Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Witcher 4. évada kint van!
Na kíváncsi vagyok Liam Hemsworth-re. -
WayneGace
őstag
válasz
paatrick
üzenetére
Ez szerintem nagyon nem így van. Alapvetően az a probléma, hogy évadokon át felállítottak egy működő világot a saját szabályaival, kiforrt karakterekkel és egész egyszerűen már nem csak az utolsóban, hanem az megelőzőekben is egyre inkább semmibe vették azokat. Ezt még megfűszerezte, hogy a párbeszéd borzasztóan gyenge színvonalú lett, a karakterek még jobban elsilányultak, vagy amikor megfeledkeztek olyan apróságokról, hogy korábban egy hegy volt ott, most pusztaság van. De jól van az úgy, hátha nem emlékszik más se. Építkeztek, építkeztek évadokon át csak nem tudták átadni az épületet, mert soha nem készült el.
-
NyalokAA
senior tag
válasz
Big_Boss
üzenetére
77 éves az író és a The Winds of Winter-t 14! éve írja.A legutóbbi up to date ~75% volt.
Előtte 2 könyv között maximum 5-6 év telt el
és akkor hol van még a A Dream of Spring. Én évekkel ezelőtt feladtam a reményt . Esetleg , ha meghal és az örökösök eladják a jogokat valaki befejezi a félkész műveit , de az már nem az ugyanaz. -
bobalazs
nagyúr
ERŐSEN SPOILERES Slow horses S06 teaser trailer![ Módosította: radi8tor ]
-
fecaga21
senior tag
válasz
Tasunkó
üzenetére
Denerys megkergülésére szerintem
Misandei lefejezése adta a legnagyobb okot,ugye ki is mondta utolsó szóként “Dracharis” ,és hogy Cersei alábecsülte,hogy királyvár ártatlan lakóit használta pajzsként,hogy úgysem meri leigázni őket miatta. Az lehet,hogy Bran tapasztalt ilyen téren,megis a sorozatban megtapasztalhattuk,hogy a legkegyetlenebb,barbár vezetők a legerősebbek,mindegy,ezt már úgysem tapasztaljuk meg,de az tökéletes,ahogy a borítók is mutatják,hogy a vastrón üres,a hajsza amiért megy az egész sorozat végül senkié. Befejezesnek azért megnéztem volna legalább egy olyan jelenetet ahol elkapják Cerseit és Daneryshez viszik,esetleg egy végső jelenet Thyrionnal. A legszebb szerintem az lett volna ha a csatában az összes nagy név meghal,ne legyen igaza senkinek,és a sztori végleg lezárul, na de ez már nem a mi gondunk,amennyire felhúzták az utolsó részig a kedélyeket,pont olysn lagymatag,altató lett az utolsó rész.tényleg mondhatni kb a sorozat közepe a legjobb,sok szálon fut a sztori sok szereplővel,egészen a 7.-ik jó amikor már egybe ér a sztori. Mindegy,sejtettem,hogy snnyira nem lesz rám hatással,mint a Breaking Bad,vagy a spin offja a Better Csll Saul,de egynek nem volt rossz -
Tasunkó
őstag
válasz
fecaga21
üzenetére
Nem volt tapasztalatlan, elég sok jelenetet szenteltek a mellékszálának, Trónok Harca Spoiler
a színésznő meg csak jónősködött, a stáb meg azzal volt elfoglalva, hogy női szolidaritás, meg emancipáció, meg aléltek voltak a gyönyörtől hogy ez mennyie antipatriarchiális.ahogy a dimenziók közt ugrált, szóval addigra már 1000 éves volt a Brian, vagy valami ilyesmi, látta a jövőt, belelátott a fejekbe, szóval elég nagy kápó lett. Danerysnek megbolondulásának megalapozhattak volna, bár kapta az élettől rendesen, de a forgatókönyv sem szentelt ennek figyelmet, meg addigra mindenkit megkúrt a falon innen, jó nőnek már csakHavas John maradt,Sansa a testvére, és tekintve a családi hagyományaikat, jobbnak látta ha nem kísérti a sorsot. -
paatrick
őstag
válasz
fecaga21
üzenetére
Mert az utolsó évadra már mindenki tudta hogy az az utolsó lesz és 1000+1 teóriát gyártottak hogy kell végződnie, aztán mikor nem az ő teóriájuk jött be hanem egy faék egyszerű de az eddigieknek semmiben se ellentmondó akkor mindenki kiverte a hisztit.
Az egyetlen baja az utolsó évadnak hogy nem 10 részesre csinálták így elsietetten történnek benne a dolgok.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
fecaga21
üzenetére
Rengeteg jelenetre emlékszem, sokat újranéztem Youtubeon is, többször.
Nálam az éjszakai csata jelenetes rész is az egyik top, nagyon bejön a hangulata, fejhallgatóval, HDR monitorral kiváló.
Az utolsó részre viszont nem emlékszem. Le lett zárva, de addigra elfogytak az érzelmek, olyan semleges lett az egész. Örültem a végének, hogy tovább nem rontják. -
fecaga21
senior tag
Trónok harca befejező rész szerintetek miért veri ki a biztosítékot annyira?
Az valóban full logikátlan,hogy egy tapasztalatlan kerekesszékes fiú lesz a 6 királysag vezetöje,és a jelenet,hogy a segítök végzik a dolgukat,mintha mi sem történt volna az abszolút kiábrándító,a korábbi vezetőkhöz képest egy ilyen fiút porig taposnának,még Tomen sem volt királynak való,abba a barbar,erőszakos korszakba. Az,hogy Daneryst megölték az várható is volt az előző részből, hogy ellentmondott önmagának,hiába adták meg magukat,ártatlanokat ölt meg,maga is zsarnokká vált,a kerék,akit elakart pusztítani. Havas Johnnak kellett volna üllnie a végén a vastrónon szerintem,vagy talán ha a végső csatába mindenki belehal,az szep befejezés lett volna,mindenesetre az is jó,hogy végül senkié sem lett a vastrón. -
Laraxior
titán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Az inkább olyan 80-as évekbeli trash horrorra emlékeztetett engem, de a végén... nah, az már igazi volt
Nézem közben a Bates Motelt... 3. évad végefelé járok, ez a csávó kezd egyre idegesítőbb lenni ezzel a sok mamás nyekergéssel, pedig tök jól indult.
-
Pro Koryak
addikt
Na, 1. rész után, jó lesz ez az IT: Welcumi Derry sorozat!

volt...Születés elég premier pláne 
[ Módosította: radi8tor ]
-
Sonja
nagyúr
Nincs itt valakinek SkyShowtime előfizetése? Csak egy sorozat érdekelne, hogy valóban szinkronos vagy csak felirattal van (NCIS: Tony & Ziva).
-
freeland0806
aktív tag
válasz
Andris...
üzenetére
Persze. De szerintem meglehet ezt csinálni azért jól úgy, hogy ne legyen teljesen önismétlő. Legalábbis az első rész alapján én nem aggódom. Jó volt a tálalás.
Engem megvett. A könyv kitér a város múltjára sok-sok fejezetben részletesen és egyébként ez (is) hiányzik a filmekből pl. Erre egy sorozat megfelelőbb formátum szerintem. Csak ne csesszék el. Kíváncsi leszek a 2. részre -
Farkassacred
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Pont az tetszett benne szerintem, hogy nem egy generic cucc. Talán ez a művészies ábrázolás emelte ki őt számomra a szürke átlagból. Olyasmi érzés fogott el a nézése közben mint a Licorice Pizza és a Past Lives esetében, bár ők pont filmek. Ahogy említetted lehet jó lett volna egy hosszabb moziként is ez akár.
De a Netflix előtt is le a kalappal, hogy nem tolt túl semmit, minden a saját medrében haladt ahogy jól állt neki. Bár ide kellett a keleti szemlélet is szerintem. Valahogy zárkózottabbak sok esetben, de érzelmesebbek is egyben, legalábbis az alkotói részlegük alapján amit megismerhettem eddig ezt szűrtem le. 
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nyálas, érzelgős, felmenti a tetteiért, még a végén sajnálni kell. Nem brutális, alig történik valami, túl művészien adja elő. Ez belefért volna egy hosszabb filmbe.
-
Farkassacred
őstag
Túl sok érzelem (Netflix)
Az Ed Gein sorozat után pont egy ilyen terápiára volt éppen szükségem. Egy csoda ez a nyolc részes szösszenet.
Csoki készitésről, romantikáról, részben pedig dráma/vígjáték keveréke az egész. Mindegyikből pont annyi amennyi kellett bele, egy fizetős terápiával tényleg felér annyira odatették magukat a készítők.
A zenék is csodálatosak voltak, idén valszeg az egyetlen sori amiből még évekkel később is meglesznek a dallamok valahol a fejemben. -
Andris...
aktív tag
válasz
Narxis
üzenetére
Pont ezért jöttem ide, hogy erről kérdezzelek titeket, véleményeket olvassak. Én nagy King fan vagyok, és a vizuális átdolgozásokkal is sokkal kevésbé kritikus, mint általában az olvasóközönsége. Nagyon-nagyon vártam. Most fejeztem be az első részt. Ha önmagában nézem a produkciót, valóban teljesen rendben van, korszak, hangulat, stb. Viszont van egy olyan érzésem, hogy
gyakorlatilag megismétlik az eredeti sztorit, csak az akkori gyerekek szüleivel gyerekként? Más rémisztgetések, de ugyanaz a fősodor? Iskolai barátok, iskolai bully-k, könyvtárban nyomozgatás, etc.? Most akkor minden huszoniksz évente meg lehet játszani ezt a végtelenségig visszafelé az időben, csak a korszakot cserélgetve mindig egy korábbira? Nyilván egy részből nem akarok ítélkezni, csak egyelőre így látom.
-
Tasunkó
őstag
Stephen King amikor nem tudja befejezni a történetet amit elkezdett, akkor pouk a főgonosz. Nem csinál belőle nagy ügyet mint a Trónok Harcás csávó.
-
Narxis
nagyúr
válasz
freeland0806
üzenetére
Na az jó lesz, jó kis Halloween hangulat.
-
freeland0806
aktív tag
válasz
freeland0806
üzenetére
Közben olvastam mafabon, hogy október 31-én már jön is a második rész. Halloween alkalmából
-
Narxis
nagyúr
IT: Welcome to Derry S01E01
Ez komoly volt, nem vicceltek azzal, hogy horror lesz, szerintem jól hozza a filmek hangulatát. Akinek tetszettek a filmek azoknak mindenképp érdemes nézni. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
lemmy9
őstag
Én nem is értem ezt az Az őrületet. Totál ZS kategória, ahogy King sok "műve".
-
Tasunkó
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Az It-ből csak a címe rövid. A könyv is túl hosszú volt, meg az összes film is. Stephen Kingnek 20 perc után nem jutott eszébe hogyan tovább, és csak írt, írt. Az az egy nagyot üt, hogy a bohóc, mármint a hétköznapi, az valami hihetetlen szürreális figura, és képtelenség elhelyezni a hétköznapokban. Állandóan felveti a kérdést hogy ki Az a szembejövő őrült lakos az utcán, aki igényli őket. Azokról kéne egyszer filmet csinálni, akik imádják a bohócokat, azt megnézném.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Vissza kellett olvasnom, mert azt hittem Havas Henrikről van szó
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Vègül elvette feleségül Havas, a vöröst.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Köszi a választ.
-
Grave_444
nagyúr
Bohócos sorozat HBO-n már elérhető?
-
-
fecaga21
senior tag
Így befejezve a Trónok Harcát. Mondjuk kicsit megkéstem itt ezzel,de szerintetek jól döntött Havas John? Szerintem igen
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
A gyerekekből lesznek a jövő színészei.
Félelmetes amúgy, hogy a mai sztárok már szinte mind nyugdíjaskorúak és közel 70 évesen ugrál Tom Cruise motorokról, Morgan Freeman mondjuk 50 évvel ezelőtt is úgy nézett ki, mint most csak kevesebb szakálla volt.Na, hogy miket hagytak ki az Expanse-ből?
Pontosan már nem emlékszem, de anno minimum 4 dolgot számontartottam, amit jobban és jobban elmagyarázhattak volna, vagy lehetett volna belőle folytatás. Kezdve azzal a
fura anyaggal a hajón -
envagyok
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mobland
Köszönöm
-
fecaga21
senior tag
Basszus ebbe a Dexterbe titeket nem idegesit,hogy ez a Debra állandóan káromkodik?

-
paatrick
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ilyen befejezetlen sorozatokba már bele se akarok kezdeni. Az Expanse-ről azt hittem van vége, mivel az volt írva hogy előre tudták hogy az utolsó záró évadot készítik... meg azért 6 évadba már bele tud férni egy kerek sztori.
A látványnál valami nálad ment félre mert kifejezetten jól nézett ki, talán a Marsnál volt gagyi, de az űrhajók meg a harcok szépek voltak. És a fizika is a helyén volt.
A lényeg, még mindig semmi se ér a Battlestar Galactica nyomába történet felépítés szintjén.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SunMount3r
üzenetére
Hááát nem tudom. Expanse-nál az űrhajós sorozatokat nézve talán csak a Foundation néz ki jobban maximum.
-
SunMount3r
nagyúr
Pedig legfőképp a "külső" űrhajós jelentek azok voltak. De nem csak "pixelesek"', hanem überál gagyik is (robbanások, ilyesmi).
No, mind1...#84320 paatrick: Ha még egy kis "gyomrod" is van hozzá, akkor inkább ez, aha még nem volt meg: [link], sajnos csak 1 szezon, de az "adja". Kár, hogy befuccsolt a sorozatokkal a Google, lehetett volna ennek is folytatása... (Minden, ami szerintem (pl.) az Expanse-ból hiányzott, az ebben meg van).
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SunMount3r
üzenetére
"Gagyi SD, "pixeles" CGI "
Én nem tudom mit néztél és milyen minőségben, de lehet bármit mondani az Expanse-ra, de azt nagyon nem hogy csúnya, pixeles lenne a CGI.
-
-
The Terminal List: Dark Wolf
Gyengébb sorozat, mint az anyasorozat The Terminal List, de voltak nagyon jó pillanatai.
-
paatrick
őstag
The Expanse S1-6
Aki ajánlja ezt a sorozatot annak egy nagy barackot kiutalok a fejére
Hát mi volt ez?
1,5 évadig volt jó, onnantól meg 40 óra időpocsékolás. Semmi nem derült ki, tök feleslegesen vártam a végét.
Még röhejesebb hogy visszaolvastam és kiderült milyen kalamajkák voltak körülötte, meg előre tudták hogy a 6. évaddal vége lesz és ezt sikerült megalkotni "lezárásnak". -
KISDUCK
addikt
Ez a kedvencem tőlük, Michael Bolton oda teszi magát!

bobalazs:
Aha és van pár komoly társulásuk pl.: Akonnal meg Justin Timberlake-kel, de voltak sketch-eik is a legjobb talán a "The Shooting AKA Dear Sister" és a Saturday Night Live-ba is feltűntek talán, de utóbbiban nem vagyok biztos. Van filmjük is a Soha ne állj le a soha le nem állással.
szerk.: feltűntek az SNL-be a dear sister is oda készült -
bobalazs
nagyúr
Ti amúgy ezt a Brooklyn 99 beli
Andy Sambergről tudtátok hogy ezer éve még, csinált zenét is? Elég beteg.
Jizzed in my pants -
envagyok
veterán
Sziasztok.
Nem jut eszembe milyen sorozat jött ki hasonló tartalommal, mint a London bandái?
Egy évad van csak belőle, filmes sztár a főszereplő.
2 banda rivalizálásáról szól. -
Könnyed, szórakoztató akció sorozat, bosszúval, megmentéssel, gagyi autós-motoros üldözéssel, tűrhető verekedésekkel.
No és nyitott utolsó epizóddal. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Tasunkó
üzenetére
Ha rám gondoltál, mint az, aki a sorozatot ajánlotta a Murdaugh Death in The Family-t, akkor köszönöm!
Ide tartózónak érzem azt, hogy pár mondatot írjak ehhez a (mostmár) AD4MINATOR
fórumtárs és
VágniValó kommentjéhez.Nekem ugyanúgy tetszett a Task (A megbízás) sorozat, mint a felvetődött Murdaugh Death in The Family.
Semmi szenvedés érzetem nem volt.
Bár nem tagadom, volt itt-ott, ahol nem igazán pörgött, de attól számomra mégjobban "átjött" az egésznek a hangulata.
Én úgy gondolom, hogy az ellaposodó részek pontosan a dramaturg miatt kerülhettek bele, legalábbis bennem azok is kellettek a kellő mélységű átérzéshez, amelyek csak később ütöttek be nálam.
Teljesen bele tudtam élni magam a sztoriba, tetszett a rendőri, a "gengszter" és a családi szál is.
Én jó szívvel tudom ajánlani, aki egy kis akcióval dúsított, kellő mélységű drámát akar nézni.Szóval a Task sorozat értékelése részemről: 10/7,5
-
Tasunkó
őstag
10 Pontos Tipp volt a Murdaugh Death in The Family, valami nagyon jó, kár hogy nincs kint az egész évad. Patricia Arquette akkorát megy benne, hogy a karaktere viselkedését nézőként is kényelmetlen elviselni néha. Előtte nem sokkal néztem a méltán zseniális Succession-t, és akinek az után maradt egy kis űr, akkor ezzel jól be tudja foltozni, bár annak a könnyedsége nélkül és inkább drámai a sorozat, olykor elég mélyen kapar. A többiek sem maradnak el, végigpingpongozzák a nézőt a karaktereik megítélésével, akik bármelyik helybéli vállalkozónak elmennének, persze a befolyását egy államra kiterjesztő családról van szó. Nem tudom mi lesz a végéig, de a 4 részből már látszik hogy túlságosan értik a dolgukat ahhoz hogy ez elromoljon. Vannak keresztapás megvilágítások, a környezet felvételei gyakran szinte posztapokaliptikusan néptelenek, borúsak, mintha megjósolná az emberiség jövőjét, ha nem tér le erről a csapásról, amin a filmben taposnak. Alig várom a következő részeket, talán 2. évad is be van lengetve. Ez minden, ami a Yellowstone-ból kimaradt és semmi ami benne lenne.
-
KROK640
nagyúr
Dexter original sin / eredendő bűn :
Úgy érzem, hogy sokkal jobban sikerült mint a new blood. Ez a sorozat előzmény sorozat, de amúgyis sokkal közelebb van hangulatban az eredetihez, pörgősebb, izgalmasabb. Eredendően két idősíkban játszódik, a kora '70-es években Dexter születése utén nem sokkal, és az 1990-es években, a pályája kezdetén. Mindkét korszak kitünően van megcsinálni, és mivel a '70-es évek kapot egy enyhe sárga szűrűt mindig tudni, hogy éppen melyik idősíkban ját a történet.
Külön kiváló munkát végeztek az eredeti színészek fiatalkori verzióját összeválogatók, ugyanis 1-2 kivételtől eltekintve mindenki tényleg olyan mintha az eredeti sorozatban is ő lett volna csak fiatalabban. Különösen Angel Batista, Laguerta, és Maszuka volt remek választás.
A cselekmény szál izgalmas, sok olyan dologra fény derül, ami kezdetben csak "adott" volt az eredeti sorozatban.
Nekem az nagyon tetszett, és ügyesen lapították el a végét, (a nyolcadik rész körül azt hittem nem lesz idő befejezni), akár még egy évadot is megnéztem volna belőle, és mi tagadás ha a szigorú időrendet nézzük (az eredeti 2006-ban kezdődik) akkor akár 10 évnyi "tartalék" is van benne. Mindenestre így sem rossz, illeszkedik az eredeti sorozathoz, de mégis úgy lett befejezve, hogy akár folytatható is legyen.
Az eredeti Dexter sorozatot nagyon bírtam, és ez is tetszett, pár év múlva szinte biztos, hogy előveszem, akár az eredeti sorozat megtekintése előttre időzítve.10/10
-
pècsimunkás
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
-
Narxis
nagyúr
válasz
freeland0806
üzenetére
Nekem sajnos nincs időm a filmeket újranézni bár nagyjából emlékszem, főleg a másodikra. Ami miatt én várom az az, hogy ha jól csinálják ez olyan sztori amit jól fel lehet építeni és nem kell hozzá sok pénz vagy CGI. Ha jól tudom évadonként visszafele haladunk majd az időben? Az első évad 1962-ben játszódik, a 2. pedig 1938 lesz, a 3. 1908? Talán redditen olvastam erről.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Starlink
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Na kíváncsi vagyok Liam Hemsworth-re.
és akkor hol van még a A Dream of Spring. Én évekkel ezelőtt feladtam a reményt . Esetleg , ha meghal és az örökösök eladják a jogokat valaki befejezi a félkész műveit , de az már nem az ugyanaz.

Hát mi volt ez?

Janaboy