- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
quailstorm #26355 üzenetére
Köszi.
-
Oldman2
nagyúr
Ki lehet-e tenni valahogy az i9000-es képét TV-re?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vbalazs1989 #24023 üzenetére
Innen nem megy?
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
A NIGHTLY kiadások olyan kiadások, amiket a folyamatosan frissülő CM forráskód alapján (általában) naponta készítenek és adnak ki.
Mivel ezek sok esetben tartalmaz(hat)nak hibákat, sőt komoly BUG-okat is, a folyamatos/azonnali frissítés gondokat is okozhat. Nem biztos, de ez a rizikó benne van a pakliban.
Nekem volt olyan 10.2 -es NIGHTLY update-em, ami után nem bootolt be a teló.
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
Mihez kérsz linket? A CM11 NIGHTLY -hoz?
Az a megszokott helyen érhető el.
Vagy a telón egy régebbi CM A Telefonról/Frissítés pontja alól, a NIGHTLY-k engedélyezése után.
De szerintem, ha régebbi CM alatt vagy, előbb próbáld ki azon a leírtakat.
-
Oldman2
nagyúr
CM 10.2 20131205 (az utolsó 10.2 -es NIGHTLY)
Nem megy az MTP üzemmód.
:-(A Tárhely/USB-kapcsolat menüből ki tudom ezt is választani, de nem történik semmi.
Aki még 10.2-t futtat, esetleg találkozott ezzel a problémával?A CM11 nekem ezidáig nem jött be, ezen viszont az MTP-n kívül most nagyon jól megy minden.
-
Oldman2
nagyúr
A CM 11 Known Issues alatt olvasható ez: "Cannot flash CM10.2 from recovery (workaround: restore a 10.2 backup or flash a 10.2 kernel before flashing)"
Kellene nekem egy ilyen flash -elhető "CM 10.2 kernel".
-
Oldman2
nagyúr
Teheted abba az almappába is, de akkor majd abból kell kiválasztanod a feltelepítendő zip-eket.
Ha jól értelmezem a belső SD üres jelenleg nálad, egyetlen almappa van rajta.
Ez nem gond, mindaddig amíg a CWM bejön rendben.A formázást (szerintem) a CM install zip-ek belsőleg elvégzik. Tudom semmi tudományos alap, de próbáld végig amit leírtam. Nálam végül rendben lefutott a CM 11 installer.
-
Oldman2
nagyúr
Én tegnap tettem fel a CM 11-et, nekem is voltak gondjaim közben rendesen.
Aztán végül (semmi tudományos alap és magyarázat, de így felment):
0. 10.1 volt a telón eredetileg
1. CM 10.2
2. CM 11 -> hibaüzenet
3. CM 11 ismét
4. és felment!Amit csak nemrég fedeztem fel, hogy a CWM alól felmountolható USB eszközként Windows alá a teló.
A CM 10.2 zip-ek így kerültek fel az SD-re, mivel azt közben még meg is formattáltam.
:-) -
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
válasz
babati #21130 üzenetére
Nem, miért kellene?
:-)A Beállítások alatt, a Telefonról / Cyanogenmod frissítések alatt állítsd át, hogy nézze a Nightly-kat és frissíts a Frissítés keresése lehetőséggel.
Fog találni...töltsd ée és kérd a telepítést. A teló újraindul és kis idő után lesz egy friss rendszered.
nekem ez naponta lefut, a régebbi ROM-okat meg letöltöm a telóról a /cmupdater/ mappában találod őket.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
babati #21128 üzenetére
A CM folyamatos fejlesztés alatt van, az RC-k 1-1 stabilabb állapotot prezentálnak, de ritkábban adnak ki ilyet (havonta?). NIGHTLY nevéhez hűen elvileg naponta (éjjelente) készül.
Én folyamatosan teszem fel a NIGHTLY-t (be van állítva hogy naponta nézzen frissítést), semmi gondom vele.
Állítsd be nyugodtan, hogy frissítsen, aztán go! nekem most csorog lefelé a 20130614 NIGHTLY...
-
Oldman2
nagyúr
Nekem legutóbb 1 hét alatt megjött..
-
Oldman2
nagyúr
Tegnap (egy hét alatt) meg is jött egy új 1800 mAh kapacitású Polarcell akku, majd beszámolok a tapasztalataimról...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
tomisanzero #20486 üzenetére
A CM 10.1 folyamatos fejlesztés alatt van, nincs stable verziója. Max. RC, ami egy snapshot az akkori állapotról.
Én is PowerAmpot használok, a legfrissebb NIGHTLY alatt nincs semmi ilyen gondom.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
wiERHcSc #20445 üzenetére
Örömteli nap ez számomra, ma ugyanis megérkezett az új tok-pakk a nemrég vásárolt i9000-esemhez.: keret-középső rész-hátlap valamint új gombok és USB fedél.
Tudnátok-e ajánlani egy olyan tapasztalt szakembert, aki a tokcserével járó nekem kényes munkálatokat megbízhatóan és nem aranyáron elvégezné?
-
Oldman2
nagyúr
Nem tudok a most megfogalmazott kérdésedre választ, de a helyrehozásra talán...
A Menü gombra feljön valami menü? Ha igen, abban mi jelenik meg?
Nyisd meg az Alkalmazásokat és drag&drop módon húzd ki a kívánt app-ot a desktopra.Ha ez megy, majd továbblépünk...
Esetleg menjünk át PM-be!
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Agyas@ #20342 üzenetére
Az innen letöltött 3 fájlos (2013 February 2.3.6 I9000XWJWB CSC I9000OXXJVC - MODEM XWJW1) zip-ben, nekem ezek a fájlok vannak:
Láthatod, hogy md5 a kiterjesztése mindhárom fájlnak. Ez azt jelenti, hogy a fájlok végén md5 ellenőrző adatok vannak, amik nem stimmelnek. Ezt az ellenőrzést lehet átlépni az átnevezéssel.
A JW1-et 512-es pittel tettem fel, a fenti 3 fájlos JWB-t pedig pit nélkül.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
dancsuri #20212 üzenetére
De csak annyi a teendő, hogy fel kell tenni CWM-et támogató kernelt a mostani rendszerre.
Esetleg nézz szét itt is: CyanogenMod 10.1 for Samsung Galaxy
-
Oldman2
nagyúr
válasz
dancsuri #20210 üzenetére
Ugyancsak Googel, itt le van írva egy megoldás... jártam már én is így, ezért még SGS2 alá biztonsági tartalékként beszereztem egy Safe CWM installert.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
dancsuri #20208 üzenetére
Beírtam a Google-be, hogy "cwm E:Error ........(Status 7)", ez jött ki: CWM Error - Status 7
azaz, nem megfelelő CWM van fennt!
-
Oldman2
nagyúr
Ha venni szeretnék egy új aksit 9000-eshez tartalékként, milyet ajánlanátok?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
sellerbuyer #20142 üzenetére
Tedd fel mellé a Secure Settings -et, majd abban a Helper kiegészítőt.
Nálam CM 10.1 alatt a Tasker ezekkel szépen kapcsol mindent ki/be...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
sellerbuyer #20066 üzenetére
Vettem egy használt, kissé kopottas i9000-est. Működik mindene szépen, viszont érdekelne hogy mibe kerülne hozzá egy új keret+hátlap?
Van erről infótok? Foglalkozik ilyen jellegű munkálatokkal valaki itt?
-
Oldman2
nagyúr
Köszi!
Ma vettem egy i9000-est ismét, így fogok 1-2 kérdést feltenni nektek...
S2-ről váltottam vissza (elsősorban anyagi megfontolásból, kell a money másra).Eddig a Nova Launchert használtam, de az nem kompatibilis a SGS-sel. Milyen modernebb Launchert ajánlanátok, ami tud pl. mappakezelést Desktopon és/vagy az App Drawer-ben?
Mielőtt nekiugranék ismét egy CM 10.1-nek (a fiamnak a saját SGS-én az van), ki akarom "faggatni" a gyári 2.3.6 -os ROM-ot.
-
Oldman2
nagyúr
Sziasztok,
Amennyiben vásárolok egy használt i9000-est, mit nézzek meg feltétlen rajta?
Mi az ami nagy eséllyel 1-1,5 év alatt elromolhat (az aksin kívül)?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
wiERHcSc #17255 üzenetére
Ezt már én is feltettem kérdésként, egyelőre nincs rá magyarázat.
Képtelen voltam eddig rájönni, hogy mikor teszi vissza őket, mikor nem...
Általában CM 10.1 -et használok, az alatt mindig visszatöltődtek. A hétvégén feltettem a legfrissebb gyári ROM-ot (i9100-ra), ott istennek sem akart beindulni ez a folyamat.
Amikor visszatettem a CM10.1 -et, megint lejött minden automatikusan.
:-)???
-
Oldman2
nagyúr
CM 10.1 alatt meg tudja-e valaki mondani, hol lehet (egyáltalán) lehet-e ki/bekapcsolni a szenzoros gombokon megjelenő értesítéseket?
PL. ha jött egy email, "kigyulladnak" ezek a gombok.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
fireproof #16653 üzenetére
Bocs, ezek szerint neked még a régebbi kell.
Egyébként itt látható, hogy mihez mi szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest