- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laktop
tag
Köszönöm!
Végre volt időm, hogy megpróbálkozzak a szoftver frissítéssel. Fel is ment, de sok apróság nem igazán stimmel, lehet, hogy az I9000OXXJVC verzió miatt? Többek közt például nincs magyar beviteli nyelv a listában. Lehet, hogy ezért de több magyar ékezetes betűt sem tudok beírni (pl. őŐéÉ...).
Valamint nem tudom sehol sem kikapcsolni a hangot az sms írásnál, a szám tárcsázásnál, ott, ahol a billentyűzetet kell használni.
Még egy bosszantó probléma, hogy a névjegyzékben beírva a nevet, minden egyes betű beírása után feldobja ugye, hogy milyen nevekben szerepel az a karakter sorozat. De pl ha Nagy János-t keresem, akkor mindaddig kidobja a listát, amíg a "N", a "Na"-t írom be, de "Nag"-nál már nem dob ki egyet sem. Viszont folytatva a beírást "Nagy"-nál már újból ott a névlista.
Mi lehet? A telefonon korábban "...PAN..." (Pannon) verzió volt fenn, most "...OXX..." verzió van fenn. Ez okozza a hibát? Hol lehet leszedni egy 3fájlos "...PAN..." vagy "...XEH..." frissítést? Egy csomó linken csak 1 fájlosat találtam. -
laktop
tag
Sziasztok!
Tavaly év elején vettem egy kártyafüggetlenül árult SGS-t. Eddig nagyon nem is érdekelt a szoftver frissítés, de minap csak az érdekesség kedvéért elolvastam pár anyagot a neten. Ennek hatására kiolvastam a jelenlegi verziókat a telefonomból (Froyo 2.2):
PDA: I9000XWJPF
PHONE: I9000XXXJPK
CSC: I9000PANJP4E szerint ez a teló nem kártyafüggetlen, hanem Pannonos és függetlenített? Annak nem XEH kódúnak kellene lennie? Mi lesz, ha most frissítem XEH-sra? Vagy ha új 2.3.6 PAN-ra? Ezután már nem fogadja el a Pannonos (Telenor) vagy a T-Mobilos SIM-et? Kicsit tanácstalan vagyok.
Amúgy hol lehet letölteni a hivatalos 2.3.6-os verziót? Leszedtem az 1.-ső hozzászólásban megadott helyekről, de onnan csak egy zip fájl jött le (I9000XWJW5_I9000OXXJVC_XEH.zip), amiben nincs benne a szükséges 3 fájl (vagy valamit nagyon elnéztem ..?) csak egy másik tar fájl (JW5_JVC_JW4.tar), amiben .bin, .lfs és .rfs fájlok vannak.
Hogyan tovább? PLS help!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest