- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon szerethető karaktereket kaptunk benne. Az egyetlen, aki kiverte a biztosítékot, a végén ő is milyen jó fej volt
Szerencsére mindenhol mocsok népszerű, készül a második évad és nem bánnám, ha jogok terén megegyeznének a Crichton örökösökkel és akkor legalább lehetnének benne cameók
-
Igen, részben erről van szó, ezért semmitmondó a Rotten értékelése, mert ott csak annyit írnak, hogy teccett-e. Másrészt az ottani "kritikusok" nem a művészeti érték alapján adják a pozitív értékelést, hanem hogy megvan-e az összes checkbox a forgatókönyvben meg vannak-e token karakterek. Ha nincs, akkor negatív az értékelés.
Ezért nem támaszkodok újságírói véleményekre ha filmről vagy sorozatról van szó.
-
BITBOYS
addikt
Számomra is, ezt így kell kezelni. Az akkor volt és azoknak szólt akik be tudták fogadni azt a látványt, hangot amit nyújtani tudott. Mert ugye akkoriban még friss élménynek számított a cgi megjelenítés és a dolby digital hangzás. Moziban pl. godzilla léptei kiszakítottak a mélynyomót, a térbeli hang pedig fülkápráztató volt. A történetet nem is igazán kellett komolyan venni
Szerintem -
-
|AP|
veterán
aztán majd én is felháborodok, hogy mennyire nem hasonlít a kiscsaj
Amúgy viccet félretéve tényleg nem tudom. Ha a sorozattal kezdek, akkor nem lesznek elvárásaim és lehet jobban fogom élvezni, de akkor meg a játék nem lesz akkora élmény.
Fordítva meg valószínűleg én sem tudnék elvonatkoztatni és állandóan menne az összehasonlítgatás -
paatrick
őstag
A "my love" kedveskedő megszólítás, ha idősebb mondja fiatalabbnak a családban akkor kb mondhatja a szerelmének, lányának, unokájának is.
És mivel csak Renirának mondta el atűz jég jövendölést, így ő biztos azt hitte hogy a lánya van ott, meg előtte nap mutatták be neki az új unokákat aki Egon nevű. Tehát rá gondolt és nem a fiára. -
Bad Pritt
félisten
-
KISDUCK
addikt
Hát én is csak az első 3 részig jutottam, de itt eddig csak simogatás meg csók volt. Mondjuk én felkészítő példának a Spartacust mondtam volna, mert ott mindenki mindenkivel is csinálta. Evan Peters alakítása eddig kemény, nem lepődnék meg ha csurranna-cseppenne neki ezek után valami zsírosabb szerep.
-
S e t h
nagyúr
Ismerősnek ajánlottam azzal, hogy ez a sorozat kitép egy darabot az ember lelkéből. Ha családos, akkor nagyobb darabot, de ha lánya is van, akkor össze is töri. Új értelmet nyert a dráma fogalma,, nálam is 10 pont, színészi játék, a karakterek eltaláltsága, a történet, a zene meg, nos, ez velem marad örökre. Igen, kislányom van.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest