalom plusz egy teher (mindenszarizmus, stb.), de ehhez meg ott a Tündérkert, ami nem Móriczot dolgozta fel, hanem a Trónok harca legbutább, leggagyibb elemeit rakta össze (kevés statiszta, baszás és káromkodás öncélú töltelék-blöffként 70-90%-ban). Kontárok. -
Pitterix
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Azt nem mondtam ám, hogy a színészi játékot, hangsúlyozást, mi1mást nem nézem. Sőt, feltűnt, hogy a Hunyadit játszó színész mintha amatőr módon adná le a szöveget. Nálam ritka, hogy egy filmet tekerek, na jó, a csúnyafilmeket (nálunk így neveziik a szaporodást imitáló alkotásokat
) igen.
Ha beletekerek egy filmbe, akkor ott már az egész kuka.
S, tudom, hogy konkrétan nem rám gondoltál.
Amúgy hiába látványos egy film, ha a többi egy bazi nagy kalapgyár kaka. -
-
válasz
lezso6
üzenetére
Ok, Vito Russo tesztet is megnyerte a sorozat, duplán. Legalábbis eddig...
De nem volt vele semmi gond, nem úgy mint a nagyseggűvel, aki már elkezdett engem is idegesíteni. Pedig karakterként nem olyan rossz, vagy legalábbis lehetne sokkal rosszabb is. 
Viszont a magyar nyelvű jelenetek meg valami zseniálisak. Az itthoniak rendesen beletették amit kell, nagyon meglepődtem, mintha egy másik sorozatot láttam volna, két kategóriát ugrott a színvonal arra a pár tíz perce.
-
-
Major Lion
senior tag
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
A netflixen a dokumentumfilmek amelyek között vannak tényleg jók. A sorozatok nálam az űbergagyi szint. Egy két európai/skandináv krimi ami még jó.
Amúgy meg azt gondolom,hogy nem kell minden sorozatot vérkomolyan venni, van amelyiken csak szórakozni kell. Nem kell mindtől a világ igazságát várni. -
-
válasz
lezso6
üzenetére
Pedig maga a képi világ, fényképezés átlagon felüli
Akkor már eleve nem gagyi.
Egyébként az én IQmnak tetszett.
Ha kiszámítható is volt én nem unatkoztam mellette, egy sorozat ha már megüti ezt a lécet, nálam jó.
Jó, az a nagyseggű mindenlébekanál fekete csaj tényleg kilógott. -
válasz
lezso6
üzenetére
Azért nem erről szól a Landman, szerintem is egész jó lett. Az említett bikinizés se lett túltolva és itt-ott hozzátartozott a jelenethez akár egy mini konfliktust előidézve. Ez meg a Vérző olaj szerintem eléggé távol állnak egymástól, hiába az olaj és a dráma, nem ugyan azt nyújták. A Landman inkább modernkori dráma, elvétve némi humorral és erőszakkal és a központban hogy milyen nehézségek vannak egy olajmező üzemeltetésénél itt-ott (erős) túlzásokkal, kb. egy Yellowstone átskinelve. Propagandának sem lehet mondani, mert nem magasztalja az olajipart, a főszereplő karaktere is csak annyit mond, hogy szükséges, mert nélküle megáll a világ.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
Kívülállók
Misfits (2009-2013)
season 1-2-3-4-5Jó példa a fenti két dologra pl a Misfits (2009-2013), pedig ez nem is az én műfajom, mégis tudtam élvezni.
Hát én nagyon nem. Szerintem rettentő béna volt már az elejétől kezdve. Az első évad még csak-csak, meg talán a második is, de utána egy nagy nulla ez. Ami szintén döbbenetes volt számomra és még ilyen sose láttam, hogy évad közben
, és a végére már egy totál másik sorozat lesz. Legalábblecserélődnek a színészek . A brit sorozatoknál mindig van egy orosz rulett, azoknál valahogy sokkal könnyebben mellé nyúlok vagy egyszerűen nem passzol a stílus hozzám, most se. Nekem ez most csalódás volt és értetlenül állok a 8/10 imdb pont előttjókra cserélték volna de sajnos nem
-
Tasunkó
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Az én véletlenem-e, de így random emberekkel akik azt sem tudták hogy az játék, ha szóba kerül mindenki felejtősnek, vagy gyöngének mondja. Szerintem is olyan 6-nál állhat, de így hogy ismerem az eredetit, annyit sem ér mint egy ajándék kifestő. A Last Of Us 2-t még nem játszottam, szerintem azoknak tilos megnézni mert elrontja.
-
válasz
lezso6
üzenetére
Nem tér ki az egyénekre. Csak a vezetőkre. Nagy vonalakban foglalkozik csak a követőkkel, a fókusz a taktikán van, amivel megfogják őket.
Pedig vannak itt túlélők, elég kemény helyekről, de a szektának, az általunk teljesen elképzelhetetlen napi rutinján kívül, semmi más plusz infóval nem szolgálnak. Semmit nem tudunk meg az egyénekről, hogy kit hogyan és miért fogott meg ez az egész.Lehet ez csak nekem hiányzik, de nekem nagyon.
-
Tasunkó
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
A paródián kívül, alakult bennem egy olyan konteó a ROP nézése közben, hogy Amazon dehonesztálni akarja a Gyűrűk Urát. Végülis a LOTR, a világon a legegyszerűbben és a legkönyebben érthetően magyarázza el a hatalom természetét, és kizárólag gyilkos és rothasztó jelleggel tölti fel a birtoklási vágyat és a hatalmat, pont ellentétben egy céggel ami mindkettőben a boldogságot és beteljesülést látja.
-
Tasunkó
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Aha, részt vett a forgatókönyvírásban, a könyv írójával, és a rendezővel együtt. Nekem a Revenant rendezői filmnek tűnt, ott Inarritu lehetett a góré. Az indián nő is a trélerben nagyon szókimondó volt, hát igen, sok a red flag. A korhűségre fókuszálnak, ez alapján az 1883-ra válaszol a Netflix. A trailer lehet megtévesztő, a Revenant szintjének nagyon örülnék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
lezso6
üzenetére
"Főleg ne ezt a pozitivizmust ne erőltessük, hogy filmekről jót vagy semmit. "
Jogos.
Csak akkor ne írjunk olyat azért ami nem igaz. Ez a gyerek színész téma is több mint vicces, főleg ahogy jelezve lett fentebb is hogy nem igaz. (de befejeztem off-ot is, elnézést kérek érte)#79981 Major Lion
A filmben sem gyerekek voltak
-
Redneck
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
Ne haragudj, de nem nézem meg.
Én szeretem a hibái ellenére is, amikből én is sokat látok. Van ami zavar, de örülök hogy van ez a széria, és bízom benne, hogy jobb lesz idővel. Már ha tényleg végigviszik...A sci-fi a kedvencem, de pont ennél a műfajnál jobban zavarnak a baromságok. Ezekből a Térségben is volt bőven, de betudtam annak, hogy kicsit "másodvonalas" a cucc.
Lehet ha kiégek tőle, rápróbálok még egyszer a világ egyik legidegesítőbb családjára (Lost in Space). Hátha megjavultak.A Boys első két évadát én is néztem. Tervezem a folytatást, de megvagyok nélküle is, mert elég nagy betegség, amihez nem sokszor van hangulatom.
-
Redneck
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
Hát ez nem túl biztató. 2 rész alatt leesett, hogy itt valami nem klappol. Azért adok neki esélyt, a képminőségnél meg benyelem hogy visszaléptek az 1080i SDR szintre.

Kár, mert a látvány volt a sorozat egyik legnagyobb erőssége...RoP-nek is vannak hibái, de nem vagyok HC Tolkien rajongó. Ugyan elég sokat olvastam a Gyűrűk Ura világáról, de egyelőre sokkal több dolog tetszik, mint amennyi nem.
A Gyűrű Szövetségét csak most olvasom, mert eddig kimaradt.
Alapvetően nem a szívem csücske ez a kardozós/varázslós fantasy műfaj.
Szerk:
Azért a Fallout miatt jár nekik egy jó pont, szerintem az nagyon hangulatos lett. -
Yodamest
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
Meg a színész iránti szimpátia is rettentő fontos. Az 50 elsőben D. Barrymore nagyon szeretnivaló, a Távkapcsban meg hát igen, amikor Kate Beckinsale a feleséged és őt elveszíteni ejjj…. hát szívem szakadt meg.
De itt az 1883-ban is az összes fontosabb szereplő annyira szerethető, élen az Isabel May - Tim McGraw kettőssel… lehet ha egy J. Lopez játssza akkor fele ennyire nem tetszett volna, sőt biztos. -
Yodamest
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
De pl. ott az én példám, nekem a Szerelmünk lapjai elképesztő giccses volt, az a giccs definíciója az én szememben, miközben általánosságban véve egy nagyszerű romantikus filmnek tartják sokan. Ezért mondom én is, hogy ezt nem tudod definiálni, hogy kinek mi lesz giccses. Az 50 első randit vagy Távkapcsot én nagyon bírtam, még komolyan mondom el is érzékenyültem rajtuk akkoriban, de sokan meg kiröhögnek, hogy hogyan lehet elérzékenyülni ilyen filmeken....
-
-
válasz
lezso6
üzenetére
legalábbis én nem vagyok pszichopata, hogy rá kelljen hangolni zenével, hogy tudjam mit kell érezni
Kicsit túltolod, nem?
Amúgy valóban nagyon vékony vonal van azok között, hogy a) a zene támogatja a drámai hatást b) a zene pótolni akarja a hiányzó drámai hatást; de azért néhány ezer filmben megmutatták már az alkotók, hogy lehet ezt jól is csinálni 
-
Yodamest
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
Na ebben nem értünk egyet és szerintem rengeteg zeneszerző és filmrendező sem. A zene nagyon fontos eszköze az érzelemkeltésnek, ezt egyszerűen nem lehet kivenni a képletből. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a filmben a színészek ne mutassanak érzelmeket, vágjanak végig Seagal fejet, mert hát az hogy könnyeznek, meg ráncolják a homlokukat nagyon olcsó húzás és túlontúl szájbarágós.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Na közben korrigálom is magam: ezen videó alapján Villeneuve kivágta a francba Sheridan forgatókönyvének jó részét, szóval az se miatta lett jó.
A másik kettő saját rendezés. -
Yodamest
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
De ahogy gbors is írta, itt emberi sorsokról van szó, ebben milyen objektív konkrétumokról akarsz beszélni? Ez érzelmileg vagy hat vagy nem hat, ezt nem lehet levezetni úgy, hogy "ha mondjuk a folyón átkelés 5 perccel hosszabb lett volna akkor érzelmileg jobban bevonódtam volna" meg ilyenek. Illetve nem magamat tekintem referencia pontnak, ott van arra imdb-n az a 126K szavazó, akik által kijött ez a 8.8-as átlag. Ez a referencia.
-
válasz
lezso6
üzenetére
intellektuális megalapozás, fedezet ahhoz, hogy a teljes érzelmi hatás ténylegesen létrejöjjön.
Mondjuk itt elvesztettem a fonalat, emberi sorsok bemutatásához miért szükségszerű intellektuális megalapozás "fedezetként"? Vagy mit értesz intellektuális megalapozás alatt? Az 1883 sztem pont jó munkát végzett "előjáték" terén, mi hiányzott ott Neked? Nem volt benne olyan típusú konfliktus, mint a Flower Moonban, amiről gondolkozni és értékítélni kellene, helyette ott volt a többezer mérföldes utazás, ami sorban dobálta fel az extrém helyzeteket.
-
Yodamest
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
De nem, ha neked 7/10 volt, akkor csak azt hiszed, hogy megkaptad az élményt, de valójában nem.
True Story:
Ez olyan, mint amikor valaki videán 480p-ben megnézi az Avatárt, majd elkezdünk azon vitázni, hogy a film jó volt vagy nem. Ő már soha nem fogja megérteni, hogy milyen élmény akárhogy mesélem neki, mert 480p-ben látta égetett kínai felirattal. Persze ahogy te is, az ő szemszögéből ő joggal állítja, hogy "hiszen végignéztem, láttam mindent, megértettem, láttam", de mégsem ÚGY látta ahogyan azt kell, ahogyan az immerzió és a kapcsolódás létre tud jönni. Ott is, az illető szerint ő látta a filmet, szerintem meg nem. Ő az aki "házibuliban nézi a horrorfilmet" a korábbi metaforát használva. -
Yodamest
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
Ez azon múlik csak, ahogy Seth nagyon jól rávilágított, hogy mit éltél át az életben, ami által azonosulni tudsz az adott filmmel. Belőled nem hozott elő ilyesfajta emlékeket, élményeket, talán mert nem éltél át még ilyesmit, ez is oké és ez a jobbik verzió, csak így nem is lesz meg az általad óhajtott immerzió. Mindenki más legokockákból épül fel születésétől fogva, adott ingerek nem feltétlen hatnak ugyan úgy különböző emberekre.
Illetve, ezen felül a pillanatnyi lelki állapot sem mindegy. Most egy triviális példával élve, nem ugyan az egy horrorfilmet sem házibuliban, sörözgetés közben megnézni vagy egyedül egy sötét szobában, rengeteget számít a kontextus is. -
S e t h
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
Vannak az életben olyan pillanatok amikor elakad a szó, megáll a lélegzet, ezek beégnek, bevésődnek, kizökkentenek.
Ahhoz hogy ezt intellektuálisan érje el vmi. kb. a newtoni világképhez fogható víziót kéne tálalnia.
Az 1883 megmutatta mennyit ért az élet kb. másfél évszázaddal ezelőtt és milyen mocskos módon tud befejeződni, miközben van egy lányom és mondjuk úgy, vannak az életünkben olyan pontok amelyek miatt megélhetőbbé vált a sorozat.
Ezt a sorozatot szívvel néztem és talán pont azért is volt jó, mert egy időre elfeledtette a racionális énemet, olyan ez mint amikor a managger elmegy csecsemős beöltözős role playre.
A feleségemmel könnyezve mentünk átölelni a lányunkat, szavak sem kellettek, szóval köszi Sheridan, engem emocionálisan kifacsart, legalábbis tökön rúgott.
-
Yodamest
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
Az érmének több oldala van, nyilván amit te vársz el és keresel az is egy valid igény, azonban ez egy másik műfaj lényegében, pl. ilyen a Dark sorozat. Egyik elvárás valamilyen szinten üti is a másikat, lásd a Dark is ugyanolyan magas értékelésen van, viszont egész más miatt, egész más "ízlelőbimbókat" aktivizál. Egy film vagy sorozat többféleképpen lehet jó, nincs egy titi recept.
Ez olyan, hogy focistában is van mondjuk Messi, aki gyors, fürge, jól cselez és van Rio Ferdinand, aki pedig magas, erős, jól fejel. Nem lehet mindent egy tartalomba belesűríteni, ha valami kimagasló, akkor óhatatlanul is valami pedig vissza lesz szorítva. Szóval röviden, valószínűleg te inkább akkor "Dark párti" vagy a materializmust jobban keresed, míg van aki pedig érzelmileg szeretne elvarázsolódni. A Darknal maradva még egy szóra, nálam pl. az pont ezért nem működött, mert értem én, hogy atomdurva idősíkok, sci-fi, logikai csavar stb. valószínűleg zseniális kitaláció, viszont eközben meg egy tipikus, sztereotíp rideg, hideg német sorozat, ami érzelmileg egyáltalán nem tudott rám hatni.
Egy szóval, mindenkinek igaza van, az igény más.
UI: számomra is ez egy nagy kihívás/lelki utazás volt, mire rájöttem miért van az, hogy XY film ami magasra értékelt, működik és tényleg annyinak érzem, máskor meg miért van, hogy egy másik sokkal alacsonyabb polcon köt ki nálam, én erre jutottam, hogy a fent említett okok miatt.
-
Yodamest
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
Erről tényleg nehéz vitázni, mert vagy bevonódsz érzelmileg, mint Seth, VágniValó vagy én vagy kívül maradsz. Annyi biztos, hogy nagy számok törvénye alapján igen magas az értékelése és ami még mérvadó szokott lenni, ha kisebb scale-ben nézzük, az az imdb "featured review", ez gyakran tükrözi az egyébkénti nagyátlagvéleményt is, egy kommentbe sűrítve:

-
Ijk
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
Taylor Sheridan alkotásai áltag felettiek sorozatokat tekintve, kifjezetten jó leülni eléjük ma a woke mentességük, fényképezésük, számomra pozitív konzervatívabb értékrendjük miatt. De hiányzik belőlük az a fajta művésziesség, érzelmekre hatás amivel a legjobbak közé kerülhetnének. Túlságosan mesterkéltek.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
Most attól, hogy sokan szeretik még nem biztos, hogy akkora megfejtés. Nem állítottam, hogy szar, de az a 9 körüli imdb szám és az általános ováció számomra erősen megkérdőjelezhető. És valóban kifejezetten filléres show volt (kb egy legelőn foroghatott az egész, plusz város, pár házzal, az akciójelenetek...folyón átkelés, rablótamadás, indián támadás nagyjából fősulis vizsgafilm szinten voltak) nemhogy a Yellowstone, de még az 1923 is felülmúlta szinte mindenben. Egyedül a fényképezés és operatőri munka volt rendben, de ilyen szinten kb el is várható.
Ennyi erővel te is felszínesen nézted a Hatalom Gyűrűi 2-t, mert gyakorlatilag mindenben fejlődött az elsőhöz képest, amit nyilván nehéz belátni, ha alapból prekoncepcióval ülsz le elé.
-
Tasunkó
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Amikor néztem tetszett, de utólag visszagondolva a kifutása, a hátterében húzódó szerény elképzelés, az nagyon hatásvadász.
Mondjuk az 1883 a jobb filmjeihez tartozik, de a Sicario-ban is feltűnt, hogy az elején felvázolt bonyodalmat nem tudja szinten tartva felgöngyölni, hanem a felénél feladja, és átfordul valami jó esetben egyszerű megoldásba, rosszabbnál meg együgyűbe.Egyszerűen ahhoz a megoldáshoz, hogy mindenki öngyilkos lesz, egyfajta kultúrális norma volt, hogy nem nyúlnak forgatókönyvírók, ennyire direktben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem kimaradt eddig. Tökéletes esti mozinak tünik ebbe a hoki idöbe.
) - újrázom majd egyszer

Janaboy