Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
-
.LnB
titán
válasz
Janaboy
üzenetére
De nekem tetszett. Csak igazából nem érdekel a továbbiakban. Teljesen megértem ha valaki teljesen oda van érte, és azt is ha valakinek nem tetszik.
Aztán az is lehet még, hogy ha egyszer majd meglátom, hogy van már második évad, simán el fogom kezdeni nézni. Nagy előnye a sorozatnak számomra, hogy más sorozatokkal ellentétben itt nem fenyeget annak a veszélye, hogy ne emlékezzek rá, hogy mi történt az első évadban. Annyira könnyen összefoglalható.
-
-
válasz
Janaboy
üzenetére
Valahol azt írták hogy a szomszéd mondta hogy többször meg lökte / neki ment és még kiabálta is neki hogy üsse meg.
Hát nem tudom, ha valamit szeretnék egy 191 magas 110 kilós kox géptől akkor azt biztos szépen kérném és nem úgy hogy felbaszom az agyát, neki megyek meg kiabálom neki hogy "üss meg".
Letartóztatás nem volt, jelenleg vizsgálják az esetet.
A TMZ abból a szemszögből közelítette meg az esetet hogy Ritchson a rosszfiú és ahogy láttam az itthoni sajtó is ezt vette át. Szerintem meg mindkettő hibázott, majd az igazságszolgáltatás eldönti hogy ki a hibás. -
-
válasz
Janaboy
üzenetére
Nem tudom jobbam elmagyarázni, nem a sorozat háttere a lényeg, hanem az összes sorozat ilyen. Olcsó, tömény erőszak, idióta párbeszédek. Ugyanaz a kaptafa, csak más a világ, amiben játszódik. Nekem ez az irány nem tetszik, amiben Hollywood utazik, vagy az is lehet, hogy kezdek ezekből a szemetekből kinőni/kiöregedni.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Nem lehet, hogy csak azért érzed így mert akkor az egész évad kijött egyben, most meg hetiben adják? Illetve azért az előzőben is elég sok visszaemlékezős jelent volt.
Ami szerintem nem gond, mert alapvetően nem igazán láttunk az eddigi játékokban a 2077. október 23-án lezajlott események előtti világot (csak olvastunk róla főleg)! -
Tasunkó
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Nálam az 1-es sorozat nem ütött ekkorát, bár nagyon jó volt hogy végre felfogtak egy játékot lényegileg, de ezen kívül döcögős volt a sztorivonal. Itt meg már kezd beindulni, minden rész egyre jobban tart már egy sztori ívet, az arcok hatalmasak benne, és a játék közben pont ezeket gondoltam hogy lényegi elemek lehetnének egy filmben, brilliáns megvalósítás. Bár a New Vegas annyira jó alap volt egy filmre, de a Last Of Us-on látni hogyha a szájukba adják, azt is el tudják cseszni. A Fallout az első eset hogy nem Gameboy Donkey Kong-ot látnak egy számítógépes játékban. Remélem 10 évados lesz a Fallout, itt annyi törzs van meg felekezet, jó nagy kavart lehet csinálni.
Olyan jó érzékkel játszanak a színészek is, hatalmas arcok, annyira vették a lapot hogy ez nagyon reményteli csapat a jövőre nézve. És azon ahogy a csávó próbált kijönni az ajtón abban a szuperpáncélban, látni hogy nagy humorérzékük vanEz is hogy Clint Eastwoodot hozza Walton Goggins, ezt pontosan így kellett. , mert ha csak 2x nem sikerült volna akkor még csak átlagos, de hogy 3x lefejelte az ajtót, hátaz kész
-
Miklós315
senior tag
válasz
Janaboy
üzenetére
Ez elsőre nekem is fura volt, de több okból lényegtelenné vált számomra:
Szóval én ezen a másodpercen túlléptem.1. nem hibátlan a rendezés a sorozatban, 2. alig látjuk Tizit (direkt) és lehet, hogy itt éppen abban az egy másodpercben a teherautó szélén a színész (nem a karakter) csak nem akart leesni (kiesett a szerepből), vagy a rendező/vágó/stb. nem figyelt oda erre, stb., 3. én megengedő vagyok, és azt mondom, hogy a teherautón belül még akár egye-fene védve is lehetne, de akkor is ki kell szállnia, 4. következetes a sorozatban ez a fegyver-hatás, ezért mindenképpen ki kell, hogy üsse Tizit, 5. ha meg Tizi elvesztené a képességét a Mind Flayer legyőzése után, akkor nem lehetne láthatatlan sem és Mike-tól sem tudna tudat-búcsúzni, 6. ha meg olyan erőssé vált volna, akkor meg ő lenne Supergirl vagy mittomén.
-
.LnB
titán
válasz
Janaboy
üzenetére
Nem tudom. Párom végignézte előtte az összes részt. Én nem tudnám. Nekem ez inkább pont segített, mármint a kihagyás.
Én teljesen elfogadtam a karaktereket. Megbékéltem velük révbe ért mind, kapott lezárást mindenki. Ez ennyi volt. Én nem így csináltam volna, sokkal tökösebb lettem volna, és a fele túl se élte volna a végét, de ahogy korábban írtam, ezt nem merték, és nem engedhették meg maguknak a készítők. szerk.: És ha karakterek, nekem a csúcs Joseph Quinn alakítása volt. A temus Robert Downey Jr. rendesen odatette magát. Na őt sajnáltam, hogy kiírták.
Amúgy ez a gyerekszínész öregedés ez érdekes lesz az új Harry Potter sorozattal kapcsolatban is. Rohadtul sürgeti a készítőket az idő ilyen fiatal gyerekek esetében. Nem tudom, az készül e majd évente, de két évente már iszonyat rizikós lesz a vége felé a koruk, és a változás..
(Egy kisebb csoda, hogy a HP filmek esetében még milyen jól öregedtek a sztorihoz.)[ Módosította: Dr Bubo ]
-
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
valahogy ennek a sorozatnak a része a filler is
igen, talán.. egy darabig, de nem ennyi epizódon keresztül.. azért van ennyire sok fillér jelenet, mert tényleg nincs mi történjen, ha történne valami 2 rész alatt vége lenne a sorozatnak... ezért megy a semmittevés és az időhúzás.. nekem ehhez drága az időm, hogy azt nézzem, hogy mindennapi (sokszor unalmas pl. elmegy megtankolni a kocsit, okés és??) dolgokat csinál egy hétköznapi senki.. ez nem szórakoztat (nincs benne igazi humor, se sötét humor, semmi), nem gondolkoztat el (ahhoz jobban bele kéne ásnia magát a témába a karakternek és a narratívának, több infót csöpögtetni a néző felé) így meg mi értelme...?
Végülis mit is tudtunk meg róluk? Aligha semmit se, az a pár dolog ami felkerül a táblára - aminek a fele irreleváns amúgyEz hasonló, mint az idei Task sorozathoz, ott is a semmit próbálják eladni a lassúsággal és sokan be is nyalják sajnos.
-
Yodamest
veterán
válasz
Janaboy
üzenetére
De ez is a jó benne, hogy folyamat agyalsz közben mindenen. Egyelőre elképzelni nem tudom hová futhat ki ez az egész, nyilván happy ending is lehet a filmben már pedzegetett módokon, de nem hinném, hogy ennyire tipikus és sablonos befejezést szánnak neki. Ezt büdzsétől függően még nagyon sok irányba ellehetne vinni, tényleg csak a látványbeli megvalósítás lehet a határ.
-
ripla
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
Ha valamit akarnak kezdeni vele, akkor nem ártana most már történnie is valaminek, nagyjából a negyedik részig tartottam izgalmasnak, azóta viszont egyre lassabb, vontatottabb és unalmasabb lett. Az utóbbi 2 részt konkrétan már szenvedés volt néznem, ez a legutóbbi rész meg egy rossz vicc, az égvilágon semmi nem történt benne.
Az utolsó 3 részt már csak a legvégén fogom egyben megnézni, mert egyre inkább nem ér annyit hogy egyesével időt pazaroljak rá. Viszont ha nem lesz változás, vagy nem pörög fel a végére, vagy nem fog valami igazán ütőset villantani az utolsó rész, akkor a második évadot már ki fogom hagyni. Nagyon jó a felütése a sztorinak, de iszonyat módon ellaposodott. Amit eddig megmutattak 7 részben, ahhoz max. 4 is elég lett volna. Talán az lett volna a legjobb, hogyha 6 részes az első évad, sokkal feszesebb lehetett volna a narratíva. -
-
freeland0806
aktív tag
válasz
Janaboy
üzenetére
Véleményem szerint sokkal több Alienes vagy Last of Us poszt volt 1-2 hónapja, mint a woke téma ami egyébként mára a sorozatok szerves része lett. Bár nyilván ez még mindig egy kényes téma. De ha tabu, akkor én részemről nem írok róla többet. Te vagy a topikgazda te tudod.
gbors: az Alienes és a Last of Us posztok a főszereplő csaj fejéről nekem is unalmasak voltak, de tovább görgettem.
Szerk: pedig ez is egy olyan téma kellene, hogy legyen ami megérdemel néhány véleményt. Kulturált keretek között persze
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Amúgy miért kell elengedni?
Úgy értem, hogy ez manapság már szorosan kapcsolódik a történettel, magával a sorozatnak az atmoszférájával sok helyen.Ez kb olyan minthogy valaki leírja, hogy a Dexterben túl sok a vér. Most már túl sok a vér. Túl sok a vér.
Vagy, hogy Debra túl sokat káromkodik. Hogy már megint káromkodik.
-
paatrick
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Hát ezt majd egy könyvolvasó elmondja ha szerencsénk van és van itt olyan
9 könyv van, ebből a 6 évad kb 6 könyvet dolgozott fel, sorozatban 100% nem lesz folytatása.
Hétvégén lehet elolvasom wikipédián a maradék 3 könyv összefoglalását, de a 7. már úgy kezdődik hogy 28 évvel telt el a 6. könyv vége óta... -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Vaják
The Witcher (2025)
season 4 finaleLátva a pontokat és az előzetes fikatengert Geralt karakterének Henry Cavill színészváltása során, én is szkeptikus voltam és előítéletekkel kezdtem neki... de egyetértek, ez nem Liam Hemsworth-ön csúszott el, hanem minden máson, kezdve azzal, hogy Ciri karakterét alakító Freya Allan már az első részben indokolatlanul
így ilyen erős kezdéssel tudtam, hogy sok jóra nem számíthatok. Aztán tetőzi ezt azzal, hogy csatlakozik a Patkányok (Rats) bandához, akik több játékidőt kaptak érzetre, mint a főhős Geralt, ami azért elég nyomasztó, tekintve, hogy a banda tagjai és kalandjai szimplán érdektelenek.bebuzul
A zene az a korábbi évadokból ismert, azokkal nehéz mellélőni, amolyan safe bet volt azok használata, és a kosztümök is rendben voltak.
A harcok szódával elmennek, időközben Ciri elég ügyes is lett (talán túlságosan is..?), alapvetően nem is azokkal a jelenetekkel volt gond, hanem kb. minden mással. Gyenge karakterek, érdektelen drámák, és túlnyújtott történet, unalmas párbeszédekkel és teljesen kizökkentő, indokolatlan musical betétekkel.
Itt-ott azért bedobtak pár szörnyet is, hamár a sorozat neve Witcher, legyen már egy kis olyan harc is, de legtöbb esetben teljesen idegennek tűnnek a történet akkori jeleneteihez és csak nevetség tárgyává zsugorodnak.
A boszorkányok és Yen mellékszála a másik idegesítő része a sorozatnak, ami sajnos elég nagy részét kiteszi az évadnak... de azért csak sikerült összehozni egy a végére Geralttal...szexjelenetet Szóval nem csoda, hogy Henry lelépett a sorozatból, és is azt tettem volna a helyében. Pénze van elég szerintem, így fontosabb volt a reputáció védelme, teljesen megértem.
-
paatrick
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Én anno úgy néztem hogy 2 részt naponta, aztán 4, aztán a végére 9 és nahát éjjel 3 van? Akkor még befér a lezáró rész

Tény hogy lassabb folyású de nézeti magát és pl sokkal több tetőpont van benne mint a Térségben, aminél csak néztem hogy WTF ez a rész miért is 9 pontos imdb-n

Na ennyit beszélünk róla, be is tervezek jövőre egy Battlestar Galactica rewatchot.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Janaboy
üzenetére
Invasion S03
Nekem sem igazán tetszett az évad. A legnagyobb bajom az írással van, tele van irreális, életszerűtlen helyzetekkel.
Feltehetnék vagy 20 miért kérdést, de inkább bele se kezdek.
Csak egy példa a legelejéről:el is hangzik a kérdés valamikor, hogy miért nem atomozták le a lezuhant űrhajót, valani olyasmi volt a válasz, hogy próbálták de nem sikerült. Később látszik, hogy dehogy probálták (nyoma sincs ilyesminek), simán elporlaszthatták volna az egészet a picsába, csak akkor véget ért volna a sorozat az évad első részében. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Janaboy
üzenetére
"Egyszerűen szar lett a sztori, gyenge, unalmas, ismétlés." - ez van akkor amikor a sorozat írói azt hiszik, hogy az alapanyagtól ők jobbat tudnak írni, meg, ügyesebbek is mint maga a szerző. Láttuk milyen jól sikerült a GOT 7-8. évadjában is(mondjuk ott legalább nem szidták a szerzőt, mint itt).
-
-
válasz
Janaboy
üzenetére
Én még csak az első résznél és már teljesen elvesztettem a fonalat, hogy ki kivel és miért, de ezt már egy kicsit az előző évadnál is éreztem. Liam Hemsworth kinézetre szerintem teljesen rendben van, a hangja viszont fura de gondolom pár rész után már megszokja az ember.
-
stoon
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
[én még ezt szerettem nagyon] haverral náztük mindíg Al Bandi után jött a tv3-on
-
paatrick
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Tudod mi volt a fura? Mikor gyerekként néztem a TV-ben ahogy Carter őrnagy ott lebeg az űrben a giga oráj csillagkapu mellett és jönnek át a hajók. Rész vége. Következő héten a folytatás meg úgy kezdődött hogy Csillagkapu: Atlantisz
Universe-ről lehet találni infókat hogy lett volna a 3. évad. Hát jobb hogy nem lett. Szerintem az egész ott ment félre hogy behozták a "Földre kövezek" hülyeséget. Sima túlélő-felfedező sorozatnak kellett volna lennie
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Janaboy
üzenetére
Nálam örök kedvenc sz sg1 és az atlantis és noha baromi régen nem néztem újra őket, pl az atlantis lezárása kb belém égett, ahogy az utolsó előtti részben (ó Johnny Cash számok...már akkor is imádtam) szétküldik Atlantisz pozícióját aztán durr. Nem véletlen egyébként, elég hirtelen kapott kaszát a sorozat, gyorsan le akarta zárni a Syfy, sajnos.
Meg az sg1 jó néhányunknak bevésődött szerintem szombat délutánonként a tv2n
De ott is tetszett, ahogy az utolsó évadokban elszakadtak a goauldoktól és jött az ori. És Morena Baccarin ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajnálom, hogy mára kb kiveszett ez a minden részben máshol kalandozunk sorozatfelépítés úgy, hogy közben van egy többnyire halovány, csak ritkán kiélesedő átívelő szál. Azt gondoltam, hogy a strange new worlds ilyen lesz, de nem.
-
paatrick
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
1. évad 10. részében talán áttértünk alternatív valóságra (?) ami nem a TOS-hoz vezet. Rémlik ott valami ilyen kavarás.
Ha viszont nem akkor ennek a sorozatnak így nincs értelme mert sok dologban ellentmond a TOS-nak. Főleg Pike-Spock-Kirk vonalon.A 3 új film viszont logikusan hozta le hogy alakul alternatív valóság abból ami a TOS után történt, és indul újra az egész.
-
Lajmund
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Áhhá köszi legalább újra okosabb lettem. Mondjuk akkor meg a többi írásom lett volna bukó ha közben vàltok mert az ilyenkor elvész plusz fekete full a spoiler szöveg amiből semmit se làtok szinte sötét módba használva a mobilarénán keresztül használva. Az igazi problémák nem itt kezdődnek csak ez most jött ki. Köszi mégegyszer azért. Jelenteni nem akartam emiatt nagy dolgokat nem árultam el.
-
Pitterix
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Na, sikerült befejeznem. Azt kell mondjam, remek kis sorozat. Azt a bizonyos egy darab epizódot leszámítva végig élvezhető volt.
S, szerintem teljesen jó, hogy Morpheus halálával fejezték be.
Az utolsó epizód, olyan aranyos volt, kedves, szerethető.Megismerni a Halál másik arcát.
Szerettem, na.
-
stoon
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
Foundantion
és ha legyőzték az öszvért , mégis eljön a "sötétség"? mit fognak tenni a robotok ? az öreg cleon kicsumázza valaki? van kérdés bőven! Demezelt sajnáltam..... még a csóri nap cleont is..., de még él az ifjabb cleon akiről azt hitték hogy halott... #83716grizlisandor: nekem igazából csak a csapat bugyutaságával van bajom , maga a robot tök érdekes , bár az a sorozat amit néz.....pff
-
negyven2
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Tegnap jött szembe ez a random Reddit-es komment:
I love it how I love things and then come to Reddit to find out why they’re actually terrible
.
Én is ezt, illetve van amikor ennek a fordítottját érzem néha itt is...
De egy plusz dolog ehhez a kommenthez... ez nem az Alien sorozat subreditjében olvastam, hanem a The Office-nak, és egy olyan post alatt volt, ami eléggé negatív kritikát fogalmazott meg annak most spin-off sorozatával, a The Paper-el kapcsolatban.
Vagyis bár nem szeretném, de van egy olyan érzésem, hogy amikor majd itthon is elérhető lesz a SkyShowtime-on a sorozat, akkor majd az átveheti ezt a hangulatot az Alien Earth-től (aka. nem értem, hogy mit lehet szeretni\gyűlölni ezen a jó\szar sorozaton).
Én, aki már látta mind a 10 részt, azt mondom, hogy jó lett a sorozat, és simán oda lehet tenni - ha jelenleg még nem is a The Office fénykora mellé - de a Parks and Recreation elejéhez biztos... főleg meg hangulatra, karakterisztikájában, inkább ahhoz hasonlít. Viszont ez ténylegesen az Office világában játszódik, mert vannak karakterek (igazából 2, akit látunk, és még pár darab, akikről beszélnek), akik visszatérnek. Ugye Oscar az egyik, aki kvázi állandó szereplő itt is, de a másik kis cameo legen meglepetés az Office rajongóknak. Illetve ugyan az a dokumentumfilmes csapat is! És igazából az első 5. percben gyorsan tisztázódik, hogy miként kapcsolódik ez sorozat az Office-hoz. -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Janaboy
üzenetére
Nekem a szöszi meg a vörös tánca tetszett a legjobban, váratlanul jól sikerült. Nincs egy ligában a Strange New Worlds musical résszel, de a maga szintjén ez is profin volt megcsinálva.
#83596 Rigormortiis : a sprintelésről.... Nem az alien a noob, hanem az írók meg a rendező. Ekkora gagyiságot még nem követtek el, bár voltak erős próbálkozások. Szekunder szégyen az a jelenet.
-
stoon
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
volt 2 epizód amiután arra gondoltam , hogy ennyi, kukázom mert még a discowery alá is ment, de talán van még remény....
#83560Janaboy: szépen halad minden ...bár nem számitottam egy egész részes "visszaemlékezésre" de izgalmas és kielégítő volt, sok újatt tudtunk meg amit eddig nem!
én már csak azt nem értem hogy a "polipos"ember rögtön hívja a xenot ,de mikor a biztifőnök odébtessékeli , inkább a xenonak esik neki, ez azért érdekes!, meg a kiszabadulásánál mintha komunikált volna a vérszívok parazitákkal , hogy meg tudjon/anak "szökni" , és meglepő azért hogy nem rövidek a részek, elég sokmindent bemutatnak stb.... mondjuk egy kicsit zavaró ,hogy nem fejődnek szellemileg az androidok hanem megrekednek a saját tudati szintjükön....néha már túl gyerekessek is... [Mobland] nagyon kelette magyát a sorozat, későn este álltam neki , de beszippantott, másnap ledaráltam az összes fenmaradó részt. remélem lessz folytatás!
-
-
negyven2
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Én ezt értem, és én is tudok nem egy olyan személyről akik így gondolkodnak... de szerintem ez nem egy normális dolog. Mármint nem az, hogy minimális promóciósanyagot nézel az adott alkotásból hanem, hogy konkrétan 0-át (pl. csak annyit tud, hogy lesz egy Alien-es sorozat, és kész).
De ott van az is ha annyira kerülöd ezeket a dolgokat (előzetes, fényképek, promo anyagok), és az adott alkotásban lévő minden dolog spoiler neki, akkor lehet nem a legjobb dolog az internet, és egy sorozatos fórum. Pl. egy példa... valaki olvassa itt, hogy xyz sorozatból jön a második évad, akkor az egy spoiler lehet neki, mert pl. a főhős nem fog meghalni az első végén (vagyis valaki ezzel elrontotta neki azt, hogy izguljon a főhösért). -
Louro
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Ha már kirobbantottam ilyen off-cunamit.
Lehet valami 10/10, csak az a gond, amikor év elején azt írják valamire, hogy az az év filmje, sorozata. Lehetne úgy írni, hogy utóbbi 1-3 év legjobb krimisorozata. Hisz lehet egy hónap múlva jön egy olyan sorozat, ami azt is felülmúlja.Nekem ilyen a BSG, ami sokaknak unalmas, de nekem nagyon nagy ívű és jól építkező sorozat. Mások a Westworld-től és ott is repkedtek a 10-esek, de nekem fájt az első évad is.
Most, hogy újrázom a Stranger things sorozatot, imádtam az első évadot. De a másodiknál már érződött , hogy kellett valamit írniuk. 3. évad meg hát....(Itt tartok épp.) Persze jó kis hangulata van a sorozatnak, de azért vannak benne logikátlanságok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

van elég a backlog-ban így is
Igaz, én nem nagyon játszottam a játékkal/játékokkal, ideje lenne már elkezdenem.

Itt-ott azért bedobtak pár szörnyet is, hamár a sorozat neve Witcher, legyen már egy kis olyan harc is, de legtöbb esetben teljesen idegennek tűnnek a történet akkori jeleneteihez és csak nevetség tárgyává zsugorodnak.
Nekem egyelőre ez jóval gyengébbnek tűnik, mint az első évad.