- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AG Sheppard
csendes tag
koszonom a valaszodat es termeszetesen (V)-nek is!
whoopty-whoop....
egyelore csupan egy kernelt akartam frissiteni Semaphore_ICS_1.2.5s-rol Semaphore_ICS_1.3.0s-re es mindent ugy csinaltam, ahogy a hivatalos Semaphore oldalon le volt irva.
odin szerint is sikerult a muvelet, de a telefon folyton ujrabootolja magat a Semaphore bootolasi animacional.recovery es download termeszetesen elozoleg mukodott, de most persze nem.
valakinek van otlete? :/
-
( V )
veterán
-
Barto
aktív tag
Nekem bevált a Slimbean 2.9, 3.0. A CM10 is jó. Az újraindulós fagyós dolgok egyediek szerintem, bár Cimp is írt erről már délelőtt.
EFS mentés legyen. Utána bármi mehet.
Igazából nem nehéz. Annyit érdemes, hogy a kiválasztott romnak megnézed az ajánlott telepítési útmutatóját, és azt használod.
Szombaton, én alap 2.3.6-ra feltettem a Slimbean 3.0-t pedig azt írja a mutató, hogy ebben az esetben egy CM10-t érdemes feltenni, majd arra a Slimet. Én nem tettem elsőre, és elment az IMEI, de volt EFS mappa mentés így minden ok lett. Kopp-kopp. -
blakey
titán
Szerintem hw probléma, nekem nem indulgat újra a slim, de a cm10 sem tette, crom mix volt ilyen még az elején, de az is csak devillel csinálta. Esetleg valamelyik alkalmazás bekavar.
(#12570) csampei
Nem szemrehányás volt, de ha pl. a v4-es jó és minden funkciója tökéletesen működik, akkor a v5 vagy v6 nem biztos, hogy akkora előrelépés changelog szerint, ha ki akarod próbálni, akkor rá kell szánni egy napot a tesztelgetésre, aztán ha nem jött be az új akkor jöhet a régi. Én is kipróbáltam vagy 10 rom-ot, kiváncsi voltam, hogy melyik mivel tud többet, aztán kiderült számomra, hogy gyakorlatilag 2-3 rom van ami használható és megbízható. -
Megpróbálhatod a Devil kernelt is, sokáig azt használtam, és nem igen indulgatott újra.
Kamera: CM10 + CameraJB+ = a kívánságod teljesül, és ráadásul az alapkernellel stabil is lesz.
(#12512) pityaa23
Ez akkor fordulhat elő, ha a haverod a Telenornál (vagy Vodafone-nál de ebben nem vagyok biztos) van és elszállt az IMEI száma, ugyanis ekkor nem csatlakozik fel a hálózatra. Vagy a mentésből visszaállítjátok, vagy ha nagyon ügyesek vagytok akkkor HEX editorral visszaírjátok.
-
porse
őstag
Mindegyik tudja, csak nem az alap kamera.. camera jb+
Kernelt meg cserélhetsz odinnal, és cwmből is, azért van .tar, és .zip fájl is. -
MPeter87
őstag
-
MPeter87
őstag
Ha re-part-tal csinálod, akkor semmi gond nem lesz!
Tehát pl az 1. hozzászólásból keresd ki és töltsd le valamelyik 3 fájlos GB romot, pl JW8-at azt hiszem ezt ott megtalálod, mellé az 512-es pit-et.
Odinba gondolom be tudod tallózni őket?!
A lényeg, hogy betallózás előtt és után sem kell állítani az odin-on, magának bepipálja, amit kell. Re-part, auto reboot és f-reset time be lesz pipálva, majd mehet a start.
Viszont így legyalul mindent, úgyhogy ha kell valamiről mentés, akkor azt csináld meg előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest