Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco M3 - felújított állomás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Amúgy miért kell elengedni?
Úgy értem, hogy ez manapság már szorosan kapcsolódik a történettel, magával a sorozatnak az atmoszférájával sok helyen.Ez kb olyan minthogy valaki leírja, hogy a Dexterben túl sok a vér. Most már túl sok a vér. Túl sok a vér.
Vagy, hogy Debra túl sokat káromkodik. Hogy már megint káromkodik.
-
paatrick
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Hát ezt majd egy könyvolvasó elmondja ha szerencsénk van és van itt olyan
9 könyv van, ebből a 6 évad kb 6 könyvet dolgozott fel, sorozatban 100% nem lesz folytatása.
Hétvégén lehet elolvasom wikipédián a maradék 3 könyv összefoglalását, de a 7. már úgy kezdődik hogy 28 évvel telt el a 6. könyv vége óta... -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Vaják
The Witcher (2025)
season 4 finaleLátva a pontokat és az előzetes fikatengert Geralt karakterének Henry Cavill színészváltása során, én is szkeptikus voltam és előítéletekkel kezdtem neki... de egyetértek, ez nem Liam Hemsworth-ön csúszott el, hanem minden máson, kezdve azzal, hogy Ciri karakterét alakító Freya Allan már az első részben indokolatlanul
így ilyen erős kezdéssel tudtam, hogy sok jóra nem számíthatok. Aztán tetőzi ezt azzal, hogy csatlakozik a Patkányok (Rats) bandához, akik több játékidőt kaptak érzetre, mint a főhős Geralt, ami azért elég nyomasztó, tekintve, hogy a banda tagjai és kalandjai szimplán érdektelenek.bebuzul
A zene az a korábbi évadokból ismert, azokkal nehéz mellélőni, amolyan safe bet volt azok használata, és a kosztümök is rendben voltak.
A harcok szódával elmennek, időközben Ciri elég ügyes is lett (talán túlságosan is..?), alapvetően nem is azokkal a jelenetekkel volt gond, hanem kb. minden mással. Gyenge karakterek, érdektelen drámák, és túlnyújtott történet, unalmas párbeszédekkel és teljesen kizökkentő, indokolatlan musical betétekkel.
Itt-ott azért bedobtak pár szörnyet is, hamár a sorozat neve Witcher, legyen már egy kis olyan harc is, de legtöbb esetben teljesen idegennek tűnnek a történet akkori jeleneteihez és csak nevetség tárgyává zsugorodnak.
A boszorkányok és Yen mellékszála a másik idegesítő része a sorozatnak, ami sajnos elég nagy részét kiteszi az évadnak... de azért csak sikerült összehozni egy a végére Geralttal...szexjelenetet Szóval nem csoda, hogy Henry lelépett a sorozatból, és is azt tettem volna a helyében. Pénze van elég szerintem, így fontosabb volt a reputáció védelme, teljesen megértem.
-
paatrick
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Én anno úgy néztem hogy 2 részt naponta, aztán 4, aztán a végére 9 és nahát éjjel 3 van? Akkor még befér a lezáró rész

Tény hogy lassabb folyású de nézeti magát és pl sokkal több tetőpont van benne mint a Térségben, aminél csak néztem hogy WTF ez a rész miért is 9 pontos imdb-n

Na ennyit beszélünk róla, be is tervezek jövőre egy Battlestar Galactica rewatchot.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Janaboy
üzenetére
Invasion S03
Nekem sem igazán tetszett az évad. A legnagyobb bajom az írással van, tele van irreális, életszerűtlen helyzetekkel.
Feltehetnék vagy 20 miért kérdést, de inkább bele se kezdek.
Csak egy példa a legelejéről:el is hangzik a kérdés valamikor, hogy miért nem atomozták le a lezuhant űrhajót, valani olyasmi volt a válasz, hogy próbálták de nem sikerült. Később látszik, hogy dehogy probálták (nyoma sincs ilyesminek), simán elporlaszthatták volna az egészet a picsába, csak akkor véget ért volna a sorozat az évad első részében. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Janaboy
üzenetére
"Egyszerűen szar lett a sztori, gyenge, unalmas, ismétlés." - ez van akkor amikor a sorozat írói azt hiszik, hogy az alapanyagtól ők jobbat tudnak írni, meg, ügyesebbek is mint maga a szerző. Láttuk milyen jól sikerült a GOT 7-8. évadjában is(mondjuk ott legalább nem szidták a szerzőt, mint itt).
-
-
Narxis
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Én még csak az első résznél és már teljesen elvesztettem a fonalat, hogy ki kivel és miért, de ezt már egy kicsit az előző évadnál is éreztem. Liam Hemsworth kinézetre szerintem teljesen rendben van, a hangja viszont fura de gondolom pár rész után már megszokja az ember.
-
stoon
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
[én még ezt szerettem nagyon] haverral náztük mindíg Al Bandi után jött a tv3-on
-
paatrick
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Tudod mi volt a fura? Mikor gyerekként néztem a TV-ben ahogy Carter őrnagy ott lebeg az űrben a giga oráj csillagkapu mellett és jönnek át a hajók. Rész vége. Következő héten a folytatás meg úgy kezdődött hogy Csillagkapu: Atlantisz
Universe-ről lehet találni infókat hogy lett volna a 3. évad. Hát jobb hogy nem lett. Szerintem az egész ott ment félre hogy behozták a "Földre kövezek" hülyeséget. Sima túlélő-felfedező sorozatnak kellett volna lennie
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Janaboy
üzenetére
Nálam örök kedvenc sz sg1 és az atlantis és noha baromi régen nem néztem újra őket, pl az atlantis lezárása kb belém égett, ahogy az utolsó előtti részben (ó Johnny Cash számok...már akkor is imádtam) szétküldik Atlantisz pozícióját aztán durr. Nem véletlen egyébként, elég hirtelen kapott kaszát a sorozat, gyorsan le akarta zárni a Syfy, sajnos.
Meg az sg1 jó néhányunknak bevésődött szerintem szombat délutánonként a tv2n
De ott is tetszett, ahogy az utolsó évadokban elszakadtak a goauldoktól és jött az ori. És Morena Baccarin ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajnálom, hogy mára kb kiveszett ez a minden részben máshol kalandozunk sorozatfelépítés úgy, hogy közben van egy többnyire halovány, csak ritkán kiélesedő átívelő szál. Azt gondoltam, hogy a strange new worlds ilyen lesz, de nem.
-
paatrick
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
1. évad 10. részében talán áttértünk alternatív valóságra (?) ami nem a TOS-hoz vezet. Rémlik ott valami ilyen kavarás.
Ha viszont nem akkor ennek a sorozatnak így nincs értelme mert sok dologban ellentmond a TOS-nak. Főleg Pike-Spock-Kirk vonalon.A 3 új film viszont logikusan hozta le hogy alakul alternatív valóság abból ami a TOS után történt, és indul újra az egész.
-
Lajmund
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Áhhá köszi legalább újra okosabb lettem. Mondjuk akkor meg a többi írásom lett volna bukó ha közben vàltok mert az ilyenkor elvész plusz fekete full a spoiler szöveg amiből semmit se làtok szinte sötét módba használva a mobilarénán keresztül használva. Az igazi problémák nem itt kezdődnek csak ez most jött ki. Köszi mégegyszer azért. Jelenteni nem akartam emiatt nagy dolgokat nem árultam el.
-
válasz
Janaboy
üzenetére
Na, sikerült befejeznem. Azt kell mondjam, remek kis sorozat. Azt a bizonyos egy darab epizódot leszámítva végig élvezhető volt.
S, szerintem teljesen jó, hogy Morpheus halálával fejezték be.
Az utolsó epizód, olyan aranyos volt, kedves, szerethető.Megismerni a Halál másik arcát.
Szerettem, na.
-
stoon
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
Foundantion
és ha legyőzték az öszvért , mégis eljön a "sötétség"? mit fognak tenni a robotok ? az öreg cleon kicsumázza valaki? van kérdés bőven! Demezelt sajnáltam..... még a csóri nap cleont is..., de még él az ifjabb cleon akiről azt hitték hogy halott... #83716grizlisandor: nekem igazából csak a csapat bugyutaságával van bajom , maga a robot tök érdekes , bár az a sorozat amit néz.....pff
-
negyven2
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Tegnap jött szembe ez a random Reddit-es komment:
I love it how I love things and then come to Reddit to find out why they’re actually terrible
.
Én is ezt, illetve van amikor ennek a fordítottját érzem néha itt is...
De egy plusz dolog ehhez a kommenthez... ez nem az Alien sorozat subreditjében olvastam, hanem a The Office-nak, és egy olyan post alatt volt, ami eléggé negatív kritikát fogalmazott meg annak most spin-off sorozatával, a The Paper-el kapcsolatban.
Vagyis bár nem szeretném, de van egy olyan érzésem, hogy amikor majd itthon is elérhető lesz a SkyShowtime-on a sorozat, akkor majd az átveheti ezt a hangulatot az Alien Earth-től (aka. nem értem, hogy mit lehet szeretni\gyűlölni ezen a jó\szar sorozaton).
Én, aki már látta mind a 10 részt, azt mondom, hogy jó lett a sorozat, és simán oda lehet tenni - ha jelenleg még nem is a The Office fénykora mellé - de a Parks and Recreation elejéhez biztos... főleg meg hangulatra, karakterisztikájában, inkább ahhoz hasonlít. Viszont ez ténylegesen az Office világában játszódik, mert vannak karakterek (igazából 2, akit látunk, és még pár darab, akikről beszélnek), akik visszatérnek. Ugye Oscar az egyik, aki kvázi állandó szereplő itt is, de a másik kis cameo legen meglepetés az Office rajongóknak. Illetve ugyan az a dokumentumfilmes csapat is! És igazából az első 5. percben gyorsan tisztázódik, hogy miként kapcsolódik ez sorozat az Office-hoz. -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Janaboy
üzenetére
Nekem a szöszi meg a vörös tánca tetszett a legjobban, váratlanul jól sikerült. Nincs egy ligában a Strange New Worlds musical résszel, de a maga szintjén ez is profin volt megcsinálva.
#83596 Rigormortiis : a sprintelésről.... Nem az alien a noob, hanem az írók meg a rendező. Ekkora gagyiságot még nem követtek el, bár voltak erős próbálkozások. Szekunder szégyen az a jelenet.
-
stoon
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
volt 2 epizód amiután arra gondoltam , hogy ennyi, kukázom mert még a discowery alá is ment, de talán van még remény....
#83560Janaboy: szépen halad minden ...bár nem számitottam egy egész részes "visszaemlékezésre" de izgalmas és kielégítő volt, sok újatt tudtunk meg amit eddig nem!
én már csak azt nem értem hogy a "polipos"ember rögtön hívja a xenot ,de mikor a biztifőnök odébtessékeli , inkább a xenonak esik neki, ez azért érdekes!, meg a kiszabadulásánál mintha komunikált volna a vérszívok parazitákkal , hogy meg tudjon/anak "szökni" , és meglepő azért hogy nem rövidek a részek, elég sokmindent bemutatnak stb.... mondjuk egy kicsit zavaró ,hogy nem fejődnek szellemileg az androidok hanem megrekednek a saját tudati szintjükön....néha már túl gyerekessek is... [Mobland] nagyon kelette magyát a sorozat, későn este álltam neki , de beszippantott, másnap ledaráltam az összes fenmaradó részt. remélem lessz folytatás!
-
-
negyven2
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Én ezt értem, és én is tudok nem egy olyan személyről akik így gondolkodnak... de szerintem ez nem egy normális dolog. Mármint nem az, hogy minimális promóciósanyagot nézel az adott alkotásból hanem, hogy konkrétan 0-át (pl. csak annyit tud, hogy lesz egy Alien-es sorozat, és kész).
De ott van az is ha annyira kerülöd ezeket a dolgokat (előzetes, fényképek, promo anyagok), és az adott alkotásban lévő minden dolog spoiler neki, akkor lehet nem a legjobb dolog az internet, és egy sorozatos fórum. Pl. egy példa... valaki olvassa itt, hogy xyz sorozatból jön a második évad, akkor az egy spoiler lehet neki, mert pl. a főhős nem fog meghalni az első végén (vagyis valaki ezzel elrontotta neki azt, hogy izguljon a főhösért). -
Louro
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Ha már kirobbantottam ilyen off-cunamit.
Lehet valami 10/10, csak az a gond, amikor év elején azt írják valamire, hogy az az év filmje, sorozata. Lehetne úgy írni, hogy utóbbi 1-3 év legjobb krimisorozata. Hisz lehet egy hónap múlva jön egy olyan sorozat, ami azt is felülmúlja.Nekem ilyen a BSG, ami sokaknak unalmas, de nekem nagyon nagy ívű és jól építkező sorozat. Mások a Westworld-től és ott is repkedtek a 10-esek, de nekem fájt az első évad is.
Most, hogy újrázom a Stranger things sorozatot, imádtam az első évadot. De a másodiknál már érződött , hogy kellett valamit írniuk. 3. évad meg hát....(Itt tartok épp.) Persze jó kis hangulata van a sorozatnak, de azért vannak benne logikátlanságok.
-
paatrick
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Star Trek Strange New Worlds S3E1
Újranéztem hozzá a 2. évad utolsó részét, hátőőőő... azt éreztem mintha a rész harmadát kivágták volna. És ugyanígy folytatták a 3. évadot is. Mintha a sztori egy részét megint nem láttuk volna
csak jöttek a semmiből az események.Amúgy se volt egy nagy eresztés a rész, a 2. évadban már elindultunk a lejtőn lefelé, most rápillantva a következő részek imdb értékelésére ez már nem lejtő hanem egyenesen szakadék lesz
Kár érte az 1. évad tök jó volt.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Én hálás is vagyok a leállásért.
Ha volt egy kis időm, akkor végre nem a telefont nyomkodtam, hanem elővettem a be nem fejezett könyveket.
Egyébként a Hail-Mary küldetést is a fórumnak köszönhetem, nem is tudtam a létezéséről amíg itt fel nem merült, hogy film készül róla, én meg most letenni sem tudom a könyvet annyira jó.
-
markknight
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Nektem tetszett, egyben letekertem előző héten.
Egy dolog nem jött be, hogy megint belecsempésztek egy race swappot és ez már ki tudja hányadik ilyen húzásuk.. Daniel Hall-t Tomnak kellett volna eljátszania és erre marhára húztam a pofámat, még akkor is ha a Trónok Harcás szürke féreg (vagy tudja a franc mi volt már a neve) kedvelhető színész, meg jól is játszott. A mostani kiegészítő rész pedig nagyon kellemes volt. Nem éreztem szükségét, de lehet maradt még a perselyben aztán el kellett égetni a lóvét
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Bebörtönözve
Vis a vis (2015 - 2020)
season 1-2-3-4 finaleÉn ezt a sorozatot daráltam le míg a fórum haldokolt. 4 évad, az első nehezen indul (nem is értettem magas 7.8 pontos értékelést imdb-n), aztán folytatva a második és harmadik szuper évad lett, szépen bedurvult, csak úgy pörögtek az epizódok. A végső, negyedik évad viszont már kicsit esetlennek érződött, mintha nem tudták volna, hogyan is zárják le a sorozatot, az az évad már nem jött be így kicsit keserű a vége nekem.
Bár alapvetően Maggie Civantos a főszereplő és az ő szemszögén keresztül követjük a történések nagyját, ahogy halad előre a történet, úgy kap nagyobb fókuszt Najwa Nimri és milyen jól is, mert remek színésznő és jól hozta a karakterét, ahogyan a genyót alakító Ramiro Blas is.. a többiek meh.
-
Louro
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Ezért nem jó ekkora szünetet tartani. Ha nem nézem meg az S2 recap-et, akkor még a szereplők sem lettek volna meg. Ráadásul az S1 recap-et is meg kellett néznem, mert a sztori nem állt össze.
Túl sok filmet, sorozatot nézünk. Régen volt 2-5 sorozat és max ismételtek, ha épp nem volt mit adni. Nem volt ekkora katyvasz. Igaz nem kellene darálni a sorozatokat.

-
-
Narxis
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Szerintem király jelenet volt,
bemutattak egy rave-et a Star Wars-ban. Amúgy gondolom Mon Mothma itt kiengedi a gőzt mielőtt kinyírják a gyerekkori barátját, a lányát pedig egyelőre úgy tűnik, hogy "elvesztette" a kényszerházassággal. btw. itt a zene ha kell valakinek, szerintem nagyon passzol a Star Wars-ba: [link] Lehet csapatni.
-
negyven2
nagyúr
-
válasz
Janaboy
üzenetére
Dombon felfelé még oké valamennyire, de lejtőn meg futsz a
rakomány után avagy kiüti hátulról a ló lábát és együtt csúszik le mindenki gatyafékkel? 
Kíváncsi lennék nagyon, hogy a játékot nem ismerőknek mennyire ütnek a fordulatok? Ha már szóba jött a GoT, Ott volt rendesen sokk.akkor egyből a red wedding jutott eszembe. -
Louro
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
Oh, köszi a pontosítást. Sajna szerintem minden rész után fel fog merülni, hogy mennyire kalácsképű, meg mennyire nem copy-paste a játékbeli karakterrel. De, ha meg jobban hasonlító lenne, akkor a haja színébe kötnének bele.
Igaz játékkal nem játszottam, de hozza a különc karaktert. Ráadásul jól játsza, hogy miközben óvni akarja Joel, ő kamaszodik és kalandvágyó.
-
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Nem is értelmezhető a kérdés szinte... Ha alapul vesznek egy játékot és abból adaptációt készítenek bármilyen formában, akkor egyértelműen illik minél hűbbnek lenni az alkotáshoz.
Ha a játékban a lány izmos, mert a körülmények megkövetelik és az agressziója a történet szempontjából FONTOS lesz, akkor ne castingoljanak már be egy cukifejű csíra lányt.
Ha a játékban a főszereplő lány számtalan drámai helyzeten megy keresztül amit közvetítenie kell az arcmimikáival a néző felé, akkor ne egy betonarcú színészkedni képtelen gyereket castingoljanak be erre, hanem valaki olyat, aki egy kicsit is hasonlít a játékbeli lányra ÉS mellé még egy picit tud is színészkedni is. Itt, egyik se valósult meg, persze, hogy felháborodás van.
Tehát a kérdésedre a válasz: nem az a jobb, hanem az lenne az elvárt. Értem én, hogy van ilyen hogy alkotói szabadság, stb.. de annak is megvan a mértéke. Egy bizonyos szint után már önmaga paródiája lesz, mint ez a nyomottképű Ellie
Nyilván nem véletlen olyan a játékbeli karakter, mint amilyen - ha nem tetszik a sorozat készítőinek, oké de akkor csináljanak mást, mert ha ráteszik a nevét a sorozatra akkor jó volna ha legalább megnézték volna miről is csinálnak adaptációt, mert így olyan érzés mintha hallották volna hogy nagyon menő ez és akkor csinálnak egy temus walking dead-et belőle -
Tasunkó
őstag
válasz
Janaboy
üzenetére
A Playstationon is idegesítő volt a kiscsaj, de ott oscar-díjasan vezették ahogy fokozatosan megtörik az események alatt, és egyre inkább részvétet ébreszt, meg jellemfejlődése is volt. Az jó buli ha hasonlít, vagy ugyanaz mint a játékban, amolyan ziccer, hülye aki kihagyja. Ahol felfogták hogy mit kéne átvinni a filmbe, az a Fallout. De ez a kettő jó filmanyagok, a többi pl.Borderlands az csak megbukni tudott, mert annak a játékban is a B kategóriás posztapokaliptikus kliséfesztivál a sztorija, vagy a God Of War, úgyszintén reménytelen. Azt látni, hogy nem abban gondolkodnak mit lehetne abból az alapból csinálni, hogyan átírni, fejleszteni egy nagy műbe, hanem hogyan tudnák felmarketingelni az eddigi népszerűségét.
A 2. sorozatról azt mondják, Pedró viszi az összes jelenetet amiben megjelenik, abból sejthető hogy Ellára nem jól írtak, mert annyira azért nem rossz, hogy néha egyet el ne vigyen. -
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
Szerintem ez lényeges szempont, de nem szabad, hogy ez legyen a legfontosabb.
Mikor bedobnak egy szerepre a fanok egy random színészt, hogy hát tök ugyanúgy néz ki mint a karakter, miért nem ő játssza? Aztán utánanézek, és valóban hasonlít, ami tök jó, de világ életében ZS kategóriás filmekben alakított ZS kategóriás szerepeket. Akkor inkább játssza el valaki olyan, aki kevésbé hasonlít, de legalább el tudja játszani a megírt karaktert.
Ha ez a kettő összejön, hogy egy jó színész nagyon hasonlít a karakterre, persze az a legjobb kombó. Ha meg egyik sem.. -
Narxis
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Szerintem az a jobb ha nem ragaszkodnak foggal-körömmel az adaptációhoz mert a színészek válogatása is része az alkotói szabadságnak. Nyilván ez elsülhet jól is vagy rosszul is de a görcsös ragaszkodásnak én nem látom értelmét.
Aztán most sokan ki vannak akadva a Harry Potter sorozatnál, hogy Piton fekete lesz. omg és? Szerintem sokkal nagyobb baj, hogy amikor a Warner Brothers terveiről olvasgattam akkor szinte csak a reboot-ok és folytatások voltak, 0 új ötlet. Gyűrűk Ura, Harry Potter, Marvel és DC. Ezek lettek a filmek és sorozatok. Mondjuk sorozatoknál azért talán mindenki megtalálja a magának valót de nagyon dominánsak lettek ezek a franchise-ok.
btw. sok ember fejében szerintem ingyen "lakik" a woke mert mindent ebből a szemszögből ítélnek meg, nem is tudnak már woke nélkül gondolkodni.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Nos, a Hotel Reverie hosszú és unalmas, kiszámítható volt, aztán ott a férfi szerepére nőt castingolunk téma ami nálam kiveri a biztosítékot, stb stb.. Awkwafina se a kedvencem..
Ami a a Plaything-et illeti, láttunk már hasonlót és az is túl lassan építkezett, a lúzer anti-szoc kockával nem tudtam azonosulni mint néző, na a végén lévő katarzis is olyan felemás volt - nekem. De ha választani kéne a 2 rész közül, inkább a Plaything akkor már
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
A Plaything szerintem nem volt rossz.
A Hotel Reverie legnagyobb hibája meg szerintem a hossza volt. Kicsit megijedtem attól is mikor láttam hogy Awkwafina az egyik főszereplő, bármiben láttam eddig, piszok idegesítő volt. De itt szerencsére nem különösebben volt az. Valóban az évad leggyengébb része, de az előző évadokban akadtak ennél gyengébbek is. -
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

9 könyv van, ebből a 6 évad kb 6 könyvet dolgozott fel, sorozatban 100% nem lesz folytatása.

Itt-ott azért bedobtak pár szörnyet is, hamár a sorozat neve Witcher, legyen már egy kis olyan harc is, de legtöbb esetben teljesen idegennek tűnnek a történet akkori jeleneteihez és csak nevetség tárgyává zsugorodnak. 
Jobban is teszi, ez a rendező katasztrófa.
Dehát ilyen az amikor azt hiszik a több, jobb?
Nekem egyelőre ez jóval gyengébbnek tűnik, mint az első évad.