- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
daniele #21166 üzenetére
hááát...
a keret hiányozhat (bár azt se egy egyszerű manőver cserélni)*, de hogy az digitalizáló+samoled egybe van az üveggel az tuti!
* itt egy nagyon jó minőségű és részletes videjó: Galaxy S i9000/9001 Disassembly & Assembly - Touch Screen/Display & Case Replacement
-
SteveJobs
őstag
válasz
daniele #21074 üzenetére
A telefon külföldi nem tudtam ki próbálni mert bevolt törve a kijelző .7000ft-ért vettem.Beleraktam egy jó házba amelyikbe működött a kijelző és ki próbáltam egy jó kamerát is bele.Azért írtam ide mert itt legalább valaki válaszol.Egyébként ez egy i9100-as.4.1.2 soft ment rá de nem lett tökéletes valamiért pedig olvastam az s2 fórumon is.Meg nem sikerült a rootonlni se.Bocs,hogy ide írtam de ez van.
-
Vagany
őstag
-
kutkut
addikt
-
-
( V )
veterán
válasz
daniele #6793 üzenetére
tessék: rootaxbox.no-ip.org/derteufel/ICS/i9000/
és ahogy látom már 1.4.1-es is van!
(#6796) GrooveHero
és olcsó wifi routert milyet tudsz ajánlani? -
( V )
veterán
válasz
daniele #4807 üzenetére
persze
sőt voodoo sound is!
(#4805) Osz24
biztos ez? most néztem és a pl SK Telecom ugyanúgy 800/1800-on adja az adást!+ elég sok frekit tud az SGS:
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 900 / 1900 / 2100(#4806) bok92
őket vajon mennyire fogja szétperelni az alma? -
porse
őstag
válasz
daniele #4627 üzenetére
Hát a google szolgáltatásoknak nem sok köze van a play frissítések jelzéséhez, azt a playben tudod beállítani, valami így is úgy is netre megy majd. .De droidwall-al pl letilthasz mindent, hogy netre menjen, kivéve a böngészőt. De szerintem is egy olcsó netcsomag inkább...
-
lsebestyen
addikt
-
k.soma
senior tag
válasz
daniele #3021 üzenetére
Egy fesztivál alatt én sem használnám többmindenre. Csak annyira lehetetlennek tűnik a több napos üzemidő
Hard usernek titulálom magam, sosem volt még, hogy ne merítsem le a telefont 2 napon belül. Talán 1x volt 3 nap + pár óra üzemidő, de akkor alig használtam.
Köszönöm a válaszokat, fontolom a dolgot
-
radicspeter1
őstag
válasz
daniele #3083 üzenetére
Ha berakod a megfelelő felbontású bootanimation.zipet a megfelelő helyre és a kerneled pl sema támogatja ezt akkor az lesz lejátszva nem a vodás...
A krva életbe megcsípett egy kullancs! A férfiak legféltettebb helyén...bocs h ide írom de ha nem jelentkezek legalább tudjátok miért...
Más: hívás hangerőt tudtátok hogy a galaxy s settings appban lehet állítani?!!
In-Call volume settings fülön belül... -
( V )
veterán
válasz
daniele #3072 üzenetére
valaki nem olvasta el az 1-es hszt!
" ... Egy pillanatra itt meg kell állnunk ugyanis a március végén megjelent, az ún "Value Pack" GB romok miatt ez az idilli állapot egy picit módosult: tehát ha friss ropogós "Value Pack" GB van a telefonon (ezek jelenleg a 2.3.6 - JW4/5/6/7/8 típusúak) akkor a 2.7.4.tar verzióra lesz szükség, ha pedig a régebbi (nem value pack) GB van a telón akkor a 2.5.0.tar verzióra lesz szükség! "
-
( V )
veterán
válasz
daniele #3031 üzenetére
ne csak a kiadás dátumát nézd hanem elsősorban a PDA-t azon belül is a build changelist-et kell nézni!
aszerint a JW8 (mint azt neve is mutatja) az újabb: [link]vö. jw7 [link]
számomra sokkal simább a 8, a 7 eleinte penge volt de miután felkerültek a szokásos appjaim, belassult és laggok is előjöttek!
(#3032) MK VII
a JW4-hez készült használható a többi VP-hez is! CF-Root-XX_OXA_JW4-v4.4-CWM3RFS.zip
vagy Sema 2.7.4!
-
( V )
veterán
válasz
daniele #1997 üzenetére
igen!
épp most szerkesztjük a majdani új 1-es hszt, de a vázlatában már olvashatsz róla!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest