Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
freeland0806
üzenetére
Tulsa királya
Tulsa King (2025)
season 3 finalevalahogy nehezebben csúszik le, mint az előző két évad, amik nagyon szórakoztatóak voltak nekem és elég hamar le is daráltam. Az okára még nem jöttem rá
Az oka annyi, hogy ezt is túlnyújtották a kelleténél. Sylvester Stallone karaktere érdekes volt az elején, amikor a semmiből építkezett, de utána unalmassá vált. Arról nem is beszélve, hogy a szétbotoxolt fejével alig tud beszélni, felirat nélkül néha csak motyogás lenne nála. A többi mellékszereplő is túlságosan mellék lett, a főgonosz is egy gyenge imitátor pedig Robert Patrick jó színész de amikor megjelenik a fiát alakító Beau Knapp, mindig komédiába fullad a jelenet, egyszerűen annyira mókás ahogy próbál "keményen sétálni". Tovább rontja az évad értelmét maga Stallone lányának szála is, Spencer karaktere csak arra van, hogy az időt húzza ahogy Tysont alakító Jay Will karaktere is csak csapódik ide-oda minden értelem nélkül. Nyilván az egész titkosügynökös mellékszál egy nevetség tárgya, a kormányzói választósdi meg szintén csak időhúzásra van benne. Egyedül az alkoholos ital-szál az, ami említésre méltó de azt 2 rész alatt le lehetett volna rendezni, nem kell hozzá 10...
Jól indul az 1-2 évad de ez kakaó volt. Kifáradt a sorozat, ezt be kéne ismernie Taylornak... -
AD4MINATOR
nagyúr
Utolsó befutók
Slow Horses (2025)
season 5 finaleÉn is most fejeztem be.. Gyorsan lement ez a 6 rész... Ez az évad valóban gyenge volt de azért 1-2 párbeszéd még mindig ott van és persze Gary Oldman továbbra is remekül alakít. A többiek, már kevésbé.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Hát remélem, de egyenlőre nincs megerősítve még.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
paatrick
üzenetére
Szamurájok harca: Az utolsó túlélő
Last samurai standing / Ikusagami (2025)
season 1 finalePedig hiba volt abbahagyni, ez egész jóra sikeredett. Van akció bőven, vér is ahol kell és látványos is. A történet végig izgalmas és van pár csavar is benne, egyetlen gondja, hogy nincs lezárva valóban így pont a lényegnél marad félbe, zárul az évad.
Nyilván minden ilyen battle royal típusnál felfedezhető a séma: pár hős, pár gonosz, többi töltelék és persze a háttérbe meghúzódó Gy... gonosz szál. Így aki több ilyen típusú alkotást látott, tudja kb. mire számítson de azért próbáltak belevinni egy-két csavart szerencsére.
(amúgy nem is tudtam, hogy van olyan alzsáner, hogy "sword and sandal"
ma is tanultam valami újat) -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Godfather of Harlem (2025)
season 4 finaleForest Whitaker még mindig kiváló színész, remekül hozza a gengszter főnököt. Jó volt látni azt is, hogy az évadban ismertetett új arcok is próbálnak felnőni a feladathoz, és Lucy Fry is sokat javult de a legnagyobb pozitív csalódás Michael Raymond-James által formált karakter volt, szép ívet írt le az évad során. Azt sajnáltam, hogy
hamar kikerült a képből az évad során, mert remek színész és érezhető a hiánya.Vincent D'Onofrio
Az évad amúgy nem olyan erős, mint az előzők, érezhetően több töltelék epizód is volt, ez a 10 rész lehetett volna 7 max de még mindig van a sorozatnak egy egyedi lassú de maffiózós stílusa amit más sorozat nem tud másolni és ezért jó nézni ezt... de kétségtelen, ebben ennyi volt. -
AD4MINATOR
nagyúr
na hogyne, hány éve ígérgetik azt is már
aztán új rész meg végképp sose lesz már ilyen tempóban... pedig ez az új Netflixes sorozat megágyazhatna neki egy új főhős(nővel) akár + Sam, mint mentor, hiszen új narratívát vinne a sorozatba, Sam amúgyis "öreg már", és a co-op faktor is jól jönne a multiplayer miatt (bár ott az igazi az S vs M mód
) -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
A fanoknak csak ez jutott, hamár videójáték nem jön egyhamar
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
paatrick
üzenetére
Pulyka mellé Ámerikában mindenki ezt nézi
WondLa (2025)
season 3Na meg ezt
Ez legalább kijött egyben az egész évad
csak 20 percesek és 6 rész összesen, gyorsan meg lehet nézni, és a végére egész jól felpörög.Jó döntés volt, hogy kevesebb epizóddal jött az évad (a második 7 részes és az sok volt) és gyorsabban történnek az események így hamar beindul a történet, ami ugyan kicsit mesébe illő, sablonos is, de a csavar jól beépített.
Igazából az egész évad során azon gondolkoztam, hogy vajon ki a célközönsége ennek, mert mesének durva, főleg ez az évad konkrét háborúval, viszont felnőtteknek meg túl gyerekes a mesés karakterekkel és az animált grafikával... Van benne árulás, szeretet és megbocsájtás is, klímakatasztrófa és poszt-apokalipszis idegen bolygón, stb.. szóval egy nagy turmix ez.
Valószínűleg a történet szerint nem lesz már több évad, úgyhogy röviden nekem: 1. évad, majd ez jött be, a második az langyos. Humor kevés van benne, mese elem sok, tanulság meg persze a szokásos...
-
AD4MINATOR
nagyúr
Voltvalaki Hotel
Hazbin Hotel (2025)
season 2 finaleUgyanolyan beteg, mint az első évad, nem érdemes józanul nézni
a sötét, pokol humor most is megvan, de az első évad nekem jobban tetszett. Amiben újítás van ebben az évadban, hogy sok a zenés betét, néha totál átmegy musicalbe, ami néha egész jól sikerül, de néha nagyon nem... úgyhogy felemás érzésem van az évaddal kapcsolatban, az biztos, hogy évadok közt sok szünetet kell tartani -
AD4MINATOR
nagyúr
[The Beast in Me | Official Trailer | Netflix]
So, a Russian spy and a federal agent meet at a bar...
(Homeland Claire Danes + The Americans Matthew Rhys + kis Breaking Bad Jonathan Banks...)A cast jónak tűnik, a story érdekesnek. Kíváncsi vagyok, hogy alakul.. ma startolt az egész évad!
-
AD4MINATOR
nagyúr
Az igazság megszállottja
The Lowdown (2025)
season 1 finaleHát ez.. szar volt.
egyedül Ethan Hawke volt értékelhető -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
na igen Leo Bonhart volt az egyetlen érdekes karakter addig a pár percig amíg szerepelt

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Vaják
The Witcher (2025)
season 4 finaleLátva a pontokat és az előzetes fikatengert Geralt karakterének Henry Cavill színészváltása során, én is szkeptikus voltam és előítéletekkel kezdtem neki... de egyetértek, ez nem Liam Hemsworth-ön csúszott el, hanem minden máson, kezdve azzal, hogy Ciri karakterét alakító Freya Allan már az első részben indokolatlanul
így ilyen erős kezdéssel tudtam, hogy sok jóra nem számíthatok. Aztán tetőzi ezt azzal, hogy csatlakozik a Patkányok (Rats) bandához, akik több játékidőt kaptak érzetre, mint a főhős Geralt, ami azért elég nyomasztó, tekintve, hogy a banda tagjai és kalandjai szimplán érdektelenek.bebuzul
A zene az a korábbi évadokból ismert, azokkal nehéz mellélőni, amolyan safe bet volt azok használata, és a kosztümök is rendben voltak.
A harcok szódával elmennek, időközben Ciri elég ügyes is lett (talán túlságosan is..?), alapvetően nem is azokkal a jelenetekkel volt gond, hanem kb. minden mással. Gyenge karakterek, érdektelen drámák, és túlnyújtott történet, unalmas párbeszédekkel és teljesen kizökkentő, indokolatlan musical betétekkel.
Itt-ott azért bedobtak pár szörnyet is, hamár a sorozat neve Witcher, legyen már egy kis olyan harc is, de legtöbb esetben teljesen idegennek tűnnek a történet akkori jeleneteihez és csak nevetség tárgyává zsugorodnak.
A boszorkányok és Yen mellékszála a másik idegesítő része a sorozatnak, ami sajnos elég nagy részét kiteszi az évadnak... de azért csak sikerült összehozni egy a végére Geralttal...szexjelenetet Szóval nem csoda, hogy Henry lelépett a sorozatból, és is azt tettem volna a helyében. Pénze van elég szerintem, így fontosabb volt a reputáció védelme, teljesen megértem.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
freeland0806
üzenetére
Néha viszont (és tényleg nincs ebben semmi rasszizmus, ha mégis van az a véletlen műve) nekem időnként nagyon egyformán néznek ki a szereplők. Nem mindig megy egyszerűen a megkülönböztetés annyira hasonlítanak, tudom hülye vagyok
de van amikor kihívás. Idővel ez a nyugati-hátrány leküzdhető, minél többet nézel, annál könnyebb lesz felismerni őket. Igen, nagyon sokszor van olyan, hogy eléggé hasonlítanak egymásra, de ha jobban megnézed, mindenkinek van egy kis egyedi az arcán, azokat a jegyeket kell keresni
nekik, meg "mi" vagyunk egyformák 
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Soulfly842
üzenetére
Hát na, bátrak
ezek szerint túl sok pénzük van
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Star Wars: Látomások
Star Wars: Visions
season 3 finaleEz még talán a 2. évadnál is gyengébb volt. Szinte nem is tudok olyan epizódot mondani belőle ami bejött volna. Talán 1-2 és volt mennyi is...? Kilenc rész?!
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
VágniValó
üzenetére
The Task (2025)
Sose írtam róla, de ott az HBO-n a The Task...szeretni akartam de teljesen felb@szott.
Na hát ugyanezen a véleményen vagyok én is. Végigszenvedtem bár nem tudom minek. Még tekeréssel is egy nagy 0 ez. Egyszerűen nincs mit benne szeretni, pozitívként kiemelni. Kiszámítható, gagyi, lassú... rengeteg időhúzó párbeszéd és jelenet van benne, a fél évad simán kivágható lehetne és még úgy se maradna ki semmi fontos történés... utálom az ilyet. Szerencsére csak 8 részes, de akkoris, undorító az ilyen időt lopó semmimondó sorozat, mondtam már? Legalább lett volna izgalmas, vagy egy jó karakter benne, esetleg 1-2 sötéthumor vagy valami.. de semmi.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Splinter Cell: A halál árnyai
Splinter Cell: Deathwatch (2025)
season 1 finaleNem volt rossz, de a jó se ilyen
egy lopakodós játékból elég nehéz akciófilmet csinálni, mégis megpróbálták, ugyanaz a szituáció, mint amikor CT/DA után a Conviction-al akartak soft-rebootot nyomni a videójáték sorozatban... Sam nem rambó, mégis azt faragtak belőle a játékban és most a sorozatban is. Alapvetően a story egész jó lenne, még talán érdekes is és az animáció, rajzolás is egész tűrhető de az ikonikus rádió-berregésen és a 3 optikás zöld éjjellátó szemüvegen kívül ez lehetett volna egy Bourne ultimátum is akár.. vagy bármi más. Az meg kifejezetten dühítő, hogy a sok éve bejelentett SC1 reboot már évek óta nem jön, semmi hír róla, de netflixes sorozatkészítésre van idő, meg pénz...? Mégha jönne is valamikor új rész, akkor megérteném, hogy marketing fogásként a sorozat hype-nak jó lehet.. de így?
-
AD4MINATOR
nagyúr
A diplomata
The Diplomat (2023)
season 3 finaleAmennyire jó volt az első 2 évad, túl magasra tette a mércét, most azt nem sikerült megugorni már, sajnos. Még mindig minőségi tartalom ettől függetlenül, de érezhetően már erőt veszett. A lead színészek továbbra is jók és ügyesek, de a story most nem volt annyira izgalmas. Viszont azt most is kiemelném, hogy megint nem vagy nagyon kevés fillér időkitöltő párbeszéd volt, végre ez is olyan sorozat, ahol értelme van minden beszélgetésnek a karakterek között.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Peacemaker - Békeharcos (2025)
season 2 finaleÉs egyébként semmiről sem szól a vége se. Eszetekbe jusson nekiállni, ha jót akartok magatoknak. És itt megjegyezném, hogy az első évaddal anno még elvoltam.
Na igen. Ez az évad még viccnek is rossz volt. Minden ami jó volt az első évadban, az itt nincs meg, újítás meg nincs. Totál káosz és zavaros az évad, a poénok se olyan jók már, leszámítva 1-2 itt-ott. Nekem ez az évad rettentő nagy csalódás volt, semmiről nem szólt és még vicces se volt igazán így nem tudtam élvezni ezt de becsületből végignéztem hátha javul a minőség, de sajnos nem.
Azért meg külön haragszom, hogy az intro is béna lett.
-
AD4MINATOR
nagyúr
A végső lista - Sötét farkas
The Terminal List: Dark Wolf (2025)Elérkeztem a LISTÁMON ehhez is. Nem volt rossz, a magyar helyszíneken lévő forgatás nyilván tetszett, de a végére mintha megfáradt volna a sorozat. Jól indul, vannak jó részek de ez a csavar csavarodáson már felesleges volt ide szerintem. Ettől eltekintve az akciós részek nyilván jók (leszámítva 1-2 plot armoros jelenetet), a színészek közepesek de érzelem-mentes katonaként hozzák a karaktereket ahogy elvárható. Csupán 7 epizód, ennyi pont elég is ebből. A második évadot azért meglesem majd valamikor.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Atomic (2025)
Arról volt szó, hogy ez jó lesz
de ez még közepes se.... szerencsére csak 5 részes. Egyedül Alfie Allen tud valamit is színészkedni, többiek off. Samira Wiley-t meg még soha nem láttam olyan szerepben amiben ne lenne idegesítő vagy gyenge. 
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
freeland0806
üzenetére
Most nincs kedvem utánaolvasni, de ha a
dolgok kamuk akkorfűrészes az egész story és durva hogy lehet ennyirejó nagy kamu ferdíteni Merthogy itt-ott kiszínesítik az még érthető, netflix, stb.. de azért ha a TB szál
míg a Dahmer meghökkentő volt és a Mendezes évad pedig a tesó közti kapcsolat miatt volt nézhető, addig itt nem sok értékelhető voltkamu, akkor az nagy csalódás, mert az ad a karakternek valamilyen szinten feloldozást a bűnei alól a végén, hogy szörny volt de azért mégis volt egy jó tette.. na mindegy, nem is értem miért keresek logikát ebben -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
freeland0806
üzenetére
Monsters The Ed Gein Story (2025)
season 3 finaleNa végig szenvedtem magam rajta én is, felesleges volt. Míg az első 2 évadnak van is valamiféle mondandója vagy így vagy úgy, addig ez az évad teljesen értelmetlen volt, egyértelműen ez a leggyengébb évad az eddigiek közül és jó pár helyen plothole van.
Ha pedig tényleg a fele meg se történt ahogy írod, akkor végképp totál gáz az évad, hiszen
szál a végén tenné fel a pontot a történetére, aTB modus operandi is fontos szerepet ad a karakterének.láncfűrészes -
AD4MINATOR
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
Twisted Metal (2025)
season 2 finaleSzerintem ez jobban sikerült, mint az első évad. Az gyenge volt, ez csak közepesen trash... de ha túllépünk ezen, 1-1 epizód még egész korrekt is.
Anthony Mackie továbbra is harmat gyenge, viszont Joe Seanoa által alakított Sweet Tooth bohóc karakter még mindig jó Stu-val együtt, és most mintha több jelenetet is kapott volna, ami jó döntés volt. Stephanie Beatriz meg próbálkozik...de minek. Ugyanolyan felejtős szegényke, mint Anthony.
Az új karakter Calypso jó ötlet volt, a történet és az új karakterek is jók voltak, tetszettek a Baby Doll humoros részek és a középiskolás poénok is az évad közepén... szóval vannak jó pillanatai az évadnak -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Acapulco (2025)
season 4 finaleegyszerűen nincs mit nem szeretni benne.
..és ez még mindig megállja a helyét. Ez az évad is remek volt. Továbbra is ügyesek a színészek, a poénok jók, rengeteg visszautalás van és mind működik is és persze a hangulat, a nyaralós luxus de mégis kedves, családias hangulat most is megvan.
Imádom ezt a sorozatot, egyszerűen bugyuta de mégis szerethető, szép színekkel, jópofa karakterekkel, szellemes párbeszédekkel és persze a nyaralás érzésével.Na és persze most is kénytelen vagyok kiemelni a fő karaktert, Eugenio Derbez remek választás narrátornak, Camila Perez pedig még mindig egy álomnő, annyira aranyos és naívan szép, hogy azt leírni is nehéz, illetve ha még valakiket ki kéne emelni, az egyértelműen Jessica Collins és Rafael Cebrián lenne, na meg Chord Overstreet azaz a "Diane-Hector-Chad" trió, ugyanazt a poén nyomják 4 évadon keresztül, de megunhatatlan.

Ha nagyon bele akarnék kötni, akkor 3 dologba tudnék: az egyik a főszereplő haverjának a mellékszála ami csak időhúzás, illetve a főszereplő családi drámája a szülőkkel a mini-nyomozás során és a harmadik pedig a húgával az egyetemi jelentkezéssel kapcsolatban szintén felesleges időhúzásra van...
...de mégis mindhárom esetben szerethetően van megcsinálva, a szülők nyugger stílusú nyomozása aranyos, a húgának az egyetemi drámája átérezhető, a haver mellékszála pedig kedvelhetően van bemutatva az apává válása, mégha nem is tartozik annyira a "hotel" történetéhezMivel nem lesz több évad, ezért itt a búcsú ideje.
Remek volt mind a 4 évad, tényleg szívből ajánlom mindenkinek, színes, hangulatos, könnyed, vicces, tele szerethető karakterekkel.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Fekete nyúl
Black Rabbit (2025)
season 1 finaleSzerintem meg pocsék lett. Hiába jó a 2 lead színész (Jude Law, Jason Bateman), az egész egy erőltetett Ozark másolat (nyilván, hisz ugyanazok a készítők). Az évad igazából rettentően ingadozó minőségben, a vége felé kezd beindulni - de addigra más késő. Az alvilági vonal is lehetett volna mélyebb egy kicsit, és pl. kevesebb a drogos mellékszálas dráma.......
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Áh nem... Alien: Earth-t a 2x sebesség se menti meg.

-
AD4MINATOR
nagyúr
Alien: Föld
Alien: Earth (2025)
season 1 finaleAnnyian írtak már róla ide, hogy csak rászántam magam erre a szánalomra, pedig nem vagyok egy nagy Alien-fan, horror rajongó meg főleg nem, de nem akartam kimaradni a "jóból"...
Mondanom se kell, valóban szégyen lett az évad/sorozat és egész végig abban reménykedtem, hogy itt a nappaliban is jön egy szemgolyós polip-szörny és nem magamnak kell kikaparnom a szemem ennek a gyalázatnak a nézése közben.

Egy alien film mindig ugyanúgy épül fel, nem sok meglepetés volt itt se. Űrhajó, valami okból baleset, kiszabadul, hentelés, győzelem. Itt az
vonallal próbáltak valami csavart adni ennek - több de inkább kevesebb sikerrel. Igazából ha kivesszük azandroid -t, simaalien sorozat is lehetett volna. (a többidroidos )szörny, pl. a szemgolyós polip-szörny sokkal érdekesebb volt, mint maga az alien Nyilván a
és afacehugger , aztojások tényleg jól meg lett csinálva ahogy a többi creepyalienke is azt elismerem, és a fényképezés is egész szép itt-ott... de ezen kívül minden más egy nagy 0. Nulla. Zéró.szörny
Persze aki sok sorozatot néz, mint én is, többször is csalódik általában a nagy merítés miatt, de ez... hát ez annyira rossz, hogy leírni is nehéz. Abban biztos vagyok, hogy idén benne lesz a top 3 legrosszabb sorik közt... pedig látszik rajta, hogy rengeteg pénzt beleraktak és olyan jó lehetett volna de túl sok idióta, logikátlan cselekvés van benne, hogy fáj nézni. Samuel Blenkin még csak-csak hozta a meg-nem-értett prodigy karaktert, de amikor megjelent Timothy Olyphant fehér hajjal, hát kénytelen voltam elnevetni magam. Alex Lawther karakterének a balf-szkodása előre borítékolható volt, Essie Davis karaktere szinte semmit nem tett hozzá, ahogyan Babou Ceesay karaktere is alig - pedig ugye neki elég story-driven karaktere lett volna, a gyerekek, na a gyerekek meg egytől egyig nullák voltak.. de lehet pont ezért voltak jó színészek? hm.. nehéz döntés... de olyan idegesítők voltak, hogy egyiket se sajnáltam.Egy horror esetén ha a néző nem izgul a főhősért (és barátaiért) akkor az sok mindent elárul az adott műről. Nos, itt nemhogy nem izgultam, hanem egyenesen drukkoltam az aliennek... csak nem volt elég gyors, kellett neki 8 epizód.
Az
-ekkel suttogó mellékág meg.. tejóég.alien
aki azt kitalálta egy zseniális troll volt -
AD4MINATOR
nagyúr
Hotel Costiera (2025)
Olasz kisváros, nyaralós vibe megvan, minden más nincs. Sablonos történet, gyenge színészek és még gyengébb párbeszédek. Amolyan délutáni TV-be elmenne, amúgy skip
-
AD4MINATOR
nagyúr
Marvel zombik
Marvel Zombies (2025)
season 1 finaleCsak 4 rész de bőven elegendő ebből. Nem is tudom mit akartak ebből kihozni. Totál káosz az egész, az animáció elmegy de itt már annyira OP mindenki, hogy már nem tudom mi lehetne nagyobb tét az univerzum biztonságán felül..
a különböző marvel zombi hősök jópofák voltak, de ennyi... Kamala karaktere már a saját spin-off sorozatban is egy szánalomra méltó öntökönrúgás volt de egy újabb sorozatot rá építeni mégha csak mini-sorozatról is van szó.. hát bátorság kell hozzá... bár igazából bárki lehetett volna a főkarakter, ugyanilyen gagyi lett volna ez -
-
AD4MINATOR
nagyúr
Wednesday (2025)
season 2 finaleJó nagy csalódás volt ez az évad. Az első milyen jól indult, aztán jött ez... hát néha tényleg nem tudtam eldönteni sírjak vagy nevessek-e inkább... Az évad során egyetlen értékelhető epizód van, (a 6. rész, csere) ott tényleg kijött a 2 lead lány színészi képessége. Amúgy meg egyedül Evie Templeton értékelhető a fiatalok közül, remekül alakítja a karakterét, nagy meglepetés és pozitív csalódás volt. Steve Buscemi-t pedig csak kedvelni lehet, megint a szokásos karakterét hozta, na meg Fred Armisen is jó volt megint de mindketten keveset szerepeltek. Illetve amit még kiemelnék, az a gála tánc, ami szintén jó volt bár nem lesz Wednesday dance-trend belőle. De a többi, a többiek, hát 0... az Addams-ék is lehettek volna jobbak, főleg Pugsly szegényke...
-
AD4MINATOR
nagyúr
Gengsztervilág
MobLand (2025)
season 1 finaleNa ez jó volt. Nem mondom, hogy a legjobb, mert nem, de a "Guy Ritchie" féle vibeot elég jól hozza.
Tom Hardy jól elvan a gengszter szerepében, na meg Pierce Brosnan is.
Joanne Froggatt és Anson Boon, Helen Mirren viszont rettentő idegesők voltak, nyilván ilyenre írták a karakterüket de több epizódon át már néha azért sok volt belőlük.
Az akciós jelenetek jók voltak, azért annyira sok vért nem mutattak mint lehetett volna - más sorozat azért jobban bevállalósabb ilyen téren. -
AD4MINATOR
nagyúr
Your Friends & Neighbors (2025)
season 1 finaleKomolyan nincs még komment erről itt? Wow guys..
Na akkor csak röviden: jó volt az első évad, Jon Hamm remek cast a lead szerepre. A történet érdekes, de igazán a narráció teszi teljessé és végig tart az izgalom. JM karaktere olyan, akivel együtt lehet érezni, mégha azért sokszor morálisan kérdéses cselekvéseket is tesz. A sidechick karakter Olivia Munn még 45 évesen is igazi nő, és jól hozza a karakterét de kicsit fiatalabban, ugyanígy Aimee Carrero is, sőt.
Az intro nagyon vagány, a különböző értéktárgyak bemutatása szintén vizuális orgia, és a kertvárosi luxus atmoszférát is jól megteremtették mind helyszínileg, mind márkás ruhákkal, luxus kocsikkal stb.
Tetszett a "You can't keep up with the Joneses" szimbolizmus is, az évad végére csak megkapja a néző a nagy bölcsességet.Annak meg kifejezetten örülök, hogy lesz 2. évad, sőt egy igazi nagyarc jön új karakterként

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
paatrick
üzenetére
Több ismerősöm már a Wednesday-re is azt mondta hogy simán kivárja míg megvan az egész 2. évad és egyben letudja
Dehát már kijött szeptember elején a part2 nem?
Amúgy én is így vagyok vele, megvártam, és még mindig van más előtte a listán amit nézek
Valakit amúgy lázba hoz még a Stranger Things?
Tipikus példája annak amikor túl greedy-k lettek. Volt varázsa. Eltűnt.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Duster (2025)
season 1 finaleKellemes csalódás volt, Josh Holloway és Rachel Hilson remek páros volt a lead szerepre. Nagyon tetszett az évad során felépített atmoszféra is, ízlésesek voltak a ruhák a karaktereken és a párbeszédek is jók voltak. Bár azért nem volt egy top A kategóriás sorozat, itt-ott botladozott néha, főleg a mellékkaraktereknél de a mostani átlaghoz képest kellemes meglepetés és az évadzáró is olyan, hogy elégedetten távozik a néző
-
AD4MINATOR
nagyúr
The Paper (2025)
season 1 finaleNagyon megörültem, mikor láttam a hírt róla, hogy az Office készítői így meg úgy.. stb.. na hát ahogy sejteni lehetett, halvány másolata annak, szép próbálkozásnak mondanám de még erőteljesen keresni magát a sorozat. Már az első részben tudható a évadzáró vége, és persze csak bele kellett erőltetni a
szálat, mégha nem is passzol épp oda... Többet vártam, kevesebbet kaptam, de talán idővel még lehet ebből valami.. de a második évadnak sokkal erősebbnek kell lennie, ha talpon akar maradni... nálam. Domhnall Gleeson meglepően jó volt, de egyértelműen Sabrina Impacciatore az egyetlen ikonikus karakter, aki valami színt is visz a sorozatba, a többiek szürke kisegerek mind.szerelmi -
AD4MINATOR
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
Kár, hogy a fórumon nincs jelölve melyik spoileres komment melyik sorozatról (és évadról, epizódról) szól. Lehetne egy ilyen AI plugin hozzá, valaki csinálhatna jó lenne
mondjuk most látatlanba is kitalálom, hogy a Zéélíen lesz az -
AD4MINATOR
nagyúr
Nyomás alatt
Hostage (2025)
season 1 finalePár hete jött ki a sorozat, le is nyomtam hisz csak pár rész így nem volt nehéz (6db)
Suranne Jones jó cast volt a főszerepre, Sophie Robertson meg szép
a történet érdekes bár azért van jó plothole illetve logikátlanság de ha azokat leszámítjuk egy közepesen izgalmas túszdrámát kapunk jó sok politikai öntettel. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Sophie Turner?
háááát -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
jaja
-
AD4MINATOR
nagyúr
Cápák árnyékában
Swimming with Sharks (2022)
season 1 finaleMeglepően jó volt. Nagy erőssége, hogy csak 20 perces részekből áll és van összesen 6 epizód. Nincs sok időhúzás, hamar elindul a történet és pörögnek az események. Nem kiemelkedő, de jó volt. Diane Kruger félig, Kiernan Shipka viszont totál jó volt... érdekes ez a "showbiz drama subgenre"
-
AD4MINATOR
nagyúr
Pillangó
Butterfly (2025)
season 1 finaleAmilyen jól indult, olyan bénán zárult le. A végére elfogyott az erő belőle, pedig csak 6 részes... érthetetlen, mert a story jó, a cast jó és az akciók is jók benne mégis kifullad pár epizód alatt.
Butterfly.. more like Butterflop.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Öldöklő
Murderbot (2025)
season 1 finaleHm.. valaki megmondaná, hogy ez miért 7,4 pontos imdb-n? Alexander Skarsgård jó volt benne, hozta a kötelezőt, de ennyi. A humor se az igazi, a látvány se egy nagy durranás és a többi, mellékkarakterek is nullák.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Ravasz
Teurigeo / Trigger (2025)
season 1 finaleNemrég jött ki, de már végeztem is vele.
Végre egy érdekes történet ("lőfegyverek hirtelen széles körben elérhetővé váltak Dél-Koreában, amely korábban fegyvermentes ország volt.") és érdekes látni hogyan vélekednek a készítők azon, hogy vajon hogyan reagálna rá az alvilág és a lakosság.
A sorozat 10 részes, az elején 3-5 epizód körül kicsit leül, de utána a 6. résztől beindul és van itt minden, még iskolai mészárlás is és mint ázsiaiaktól megszokhattuk, nincs sok cenzúra - úgyhogy erős gyomor kell némely epizódhoz. A sorozat nagyon jól bemutat több életutat is, kinél hol, mikor és miért kattan el - vagy nem - a ravasz.
A harcok közepesen véresek, de néha azért érezhetően kivágják a durvább részeket - több a lövöldözés, mint a közelharc, bár abból is akad jó pár az évad során viszont a nyomozás része kicsit esetlen, az lehetett volna jobb.
Nem mondom, hogy olyan húde szuper az évad, de a sok közepes trash közül azért ha nem is toronymagasan, de kicsit kiemelkedik már csak a történet miatt is... és az, ahogyan egymást oltják a koreai alvilág tagjai, sose lehet megunni. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Bebörtönözve
Vis a vis (2015 - 2020)
season 1-2-3-4 finaleÉn ezt a sorozatot daráltam le míg a fórum haldokolt. 4 évad, az első nehezen indul (nem is értettem magas 7.8 pontos értékelést imdb-n), aztán folytatva a második és harmadik szuper évad lett, szépen bedurvult, csak úgy pörögtek az epizódok. A végső, negyedik évad viszont már kicsit esetlennek érződött, mintha nem tudták volna, hogyan is zárják le a sorozatot, az az évad már nem jött be így kicsit keserű a vége nekem.
Bár alapvetően Maggie Civantos a főszereplő és az ő szemszögén keresztül követjük a történések nagyját, ahogy halad előre a történet, úgy kap nagyobb fókuszt Najwa Nimri és milyen jól is, mert remek színésznő és jól hozta a karakterét, ahogyan a genyót alakító Ramiro Blas is.. a többiek meh.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Két nap alatt kipörgettem a Rogue Heroes második évadát és sziklaszilárd meggyőződésemmé vált, hogy Paddy Mayne ezen évtized legjobban összerakott karaktere bármilyen sorozatból. Az, ahogy megvan írva, ahogy a környezetével interakcióba lép, a szövegei, de leginkább Jack O'Connell elképesztően magas színvonalú színészi játéka egyszerűen tökéletes esszenciáját adják egy klasszikus fenegyerek karakternek a britek deadpan humorával fűszerezve. Ennek az embernek gyakorlatilag minden szava arany, a második évadban bármely jelenetét elő lehet venni és garantáltan maradandó élmény lesz bármi is hagyja el a száját, teljesen mindegy, hogy kinek és mit mond.
Totálisan egyetértek, valóban remek karakter - remek színész által.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Egyetértek veled, tipikus semmilyen, kitöltő epizód volt, mondjuk ez várható is volt, általában mindig ez van, hogy "csata után pihi, regenerálódás" és elmegy az epizód.... csak az a bökkenő itt mondjuk, hogy kevés részből áll az évad és haladni kéne a történettel, de sebaj.. legalább lesz bőven anyag part 3-ra is... bár nem így kéne elnyújtani szerintem
-
AD4MINATOR
nagyúr
Az óvadékügynök
The Bondsman (2025)
season 1 finaleNem volt rossz, de jó se
A démoni animációk jók, a harcok jók, de ezen kívül egy vicc az egész. Egy közepesnek elmegy, szerencséjére csak 30 perces epizódok vannak, úgyhogy kibírható ez a pár részes évad... de én többet vártam, mondjuk nem egészen tudom mit, de ennél, többet. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
WondLa (2025)
season 2Lenyomtam ezt is, itt most komolyabb témák voltak és talán több agresszió is. Gyorsan elrepült ez a pár rész, az animáció továbbra is aranyos, a történet viszont kicsit sablonos lett így második évadra.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Daredevil: Újjászületés
Daredevil: Born Again (2025)Nem volt ez olyan rossz. Legjobb Foggy volt...
Na de a lényeg: Charlie Cox még mindig jó Daredevil karakternek, ahogyan Vincent D'Onofrio is remek Fisk/Kingpin továbbra is. Szerencsére már ők ketten elegendők hogy elvigyék a sorozatot, az idegesítő Deborah Ann Woll által alakított Karen alig szerepel hála az égnek, de Punisher megjelenése üdvözölendő volt, akit még mindig Jon Bernthal alakít szuperül de a többi mellékszereplő is tűrhető volt, sőt volt köztük egész jó is (pl. Danielt alakító színész)Legjobban a bankos epizód tetszett, az vérbeli Daredevil rész volt szerintem, a dráma a konfliktus megint megvan, egyedül Vanessa karaktere az ami nekem sántít, kicsi olyan mintha nem tudna rendesen illeszkedni ebbe az univerzumba... szerintem Fisk mellé felesleges egy másik fatale karakter.
A verekedések jók, látványosak, a harcok és lövöldözések is a helyükön vannak és az a pár poén, ami van az viszont jó
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
shotika
üzenetére
Egyetértek én is, ugye játékban alapból sokkal több időt tölt el a játékos Ellievel, nyilván közelebb kerül hozzá a játékos így, mint a sorozatban ezért nincs könnyű dolga a sorozatnak átadni ezt, főleg ha nem lesz sok epizód a hírek szerint... Én jobban örülnék neki, ha taktikai váltást csinálnának és jobban Abby lenne a fókuszban, hátha az megmenti az évadot, mert Bella nem fogja az már most látszik
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
ggeleven
üzenetére
Ez egy jó kérdés, visszanéztem és valóban nincsenek meg. Az nem lehet indok, hogy
Abby-ék szabadon engedték őket, mert "ők nem tudnak lovagolni akkor minek" alapon, mert Ellie lovát otthagyták neki. (ami amúgy szintén egy nagy taktikai hiba) Ezért a válasz sima kontinuitás baki lesz szerintem.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Ryder62
üzenetére
Abby jeleneténél.... spoiler
Ja valóban úgy nézett ki mintha a többi színész látva
faarcát, megunva inkább kisétáltak a jelenetbőlEllie 
...meg volt is egy jó nagy baki benne a végén pedig ugye
"hol vannak".elvileg teljesen "harcképtelenné" kellett volna tenni őt (Ellie), hogy ne tudjon rájuk visszatámadni, lőni, vagy követni őket (de visszanéztem és csak egy gyomrost kapott, semmi más, nem volt eszméletvesztés) - ugye pont ez lenne a lényeg, és emiatt lesz az "Abby firefly csapat keresése" is és a kalandjai ebből, mert eleinte nem tudja -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Imilenni
üzenetére
Talán a második rész lezárása fog odavezetni, hogy megkapjuk azt a karaktert akinek lennie kellene a második-harmadik évadban a hölgynek.
Látom sokan ebben bíznak, ami akár hihető is lehetne egy ügyes színész esetén de itt kevés rá az esély.
Amúgy az epizód valóban nem volt rossz, egyértelműen látszik, hogy amikor nem Ellie karaktere van jelenetben, rögtön működik is a sorozat. Csak kár, hogy az ő kalandjáról szól
-
AD4MINATOR
nagyúr
Szabadulj, ha tudsz
Got to Get Out (2025)Celebek házba zárba 10 napig, ahogy telik az idő úgy növekszik a pénzösszeg amit nyerhet az, aki kiszökik a házból át a kapun bizonyos időablakok alatt (ekkor valamelyik földszinti ablak vagy ajtó kinyílik). A csavar? Mindenki más a házban, akik ezt próbálják megakadályozni a földszinten lévő nagy piros gombbal (ekkor bezárul a kapu és sikertelen a szökési kísérlet) és az épület tetején lévő kistoronyban lévő riadó jelzővel (ekkor sziréna szól a házban, jelezve a többieknek hogy meg kéne nyomni a kapuzáró gombot).
Az alap ötlet egész jó lenne, de nyilván itt is a résztvevőkön csúszik el az egész, lehet reality tv-t jól csinálni, ez nem az. A formátum hasonló a
Traitor (Áruló)
showhoz oly módon, hogy itt is asszimetrikus csapatok vannak, epizódonként 2-3 résztvevő kap nyomot, segítséget a szökéshez, mindenki más pedig házőrző szerepben van, aztán csere.Az első 1-2 rész jó, aztán unalomba fullad a sok dráma miatt. A vége meg kifejezetten kiábrándító
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Imilenni
üzenetére
Pedro próbálja húzni a sorozatot, az első évadban szépen sikerült is neki
Hát nem tudom meddig fog eljutni a story, de valószínűleg
tippem szerint mostani évadban inkább Dina és Abby(Pedronak már nem sokáig lesz rá lehetősége,
) lesz a 2 húzó karakter.. aztán majd meglátjuk -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Imilenni
üzenetére
Összegezve, bukásra van kódolva ez az egész, talán megmenti a sorozatot ha a 3. évadra egy igazi karakterre cserélik Bellát, és ha meghagyják a nagyobb akciókat a 3. évadra.
Nos, kétlem, hogy lecserélnék 2 évad után, főleg úgy hogy a kislány nembináris, vegán és elvileg autista is. Szóval majdnem a teljes kombót benyomta.
Amúgy azt tudtad, hogy a főszereplőként Ellie-t alakítva Ramsey a szereppel Primetime Emmy- és Golden Globe-jelöléseket is szerzett???
Bizony,Outstanding Lead Actress
ésBest Performance by a Female Actor
kategóriában
ez nem epizód fika, hanem általános így talán még nem leszek bannolva
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egyedül
Itt-ott azért bedobtak pár szörnyet is, hamár a sorozat neve Witcher, legyen már egy kis olyan harc is, de legtöbb esetben teljesen idegennek tűnnek a történet akkori jeleneteihez és csak nevetség tárgyává zsugorodnak.
de van amikor kihívás.
aki azt kitalálta egy zseniális troll volt
de addigra (
) lesz a 2 húzó karakter.. aztán majd meglátjuk