Hirdetés
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Ha érdekel a téma, mindenképpen próbáld be, akár TV-ben nézz bele, ma este, RTL Klub, ismét dupla rész lesz (bár az első kettőt is össze-vissza vagdosták, de belenézni elég). Lehet, hogy a későbbi részek jobbak, de én nem nagyon bizakodom, nekem elég volt az első kettő... Egy komoly, képregényes látványú/hangulatú/stílusú, átívelő szálas történetre kíváncsi lennék, de egy ilyen tucatnyomozós, amit képregényesnek akarnak álcázni, engem nem érdekel. Hozzá vagyok szokva a minőségi, kábeles sorozatokhoz, megválogatom, mire áldozok időt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spammer
veterán
Én csak az első két részt láttam a múltkor TV-ben, de az alapján ez csak egy képregény alapján készült, egyszerű, gagyi nyomozós, "leszámolok a rosszfiúkkal" sorozat. Képregényesnek nem nagyon nevezném. Nekem ezzel a körítéssel nem tudnak eladni egy 220. nyomozós sorozatot.
(#4096) mayday00: Az AXN nem gyártja, megveszik a jogokat és leadják TV-ben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gyors kérdés az Arrow-hoz.
Mennyire veszik képregényesre a sorozatot? Mert valamelyik újságban olvastam egy rész előzetesét és ott épp Deadshot-ról volt szó, aki ugye képregényes karakter. Vagyis ebben a világban mozog a sorozat, vagy random bűnözőket tesz taccsra a főhős?
-
mayday00
őstag
Hannibal sorozat mikortól indul?
IMDB szerint 2013 január.. -
gyuromoj
veterán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Fringe S05 SPOILERES
Utolsó 3 rész kellemes volt. Utolsó részben tetszett az 513-as szoba, ami ugye az epizódra is utalt. Ami jó volt még az a kocka megszerzésének jelenetei, tiszta Alien volt.
Mondjuk annak örülök hogy nem erőltették Peter-September klisét. Olivia jedi trükkje Windmark ellen tuti volt.
Lezárás várható volt, de Peter tekintete mint ha másról árulkodna.
Részemről tetszett a sorozat, de ez az utolsó évad valamiért nem kötött le végig. Hiányozni nem fog, de kellemes időt töltöttem a nézésével.
Amúgy se fognak soha olyan időutazós filmet/sorozatot csinálni ami teljesen logikusan folyna le, amíg meg nem valósul tényleg az egész.
Sajnos már nem nagyon emlékszek az előző évad végére, de tuti hogy ez az alternatív jövő csak egy részben volt benne. Nem értem miért ezzel kellett lezárni az egész sorozatot, miért nem volt jó az S04 befejezése?! -
gyuromoj
veterán
Fringe S05E07-10 SP LEHET
Peter érdekes volt amikor Observer-kedett, kár hogy olyan hamar vége lett. (habár nem lepődnék meg ha újra berakná a cuccot magának, vagy ki se vette volna) Ami pedig Donald személyét illeti, már sejtettem 1-2 rész óta.
Letolom a maradék három részt, remélem EPIC lesz a vége, mert kicsit már uncsi és totál nem erre számítottam az első évad után. -
Mikuland
tag
Ne már! Van 13.-k Célszemély?
Azonnal megkeresni, megszerezni és megnézni!
Imádom! -
gyuromoj
veterán
8.14 Trial And Error
KEVIN MEGFEJTI A TÁBLÁT – Kevin (vendégszereplő Osric Chau) megfejti a tábla jelentését, így megtudja, hogyan lehet bezárni a pokol kapuját. Elmondja Samnek (Jared Padalecki) és Deannek (Jensen Ackles), hogy a tábla szerint egy embernek teljesítenie kell Isten három erőpróbáját. Az első: megölni egy pokolkutyát. Sam és Dean vitáznak arról, ki teljesítse a próbákat.
Kevin Parks rendezte és Andrew Dabb írta az epizódot.
-
Mikuland
tag
Ezzel a Gólemmel, mintha a Bosszúállók sémája felé kanyarodnának, de nem volt rossz ez az Odaát rész sem.
-
gyuromoj
veterán
Supernatural S08E13
Úgy néz ki hogy fontos szerepet fog játszani az évad hátralevő ill. további évad(ok)ban a "raktár". Tetszett a "zsidó Hulk". Tuti lesz még szerepe a Thule-nak.
Következő rész végre újra a főszálat fogja boncolni. -
mayday00
őstag
válasz
mexicanraven
üzenetére
Első évad pilot- ját leszedem, megnézem

Nézek vagy 7-8 sorozatot egyszerre, ez a plussz 1 belefér

-
mexicanraven
senior tag
válasz
mayday00
üzenetére
Horror és dráma ha kategorizálnom kell, remek sztori, nagyon jó karakterek, váratlan fordulatok, az elsőt napok alatt megnéztem. El kell még mondanom azt is, hogy nem szeretem a rémisztő filmeket, de ezt részemről nem lehetett nem nézni, neked is ajánlom bátran!
Ha pontoznom kéne, akkor 10/9! -
mayday00
őstag
válasz
mexicanraven
üzenetére
Első évada milyen? Ezt a sorozatot még nem láttam. Horror?
-
mexicanraven
senior tag
Elkezdtem nézni az American Horror Story második évadát, az első 3 perctől kész vagyok, mindenkinek ajánlom, hogy megnézze!

-
mayday00
őstag
-
gyuromoj
veterán
1-2 hete megnéztem a Fringe S05 első két részét és azóta nem vitt rá semmi hogy folytassam.
Most este folytattam és 6.-ik részig bírtam, de most már nézhető lett számomra is. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, remélem ma/holnap végzek vele. -
mayday00
őstag
Retekklub mindent szarrá vág. Arrow-ot is jól megvágta, most a mentalistát--
-
chubii
senior tag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Legszívesebben lenyomtam volna rögtön az évadzárót is, de nem akartam reggel hulla fáradt lenni
Az előbb tudtam megnézni a 13. részt. Ütős lett. Jobban is tetszett, mint az előző évadzáró. Este már kezdem is a 4. évadot azt hiszem 
TWD közeledtével pedig : [link]

-
törölt tag
Hawaii Five-O az milyen sori?
Szokásos rendőrös epizódonként egy eset vagy azért tud ennél többet is nyújtani?
Mennyire jó a látvány és használják-e a DD 5.1-et rendesen a készítők?
-
kmarci25
veterán
-
mayday00
őstag
The Following
Idáig 10/8
Kevin Bacon-t amúgy is bírom

Pörgős, akció sorozat. Remélem a folytatásokban is hozza ezt a színvonalat.Mellesleg a RTL is megfogja vásárolni.
Elképzelem hogyan fogják ezt is megvágni mint az arrow-ot.Lesz belőle egy 20perces dráma

-
mayday00
őstag
Vasárnap folytatódik a Walking Dead

The Walking Dead 3x09 első két perce felirattal[link]
Természetesen 4-évad is már berendelve

-
feka007
veterán
válasz
rétisün
üzenetére
Okés, akkor mindenképp belecsapok. Egyébként jó volt az S1 is nagyon, mint film (különösen tetszett, ahogy oltják benne a homikat
), csak a frankensteines részeken kívül kb nem is izgultam rajta, nem volt meg az a horror érzet amit vártam, inkább dráma vagy psziho-triller lett sztem.
S02 viszont remélem már tényleg olyan beteg
-
mayday00
őstag
Person.of.Interest.S02E13
Fasza rész volt, egyre jobb a sorozat, kezd begyorsulni

-
spammer
veterán
House of Cards S01E01
Annyira még nem fogott meg, politikai thriller-szerűség, de Kevin Spacey és Kate Mara miatt folytatom, kíváncsi leszek, mit hoznak ki ebből.
Mivel Netflixes, akár darálható is, kint van az egész szezon, szóval ha nézi valaki, óvatosan a spoilerekkel!

-
mayday00
őstag
Zero Hour
ABC új sorozata premier Feb. 14,
webrip már kikerült belőle, megnéztem. Nagyon bejött!
10/8
Nézős lesz a további rész

(FX) új sorozata,
The Americans premier: Január 30
80-as években játszódik és két KGB-ügynökről szól, akik több évtizede élnek Amerikában, amerikaiként, miközben próbálják szolgálni az anyaországot.....10/8

Valaki látta őket?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
TazLeacher
üzenetére
A sok minőségi, szuper rendezésű és szereposztású, továbbá hatalmas népszerűségnek örvendő, a magyar valóságot bemutató sorozatok mellett nincs több hely, se nézői igény a műsorrendben ezekre a gyenge, nézhetetlen, mindenféle kitalált történetekkel operáló amerikai sorozatocskákra. Magyar embernek, magyar szart!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Andris837
üzenetére
Nem tudom, nem hiszem, hogy nézni fogom. Nekem a Homeland kimaradt, mindenféleképp meg akarom nézni, de nincs rá 5 évem, mire leadják szinkronnal. Ha meg már feliratosan kell megnéznem a végét, nem kezdem el szinkronnal. Az összes tetves sorozatot 100 évig húzzák. A Gossip Girl-ből azt hiszem 2 vagy 3 évadot adtak le, most zárult a 6. A Braking Bad-ből most kezdték a 3. évadot, amikor már az utolsó évadot tolják kint, Vámírnaplók is elakadt a 2. évadnál, amikor mindjárt vége a 4-nek....nem 10 év múlva akarom megnézni ezeknek a végét...Anno Lost/Szökés meg ilyeneknél alig volt csúszás, max. fél év. Itt meg nem gyakori a 2-3 év.
-
feka007
veterán
American Horror Story S01 - nem fogott meg túlzottan. Azért belenézek az S02-be
-
chubii
senior tag
Breaking Bad Se3Ep12:
Mi volt ez a befejezés ?
Mindig meg tud lepni ez a sorozat. Szép kis évadzárónk lesz úgy érzem 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha már BSG. A Blood&Chrome-t megnézte valaki? Van már összevágott verzió belőle?
-
leslieke
Jómunkásember
Caprica S01 teljesen más volt, mint a BSG, és sajnos a színvonalát se ütötte meg.
-
törölt tag
Last Resort:
Hát mivel elkaszálták a sorozatot kb. a felénél így már legalább számoltak az egésszel és jól lezárták a végét.
Aki ez miatt nem nézte meg mert félt, hogy Terminator féle zárás lesz az nyugodtan ugorjon neki mert nézhető mind a 13 rész
(Mármint kinek mi a lesz a "jó" zárás?
) -
leslieke
Jómunkásember
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Nem is lesz 3 millió része.
-
Andris837
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ennek nagyon örülök. Emiatt megéri majd bekapcsolni a TV-t. Heti egy rész lesz?
-
dokee78
félisten
A zöld íjászról véleményt kérnék.

-
mondomén
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Jól néz ki meg biztos nem könnyű, de azért nem lehetetlen.
Lendület... -
-
mephi666
nagyúr
válasz
üzenetére
na, tudom hogy ez film, de az íjászkodásnak vannak korlátai... gyúrhatja az ember magát rambóra is, de akkor is ki kell venni a vesszőt a tegezből, felhelyezni a húrra, célozni, lőni... míg pisztolynál/géppisztolynál pukpukpukpuk
edzettem amúgy régen hátra/vállra is elég sokat, de amit csinált a rúddal, ahogy emelgette magát, az tényleg kemény... szerintem megcsinálhatatlan... elég ha az ember a saját súlyát emelgeti, de hogy még dobjon rajta 20centiket sorozatban, az szinte kizárt#4026: ig iz tib?

-
TazLeacher
nagyúr
Homeland - A belső ellenség (február 18., RTL II)
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
üzenetére
apja meghunyt, nem?
na... majd megnézem a következő részt is... szerettem anno a robin hood filmeket is meg íjjal is tudok lőni nem is rosszul
elég közel áll hozzám az a fegyver, de ha választanom kellene, hogy tűzharcba mivel megyek, inkább egy mp5-öt választanék 
ui: amúgy az avatar sztorira tényleg pocahontas

-
-
C4mp3r
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
egynek elmegy szerintem, nezheto, de azert vannak nala sokkal jobbak. nalam nem jott elo a batman koppintas erzes, mert azert elegge kulonbozo a ket hos. most azon gondolkozom, hogy amig nem kezdodik a game of thrones ledaralom a spartacus evadokat

p.s.: a ferfiakat nem nagyon lehet megvenni egy kigyurt felsotesttel, oda azert kell tobb is

-
törölt tag
-
mephi666
nagyúr
válasz
Sátánné
üzenetére
este néztem, de nekem nagyon batman-koppintásnak tűnik
(gazdag gyerek eltűnik x évre, majd visszatér, álcának használja a gazdagságát, közben pedig a város álarcos igazságosztója lesz... stbstb)kollégának igaza van, nem lenne rossz olyan felsőtestet összehozni, mint a főhösnek
...ha nem lesz jobb dolgom, akkor nézni fogom a sorozatot, de így az első részek után nem támadt ingerem beszerezni azonnal az egész szériát és végignéznija meg, ami zavar kicsit: az íjász koncepció, modern bűnözők/fegyverek korszakában... szép, nemes fegyver az íj, de körülményes, nagy, lassú... oké, hogy film, de irreális akkor is
#4014: nem
nem vettem még a fáradtságot, hogy jobban utánanézzek -
TazLeacher
nagyúr
Mindkettőt folyamatosan nézem.
The Vampire Diaries: a mai kornak megfelelő. Kellemes kikapcsolódás szerintem, mi szeretjük. Vannak benne lapos részek, de abszolút jó, a látványvilág is kellemes (jó csajok
), meg úgy általában tetszik. Alapvetően nagyon jó szórakozás, Nina Dobrev meg külön plusz. A lányoknak meg Ian Somerhalder...True Blood: a Vámpírnaplók "suttyó" változata. "Reálisabb", nem annyira fényes és steril, de ennek a következménye a suttyósága. Olyan, mintha a szereplőket valami amerikai isten háta mögötti farmerbálon kaparták volna össze. Meg kellett néznem egy jó pár részt, hogy Anna Paquin-t ne akarja bofánb*szni egy lapáttal csak azért, mert megszólalt.Már a mimikájától is a hátamon felállt a szőr. Mondjuk Rutina Wesley-ben is kb. annyi nőiesség van, mint egy csomag százas szögben, mondjuk éles ellentétben a másik sorozat "feketéjével" Kat Graham-hel. Míg a "konkurensben" az erősebb nem is azért "jócsávós", a TB-ben mondjuk Stephen Moyer nem az a tipikus szépfiú. De ez úgy általában az egész sorozatra igaz. Sok szex, több vér, erőszak, szókimondóbb.
Nagy vonalakban az mindkettő kb. ugyan azt a sztorit viszi: egy nő, 2 férfi, vámpírok, vérfarkasok....stb. A melyiket? kérdésre szerintem mindkettőt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
THX infókat.

-
Sátánné
tag
Arrow - Zöld íjász. Valaki?
Néztem a tévében, eddig nem olyan rossz! A főszereplő viszi a prímet!
-
spammer
veterán
Vámpírtaplók tini szarság, CW csatornán csak ilyen elkurvult sorozatok mennek, kivétel a Supernatural, de ugye az is a béka segge alatt van már.
Jó, azért nem egy Tvájnyál szint, de nem is túl komoly, itt is fiatal vámpír, ember csaj, meg családok, bosszú, intrika meg a többi szokásos
A sunák jók, kb. ennyi 
Akkor inkább True Blood, bár abból nem sokat láttam (nem is érdekel igazán). Szerintem nézz meg 1-2 részt mindkettőből!

-
gyuromoj
veterán
True Blood abszolút nem tinis.
Van benne minden. Meztelenség, szex, csúnya beszéd, vér, belsőségek, végtagok, lények, poénok.
Átívelő szál van minden évadban, de semmi nyakatekertségre nem kell számítani.
Részemről abszolút ajánlott. Már 5 évad van, nyáron kezdődik a 6.
Másikról nem tudok semmit, de ha jól tudom akkor az inkább tinis.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A két vámpíros sorozatról mi a véleményetek?
The Vampire Diaries
True Blood
Mennyire tinisorozatok? OK hogy vámpírfilm, de véresek is vagy csak megy a picsogás bennük?
Epizódikus sorozatok? Átívelő szálak vannak? Bármi egyéb amit tudnom kellene róluk?

-
greenity
senior tag
TBBT S06E14 : ha nem is az az igazi fizikusos, de jóóó

-
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azonnal megkeresni, megszerezni és megnézni!
Imádom!

Janaboy