- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Karee11 #23898 üzenetére
Nem tudom Galaxyn hogy működik, de a Google telefonon launcher függő a dolog, próbáld meg a friss Nova launcherrel, ha azzal sem, akkor más bibi lesz.
Ezekben a CM romokban megy már az FM rádió? Elfelejtettem írni, hogy ez fontos szempont, mobilneten kicsit költséges a dolog.
-
( V )
veterán
válasz
Karee11 #23698 üzenetére
nem próbáltam, de a hivatalos fórum hozzászólói szerint minden működik kivéve a "Known Issues" alatt találhatóakat, de azok sem befolyásolják az alapfunkciók működését!
-
( V )
veterán
válasz
Karee11 #23448 üzenetére
nálam egyszer az iránytű app - Super Compass kezdett el kínai kamu sms üzenetekkel dobálni!
-
warchef
tag
válasz
Karee11 #23110 üzenetére
Nálam úgy volt, hogy ha a 3g-t kikapcsoltam, akkor alig merült (CM10.1). Tsunami 2.5 alatt viszont végig 3g-n volt, és kikapcsolt képernyőnél sem merült drasztikusan. Gondolom valamit heggesztenek a motorháztető alatt, hogy az alsó kategóriás telefonok is használhatóak legyenek a legfrissebb verzióval, ne kelljen naponta újraindítgatni őket.
-
karcsika98
tag
válasz
Karee11 #6281 üzenetére
Ilyet rendeltetek már innen? (benne van a hsz.-ben a link)
Mert nekem is eléggé karcos a kamera és le akarnám cserélni azt a hátsó részt amin az a karcos plexi van, szerintetek én is megtudnám csinálni otthon? Hogy csak lecsavarozom, lepattintom, felrakom az ujjat és vissza csavarozom?
Például van egy videó is róla, hogy szedi le azt a hátsó részt. (az elején van a videónak)
Szóval meg tudnám csinálni otthon? Nem bonyolult/nehéz?
Előre is köszi!
-
g0dl
addikt
válasz
Karee11 #20177 üzenetére
Pedig így van. Az enyém két nappal öregebb is
, de 2, sőt néha 3 napot is megy.
Persze én nem nyomogatom egész nap.
A probléma inkább az, hogy a többnyire két nap, feltehetőleg sw okokból néha a felére is csökken, így azért kockázatos.Nem tudom egy új akksival mit bírna ugyanez az összeállítás, de én új korából is ilyen időkre emlékszem, igaz az még 2.1-es androiddal.
-
-
Karee11
tag
válasz
Karee11 #15980 üzenetére
Közben megvan a megoldás
Nem is a lapok mutogatása volt a bajom, hanem hogy alul nyomni kellett egyet a lakatra és csak utána engedte feloldani, ez a "Teljes méretű modulok" volt bepipálva, de enélkül meg az időjárást nem mutatja mint a régi CM10-ben... "A régi jó dolgokból nem marad semmi..." -
Remus389
veterán
válasz
Karee11 #15075 üzenetére
mennyire egyetértek, mondjuk csak addig marad szép amíg esetleg lepattogzik a kromkeret, utána nagyon bántja a szemem a lepattogzas
ezért vigyázok rá, még 99%-os a kromkeretem (oldalt van egy kis sérülés )
én sem nagyon látok olyant amire levalthatnam még
esetleg ugyanilyen/nagyon hasonló Design, és méret erősebb korszerűbb hardverrel és szoftverrel
-
Karee11
tag
válasz
Karee11 #13468 üzenetére
Nem tudtam várni így elkezdtem hegeszteni a telefont
Semaphore kernelből 3-at kellett feltelepítenem mire a 2.2.0-val végre bejött a recovery, innen feltelepítettem a legújabb cm10 nightly-t még az adataim se vesztek el
CM10 pedig felrakta a saját kerneljét + saját recovery-jét.
-
logarithm
őstag
-
Remus389
veterán
válasz
Karee11 #12831 üzenetére
elvileg jobban szól és jobb az equaliserje
appollot én is ismerem 3 hétig volt fent ics, semmi extra (bár ugye hallottuk hogy cm9-10 alatt nem olyan jó amúgy se a zenei rész )
radicspeter1: hát igen, az sgs még mindig ütős, emlékszem mikor 2010-ben mutattam az iphone -os haverjaimnak, igazából nem tetszett nekik a felület, meg hogy laggol
ha most visszamennek az időbe, mai szoftverrel más lenne a véleményük
szerintem sok mai telefont ver az sgs még ma is
én sem cserélném le, pláne arra a SonyEricsson -ra
ami meg jobb, az egy nagy ping-pong ütő
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest