- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tween
őstag
Köszönöm, megy
-
tween
őstag
A forrás most lényegtelen... T-s volt, most V-s
-
tween
őstag
Gyári függetlenítésen esett át a telefonom...nem is ez a lényeg,hanem az,hogy a wifi megy, a mobil net nem,hiába kapcsolom be,nem reagál semmit (nem jönnek elő a nyilak). Nem szoftveres unlock,nincs root..erre valami ötlet? Nagyon hálás lennék! Köszönöm!
-
tween
őstag
Hogyan tudok még factory resetet csinálni, ha a gombokra nem jön elő (ramdump mode)?
-
tween
őstag
válasz
lsebestyen #18987 üzenetére
Köszönöm!
Utána vissza is mehet telóra?
-
tween
őstag
Van 1500 sms-em, át tudom valahova pakolni őket (ha igen,hogyan?), hogy ne vesszenek el factory reset közben?
-
tween
őstag
No még egyszer:
Olyan problémám lenne, hogy mikor bekapcsolom a netet, akkor csak a felfele zöld nyíl villog, a lefele narancs nem, szóval semmi oldal nem jön be..újraindítás segít, de ha kikapcsolom a netet és újra be, megint nincs kapcsolat, csak a felfele zöld...2.3.6-os droid..valami megoldás? -
tween
őstag
Olyan problémám lenne, hogy mikor bekapcsolom a netet, akkor csak a felfele zöld nyíl villog, a lefele narancs nem..újraindítás segít, de ha kikapcsolom a netet és újra be, megint nincs kapcsolat, csak a felfele zöld...2.3.6-os droid..valami megoldás?
-
tween
őstag
válasz
lsebestyen #18818 üzenetére
Ez a "pm" engem is érdekelne. Köszi!
-
tween
őstag
Találkoztam egy olyan problémával ,hogy ha netezek a telefonon és kikapcsolom a netet (nálam nem megy folyamatosan), akkor ha újra bekapcsolom nem megy a net, csak telefon újraindítás után..minden hivatalos gyári, nincs root meg romolás...valami ötlet?? Valami "netvételerősítő" app vagy hasonló?
-
tween
őstag
Bekapcsoláskor a Samsung feliratig eljut a telefon, aztán újraindul.. ezt csinálja körbe-körbe.. házilag itthon fel tudom éleszteni valahogy?
-
tween
őstag
válasz
lsebestyen #18374 üzenetére
sikerült, köszi mindent
-
tween
őstag
válasz
lsebestyen #18371 üzenetére
download módban elindult a vészhelyzeti helyreállítás, de ez is, mint a frissítés 3 %-nál áll, innen sehova...ötlet?
-
tween
őstag
válasz
lsebestyen #18367 üzenetére
Én nem értek ezekhez, azt hogyan kell?
-
tween
őstag
Gondoltam megnézem KIES-en, van-e valamiféle frissítés és lám, írja hogy frissítés érhető el...el is kezdte..akku maxon. mégis félúton se kép se hang, megadta magát..szerviz? T-mobile-os, még van 2 hónap garancia..vagy fel tudom valahogyan éleszteni?
-
tween
őstag
Galaxy s unlock alkalmazáshoz tudna valaki egy magyar nyelvű használatit adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest