- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watson25
tag
Gingerbread alatt az opera mini tökéletesen működik,de jb,és kitkat-en viszont ha memóriába kerül,majd újra felveszem,akkor fekete képernyő fogad.
Van erre valami megoldás?Mert csak ez tart vissza,hogy felrakjam a SlimKat 2.5 RC1-et. -
Watson25
tag
Fölraktam a legujabb Tiger romot.Szépen fut, gyors, szinte minden program fut rajta amit használok, kivétel a poweramp. Másnál is így van?
-
Watson25
tag
Wipolni szerettem volna az aksit,de eltünt ez a menüpont.6.0.3.0 recovery-m vam.
-
Watson25
tag
Mackay kernelhez van valami cucc amivel lehetne állítgatni?
-
Watson25
tag
@-Rom-ot használok tegnap óta,wifi problémám nekem sincs,működik minden.
A százalékos akumlátorkijelzést a státuszbáron hol lehet beállítani? -
Watson25
tag
Elite 14.1 v4 romon a dpi-t hogy lehet növelni?
-
Watson25
tag
válasz
radicspeter1 #11564 üzenetére
Csak attól félek ha rámjön a romolhatnék,hogyan odinozzak?Vagy menjek át a szomszédba?
-
Watson25
tag
Win8-ra melyik samsung drivert kell fölrakni?
-
Watson25
tag
Felraktam az új 2.9 slimet.A felbontást szeretném átállítani 240DPI-re.Beállítások / Fejlesztői lehetőségek / LCD density itt lehetett a 2.8-nál,de az új 2.9-nél ilyen menüpont nics.Hogy lehetne átállítani?
-
Watson25
tag
Föltelepítettem a mesoromra a MesoROM v2.0 SGS3 themát,minden szép és jó,csak nincs benne a százalékos akkumulátor kijelzés.Hogyan tudnám rátenni?
-
Watson25
tag
Fölraktam a Tsunami JB-t.Minden szép és jó,csak ha összedugom a géppel a telót akkor nemlátja a memóriakártyát.A telefon az érzékeli,csak a gép nem.
-
Watson25
tag
Fölraktam az S3 addont,de nem tetszik.Hogyan tudom eltávolítani?
-
Watson25
tag
Nálam még olyat csinál a cm10, hogy lezárt billenyűnél kb 10 percenként bekapcsol a képernyő pár másodpercre.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest