Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totron
üzenetére
Rengeteg hiba van benn, ami számomra zavaró.
Maga a történet érdekesen indul, aztán számomra rettentő lapos lett.
Bíztam egy jóféle nyomozós, gyerek eltűnős alkotásban, aztán jött ez a pszichológiai dolog. Amivel nincs bajom, de nem ezt vártam.
Alex szerintem túl naiv és rendőrként elővigyázatlan.
Néztem, néztem, néztem, hátha, de aztán semmi hátha.
-
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Azt valahogy nem sikerült jól kivitelezni---szerintem.Az utolsó csata érdekesen tűnt gagyinak. -
A játékot nem játszottam, s a könyveket még mindig nem olvastam.
A többi évadot láttam.
Ez az évad tényleg gyengébb, mint a többi. Inkább egy varázslós-harcos sorozatnak menne el.
Bár igen sok benn a felesleges trécs, arról az énekes részről nem is beszélve..... -
-
-
-
-
-
-
-
Könnyed, szórakoztató akció sorozat, bosszúval, megmentéssel, gagyi autós-motoros üldözéssel, tűrhető verekedésekkel.
No és nyitott utolsó epizóddal. -
-
-
Vallási fanatizmus boszorkánysággal és szárazsággal keverve.
Egész nézhető. -
Az összes közül ez az egyik legjobban sikerült évad.
Mikor megtudtam, hogy Aaron karakterét kiírták, kicsit aggódtam, hogy hiányozni fog. De Miles karaktere sokkal jobb, vagy jópofább, vagy valami hasonló.
Ennek az évadnak a végén nem volt az a nagy durranás,. így talán nem kell tűkön ülni a folytatást várva.
Volt bőven dráma is idén, még olyan is, amit megkönnyeztem.
Nekem tetszett, az a lényeg. -
-
A 3., talán záró évad. Kicsit gyengébb, mint az előző 2 évad.
A látványra nem lehet panasz, legalábbis nekem tetszett.
Ami szerintem jó ötlet volt,a végén a régi szereplőkkel való kis beszélgetés.
A fura az idő telése, néha seccpecc eltelik 3 perc, néha meg akármit is csinálhatnak ezen idő alatt.
Összességében jó zárás volt--szerintem. -
válasz
Janaboy
üzenetére
Na, sikerült befejeznem. Azt kell mondjam, remek kis sorozat. Azt a bizonyos egy darab epizódot leszámítva végig élvezhető volt.
S, szerintem teljesen jó, hogy Morpheus halálával fejezték be.
Az utolsó epizód, olyan aranyos volt, kedves, szerethető.Megismerni a Halál másik arcát.
Szerettem, na.
-
Nézem a Sandman sorozatot, s a 2. évad 4. epizódig egész jó volt.
De, az 5. epizód, ezzel az Orphi kölökkel, valami borzalom.
Remélem, a többi már jobb lesz. -
Különleges egységes, nyomozós,
gyilkolászós, összeesküvéses sorozat.fehéroroszos, robbantásos,
Nem hibátlan, sőt, de mégis lekötött végig. Nálam valahogy sikerült a feszültséget végig fenntartania. -
-
-
-
Egy újabb koreai alkotás, amiben ismét nagy hangsúlyt kap az ilyen-olyan bántalmazás.
Annyi a különbség, hogy a bántalmazottak kapnak fegyvert, s rajtuk áll, hogy élnek a lehetőséggel és bosszút állnak, vagy hallgatnak a lelkiismeretükre és odébb állnak.
Pont megfelelő mennyiségű az akció, és a dráma.Természetesen itt is szerepet kap a személyes tragédia, ami szerves része az egész történetnek.
Ami nem tetszett, a záró epizód második fele. Szerény véleményem az, hogy enyhén gagyi lett.
Összességében egy remek sorozat.------szerintem. -
Páran már írtak róla.
3 évad, s a minősége a 3. évadra lesz a leggyengébb, szerintem.
A történet egész jó, mármint az a része, ahogya szörnyek teremtődnek. Az egy nagyon jó pont, hogy senki sincs biztonságban. Bárki bármikor átalakulhat, vagy meghalhat.
Akad benn idegesítő karakter bőven, ahogy felesleges is.
A CGI néhol azért nagyon gyenge, bár nem ront az élményen.Amit sajnáltam, hogy a várva várt bossfight elmaradt. Nekem hiányzott a végére még egy szintlépés Cha Hyun-su részéről.
Összességében megérte a rá szánt időt. -
-
Csak 6 epizód, de így is hosszú.
Család, gyilok, ármány, perverzitás, kiszámíthatóság. -
Egy újabb Harlan Coben regény, amiben több csattanó is van. Bár ezek nem ütnek olyan nagyon, maga a sorozat mégis a jobbak közé tartozik, szerintem.
Ami fura, hogy a vége egyfajta happy end. De, ez nem ront rajt, inkább előnyére válik. -
válasz
markknight
üzenetére
Ühüm, az érdekes jelenet volt.
De ahogy körbeírta, azé az na.
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nekem az a lényeg, hogy jól sikerült, élvezetes lett. És talán tényleg lesz folytatása Mátyás királlyal.
Az, meg hogy milyen pénz, kitől, honnan, nem érdekel, úgysincs beleszólásom, se ebbe, se máshova költésbe.
-
Vége, azt mondom, sajnos. Miért? Mert szerintem jó volt, magyar szinten, sőt, talán külföldi szinten is vállalható. A látvány nekem tetszett, néhol simán lepipálta Az idő karikáját is.
A harcok remekül kivitelezettek.
A végső csatával meg sikerült méltón lezárni.
Sok, rengeteg fikát olvastam róla, sokszor belevitték a politikát is
De, ez egy regényből készült, NEM csak történelmi kalandfilm.
Szeretném, ha folytatnák Mátyással.
Számomra 1000szer többet ér, mint egy futni mentem, vagy társaik. De, ugye annak is megvan a célközönsége, meg ennek is..... -
A végére értünk, s hiába bíztam, hogy tartja a színvonalat, sajna nem sikerült.
Az első volt a legjobb, a második még jó, a 3. nagy zuhanás, a 4. vége lett jó.Érdekes, hogy Harry milyen segítőkész, megértő, türelmes, miközben rengeteg saját démonnal harcol. ez az a kettősség, ami igazán tetszett. -
-
-
-
-
Nálam nem ütött akkorát a sorozat, sőt az utolsó rész alatt szenvedtem.
Baromi nehéz lehet ma tininek lenni, de, hogy így kell viselkedni, mint a suliban azok a gyerekek. Így beszólni egy tanárnak, azért na. Némelyiknek kijárna egy jó nagy pofon.
De!
Tudom, a mai gyerekeknek jogaik vannak, a tanároknak nincs joguk, a szülők meg:
-azénpicigyerekembiztoshogynemolyan
S, valószínű, nem a gyerek a hibás, hanem a szülő, aki úgy neveli, vagy sehogysenem neveli.
Nem tudom, mennyire lehet valóságos egy ilyen iskola, ekkora szemétheggyel mindenhol.
A főszereplő srác nagyot alakít, de a szerepével nem tudtam szimpatizálni, együttérezni.
Érdekes alkotás, az biztos. -
-
-
-
Ez is egy a jóféle nyomozós sorozatok közül.
Lassan kezdődik, aztán hirtelen belecsap a lecsóba.
Apránként adagolja az infókat, hogy mi történhetett, aztán hirtelen kiderül, hogy mégsem az van, amire gondoltunk.
Bill és Jessica brillíroznak a szerepükben.
Az első évad szerintem remek. -
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Direkt rendezőit néztem.
Az szerintem fura lenne, ha mindenki magyarul beszélne, nemzetségtől függetlenül. -
-
Túl vagyok a Hunyadi első két epizódján. Nagyon sok fikát olvastam róla, de engem érdekel, ezért is vágtam bele.
Nem okozott csalódást, szerintem simán nézhető, s ahhoz képest, hogy magyar, én jól kivitelezettnek látom. Legyen szó a harcokról, a látványról. S, a zene is passzol a füleimmel.
Ami zavart, hogy a magyar beszédek olyanok, mint egy gagyi szinkron, viszont a külföldi beszéd számomra jól hangzott.
Sokan írták, hogy ez egy szexfilm. Na, szerintem ők, még nem láttak szexfilmet. Az a pár cici, ami benn van, szinte észre sem vehető.
Jöhet a többi epizód. -
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ahogy nézem, lesz, valamikor.....
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Látod, én meg szinte abba sem tudtam hagyni. Tényleg az a csakmégegyrészt, azt majd folytatom.
Egyáltalán nem bánom a rá szánt időt.
Jöhet a Paradise. -
Egy újabb sorozat, ami beszippantott. Nem bírtam nem ledarálni.
Kellő akció, rejtély, nyomozás, dráma. Mondjuk a végén nem lepődtem meg. -
-
válasz
mephi666
üzenetére
Nekem nem sikerült megnéznem, sem elolvasnom. Valahogy nem keltette fel az érdeklődésem.
Pedig:
feleségem a könyvet kb 5ször olvasta, s a sorozatot is legalább ennyiszer látta. Neki mindkettő tetszik. Ő King rajongó. De, hiába mesélt nekem lelkesen, vagy nézegettem bele a soriba, egyszerűen nem.....
Viszont annak idején A búra alatt nagyon tetszett. -
válasz
lezso6
üzenetére
Azt nem mondtam ám, hogy a színészi játékot, hangsúlyozást, mi1mást nem nézem. Sőt, feltűnt, hogy a Hunyadit játszó színész mintha amatőr módon adná le a szöveget. Nálam ritka, hogy egy filmet tekerek, na jó, a csúnyafilmeket (nálunk így neveziik a szaporodást imitáló alkotásokat
) igen.
Ha beletekerek egy filmbe, akkor ott már az egész kuka.
S, tudom, hogy konkrétan nem rám gondoltál.
Amúgy hiába látványos egy film, ha a többi egy bazi nagy kalapgyár kaka. -
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nem vagyunk 1formák.
Nekem tetszett, így bemutató alapján. S meg is fogom nézni.
Azt, ha nem jön be, akkor így jártam.
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Bemutató alapján jobban néz ki, mint a GOT, legalábbis számomra.
-
Ez nekem valamiért kimaradt. Talán most értem meg rá.
Rég láttam nekem ennyire tetsző sorozatot. Elkezdtem, s nem bírtam abbahagyni.
Fura volt, hogy van szinte minden gép, de nincs lőfegyver, s repülő alkalmatosság. Aztán a ...végén a pisztoly..
A világ, a szereplők, az akciók, a brutalitás, mind szinte tökéletes elegyet alkotott.De!
-az, hogy ennyire hamar gyógyulnak a sima emberek
-a 3. évadra sok volt a megnemütömderepülazellen verekedés
-a sok közeli magas sarkú, aztán távolin sima talpú cipő
-a naivitás pár karaktertől
-az egyik pillanatban van 1000 emberünk, aztán utána csak pár szem
-az erőviszonyok, hogy simán lever vagy 20 embert, aztán meg ketten elverik
S volt még pár...
Újra egy de, ennek ellenére nagyon ott van.
Kár, hogy nincs folytatás...... -
válasz
Pitterix
üzenetére
No, a végére értem.
Mit is írhatnék, érdekes jelenetekkel volt tarkítva az egész. Elég sok a melegnek bélyegezhető jelenetsor, nem magával ezzel a dologgal van bajom, inkább, ahogy kivitelezték.
A táj szép, a verekedések jók.
Úgy összességében az utolsó rész, ami igazán értékelhető számomra. -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Köszi, ez a Deadwind nekem új.
Már tárazom is be. -
-
-
Ez a Golden Kamuy 5. epizód valami borzasztó rossz volt.
Remélem, innen már csak feljebb van..... -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
No, az első 3 rész jó volt. A 4., 5. epizód már gyengébb, de még a simán nézhető kategória.
A látvány sokat dob rajt, az biztos. -
-
Golden Kamuy: Hokkaido Shisei Shujin Soudatsuhen
Elkezdtem a sorozatot, s az első epizód a film nyomába sem érhet. Látvány megvan, de a többi, valahogy olyan semmilyen.
Há aszittem má sosenem lesz vége. Így ez az epizód csalódás.
Persze folytatni fogom, hátha..... -
Egy igazi mocskos, durva, véres western sorozat. Szerintem pont olyan, amilyennek lennie kell.
Bár szeretem, hogy mindig van egy jófiú, aki mindenkinél gyorsabb, jobban pofoz, ebben nem éreztem hiányát az ilyen karakternek. Sőt jól állt neki, hogy bárkit elérhet a vég.
Nem tudom, hogy a táj valódi, vagy CGI, de csodásan nézett ki. Azok a havas fenyők, a félhomály, stb...
Ami kicsit bökte a csőröm, hogyegy lövésből, törésből, harapásból seckupecku felépültek.
Számomra hiánypótló alkotás. -
-
Az első évadhoz képest nem esett a színvonal. Ebben is van pár dolog, amitől az ember a haját tépi, de egy egész jó évad lett.
Van benn minden, ami kell, árulás, gyilok, összeesküvés, váratlan halál, robbanás, fordulat.
Jöhet a 3. évad. -
válasz
Pitterix
üzenetére
No, a második évad valamivel gyengébb és valamivel gagyibb, de összességében nézve egész jó sorozat.
Vannak új képességek, erősebb gonosz szellemek, rengeteg férfi sírás, több jól kivitelezett harc és egy olyan új karakter, aki biztos sok embernél kihúzta a gyufát.
Ahogy ezt megcsinálták, simán mehetett volna egy élőszereplős DBZ sorozat.
Azért várnék egy 3. évadot...... -
-
Koreai gonosz lelkes vadászos, néha kissé gyerekesnek tűnő, sokszor véresen komoly, enyhén harcművészes sorozat.
Első blikkre tényleg gagyinak tűnhet, sőt talán másodikra is. De, szerintem a sok gyerekes jelenetet leszámítva, a kategóriájában egy nagyon jó sorozat.
Jöhet a 2. évad. -
-
válasz
volandy
üzenetére
Nagyon jó sorozat volt.
Ez olyan hatással volt rám, hogy a mai napig eszembe jut.
Én 2. évadról nem tudok.
Amit most nézek, abban megemlítik, hogy Dél-Koreára mennyire jellemző az ilyen erőszak.
Gyeongiroun Somun-A démonvadászat mestersége, bár ez fantasy is.[ Módosította: radi8tor ]
-
Svéd krimi a jól induló, jónak tűnő fajtából, hogy aztán a felénél már ellaposodjon.
Nem hosszú, mindössze 4 epizód, de ez simán belefért volna másfél órába.
Unalmas estére jó lehet.
Gyilkosság, nyomozás, dráma, panelprogram, kis havas táj, ennyi. -
-
Nem világmegváltó, az biztos.
Egy huzamban ledaráltuk.
Klisés, sok helyen bugyuta, béna, igazi rétestészta. Ezt a 8 részt simán bele lehetett volna sűríteni max 2órás filmbe.
Ebben meleg szál nincs, de személyes tragédia bőven. S akad olyan karakter, aki tök felesleges bele.
Aki izgalomra vágyik, nyugodtan kihagyhatja. -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Néha mintha felcsillant volna a fény Gi-hun szemében, hogy a 001 nem az,akinek mondja magát. volt egy-két olyan elmerengő nézése rá, aztán, mintha dobták is volna
Ami rohadt mód idegesített, hogy Gi-hun haverja nem volt képes elmondani a gyilkosságot a szobában. Nekem az sem tiszta, hogy rendőr létére hogyhogy nem gyanakszik a hajó kapitányára Jun-ho és még sorolhatnám. De a kislány legalább cuki volt. -
-
-
-
-
-
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hogy miért néztem végig, nem tudnám megmondani. Talán vártam valami csattanót, vagy jó akciót, vagy kis izgalmat. Nem tudom.
Ahogy beharangozták, hogy női J. Wick, na neeeee. Ez inkább szomszéd Piroska néni, mikor Béla bácsi részegen jön haza.....
A meleg szál abszolút nem zavart, az ilyeneken már nem akadok fenn. Inkább az a meglepő, ha nincs benn.
A közepesnél gyengébb, szerintem. -
válasz
Komplikato
üzenetére
Köszi szépen!
Ránézek. -
-
-
válasz
KisZozó
üzenetére
Nem láttam, s nem is vagyok rá kíváncsi.
Ha mondjuk 50-50% lett volna a fekete-fehér náció, akkor nem lett volna zavaró?
Mivel magát a sorozatot néztem, nem azon kattogtam, hogy milyen színek vannak benn, ezért is nem volt számomra zavaró.
Meg amúgy sincs bajom egyik színnel sem.Még azt sem lehet mondani, hogy a feketék a jók, a fehérek a rosszak, mert vegyes a felhozatal....
-
-
Kicsit Esernyő akadémia, kicsit Hősök, kicsit mindenféle, kicsit idegesítő néha, mégis darálható, szerintem.
Engem lekötött, végig.
Jöhet a 2. évad. -
Jóféle német krimi komédia, mini sorozat.
Hamar letudható, számomra rendkívül szórakoztató alkotás.
Hogyan lesz a senkiből valaki, mindezegy mindfulness terápia segítségével.
Szinkronnal néztük, ami szerintem telitalálat.És, az az igazság, hogy van is igazságalapja a terápiás dolgoknak. Párat kipróbáltam, van, amit most tanulok, s működik.
-
-
válasz
volandy
üzenetére
Az átlagnál feljebb helyezném a sorozatot. Vannak hibái, mint már említettem, de nem azok a nagyon idegesítőek.
Nekem nagyon bejön, ahogy nyomoz Cross.Ahogy emlékszik kis részletekre, összerakja fejben, átgondolja. Azért kicsit fura volt, hogy későn jön rá így is pár dologra. Nancy nénire én is kissé későn kezdtem el gyanakodni, úgyhogy ezt megértem.
Ezt a rasszista dolgot kissé másként látom. Igen, nyomják a színes bőrűeket, de nem jött át, hol van az, hogy a fehér a rossz.
Az benne van érezhetően, hogy nem minden néger bűnöző. S, ezt is próbálják tudatosítani talán.....Főleg, hogy a rendőr néni kissé gúnyosan mondja, hogy a szivárvány összes színe jelen van. S, mit ad Isten, egyből ráközelítenek a meleg keleti származású rendőrre. -
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Lement eddig két epizód, s nekem tetszik.
Nem hibátlan, de manapság mi az.... . De, ez az én hülyeségem.Ami nekem kissé lehúzza, hogy rögtön tudni, ki a főgané -
Kicsit tinis, majdnem gagyi, akad benn hiba, de mégis szerethető. Sőt, kifejezetten élveztem.
Sikerült tenni bele pár csavart. -
Látványos, tekert, facsart-csavart, keszekusza, titokzatos, misztikus.
Tetszett,kár érte, hogy kaszálták. -
Azt hittem, jóféle kis nyomozós, rejtélyes, megoldós sorozat lesz.
Minden volt, csak ez nem.
Hosszú, langyos, béna, egyszerű.
Ami ért valamit, talán az utolsó rész. -
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- EAFC 26
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest