Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Na.. pedig pont ezt terveztem elkezdeni a sok sorozatgyilkosos gyilkolászós komolykodós cuccot kompenzálván, amiket az utóbbi időkben láttam. Habár az S1-re már elég halványan emlékszem csak, de az tetszett, a zenék is nagyon jók voltak, a poénok javarészt ültek. Kár, hogy akkor nem hozza azt a színvonalat és nem csak tőled olvastam ezt. Lehet elrakom inkább későbbre.
Az 1670-et amúgyis folytatni kellene Netflixen, elég pihent sorozat, az első évad humora nekem bejött. Ajánlom mindenkinek aki valami könnyed vígjátékot/szatírát keresne. Habár a második szezonról nem tudok nyilatkozni még
-
AD4MINATOR
nagyúr
Peacemaker - Békeharcos (2025)
season 2 finaleÉs egyébként semmiről sem szól a vége se. Eszetekbe jusson nekiállni, ha jót akartok magatoknak. És itt megjegyezném, hogy az első évaddal anno még elvoltam.
Na igen. Ez az évad még viccnek is rossz volt. Minden ami jó volt az első évadban, az itt nincs meg, újítás meg nincs. Totál káosz és zavaros az évad, a poénok se olyan jók már, leszámítva 1-2 itt-ott. Nekem ez az évad rettentő nagy csalódás volt, semmiről nem szólt és még vicces se volt igazán így nem tudtam élvezni ezt de becsületből végignéztem hátha javul a minőség, de sajnos nem.
Azért meg külön haragszom, hogy az intro is béna lett.
-
Redneck
nagyúr
Valamelyik nap, jött a szokásos dilemma: "mit nézzünk?"
Az erényes Gemstone-ékra esett a választás. Atya ég, hogy ez mekkora állat agymenés! Jó színészek, abszurd fekete (olykor alpári) humor, és egy nem mindennapi téma.Már két évadot ledaráltunk, de alig várom, hogy folytassuk!
-
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Hülyén lett megfogva az egész. A sorozat lefedte az eredeti képregényt, a képregény lezárása helyett bedobtak egy elég enervált cliffhangert, hogy lehessen folytatni, aztán nuku folytatás. Nekem vannak kételyeim, hogy ha lett volna folytatás, annak milyen a minősége...
-
Atomgeszi
nagyúr
[link] Ez így nem oké
Original title: I Am Not Okay with This
Könnyed kis 20-30 perces részek, jó minőségű volt a kép is, hang is, cfg is teljesen jó volt, szép lassan csepegtette az infót és tartotta fent a figyelmet. Maga a fényképezés is jó volt, hangok is, effektek is.
Nagyon sajnálom, hogy 1 évadig jutott, pont akkor, mikor kezdődött volna a lényeg.Most utánaolvastam, hogy a kovid miatt törölték.

Fel nem foghatom, hogy miért hagynak lógva alapból jó sorozatokat, de, ha még lógva lenne.. Nem. Lecsapták, hogy ennyi. Röhej amúgy.
Tényleg lett volna benne BŐVEN potenciál, még a Stranger Things mellett is, mert sokkal szórakoztatóbb és lazább is.
Kár érte. Netflixnek meg újabb fekete pont, ahelyett, hogy fo#ssák ki magukból a sok sok szennyet, miért nem foglalkoznak azzal, hogy befejezzenek elkezdett sorozatokat.
-
트렁크 / The Trunk / A bőrönd (Netflix)
Az IMDB cimkék közül a dráma passzolt, a románc egy fokkal kevésbé, a misztikus pedig véleményes. Ami nekem bejött, az az atmoszféra, illetve a (koreai alkotáshoz képest kimondottan hallgatható) zene. Neten kritizálták az extremitásig sarkított helyzeteket (én kedvelem ezeket), illetve a szereplők reakcióit (nekem nem feltétlen tűntek indokolatlannak). A történet nem kimondottan csavaros, a krimi szál jelzésértékű, de a főszereplők azért eljutnak valahonnan valahová (leginkább belsőleg). A cselekmény különböző idősíkokon játszódik, amit nem mindig jeleznek, szóval figyelni kell. A részletek talán nem mindenhol passzolnak teljesen, de ezt betudtam annak, hogy könyvadaptációról van szó. Szerintem megérte a rászánt időt.
-
negyven2
nagyúr
válasz
freeland0806
üzenetére
Elvileg holnap (18-án) jön az első 3 rész...
Hazai Streaming & VOD-Premierek – 2025. október 13-19. (frissítve) | Sorozatjunkie
-
freeland0806
tag
Nem tudtok valamit véletlenül a Devil in Disguise: John Wayne Gacy című sorozatról? Elvileg Október 16-án került ki az első rész külföldön. Peacock original szóval gondolom a Skyshowtimeon kellene keresni, de ezidáig nem találtam. Késni fog vajon a magyar megjelenés?
-
.LnB
titán
válasz
grizlisandor
üzenetére
A fő bűnt ki is felejtettem. Egy dolog volt, amiben az első évad kiemelkedő volt. Az openingje! Na azt is elba****a!!
-
-
.LnB
titán
Peacemaker S2
Ez történik amikor Gunn elszabadul? Az az ember, aki végigvitte a Galaxis Őrzői filmeket, az igazából erre képes, amikor szabad kezet kap? És biztos rá kellett bízni erre az emberre a DCU-t? És leginkább ez a legutolsó kérdés fogalmazódott meg bennem, amikor befejeztem, ezt a semmiről nem szóló, igénytelen "C" kategóriás, f*s halmazt.
Ez most vagy direkt ennyire Trash, vagy ennyire nem kaptak rá pénzt. Mert lefogadom, hogy ennél akármilyen magyar, filmes diplomamunka is igényesebben van megvalósítva.
Ennél a fogatókönyvnél bármelyik óvodás mesekönyv komplexebb, és tartalmasabb. És ezt Gunn írta. Jóságos ég!Olyan semmiről sem szóló, sehova sem vezető párbeszédek vannak, amiről ordít, hogy időhúzás az egész. Csak nincs hova húzni ezt az egészet, mert nem vezet sehova. Ráadásul össze-vissza hosszúságúak a részek. Az utolsó rész viszont teljesen feleslegesen "dupla rész". És még így is van a végén akkor plothole benne
mint a ku****mint a ház.. Ezt az egészet tuti direkt csinálták ilyenre. Csak ez nem vicces. (a madárvakság, és a pókok vedlése azért vicces volt) Az egész csak rabolja a néző idejét.Kezd már elég unalmas lenni, hogy Gunn körül megvannak a fix színészek, akik haverok, és azok rotálódnak állandóan.
Nekem a Superman film egyébként tetszett. Bár már ott is kiveri kicsit a debilmétert, a Zöld Lámpással. Azzal a hőssel, amire minden valamirevaló DC fan várt, hogy végre szerepet kapjon. Aztán abból is csinált egy debil f**zt. Na ez a sorozat, az a húzása Gunn-nak, csak felnagyítva, és elhúzva 8 részre.
És egyébként semmiről sem szól a vége se. Eszetekbe jusson nekiállni, ha jót akartok magatoknak. És itt megjegyezném, hogy az első évaddal anno még elvoltam.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ez is megvolt már, valami más?
-
bobalazs
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Na fain, amazonon prime videon fenn van. Thx
-
Pro Koryak
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
Az általatok kritizált jelenetek elmentek, azaz nem akadtam ki, nem nyúltam a borosüveg után...
-
freeland0806
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"
."és nem is Hiccskokról szólt, és nem is a Tekszaszi láncfűrészes... rendezőjéről és nem is a ...stb
Egyébként tényleg nem. Én totál feleslegesnek éreztem azokat a részeket is. Annyi értelme volt, hogy megmutatták, hogy miként inspirálta Ed Gein őket.Bőrpofát ugye az emberi arc maszkok ihlették meg, Hitchcockot az anyjával való beteges kapcsolata.
Még ez így nagyjából elment volna, de a végeredmény (nálam legalábbis) nem ütötte meg azt a bizonyos mércét. És nem csak amiatt a bizonyos jelenet miatt.Viszont azt elfogadom, hogy neked tetszett.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
...
és nem is Hiccskokról szólt, és nem is a Tekszaszi láncfűrészes... rendezőjéről és nem is a ...stb.
Én sem azt mondom, nem bírnám ki, ha nem lenne benne, de nálam ebben a formában és ehhez a történethez elmegy!Anno a Barátok köztben sem zavartak senkit a "más" szereplők! Pedig azt minden nap nyomták, ráadásul jóval prűdebb világ volt, mint most! De ott volt a Szomszédok is Oli úrral, meg szinte minden hazai soriban volt egy "más" szál...stb.
Ha az akkori és a mai sorozat mennyiséget nézzük, már akkor is túl volt tolva!
-
dellfanboy
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
bosch folytatása
-
freeland0806
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Az Ed Geinről szóló sztorihoz ez akkor szerinted hozzátett valamit érdemben. Oké. Kíváncsi voltam a te álláspontodra. Ellenkezik a véleményem a tieddel ezügyben. Azt látom - és ezt tényleg nem személyeskedésnek szánom -, hogy te valamiért nagyon hevesen kiállsz ezért a dologért. Nincs ezzel baj, de valamiért ezek a részek a többségnek nem tetszettek. Nem azért nem tetszett, mert homofóbok lennének, nem azért mert "biztos a mi kedvünkért találták ki", hanem mert ez a sorozat nem
szólt (Perkinsről ) csak kapóra jött és beletették. Ráadásul valószínűleg ugyanúgy elferdítve, mint a sorozatban látottak nagyjából 70%át. Dehát mit vár az ember, amikor a Netflix a gyerekmesékbe is belerak ilyen dolgokat totál indokolatlanul.és amint láttad nem is vitték tovább azt a szálat így pláne nettó hülyeség volt belerakni -
Pro Koryak
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
Én pl. nem tudtam Perkins-ről, igaz nem követtem a munkásságát semmilyen szinten, hogy meleg volt ill. ez ellen próbált küzdeni. Szóval ez számomra hozzátett, ráadásul valós, megtörtént dolog és nem a woke és a ti kedvetekért kitalált mozzanat.
-
SunMount3r
nagyúr
Heló!
Tudnátok még olyan jó nyomozós/rendőrös sorozatot mondani mit a Bosch volt?
THX!
-
freeland0806
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Érdemben nem tett hozzá a történethez konkrétan semmit. Akkor meg jogos ha az ember woke-ot kiált, mert ez tényleg az volt. De én meggyőzhető vagyok. Ha leírod, hogy szerinted mennyit tett hozzá a történet egészéhez a
meleg színész, a moziban történt oboázás és az hogy nem akar meleg lenni annak örülnék. -
Pro Koryak
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
#84171 WayneGace
"Őrült nők ketrece színházi előadás" bő 10 éve van műsoron, eddig senkit nem zavart, hogy naponta játszották, tolták a képébe az embereknek?
Nem, mert ez egy színdarab, film feldolgozás, vígjáték, jaaa, akkor minden rendben.Igen, vannak sorozatok, ahová nem kellene, de ettől senki nem fogja magát átműttetni!!!

-
Farkassacred
őstag
A láncfűrészt se értettem minek rakták bele, azt hittem hirtelen azoknál a jeleneteknél, hogy filmet váltottunk.
De a Náci szál is értelmetlen volt, bár mondjuk a Psycho-t se értem minek kellett oda. És akkor erre jönnek rá a szexuális jelenetek.
Összeségében bőven lehetett volna ez jobb is, ha kompetesebb rendezőt kapott volna a sorozat. -
válasz
Farkassacred
üzenetére
" hanem hogy mekkora mennyiségben adagolják"
Pontosan.Egy dolgot tennék hozzá, ami miatt alig tudok bármi újat élvezni, a kiszámathatóság. Amikor nem az van, hogy a sorozat által elmerülök egy milliőbe/stílusba hanem a rubrikák kipipálása az egész, és raknak mellé valami kis sztorit.
Sose írtam róla, de ott az HBO-n a The Task...szeretni akartam de teljesen felb@szott. Egyszerűen mindent tudtam előre, ki lesz a legokosabb a csapatból, csakis ki lehet az áruló, ki a hős, ki a rossz. Miért? Mert nem a sztori a lényeg, hanem a megfelelési kényszer.
Kár, mert ez akár egy tök jó sorozat is lehetett volna, de 4. rész környékén már csak a szánalom volt bennem és elengedtem az egészet. -
WayneGace
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Mivel baromira túltolták, így az embereknek elegük van belőle, alacsonyabb az ingerküszöb. Nem csak itt, hanem világszerte. De szerencsére az amcsiknál is már 2 nem van, nem pedig 123 és remélhetőleg ez szépen lecsorog a filmekben és sorozatokban is, mert mint kiderült a túlzással választást lehet veszíteni USA-ban is.
-
gerii
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én pont azon gondolkodtam a láncfűrészes résznél, hogy ezt egy Netflix hogy merte bevállalni, ami arról híres hogy woke pártoló, vagy mi. Abban az epizódban gyakorlatilag egy fideszes uszító üzenetet tol le a főszereplő amikor
Totál beteg rész volt, nem hiszem hogy javított a megítélésén az ilyen csoportoknaknői alsóneműt viselve hátracsapja a kukit, és felveszi a bőrpofát a tükör előtt.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy bemutatják, hanem hogy mekkora mennyiségben adagolják a sorozat végéig. És ebben túl sok volt már belőlük számomra, a gyomrom nem vette be. A legtöbb embert nem érdekli annyira a téma, hogy órákig csak ezeket a jeleneteket bámulja.. Elfogadni és szeretni/szívesen nézni nem egy és ugyanazt jelenti.

Ferdíteni meg már így is ferdítettek szépen a készítők.. nem csodálkoznék ha eltúlózták volna ezt a részét is akár. -
Pro Koryak
addikt
Tök érdekes, ha egy filmben/sorozatban megmutatják az egyik szereplő normálistól eltérő nemi beállítottságát, azt egyből wokenak kiáltjá(to)k ki és zavar. Ha ez a valóságban is megtörtént, azzal viszont semmi probléma.
Jelen esetben Anthony Perkins.Az Őrült nők ketrece színházi előadás is k. jó példa. Több órás mű, végig férfiak nőnek öltözve = transzvesztiták, óriási siker, több száz előadást megélt, ujjongva tapsolják, éljenzik, aka senkit nem zavar, mindenkinek tetszik!!!
De ha a közéletben valaki ilyenről meg mer akár csak szólalni, már lmbtq propagandát nyom, woke, pfújjj, börtönbe kell zárni.
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
"nem kevés jelenetnél fordult ki a gyomrom és nem a gyilkos és kegyetlen részek miatt."
Ezt spoiler alá megfogalmaznád? Nem kell a pontos cselekmény, csak általánosságban hogy mire gondolsz. Még mindig nem láttam a sorozatot, de csak a a Netflix logó tart vissza (nem mennék részletekbe), és a nagyon vegyesvágott vélemények.
Woke trágyadomb? -
Farkassacred
őstag
Ed Gein.
Nem kifejezetten mondanám hogy tetszett, bár voltak benne emlékezetes pillanatok. Részemről túlságosan is netflixes lett a sorozat, nem kevés jelenetnél fordult ki a gyomrom és nem a gyilkos és kegyetlen részek miatt. Így ajánlani már nem merném ismerősnek és kizárt dolog, hogy valaha újra elővegyem. A főszereplő tehetsége előtt viszont le a kalappal, kemény lehetett a forgatás. -
AD4MINATOR
nagyúr
A végső lista - Sötét farkas
The Terminal List: Dark Wolf (2025)Elérkeztem a LISTÁMON ehhez is. Nem volt rossz, a magyar helyszíneken lévő forgatás nyilván tetszett, de a végére mintha megfáradt volna a sorozat. Jól indul, vannak jó részek de ez a csavar csavarodáson már felesleges volt ide szerintem. Ettől eltekintve az akciós részek nyilván jók (leszámítva 1-2 plot armoros jelenetet), a színészek közepesek de érzelem-mentes katonaként hozzák a karaktereket ahogy elvárható. Csupán 7 epizód, ennyi pont elég is ebből. A második évadot azért meglesem majd valamikor.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
freeland0806
üzenetére
Jaja, a tv time appban is már rég megfejtettek

-
freeland0806
tag
Gen V S2/E7
Hát... Ez lett volna a nagy csavar?
Amikor le akarták hallgatni Rejtjelet már akkor tudtam, hogy ez a tag csak sima ember akit távolról irányítanak. Voltak erre utaló jelek, nem volt V vegyület a vérében pl. Annyira egyértelmű volt. És az is, hogy Godolkin az -
gyuromoj
veterán
-
AD4MINATOR
nagyúr
Atomic (2025)
Arról volt szó, hogy ez jó lesz
de ez még közepes se.... szerencsére csak 5 részes. Egyedül Alfie Allen tud valamit is színészkedni, többiek off. Samira Wiley-t meg még soha nem láttam olyan szerepben amiben ne lenne idegesítő vagy gyenge. 
-
dellfanboy
őstag
Presumed Innocent s1
jogi/tárgyalós sori, 8 ep, semmi extra, suits LA után felüdülés, bár semmi csavar nincs a story-ban de ez a jake gyerek jó színész..a suits la nálam meg kasza lett...
-
gyuromoj
veterán
Stranger Things S05
E01 - 68 perc
E02 - 54 perc
E03 - 66 perc
E04 - 83 perc -
negyven2
nagyúr
Na az Apple átnevezte az Apple TV+ szolgáltatását... az új név: Apple TV
-
lemmy9
őstag
Évek alatt, de lement a Dexter 8 évada. Elkezdtem az Új vért, és egyszerűen nem tud beszippantani sem az új sztorival, sem az új szinkronnal.
Nagy kár, Haás Vander Péter tökéletes volt a mély, nyugodt, pszichopatához méltó hanglejtéssel. Sajnálom, hogy elhunyt. Elengedem inkabb. Az eredeti sorozat élményével maradok tovább életben.
-
Tasunkó
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
Pláne annak a fényében hogy ezek a királynő körül rendeződött evolúcióknak itt a Földön látjuk a maximálisan elérhető eredményeit, szemben a miénkkel. Bármilyen tetszőleges jobbágy fog egy flakon kemotoxot, és a fejlett civilizációt fütyörészve likvidálja királynőstől. Ennek a tudatában nehéz megbékélni a galaktikus sikertörténetükkel.
-
Ragnar_
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ha a TB szál a Ted Bundy leleplezésében gondolt szerepe, az lehetett simán skizofrén hallucináció, sőt az is gyanús, hogy mikor a végén a barátnője meglátogatta, a barátnője nem öregedett semmit, míg Gein igen, lehet hogy az sem volt valós, hogy meglágtogatta, sőt a 'jófej' ápolónő sem aki a rádiókat szerezte neki. A film sokszor Ed Gein szemszögéből mutatta az eseményeket, ami nem feltétlenül volt a valóság. -
paatrick
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Továbbra se értem miért akadtok fenn annyian a füttyögésen.
Az alienek egy sima matriarchális társadalomban léteznek és nincs visszapofázás "anyunak". Alien 2-ben is látjuk már ezt, elég egy fejbiccentés és csicskába vannak rakva a dolgozók: [link]Túl sokat próbáltok belelátni az alien fajba.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
Na ugye ott tartottunk hogy a hülyegyerek miért ilyen blfsz módon intézte a legyek etetését, de hát ezt nyugodtan félretehetjük, mert azóta már tudjuk, hogy ennek a sorozatnak a forgatókönyvét valószínűleg egy 10-12 évesekből álló szakkör írta, bárkinek is a nevével adták el.
Kíváncsi vagyok, hogyan magyarázgatod ki azt hogy a csáposszemet egy olyan tárolóban tartották, ami ..összetörik ha leesik a földre
Vagy hogy a kukacok . Vagy nem tudom, lehet hogy ott volt valami emberi mulasztás is, de az is van akkora agyfsz.ki tudják nyitni belülről
És a Stranger things-crossover után a végén beütött egy akármilyen . (Tudom így utólag hogy talán már aZOMBIFILM-crossover is, mert a hullát is meg tudta animálni a szem .) De ez ebben a sci-fi univerzumban nem létezik, itt nincsmacska is eleve halott volt az elején .vudu-hullamágia Egy halott, szétroncsolt test nem fog funkcionálni egy parazitától, aki rákapcsolódik az idegrendszerre és átveszi az irányítást. Az elmúlt ~400 hozzászólást átpörgetve MINDENKI csalódott, ez nem "hiszti", ez egy bugyuta fércmunka volt, egy szégyen. Kaptunk megint egy Marvel kapitány/Rey "Skywalker" "erősnőt", aki
, amiről RIPLEY mondta meg, hogy ez lehetetlen.füttyögéssel ölebet csinál abból a lényből ------------
Egészen más, az Alapítvány: VÉGRE , szép volt öreg Cleon!!MEGDÖGLÖTT A ROBOT
Kár hogy a végén kiderül, vannak még... -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
freeland0806
üzenetére
Most nincs kedvem utánaolvasni, de ha a
dolgok kamuk akkorfűrészes az egész story és durva hogy lehet ennyirejó nagy kamu ferdíteni Merthogy itt-ott kiszínesítik az még érthető, netflix, stb.. de azért ha a TB szál
míg a Dahmer meghökkentő volt és a Mendezes évad pedig a tesó közti kapcsolat miatt volt nézhető, addig itt nem sok értékelhető voltkamu, akkor az nagy csalódás, mert az ad a karakternek valamilyen szinten feloldozást a bűnei alól a végén, hogy szörny volt de azért mégis volt egy jó tette.. na mindegy, nem is értem miért keresek logikát ebben -
freeland0806
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sok sebből vérzik sajnos. A legtöbben azt mondják, hogy ez nem egy dokumentumfilm és ezért nem is kell benne keresni túlzottan a valóságot.
Ez így oké is lenne, de akkor az előző két évad miért volt sokkal földhözragadtabb, miért állt sokkal közelebb a valósághoz?Nem akarok úgy tenni mintha azokban nem lettek volna túlzások és hozzáadott dolgok, de közel sem ennyire. A legtöbb csak a drámai hatás növelése miatt volt szükséges. Az Ed Gein sztori meg kb olyan szinten ferdíti el a valóságot, mintha a S2-ben a Menendez fiúk
nemcsak megölték volna a szüleiket, hanem minimum ettek is volna belőlük aztán megölték volna a nagyszülőket is. De valamiért csak ebben az Ed Gein sztoriban mentek el ilyen messzire a valóságtól. Amit mondasz a TB sztori a végén az teljes mértékben kamu. Soha nem történt ilyen. Ed Gein nem is volt tulajdonképpen sorozatgyilkos, hiszen 2 gyilkosságot bizonyítottak rá. A sorozatban ha jól számolom legalább 5 embert megölt. A vadászokat ráadásul láncfűrésszel, hogy bele lehessen tenni a Texasi láncfűrészes mészárlást 
Skyshowtime-ra elvileg a hónapban jön a Devil in Disguise: John Wayne Gacy, ami egy Peacock original produkció [link]
Kíváncsi leszek felülmúlja e ezt az Ed Gein sztorit -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
freeland0806
üzenetére
Monsters The Ed Gein Story (2025)
season 3 finaleNa végig szenvedtem magam rajta én is, felesleges volt. Míg az első 2 évadnak van is valamiféle mondandója vagy így vagy úgy, addig ez az évad teljesen értelmetlen volt, egyértelműen ez a leggyengébb évad az eddigiek közül és jó pár helyen plothole van.
Ha pedig tényleg a fele meg se történt ahogy írod, akkor végképp totál gáz az évad, hiszen
szál a végén tenné fel a pontot a történetére, aTB modus operandi is fontos szerepet ad a karakterének.láncfűrészes -
HUTCHDB
nagyúr
A. Disney-n elérhető, igaz történt alapján készült francia krimi sorozat.
A manapság elérhető stílusú sorozatoktól eltérő, hagyományos krimi, francia jegyeket hordozva.
A 90’-es, 2000-es években játszódó “sorozatgyilkosos” sztori.
Nekem tetszett, lekötött, végig izgalmas volt.bár a végén a beismerő vallomás szinte hihetetlen módon született, de ennek ellenére 10-ből nálam 7-es értékelést kap, szerintem érdemes megnézni!
-
Pro Koryak
addikt
válasz
KISDUCK
üzenetére
Ja, hát nem egy Boys pl.
Számomra az ilyenek a szánalmasak, ezeknél az a jó, nem is lehet kritizálni mi kellene bele és mi nem, mert felesleges az egész.Amúgy a skizofrénia úgy jelentkezett nála, hogy nem emlékezett dolgokra, mintha nem ő lett volna akkor ott. Mondjuk ez 2 részből nem derül ki.
Én a Dahmer sorit nem tudtam végignézni, pár rész után feladtam. Unalmas rétestésztára volt nyújtva.
My Friend Dahmer után főleg. -
Ragnar_
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
Persze,
és a Mindhuntert is. A True Detective első évadát is, na az is elég ütős volt, de azt mondták a többi évad nem olyan jó.A Dahmer után vagy egy hónapig nem tudtam húst enni
-
Tasunkó
őstag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Ahhoz még nekem sem volt bátorságom, pedig Lars von Tier nagy kedvencem, általában elég szépen betalál, de túl ütősek a filmjei, a Kingdomhoz is egy évad után, még nem szántam rá magam hogy visszatérjek. A The House That Jack Built-ről meg az hírlik, hogy az kifejezetten kemény és gyomorforgató.
-
totron
addikt
Bróker Marcsit nem nézi senki? Nem oly' régen is magas fokon értettek a smúz partikhoz.
-
Ragnar_
addikt
-
freeland0806
tag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Én tudom ajánlani az S02-t ha egy fasza drámát akarsz látni. Szerintem az Ed Gein sztori volt a leggyengébb a szérián belül és nekem is hasonló a véleményem, a kivitelezés volt az ami nem tetszett. Csapongó volt, sőt volt egy rész, ami végig egy olyan szereplőről szólt, aki nem is létezett (?). Valahogy nekem sem volt annyira egyben, mint az előző 2 szezon. De Hunnam tökéletes volt annyi szent
-
KISDUCK
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem néztem be semmit, ez nem az én sorozatom.
Ha úgy vesszük ja, szánalmas a valóság,a tesó halálát elkönyvelték fulladásnak, figyelmen kívűl hagyva a fejsérülést. (wikipédia)
A kivitelezése a sorozatnak nem tetszik, elvileg Ed skizofrén volt, nem volt szerencsém ilyen emberekhez tudtommal, csak olvastam esetekről itt-ott, de valahogy jámbor Jack jut eszembe ha nézem a sorozatot. Meg itt-ott nevetséges.
Filmek és sorozatok terén elég magasan van az ingerküszöböm, most amiket leírtál az nem kavar fel esetükben. A ház amit Jack épített egy időrabló szemét volt részemről akár csak "Az idő". -
AD4MINATOR
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Angolul nézted? Mert magyarul még csak 8 rész ment le a 12-ből. Szerintem viszont jóval rosszabb ez az évad (leglábbis a 8. részig), mint az első.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
KISDUCK
üzenetére
"A ház amit Jack épített" egy kitalált, direkt polgárpukkasztásra készített mese!
Ha neked nem felkavaró a
...stb.hullaszex, a női alsóneműkben való enyelgés, kibelezés, feldarabolás, a fertőző mocsok a házban, hullák megnyúzása és a kikészített bőr viselése, kivágott női nemi szervek gyűjtése
Persze tettek hozzá a sorozat készítői, de főként a magánéleti vonalon, a legdurvább dolgok megtörténtek, szóval szánalmas lenne a valóság... úgy tűnik te nézel be valamit.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Twisted Metal (2025)
season 2 finaleSzerintem ez jobban sikerült, mint az első évad. Az gyenge volt, ez csak közepesen trash... de ha túllépünk ezen, 1-1 epizód még egész korrekt is.
Anthony Mackie továbbra is harmat gyenge, viszont Joe Seanoa által alakított Sweet Tooth bohóc karakter még mindig jó Stu-val együtt, és most mintha több jelenetet is kapott volna, ami jó döntés volt. Stephanie Beatriz meg próbálkozik...de minek. Ugyanolyan felejtős szegényke, mint Anthony.
Az új karakter Calypso jó ötlet volt, a történet és az új karakterek is jók voltak, tetszettek a Baby Doll humoros részek és a középiskolás poénok is az évad közepén... szóval vannak jó pillanatai az évadnak -
Az összes közül ez az egyik legjobban sikerült évad.
Mikor megtudtam, hogy Aaron karakterét kiírták, kicsit aggódtam, hogy hiányozni fog. De Miles karaktere sokkal jobb, vagy jópofább, vagy valami hasonló.
Ennek az évadnak a végén nem volt az a nagy durranás,. így talán nem kell tűkön ülni a folytatást várva.
Volt bőven dráma is idén, még olyan is, amit megkönnyeztem.
Nekem tetszett, az a lényeg. -
stoon
addikt
Tulsa 3/3
ez a fekagyerek rohadt idegesítő tudd lenni, folyamatosan hülyeségeket pofázik/tesz , és mégis bentartják, mint szereplőt, ha ne adj isten bennel lesz (ha lesz) 4. évadba tuti kukázom a sorozatot
, bár mégegy ilyen rész és lehett előbb
-
KISDUCK
addikt
válasz
Ragnar_
üzenetére
Én nem tudom, hogy tudjátok élvezni ezt a Monsters S03-at. Az első részt megnéztem és a 2.-at talán az 1/3-ig, de nekem ez valahogy nem jön át. Úgy érzem magam mint "A ház amit Jack épített" esetében, hogy szenvedés nézni, nem azért mert felkavaró lenne vagy akármi, hanem gyengének és szánalmasnak érzem az egészet.
Az s02-t kihagytam, az S01 az ha jól emlékszem tetszett, az érdekes volt, de az az S03 valahogy hmm... -
Ragnar_
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
Nekem egy egyenletes 7/10 minőség eddig a Monsters sorozat, de tény, hogy Hunnam jót tett a Gein Sztorinak jól hozta a karaktert, sőt valószínűleg tett is hozzá.
-
Eyes of Wakanda S01
Semmi extra.
Marvel Zombies S01
Ez gyenge volt, vagyvalami hatalmasnak a felvezetése. -
Alien: Föld (Alien: Earth)
Hangulatot eltalálták, engem nagyon beszippantott.Story meg vicc, az első rész végén, mikor Wendy az elindulásnál felcsatolja a Labubu-t, meg a Katana-t, már érződött, hogy nem kerek minden.
Mi ez már, hogy Wendy a számítógéppel és Alien-nel suttogó, de Alien is vicc, hogy hallgat rá, mint valami kutya; eddig ilyet még nem láttunk és nagyon elszomorító.
Karakterekjól működtek, ez a bossgirl Wendy nem megy a le a torkomon, de visszaolvasva nem vagyok ezzel egyedül.
-
Resident Alien S04
Az előző évad magasra tette a lécet, túl magasra is.Lezárták a sorozatot, de összecsapottnak érződik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Ragnar_
addikt
Peacemaker S2
Az utolsó rész
de ennek ellenére sima 9/10. Kifejezetten szórakoztató lett, nálam a legfelső polcon a helye.nekem egy kicsit töltelék lett, -
Ragnar_
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
Utánanéztem az Ed Gein tényeknek és igaz, hogy tettek hozzá a valósághoz, de tartom, hogy egy 7/10-be belefér
-
válasz
totron
üzenetére
Szerintem kurva jól meglehetett volna csinálni, mert alien sztorihoz képest nem rossz az alap elgondolás.
Nekem végig az jött le, hogy rengeteg mindent túltoltak amit nem kellett volna. Miért kell az a sok faj? Simán lehozhatták volna egy max kettővel. Wendy tesójából is valami hűű micsoda becsület lovagját akartak csinálni, de csak egy idegesítő balfék lett. Morow is mint valami hegesztő kezű terminátor... áh. Sorolhatnám de felesleges. -
válasz
dellfanboy
üzenetére
Egyszerű a recept, akkor nem nézed
Sárkányok házát spec én se fogom, semmire nem emlékszem belőle annyira érdektelen volt.Nekem ez, tréler alapján megér egy misét, aztán majd kiderül jó-e.
-
Ragnar_
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
Igen, mivel
Mondjuk én dokut nem néztem Ed Geinről szóvalskizofrén volt voltak elemek, nem is kevés amelyek vagy megtörténtek, vagy nem. Nekem mondjuk a barátnője is olyan volt, mintha az is csak hallucináció lett volna, de ugye mivel más is látta így kétesélyes. Lehet hogy kicsit kattant volt, de nem annyira, mint amennyire Gein látta annak, pl. közös hullakiásás, nekrofília. simán előfordulhat hogy volt benne fikció, és nekem nem tűnt föl. -
totron
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
A zenék jók, de ilyen első évados vonalvezetés után mitől táltosodna meg egy másodikra? Két pad közé volt ez a sorozat eleve elrendelve mint kiderült, bolygatni kár.
-
dellfanboy
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
A legvége még talán nyújt valami reményt a második évadra
hát a kva anyjukat, hogy végigszenvedtünk 1 évadot hogy majd/ talán/ ha a második évad jobb lesz...
egyedüli + számomra az új lények, azok begyűjtéséről megnéznék 1 4-5 epizódos spin-off ot
-
Laraxior
titán
Monsters 4. évadában úgytűnik, hogy Lizzie Borden lesz a téma.
-
Tudom az Alien Earth sorozatot már százan kifilézték, én most jutottam hozzá.
A sztori szerintem nem is lenne rossz. ....és itt kb. vége is s pozitívumoknak. Szinészt nem tudok kiemelni, sokszor logikai bakik, sőt bukfencek vannak, néha még magához képest is leül az egész. Volt rész amit úgy szenvedtem végig. A legvége még talán nyújt valami reményt a második évadra de kb ennyi. Ja a részek végén a zenék jók! -
-
Ragnar_
addikt
Monsters The Ed Gein Story
Mivel valós történetet dolgoz föl nem csinálhattak
Ha őszinte akarok lenni én is egy kicsit többet váram az Ed Gein sztritól, de annyira nem volt szenvedős, és azért beteg volt ő is nem kicsit, voltak benne kapcsolódások aEd Geinből Hannibal Lectert, mert nem volt az Szerintem nem lett rosszabb, mint a másik két évad, újranézni szerintem ezt sem fogom, de felőlem jöhet a következő, volt még néhány sorozatgyilkos. 7/10Gein ihlette horrorfilmekről, sőt a Manhunntból is, nekem az is tetszett, plusz az akkori USA társadalmáról a sorozatgyilkosok népszerűségéről stb.. És valóban mondjuk egy Dexter vagy Bárányok Hallgatnak, stb.. képest gyérebb a sztori, de ez így pont azért ütős, mert megtörtént. -
A Knight of the Seven Kingdoms | Official Teaser Trailer | HBO Max
Na ettől felállt! \m/ -
negyven2
nagyúr
-
Laraxior
titán
Valaki itt említette a Bates Motelt. Hát ma el is kezdtem... annyira, hogy le is szaladt az első évad.
Beteg egy sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy hogy a kukacok