Hirdetés
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
Hát... érdemes, mert ha bejön, akkor nagyon. Szerintem tényleg zseniális sorozat, legalábbis eddig mindenképpen. A színészek nagyon jók, a fényképezés, történetvezetés, stb. mind több, mint rendben van. A lassú tempót én soha, egyetlen pillanatig sem éreztem unalmasnak vagy feleslegesnek.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Grave_444
üzenetére
"Szerintem a jelenettel inkább az volt a baj, hogy semmi nem tett hozzá a sztorihoz, cserébe hosszabbra sikerült, mint Vecna ellen az egész harc."
Nem???
Az egész Vecna Will harcot ott bukta el Will, hogy egy hatalmas titkot őrzött magában évek óta. Amit Vecna meg is mutatott neki, hogy mitől fél és, hogy mi lesz a jövőben, ha kiderül, hogy búza. A történet szempontjából ezért volt nagyon drasztikusra rakva a coming out jelenet, mert ezzel ő gyakorlatilag megszabadult attól a tehertől, ami miatt gyenge volt Vecna ellen. "Korábbi évadban Robin is coming outolt, de senkit se érdekelt, mert nő?! Érdekes."
Az ő coming outja pedig pont azért irreleváns Will-lel szemben, mert Robinnak nem volt "szupereje", amit hátráltatott volna azzal, hogy titokban tartja. Ráadásul így közvetve fel tudták használni, hogy segítsen Willnek elfogadnia magát és comingoutolni. A zárórésznél pedig szerintem, irtó gagyi lett, hogy egyszer sem mutatták Von Der Leyen arcát, hogy mit szól ahhoz, hogy Tizi ott áll a kapuban, mint fasz a lakodalomban. A katonák sem csináltak semmit. Percek teltek el, hogy ő állítólag a kapuban, mindenki másnak meg Tizire fáj a foga.
Főleg, hogy a katonák nem is tudtak róla, hogy a fejjel lefelét fel fogják robbantani. Csak a gyerekeket fogták, hogy ne menjenek oda, mindenki kiabált. Az meg, hogy Kali ilyen távból lőtt sebbel a mellkasán holografikázzon kissé lehetetlen. Már eleve, amikor Hop meg Tizi kiszabadították és a kocsin ülve vitték el, akkor is mondta, hogy a táv miatt már nem nagyon tudja tartani a holografikát. Persze a kézremegés ott is jelen volt. Szimplán szerintem a nézőre bízzák, hogy mit gondoljon.
Ha ezt el is hiszem, még elképzelhetem azt is, hogy Tizinek a Vecna utáni harc után olyan ereje lett, hogy kád nélkül is tudott a nővérével kommunikálni tudatban. Ja meg az, hogy egy vinyl lejátszóval robbantják fel, kiszámolva, hogy pontosan ki fognak érni a kocsikkal a kapun és nem maradnak ott hősi halált halni... Akár egy defektet is kaphattak volna. Murry előzőleg is szenvedett a kocsi állandó beindításával. Akár katonák is lehettek volna még. 
Kissé összecsapott volt ez a vége, de hát ez van. Azt már nem is említem, hogy Vecna mindig csak sétált. A gyerekek meg Vecna halálával a kollektív tudatban kellett volna maradniuk. Ráadásul Willből semmi sem szállt ki, akkor ő lesz a következő meleg Vecna a Hot Thingsben?
-
Tasunkó
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Még az a jelenet volt az egyik legelviselhetőbb lelkizés, ugyan a maga sablonos családi ebédnél éneklő amerikai családos módján.
a végétől eltekintve egy perc lelkizés nem volt, ami nem üres sablonszöveg lett volna.Eltörpült a Wynona anya fia lelkizéséhez képest, vagy Dustin is rém idegesítő volt, de
Meg akkorra lehetett tudni, hogy végrevégre vége ennek a szálnak, mert az egész évad addig a pontig masszívan a comingout erejéről szólt. Felváltotta a klasszikus filmekből a szerelem mindent legyőzt, itt a féfi-férfi iránti szerelme hozza el a világbékét, a nő nő iránti szerelme csak koszorúslányként tudja megtámogatni. A kevert nemű szerelmi vonalak inkább csak egy letűnt kor hagyatékakéntA part1 4. rész fináléjában egyértelműen a comingout erejével aratott egy rangadó döntetlent Vecnával. De mégsem lett zavaró, mert sok volt a cselekmény és azokat rendre megállították egyéb, de szintúgy üres lelkizős hablatyok, és ember legyen a talpán aki ki tudja válogatni melyik volt a fölöslegesebb.semmire nem voltak hatással.
Na és még ki kell emelni hogy kitűnően játszott. Ha számításba vesszük a rengeteg sablonos érzelmet, amiből valamit eszkábálnia kellett, akkor jól összetákolta ,nem volt zavaró.Will -
.LnB
titán
válasz
Grave_444
üzenetére
Hát ha van karakter, akit engem a legkevésbé érdekelt ebben a sorozatban, akkor az ő. Henry érdekes. És elvileg a barlangos jelentre magyarázatot is fog adni a spinoff sorozat. Persze ez nem azt jelenti, hogy róla fog szólni, de vélhetően oda fog kifutni.
(És azt se felejtsük el, hogy a Duffer tesók leléptek, nem ők fogják csinálni a spinoffot.)
Igazából nekem ez az egész kisérletezgetős, katonás vonal érdektelenné vált, miután Henry-ről többet tudtunk meg. De ez csak az én véleményem.
-
.LnB
titán
válasz
Grave_444
üzenetére
Maul az animációs szériákban iszonyat sok szerepet kapott még évekig. Szóval az ő sztorija el lett rendesen mesélve. Az, hogy most valamelyik élőszereplős sorozatba is belengették (nem emlékszem pontosan melyikbe, mikor) csak a jéghegy csúcsa.
szerk.: Gondolom Ahsoka-ban, mert az jár kéz a kézben a Rebels szériával.
-
.LnB
titán
válasz
Grave_444
üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy ez abszolút nem a derült égből lett beleerőltetve. Ez fel volt vezetve, nem volt titok. És mint írtam, minden karakter kapott egy egy ilyen trauma feldolgozós szálat. Dustin is, Nancy & Jonathan is, Henry és tényleg kb mindenki. Az egész évad ezeket mesélte el. Itt már legkevésbé sem a Vecna elleni harc volt a téma, hanem a karakterek lezárása, elbúcsúztatása. És nem azt mondom, hogy ez volt a jó út. Én is inkább a harcot és a misztikumot néztem volna. De érted, nem csak Will-nek volt ilyen jelenete.
Szerk.:
Holly Wheeler viszont nem semmi, hogy mennyire nyomva volt az évadban. Na arra szerintem senki sem számított.
De ha egy bajt kellene kiemelnem az ötödik évaddal kapcsolatban, akkor az az, hogy Millie Bobby Brown mennyire túlöregedte a sztorit. Omg. Szegény készítők, és csaj, ezzel nem számolhattak. De ő tényleg annyira kilógott.. Valamelyik filmmel kapcsolatban volt ez már téma, hogy külsőre mennyire öregszik a csaj, és ezzel nem is szabad támadni őt, mert nem tehet róla, de ez "nagyon kiugrott" a képből nekem.
-
envagyok
veterán
-
Farkassacred
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Pont az tetszett benne szerintem, hogy nem egy generic cucc. Talán ez a művészies ábrázolás emelte ki őt számomra a szürke átlagból. Olyasmi érzés fogott el a nézése közben mint a Licorice Pizza és a Past Lives esetében, bár ők pont filmek. Ahogy említetted lehet jó lett volna egy hosszabb moziként is ez akár.
De a Netflix előtt is le a kalappal, hogy nem tolt túl semmit, minden a saját medrében haladt ahogy jól állt neki. Bár ide kellett a keleti szemlélet is szerintem. Valahogy zárkózottabbak sok esetben, de érzelmesebbek is egyben, legalábbis az alkotói részlegük alapján amit megismerhettem eddig ezt szűrtem le. 
-
Tasunkó
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Az It-ből csak a címe rövid. A könyv is túl hosszú volt, meg az összes film is. Stephen Kingnek 20 perc után nem jutott eszébe hogyan tovább, és csak írt, írt. Az az egy nagyot üt, hogy a bohóc, mármint a hétköznapi, az valami hihetetlen szürreális figura, és képtelenség elhelyezni a hétköznapokban. Állandóan felveti a kérdést hogy ki Az a szembejövő őrült lakos az utcán, aki igényli őket. Azokról kéne egyszer filmet csinálni, akik imádják a bohócokat, azt megnézném.
-
rjg
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
A From-hoz képest annyiban más, hogy nem hoznak be random sztori elemeket, amiket később aztán elfelejtenek és nem oldanak fel; a Strain-ben egy koherens történet és világ van felépítve és végig vezetve. Motivációkkal, karakter rajzokkal, érvekkel. Nem egy klasszikus Drakula történet, bár arra épít, nekem tetszett.
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Grave_444
üzenetére
Nekem tetszett. Igaz csak 3. évadig néztem, mert ott elvágták és nem szinkronizálták le a 4. évadot.
Utána meg már nem volt erőm nekiülni feliratosnak, vagyis hát vártam, most meg már esélytelen.
Kivéve, ha mondjuk lenne hozzá valami AI szinkronizáló, aki a régi előző évadok alapján leszinkronizálja a többit. Fu az mekkora királyság lenne.
Voltak benne nyilván logikátlan dolgok, de melyikben nincsenek?
Mikor nyilvánvalóan látszik valakin, hogy szarul van, viszi a kórság, de azért csak-csak nem hiszi el a másik és csak azért is oda megy.
Ha jól emlékszem kedvenc Hector szereplőnk is benne van, aki mindenhol Hector.

-
gboszi
senior tag
válasz
Grave_444
üzenetére
Tudom jó régi hozzászólás, de most jutottam el idáig

Csak hogy milyen sorozatoknál volt jelenleg, még a kezdeti tűz hatása alatt számomra meghatározóbb írok pár példát.
Nekem a Snowfall volt az utolsó ilyen sorozat, hogy na jó csak belenézek a következő részbe és hajnali 4kor csukott szemmel már, hogy ok, akkor csak hallgatom
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Grave_444
üzenetére
Prison Break / A szökés (5 évad + film) Az is kötelező, a 4. évad végéhez.
Korábban írtam az első évad feléről. A negyedik évad vége és az ötödik kicsit szuperhősös, mindent túlélősre sikerült pár karakter esetében, de azért hullanak szépen.
Ezen kívül semmi negatívumot nem tudok megemlíteni, egyszerűen zseniális az egész.Meghal. Mégsem úgy hal meg, ahogy eddig hitted. Mégsem hal meg. Csak az halott,
akinek a halálát látod is. 10/10
-
paatrick
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
"Általános iskola felső tagozat, ekkor néztem az RTL-en ezt a sorozatot a 4. évadig.
Azóta kijött egy film +1 évad 8 évvel később. Ezeket pótolni fogom, ha odaérek."
És a lányok kiszedték a Bravó újságból a félpucér Scofield posztert és kirakták a szekrényükbe
Ennyire emlékszem a Szökésből. -
Tasunkó
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Aha, a kislány feltűnően jó benne, gondoltam is hogy ez lesz majd az új Padmé, látom már 20 éves. De mindenki a helyén van nagyon, már ahhoz képest hogy sok gyerek is van benne. Nem is magamnak tűztem műsorra, az unokahugaimnak. Teli is volt gyerekkel, mondom jó lesz, aztán a második résznél már elkezdtem gyanakodni, pláne hogy féltek a filmtől, akkor derült ki hogy összekevertem a Lost In Space-el. Azóta megörököltem, le is ment az első sorozat, nézeti magát.
-
NyalokAA
senior tag
válasz
Grave_444
üzenetére
Pedig ő az. Vermithor the Bronze Fury , ha megnézed majdnem akkora mint a vár a háttérben ( közel Vhagar méretű a könyv szerint ) . Syrax a kicsi elől Rhaenyraval. Silverwing meg éppen leszáll. Sheepstealert ( a birkapusztító sárkány a völgyben ) Rhaena fogja a teóriák szerint elnyerni , de az vagy az évadzáróban vagy az s3-ban várható. -
válasz
Grave_444
üzenetére
Majd kiderül mi lesz. Egyébként igen, jó sok balos illetve woke-jellegű téma jelenik meg a sárkányos feminizmusban, de nekem még határon belül van, sőt, szvsz jól használják. Pl:
1. Ugye most jött ez
a leszbikus jelenet, megfűszerezve egy kis equal szöveggel, de ez inkább arra utal, hogy lehet ők egy furcsa pár lesznek. Ez abban lehet érdekes, hogy miképp fogadják ezt ebben a világban, továbbá hogy Mysaria esetleg kihasználja-e a helyzetet Rhaenyra ellen. Mondjuk a neve vicces áthallás: My Sharia.
2. Rhaenyra folyamatosan kapja az ívet, nem veszik komolyan, mert nő. De ez teljesen normális ebben a világban, szvsz nincs túltolva.
3. Tipikus balos téma a
Munkásököl, vasököl, oda sújt, ahova köll!"munkásosztály", avagy inkább köznéppel való foglalkozás, hogy egyik oldalról szivatják, másik oldalról meg most támogatják, habár igazából csak kihasználják azt, hogy az átlag paraszt nem érti meg hogy valójában azok miatt éheztek eddig, akik most küldtek nekik élelmiszer ellátmányt, hogy lázadást szítsanak. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
4. További woke jellegű eseménynek tekinthető, hogy
úgy tűnik a feka csávót kiválasztotta az anti-rasszista kvóta-párti sárkány. De viccet félretéve ez szerintem csak egy külsőség, hogy fekete, a lényeg az lenne, hogy egy "senki" (fattyú) lett hirtelen sárkánylovas. Szóval ha politikailag akarom nézni, akkor épphogy nem bal-, hanem jobboldali fordulat történt, hisz a tisztább vérű jutott sárkányhoz...
Ez egy nagyon érdekes fejlemény lesz. -
válasz
Grave_444
üzenetére
A GoT
Inkább az a kérdés, hogyerőssége mindig is az volt, hogy megölik a kedvenc karaktere(i)d, ettől jó, hogy nem gyerekmese.
Egyébként mindketten meghaltak, a királyt az öccse szépen beigazította a megfelelő pózba.kellett-e neki segíteni neki meghalni a zuhanás után, hisz már akkor se törődött a bátyja életével, amikor minketten sárkányháton voltak, ontotta a tüzet. -
-
WayneGace
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Értem én, hogy írtak a karakterhez sok mindent, de az ő visszahozása nagyobb baromság, mint Palpatiné.
Ez számomra nem a várt kreatívitást mutatja. Az animációkban, képregényekben rengeteg karakterhez írtak utólag valamilyen történetet. De tényleg az lenne a várt irány, hogy ezt most élőszerepben is lásssuk? Miért? Miért nem teljesen új karakterrel csinálnak valamit? Lehet ugorni két ezer évet előre, olyan érát találhatnak ki, amilyet akarnak. Különálló rendszerekkel, sötét, világos oldal használókkal vagy bármi mással, lehetne rengeteg újdonságot belevinni. -
S e t h
nagyúr
válasz
Grave_444
üzenetére
Azért kérdeztem, mert én nem sokat látok már ebben az univerzumban.
Megvolt az ultimate gonosz, a jó, az egyensúly, minden ami ezen felül van, az már csak alul van.Ha láttad már a maximumot, akkor mindig az lesz a viszonyítási alap és sosem lesz elég ami utána jön.
Amióta Thanosz kifeküdt, azóta a Marvel sem talál magára, pedig van elég matériájuk.
A ősfanokat is a régi nagyok 1-1 megjelenésével próbálják megfogni, "Úristen, láttad, ott van Vader!"
Szóval vagy tudja vki mit kellene csinálni, de hallgat róla, vagy mindenki csak találgat.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Grave_444
üzenetére
A sógun
Shôgun (2024)
season 1 finaleAki nem ilyen lezárásra számított, az nem értette mit nézett 10 epizódón át. Teljesen jól lehozták a finálét, hűek maradtak az alapanyaghoz és a hangulathoz is mindvégig. Persze, tudom sokan csalódottak, hogy kimaradt a
jelenet, de ennek 2 oka is van, az egyik acsata , másik pedig, hogy történet szempontjábólbudget karaktere által. Ugyan nincs teljesen elmagyarázva, de sok az utalás rá, miszerint Ochiba No Kata aza CS taktika már az előző részben megtörtént Mariko ász, amíg az uralkodó gyerek felnő, és őt nagyon megviselte Mariko halála, amit említ is (pl. a versben) és így átgondolva stratégiai jövőbeli helyzetét, mégis inkább T mellé áll, úgy viszont már egyértelműen győzedelmeskedni fog a harctéren és így ő lesz a Shogun - bár ezt már nem mutatják de mint kiderül mindvégig ez volt a célja. Emellé fontos az is, hogy B ott ragadjon (hajó elsüllyesztés), eleinte figyelem elterés miatt, később pedig Japán izolációs politikában is szerepet kap. Amit még kiemelnék, hogy nagyon stílusos a sorozat, öltözékek, díszlet, stb. minden szuper. A színészek is egész jók, egy picit talán lassúnak hat a sorozat eleinte, de ahogy halad előre a történet és egyre bonyolultabb lesz, ez értelmet nyer. Azon meglepődtem mondjuk, hogy eléggé mutatják a seppukut is, jó FX csatornán megy (ahol pl. az AHS is, ami szintén nem gyerekeknek való), de akkoris.
Abba valóban bele lehet kötni, hogy nincs minden megmagyarázva néha, pl. mi az a hatamoto ("admirális" rang) stb. de ezeken túl lehet lendülni. -
válasz
Grave_444
üzenetére
Én mindenképp megnézem, de megvárom míg az összes rész felkerül, nekem nagyon tetszett a régi film is illetve a könyvet is olvastam és az is csak ajánlani tudom.
paatrick: Szóval nézi valaki? Ennyire nem jó vagy csak túl bonyolult az egyszerű lelkeknek?
Nekem bejön, hétről hétre várjuk a köv részt, viszont nagyon kiváncsi leszek, hogy hova fut ki, ha bullshit vége lesz, akkor idegbe kerülök
-
S e t h
nagyúr
válasz
Grave_444
üzenetére
Nálam felváltva megy a Shogun a Constellationnal és utóbbi jobban bejön a rejtélyek miatt illetőleg azért, mert nekem megvolt anno a korábbi Shogun és a mostani számomra amolyan recast csak.
Ami viszont teljesen levett a lábamról az a Tokyo vice, ami teljesen véletlenül jött velem szemben és eléggé na még egy részt feelinget kölcsönző.
A The ones who live-vel kapcsolatban meg olyan érzésem van, hogy amennyiben lenne vmi a halálunk után, ahol, vagy vmi előtt el kell számolnunk az addigi tetteinkkel, akkor én egészen bizonyos vagyok, hogy ráfaragok azért, mert ezt a szemetet nézem.
-
paatrick
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
"Shogunt nem nézi senki? Nekem egyre jobban tetszik, így az 5. rész végéhez érve."
Én majd akkor kezdem el ha az utolsó rész közeleg, akkor napi 1-2 résszel kényelmesen be lehet hozni

---
Viszont a Constellation lassan a végéhez közeleg és nem túl biztató az imdb 7,0
részek értékelése is 8 alatt marad, ez már bőven az a kategória számokban amit nem igazán szoktam elkezdeni. Szóval nézi valaki? Ennyire nem jó vagy csak túl bonyolult az egyszerű lelkeknek? 
-
janos666
nagyúr
válasz
Grave_444
üzenetére
Ha lenyűgözött az, hogy végig nézetik veled ugyan azt a ~15 percet 2x, akkor nézd meg a Devs legutolsó részét (anélkül, hogy láttad volna az első 7 részt ! --- egyébként ez egy javaslat másoknak is, akik még nem látták mert szerintem kár volt ebből sorozatot csinálni, egy ~90 perces filmet kellett volna, mint ahogy korábban is csinálta Alex Garland mester ezeket a témáit), és éld meg a katarzist. U.I.: Én utáltam a Witcher S3E05-öt (de a De
vs, Deus S01E08-at sokszor újra néztem, mikor "lelki erőt kellett merítenem" valamiből). -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Grave_444
üzenetére
Azért kapott nagy szerepet
remek színészMG mert Giancarlo Esposito
emiatt nembaj ha lesz Ahsoka-ban is -
-
-
válasz
Grave_444
üzenetére
Engem szórakoztatnak ezek az elméletek, de túl sok nem derül ki belőlük. Ez a legjobb összefoglaló egyébként:
"Just as I predicted last week: evil Coop gets shot but then homeless ghosts revive him, then a nuclear bomb explodes for 20 minutes while the giant watches the current episode of Twin Peaks and levitates, while meanwhile sixty years ago zombie Abraham Lincoln goes on a murder rampage before he lulls everyone to sleep so that a mutant bug can crawl into a girls mouth. I still like the show and all, but sometimes I get a little annoyed that it’s so predictable." 
-
válasz
Grave_444
üzenetére
Szerintem nagy vonalakban
szól az epizód, sokkal inkább misztikus / tapasztalati tartalommal, mint bármi racionálissal.Bob és Laura (lényegének) születéséről / keletkezéséről
Elég megosztó amúgy, én pl. az első felét nagyon rühelltem, a második fele tetszett.a rádióstúdióval, verssel, hibrid bogárral
Itt találsz pár elméletet a részletekkel kapcsolatban.A "későbbiekben kiderül" kérdésre Te is tudod a választ

-
Land
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
Twin Peakstől kicsit félek, hogy agyrohasztásnak túl "figyelős" sorozat. X-Aktákat láttam régebben. A Money Heist 1. évadját megnéztük, de a későbbieknél olvastam már, hogy felesleges, meg nem annyira jó, így nem tudom megéri-e belefeccölni tovább is a drága időt.
Di Natale: Egy darabig néztem, aztán kaszáltam. Szenvedtek csak össze vissza.
-
Frod
addikt
válasz
Grave_444
üzenetére
A Netflix egyik legsikeresebb* cucca, nyilván jön a folytatás.
(*első heti megtekintett órák száma, angol nyelvű széria) -
Tasunkó
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Ez így jó sorrend, ahogy kijöttek. Aszta a Missing Pieces-ről még nem hallottam, jó hogy írtad, na ezt megnézem. De a Twin Peaks szövegkörnyezetében kérlek ne használd a magyaráz szót
- annyira diszkomfortérzetet kelt.
Lynch lányának lesz most egy új sorozata, The watcher. -
válasz
Grave_444
üzenetére
A Missing Pieces (90 perc) nem fanmade cucc, hanem a 92-es filmből (FWWM, 130 perc) kimaradt jelenetek gyűjteménye. A FWWM-ből kering egy "extended cut" (210 perc), ami gyakorlatilag a hivatalos FWWM és a MP összevágásából keletkezett rekonstrukció-szerűség (ez lehet, hogy fanmade). A MP inkább atmoszférában ad hozzá a dolgokhoz, tartalomban kevésbé - meg magyarázásra amúgy se nagyon számíts, this is Twin Peaks

A 3. évad elég nehezen emészthető, arra készüljetek fel.A Georgia Coffee-ról eddig nem hallottam, de legitnek tűnik az is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Spórolós topik
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Főleg, hogy a katonák nem is tudtak róla, hogy a fejjel lefelét fel fogják robbantani. Csak a gyerekeket fogták, hogy ne menjenek oda, mindenki kiabált. 

De a Netflix előtt is le a kalappal, hogy nem tolt túl semmit, minden a saját medrében haladt ahogy jól állt neki. Bár ide kellett a keleti szemlélet is szerintem. Valahogy zárkózottabbak sok esetben, de érzelmesebbek is egyben, legalábbis az alkotói részlegük alapján amit megismerhettem eddig ezt szűrtem le.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Janaboy