Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
"számomra ez vmi filozofikus elmélkedes..."
Nem teljesen értem, hogy mit szeretnél. A történet eddig adott, van amire van válasz, sőt, elég hamar kiderül szinte minden, van cél, a történések logikusak, koherensek, fel van építve. Sok választ, vagy történést a képek, jelenetek mutatnak meg, mesélnek el. Nincs benne kamu párbeszéd, ahol igazából kifelé mesélik el, hogy jaj, most mit is kellene gondolnunk, meg tudnunk.
Ha ezt tényleg 4 éveadra tervezte az író, akkor szerintem még elég korai arról beszélni, hogy pontosan mire kaptunk választ, meg ilyesmi.
-
envagyok
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére

Hányban volt kiadva?
Imdb linket tud valaki, 4 találatot is kidobott -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Erre a Der tag-ra én is adok egy like-ot!
Érdekes egy sorozat egy bankrablásról... -
la_cc
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Remélhetőleg a balesete sem hátráltatja Jeremy Renner-t a folytatásban, úgye 2 éve szarrá törte magát az ember.

https://24.hu/elet-stilus/2024/06/26/jeremy-renner-hoekebaleset-serules-felepules-edzes-gyuras/
-
Rigormortiis
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nagyon remélem, hogy nem távolodnak el a formulától, és maradnak egy in-house real time "reality" kórházas sori, ne menjnek világot megmenteni...
-
la_cc
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ez így tiszta, persze, de szerintem ebből akkor is sokkal többet ki lehetett volna hozni. -
la_cc
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Akkor
válaszolj kérlek, hogy szerinted miért is tette azt a főgonosz.spoiler tag-gel
Lehet nálam ment félre valami a story-ban, pedig direkt bevárom mindig az összes részt. -
válasz
dellfanboy
üzenetére
A felütés izgalmas, látszik hogy a showrunner több mint 100 X-akták részt is rendezett, de mostanra már csak nyűglődve nézem, látszik hogy csak időhúzásra játszanak, ami eddig történt az max. 4 részben elfért volna.
-
dellfanboy
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
ez kuka 2 epizód után...
fölösleges rá a szávszél... -
SunMount3r
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ez is megvolt már, valami más?
-
bobalazs
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Na fain, amazonon prime videon fenn van. Thx
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Egyszerű a recept, akkor nem nézed
Sárkányok házát spec én se fogom, semmire nem emlékszem belőle annyira érdektelen volt.Nekem ez, tréler alapján megér egy misét, aztán majd kiderül jó-e.
-
Farkassacred
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Köszi, pajti.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
dellfanboy
üzenetére
Alien Earth:
amúgy nem egy hülyeség, amit mondasz, ha behozzák azt a szálat, ami könyvekben szerepel (spoiler miatt nem írom le, melyikben), hogy génmanipulációval alien/ember/szintetikus hibridet készítenek belőle akkor még értelme is lenne. Bár annak nem sok, hogy factory módban alapból tud már kommunikálni velük, ez egy oltári nagy baromság. -
Ragnar_
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Én az Andor S2-vel voltam így. Attól unalmasabb SW cuccot életemeben nem láttam, pedig az S1 még jó volt és általában mindenkinek tetszett az S2. Részemről voltak benne értékelhető pillanatok, de SW-nak elég gyatra volt. Nem mondom azt sem, hogy minden SW cucc jó lett, de inkább legyen, mint ne.
-
freeland0806
aktív tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Vágom a Boyst, a Gen V eléggé kapcsolódik is hozzá és ez a második évadban is úgy látszik, hogy eléggé így lesz. Rögtön a 2/1 részben
megjelenik Csillagfény és elég fontos cselekményt indít el. -
Lajmund
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Mert úgy üt igazán ahogy kijött sorrendbe.
-
KurtCobain
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Dexter
Ha valaki először nézi, és elkerülte a spoilereket, akkor én az Original Sin-t minimum az eredeti sori 1. szezonja után ajánlanám.Azért az Original Sin egy pár dolgot el tud spoilerezni a fő sorozatból. Pl Dexter anyja halálának körülményeit, hogy volt egy tesója, aki diló, stb. -
Grave_444
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Akkor mi értelme, hogy nem nézted? Semmi.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Úgy biztos lehet véleményt alkotni.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
dellfanboy
üzenetére
Tuti cliffhanger lesz az évadzáró, aztán majd a nézettség eldönti lesz-e folytatás.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Szerintem attól függ gyilkol e, hogy mibe tud bejutni, emberbe jutna, lehet jobb képességei lennének, mint az eddigi macska meg bárány. 
De ettől független azis lehet tényleg van annyira intelligens, hogy amúgy nem is gyilkológép, csak épp nem tud kommunikálni az emberekkel. Szinte biztos amúgy, hogy lesz ezzel a polippal még valami, mert gyakran szerepel... valamire ki fog futni a sztorija, amíg ki nem purcantják végül. -
envagyok
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Kodit használok, de nem ez a gáz, mert az is tud eltolni.
Viszont folyamatosan csúszik.
Ismer valaki jó verziót jó felirattal, mert akkor megkeresném. -
negyven2
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Dehát a 'The Bear' az nem dráma, hanem komédia sorozat... legalábbis, ha díjakra kell jelölni

-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Könnyed, rövid sorozat, 8x~20 perces részekkel, nem tudom mit lehetne többet kihozni a formátumból. Jah de úgy hívják Mr Inbetween.
-
paatrick
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Fallout van ami játékból készült. Illetve A visszatérők / The 100 van még ebben a témában, bár az első évad félig szex,szerelem központú
de utána beindul. -
.LnB
titán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Jó terjedelmes kritika. Persze itt bőven kitérnek a sorozat politikai, és anyagi dolgaira is. De szerencsére nem húzzák le e miatt. Sajó elég jól összeszedte magát erre a kritikára. Mert benne meg meglett volna a veszély, hogy direkt nagyon lehúzza.
Egy kis színes a témában: [link] -hvg.hu

#81120k-adi
Nálam kevesen nevettek jóízűbben azon, ahova a GoT jutott az utolsó évadaira.
-
stoon
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
megnéztem az első két részt ...kicsit lassú de még csak a 2. rész . DE akkora cliffhanger
a vége -
válasz
dellfanboy
üzenetére
Daredevil: Born Again S01.E01-E02
Nem emlékszem már kristálytisztán az eredeti sorozatra, annyi rémlik, hogy nagyon tetszett és mintha pörgősebb lett volna, ahhoz képest ez lassabb lett. Nem akarok spoilerezni de azért ez inkább egy soft-reboot-nak érződik miközben persze nem lett eltörölve a régi sorozat teljesen. Nem véletlen az S01 és nem S04 csakúgy mint a Doctor Who esetén ahol nem akarták magukra haragítani a fanokat viszont valamiért úgy érezték, hogy nem lehet közvetlen folytatás se ahogy a Disney-hez kerültek(?) a jogok. Rengeteg a merengés, Matt Murdoch elveszettebb mint valaha bár persze ez érthető csak fura. Fisk arca is szép lett ahhoz képest, hogy az Echo-ban, hogy nézett ki. Btw. tegnap a maradék 3 részt egyszerre néztem meg abból a nem valami jó sorozatból csak azért, hogy nehogy valamiről lemaradjak de kb. semmi értelme nem volt.

A brutalitás szerencsére maradt, azért én bizakodó vagyok, nem tudom hány rész lesz még de az első rész különösen és egy kicsit a második is arról szólt, hogy felvezesse a dolgokat.
-
Tasunkó
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
A Daredevil az tényleg nagyon jó. Lehet az elején kell egy kicsit szokni a szuperhős témát, de nagyon tetszett hogy a végére megértettem a Daredevilnek ezt a megbocsátó filozófiájának az érvényességét, ami az elején idegesített. És ez vonul a háttérben több sorozaton keresztül, hogy a lelkizéssel nem süketelnek, de tényleg van alapja, zseniális sorozat.
Ja, nem néztem meg a linket, akkor van új, ez jó hír lehet. -
S e t h
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
748 szavazat?
Fog ez még lejjebb menni. -
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nem vagyunk 1formák.
Nekem tetszett, így bemutató alapján. S meg is fogom nézni.
Azt, ha nem jön be, akkor így jártam.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Lost utolsó 2 rèszèt nèzem az első èvadnak. Eddig tetszett.
Nemrèg írták, hogy kèsőbb gyengèbb lesz.
Meglátjuk... Eddig tetszik.Sopranos: nem èrtem sem az IMDb számot, sem a Port.hu- s sem. 1-2 ève neki álltam, de egy kínszenvedès volt számomra is.
Règi sorozat, nemrèg láttam, ès tetszett is: Smallville.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Lemaradás, most kezdtem csak
-
wolf88
aktív tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Szinkron van hozzá.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Én csak a Vinyl (2016) című sorozatról tudok, abban benne volt a keze. Sajnos egy évad után elkasználták. Bár nagyon régen láttam, most hogy mondod majd újráznom kéne.

-
Yodamest
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Mármint, hogy 8.8-ra tennéd a morningot? nem volt teljesen érthető.
Mivel én váltig hiszek a pontozásban, így akkor 8.6-on tényleg baxónak kell lennie a sorinak, fel is jegyeztem magamnak. -
Yodamest
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Tyű, akkor komoly lehet, ez azért nagy kijelentés.
-
paatrick
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
A netflix biztos nem jól jön ki belőle látva a külföldi visszajelzéseket a videóminőségről
Tysonék meg vígan számolgatják a milliókat.
-
Tasunkó
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Róla csak a The House That Jake Built jut eszembe. De az nem sorozat, így off, viszont Lars von Trier. Na ezt meglesem, kösz a tippet.
-
pekoka
tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Az a baj, nincs szinkronosan. Olvasni meg manapság nincs kedvem már. Mármint feliratot.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
#79241dellfanboy, #79242Skynet258
Köszönöm szépen, bele sem kezdek akkor.
-
stoon
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
még nézz meg egyet

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ja nem ér 8-at szerintem sem.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
KODI
-
paatrick
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ha nem nézel netes streamet akkor felejtsd el a VLC-t. Fentebb írt MPC-HC magában le fog játszani szinte mindent, és sokkal kevesebbet eszik. (Jó mindent lejátszó de minimál megjelenésű lejátszó még MPV. )
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Csak az MPC-HC. Vagy K-Lite Codec Pack Standard, ha szeretnél customizálni, ez felrakja az MPC-HC-t is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
dellfanboy
üzenetére
Gépet újraindítottad? Nem kikapcs és bekapcs, hanem újraindítás.
Nálam pont tegnap bugolt be úgy hogy se YT se VLC-n nem volt hang. -
WayneGace
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Harmadik részben, hogyan
haltak meg a nők? Ok. Tűz van, ami valamilyen oknál fogva lángba borítja a sziklákat. De egy helyiségben a földön fekvő "boszorkányok" miben haltak meg? Nem voltak összeégve. Füstmérgezés? Emiatt ivott a jedi mérget? Vannak ott gondok. Mae: "Támadj rám teljes erőddel" Közben szinte tehetetlen. Erősen leépítik a jedik nimbuszát. Bár nem tudom mennyire volt, van még meg. -
Pro Koryak
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ha ez nem lenne benne, akkor is egy nagy határ ... mint az utóbbi pár év SW sorozatai, kivéve talán az Andor, ami valamennyire azért felnőtteknek készült.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ez a Sugar tényleg mindfuckos lett a végére. Simán ledaráltam ma, nézhető. Folytatást is el bírom képzelni, nem tudom hogy lesz e.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Bakker, most értem el a Sci-Fi -s részhez, nagyon váratlan volt.
Remélem a végére teljesen lerombolják, az eddig kialakult pozitív véleményt!?
-
KISDUCK
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nálam betalált, jókat röhögök rajta. A 2. évad elejen vagyok, de az szerintem még jobb lett
-
Ellia
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ezzel a tempóval kb. meg 10 évadna tartalom lesz.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Az első Fallout játékok, talán az 1-2 nem akció játék volt. 2D, vagy 2D izometrikus és körökre osztott volt. Szóval a 3-tól lett akciódús, bár én pont csak az első kettővel játszottam. Talán azok még DOS alatt futottak. Amúgy storyban és gameplay-ben is kimagaslóak voltak.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
dellfanboy
üzenetére
Talán a 76 a legakciódúsabb, de azért nagyon messze van egy Doomtól.
-
myckey
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Jó lett a One Piece Live Act adaptáció
Szuperül megoldották a helyszíneket, a képességeket karaktereket...Remek a látványvilág, és az ismerős dallamok is visszaköszönnek.Ajánlom japán hanggal, mert azzal sokkal jobb, teljesen máshogy adja vissza . Komolyan !
-
mephi666
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
nem feltétlenül cliffhanger

úgy is lehet értelmezni, hogy a főszereplő kiszívott szemű alteregója a régen űrben hagyott orosz csajhoz hasonló sorsra jut
...majd időnként "visszanéz" 
-
totron
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ez egy jó scifi. Számodra mi a scifi? Ideje megtanulni élvezni a természetes ízeket, cukorral és nátrium-glutamáttal mindent el lehet adni, az nem ér, úgy nem ér. Kialakult talán egy kis eleve fogalomzavar.
-
stellaz
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Itthon a tanulóknak jár a tb, egyébként meg havi 5 ezer forint, ha valaki tartósan munkanélküli. Azért az messte van a 140 dolláros szemcsepptől.
-
Major Lion
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
A kinti fizuhoz kepest. Ne a manhatteni brokerekehez meg a silicon valley-s fizuhoz hasonlitsd hanem az egyszeru emberhez, nem veletlen hogy 30 millio embernek nincs is, es ne is a magyar egeszsegugyhoz hasonlitsuk az allapotat hanem mondjuk a nemethez vagy a danhoz.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Persze, ha jól keresel, akkor jó az amerikai egészségügy. De átlagember számára szívás. Igen, az Obamacare nagyon jó példa a kirakat-intézkedésre. Usákiában mindenki annyit ér, amennyije van.
-
D28
tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Azt látom én is csak hát az 1 rész nem 150.
Érdekes, hogy sehol semmi.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
nem tudom miről beszélsz "magyarba", HBO elég rég óta van itthon
fals vagy nem szerinted, de ők nyilván azokat az adatokat nézik és nem a wikipediat és mivel náluk is a pénz a legfontosabb szempont, nehezen hiszem el ha teljesen fals lenne az adat, hogy az alapján már be is rendelték volna a kövi évadot -
válasz
dellfanboy
üzenetére
értem, wikipedia
[link] -
Bad Pritt
félisten
válasz
dellfanboy
üzenetére
Az egész True Detective szar, ugyanez a diskurzus zajlott le a második és harmadik évadoknál is, az első lett csak épkézláb a két jó színésznek hála.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ilyet nem szabad írni, mert hát ez a trú detektiff sorozat és akkor jó!
Szerintem és tök gáz.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Megértem a kaszát. Spec én magamat kínozva, a következő résznél döntöm majd el hogy hetente nézem, vagy kivárom a végét és egybe lepörgetem. Mostmár akkor is végignézem ezt a borzalmat. A düh csillapítására meg ott a The Long Shadow.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
A True Detective legutóbbi része nem gyenge vagy ergya volt, hanem kiborító és nézhetetlen. Olyan erőltetett, mintha magyarok próbálkoznának sorozatot csinálni.
Ehhez képest a 2. évad komolyan élvezhető volt, hiába kliséhalom. -
válasz
dellfanboy
üzenetére
Már épp törölni akartam a hozzászólásokat, aztán rájöttem, hogy ez nem a vicces képes topik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
dellfanboy
üzenetére
Facebook most dobta fel.

-
la_cc
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
RDR?
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Amúgy YT-n is nagyon jól megfigyelhető, hogy sok vlogger esetén direkt húzzák az időt és lassabban beszélnek, stb., rengetegnél bőven jó a 1.5x sebesség, sőt van akinél a 2x is sima... lopják az ember idejét mindenféle snitekkel meg, meg sokszor totál másról pofáznak mint a téma csak hogy kitöltse a - gondolom algo által elvárt - ~10 perc / videó időt
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Amúgy durva így leírva de a 6-10 perc egész reális sokszor, ugyanis a "mi volt előző részeben pár perc, és a stáblista is sokszor jó pár perc, ha netflixes akkor mindenféle szinkronhangok kilistázása, stb... szóval azért le lehet csípni jó pár percet egy 40 perces részből lesz 30
1.2 vagy 1.5 esetén még kevesebb
-
tzimash
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Egyszer kipróbálom, de én képes vagyok visszatekerni, ha egy szót nem értek

-
Tasunkó
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
De beletekerésnél a beszédhang törpös lesz, nem?
-
paatrick
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
"orankent 6-12 perc "sporolas" soriknal nekem boven jo. es nem maradok le semmirol."
Ha meg se nézed akkor már 40 percet spórolsz
-
Oldfoksz
tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ezek szerint nem igazán van választék....

Kösz! -
VIPowER
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ráadásul
Doctor Who-val, aki sosem kefél. Hogy csábíthatta el? 
[ Módosította: vond ]
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
+1
-
CharlieDrop
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Könyvben másképpen volt?
Csak azért kérdezem, mert nem olvastam.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Az igaz, de én 2023-ban láttam őket.
-
fecaga21
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nem tudom, pl a Kartell ura , vagy Pinkerberg meséi
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
A magyar címfordítással nem az a baj, hogy pontatlan, hanem hogy szekunder vagy lehet már inkább tercier szégyent okozó szlenget használ. Lásd még:
Lassíts, Főcsődör! Az ilyen tuti bukszák nem flangálnak pasi nélkül!
-
mephi666
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
az alap lezárást elrontották rendesen, majd gondolták csinálnak egy normálisabb lezárást és még jobban elszabták
...szerintem -
basaharc502
aktív tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Én is nézem a Reacher S02-t, de már az első évad se volt valami hű de nagy durranás. A 2. évadban sajna olyan szupererővel ruházták fel a főszereplőt, hogy lényegében a sorozatnak akár Superman is lehetne a neve, mert teljesen mindegy milyen szituáció van, hányan rontanak rá, milyen fegyverekkel...Reacher barátunk sérthetetlen, golyóálló és, hogy stílusos legyek egy t-1000-est is simán lenyomna puszta kézzel.
Teljesen a 80-as évek akcióhőseit vették alapul a készítők, akik hadseregekkel bántak el egy tárral és piszollyal, majd még azért 60-80 embert szétvertek.
Ezzel az a baj, hogy mára ez kínosan röhejes, másrészt pedig tudhatjuk, legyen bármilyen jól megírt egy rész, úgysem törénik semmi izgalmas mert mindig mindent túlélnek. -
Pro Koryak
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
"nemtom s1 magasra rakta a lecet"
Nincs még április1-je. Sajnos egy b-kategóriás tévésorozat szintje. 5 percenként valaki megjegyzi mekkora drabár állat ... stb. unalom. Egy normálisabb pontja van, a néger nyomozó története...
-
whiskeys
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Szerintem is eléggé laposra sikeredett....
-
madgie
titán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nem tudom, mire emlékeztek az s01-ből, pont ugyanez a ponyva volt az is, nem is vártam többet a folytatástól, azt meg jól hozza.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Lehetséges amúgy. Vagy az is lehet, hogy "emberibbnek" akarták bemutatni a csajt, nemcsak egy hideg terminátor ügynöknek.
Bármi is az indok, teljesen felesleges volt húzni az időt azokkal a jelenetekkel. Nem értem miért kell megjátszani magukat, úgyis tudjuk, hogy ölni mennek..... -
Major Lion
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
-
S e t h
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Úgy lehet 8,4 hogy 10 emberből 8,4-nek bejön.
Te vagy a maradék másfél. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Azért 8.4 imdb-n a Warrior mert.... jó.
Igen, van benne erős cinemax hatás -
bobalazs
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Igen, most hogy az évad összes része kinn van, így érdemes már nézni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
dellfanboy
üzenetére
LA már nagyon lepukkant. Persze ha nem Hollywood hills-t nézzük.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
dellfanboy
üzenetére
Film lesz, nem sorozat.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
de miert pont parizsba, francia foldon kotott ki?
Pedig eléggé racionális döntés: az átlag amerikai nézőnél kb. az egyetlen európai ország és azon belül város, amiről nagyjából tudja, hogy merre lehet...

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Szerintem felesleges megerőszakolni egymást a saját igazatokkal, kinek ez, kinek az.. Jó, hogy lehet válogatni.
-
Lajmund
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Én is tudom hogy jobb általában az eredeti de mivel nem vagyok perfekt angolból így én is jobban szeretem a szinkronost. Feliratot szintén nem szeretem mert olyan amikor egy nagy keblű nővel beszélsz nem lehet két helyre figyelni rendesen.. Sok sorozatot néztem felirattal de annyit nem ad az eredeti hang az esetek többségében hogy ekkorát rontsak a vizuális élményen...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Tudom, de "sajnos" nem egyedül nézem, így muszáj a szinkron.
Egyébként a Dexter hangját kifejezetten eltalálták.(sajnos meghalt már a szinkron színész, ha jól emlékszem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jogász topik
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Flipper Zero
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Arany János - Kapcsos könyv
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lehet nálam ment félre valami a story-ban, pedig direkt bevárom mindig az összes részt.
Sárkányok házát spec én se fogom, semmire nem emlékszem belőle annyira érdektelen volt.
Janaboy